Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Binnenkort verkrijgbaar: de ‘Remco-pizza’, mét groenten maar zonder vlees

18/08/2021 - 12:00
"Sinds maart van dit jaar is Remco Evenepoel (21) het gezicht van Pizza Hut, de bekende pizzaketen. En in de herfst gaat de samenwerking nog een stapje verder, want dan brengt Pizza Hut een ‘Remco-pizza’ op de markt. Al zullen vleesliefhebbers er misschien vriendelijk voor passen. “Er zal geen vlees op de pizza liggen”, aldus Stef Meulemans - CEO bij Top Brands, de Belgische holding waar Pizza Hut onder valt - in La Dernière Heure. “Wel veel groenten die Remco zelf graag lust.” De speciale pizza is volgens Meulemans onderdeel van een grote reclamecampagne rond de figuur Evenepoel, die niet alleen gekozen is wegens zijn sportieve verdiensten. “Zijn uitstraling is even belangrijk. Het is een simpele jongen, die tegen iedereen praat en die je zomaar zou kunnen tegenkomen in een van onze restaurants.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Remco Evenepoel schittert in nieuwe reclamespot Pizza Hut, dat binnenkort ook Remco-pizza lanceert (14/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Fastfoodketen Pizza Hut heeft dinsdag een nieuwe reclamecampagne gelanceerd waarin Remco Evenepoel in de hoofdrol schittert. Evenepoel is al langer ambassadeur van Pizza Hut en krijgt in het najaar zelfs een eigen Remco-pizza (zonder vlees en met veel groenten). [naar artikel]


2. Pizzaketen onder vuur na verkoop ‘vleespizza's’ zonder vlees aan meer dan 3.000 klanten (29/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Nieuw-Zeelandse pizzaketen Hell Pizza blijkt de afgelopen tijd aan meer dan drieduizend klanten pizza's met ‘vlees’ te hebben verkocht, terwijl... [naar artikel]


3. De beste kebab heeft deze eigenschappen: “Wees alert als er geen vet van de spies drupt” (05/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een krokant broodje, gevuld met sappig vlees en heerlijke groenten. Na al die feestmaaltijden krijgen heel wat Vlamingen opnieuw zin in ‘gewone’ dingen, zoals een kebab. Maar hoe weet je zeker dat je een kwaliteitsvolle zaak binnenstapt? En welk soort vlees zit er in een authentieke döner kebab? Wij vroegen het aan Pitta & Pizza Izmir, een van de beste kebabzaken van het land mét 34 jaar ervaring. [naar artikel]


4. Een pizza met nacho’s of een met frieten? Dit zijn de zotste pizza’s van Limburg (27/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Bij Pink Pizza in Genk kan je terecht voor een pizza ‘Wa Make’, ‘Nie geflipt doen’, ‘Anders da gaat nie’, of een pizza ‘Die beweegt niet meer’. Dat zijn junkpizza’s oftewel pizza’s met junkfood erop. “Mensen zijn er gek op.” [naar artikel]


5. Deze pizza bevat maar liefst anderhalve kilo vlees en bestaat uit enkele opmerkelijke ingrediënten (30/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Een Brits meeneemrestaurant heeft een opmerkelijk nieuw concept bedacht om een traditionele pizza in een heel apart gerecht te veranderen. De pizza heeft een rijke vulling die bestaat uit vijf verse cheeseburgers, twee dikke lagen kebab en een extra laagje vlees en kaas om het helemaal af te maken. De ‘Giant Pizza Burger’ is geboren! [naar artikel]


6. PORTRET. Ferran Torres, man die niet kan overleven zonder hamburgers en pizza, maar wel dé schrik van de Belgen (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hij kan geen week zonder hamburgers of pizza, net zoals hij zonder hond niet kan overleven. Nations League-sensatie en ‘Chico de oro’ van La Roja Ferran Torres (21), nu al dé schrik van de Rode Duivels voor zondag. [naar artikel]


7. Jeroen Meus’ favoriete herfstgerecht? Een stoofpotje: met vlees, vis of gewoon puur groenten (02/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Herfstige dagen vragen om stoofpotjes. Ik maak ze ontzettend graag klaar, en varieer er eindeloos mee. Deze week eentje met vlees, eentje met vis en een met alleen maar groenten. Voor elk wat wils. [naar artikel]


8. Achttien Limburgse landbouwers verkopen ‘Straffe Kost’: eigen label voor kaas, groenten en vlees (03/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Onder het label ‘Straffe Kost’ gaan 18 Limburgse landbouwers lokale groenten en fruit, vlees en zuivel aan de man brengen. Die producten - geteeld met aandacht voor natuur en landschap - vind je als consument vanaf vandaag in winkels en supermarkten in de buurt. [naar artikel]


9. Italianen boos over kiwi-pizza (17/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Fruit op een pizza is ‘not done’, schreeuwen Italianen al decennia. De ‘pizza Hawaï’ met ananas leidde al tot flinke wrevel, nu gooit een pizza met... [naar artikel]


10. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over de perfecte pizza (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


11. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over hoe je de perfecte pizza maakt (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


12. Na opdracht in ‘De mol’ over “de grootste schande van Italië”: waar komt ananas op pizza eigenlijk vandaan? (15/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

“F*ck, twee ananassen.” Met die woorden (en een ludieke pizza-opdracht) doet ‘De mol’ het meest nutteloze culinaire debat ter wereld weer oplaaien: past mierzoete ananas op een hartig stuk pizza of niet? Mag je als gediplomeerd pizzabakker op een pizza gooien wat je wil, óók ananas? En wie was de uitvinder van dé pizza Hawaï? Spoiler alert: al zeker geen Italiaan. [naar artikel]


13. Barbecue voor veggies: de ultieme tips van groentenchef Seppe Nobels (05/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Barbecue staat nog te vaak synoniem voor vlees, véél vlees. Maar ook met groenten kan je verrassend uitpakken, aldus groentekok en... [naar artikel]


14. Dierenluxe: écht vlees, geen gluten (12/04/2019 - De Morgen)

Echte groenten en vlees voor je hond in plaats van vermalen beenderen. Sommigen zien er onnodige luxe in, maar drie ondernemers lanceren binnenkort zo'n merk van 'echte' voeding. Wellness voor huisdieren is in elk geval een hit. [naar artikel]


15. Dr. Oetker maakt pizza met chocolade (maar er is één nadeel) (15/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

Pizza? Lekker. Chocolade? Ook lekker. Daarom voegt het Duitse merk Dr. Oetker beide lekkernijen gewoon samen. En het beste nieuws: de Pizza Dolce al Cioccolato is vanaf volgende week verkrijgbaar in België, bij supermarktketen Carrefour. [naar artikel]


16. Voedingsgewoonten van de Belgen: 4% is vegetariër, 44% kan geen dag zonder vlees (13/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Belg houdt van 'gewoon', van traditie en structuur. Elke dag boterhammen, één warme maaltijd per etmaal - vlees-aardappelen-groenten - en één... [naar artikel]


17. ‘Pizza Boy’ Remco Evenepoel blikt terug en kijkt vooruit aan de hand van een quattro stagioni: “Ik kan opnieuw door een muur gaan” (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Waar een commerciële fotoshoot/tv-spotopname al niet goed voor is. In alle rust praatte VTM-collega Maxim Goethals bij Pizza Hut in Wilrijk even bij met Remco Evenepoel (21). Wij verwerkten de gespreksingrediënten in een… quattro stagioni. [naar artikel]


18. Eerst groenten, dan vlees en patatjes: kan je afvallen door te letten op de volgorde waarin je eet? 2 diëtisten leggen uit (26/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Franse biochemicus en ‘Glucose Goddess’ Jessie Inchauspé beweert dat ze het geheim gevonden heeft om op een gezonde manier gewicht kwijt te spelen. Zonder dieet, zonder cravings, en je kan eten wat je wil. Je moet gewoon letten op de volgorde van wat je eet en op je glucosewaarden. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar is het dat ook? En hoe pak je het concreet aan? We vroegen het aan diëtisten Alessia Couvreur en Hella Van Laer. [naar artikel]


19. Fan van fondue of gourmet? Zo geniet je optimaal, zonder de storende stank achteraf (19/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Aan het einde van het jaar fonduen en gourmetten we er met z’n allen flink op los. We zijn dan ook dol op de schalen groenten, verschillende sauzen, stokbroden en vlees/vis/veggie à volonté. Maar hoe gezellig het ook is op het moment zelf, de volgende dag wil je zo snel mogelijk van die vettige geur af. Hoe doe je dat? Dit zijn, volgens vtwonen.be, dé 3 manieren. [naar artikel]


20. Takeaway tip: Veerle’s Keuken is er één met veel groenten en liefde voor traditionele gerechten (09/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Ze kookte al regelmatig voor familie en vrienden, maar ondertussen kan iedereen genieten van ‘Veerle’s Keuken’. Haar specialiteiten? De gerechten die ze zelf heel graag lust, eten uit grootmoeders keuken en pasta’s met véél groenten. [naar artikel]


21. Challenge: ‘een week (ge)zonder’ moet Vlamingen beter doen eten en drinken (05/06/2023 - Gezond.be)

Amper 5% van de Vlamingen eet genoeg groenten en fruit, blijkt uit de meest recente gegevens van Sciensano. Omdat die cijfers zo alarmerend zijn, lanceren Diabetes Liga en diëtist Michaël Sels binnenkort de allereerste editie van ‘een week gezonder’. Een uitdaging om een week lang meer groenten, fruit en plantaardige gerechten op ons bord te […] Het bericht Challenge: ‘een week (ge)zonder’ moet Vlamingen beter doen eten en drinken verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


22. 25 restaurants serveren week lang geen vlees tijdens ‘Week zonder Vlees’: 4 Limburgse deelnemers (23/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Van maandag tot zondag halen 25 restaurants, waarvan 3 sterrenrestaurants, het vlees van hun menukaart. Op die manier willen de chefs hun steun betuigen aan de eerste editie van de Belgische Week zonder Vlees. Er staan vier Limburgse restaurants op de lijst. [naar artikel]


23. ‘Pizza toast’-recept van topmodel Hailey Bieber verovert het internet en is perfect voor wie houdt van pizza en burrata (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vraag naar iemand z’n favoriete comfortfood, en heel wat mensen zullen ‘pizza’ antwoorden. Zo ook Hailey Bieber (25). Haar favoriete date night is pizza bestellen en in de zetel kruipen met manlief Justin Bieber. Als ze zelf aan de slag gaat in de keuken, verkiest ze ‘pizza toast’. Even lekker en supersnel klaar. Ze deelde haar recept op TikTok en creëerde een gigantische hype op de video-app. [naar artikel]


24. Lactosevrije Baileys binnenkort ook bij ons verkrijgbaar (20/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Baileys Almande was al een tijdje verkrijgbaar in het buitenland, maar vanaf 1 maart is die ook in ons land in de supermarkten verkrijgbaar. Het gaat om een variant gemaakt met amandelmelk en is dus prima geschikt voor veganisten of mensen met een lactose- of glutenintolerantie. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!