De vegetarische topchef Seppe Nobels (39) kookt volgende week in de finale van ‘Snackmasters’. De chef van het Antwerpse restaurant ‘Graanmarkt 13' wist in de halve finale de jury te overtuigen met zijn nagenoeg perfecte imitatie van het ‘Crac-a-Nut’-borrelnootje. [naar artikel]
Voor het eerst waagt groentechef Seppe Nobels (39) zich in de arena van Snackmasters. Kan hij een perfecte kopie maken van een Bicky Burger? “Het was aartsmoeilijk, en toch was ik stiekem wel blij met deze opdracht.” [naar artikel]
In de tweede en laatste halve finale van ‘Snackmasters’ krijgen Dominique Persoone en Seppe Nobels een aartsmoeilijke opdracht voorgeschoteld. Zo moeten ze de Duyvis Crac-a-Nut, pindanoten met een krokant, kruidig korstje met paprikasmaak, zo goed mogelijk namaken. [naar artikel]
Topchefs Seppe Nobels en Sofie Dumont namen het deze week tegen elkaar op in ‘Snackmasters’. De uitdaging was deze keer de meest complexe van allemaal: maak de perfecte Bicky Burger. Het was een moeilijke keuze voor de jury, maar uiteindelijk ging Seppe met de overwinning aan de haal. [naar artikel]
Dominique Persoone laat elk belangrijk moment uit z'n leven vereeuwigen op z'n lijf. En daar hoort ‘Snackmasters’ ook bij. De chocolatier kiest voor een portret van z'n tegenstander, Seppe Nobels. [naar artikel]
Marcelo Ballardin (39) heeft maandag het tweede seizoen van ‘Snackmasters’ gewonnen. Het was echter zijn opponent Seppe Nobels (39) die opviel. De Mechelaar is de eerste chef die halverwege opgaf en geen snack, in dit geval een replica van een Leo, afleverde. “Werken met chocolade is veel te technisch voor mij.” [naar artikel]
Topchef Marcelo Ballardin (39) mag zich vanaf nu ook snackmaster noemen. In de finale van de kookwedstrijd wist de Gents-Braziliaanse topchef van restaurant OAK het best een Leo-wafeltje te imiteren en zo hield hij de Antwerpse groentechef Seppe Nobels (39) af. [naar artikel]
Topchef Marcelo Ballardin (39) mag zich vanaf nu ook snackmaster noemen. In de finale van de kookwedstrijd wist de Gents-Braziliaanse topchef van restaurant OAK het best een Leo-wafeltje te imiteren en zo hield hij de Antwerpse groentechef Seppe Nobels (39) af. [naar artikel]
Seppe Nobels stopt in Graanmarkt 13, Seppe Nobels kookt met vluchtelingen in Instroom, Seppe Nobels opent La Chapelle in de Ardennen. Die ene persoon lijkt overal te zijn en toch slaagt de topchef erin om zijn tijd te verdelen over alle projecten. Wij trokken met hem mee naar Anthisnes in de Condroz en ontdekten waarom hij samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen juist daar zijn hart verpand heeft. [naar artikel]
De messen staat terug scherp vanavond tijdens een nieuwe aflevering van ‘Snackmasters’. Terwijl Seppe Nobels en souschef Xavier druk bezig zijn om het krokante jasje van de borrelnootjes na te maken, krijgen ze een cadeau geleverd van opponent Dominique Persoone. [naar artikel]
Sofie Dumont en Seppe Nobels strijden maandag in ‘Snackmasters’ voor het laatste plekje in de halve finale. De twee krijgen de aartsmoeilijke opdracht om de enige echte Bicky Burger na te maken. Iets wat bij de ene vlotter gaat dan bij de andere. “Het vlees is te flets, het brood is niet goed. Dat is hier een kleine wake-upcall. Alles opzij en herbeginnen.” [naar artikel]
De winnaar van het tweede seizoen van ‘Snackmasters’ is bekend: topchef Marcelo Ballardin maakte de beste Leo-wafel. Hij won in de finale van Seppe Nobels. Het was de tweede deelname van Ballardin aan het VTM-programma. Je vraagt je af waar hij de tijd daarvoor haalt, want binnenkort treedt hij ook aan bij Erik Van Looy in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. En tussendoor moet hij ook nog zijn eigen restaurant - Oak in Gent - runnen. Showbits vraagt het hem zelf. Wij hebben de eerste reactie na z’n overwinning. Welke snack vond hij nu het moeilijkst om na te maken? Je ziet het bij Desna en Senne in een nieuwe ‘Showbits’. [naar artikel]
Topchefs Marcelo Ballardin (39) en Seppe Nobels (39) strijden vanavond om de titel van ‘Snackmasters’. In de finale van dit tweede seizoen buigen de koks zich over het Leo-wafeltje. Een nachtmerrie voor de twee, want beiden zijn absoluut niet happig om een chocoladesnack te maken. [naar artikel]
Topchefs Marcelo Ballardin (39) en Seppe Nobels (39) strijden vanavond om de titel van ‘Snackmasters’. In de finale van dit tweede seizoen buigen de koks zich over het Leo-wafeltje. Een nachtmerrie voor de twee, want beiden zijn absoluut niet happig om een chocoladesnack te maken. [naar artikel]
Chef-kok Seppe Nobels ontvangt de Prijs van de Gelijkheid 2021. De vzw Curieus beloont de sterrenchef met de erkenning voor verbindende projecten zoals ‘Instroom Academy’ en ‘Restaurant misverstand’ dat recent op tv-zender Eén te volgen was. [naar artikel]
Seppe Nobels, chef-kok én het gezicht van het tv-programma Grillmaster, pikt het niet dat zijn groenterestaurant Graanmarkt 13 afgebroken wordt op TripAdvisor. [naar artikel]
Ook in het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’ is chef Seppe Nobels (41) de rots in de branding voor mensen met jongdementie. “Het is mijn beste beslissing ooit geweest om met hen samen te werken”, glimlacht hij in ‘Story’. Helaas moest hij de afgelopen jaren al regelmatig afscheid nemen van een kandidaat. “Zo oneerlijk”, aldus Nobels, die ook in z’n privéleven moeilijke momenten kende. “Het was altijd veel makkelijker om voor anderen te zorgen dan mezelf op de eerste plek te zetten.” [naar artikel]
Nog één snack onder de knie krijgen, en dan weten we wie de winnaar van ‘Snackmasters’ wordt: Seppe of Marcelo. Al wordt het hen niet makkelijk gemaakt. [naar artikel]
Topchef worden en een restaurant runnen, ‘Familie’-actrice Hilde Van haesendonck (66) probeerde het haar zoon Seppe Nobels (37), bekend van... [naar artikel]
Maandag kon je kijken naar de laatste aflevering van ‘Restaurant Misverstand’, tot grote spijt van de acht medewerkers met jongdementie. Zeven weken lang haalde chef-kok Seppe Nobels het beste in hen naar boven. “Hoe Seppe iedereen van zijn keukenbrigade in de bloemetjes zette, was zo hartverwarmend”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. “Hij verdient nu al een Kastaar!” Luister hierboven naar de volledige aflevering. [naar artikel]
Ook in het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’ is chef Seppe Nobels (41) de rots in de branding voor mensen met jongdementie. “Het is mijn beste beslissing ooit geweest om met hen samen te werken”, glimlacht hij in ‘Story’. Helaas moest hij de afgelopen jaren al regelmatig afscheid nemen van een kandidaat. “Zo oneerlijk”, aldus Nobels, die ook in z’n privéleven moeilijke momenten kende. “Het was altijd veel makkelijker om voor anderen te zorgen dan mezelf op de eerste plek te zetten.” [naar artikel]
“Leef alsof het je laatste dag is, en wees dankbaar voor de dagen die je nog krijgt.” Voortaan is dit ook het credo van Seppe Nobels (39). De topchef heeft al vele watertjes doorzwommen, maar ‘Restaurant Misverstand’ heeft een diepe indruk op hem gemaakt. Ook omdat hij de ziekte Alzheimer ook van dichtbij heeft meegemaakt. “Over futiliteiten kan ik me écht niet meer druk maken.” [naar artikel]
Seppe Nobels, de eerste chef met een groene Michelinster van het land, opent samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen een kasteel in Wallonië. “De laatste wens van de burgemeester.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.