LIVE. Weinig animo in de tweede helft, Duivels hebben de controle

12/06/2021 - 22:29
"• Aftrap: 21u • Eerste speeldag groepsfase poule B • Krestovsky-stadion • De Bruyne en Witsel zijn er niet bij voor de Rode Duivels in Rusland"

1. LIVE. Weinig animo in tweede helft tussen Liverpool en Leipzig, nog steeds 0-0 (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Terugwedstrijd 1/8 finales • Anfield • Aftrap: 21u • Liverpool won de heenmatch met 0-2 [naar artikel]

2. LIVE. Weinig animo in eerste helft: Hertha en Union Berlijn gaan met brilscore rusten (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE: Weinig animo in FA Cup wedstrijd tussen Leicester en Brighton (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• FA Cup • Aftrap: 20u30 • King Power Stadium • Laten Rode Duivels zich zien? [naar artikel]

4. KIJK LIVE. Rode Duivels lijken alles onder controle te hebben, Denen krijgen weinig kansen (05/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Parken (20u45) [naar artikel]

5. SPORTCAST, deel 3: “Op dit EK zijn er maar weinig ploegen die een De Bruyne hebben” (18/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Na de knappe tweede helft van de Rode Duivels tegen Denemarken ligt de groepswinst binnen handbereik. Toch vindt onze Rode Duivels-watcher niet dat er tegen Finland gerekend mag worden voor de tweede plek. Beluister hieronder onze nieuwste Sportcast. [naar artikel]

6. LIVE. Manchester United kan de wedstrijd uitspelen, krijgen we nog animo in de tweede helft? (15/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Europa League • Terugmatch kwartfinale • Man United won heenmatch met 0-2 • Aftrap: 21 uur [naar artikel]

7. OPROEP. Hoe kijk jij morgenavond naar de Rode Duivels? (22/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Het WK-evenement Festival da Copa in Hasselt is afgeblazen wegens te weinig interesse. Er lijkt dus maar weinig animo om te supporteren voor de Rode Duivels op een groot scherm. Maar hoe kijkt u morgenavond dan wel naar de openingsmatch van de Belgen? Thuis met vrienden? Op café? Of op een andere plek? [naar artikel]

8. LIVE. Vooralsnog rommelige tweede helft, wanneer nog een animo? (26/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Twaalfde speeldag Jupiler Pro League * Stadion: Luminus Arena * Aftrap om 20u30 * Knoopt RC Genk weer met de zege aan tegen Cercle? [naar artikel]

9. LIVE. België is zoekende in tweede helft, wakkeren de invallers - onder wie Vanzeir - het vuur weer aan? (16/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• De Ketelaere, Theate en Origi aan aftrap • Ref: Artur Dias (Por) • Rode Duivels hebben WK-ticket al beet, Wales strijdt om tweede plek • Bekijk de match LIVE op VTM! [naar artikel]

10. LIVE. Weinig animo in eerste helft, Anderlecht moet na rust nog vol aan de bak tegen stug STVV (14/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 19 • Anderlecht heeft 9 op 9 • Aftrap: 21 uur [naar artikel]

11. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Rekenen Rode Duivels na rust af met Ierland? (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels spelen vanavond een oefeninterland tegen Ierland. Gilles De Bilde sprak voor de match met bondscoach Roberto Martínez (zie video bovenaan). Het duel is vanaf 17.30 uur live te bekijken op VTM en aansluitend op VTM 2. Op deze pagina hoeft u niets te missen van de Rode Duivels in Ierland. [naar artikel]

12. Weinig animo om met grote honden controle te houden aan skatepark (04/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

De partij Sociaal Volksforum van Pieter van Boxel roept eigenaars van grote honden op om sociale controle uit te oefenen op probleemlocaties zoals het skateterrein in Westmalle. Zowel gemeentebestuur als politie Voorkempen vinden dit geen strak plan. [naar artikel]

13. Manipulatie, maar weinig animo voor onderzoekscommissie (25/10/2017 - De Morgen)

Hoe moet het onderzoek naar de Bende van Nijvel verder? Volgens justitieminister Koen Geens (CD&V) is het duidelijk dat er in het verleden pogingen waren om het onderzoek te manipuleren. Toch is er weinig animo voor een nieuwe parlementaire onderzoekscommissie. [naar artikel]

14. Wat een wedstrijd! Twitter gaat overstag na dolle tweede helft Rode Duivels tegen Japan (02/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ongelooflijk! Onze Rode Duivels staan in de kwartfinales op het WK in Rusland na een zinderende tweede helft tegen Japans. België haalde een 0-2... [naar artikel]

15. Bijzonder weinig animo bij DéFi en Ecolo om PS te dumpen: "Vraag stelt zich niet" (19/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

Bij de Franstalige partijen DéFi en de groenen van Ecolo is er voorlopig bijzonder weinig animo te merken om in te gaan op de oproep van het cdH [naar artikel]

16. LIVE. Tweede helft afgetrapt: ook veel animo na rust? (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Stade du Pays • Charleroi staat op 4 punten van top zes en wint beter voor play-off 1-plek [naar artikel]

17. LIVE BELGIË-CANADA. "Pure overlevingsmodus": onze analisten Mulder en Degryse geven Duivels 5/10 na eerste helft - Meunier komt erin (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het is zover! De Rode Duivels, met Leander Dendoncker in de basis, hebben hun WK voetbal geopend met een groepsmatch tegen Canada. En ondanks het feit dat ze lang onder de voet werden gelopen, doken ze toch met een 1-0-voorsprong de rust in. Dankzij doelpuntenmaker Michy Batshuayi en Thibaut Courtois, die een strafschop stopte. Blijven we ook in de tweede helft overeind? In onderstaande liveblog volgt u het op de voet! [naar artikel]

18. LIVE TOUR. Weinig animo op weg naar Toulouse, Aimé De Gendt als enige landgenoot mee in de aanval (17/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na een dag verpozing trekt het peloton zich vandaag in Albi weer op gang voor het tweede luik van de Tour. Over vrij vlakke wegen gaat het richting... [naar artikel]

19. Live - Kunnen de Rode Duivels hun 2-0-voorsprong nog vergroten in de tweede helft? (12/06/2021 - De Morgen)

De Rode Duivels spelen vanavond om 21 uur hun eerste wedstrijd op het EK. Volg hieronder de belangrijkste hoogtepunten van België-Rusland en lees hier tijdens de rust een tussentijdse analyse van De Morgen-sportjournalist Hans Vandeweghe. Bekijk onderaan deze pagina live statistieken over de wedstrijd. [naar artikel]

20. VIDEO: Lokeren schiet pas in tweede helft wakker tegen Eupen (27/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Na een flauwe eerste helft tussen Lokeren en Eupen, was er na de koffie heel wat meer animo te beleven. De Waaslanders scoorden nog drie keer: [naar artikel]

21. Geen goals en weinig animo: ontgoochelende topper tussen Antwerp en Club levert geen winnaar op (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen goals, weinig animo op de Bosuil zondagmiddag. Een logische en eerlijke 0-0 was de uitkomst van een saaie Antwerp-Club. [naar artikel]

22. KIJK LIVE. Geraken Duivels in tweede helft nog voorbij Engeland? (11/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Wembley (18u) [naar artikel]

23. LIVE. Houden Rode Duivels stand tegen Portugal in de tweede helft? (27/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Cartuja (21u) [naar artikel]

24. LIVE. Diepen Rode Duivels na rust voorsprong uit? België op één helft van plek bij laatste zestien (23/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het stadion van Spartak Moskou is om 14u het schouwtoneel van de tweede match van onze Rode Duivels. Tegen het stugge Tunesië kunnen de troepen van... [naar artikel]