De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

De Kreuners krijgen eerste 'Best Of’ in nieuw muziekprogramma ‘The Best Of’

Het Laatste Nieuws

16/08/2021 - 15:14

Wat zijn volgens Vlaanderen de vijf allerbeste hits van De Kreuners, Natalia, Dimitri Vegas & Like Mike, Raymond van het Groenewoud, Axelle Red, De Mens, Urbanus en Gorki? Aan de hand van verschillende optredens krijgen kijkers het antwoord in het gloednieuwe muziekprogramma ‘The Best Of’, dat binnenkort van start gaat op VTM. In het nieuwe programma worden deze acht Vlaamse muzikale iconen dan ook verrast met een uniek privéconcert van meer dan 40 collega-artiesten.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. SHOWBITS VIDEO. Is ‘The Best Of’ de nieuwe ‘Liefde voor Muziek’? (31/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vanavond kan je op VTM kijken naar het gloednieuwe muziekprogramma ‘The Best Of’. In de eerste aflevering coveren verschillende artiesten de beste nummers van de Kreuners. Een format dat ons toch bekend voorkomt... Desna en Senne maken samen met Kreuner Walter Grootaers de vergelijking in deze Showbits.
  [naar artikel]
 2. Keuzestress bij De Kreuners: welke hits krijgen ze te horen in ‘The best of’? (31/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Ik wil je’, ‘Layla’, ‘Zo jong’, ‘Zij heeft stijl’, ‘Nu of nooit’ … Het is alsof ‘The best of’ op het lijf van De Kreuners geschreven werd. Dus bijt de roedel grijze wolven van Walter Grootaers (66) gelijk de spits af in de nieuwe muzikale loftrompet van VTM. In een lege AB brengen collega’s als Bart Peeters en André Hazes hulde. “We wilden Bart destijds als drummer, maar hij mocht niet van zijn moeder.”
  [naar artikel]
 3. Kippenvel met André Hazes en ambiance met Bart Peeters: dit zijn de straffe covers uit de eerste ‘The Best Of’ (31/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wat zijn volgens de gemiddelde Vlaming de vijf allerbeste hits van De Kreuners? We kwamen het dinsdagavond te weten in de eerste aflevering van ‘The Best Of’. In dat gloednieuwe muziekprogramma van VTM worden acht artiesten of bands verrast met unieke privéconcerten, waarbij vijf collega’s hun populairste nummers in een eigen jasje steken. In de eerste aflevering brachten André Hazes, Guy Swinnen, Mauro Pawlowksi, Equal Idiots en Bart Peeters deze verrassende covers.
  [naar artikel]
 4. Praatjes, plaatjes en Nora Gharib: Jules Hanot over het overaanbod aan muziekprogramma’s (11/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds de gloriejaren van ‘Tien Om Te Zien’ leverden muziekprogramma’s zelden hoge kijk- en winstcijfers op. Tot VTM besloot om een Vlaamse versie...
  [naar artikel]
 5. Tom Lenaerts beleefde erotische ervaring door muziekprogramma: “Dat dansje was net zo uniek als de vrouwen in het midden van de Snoeks” (09/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Lenaerts beleefde zijn eerste erotische ervaring door het Nederlandse muziekprogramma ‘AVRO’s Toppop’. Dat vertelde de presentator aan Kris...
  [naar artikel]
 6. KIJK. Francisco Schuster zingt in primeur debuutsingle ‘Alleen’ tijdens ‘Tien om te zien’ (27/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het populaire muziekprogramma ‘Tien om te zien’ is vanaf 28 juli weer helemaal terug. In de eerste aflevering passeren maar liefst zestien artiesten de revue, waaronder ook ‘nieuwkomer’, ‘#LikeMe’-ster Francisco Schuster (21). Hij treedt in de voetsporen van zijn ‘#LikeMe’-collega’s CAMILLE en Pommelien Thijs en pakt uit met zijn allereerste solosingle ‘Alleen’. Meteen ook de Vlaamse Supertip van de week.
  [naar artikel]
 7. De VRT wil nieuwe ‘FC De Kampioenen’ maken (16/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een sitcom à la ‘FC De kampioenen’, een laatavondprogramma en een muziekprogramma moeten de openbare omroep aantrekkelijker maken. Dat staat in een nieuw actieplan dat de VRT publiceerde.
  [naar artikel]
 8. ‘Tien om te Zien’ bezorgt VTM kijktopper met 710.000 muzikale fans (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De (eenmalige) terugkeer van ‘Tien om te Zien’, de moeder van de Vlaamse muziekprogramma’s, bezorgde VTM op de eerste schooldag meteen een kijktopper. Liefst 710.000 muzikale fans keken naar de muzikale show met een mix van oude hits en nieuwe nummers. ‘Familie’ haalde eerder op de avond 529.000 kijkers, het ‘VTM NIEUWS’ 496.000 kijkers.
  [naar artikel]
 9. Eerste beelden uit ‘Natalia De Musical’: “Ik had bijna niet meegedaan aan ‘Idool’, niks voor mij” (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  James Cooke neemt in een nieuw programma het leven van BV’s mee naar de planken. In de eerste aflevering van ‘James De Musical’ krijgen we een muzikale versie van het verhaal van Natalia te zien.
  [naar artikel]
 10. “Nog één goeie, relevante song”: De Kreuners kijken naar de toekomst (14/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dertig jaar nadat hun succesalbum ‘Hier en nu’ in première ging, hebben de Kreuners nog steeds zin om aan nieuwe muziek te werken. Dat vertellen...
  [naar artikel]
 11. Verrassing! Ben Segers kruipt plots mee het podium op met De Kreuners (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een verrassing van jewelste op ‘Arendonk Zingt & Swingt’ afgelopen weekend, want De Kreuners kwamen plots op de proppen met een nieuw bandlid. Niemand minder dan Ben Segers kroop het podium op om de gitaristen te vervoegen. Segers genoot duidelijk van zijn optreden en ook de andere bandleden hadden het naar hun zin.
  [naar artikel]
 12. De Kreuners stellen best of album voor: 'De Singles' (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Maakten ze eind vorig jaar nog een comeback met een nieuwe single ‘Viktoria’, is er anno 2018 opnieuw goed nieuws voor de fans van De Kreuners: de...
  [naar artikel]
 13. ‘The best of’ zet Vlaamse iconen in spotlights (09/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  VTM voegt nog een muziekprogramma met covers van Vlaamse artiesten toe aan Liefde voor muziek. In The best of zullen acht muziekiconen, onder wie Axelle Red, Dimitri Vegas & Like Mike, De Kreuners en Gorki, een eerbetoon krijgen.
  [naar artikel]
 14. ‘The Best Of’ van De Kreuners? Top-top-top! (01/09/2021 - De Morgen)
  Sasha Van der Speeten zet de blik op oneindig. Vandaag: ‘The Best Of’ op VTM.
  [naar artikel]
 15. Joost Klein brengt versie uit van 'Ik Wil Je' van De Kreuners (07/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Als liefhebber van België en fan van De Kreuners, wilde de Nederlandse Joost Klein een typische ‘Joost’-versie maken van het populaire nummer ‘Ik...
  [naar artikel]
 16. Camille droomt van een carrière zoals De Kreuners (én doelt stiekem ook op Amerika): “Let’s go!” (03/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de VTM GO-reeks ‘Camille, welkom in mijn leven’, vangen de fans een glimp op uit het leven van Camille (21). Backstage bij ‘Tien om te zien’ biecht ze op stiekem te dromen van een internationale carrière. “Ik ben heel ambitieus", vertelt ze. Ze loopt vervolgens Jan Van Eycken van De Kreuners tegen het lijf. “We hebben jullie optreden gezien. Ik wil later echt zoals jullie worden.”
  [naar artikel]
 17. ‘Factcheckers’ en ‘Out Of Office’: Nederlandse televisie neemt enkele Vlaamse tv-formats over (31/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Over de landsgrenzen heen op zoek gaan naar inspiratie voor tv-formats? Dat is inmiddels niets nieuw. Maar nu blijkt dat ook enkele van onze eigen Vlaamse tv-formats wel gesmaakt worden. Zo zullen de programma’s ‘Factcheckers’, ‘Out Of Office’ en ‘Therapie’ binnenkort een Nederlandse versie krijgen, dat schrijft ‘Het Nieuwsblad’.
  [naar artikel]
 18. Belle Perez brengt niet één, maar twee covers in ‘Tulpen uit Antwerpen’: “En ook voor de zomersingle liggen er al opties op tafel” (09/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  De zon is op donderdagavond normaal al even verdwenen, maar tijdens ‘Tulpen uit Antwerpen’ doet Belle Perez ze nog wat langer schijnen op Play4. Ze strooit wat Spaanse peper over ‘1 Nacht Alleen’ van Doe Maar in het nieuw muziekprogramma. “Er moet toch altijd een vakantiegevoel in mijn liedjes zitten.”
  [naar artikel]
 19. Zijn al die muziekprogramma’s op tv ook een goeie zaak voor de artiesten? “Dit is vooral een pak-de-poenshow voor de zenders” (11/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Tien om te zien’, ‘Zomerhit’, ‘Vlaanderen muziekland’, ‘Vlaanderen feest’, ‘De Vlaamse Top 10’... Tv-zenders zetten deze zomer zwaar in op muziek. Maar betekent dat ook ‘kassa kassa’ voor onze Vlaamse artiesten? Niet echt, zo blijkt. “Voor het geld moeten we het niet doen, we moeten er soms aan toesteken”, klinkt het bij artiesten die uit de biecht klappen. ‘Dag Allemaal’ kan voor het eerst bedragen plakken op wat zo’n passage op tv opbrengt. Verdient de jonge aanstormende garde meer dan de gevestigde waarden? En valt er over dat bedrag nog te onderhandelen?
  [naar artikel]
 20. STREAMINGTIP. ‘Famke & Denzel: een nieuw begin’: wanneer niet alleen een baby voor stress zorgt (15/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Begin deze week ging op Streamz het derde seizoen van ‘Love Island’ van start. Vandaag maakt een andere oudgediende van de realityreeks z’n opwachting op de streamingdienst. In ‘Famke en Denzel: een nieuw begin’ krijgen we een inkijkje in het leven van de Nederlandse zangeres Famke Louise (23) en haar vriend, voormalig ‘Love Island’-winnaar Denzel (29).
  [naar artikel]
 21. Dit zijn de eerste beelden uit het nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’: “Hoe schrijf je ‘welkom’ in het Frans?” (22/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De leukste familie van Vlaanderen is voor een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’ weer te vinden in Frankrijk. In de eerste beelden bereiden Gert Verhulst (54) en Ellen Callebout (44) zich voor om Victor (28) en Marie (27) te ontvangen, door een groot bord waar ‘welkom’ op staat te maken. Maar dan staat Ellen al voor een probleempje: “Hoe schrijf je ‘bienvenue’? Is dat met twee n’en?”
  [naar artikel]
 22. André Hazes, Bazart en Get Ready treden op tijdens éénmalige comeback 'Tien om te Zien’ (en jij kan hier tickets winnen) (04/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de fans van het muziekprogramma ‘Tien om te zien’. Door de straffe kijkcijfers voor ‘Tien om te zien 199X’, dat vorige zondag nog vlot 700.000 fans trok, wil VTM aan deze retroreeks een waardig slot bouwen. Daarom komt er eind deze zomer een eenmalige terugkeer van de echte ‘Tien om te zien’. De eerste namen zijn nu bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 23. ‘All stars’-editie ‘The sky is the limit’ in de maak: “Het gevoel van het eerste seizoen is weer helemaal terug” (10/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de fans van het realityprogramma ‘The sky is the limit’. Bedenker en maker Peter Boeckx is momenteel volop aan het werken aan een nieuwe reeks, een ‘best off’, die de titel ‘The sky is the limit: All stars’ zal krijgen. “In de vorige seizoenen hebben we een paar ‘miscasts’ gehad.”
  [naar artikel]
 24. Slangen op maandag. Stemmen uit boosheid, teleurstelling, afgunst of desinteresse was nooit populairder. Spaar ons daarom de ongein (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  U mag mij een droogstoppel vinden of volkomen ouderwets, maar wanneer bij een zangwedstrijd een partijvoorzitter uit een konijnenpak kruipt, stelt wat mij betreft het politieke bedrijf een nieuw diepterecord op scherp. Was er geen volwassene in de buurt toen Conner Rousseau opperde dat deelnemen aan ‘The Masked Singer’ een ‘leutig idee’ was? Tik in Google vandaag ‘Conner Rousseau’ in en als eerste suggestie krijg je niet ‘socialisme’, ‘armoede’, ‘rechtvaardigheid’ of ‘solidariteit’ te zien, maar wel het woord ‘konijn’.
  [naar artikel]
 25. Hoeveel verdienen artiesten aan al die muziekprogramma’s op tv? “Dit is vooral een pak-de-poenshow voor de zenders” (11/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Tien om te zien’, ‘Zomerhit’, ‘Vlaanderen muziekland’... Tv-zenders zetten deze zomer zwaar in op muziek. Maar betekent dat ook ‘kassa kassa’ voor onze Vlaamse artiesten? Niet echt, zo blijkt. Om welke bedragen gaat het? En verdient de jonge garde meer dan de gevestigde waarden? Dag Allemaal zocht het uit. “Voor het geld moeten we het niet doen.”
  [naar artikel]
 26. 1,3 miljoen kijkers voor ‘The Masked Singer’ (28/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bijzonder straffe kijkcijfers afgelopen weekend voor ‘The Maken Singer’ en ‘Chateau Planckaert’. Het VTM-muziekprogramma scoorde vrijdagavond maar...
  [naar artikel]
 27. Zag jij deze 7 verwijzingen naar de jaren ‘90 in ‘Studio Tarara’? (26/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Studio Tarara’ stond volledig in het teken van muziekprogramma ‘Tien om te Zien’, vanavond. Maar merkte je ook de volgende typische nineties...
  [naar artikel]
 28. Na ‘Huizenjagers’ en ‘Blind Gekocht’ zet Eén ook in op renovatieprogramma: ‘Ons huis/nieuw huis’ te zien vanaf mei (12/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tv-programma’s rond huizen zijn populairder dan ooit. Na onder meer ‘Blind gekocht’ en ‘Huis gemaakt' springt nu ook Eén mee op de kar, met ‘Ons huis/nieuw huis’. De openbare omroep vond acht koppels die hun huis willen laten omtoveren.
  [naar artikel]
 29. RECENSIE. ‘You 4.1’: “Een ode aan ‘Gossip Girl’, Agatha Christie en plasseks” (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Met drie seizoenen non-stop stalken en seriemoorden was het slechts een kwestie van tijd alvorens de populaire reeks ‘You’ zelf zou beginnen doodbloeden. De serie die Penn Badgley van ‘Gossip Girl’-revelatie naar wereldwijd Netflix-fenomeen katapulteerde moet in het eerste deel van z’n vierde seizoen dan ook heel wat foefjes uithalen om relevant en entertainend te blijven. Of een nieuwe lei in een nieuw land met een nieuw kansje rijke snobs die allen schijnen te solliciteren voor een vroegtijdige dood de show ook nieuw leven kunnen inblazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
  [naar artikel]
 30. STREAMINGTIP. ‘Under her control’: 50 Shades, zonder al te veel seks (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie geen genoeg kan krijgen van Spaanstalig kijkvoer, wordt dankzij Netflix op z’n weken bediend. Na topreeksen als ‘La casa de papel’, ‘Narcos’ en ‘Elite’, is het nu de beurt aan ‘El Jefa’ - ook gekend als ‘Under her control’. Een psychologische thriller die qua opzet wat doet denken aan ‘50 Shades’, maar oneindig veel donkerder en venijniger natrapt.
  [naar artikel]
 31. Bart Kaëll zet zich schrap voor een zomer vol concurrentie: “Veel slaap en weinig alcohol” (29/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met het oog op een zomer vol muziekprogramma’s als ‘Tien om te Zien’ en ‘Zomerhit’ wordt door jong en oud een tsunami aan nieuwe singles gelost. Ook Bart Kaëll (61) is terug van nooit weggeweest. In ‘De Verraders’ liet hij zich al van een onverwachte kant zien, en ook deze zomer slijpt hij de messen flink om te scoren met een verrassende single, een nieuw orkest én een theatertournee. “In het verleden was ik vooral met mezelf bezig, vandaag vooral met mijn vak. De grootste waardering is dat het publiek straks mijn liedje zal meezingen.”
  [naar artikel]
 32. Trailer van ‘The Little Mermaid’, sequels voor ‘Inside Out’ en ‘The Lion King’: Disney kondigt arsenaal van nieuwe films aan (10/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Groot nieuws van Disney. Het bedrijf kondigde op de nieuwste D23-beurs hun plannen aan, en er zitten weer heel wat pareltjes tussen. Zo krijgen we de eerste beelden van ‘The Little Mermaid’ te zien, én werd er eindelijk ook een vervolg op ‘Inside Out’ aangekondigd.
  [naar artikel]
 33. Sterren verzamelen voor 'The Best Of’ (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de start van ‘The Best Of’ is het nog even wachten, maar gisteren werd het gloednieuwe VTM-programma wel al voorgesteld in het gebouw van DPG Media. Het is een soort van ‘Liefde voor muziek’, waarbij Vlaanderen zélf mocht kiezen wat de vijf allergrootste hits zijn van De Kreuners, Natalia, Dimitri Vegas & Like Mike, Raymond van het Groenewoud, Axelle Red, De Mens, Urbanus en Gorki.
  [naar artikel]
 34. K3'tje Hanne danst met bol babybuikje: dit waren de repetities van ‘Tien Om Te Zien’ (26/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond is het weer zover: dan wordt de zeedijk van Westende nog een keer omgetoverd tot het decor van het iconische muziekprogramma ‘Tien Om Te Zien’. Ook van de partij vandaag: K3! Of is het voorlopig even K4?
  [naar artikel]
 35. ‘Zomerhit’ krijgt grote live finale in Blankenberge (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Veel Vlaamse muziek deze zomer op televisie. ‘Tien om te Zien’, de moeder aller Vlaamse muziekprogramma’s is dit jaar acht keer te gast op de dijk van Westende. De opnames met het iconische duo Anne De Baetzelier en Willy Sommers vinden plaats op 25, 26 en 27 juli en 1, 2, 8, 9 en 10 augustus. De uitzendingen zijn telkens op zondagavond.
  [naar artikel]
 36. Nieuw seizoen ‘The Voice Kids’ start op vrijdag 25 maart: bekijk hier de eerste straffe auditie (09/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nog een dikke twee weken en dan begint er een nieuw seizoen van ‘The Voice Kids’. Met nieuwe coaches, een nieuwe sidekick en - uiteraard - een pak nieuwe talenten. Een van hen is Sien, die een straffe versie van ‘Beggin’’ brengt.
  [naar artikel]
 37. Na ‘Huis gemaakt’: VTM lanceert gloednieuw vastgoedprogramma ‘Miljoenenhuizen’ (03/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vastgoed is booming business, ook op tv. Na ‘Huizenjagers’, ‘Blind Gekocht’, ‘Huis Gemaakt’, ‘Ons Huis/Nieuw Huis’ voegt VTM met ‘Miljoenenhuizen’ nog een programma toe aan dat rijtje.
  [naar artikel]
 38. Een combinatie van ‘De Mol’ en ‘Klopjacht’: Netflix introduceert nieuw spelprogramma ‘Run for the Money’ (21/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix komt met trailer van gloednieuw Japans spelprogramma ‘Run for the Money’. Het is een uitvergrote versie van het kinderspel ‘tikkertje’, waarbij bekende Japanners op de vlucht slaan voor een groep gemaskerde ‘hunters’.
  [naar artikel]
 39. Nieuw seizoen en meteen ook een nieuw huis voor ‘Big brother’-bewoners (30/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op 3 januari is het weer voorbij met de privacy. Althans toch voor de bewoners van het ‘Big brother’-huis. Voor het tweede seizoen van de reboot krijgen ze een nieuw huis met een tuin en met 120 camera’s en bijna 50 microfoons.
  [naar artikel]
 40. Van 375 tot 25.000 euro: zoveel geld krijgen BV’s om deel te nemen aan een tv-show (13/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal programma’s met BV’s is stilaan niet meer bij te houden. Van ‘BV Darts’ tot ‘The Masked Singer’ en ‘Over De Oceaan’: bekende koppen zingen, dansen, huilen en sporten de ziel uit hun lijf op het kleine scherm. Maar hoeveel brengt zo’n tv-programma eigenlijk op? ‘Humo’ ging op zoek naar het antwoord.
  [naar artikel]
 41. ‘Ons huis, nieuw huis’: “Niet iedereen wil zijn huis op tv tonen” (18/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het eerste seizoen van ‘Ons huis, nieuw huis’ zit erop. Showbits-reporter Desna zocht het duo Ken en Kristien op om eens terug te blikken op dat eerste seizoen. Wat ging er goed? Waar ging het mis? En wat moet anders in seizoen 2? Waarom leken de kandidaten zo gemoedelijk ten opzichte van de deelnemers in andere huizenprogramma’s zoals ‘Blind Gekocht’ bijvoorbeeld? Je ontdekt het allemaal in deze nieuwe Showbits-video.
  [naar artikel]
 42. ‘Ons huis, nieuw huis’: “Niet iedereen wil zijn huis ook op tv tonen” (18/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het eerste seizoen van ‘Ons huis, nieuw huis’ zit erop. Showbits-reporter Desna zocht het duo Ken en Kristien op om eens terug te blikken op dat eerste seizoen. Wat ging er goed? Waar ging het mis? En wat moet anders in seizoen 2? Waarom leken de kandidaten zo gemoedelijk ten opzichte van de deelnemers in andere huizenprogramma’s zoals ‘Blind Gekocht’ bijvoorbeeld? Je ontdekt het allemaal in deze nieuwe Showbits-video.
  [naar artikel]
 43. Officieel bevestigd: ‘Tien Om Te Zien’ keert volgend jaar terug (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Deze week werden de laatste opnames van ‘Tien Om Te Zien’ opgenomen. De terugkeer van het populaire muziekprogramma werd een overdonderd succes. En voor de vele fans is er goed nieuws, want ‘Tien Om Te Zien’ keert ook in de zomer van 2023 terug. Dat heeft VTM zelf bevestigd.
  [naar artikel]
 44. Nieuw album ‘Sahar’ van Tamino strikt eerste plek in Ultratop (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische singer-songwriter Tamino (25), bekend van onder meer de nummers ‘Habibi’ en ‘Cigar’, scheert hoge toppen met zijn tweede album ‘Sahar’. Als nieuwkomer weet het album de eerste plaats te pakken in de Ultratop. Hij laat hierbij heel wat grote namen achter zich.
  [naar artikel]
 45. Nog nooit zoveel bouw- en verbouwprogramma’s op tv: “Maar zonder sponsors krijgen we het budget niet rond” (18/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Blind gekocht’, ‘Huis gemaakt’, ‘Extreme Makeover’ en nu ook ‘Ons huis/Nieuw huis’. De huizenmarkt is nog nooit zo vertegenwoordigd geweest op televisie dan nu. Waar komt die plotse immogekte op het kleine scherm vandaan? ‘Wonen’ is niet enkel een hot topic, maar er zijn nog allerlei andere redenen op te sommen waarom de tv-zenders investeren in dit soort programma’s. “Zulke (ver)bouwprogramma’s zijn héél duur om te maken.”
  [naar artikel]
 46. GEZIEN? ‘Tussen 4 Buren’: “Zelfs uw eigen muren verven is boeiender dan hier uw tijd aan te verkwisten” (14/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Moet u intussen ook spontaan geeuwen bij de woorden ‘nieuw interieur/renovatie-programma’? Na ‘Blind gekocht’, ‘Ons huis/nieuw huis’, ‘Huis gemaakt’ en ‘Huizenjagers’ kan u sinds vandaag op Play4 genieten van een nieuwe variant in het rijtje: ‘Tussen 4 Buren’. Twee geburen wisselen 48 uur van huis en in die tijd nemen ze één kamer volledig onder handen, met hulp van de onvermijdelijke expert en onder goedkeurend oog van de immer innemende Jani Kazaltzis (44). De eerste aflevering betekende echter vooral goed nieuws voor het verfmerk dat veelvuldig in beeld kwam...
  [naar artikel]
 47. Dit zijn de eerste beelden uit het nieuw seizoen van “De Verhulstjes”: “Hoe schrijf je ‘welkom’ in het Frans?” (22/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  De leukste familie van Vlaanderen is voor een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’ weer te vinden in Frankrijk. In de eerste beelden bereiden Gert Verhulst (54) en Ellen Callebout (44) zich voor om Victor (28) en Marie (27) te ontvangen, door een groot bord waar ‘welkom’ op staat te maken. Maar dan staat Ellen al voor een probleempje: “Hoe schrijf je ‘bienvenue’? Is dat met twee n’en?”
  [naar artikel]
 48. Geslacht van eerste ‘Love Island’-baby is bekend: Lio en Marvin krijgen een jongetje (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Begin maart kondigden ‘Love Island’-deelnemers Lio Verborgh (23) en Marvin Trentels (28) dat ze hun eerste kindje verwachten. is zwanger van haar eerste kindje. De twee tortelduifjes leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan het Streamz-programma. Zondag hielden ze een babyshower met ‘gender reveal’. Het confettikanon kleurde blauw. De eerste ‘Love Island’-baby wordt dus een jongetje.
  [naar artikel]
 49. Camille tovert dancehit ‘Lift U UP’ van 2 Fabiola om tot betoverende ballade in ‘Liefde voor Muziek’ (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een week geleden kregen we al het eerste nummer uit het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor muziek’ te horen. Suzan & Freek zongen een Nederlandstalige versie van ‘This One’s For You’ van Ozark Henry. Ondertussen gaf VTM nog een preview prijs en krijgen we te zien hoe Camille ‘Lift U Up’, de dancehit van 2 Fabiola, onder handen neemt
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy