De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Dit is de Mushroom Dome: ’s werelds meest geboekte Airbnb

Express

23/08/2021 - 14:50

Lees dit artikel: Dit is de Mushroom Dome: ’s werelds meest geboekte Airbnb De meest populaire Airbnb ter wereld ligt in het Californische kustplaatsje Aptos. Een klein gehucht in de buurt van de stad Santa Cruz. Hoewel er geen internetverbinding is (de eigenaar wil geen techies op bezoek) en je moet vertrouwen op papieren instructies die van tevoren zijn uitgeprint, heeft deze geodetische structuur al meer dan 5.800 Airbnb-gasten van over de […] Lees dit artikel: Dit is de Mushroom Dome: ’s werelds meest geboekte Airbnb


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Aantal geboekte nachten Airbnb ver boven niveau van voor corona (04/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Woningverhuurplatform Airbnb heeft voor het eerst de grens van 100 miljoen boekingen in het eerste kwartaal van een jaar gepasseerd. Het techbedrijf profiteerde van het verdere herstel van de reiswereld. Vergeleken met dezelfde periode in 2019, voor de coronapandemie, was het aantal geboekte nachten via het platform bijna een derde hoger.
  [naar artikel]
 2. Airbnb: aantal geboekte nachten bijna derde hoger dan voor corona (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Woningverhuurplatform Airbnb heeft voor het eerst de grens van 100 miljoen boekingen in het eerste kwartaal van een jaar gepasseerd. Het techbedrijf profiteerde van het verdere herstel van de reiswereld. Vergeleken met dezelfde periode in 2019, voor de coronapandemie, was het aantal geboekte nachten via het platform bijna een derde hoger.
  [naar artikel]
 3. Airbnb trekt intekenprijs met een kwart op (07/12/2020 - De Tijd)
  07:33 Beleggers popelen om in te checken op de beursgang van Airbnb, 's werelds grootste verhuurplatform.
  [naar artikel]
 4. Sterrenkoppel uit Hongkong begint aan nieuw hoofdstuk in Dôme (01/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Sterrenzaak Dôme en broertje Dôme sur Mer zijn verkocht. De nieuwe uitbater en chef-kok Frédéric Chabbert wil de Dôme alle eer aan doen en werkt aan een zo snel mogelijke terugkeer van de Michelinster.
  [naar artikel]
 5. Niet grijs, niet blond, niet bruin: de haarkleur ‘mushroom blonde’ scoort dit najaar (12/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de trendwebsite Pinterest lijken haarkleuren dit jaar allemaal geïnspireerd te zijn door voedsel. ‘Koekjesbruin’, ‘suikerspinroze’, ‘getoaste kokosnoot’: je krijgt zowaar honger van een trip naar de kapper. De kleur die deze herfst en winter volgens Pinterest het populairst belooft te zijn? ‘Mushroom blonde’. Misschien wel omdat het de perfecte ‘tusseninkleur’ is.
  [naar artikel]
 6. Airbnb ziet reiswereld herstellen: aantal geboekte nachten bijna derde hoger dan voor corona (04/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 7. Wie bij Airbnb belegt, mag stormachtig verblijf verwachten (17/11/2020 - De Tijd)
  17:50 's Werelds grootste verhuurplatform trekt de komende weken naar de beurs. Airbnb-oprichter en -CEO Brian Chesky bewijst in het prospectus nog genadelozer kosten te kunnen wegsnijden dan de pandemie in...
  [naar artikel]
 8. Met dank aan de energieprijzen: Saudi Aramco nek aan nek met Apple voor titel van ’s werelds meest waardevolle bedrijf (06/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Met dank aan de energieprijzen: Saudi Aramco nek aan nek met Apple voor titel van ’s werelds meest waardevolle bedrijf Het Saoedische staatsoliebedrijf Aramco is nu 2 biljoen (2.000 miljard) dollar waard, net iets minder dan Apple, ’s werelds meest waardevolle bedrijf. De oliegigant heeft aan kracht gewonnen dankzij de stijgende energieprijzen en aanbodtekort. Ondertussen staan de techaandelen onder druk door de stijgende inflatie. Nu de energieprijzen wereldwijd de pan uit rijzen, is Saudi Aramco […] Lees dit artikel: Met dank aan de energieprijzen: Saudi Aramco nek aan nek met Apple voor titel van ’s werelds meest waardevolle bedrijf
  [naar artikel]
 9. Hij is de meest geboekte Vlaamse artiest, toch denkt Yves Segers aan zijn pensioen: “Doorgaan tot mijn 82ste? Nee bedankt” (11/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Yves Segers (51) bewijst dat je niet per se op tv moet komen om succesvol te zijn. Met 230 boekingen op zijn naam mag hij zich de meest geboekte Vlaamse artiest noemen. “Er is niet één feesttent waar ik nooit gestaan heb”, klinkt het in een interview met ‘Primo’ over zijn toekomst in de muziekwereld, de relatie met zijn man Tom en de stevige tarieven die sommige andere artiesten vragen. Zelf vraagt hij ‘maar’ 1.295 euro. “Ik hou dat bewust democratisch.”
  [naar artikel]
 10. Jaagt Airbnb de vastgoed- en huurprijzen de hoogte in? (04/02/2021 - Express)
  Uit een onderzoek blijkt dat Airbnb wel degelijk een impact heeft op vastgoedmarkt. Vraag is hoe groot die impact is. Airbnb is een wereldwijd fenomeen geworden. Meer en meer reizigers doen dankbaar een beroep op het platform wanneer ze bijvoorbeeld een citytrip plannen. Uit de meest recente cijfers blijkt dat Airbnb zo’n 150 miljoen gebruikers […] The post Jaagt Airbnb de vastgoed- en huurprijzen de hoogte in? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. ‘Mushroom-killer’ die op etentje haar ex-schoonouders vergiftigde, komt voor het eerst met haar eigen verhaal (14/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Australische vrouw wier kookkunsten - al dan niet opzettelijk - het leven hebben gekost aan drie mensen, waaronder haar ex-schoonouders, heeft voor het eerst uitgebreid haar versie van de feiten gegeven. De ‘mushroom-killer’, zoals ze genoemd wordt, treft naar eigen zeggen geen schuld.
  [naar artikel]
 12. Dit merk werd verkozen tot ’s werelds meest waardevolle luxelabel (14/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Modehuis Louis Vuitton werd verkozen tot ’s werelds meest waardevolle luxemerk, en laat daarmee andere bekende namen als Chanel, Hermès en Gucci...
  [naar artikel]
 13. IN BEELD. Dit zijn de populairste optrekjes op Airbnb (18/02/2018 - Metro)
  Tijdens een vakantie overnachten op hotel? Dat is zo passé. Tegenwoordig verkiezen vakantiegangers eerder een boomhut, een uit de kluiten gewassen tipi, een penthouse of een stekje met een wijds uitzicht over de zee. Althans toch als we Airbnb mogen geloven, dat net een lijst heeft gepubliceerd met de meest gelikete Instagramfoto’s van 2017. 1 of 10 10. Prime 3 Storey Penthouse in Kaapstad, Zuid-Afrika, 141 euro per nacht (Instagram / Airbnb) 9. Cliff House, New South Wales, Australië, 262 euro per nacht (Instagram / Airbnb) 8. Charming & cosy apartment in Parijs, Frankrijk, 111 euro per nacht (Instagram / Airbnb) 7. Secluded Intown Treehouse in Atlanta, VS, 309 euro per nacht (Instagram / Airbnb) 6. Vondel house, Amsterdam, Nederland, 229 euro per nacht (Instagram / Airbnb) 5. Secluded Intown Treehouse in Atlanta, VS, 309 euro per nacht (Zelfde optrekje als nummer 7, Instagram / Airbnb) 4. Best place in the heart of Tulum, Mexico, 64 euro per nacht (Instagram / Airbnb) 3. Honeymoon House in Minnesota, VS, 309 euro per nacht (Instagram / Airbnb) 2. The Little Owl Cabin, Washington, 139 euro per nacht (Instagram / Airbnb) 1. Tye Haus, Washington, 140 euro per nacht (Instagram / Airbnb)
  [naar artikel]
 14. Leven als de Gucci’s? Boek via Airbnb een overnachting in het luxueuze ‘House of Gucci’ (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de film ‘House of Gucci’, die gisteren in première ging, resideert Aldo Gucci in een groot 16de eeuws palazzo, compleet met weelderige tuinen, fresco‘s en sierlijke vergulde interieurs. Villa Balbiano is een van de meest iconische huizen aan het Comomeer en is binnenkort te boeken via Airbnb.
  [naar artikel]
 15. Hoe China ’s werelds meest vruchtbare visgronden plundert (03/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hoe China ’s werelds meest vruchtbare visgronden plundert Sinds 2012 is de Chinese vissersvloot in de Zuidelijke Stille Oceaan met meer dan 500 procent gegroeid. De Chinezen hebben hun eigen regionale wateren, met name de Chinese zeeën, ernstig overbevist en halen nu enorme hoeveelheden tonijn uit ’s werelds meest vruchtbare visgronden. En dat patroon herhaalt zich wereldwijd: aangemoedigd door subsidies, reizen de vissersvloten […] Lees dit artikel: Hoe China ’s werelds meest vruchtbare visgronden plundert
  [naar artikel]
 16. De man achter 's werelds meest waardevolle kijkbuis (23/07/2017 - De Tijd)
  01:07 Op amper tien jaar tijd bouwde Reed Hastings, een 56-jarige ex-wiskundeleerkracht, 's werelds meest waardevolle kijkbuis. Zijn motto: 'Meer kijken, minder slapen'.
  [naar artikel]
 17. Yanis Varoufakis: ‘Beseffen we wel dat we elke dag fundamentele mensenrechten schenden?’ (31/10/2021 - De Morgen)
  De Pandora Papers toonden andermaal aan dat ’s werelds machtigsten hun rijkdom verbergen in belastingparadijzen. En dat tegen de achtergrond van een pandemie waarin de rijken nog veel rijker werden en de armen armer – meer dan 40 procent van de Belgen kon vorig jaar geen cent sparen tijdens een doorsnee maand. Volgens Yanis Varoufakis (60), ’s werelds meest flamboyante econoom en gewezen Grieks minister van Financiën, zal de kloof blijven groeien. Maar de dwarsdenker heeft ideeën. ‘Het meest bevrijdende besef is dat alles anders kan.’
  [naar artikel]
 18. Deze betoverende boomhut is populairste slaapplek op Airbnb (19/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een boomhut in de Amerikaanse staat Atlanta is de meest bezochte, en dus populairste overnachtingsplek op Airbnb. Het zoekertje wordt meer dan
  [naar artikel]
 19. Yanis Varoufakis: ‘De enige reden waarom een land als Luxemburg bestaat, is omdat het een belastingparadijs is’ (31/10/2021 - De Morgen)
  De Pandora Papers toonden andermaal aan dat ’s werelds machtigsten hun rijkdom verbergen in belastingparadijzen. En dat tegen de achtergrond van een pandemie waarin de rijken nog veel rijker werden en de armen armer – meer dan 40 procent van de Belgen kon vorig jaar geen cent sparen tijdens een doorsnee maand. Volgens Yanis Varoufakis (60), ’s werelds meest flamboyante econoom en gewezen Grieks minister van Financiën, zal de kloof blijven groeien. Maar de dwarsdenker heeft ideeën. ‘Het meest bevrijdende besef is dat alles anders kan.’
  [naar artikel]
 20. Tussen een derde en de helft van ’s werelds boomsoorten wordt met uitsterven bedreigd (01/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Tussen een derde en de helft van ’s werelds boomsoorten wordt met uitsterven bedreigd Zeker een derde en misschien zelfs de helft van ’s werelds boomsoorten wordt nu al met uitsterven bedreigd. Dat blijkt uit de meest uitgebreide wereldwijde inventarisatie tot nu toe. Dat vormt een groot risico vormt voor een bredere ineenstorting van het ecosysteem. Het kappen van bossen voor de landbouw is verreweg de grootste oorzaak, volgens […] Lees dit artikel: Tussen een derde en de helft van ’s werelds boomsoorten wordt met uitsterven bedreigd
  [naar artikel]
 21. Kinky overnachten: er bestaan nu ook ‘adult Airbnb’s’ voor koppels die dromen van meer erotiek (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met valentijn in zicht zijn heel wat tortelduiven op zoek naar de ultieme romantische getaway. Een chalet midden in een besneeuwd bos, een mooie hotelkamer in een idyllische stad of … een ultieme kinky overnachting. Wie dat laatste zoekt, heeft zijn eindbestemming gevonden. Want de bookingwebsite Airbnb biedt namelijk adult Airbnb’s aan. Oftewel: appartementen en studio’s die nét een tikkeltje meer dan gewoon ‘romantisch’ zijn.
  [naar artikel]
 22. Aantal Airbnb’s in Amsterdam met driekwart gedaald (20/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Aantal Airbnb’s in Amsterdam met driekwart gedaald Het aantal accommodaties in Amsterdam dat verhuurd wordt op sites zoals Airbnb is fors gedaald. Dit voorjaar waren er nog 18.715 locaties in de stad die verhuurd werden, nu zijn dat er nog maar 4.128. De reden? Een registratieplicht. Dat blijkt uit cijfers van de gemeente Amsterdam waar de Volkskrant vandaag over schrijft. Het gaat niet alléén […] Lees dit artikel: Aantal Airbnb’s in Amsterdam met driekwart gedaald
  [naar artikel]
 23. Meisje (14) overleeft ternauwernood confrontatie met 's werelds meest giftige kwal (16/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische Hannah Mitchell (14) was met een vriendin aan het zwemmen voor de kust van West-Australië toen ze door een van ’s wereld meest...
  [naar artikel]
 24. Het populairste zoekertje op Airbnb? Een handgebouwde boomhut in een 165-jaar oude boom (19/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een boomhut in de Amerikaanse staat Atlanta is de meest bezochte, en dus populairste overnachtingsplek op Airbnb. Het zoekertje wordt meer dan
  [naar artikel]
 25. Kunnen we binnenkort onze Airbnb-boeking met crypto betalen? (06/01/2022 - Express)
  Recent maakte Airbnb-baas Brian Chesky in een Twitter-poll de topsuggesties die gebruikers gedaan hadden voor zijn bedrijf, openbaar. De meest gedane suggestie was de mogelijkheid om in crypto te betalen. “Als Airbnb iets zou kunnen lanceren in 2022, wat zou het dan zijn?” Twee dagen later maakte Brian Chesky een lijst van de top zes […]
  [naar artikel]
 26. Reistips! De tien airbnb's met de meeste likes op Instagram (16/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Van magische houten blokhutten tot een appartement vol planten in Mexico of een penthouse in Zuid-Afrika, deze prachtige airbnb's werden vorig jaar het meest gedeeld op Instagram. Tien bestemmingen voor op de bucketlist!
  [naar artikel]
 27. Reistips! De tien airbnb's met de meeste likes op Instagram (16/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Van magische houten blokhutten tot een appartement vol planten in Mexico of een penthouse in Zuid-Afrika, deze prachtige airbnb's werden vorig jaar het meest gedeeld op Instagram. Tien bestemmingen voor op de bucketlist!
  [naar artikel]
 28. Rob de Nijs in rolstoel op het podium tijdens afscheidsconcert in Amsterdamse Ziggo Dome: “Fijn dat jullie er zijn” (22/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De afscheidstour ‘’t Is Mooi Geweest’ van Rob de Nijs (79) kwam woensdagavond aan z’n einde. De Nederlandse zanger heeft zijn zestigjarige carrière afgesloten met een optreden in de Ziggo Dome. Op beelden is te zien hoe zijn echtgenote Henriëtte hem in zijn rolstoel het podium op reed.
  [naar artikel]
 29. Rob de Nijs in rolstoel op het podium tijdens afscheidsconcert in Amsterdamse Ziggo Dome: “Fijn dat jullie er zijn” (22/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De afscheidstour ‘’t Is Mooi Geweest’ van Rob de Nijs (79) kwam woensdagavond aan z’n einde. De Nederlandse zanger heeft zijn zestigjarige carrière afgesloten met een optreden in de Ziggo Dome. Op beelden is te zien hoe zijn echtgenote Henriëtte hem in zijn rolstoel het podium op begeleidde.
  [naar artikel]
 30. Europees Hof beslist: Airbnb is géén vastgoedbedrijf (19/12/2019 - Express)
  Het Europees Hof heeft beslist dat Airbnb geldt als een informatiedienst, en niet als een vastgoedbedrijf. Een enorme overwinning voor Airbnb, dat in de clinch lag met Frankrijk. De uitspraak is een gevolg van een rechtszaak. De Franse toerismefederatie had een klacht ingediend tegen het verhuurplatform. In die klacht stond dat, volgens de federatie, Airbnb […] The post Europees Hof beslist: Airbnb is géén vastgoedbedrijf appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. Beroemdheden en Airbnb: hier gaan ze heen (25/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een nachtje logeren kost er al snel 10.000 euro en met wat geluk krijg je er meteen ook een butler, chef-kok of drie zwembaden bij. Le Collectionist, de Airbnb voor mensen met heel veel geld, maakte een selectie van haar ongeëvenaarde en meest luxueuze verblijven,van Nieuw-Zeeland, tot Italië.
  [naar artikel]
 32. Interpol stelt lijst op met ‘s werelds meest gezochte milieucriminelen (25/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Interpol roept de hulp van het volk in om ‘s werelds meest gezochte milieucriminelen op te sporen. De opvallende lijst - naast de beter bekende van...
  [naar artikel]
 33. Airbnb biedt 20.000 gevluchte Afghanen kosteloos onderdak (24/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Woningverhuurplatform Airbnb gaat wereldwijd 20.000 Afghaanse vluchtelingen kosteloos onderdak bieden. Die belofte deed Brian Chesky, topman en medeoprichter van Airbnb op Twitter. De opvang van vluchtelingen gaat per direct in. Airbnb betaalt volgens hem voor het verblijf.
  [naar artikel]
 34. Airbnb-verhuur brengt in België ruim 77 miljoen euro op (04/08/2017 - De Tijd)
  01:02 Er woedt een Airbnb-storm over onze steden. Steeds meer woningen worden via de populaire website te huur gesteld. Met in Brussel al één Airbnb-pand voor zes hotelkamers.
  [naar artikel]
 35. Slachtoffer van verkrachting kreeg 7 miljoen dollar van Airbnb ‘om te zwijgen’ (17/06/2021 - De Morgen)
  Een Australische vrouw die naar verluidt onder bedreiging met een mes werd verkracht in een Airbnb-appartement in New York, ontving een geheime schikking van 7 miljoen dollar. Het is slechts een van de vele incidenten die Airbnb in de doofpot stak. Dat schrijft Bloomberg Businessweek nadat het Amerikaanse magazine het ‘Veiligheidsbeleid voor gasten’ van Airbnb onderzocht.
  [naar artikel]
 36. Opnieuw sterrenchef achter het fornuis van de Dôme in Antwerpen (16/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het sterrenrestaurant Dôme in het Antwerpse Zurenborg is weer open, weliswaar zonder de gegeerde Michelinster. Die verdween door het vertrek van
  [naar artikel]
 37. Brusselse binnenstad wordt Airbnb-kazerne (24/12/2016 - De Tijd)
  01:05 Het verhuurplatform Airbnb krijgt kritiek omdat het bewoners uit het Brusselse stadscentrum wegjaagt. ‘Airbnb is een economisch monster’, vindt minister-president Rudi Vervoort.
  [naar artikel]
 38. Yanina Wickmayer is de meest opvallende landgenote op Wimbledon: “Iedereen is verbaasd hoe fit ik ben” (27/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Acht Belgen sieren in het enkelspel de hoofdtabel op Wimbledon, waarbij Yanina Wickmayer de meest opvallende naam is. Amper veertien maanden na de geboorte van haar dochtertje neemt ze weer deel aan ’s werelds meest prestigieuze tennistoernooi. “Mijn collega’s verbazen zich erover hoe fit ik ben.”
  [naar artikel]
 39. Deze luxueuze Airbnb-accommodaties vallen in de smaak bij celebs (25/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een nachtje logeren kost er al snel 10.000 euro en met wat geluk krijg je er meteen ook een butler, chef-kok of drie zwembaden bij. Le Collectionist, de Airbnb voor mensen met heel veel geld, maakte een selectie van haar ongeëvenaarde en meest luxueuze verblijven, van Nieuw-Zeeland, tot in Italië.
  [naar artikel]
 40. Airbnb vult nu ook dorpjes (10/04/2019 - De Morgen)
  Airbnb heeft iets nieuws: verlaten dorpen in Italië en Japan klaarstomen voor de Airbnb-toerist. Voor de dorpsbewoners kan dat het begin zijn van een opleving waarop niet meer was gerekend.
  [naar artikel]
 41. Airbnb vult nu ook dorpjes (23/10/2017 - De Morgen)
  Airbnb heeft iets nieuws: verlaten dorpen in Italië en Japan klaarstomen voor de Airbnb-toerist. Voor de dorpsbewoners kan dat het begin zijn van een opleving waarop niet meer was gerekend.
  [naar artikel]
 42. IN BEELD. Je kan slapen in een huis van Lego (03/11/2017 - Metro)
  De kans is groot dat Lego-fans zich ergens in de zevende hemel bevinden. Sinds kort is het immers mogelijk om te overnachten in een huis dat gemaakt is van de iconische, kleurrijke blokjes. Het Deense speelgoedbedrijf heeft daarvoor samengewerkt met Airbnb. De woonst is gemaakt van meer dan 25 miljoen blokjes. Zelfs de zetels, de schilderijen, de zwarte huiskat, de krant, de pantoffels en het bed bestaan uit Legoblokjes. De enige adder onder het gras? De overnachting maakt deel uit van de wedstrijd. Er zullen dus maar een paar gelukzakken kunnen slapen in het excentrieke huis. Wie een kans wil maken, surft best naar de site van Airbnb. 1 of 5 Foto Airbnb Foto Airbnb Foto Airbnb Foto Airbnb Foto Airbnb
  [naar artikel]
 43. In dit prachtig mijngebouw in Heusden-Zolder geniet je van een vijfgangendiner in een feeërieke dome (28/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Schuif je graag de voeten onder tafel op een prachtige locatie op de oude mijnsite? Dat kan binnenkort in Watt 17, de voormalige elektriciteitscentrale in Heusden-Zolder. In een sfeervolle ‘dome’ geniet je er deze herfst van een vijfgangendiner.
  [naar artikel]
 44. Een van ’s werelds meest geliefde kinderboekenschrijvers censureren: zelfs Orwell verzint het niet (25/02/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 45. Airbnb biedt 20.000 gevluchte Afghanen kosteloos onderdak (24/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Woningverhuurplatform Airbnb gaat wereldwijd tijdelijk 20.000 Afghaanse vluchtelingen kosteloos onderdak bieden. Die belofte deed Brian Chesky, topman en medeoprichter van Airbnb op Twitter. De opvang van vluchtelingen gaat onmiddellijk in. Airbnb betaalt volgens de topman voor het verblijf.
  [naar artikel]
 46. Apple haalt Amazon in als ‘s werelds meest waardevolle merk (27/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Apple is ‘s werelds meest waardevolle merk, voor Amazon en Google. De merkwaarde van Apple steeg met 87 procent tot 263,4 miljard dollar, zo blijkt woensdag uit de rangschikking Brand Finance Global 500 voor 2021.
  [naar artikel]
 47. Apple haalt Amazon in als ‘s werelds meest waardevolle merk (27/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Apple is ‘s werelds meest waardevolle merk, voor Amazon en Google. De merkwaarde van Apple steeg met 87 procent tot 263,4 miljard dollar, zo blijkt woensdag uit de rangschikking Brand Finance Global 500 voor 2021.
  [naar artikel]
 48. Airbnb wil meer boter bij de vis in aanloop naar beursgang (07/12/2020 - Express)
  Verhuurwebsite Airbnb heeft de prijsvork verhoogd voor de beursgang. De IPO die donderdag moet plaatsvinden, zou Airbnb zo een waardering... The post Airbnb wil meer boter bij de vis in aanloop naar beursgang appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 49. Vlaanderens meest geboekte zanger, Herbert Verhaeghe, houdt z’n fans op afstand met z’n trouwring: “Die dame van 75 tilde haar minirok voor mij op” (18/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Niet Willy Sommers of Christoff, noch De Romeo’s of Steve Tielens. In Vlaanderen is Ment TV-gezicht Herbert Verhaeghe (45) met voorsprong de zanger...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy