De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Politie onderzoekt mogelijke verkrachting na discotheekbezoek: “Mijn hart brak toen ik mijn zus zo aantrof”

Het Nieuwsblad

15/11/2021 - 13:14

De Brusselse politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke verkrachting in de nacht van zaterdag op zondag. Een meisje zou er na afloop van een discotheekbezoek zijn aangerand. De politie pakte niet veel later een verdachte op, maar die bleek niets te maken te hebben met de feiten.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Mijn hart brak toen ik kleuters uit die auto zag kruipen”: Bewoners in shock na zware crash tegen gevel (30/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een jong gezin is in de nacht van zondag op maandag tegen een woning gecrasht in Wellen. Twee kleuters van 3 en 5 konden uit het voertuig klauteren en zijn gewond. Hun mama (36) geraakte ernstig gewond en licht in een kunstmatige coma. “Toen ik die kindjes zag, brak mijn hart", vertelt de bewoner tegen wiens woning de auto knalde.
  [naar artikel]
 2. Alicia (25) zit vier dagen buiten in de kou om vertrouwen van gedumpt konijn te winnen: “Mijn hart brak” (24/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De 25-jarige Alicia Castro heeft een groot hart voor dieren. Toen de Amerikaanse zag dat er een konijn was gedumpt achter haar flatgebouw, ging ze meteen op pad om het dier te redden. Maar het bange konijn vertrouwde het zaakje niet, waardoor Alicia het niet zomaar kon vangen. Uiteindelijk spendeerde ze vier dagen buiten in het koude weer om het vertrouwen van het dier te winnen. Toen dat was gelukt en Alicia een asiel wilde contacteren, ontdekte de jonge vrouw dat het dier al twee keer werd gedumpt. “Dat brak mijn hart”, klinkt het in de video’s die ze van de reddingsactie maakte.
  [naar artikel]
 3. “Hij sleurde me mee, maar gelukkig kwamen enkele jongens tussen”: politie onderzoekt poging om Lucie (14) te ontvoeren aan tramhalte (28/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Middelkerke en het parket onderzoeken een mogelijke ontvoeringspoging van een 14-jarig meisje in Westende. “Aan de tramhalte Sint-Laureins stapte een man op mij af, die vroeg of ze wou meekomen”, vertelt Lucie. “Toen ik weigerde, greep hij mijn pols vast en probeerde me mee te sleuren. Enkele jongeren zagen het gebeuren en hebben de man een paar schoppen verkocht. Ik ben hen enorm dankbaar.”
  [naar artikel]
 4. Dimitri Vegas openhartig over het overlijden van zijn vader en zijn eigen vaderschap: “Voor je het zelf bent, weet je niet hoe diep vaderliefde snijdt” (24/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Soms dacht ik: ‘Vroeger wàs ik een dj.” Dimitri Vegas (39) zegt het met een grijns die op een grimas lijkt - hij weet dat hij een beetje overdrijft, maar je ziet tegelijk de smart in zijn ogen. Want het is wat geweest, de voorbije twee jaar voor de helft van ‘s lands - en misschien wel ‘s werelds - populairste dj-duo. “Mijn vader overleed, kort nadat mijn broer zijn dochtertje had verloren en een maand later was ik ineens zelf vader. Mijn hart juichte en brak tegelijkertijd toen ik mijn zoon voor het eerst in mijn armen hield.”
  [naar artikel]
 5. Sébastien Audy (42) zag ongeval gebeuren: “Mijn hart brak toen ik besefte dat we zonder Dixie zouden wegvliegen” (15/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Plots scheurde de grond onder zijn voeten open, en was Dixie verdwenen.” Sébastien Audy (42), de enige man die getuige was van het ongeluk op Groenland dat het leven kostte aan poolreiziger Dixie Dansercoer (58), wil een laatste eer betuigen aan de Belg die op korte tijd zijn vriend was geworden. “Mijn hart brak toen we van die plek wegvlogen, en ik besefte dat we Dixie niet konden meenemen.”
  [naar artikel]
 6. Verdachte van tiramisumoord: “Ik zweer met de hand op mijn hart dat ik Annick niet gedood heb” (23/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Ik zou mijn laatste druppel bloed voor Annick geven. Met de hand op mijn hart zweer ik dat ik haar niet gedood heb”, dat verklaarde beschuldigde Karel Boiten (55) toen hij woensdag na het horen van alle getuigen het laatste woord kreeg.
  [naar artikel]
 7. Stille wake voor Jairon (14): “Er lagen nog bloemen aan het huis: dat brak mijn hart” (04/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zondag wordt er in de Kampheidelaan aan het huis waar Jairon (14) om het leven kwam een stille wake gehouden. De schoonmoeder van de tante van Jairon hoopt dat zoveel mogelijk mensen kaarsjes zullen plaatsen, want omdat de jongen nog niet lang in Turnhout woonde en er niet naar school ging, bleef het voorlopig leeg. “En dat breekt mijn hart”, zegt ze.
  [naar artikel]
 8. Opnieuw onderzoek naar aanranding in Brussels uitgaansleven (15/11/2021 - De Standaard)
  De Brusselse politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke verkrachting in de nacht van zaterdag op zondag. Een meisje zou er na afloop van een discotheekbezoek zijn aangerand.
  [naar artikel]
 9. Stille wake voor Jairon: “Er lagen nog geen kaarsen of bloemen aan het huis: dat brak mijn hart” (04/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Zondag wordt er in de Kampheidelaan aan het huis waar Jairon (14) om het leven kwam een stille wake gehouden. De schoonmoeder van de tante van Jairon hoopt dat zoveel mogelijk mensen kaarsjes zullen plaatsen, want omdat de jongen nog niet lang in Turnhout woonde en er niet naar school ging, bleef het voorlopig leeg. “En dat breekt mijn hart”, zegt ze.
  [naar artikel]
 10. Stille wake voor overleden Jairon: “Er lagen nog geen kaarsen of bloemen aan het huis. Dat brak mijn hart” (04/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Zondag wordt er in Turnhout, aan het huis waar Jairon (14) om het leven kwam, een stille wake gehouden. De schoonmoeder van de tante van Jairon hoopt dat zoveel mogelijk mensen kaarsjes zullen plaatsen, want omdat de jongen nog niet lang in Turnhout woonde en er niet naar school ging, bleef het voorlopig leeg. “En dat breekt mijn hart”, zegt ze.
  [naar artikel]
 11. “In plaats van een babybedje hadden wij een doodskistje”: mama Joyce van stilgeboren Faye getuigt op mooiste koesterplaats van België (24/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Mijn bevalling van twaalf uur was één langgerekt afscheid. Toen ik Faye moest loslaten, brak mijn hart in ontelbare stukjes”. Joyce De Leeuw (36) uit Buggenhout is een van de meer dan duizend ouders die jaarlijks een stilgeboren kindje verliezen. Het plekje waar ze gaat rouwen, op de begraafplaats van Opdorp, is zonet uitgeroepen tot mooiste koesterplaats van België. “Een plaatsje waar sterrenouders met hun verdriet terecht kunnen, is van onschatbare waarde.”
  [naar artikel]
 12. “Het was de ergste dag uit mijn leven. Ik heb me twee uur lang gedoucht.” Vrouwen getuigen over barman die verdacht wordt van verkrachting (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik werd wakker na een uitstapje naar het El Café, mijn lakens vol bloed. Geen slipje, geen broek, alleen mijn trui. Een condoomverpakking op de vloer. Ik herinnerde me niets van de dag voordien.” Het is één van de meer dan dertig anonieme getuigenissen die sociale media overspoelden. Elk van hen wijst naar één man: een barman - werkzaam in de studentenbuurt - die tientallen vrouwen zou gedrogeerd en verkracht hebben. Het Brusselse parket onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 13. Julie Vermeire en Sarah Mouhamou over kritiek in de media: “Ik trek mij niets meer aan van zure mensen” (30/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zitten in een totaal andere fase van hun leven, en toch werden Julie Vermeire (24) en Ketnetwrapper Sarah Mouhamou (27) hechte vriendinnen. Met dank aan ‘Een Echte Job’, het VTM-programma dat voor hen allebei een serieuze uitdaging bleek, vertellen ze in Dag Allemaal. “Toen een lief omaatje me zei dat ze een last was, brak mijn hart.” Een gesprek over de nadelen van werken in de media, het vierjarige zoontje van Sarah en hun zorgzaamheid voor hun familieleden. “’Met de centen van papa is het gemakkelijk’, klonk het. Terwijl ik er keihard mijn best voor doe.”
  [naar artikel]
 14. STERREN VAN DE CAMPING. ‘Molleke’ zag in volle coronacrisis haar leven gered door de buren van ’t Klein Strand: “Als de liefde mij ooit nog gunstig gezind is, moet hij er mijn chalet bij nemen” (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Als ik ’s morgens met mijn hondje Gucci ga wandelen, ben ik pas tegen de middag weer thuis. Altijd weten ze mij te vinden voor het aperitief.” ‘Molleke’, alias Sandra Goethals (52), is hét aanspreepunt voor elke nieuwkomer op camping Klein Strand, naast de E40 in Jabbeke. Als 14-jarige kwam ze al met haar ouders naar hier. “Toen mijn man me 8 jaar geleden verliet, was mijn chalet mijn redding. En toen mijn hart het begaf van de stress, na 32 corona-doden in het rusthuis waar ik werk, redde mijn buurman mij het leven.” Portret van ‘de burgemeester van ’t Klein Strand’.
  [naar artikel]
 15. ‘Toffe nonkel’ pas na 25 jaar voor rechter wegens misbruik van twee neefjes: “Toen politie op mijn deur klopte, was ik opgelucht dat ik alles kon opbiechten” (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na 25 jaar wachten eindelijk gerechtigheid. Dat is de hoop van twee neven die hun ondertussen 54-jarige oom voor de Gentse rechtbank daagden wegens seksueel misbruik. “Ik haat je vanuit het diepst van mijn hart”, beet een van hen zijn oom toe. De vijftiger, een gerespecteerde zakenman, ontkent de feiten niet maar wees naar zijn eigen, moeilijke verleden. “Mijn cliënt heeft heel veel leed veroorzaakt, maar is zelf ook een slachtoffer.”
  [naar artikel]
 16. Julie Vermeire en Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou over ‘Een Echte Job’: "Toen ik meer succes begon te krijgen, kwamen de haatreacties" (30/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zitten in een totaal andere fase van hun leven, en toch werden Julie Vermeire (24) en Ketnetwrapper Sarah Mouhamou (27) hechte vriendinnen. Met dank aan ‘Een Echte Job’, het VTM-programma dat voor hen allebei een serieuze uitdaging bleek, vertellen ze in Dag Allemaal. “Toen een lief omaatje me zei dat ze een last was, brak mijn hart.” Een gesprek over de nadelen van werken in de media, het vierjarige zoontje van Sarah en hun zorgzaamheid voor hun familieleden. “’Met de centen van papa is het gemakkelijk’, klonk het. Terwijl ik er keihard mijn best voor doe.”
  [naar artikel]
 17. Twintiger riskeert vier jaar cel voor verkrachting: “Zij kwam naar mij toe en begon aan mijn tenen te likken maar toen ze begon te braken, was mijn goesting over” (09/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een 29-jarige man uit Arendonk heeft zich donderdag moeten verantwoorden voor de verkrachting van een jonge vrouw (25) die hij net had leren kennen op café in Lier. Het parket vorderde een celstraf van vier jaar effectief, de verdediging betwist de feiten.
  [naar artikel]
 18. Man in bootje gered door brandweer: “Ik wou mijn tuinhuis beveiligen tegen het water, maar toen brak mijn roeispaan” (02/12/2021 - VRT NWS)
  In Lo-Reninge heeft de Brandweer Westhoek woensdag een man uit het water gered. Noël Tanghe komt uit Hooglede en wou zijn klein buitenverblijf redden van het stijgende water. Hij begon te varen op een ondergelopen weide, maar brak een roeispaan en raakte zo op drift.
  [naar artikel]
 19. INTERVIEW. Joke van de Velde over het prille moederschap: “Toen hij opgenomen werd, brak mijn hart” (18/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  1,5 jaar geleden verraste Joke van de Velde (42) toen ze bekendmaakte dat ze zwanger was. Maar hoe en met wie heeft Miss België 2000 nooit willen uitklaren. Intussen weet Joke dat het moederschap geen walk in the park is. “Last minute een glas wijn gaan drinken met vriendinnen is er niet meer bij”, zegt ze in ‘TV Familie’. Een openhartig gesprek over het moederschap, haar lichaam na de bevalling en de toekomst. “Waar ik na de bevalling veel last van had, is een leeg gevoel.”
  [naar artikel]
 20. Vriend van Chayenne Van Aarle beleefde bange momenten: “Toen ik die wagen zag, had ik even geen hoop meer” (07/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Een halfuur eerder zaten we nog te lachen. Maar toen ging plots mijn telefoon. Mijn hart stond stil.” Nicolas Geniets (44) is sinds kort de nieuwe vriend van Miss België Chayenne Van Aarle (23), maar vreesde na haar horrorcrash enkele uren lang dat hun prille liefdesgeluk voorgoed voorbij was. “Toen ik die wagen zag, had ik even geen hoop meer.”
  [naar artikel]
 21. Sam Gooris doet hilarische onthulling in ‘Beste kijkers’: “Ik heb Jean-Marie ooit gekust in mijn slaap” (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb ooit in mijn slaap mijn schoonvader (Jean-Marie Pfaff, red.) gekust”, vertelt Sam Gooris in ‘Beste kijkers’. Het verhaal dateert van enkele jaren terug: “We woonden toen nog bij mijn schoonouders thuis. En nadat ik een nacht de bloemen had buitengezet, wou ik ‘s morgens mijn dochtertje - dat in de kamer lag bij mijn schoonouders - nog een zoentje en een knuffel komen geven.” Hij vervolgde: “Maar toen ben ik in slaap gevallen bij hen in bed. Mijn schoonmoeder is opgestaan, maar ik lag nog bij Jean-Marie. Ik heb toen in mijn slaap mijn schoonvader vastgepakt en een kus gegeven.” Maar daar bleef het niet bij: “Het ergste was nog dat zij destijds sliepen onder een vliegennet. Dus toen Jean-Marie wakker werd en me wegduwde, geraakte ik niet eens uit het bed, want ik zat vast in dat net”, lacht Gooris. De dag erna dacht Sam dat hij het allemaal gedroomd had. Maar niets was minder waar.
  [naar artikel]
 22. “Mijn hart stond even stil toen Charlotte viel”: de vrouw van Gunther Levi brak vier ruggenwervels na ongelukkige val (17/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het wordt een lange revalidatie. In het slechtste geval moet ze zes tot acht weken op haar ziekenhuisbed in de living liggen.” Gunther Levi (46) zal er de komende tijd wat meer moeten zijn voor zijn vrouw Charlotte (39), die tijdens een ritje te paard pijnlijk ten val kwam en vier ruggenwervels brak. Aan ‘Dag Allemaal’ vertelde Gunther hoe hij en zijn vrouw zich door deze moeilijke periode slaan.
  [naar artikel]
 23. Ook Vlaamse Turken in het hart getroffen: “Mijn oom ligt onder het puin, zijn schoondochter is overleden” (06/02/2023 - Het Nieuwsblad)
  Ook heel wat Vlaamse Turken zijn in het hart getroffen door de dodelijke aardbeving van vannacht. “Het appartement waar een oom woonde, is ingestort. Het was een gebouw van amper tien jaar oud. Naar mijn oom wordt nog gezocht, maar ik vrees het ergste”, zegt Maasmechelaar Ahmet Aytac (47). De familie van Meral bleef ongedeerd, maar mag dan weer hun appartement niet meer in uit angst voor de schade die mogelijke naschokken nog kunnen aanrichten.
  [naar artikel]
 24. Irmy getuigt over drugsverslaving van haar broer: “Ik wist dat ik afscheid zou moeten nemen, alleen niet wanneer” (28/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na jaren van drugsverslaving is de 28-jarige Roy Coeckelbergs uit Turnhout eind vorige week heengegaan. Het hart van zus Irmy (26) brak in duizend stukken. Maar Irmy voelt ook opluchting. “Mensen beseffen niet wat zo’n verslaving doet met de omgeving van de gebruiker. Ik ben mijn grote broer kwijt, maar mijn leven kan wel beginnen.”
  [naar artikel]
 25. Dopingtest aanvechten is (te) dure zaak: De Vuyst beslist vandaag over mogelijke verdere stappen (29/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ga er alles aan doen om mijn onschuld aan te tonen en mijn naam te zuiveren.” Dat schreef Sofie De Vuyst (32) dinsdagavond, toen ze zelf het...
  [naar artikel]
 26. Open brief van Limburgse schooldirecteur: “Mijn hart bloedt” (03/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Schooldirecteur Antonio Pascale van de Provinciale Secundaire School Bilzen bezorgde ons deze open brief. “Als schooldirecteur bloedt mijn hart om nog altijd te moeten horen dat ‘scholen (gedeeltelijk) sluiten’ overwogen wordt.”
  [naar artikel]
 27. Irmy getuigt over drugsverslaving van haar broer: “Ik wist dat ik afscheid zou moeten nemen, ik wist enkel niet wanneer” (28/11/2022 - Het Nieuwsblad)
  Na jaren van drugsverslaving is de 28-jarige Roy Coeckelbergs uit Turnhout eind vorige week heengegaan. Het hart van zus Irmy (26) brak in duizend stukken. Maar Irmy voelt ook opluchting. “Mensen beseffen niet wat zo’n verslaving doet met de omgeving van de gebruiker. Ik ben mijn grote broer kwijt, maar mijn leven kan wel beginnen.”
  [naar artikel]
 28. RECONSTRUCTIE. Hoe kon het busongeval met schoolkinderen in Duitsland gebeuren? “Het is hier met de directie, er is een ongeluk gebeurd met de bus” (26/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Het zal toch niet..?” Even flitsten de beelden van de busramp in Sierre voorbij toen het nieuws brak dat een bus met een zestigtal schoolkinderen uit Liedekerke en Sint-Pieters-Leeuw dinsdagnacht betrokken geraakte bij een zwaar verkeersongeval in Duitsland. Een buschauffeur, een leerkracht en vijf schoolkinderen geraakten daarbij lichtgewond, maar de schade had groter kunnen zijn. “Ik ga pas gerust zijn als ik mijn zoon in mijn armen sluit”, klonk het bij ouders.
  [naar artikel]
 29. Politie onderzoekt mogelijke verkrachting van 17-jarige leerling (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Brusselse politie is een onderzoek gestart na een melding van een 17-jarige leerlinge uit Anderlecht. Het meisje zegt verkracht te zijn door een medeleerling. “De school neemt dit zeer ernstig en verleent haar volledig medewerking aan het onderzoek”, meldt de Brusselse Go! Scholengroep.
  [naar artikel]
 30. Antwerpse Irmy getuigt over drugsverslaving van haar broer: “Ik wist dat ik afscheid zou moeten nemen, ik wist alleen niet wanneer” (28/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Na jaren van drugsverslaving is de 28-jarige Roy Coeckelbergs uit Turnhout eind vorige week heengegaan. Het hart van zus Irmy (26) brak in duizend stukken. Maar Irmy voelt ook opluchting. “Mensen beseffen niet wat zo’n verslaving doet met de omgeving van de gebruiker. Ik ben mijn grote broer kwijt, maar mijn leven kan wel beginnen.”
  [naar artikel]
 31. Canadees die vastgereden voortvluchtigen hielp: “Mijn groot hart had mijn dood kunnen betekenen” (31/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tommy Ste-Croix besefte helemaal niet wie hij de hand schudde nadat hij twee tieners met hun vastgelopen wagen had geholpen. “Mijn groot hart had...
  [naar artikel]
 32. “Opa hield me vast tijdens reanimatie op het voetbalveld”: drie maanden geleden stopte Ruben zijn hart plots met kloppen (25/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Mijn hart stopte met kloppen, alles werd zwart voor mijn ogen en ik stuikte in elkaar.” Dat zal voetballer Ruben Sierra (21) voor altijd bijblijven. “Ik ben blij dat ik het kan navertellen. En omdat ik in 2023 afstudeer aan de hogeschool én helemaal gezond ben, lacht het leven me weer toe.”
  [naar artikel]
 33. Vriend van Miss België Chayenne Van Aarle beleefde bange momenten: “Toen ik die wagen zag, had ik even geen hoop meer” (07/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Een halfuur eerder zaten we nog te lachen. Maar toen ging plots mijn telefoon. Mijn hart stond stil.” Nicolas Geniets (44) is sinds kort de nieuwe vriend van Miss België Chayenne Van Aarle (23), maar vreesde na haar horrorcrash enkele uren lang dat hun prille liefdesgeluk voorgoed voorbij was. “Toen ik die wagen zag, had ik even geen hoop meer.”
  [naar artikel]
 34. Canadees die vastgereden voortvluchtige moordenaars hielp: “Mijn groot hart had mijn dood kunnen betekenen” (31/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tommy Ste-Croix besefte helemaal niet wie hij de hand schudde nadat hij twee tieners met hun vastgelopen wagen had geholpen. “Mijn groot hart had...
  [naar artikel]
 35. Hanne vreesde dat K3 niet te combineren is met kindjes: “Toen ik Kristel hoorde bellen met haar dochter, brak mijn hart” (05/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Hanne Verbruggen (28) dacht lange tijd dat ze haar K3-carrière niet zou kunnen combineren met kindjes. Tot ze trouwde en van gedachten veranderde. “Ik dacht: ‘als ik dat wil, krijg ik dat gebolwerkt”, zegt ze in Dag Allemaal. Haar mede-K3’tjes vertellen hoe zij reageerden op Hannes aankondiging.
  [naar artikel]
 36. Hanne vreesde dat K3 niet te combineren is met kindjes: “Toen ik Kristel hoorde bellen met haar dochter, brak mijn hart” (06/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hanne Verbruggen (28) dacht lange tijd dat ze haar K3-carrière niet zou kunnen combineren met kindjes. Tot ze trouwde en van gedachten veranderde. “Ik dacht: ‘als ik dat wil, krijg ik dat gebolwerkt”, zegt ze in Dag Allemaal. Haar mede-K3’tjes vertellen hoe zij reageerden op Hannes aankondiging.
  [naar artikel]
 37. Vriend van Miss België Chayenne Van Aarle beleefde bange momenten na vreselijke crash: “Toen ik die wagen zag, had ik even geen hoop meer” (07/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Een halfuur eerder zaten we nog te lachen. Maar toen ging plots mijn telefoon. Mijn hart stond stil.” Nicolas Geniets (44) is sinds kort de nieuwe vriend van Miss België Chayenne Van Aarle (23), maar vreesde na haar horrorcrash enkele uren lang dat hun prille liefdesgeluk voorgoed voorbij was. “Toen ik die wagen zag, had ik even geen hoop meer.”
  [naar artikel]
 38. PODCAST. Zita (20) ontdekt dat ze panseksueel is door Lize: “Tijdens onze seks kreeg ik mijn eerste orgasme ooit” (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “En toen, zonder aankondiging, ging ze naar beneden. Mijn slipje met zich meenemend on the way down. Ze duwde mijn benen zachtjes uit elkaar en begon me oraal te bevredigen.”
  [naar artikel]
 39. Adele kondigt nieuwe data aan voor concerten in Las Vegas (25/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tweede keer, hopelijk goede keer. Adele (34) kondigde maandag op sociale media de nieuwe data aan van de concertreeks in Las Vegas die ze begin dit jaar op het nippertje afblies. “Woorden kunnen niet uitdrukken hoe blij ik ben dit eindelijk met jullie te kunnen delen”, begon ze haar post. “Mijn hart brak toen ik deze shows moest afzeggen.”
  [naar artikel]
 40. Bart De Wever emotioneel tijdens verkoop van erfstuk: "Mijn hart breekt een beetje” (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bart De Wever (51) is het gewoon om hard te onderhandelen, maar bij zijn passage in ‘Stukken van Mensen’ krijgt hij het toch moeilijk door de mogelijke verkoop van een erfstuk. De N-VA-voorzitter heeft een Romeinse munt van zijn vader mee. “Het is mijn dierbaarste stuk.”
  [naar artikel]
 41. Slachtoffer moordpoging Ronse getuigt: “Mijn ex probeerde me te wurgen toen ik sliep” (07/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Mijn ex en ik waren vier jaar samen, maar sinds vorige week zijn we uit elkaar. Plots stond hij aan mijn bed toen ik lag te slapen en probeerde hij mij te wurgen.” Dat zegt de vrouw uit Ronse die zaterdagochtend ontsnapte aan een moordpoging van haar gewezen partner.
  [naar artikel]
 42. Slachtoffer moordpoging Ronse getuigt: “Mijn ex probeerde me te wurgen toen ik sliep” (07/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  “Mijn ex en ik waren vier jaar samen, maar sinds vorige week zijn we uit elkaar. Plots stond hij aan mijn bed toen ik lag te slapen en probeerde hij mij te wurgen.” Dat zegt de vrouw uit Ronse die zaterdagochtend ontsnapte aan een moordpoging van haar gewezen partner.
  [naar artikel]
 43. Kevin Spacey breekt in de rechtbank: “Ik kwam pas op mijn 58ste uit de kast door mijn neonazi vader” (19/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘House of Cards’-acteur Kevin Spacey (63) barstte maandag in tranen uit tijdens zijn getuigenis in de rechtbank. Toen hij zijn “angstaanjagende en vernederde” jeugd met zijn “neonazi” vader beschreef, brak hij volledig. Het zorgde ervoor dat hij pas op zijn 58ste uit de kast kwam.
  [naar artikel]
 44. Makreelhaai springt plots op vissersbootje: “Mijn hart ging wild tekeer, hij was gigantisch” (09/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een tripje op de vissersboot van de Nieuw-Zeelandse kapitein Ryan Churches nam afgelopen weekend een spannende wending. De vissers hadden net een makreelhaai aan de haak geslagen toen de roofvis plots uit het water sprong en op de boeg van het bootje terechtkwam. “Je hoort verhalen van makreelhaaien die zich ferm verzetten en boten aanvallen, maar ik had het nog nooit meegemaakt”, aldus Churches. “Mijn hart ging wild tekeer, die vis woog zeker 150 kilogram. Hij was gigantisch.” De haai gleed uiteindelijk vanzelf weer in het water en er raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 45. PORTRET. Dennis Xhaët, de nieuwe presentator van ‘Café de mol’: “Brouwerij De Koninck ligt me nauw aan het hart” (16/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Basketballiefhebber in hart en nieren, dat kan je van Dennis Xhaët (36) wel zeggen. Naast zijn werk als sportcommentator voor Play Sports en zijn eigen podcast X and O’s zal de Antwerpenaar de plaats van Gilles Van Bouwel en Élodie Ouédraogo overnemen om Café de mol te presenteren. “Mijn passie voor basketbal heb ik mede dankzij mijn vader, die mijn grootste held is”, vertelt hij.
  [naar artikel]
 46. Griepvirus remt Patro niet af: “Ellende zorgde voor groepsgevoel” (18/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Catastrofe!”, sakkerde coach Stijnen toen de buikgriepteller zaterdagochtend op tien stond. Maar daar was s‘ avonds niets van te zien. “Toch hield ik mijn hart vast toen er kort voor de aftrap nog enkelen zaten te braken in de kleedkamer”, onthulde Stijnen.
  [naar artikel]
 47. Jarenlang conflict bereikt triest dieptepunt voor boer: “Agent sprong op mij en brak mijn borstbeen” (03/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een jarenlang conflict tussen een landbouwer uit Hertsberge en Aquafin bereikte woensdag een triest dieptepunt. Toen de politie weer eens ter plaatse kwam, escaleerde de situatie. “Een agent sprong op mij. Hij brak mijn borstbeen en bezorgde mij een klaplong”, zegt Erik Rutsaert.
  [naar artikel]
 48. Wendy werd slachtoffer van catfishing: “Mijn collega’s wisten zelfs welke seksspeeltjes in mijn nachtkastje lagen” (22/10/2022 - Het Nieuwsblad)
  Toen twee mannelijke collega’s ontdekten dat ze op een kinky dating app zat, veranderde het leven van Wendy Van den Heuvel (44) uit Maaseik in een hel. “Ik heb bijna een einde gemaakt aan mijn leven”, vertelt ze, “maar dat wilde ik mijn zoontje niet aandoen.” Uiteindelijk putte ze er toch de kracht uit om haar leven een wending te geven als auteur en fotografe.
  [naar artikel]
 49. ‘De Twaalf’-acteur Dominique Van Malder dolgelukkig: “Mijn hart lag in de vuilnisbak, en toen kwam ik de liefde van mijn leven tegen” (28/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Uit elkaar gaan als je een kind hebt, doe je niet voor je plezier.” Net als z’n personage in de Eén-topserie ‘De Twaalf’, waarin hij gestalte...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy