De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Tennisclub Leopold vernoemt plein naar overleden Isabelle

Het Belang van Limburg

20/08/2021 - 06:19

In maart dit jaar werd afscheid genomen van de immer sympathieke Isabelle Knapen (42) na een ongelijke strijd tegen kanker. Haar echtgenoot Bart Timmermans (46) en hun drie kinderen Fien (15), Wout (10) en Marie (6) zijn allen lid en erg graag gezien binnen de tennisclub Leopold. Als blijvend eerbetoon werd tijdens het jaarlijkse tennistoernooi bekendgemaakt dat terrein 1 in de toekomst de naam ‘Court Isabelle’ zal dragen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Stad vernoemt plein naar overleden kunstenaar Panamarenko (21/09/2020 - VRT NWS)
  De stad Antwerpen vernoemt een plein in Nieuw Zuid naar de overleden kunstenaar Panamarenko als eerbetoon. Henri Van Herwegen, beter bekend als Panamarenko overleed op 14 december. Een ander plein, niet ver van zijn ouderlijk huis, wordt vernoemd naar zijn moeder Hortensia Sillis.
  [naar artikel]
 2. Panamarenko krijgt plein op Nieuw Zuid, zijn mama krijgt plein in Antwerpen-Noord (21/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Om de in december 2019 overleden kunstenaar Panamarenko te eren, vernoemt de stad een plein op Nieuw Zuid naar hem. Alleen heeft Panamarenko niets met Nieuw Zuid en is het plein niet van de stad. Terzelfdertijd krijgt een ander plein in Antwerpen-Noord ook een nieuwe naam: het Hortensia Sillisplein, naar Panamarenko’s moeder.
  [naar artikel]
 3. Brussel vernoemt plein naar vermoorde Brits parlementslid Jo Cox (27/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een plein gelegen achter de Ancienne Belgique in hartje Brussel zal vernoemd worden naar het vermoorde Britse parlementslid Jo Cox. Dat schrijft...
  [naar artikel]
 4. Brussel vernoemt plein naar vermoorde Brits parlementslid Jo Cox (27/08/2018 - De Morgen)
  Een plein gelegen achter de Ancienne Belgique in hartje Brussel zal vernoemd worden naar het vermoorde Britse parlementslid Jo Cox. Dat schrijft Brussels schepen voor Gelijke Kansen Mohamed Ouriaghli maandag op Twitter. 
  [naar artikel]
 5. Leopold Lippens, burgemeester van Knokke, overleden (19/02/2021 - Express)
  Leopold Lippens, de kleurrijke burgemeester van Knokke-Heist, is op 79-jarige leeftijd overleden. Het gemeentebestuur van Knokke-Heist bevestigt het overlijden. Leopold Lippens maakte eind vorig jaar publiek dat hij al een jaar aan leukemie leed. Hij is de broer van Maurice Lippens, de voormalige voorzitter van financiële groep Fortis. Zijn overlijden leidt meteen tot politieke reacties. The post Leopold Lippens, burgemeester van Knokke, overleden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Leopold Van Hool overleden (09/09/2019 - De Tijd)
  19:26 Leopold Van Hool, de voormalige voorzitter van het gelijknamige busbedrijf, is vrijdag op 82-jarige leeftijd overleden.
  [naar artikel]
 7. Leopold Lippens (79) is overleden (19/02/2021 - Knack)
  De 79-jarige burgemeester van Knokke-Heist, graaf Leopold Lippens, is overleden.
  [naar artikel]
 8. Burgemeester Leopold Lippens overleden (19/02/2021 - De Standaard)
  Graaf Leopold Lippens, de bekende burgemeester van kustgemeente Knokke-Heist, is op 79-jarige leeftijd overleden, zo werd aan onze redactie bevestigd.
  [naar artikel]
 9. Tennisclub Katteberg verwelkomt 1000ste lid (06/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij Tennisclub Katteberg in Bilzen was er afgelopen weekend groot nieuws. De club kende in de korte tijd dat ze actief is een kolossale groei. Voor de tennisclub reden om haar 1000ste lid te verrassen met een mooi cadeaupakket.
  [naar artikel]
 10. Paul Severs-fan vernoemt pasgeboren veulentje naar overleden idool (11/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Hoefsmid Jef Wuyckens uit Wijgmaal heeft voor een wel heel bijzonder eerbetoon aan Paul Severs gezorgd. Dinsdagochtend werd er bij hem een veulentje geboren, en dat is vernoemd naar de overleden zanger.
  [naar artikel]
 11. Hugo Schiltz en Jef Geeraerts krijgen eigen plein in Antwerpen (26/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De overleden politicus Hugo Schiltz en schrijver Jef Geeraerts krijgen in de nieuwe wijk Regatta op Linkeroever elk een plein dat naar hen wordt vernoemd. Dat heeft het Antwerpse schepencollege vandaag bekendgemaakt. Vier andere inmiddels overleden Antwerpenaren krijgen dan weer een straat naar hen vernoemd in dezelfde wijk.
  [naar artikel]
 12. Rome vernoemt plein naar ex-president, maar schrijft zijn naam fout (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Rome is vandaag een klein pleintje ingehuldigd, met de naam van vroegere president van Italië, Carlo Azeglio Ciampi. De ceremonie werd echter ontsierd door een typfout.
  [naar artikel]
 13. Leopold Lippens overleden op 79-jarige leeftijd (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Leopold Lippens, de burgemeester van Knokke, is overleden op 79-jarige leeftijd. Dat bericht RTL. De omstandigheden van zijn overleden zijn nog niet bekend.
  [naar artikel]
 14. Organisatrice van jumping Isabelle Kronacker overleden na coma van vijf maanden (30/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Isabelle Kronacker (72), weduwe van gewezen minister en Kapels burgemeester Jacky Buchmann, is overleden. Ze overleed aan de gevolgen van een val die ze in juni met haar paard maakte. Ze lag sindsdien in coma. Kronacker was ook bekend als organisatrice van de jumping van Kapellen.
  [naar artikel]
 15. Eindelijk nieuw leven in Bilzense tennisclub (16/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf vandaag kan er weer getennist worden in Bilzen. En dat in een gloednieuw tenniscomplex in de Zeepstraat. Tien jaar lang moesten Bilzense tennissers het stellen zonder club. Vandaag opent tennisclub Katteberg de deuren. Abonnees kunnen al een balletje gaan slaan, nieuwe leden moeten nog een week wachten. Zij mogen vanaf 25 september naar tennisclub Katteberg.
  [naar artikel]
 16. Parijs vernoemt straat naar David Bowie (11/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  David Bowie wordt binnenkort op bijzondere wijze geëerd in Parijs. De Franse hoofdstad vernoemt namelijk een straat naar het Britse muziekicoon. De...
  [naar artikel]
 17. Leopold Lippens, burgemeester van Knokke, op 79-jarige leeftijd overleden (19/02/2021 - De Morgen)
  Leopold Lippens, de burgemeester van Knokke, is overleden. Dat melden verschillende media. Hij werd 79.
  [naar artikel]
 18. Hopelijk neemt spelersbus de juiste weg... Union Berlin verwart King Power stadion met Leuvense tennisclub (03/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het valt te hopen dat de spelersbus van Union Berlin vanavond niet naar de Leuvense tennisclub rijdt in plaats van het Het King Power At Den Dreef Stadion. Union Berlin heeft op zijn sociale media immers de wegwijzer naar de tennisclub geplaatst.
  [naar artikel]
 19. Oeps: twee artiesten kiezen hetzelfde nummer in Liefde Voor Muziek (21/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Het is vandaag niet Isabelle A, niet Isabelle B, niet Isabelle C, maar wel Isabelle D-ay", zo kondigt Bart Peeters de derde aflevering van
  [naar artikel]
 20. Zangeres Anneke Van Hooff beschuldigt Isabelle A van broodroof (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  'De Grietjes' houden ermee op. Maar niet in goede verstandhouding. Anneke Van Hooff haalt op Facebook zwaar uit naar bandlid Isabelle A. “Isabelle...
  [naar artikel]
 21. Hamontse tennisclub zet deuren ’s nachts open voor fans van Elise (24/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de tennisclub in Hamont zijn ze in volle voorbereiding van een nachtelijk feestje. Om alle fans de kans te geven om samen, in een ontspannen sfeer, de triomftocht van Elise te kunnen volgen, nodigt de tennisclub van Hamont iedereen uit om de halve finale tegen Caroline Wozniacki bij hen te komen kijken.
  [naar artikel]
 22. Papieren strandbloemen en lichtjes voor woning van overleden burgemeester Leopold Lippens (22/02/2021 - VRT NWS)
  Op de oprijlaan van de woning van de overleden burgemeester Leopold Lippens van Knokke-Heist ligt het vol lichtjes en papieren bloemen. De gemeente heeft een week van rouw aangekondigd.
  [naar artikel]
 23. Buswereld neemt afscheid van Leopold Van Hool (82) (10/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Leopold Van Hool is op 82-jarige leeftijd overleden. De man speelde jarenlang een belangrijke rol bij busbouwer Van Hool in Koningshooikt (Lier).
  [naar artikel]
 24. Voorzitter tennisclub Mertens: "Met bussen naar Zaventem" (25/01/2018 - Sporza)
  In de tennisclub van Elise Mertens in Hamont hebben ze de halve finale op groot scherm gevolgd. De Ochtend belde met clubvoorzitter Jean-Paul De Graaf.
  [naar artikel]
 25. VIDEO. Pence vernoemt Trump in speech, waarna gênante stilte volgt (19/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een speech op een veiligheidsconferentie in München draaide uit op een gênante situatie voor vicepresident Mike Pence. Hij vernoemt president...
  [naar artikel]
 26. Burgemeester van Knokke Leopold Lippens (79) is overleden (19/02/2021 - Knack)
  Graaf Leopold Lippens, de 79-jarige burgemeester van Knokke-Heist, is overleden.
  [naar artikel]
 27. Isabelle knipt gratis het haar van daklozen (20/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse Isabelle Cuyt knipt gratis het haar van Antwerpse daklozen en verzorgt hun voeten. Ze wil mensen in armoede een goed gevoel geven en hen ook vooruit helpen. Isabelle rijdt met haar bakfiets naar inloopcentra en opvangplaatsen. Isabelle is van opleiding welzijnswerker en ze merkt dat mensen in moeilijkheden gemakkelijker hun verhaal doen in de kappersstoel.
  [naar artikel]
 28. Leopold II wankelt overal in België (11/06/2020 - De Morgen)
  De standbeelden van koning Leopold II wankelen op hun voetstuk. De KU Leuven haalt een buste weg uit zijn bibliotheek, Oostende overweegt een tegenbeeld en Brussel richt een werkgroep op over de standbeelden en de straatnamen die verwijzen naar Leopold II.
  [naar artikel]
 29. Leopold Lippens, burgemeester van Knokke-Heist, overleden op 79-jarige leeftijd (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Graaf Leopold Lippens, de burgemeester van Knokke, is overleden op 79-jarige leeftijd. Eind vorig jaar maakte Lippens bekend dat hij leukemie had.
  [naar artikel]
 30. Breese tennisclub opent met ‘new look’ (07/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De bestuursleden van de Koninklijke Breese Tennisclub hebben in het tussenseizoen niet stil gezeten.
  [naar artikel]
 31. Leopold II wankelt, maar niet overal (11/06/2020 - De Morgen)
  De standbeelden van koning Leopold II wankelen op hun voetstuk. De KU Leuven haalt een buste weg uit zijn bibliotheek, Oostende overweegt een tegenbeeld en Brussel richt een werkgroep op over de standbeelden en de straatnamen die verwijzen naar Leopold II.
  [naar artikel]
 32. Leopold Lippens, burgemeester van Knokke, overleden op 79-jarige leeftijd (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Leopold Lippens, de burgemeester van Knokke, is overleden op 79-jarige leeftijd. De omstandigheden van zijn overleden zijn nog niet bekend.
  [naar artikel]
 33. Burgemeester Leopold Lippens (79) van Knokke-Heist is overleden (19/02/2021 - VRT NWS)
  Leopold Lippens, de burgemeester van Knokke-Heist, is overleden. Dat is bevestigd aan persagentschap Belga. Lippens is 79 jaar oud geworden.
  [naar artikel]
 34. Beklad standbeeld Leopold II weggehaald in Ekeren (video) (09/06/2020 - Metro)
  Het standbeeld van Leopold II in Ekeren, dat de voorbije weken meermaals beklad werd en zelfs in brand werd gestoken, is weggehaald om gereinigd en hersteld te worden. De burgemeester laat weten dat het standbeeld niet meer zal terugkeren.  Het standbeeld van Leopold II dateert uit 1873 en werd geplaatst ter herinnering aan een bezoek van de toenmalige koning aan Ekeren. De voorbije decennia werd het standbeeld meermaals geviseerd in het kader van de aanhoudende kritiek op het in stand houden van standbeelden van de vorst ondanks zijn schrikbewind van destijds in Congo. Black Lives Matter De voorbije weken was er een opstoot in het bekladden van Leopold II-beelden, naar aanleiding van het ‘Black Lives Matter’-protest dat overwaaide uit de Verenigde Staten. Ekeren besliste om het standbeeld te verwijderen en te restaureren, wat zal gebeuren in het Antwerpse Middelheimmuseum. Mogelijk blijft het beeld ook nadien nog in die collectie. Burgemeester Koen Palinckx laat weten dat het plein waar het stond, er in de toekomst anders zal uitzien.   Lees ook : Bart Tommelein wil standbeeld Leopold II in Oostende niet verwijderen Het bericht Beklad standbeeld Leopold II weggehaald in Ekeren (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Tennisclub Bocholt traint virtueel met elkaar (18/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vijf weken zonder tennis? Tennisclub Bocholt zat met de handen in het haar. Als alternatief lanceerde de club tennistrainingen via video.
  [naar artikel]
 36. Paula Marckx krijgt plein naar haar vernoemd aan Antwerpse luchthaven (09/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de luchthaven van Deurne in Antwerpen is donderdag in intieme kring afscheid genomen van de vorige week op 94-jarige leeftijd overleden mensenrechtenactiviste, journaliste en pilote Paula Marckx. Het stadsbestuur maakte na afloop ook bekend dat het plein met rotonde op de Luchthavenlei vlak voor de luchthaven naar Marckx wordt vernoemd.
  [naar artikel]
 37. Oud-strijder en laatste klokkenrover Leopold ‘Polle’ Hendrickx (93) overleden (11/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Oud-strijder Leopold ‘Polle’ Hendrickx is woensdag op 93-jarige leeftijd overleden in woonzorgcentrum Den Bogaet in Humbeek (Grimbergen). Als 17-jarige raakte hij toevallig betrokken bij de Putse klokkenroof, een verzetsactie die de kerkklokken van Putte uit handen van de Duitse bezetter wist te houden. Het historische feit werd in 2018 nog uitvoerig herdacht. Hendrickx was de laatste overlevende deelnemer.
  [naar artikel]
 38. Koen Wauters en Isabelle A in duet, Zita maakt de videoclip: “Isabelle verdient dit duwtje in de rug” (29/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het derde seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ krijgt twee jaar na datum een verrassend staartje: de nieuwe single van Isabelle A (43) is immers... een...
  [naar artikel]
 39. Leopold Lippens is overleden: bekende burgemeester van Knokke-Heist werd 79 (19/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  Leopold Lippens, de bekende burgemeester van kustgemeente Knokke-Heist, is op 79-jarige leeftijd overleden, zo werd aan onze redactie bevestigd.
  [naar artikel]
 40. Leopold Lippens is overleden: bekende burgemeester van Knokke-Heist werd 79 (19/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Leopold Lippens, de bekende burgemeester van kustgemeente Knokke-Heist, is op 79-jarige leeftijd overleden, zo werd aan onze redactie bevestigd.
  [naar artikel]
 41. Leopold Lippens is overleden: bekende burgemeester van Knokke-Heist werd 79 (19/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Leopold Lippens, de bekende burgemeester van kustgemeente Knokke-Heist, is op 79-jarige leeftijd overleden.
  [naar artikel]
 42. TC De Boneput wordt Kim Clijsters Tennisclub (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond werd tijdens een nieuwjaarsreceptie op de Kim Clijsters Academy in Bree vooruit gekeken naar 2019. Directeur Carl Maes meldde dat een belangrijke naamswijziging zal doorgevoerd worden. Zo zal TC Boneput, opgericht in 1999, vanaf nu door het leven gaan als de Kim Clijsters Tennisclub.
  [naar artikel]
 43. Heraanleg Stadswaag begint in 2021: geschiedenis van het plein komt letterlijk naar boven (03/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Stadswaag, pal in de studentenbuurt, krijgt een heel ander uitzicht. Het plein wordt verhoogd en autoluw gemaakt. “Alleen bewoners met een garage op het plein kunnen er nog langs met de wagen”, zegt districtsvoorzitter Paul Cordy (N-VA).
  [naar artikel]
 44. Gezin uit Zelem koopt stroom bij de plaatselijke tennisclub (26/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een gezin uit Zelem in Halen koopt zijn stroom voortaan via de zonnepanelen van de plaatselijke tennisclub. Het gaat om een idee van het energieplatform Bolt, dat via kleine initiatieven energie dichter bij de lokale opwekker en de consument wil brengen en zo de grote energieproducenten als tussenpersonen overbodig maakt. De familie is er zeker van dat ze 100 procent groene energie afneemt; de tennisclub van Zelem doet er financieel haar voordeel mee.
  [naar artikel]
 45. De man die Leopold Lippens in Knokke moet doen vergeten (21/02/2021 - De Tijd)
  13:24 Het schepencollege van Knokke-Heist heeft eerste schepen Piet De Groote voorgedragen als nieuwe burgemeester. De advocaat moet het levenswerk van de overleden Leopold Lippens voortzetten.
  [naar artikel]
 46. Geen finale voor Elise Mertens: Ontgoocheling, maar trots overheerst in Hamontse tennisclub (25/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een tachtigtal supporters zakten vanochtend vroeg af naar de Hamontse tennisclub om de halve finale van Elise Mertens tegen Caroline Wozniacki op groot scherm te bekijken.
  [naar artikel]
 47. Plein voor stadhuis afgesloten (29/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op het plein voor het stadhuis van Halen is het vanaf nu tot na het weekend verboden te parkeren. Het plein is afgesloten naar aanleiding van de organisatie van de carnavalstoet.
  [naar artikel]
 48. Moslima die omkwam bij aanslag krijgt plein met haar naam in Molenbeek: "Ze was alles wat de terroristen verfoeiden" (21/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het schepencollege van Sint-Jans-Molenbeek heeft het Loubna Lafquiri-plein ingehuldigd. Het plein is genoemd naar een moslima uit die Brusselse...
  [naar artikel]
 49. Drank en chips bij tennisclub gestolen (30/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden pleegden woensdagochtend een inbraak in de cafetaria van de tennisclub in de Springstraat in Meulenberg. De daders stalen drank en chips. (ppn)
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy