De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Frank Lammers brengt ‘ode’ aan België

Het Laatste Nieuws

11/10/2021 - 23:32

Na 6 weken bij Gert & James is Frank Lammers (49), bekend als Ferry uit ‘Undercover, helemaal verliefd geworden op ons land. Aangezien het zijn voorlopig laatste passage is bij ‘De Cooke & Verhulst Show’ heeft hij een ode aan België gebracht.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Undercover’-acteur Frank Lammers brengt eigen kerstsingle uit (19/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de feestdagen in zicht zijn, heeft Frank Lammers (49) zijn zangstem opgewarmd. De ‘Undercover’-acteur brengt volgende week zijn eigenlijk kerstsingle uit, genaamd ‘My Own Damn Christmas Tree’.
  [naar artikel]
 2. Frank Lammers brengt kerstsingle uit (19/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf zondag zet hij weer de norse boeventronie van drugsbaron Ferry Bouman op in ‘Undercover’, naast Tom Waes. Maar in aanloop naar de eindejaarsperiode houdt Frank Lammers (49) het luchtig: de acteur heeft een eigen kerstsingle ingeblikt.
  [naar artikel]
 3. ‘Undercover’-acteur Frank Lammers: “Buitenlandse vertalingen van de reeks doen pijn” (29/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Frank Lammers (48) kan wel lachen om de vertalingen van de serie ‘Undercover’, maar echt vrolijk wordt hij er niet van. “Het doet ook wel een...
  [naar artikel]
 4. Hoe goed kennen Tom Waes en Frank Lammers uit ‘Undercover’ elkaar echt? “Dit weet ik echt niet” (16/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf zondag is het gloednieuwe seizoen van ‘Undercover’ te zien op Eén, maar voor wie niet tot dan kan wachten, hebben we alvast goed nieuws. Naar aanleiding van de releasedatum deelde de zender al enkele video’s met Tom Waes en Frank Lammers, de twee hoofdrolspelers uit de reeks.
  [naar artikel]
 5. Frank Lammers dolenthousiast over Ferry Bouman-film: “Belgische schrijvers hadden snel een goed verhaal” (19/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Frank Lammers vindt het geweldig dat er film komt over Ferry Bouman, het hoofdpersonage dat hij speelt in de Netflix-hitserie ‘Undercover’. “Dit is...
  [naar artikel]
 6. Frank Lammers kruipt opnieuw in de huid van Ferry Bouman voor ‘Undercover’-spin-off (04/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Drugskoning Ferry Bouman breidt zijn imperium uit. Na het daverende succes van de reeks ‘Undercover’ en de film ‘Ferry’ slaan Eén, De Mensen en Netflix opnieuw de handen in elkaar voor een reeks over Ferry Bouman. Met Frank Lammers als Ferry en Elise Schaap als Danielle zoomt de reeks in op de jaren waar het voor de onbetwiste drugskoning allemaal is begonnen.
  [naar artikel]
 7. Frank Lammers worstelt met het succes van ‘Undercover’: “Ik koop mijn geweten af met campagnes tegen drugs” (20/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dankzij de Eén-reeks ‘Undercover’ is de Nederlandse acteur Frank Lammers (49) in Vlaanderen ontzettend populair geworden. Een succesverhaal met een donker randje, want zijn personage Ferry Bouman is een drugscrimineel en Frank weet zelf maar al te goed wat voor rotzooi het spul is. Een gesprek over drugs, zijn vriendschap met Tom Waes en de toekomst van zijn rol. “De schrijvers waren eerst niet van plan om Ferry vrij te laten, maar door het succes konden ze niet anders.”
  [naar artikel]
 8. Eva Posthuma de Boer, vrouw van Frank ‘Ferry’ Lammers: ‘De eerste aanblik was niet te beschrijven. Ik móést naar ’m toe’ (19/01/2022 - De Morgen)
  In wezen is drugsbaas Ferry Bouman, boezemvijand van Tom Waes in Undercover en ster van de film Ferry (zondag op Eén), de kwaadste niet. Tenzij hij je kanis vol lood pompt natuurlijk. Hij wordt nu eenmaal vertolkt door Frank Lammers, een romanticus met een hart als een os, waarin niets dan liefde huist voor de vrouw die al 21 jaar zijn levensgezellin is: schrijfster en columniste Eva Posthuma de Boer. Zelf beweert zij nuchterder te zijn, maar dat behoeft nuance: ‘Er zit een soort van heftigheid in ons beiden, maar ik ben véél labieler.’
  [naar artikel]
 9. Eva Posthuma de Boer, vrouw van Frank ‘Ferry’ Lammers: ‘Elkaar een intense carrière gunnen, dat is toch liefde?’ (19/01/2022 - De Morgen)
  In wezen is drugsbaas Ferry Bouman, boezemvijand van Tom Waes in Undercover en ster van de film Ferry (zondag op Eén), de kwaadste niet. Tenzij hij je kanis vol lood pompt natuurlijk. Hij wordt nu eenmaal vertolkt door Frank Lammers, een romanticus met een hart als een os, waarin niets dan liefde huist voor de vrouw die al 21 jaar zijn levensgezellin is: schrijfster en columniste Eva Posthuma de Boer. Zelf beweert zij nuchterder te zijn, maar dat behoeft nuance: ‘Er zit een soort van heftigheid in ons beiden, maar ik ben véél labieler.’
  [naar artikel]
 10. Frank Lammers, drugsbaron Ferry uit ‘Undercover’: “Tom Waes en ik hebben veel meer gemeen dan je zou denken” (28/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Mijn vader stond op de voorpagina van de krant als grote drugsbestrijder, terwijl ik elk weekend zo stoned als een aap op café zat.” Frank Lammers...
  [naar artikel]
 11. Netflix dropt kerstcadeau: Frank Lammers doet TikTok-dansje om de cast van ‘Ferry: de serie’ aan te kondigen (19/12/2022 - Humo)

  [naar artikel]
 12. ‘Undercover’-acteur Frank Lammers: “Het mag gezegd zijn, in Vlaanderen worden meer interessante dingen gemaakt dan in Nederland” (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds vorige week zondag zien we hem weer als de heerlijk foute drugsbaron Ferry in het nieuwe seizoen van ‘Undercover’. Maar intussen is Frank Lammers (49) al een Netflix-prent en een filmscenario verder. “Door de drukte kunnen Tom en ik elkaars deur dus niet platlopen, maar we zien elkaar wel graag”, zegt de Nederlander in een gesprek over zijn vriendschap met Tom Waes, ouder worden, zijn dochter, de woke-cultuur en ver gaan voor de job. “Voor één rol rookte ik effectief elke dag een halve zak roltabak.”
  [naar artikel]
 13. Populaire spin-off ‘Undercover’ gefilmd in Lummen: opnames ‘Ferry’ (16/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Naast Hechtel-Eksel worden ook in Lummen op twee locaties opnames gemaakt voor ‘Ferry’, de serie, het vervolg van de succesvolle reeks Undercover. Voor een nieuwe reeks over de Brabantse drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers) en zijn vrouw Daniëlle (Elise Schaap) slaan het productiehuis De Mensen, Netflix en één de handen in elkaar.
  [naar artikel]
 14. Instagram brengt ‘Notities’-functie uit in België: zo maak je er gebruik van (06/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Socialmediaplatform Instagram brengt zijn Notities-functie uit in België, Nederland en de rest van Europa. Ook komt Notes uit in Japan. De optie zit in de chatberichtensectie van de app en is al sinds december in de rest van de wereld beschikbaar.
  [naar artikel]
 15. Frank Lammers onderging een metamorfose voor Ferry: "Ik ben echt gaan sporten” (25/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor zijn nieuwe film ‘Ferry’, een prequel op ‘Undercover’, moest Frank Lammers een 15 jaar jongere Ferry Bouman spelen. Om die rol te kunnen doen moest hij heel wat kilo’s vermageren, zo vertelt hij in de ‘Cooke & Verhulst Show’.
  [naar artikel]
 16. Prins Laurent en co heten niet langer ‘van België’ (07/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Laurent, prinses Astrid en andere leden van de koninklijke familie zijn naar het gemeentehuis moeten gaan om hun identiteitskaart aan te passen. Ze heten niet langer ‘van België’, maar ‘van Saksen- Coburg’. Alleen Filip, Mathilde, Albert, Paola en Elisabeth hebben nog de familienaam ‘van België’.
  [naar artikel]
 17. Frank Lammers steelt de show in ‘De Slimste Mens’, vooral Vanaken moet zijn mopjes ondergaan (15/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ella Leyers is een erg sterke kandidaat, dat bevestigde ze donderdagavond in De Slimste Mens ter Wereld door opnieuw de aflevering te winnen. Maar eerlijk: de meest opvallende deelnemer van deze aflevering was Frank Lammers, een Nederlandse acteur die meespeelt in Undercover.
  [naar artikel]
 18. ‘Diablo Immortal’ komt niet uit in België door strenge regels tegen ‘lootboxes’ (23/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Blizzard brengt ‘Diablo Immortal’ niet uit in Nederland en België. Dat geldt zowel voor de mobiele versies als voor de pc-versie. Volgens ontwikkelaar Blizzard komt dat door “de huidige exploitatievoorwaarden in deze landen”. Het bedrijf doelt waarschijnlijk op wetgeving omtrent ‘lootboxes’. Voor die virtuele kisten met extra’s kan je betalen, maar je weet op voorhand niet wat erin zit.
  [naar artikel]
 19. De Ferry Bouman in Frank Lammers: ‘Elke dag voelt als spelen in een zandbak’ (13/05/2021 - De Morgen)
  Frank Lammers is een geluksvogel, zegt hij. ‘Maar dat heb ik voor een groot deel zelf afgedwongen.’ Met Ferry Bouman, de pillenboer uit Undercover, heeft de Nederlandse acteur de rol van zijn leven te pakken. Nu heeft zijn personage ook een eigen Netflix-film: Ferry.
  [naar artikel]
 20. Vaccinatiecertificaten uit Engeland en Wales kunnen in België gebruikt worden (12/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vaccinatiecertificaten uitgereikt in Engeland en Wales kunnen vanaf vandaag ook ‘gelezen’ en gebruikt worden in België. Wie er werd gevaccineerd met een EMA-vaccin zal, ook voor niet-essentiële reizen, zonder probleem naar België kunnen komen. Dat meldt minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).
  [naar artikel]
 21. Frank Lammers speelt meedogenloze drugsbaron in ‘Undercover’: “Ik heb al xtc geslikt, ja. Om beter tv te kijken” (31/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op zondagavond hangt hij de meedogenloze xtc-boer uit in de serie Undercover, maar overdag is acteur Frank Lammers (46) een goedlachse Nederlander van het relaxte soort. Een man die wel van een feestje houdt, maar niet van luchtbedden op campings. Een grote fan van ons land ook. “Jullie hebben dEUS, wij hebben Frans Bauer.”
  [naar artikel]
 22. Frank Lammers speelt meedogenloze drugsbaron in ‘Undercover’: “Ik heb al xtc geslikt, ja. Om beter tv te kijken” (31/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op zondagavond hangt hij de meedogenloze xtc-boer uit in de serie Undercover, maar overdag is acteur Frank Lammers (46) een goedlachse Nederlander van het relaxte soort. Een man die wel van een feestje houdt, maar niet van luchtbedden op campings. Een grote fan van ons land ook. “Jullie hebben dEUS, wij hebben Frans Bauer.”
  [naar artikel]
 23. Tom Waes en Frank Lammers: “Kom toch bij ons wonen, Frank”, “Ja, maar nondeju, wat zijn er hier een lelijke plekken” (14/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Ze zijn gezworen vijanden, maar deze keer moeten Bob Lemmens en Ferry Bouman samenwerken om hun hachje te redden. Ziedaar het uitgangspunt van Undercover, seizoen drie. Tussen acteurs Tom Waes (53) en Frank Lammers (49) heerst vooral kameraderie. Een gesprek over drugs, corona en de verschillen tussen Vlaanderen en Nederland.
  [naar artikel]
 24. Waarom Elisabeth ‘Van België’ heette in het leger en Gabriël ‘Van Saksen-Coburg’ is (30/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallend: prins Gabriël (19) is voor zijn legeropleiding ingeschreven als ‘leerling-officier Van Saksen-Coburg’. Prinses Elisabeth (20) was destijds ‘Van België’. Hebben broer en zus verschillende familienamen? Heeft koning Filip, zoals de Deense koningin Margrethe, ongemerkt een reorganisatie van de monarchie doorgevoerd? Of speelt er iets anders mee?
  [naar artikel]
 25. Frank Vercauteren: ‘Rusland was een onverwachte opportuniteit. Ik had genoeg van België en wilde weg’ (09/02/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 26. Belgische delegatie op ‘klimaattrein’ richting COP26 in Glasgow (30/10/2021 - De Standaard)
  Een ‘klimaattrein’ brengt vandaag officiële delegaties uit België, Italië, Nederland en Duitsland en onder anderen nog activisten, vertegenwoordigers van ngo’s, Europarlementsleden en wetenschappers naar de klimaattop COP26 in Glasgow. Na vertrek iets voor 9 uur in Amsterdam en na een stop in Rotterdam, hield de hogesnelheidstrein van Eurostar een uur halt in Brussel-Zuid.
  [naar artikel]
 27. ‘Undercover’-acteur Frank Lammers: “Ik zou met plezier artistiek asiel aanvragen in België” (25/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een belofte waar we Frank Lammers (48) graag aan houden: in de toekomst krijgen we opnieuw veel meer Ferry Bouman te zien. In een filmprequel op Netflix én een derde tv-seizoen van Undercover. Maar eerst is er nog het restant van seizoen twee. “Of dit de rol van mijn leven is? Ik mag hopen van niet. Wat zou ik anders de komende decennia nog moeten doen?”, lacht de Nederlandse acteur.
  [naar artikel]
 28. Tegen eind dit jaar hebben 100.000 mensen in België opvang nodig (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De opvangcrisis van 2022 overtreft die van 2015, toen er zo’n 44.000 mensen in België asiel aanvroegen. Ondertussen staakt burgemeester van Jabbeke Frank Casteleyn (CD&V) zijn verzet. Van eind november tot eind mei komt daar een ‘tijdelijke humanitaire opvang’ voor maximum 500 mensen.
  [naar artikel]
 29. De eerste veganboer in België: ‘Mijn gember smaakt vijf keer sterker dan de knollen uit China’ (11/10/2021 - De Morgen)
  Mark Van Hove (67) heeft als eerste in België de erkenning van veganistische landbouwer gekregen. Dat wil zeggen: hij gebruikt in het hele groeiproces van zijn groenten en kruiden niets dat van dieren afkomstig is - dus ook geen mest. Maar hoe zorgt hij er dan voor dat alles net zo hard groeit als bij een ‘gewone’ boer? En verandert dat iets aan de smaak? Maar ook: brengt dat iets op?
  [naar artikel]
 30. Belgische ‘coëfficiëntie’: ‘veilige’ plek (én bijhorend recht­streeks CL-tic­ket) op de ­ran­king forse stap dichter na vliegende start in Europa (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een rechtstreeks ticket in de CL-groepsfase voor 2024: dàt is de inzet van alle Belgische clubs in Europa. De sterren staan gunstig. Alleen België en Hongarije verloren nog niet in de groepsfases. Doe zo voort, en België herovert een ‘veilige’ plek op de coëfficiëntenranking.
  [naar artikel]
 31. Ter ere van release ‘House of the Dragon’: AR-game ‘DracARys’ nu ook in België (20/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op 22 augustus is het eindelijk zover, dan verschijnt de reeks ‘House of the Dragon’ verschijnt op Streamz, een spin-off van het populaire ‘Game of Thrones’. Maar streamingdienst HBO Max heeft nog meer goed nieuws voor de fans in petto: ze hebben een bijhorende AR-game (Augmented Reality) gelanceerd, met de naam ‘DracARys’. Die was nog niet beschikbaar in België, tot nu.
  [naar artikel]
 32. Miss België Emilie Vansteenkiste brengt ode aan overleden mama in ‘The greatest dancer’ (23/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdagavond duikt er een bekend gezicht op in het Eén-programma ‘The greatest dancer’. Niemand minder dan onze kersverse Miss België Emilie Vansteenkiste (21) danst er samen met haar vriend Jonas een emotionele rumba ter ere van haar overleden mama.
  [naar artikel]
 33. Miss België Emilie Vansteenkiste brengt ode aan overleden mama in ‘The greatest dancer’ (23/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdagavond duikt er een bekend gezicht op in het Eén-programma ‘The greatest dancer’. Niemand minder dan onze kersverse Miss België Emilie Vansteenkiste (21) danst er samen met haar vriend Jonas een emotionele rumba ter ere van haar overleden mama.
  [naar artikel]
 34. Umberto Tozzi komt naar Hasselt: “België heeft een speciale plek in mijn hart” (26/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op 19 februari houdt de concerttournee ‘Gloria Forever’ van Umberto Tozzi (70) halt in Hasselt. De Italiaanse zanger van monstersuccessen als ‘Gente di mare’ en ‘Ti amo’ brengt in het Trixxo Theater zowel zijn grootste hits als materiaal uit zijn nieuwste album, dat in het voorjaar verschijnt. “België heeft al 35 jaar een speciale plek in mijn hart.”
  [naar artikel]
 35. België ontsnapt nipt aan ‘polar low’, Nederland moet zich wel schrap zetten voor zeldzaam natuurfenomeen (18/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Er is woensdag een ‘polar low’, een zeldzaam natuurfenomeen dat véél sneeuw met zich brengt, op weg richting de Benelux. Ons land lijkt er (grotendeels) aan te ontsnappen, maar vooral het noorden van Nederland zou wel eens onder een dikke sneeuwlaag bedekt kunnen worden. “En vrijdag is er al een nieuwe kans, ook voor België.”
  [naar artikel]
 36. België ontsnapt (voorlopig) nipt aan ‘polar low’, Nederland moet zich wel schrap zetten voor zeldzaam natuurfenomeen (18/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Er is woensdag een ‘polar low’, een zeldzaam natuurfenomeen dat véél sneeuw met zich brengt, op weg richting de Benelux. Ons land lijkt er (grotendeels) aan te ontsnappen, maar vooral het noorden van Nederland zou wel eens onder een dikke sneeuwlaag bedekt kunnen worden. “En vrijdag is er al een nieuwe kans, ook voor België.”
  [naar artikel]
 37. België ontsnapt (voorlopig) nipt aan ‘polar low’, Nederland moet zich wel schrap zetten voor zeldzaam natuurfenomeen (18/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Er is woensdag een ‘polar low’, een zeldzaam natuurfenomeen dat véél sneeuw met zich brengt, op weg richting de Benelux. Ons land lijkt er (grotendeels) aan te ontsnappen, maar vooral het noorden van Nederland zou wel eens onder een dikke sneeuwlaag bedekt kunnen worden. “En vrijdag is er al een nieuwe kans, ook voor België.”
  [naar artikel]
 38. Cast ‘Ferry: de serie’ bekend: Kevin Janssens keert terug als Jurgen, nieuwe rol voor Koen De Graeve (19/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Alvast één ding om naar uit te kijken in 2023, is de komst van ‘Ferry: de serie’ op Netflix. Hoofdrolspeler Frank Lammers maakt in een TikTok-filmpje bekend met wie hij het scherm deelt in de reeks. We zien heel wat oude bekenden in de lijst.
  [naar artikel]
 39. Danira herenigt Editors met superfan die beroemd werd op Rock Werchter (15/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Volgende week, op 25 oktober, brengt Editors een ‘Best Of’-album uit: ‘Black Gold.’ In België is hun succes énorm en zelfs veel groter dan in eigen...
  [naar artikel]
 40. BINNENKIJKEN. Frank Molnar van ‘Big Brother’ toont zijn knappe villa in Florida: “Opletten voor alligators in het zwembad” (07/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ken je Frank Molnar (49) nog? In 2000 zat hij in de allereerste editie van ‘Big Brother’, maar tegenwoordig woont en werkt hij in Florida. Samen met zijn vriendin Marissa (31) en dochter Shay (1,5) toonde hij aan ‘Story’ exclusief zijn knappe villa, waarvoor ze maar liefst 65 kandidaten moesten verslaan. Intussen toverde hij het ook om in een soort ‘Big Brother’-huis vol camera’s. “Zo kunnen mijn ouders mijn dochter zien opgroeien, want een terugkeer naar België zit er niet meteen in.”
  [naar artikel]
 41. ▶ Wat brengt de toekomst voor de Rode Duivels? ‘Wees gerust, er is genoeg talent in België’ (01/12/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 42. KBVT speelt 'België een sprookje' (29/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Koninklijk Brees Volkstoneel maakt zich klaar voor haar volgende productie 'België een sprookje’ van Frank Adam in regie van Mieke Vanhove.
  [naar artikel]
 43. Live - Minister Frank Vandenbroucke biedt uitzicht op code oranje: ‘Enige relevante beslissing’ (08/02/2022 - De Morgen)
  Het aantal besmettingen met het coronavirus daalt weer in België, na een forse stijging gedreven door de nieuwe ‘omikrongolf’. Volg hieronder al het nieuws en de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus.
  [naar artikel]
 44. Russische spionnen in België (25/01/2023 - Knack)
  ‘We moeten ons er goed van bewust zijn dat de Russen inlichtingencapaciteit proberen op te bouwen in België’, zegt Francisca Bostyn, chef van de Staatsveiligheid. ‘Als de Russen door de voordeur naar buiten gaan, proberen ze via de achterdeur weer binnen te komen.’ Een terugblik op een decennium Russische spionage. The post Russische spionnen in België appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 45. Live - Kroatië-België: ‘Ondanks Kroatische druk kreeg België de beste kansen’ (01/12/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 46. Frank Lammers aka Ferry Bouman over Netflix-film ‘Ferry’: “Ik heb ooit thuis xtc genomen en toen ben ik op Discovery Channel naar een haaienprogramma gaan kijken” (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na het kijkcijferkanon ‘Undercover’ is er nu ook de film ‘Ferry’, die je vanaf morgen kan bekijken op Netflix. Acteur Frank Lammers, die gestalte geeft aan drugsbaron Ferry Bouman, leerden we kennen aan de zijde van Tom Waes in het eerste en tweede seizoen van de veelbekeken serie. De man die al drie seizoenen lang, en nu ook in een film, tussen de containers drugs wandelt, vertelt over zijn eigen ervaring met xtc.
  [naar artikel]
 47. Evi Hanssen brengt voorstelling ‘Sinds ik niet meer drink’ naar Vlaanderen (07/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Na een tournee door Nederland brengt presentatrice Evi Hanssen haar voorstelling ‘Sinds ik niet meer drink’ naar België. Een eerste datum is 13 april 2023. Dan staat ze in het Antwerpse Play Zuid.
  [naar artikel]
 48. ‘De aantijgingen zijn onwaar en ik heb aangifte gedaan.’ Jeugdauteur Pim Lammers wordt afgeschilderd als ‘pedofilie-activist’ en krijgt doodsbedreigingen (07/02/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 49. Belgiës allereerste ‘relaxatiedrankje’: werkt het echt? Onze redactrice proeft, een diëtiste geeft haar mening (10/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Belg heeft stress. Dat maakt het stijgend aantal burn-outs — elk jaar zijn er 10 procent meer van ons out — wel duidelijk. Slimme zet dus van ondernemer Ike Byosière (24 jaar) om Belgiës eerste ‘relaxatiedrankje’ op de markt te brengen. Redactrice Stéphanie is sceptisch en test een paar blikjes ‘EZZ’ op een drukke dag vol deadlines, diëtiste Sanne Mouha neemt de ingrediënten onder de loep.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy