De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

GAMEREVIEW. ‘Death’s Door’, een onversneden parel die nu eindelijk door iedereen ervaren kan worden

Het Laatste Nieuws

24/11/2021 - 11:10

‘Death’s Door’ kwam eigenlijk al een half jaar geleden uit, maar was toen enkel te spelen op Xbox en PC. Gelukkig krijgen nu ook PlayStation- en Switchbezitters de kans om kennis te maken met een van dé indietoppers van 2021.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. GAMEREVIEW. Waarom ‘Death Stranding’ het saaiste én beste spel van 2019 is (29/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Death Stranding’ wordt in één adem zowel doodsaai als een meesterwerk genoemd - en wij snappen perfect waarom. De nieuwe van Hideo Kojima zal niet...
  [naar artikel]
 2. Streamen op doktersbevel: van het nieuwe seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ tot gruwelen met ‘Dr. Death’ (09/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Woensdag maakt ‘Grey’s Anatomy’ z’n comeback op het kleine scherm. Maar het langverwachte negentiende (!) seizoen op Disney+ luidt niet alleen de terugkeer van Dr. Meredith Grey in, maar ook van uw acute drang om plots ziekenhuisseries achterover te slaan. Geen nood, wij hebben de juiste dokters (en ook een paar foute) voor u in de aanbieding om u pijnloos aan dit nieuwe streaminginfuus te leggen. Van het nostalgische ‘The New Nurses’ op Streamz tot het sinistere ‘Dr. Death’ op TV Vlaanderen: u bent in de ‘beste’ handen.
  [naar artikel]
 3. Drie Belgische klimaatactivisten ‘Meisje met de parel’ komen vrij (17/11/2022 - De Standaard)
  De drie Belgen die in Nederland vastzitten voor de klimaatactie bij het schilderij ‘Meisje met de parel’ van ­Johannes Vermeer, in het ­Mauritshuis in Den Haag, worden vrijdag vrijgelaten.
  [naar artikel]
 4. Ooit een parel van de Belgische retail, nu genekt door oubolligheid: het verhaal achter Louis Delhaize (25/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Met de overname van 57 filialen van Match en Smatch door Colruyt komt niet de ‘rode’, maar wel de ‘groene’ Delhaize nog eens in het nieuws. Louis Delhaize was ooit een parel van de Belgische retail, maar wordt nu genekt door zijn oubolligheid.
  [naar artikel]
 5. PORTRET. De nieuwe assistent van Roberto Martínez, ‘set piece coach’ die door iedereen aan de mouw werd getrokken (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na Thomas Vermaelen wordt nu ook Anthony Barry (35) door Roberto Martinez toegevoegd aan de technische staf van de Rode Duivels. Wie is deze jonge maar toch al relatief ervaren ‘third man’? Een portret.
  [naar artikel]
 6. Een van de heetste plekken ter wereld getroffen door overstromingen: Death Valley afgesloten (06/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het nationale park Death Valley in de Amerikaanse staat Californië is vrijdag gesloten omdat er door stortregens overstromingen zijn ontstaan. Zo’n 500 bezoekers en 500 medewerkers zitten vast en er raakten ongeveer 60 auto’s beschadigd, meldt de LA Times.
  [naar artikel]
 7. VIDEO. Activisten bekladden wereldberoemd schilderij ‘Meisje met de Parel’ in Mauritshuis in Den Haag (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Mauritshuis in Den Haag is vanmiddag afgezet door de politie na bekladding van beroemde schilderij ‘Meisje met de Parel’ van Johannes Vermeer. Drie personen zijn opgepakt, meldt de politie op Twitter. Het schilderij hing achter glas en is niet beschadigd.
  [naar artikel]
 8. VIDEO. Activisten besmeuren wereldberoemd schilderij ‘Meisje met de Parel’ in Nederland: verdachten zijn Belgen, kunstwerk is niet beschadigd (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het beroemde schilderij ‘Meisje met de parel’ van Johannes Vermeer is donderdagmiddag beklad door activisten. Het gaat om drie mannen met de Belgische nationaliteit, schrijft de Nederlandse omroep ‘NOS’. Het getroffen museum, het Mauritshuis in de Nederlandse stad Den Haag, laat in een verklaring weten dat het kunstwerk niet beschadigd is geraakt door de klimaatactie. Het is de eerste actie van klimaatactivisten bij een museum in Nederland, nadat eerder al diverse andere beroemde schilderijen in Europa werden besmeurd.
  [naar artikel]
 9. ‘Kannibaal’ Armie Hammer duikt weer op na schandaal: Disney lanceert ‘Death On The Nile’ na 2 jaar uitstel (27/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Twee jaar lang hebben ze ermee gewacht, maar nu gaat Disney toch door met de release van de Poirotfilm ‘Death on the Nile’. De reden van uitstel was acteur Armie Hammer, die één van de hoofdrollen vertolkt. Hij kwam een tijdje geleden in opspraak omdat hij enkele vrouwen zou hebben misbruikt; hij zou zich volgens hen zelfs schuldig hebben gemaakt aan een vorm van kannibalisme.
  [naar artikel]
 10. Drie Belgische klimaatactivisten die ‘Meisje met de parel’ bekladden, komen vrij (17/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De drie Belgen die in Nederland vastzitten voor de klimaatactie bij het beroemde schilderij ‘Meisje met de parel’, in het Mauritshuis in Den Haag, worden vrijdagochtend vrijgelaten. Het gerechtshof heeft beslist om hun voorarrest op te schorten in afwachting van het hoger beroep, zo heeft een woordvoerster donderdag meegedeeld.
  [naar artikel]
 11. RECENSIE. ‘Dr. Death’: “Dit is het spul waar nachtmerries van gemaakt zijn” (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ziekenhuisreeksen zijn een beetje zoals darmspoelingen: enerzijds zijn ze bedoeld om ons bestaan te verlichten, anderzijds hebben ze de neiging alle kanten op te spetteren. Al is het vrij duidelijk dat ‘Dr. Death’ -de naam zegt genoeg- niet de ambitie heeft om de zoveelste lichtvoetige opvolger van een ’Grey’s Anatomy’ te worden. Deze reeks op STARZPLAY is zo bloedstollend en zo paranoia stimulerend dat de dooddoener “Niet voor gevoelige kijkers” hier geen overbodige mededeling is. Of u deze waargebeurde horrordaden moet bijwonen of de ogen beter afwendt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
  [naar artikel]
 12. GAMEREVIEW. ‘Gravitar: Recharged’ herdefinieert de term ‘moeilijk’ (24/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de tijd van Atari-titel ‘Gravitar’ (1982) was gewoon zo goed als iédere videogame die op de markt kwam eentje waarvan je jezelf eerst de haren uit de kop trok van frustratie voordat het een beetje leuk begon te worden. En het herrezen gamelabel brengt die puur op snelle reflexen steunende gameplay onverdund terug in ‘Gravitar: Recharged’.
  [naar artikel]
 13. De dood was nog nooit zo vrolijk als in ‘Have a Nice Death’ (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een videogame over de dood, maar wel lekker vrolijk: dat is een vreemde mix die ‘Have a Nice Death’ voor elkaar lijkt te krijgen. We speelden onlangs alvast een paar levels van deze aanstaande klepper in Parijs.
  [naar artikel]
 14. STREAMINGTIP. ‘Love & Death’: Elizabeth Olsen verkeert - letterlijk én figuurlijk - in bloedvorm (28/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het einde van de maand betekent gelukkig niet dat de spannende series op zijn. Zo brengt Streamz de bloedstollende reeks ‘Love & Death’, waarin een van de beruchtste moordzaken in Texas aan het einde van de seventies centraal staat.
  [naar artikel]
 15. Belgische activisten die ‘Meisje met de parel’ besmeurden in Den Haag zitten nog in de cel, lijst en achterplaat blijken toch licht beschadigd (28/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De drie Belgische mannen die donderdag in het Mauritshuis in de Nederlandse stad Den Haag het beroemde schilderij ‘Meisje met de parel’ besmeurden, zitten nog vast (in de cel). Dat meldt de Nederlandse politie vrijdagochtend. De drie hebben ook de nacht in de cel doorgebracht en moeten nu nog gehoord worden door de politie. Het gerecht in Den Haag was vrijdagochtend nog niet direct bereikbaar voor commentaar over de activisten.
  [naar artikel]
 16. ‘Aan ‘Iedereen beroemd’ en de VRT: haal dat filmpje offline of verbrand uw charter’ (29/10/2021 - De Morgen)
  Aan de redactie van ‘Iedereen beroemd’ en aan onze openbare omroep de VRT, In de rubriek ‘De wokepolitie’ van ‘Iedereen beroemd’ (aflevering van donderdag 28 oktober 2021) zijn wij opnieuw het kind van de rekening.
  [naar artikel]
 17. ‘‘Mamma Mia!’ is een onversneden antiverzuringsmiddel, een sjakossenzwierende travestiet van een musical’ (10/06/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 18. “Het werd heftiger want iedereen begon het door te hebben”: Dit zijn de ‘The Masked Singer’-geheimen van Kat Kerkhofs (04/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De tijd vliegt in ‘The Masked Singer’ want de vijfde ontmaskering is inmiddels achter de rug. Niemand minder dan ‘Soaperstar’ heeft haar masker laten afvallen. Of met andere woorden: Kat Kerkhofs is ontmaskerd. Showbits-reporter Senne sprak haar over haar avontuur en hoe ze dat ervaren heeft.
  [naar artikel]
 19. ‘De minste restrictie wordt door sommigen al ervaren als ‘dictatuur’’: jongeren over de stijgende coronacijfers (09/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 20. ‘De minste restrictie wordt door sommigen al ervaren als ‘dictatuur’’: jongeren over de stijgende coronacijfers (09/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 21. Achter de schermen van ‘Grond’: “Heilige grond importeren: alle Marokkanen lagen in een deuk bij het idee” (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen week voor het eerst op uw kleine scherm: de langverwachte fictiereeks ‘Grond’, een absurde mengeling van ‘Bevergem’ en ‘Patser’, bedacht door Zouzou Ben Chikha (50) en geregisseerd door Mathieu Mortelmans (36) en ‘bad boys’ Adil El Arbi (33) en Bilall Fallah (35). Een blik in de kookpotten van wat als een zot idee begon, en uitgroeide tot een komische parel die straks ook op Netflix en Streamz te zien is. “Als deze reeks één verdienste heeft, is het wel dat ze toont hoeveel humor de Marokkaanse gemeenschap heeft.”
  [naar artikel]
 22. Google pakt uit met special effect voor de release van ‘Barbie’ (18/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op 21 juli komt eindelijk de langverwachte film ‘Barbie’ uit en dat zal iedereen geweten hebben ook. Zelfs bij Google zijn ze in de ban van de film. Wie in de zoekmachine ‘Margot Robbie’, ‘Ryan Gosling’ of ‘Barbie’ ingeeft, krijgt voortaan immers een kleine verrassing te zien.
  [naar artikel]
 23. Wat is ‘faalmoed’ en hoe kan het je faalangst verhelpen? “Door te falen bereik je topprestaties” (26/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Faalangst is een ‘ziekte van deze tijd’, zeggen experts. 1 op de 4 studenten zou er een zware vorm van ervaren en ook veel volwassenen blijven erdoor ter plaatse trappelen. Stel je taken vaak lang uit? Werk je je te pletter om ze tot een goed eind te brengen? Twee experts lichten toe hoe je jouw vorm van faalangst herkent — er zijn er twee — en hoe je door ‘faalmoediger’ te worden er komaf mee maakt. “Deel eens met een ‘faal-cv’ je mislukkingen in plaats van je successen.”
  [naar artikel]
 24. Wouter Mouton, de klimaatactivist die zich vastkleefde aan 'Meisje met de parel’: “Vraag mij af of enkel ongehoorzaam zijn genoeg is om verschil te maken” (22/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op 27 oktober bekladden drie klimaatactivisten het beroemde schilderij ‘Meisje met de parel’ van Johannes Vermeer in het Mauritshuis in de Nederlandse stad Den Haag. Eén van hen is Wouter Mouton (44), ook bekend van andere klimaatacties tijdens de Ronde van Vlaanderen en de Beker van België. Bij Freek Braeckman blikt hij voor ‘Uw Film van het Jaar’, het jaaroverzicht van VTM NIEUWS, terug op zijn museumactie. “De Duitsers zijn Europa niet buitengejaagd door het vriendelijk te vragen, ik vraag mij af of we er gaan geraken enkel door burgerlijk ongehoorzaam te zijn.”
  [naar artikel]
 25. VRT zendt 26 ‘afgevoerde’ afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ met ‘BTW’ opnieuw uit (17/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bernard Theofiel Waterslaeghers (gespeeld door Jakob Beks) keert terug naar het scherm. De jarenlange verbannen episodes van ‘FC De Kampioenen’ met de rosse kok worden vanaf volgende week opnieuw uitgezonden door VRT. Dat meldt ‘Het Nieuwsblad’. Opmerkelijk, want eerder werden al 19 afleveringen van de populaire reeks geschrapt. Wegens racistisch, te stereotiep of door ongepaste opmerkingen.
  [naar artikel]
 26. Familievetes, schandalen en gerechtigheid : deze vijf advocatenseries moet je streamen (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vorig jaar bundelden we in onze Kijkgids al eens de beste advocatenseries. Naar aanleiding van het tweede seizoen van ‘Family Law’ op Streamz (25/5) schuimden we de verschillende streamingplatformen opnieuw af voor een update. Bingeplezier verzekerd met ‘The Good Wife’-sequel ‘The Good Fight’ (Prime Video), ‘Breaking Bad’-prequel ‘Better Call Saul’ (Netflix), het uit het leven gegrepen ‘The Fix’ (Disney+) en de Zuid-Koreaanse parel ‘Hyena’ (Netflix).
  [naar artikel]
 27. Niet New York of Los Angeles, maar wel ‘The Death Star’? WK-finale in 2026 lijkt op weg naar verrassende locatie (27/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Wereldvoetbalbond FIFA staat op het punt te beslissen waar de finale van het WK voetbal op 26 juli 2026 gespeeld zal worden. Voor wat de grootste en meest prestigieuze voetbalmatch ooit moet worden, lijken er op dit moment nog drie grote kandidaten: New York, Los Angeles en Dallas. Maar ondanks de mondiale uitstraling van die eerste twee steden zou het zomaar eens ‘The Death Star’ uit Dallas kunnen zijn die de eer krijgt.
  [naar artikel]
 28. ‘Death to 2021’, oftewel: dood aan de empathie! (31/12/2021 - De Morgen)
  Sasha Van der Speeten zet de blik op oneindig. Vandaag: Death to 2021 op Netflix.
  [naar artikel]
 29. Waarom het een klein wonder mag heten dat ‘Death on the Nile’ vandaag in de cinema’s loopt (09/02/2022 - De Morgen)
  Een releasedatum die zesmaal verschoven wordt. Een acteur beschuldigd van kannibalisme. En dan was er natuurlijk nog Covid-19. Het is een klein wonder dat Death on the Nile vandaag in de bioscoop verschijnt en niet stilletjes via streaming gedumpt is.
  [naar artikel]
 30. Marvin Gaye’s verloren album ‘You’re the Man’ uit 1972 komt eindelijk uit (08/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het album ‘You’re the Man’ van Marvin Gaye, dat in 1972 de opvolger moest worden van het succesalbum ‘What’s Going On’, wordt door Motown...
  [naar artikel]
 31. 80 punten in 26 minuten: bookmakers bombarderen Warriors tot nieuwe NBA-kampioen met dank aan ‘Death Lineup 2.0' (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Golden State Warriors hebben geen kluif aan de Denver Nuggets in de eerste ronde van de play-offs. Na drie wedstrijden staat het 3-0. En dat mét een Stephen Curry die vanop de bank begint na zijn enkelblessure. Die voorsprong hebben de Warriors te danken aan hun nieuwe ‘Death Lineup’, in 26 minuten goed voor maar liefst 80 (!) punten. Volstaat die opstelling vol ‘kleine’ spelers om kampioen te worden?
  [naar artikel]
 32. ‘Eindelijk wil iedereen in de Champions League spelen’ (14/05/2022 - De Tijd)
  02:30 Nooit eerder stonden op het Filmfestival van Cannes drie films van Vlaamse regisseurs in de officiële competitie. Twee ervan, ‘De acht bergen’ en ‘Close’, dingen zelfs mee naar de Gouden Palm.
  [naar artikel]
 33. Na de Roetpiet worden ook Sinterklaasliedjes in aangepast jasje gestoken (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van ‘Zie ginds komt de stoomboot’ tot ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’, het muzikale duo BlitZ herschreef enkele bekende Sinterklaasliedjes. Woorden als ‘zwart’, ‘knecht’ en ‘roe’ zijn niet meer van deze tijd en worden vervangen door een gepast alternatief. In de nieuwe ‘Showbits’ gaf het duo een exclusief interview over waarom ze het net nodig vonden om de teksten te vernieuwen.
  [naar artikel]
 34. Na de Roetpiet worden ook Sinterklaasliedjes in aangepast jasje gestoken (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van ‘Zie ginds komt de stoomboot’ tot ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’, het muzikale duo BlitZ herschreef enkele bekende Sinterklaasliedjes. Woorden als ‘zwart’, ‘knecht’ en ‘roe’ zijn niet meer van deze tijd en worden vervangen door een gepast alternatief. In de nieuwe ‘Showbits’ gaf het duo een exclusief interview over waarom ze het net nodig vonden om de teksten te vernieuwen.
  [naar artikel]
 35. ‘Tactics Ogre Reborn’ is best mogelijke versie van absoluut meesterwerk in strategisch rollenspelgenre (16/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het jaar des Heren 2022 zal waarschijnlijk om diverse redenen, de ene nog onaangenamer dan de andere, herinnerd worden. Behalve op gamegebied dan. Want naast de overvloed aan toptitels die we het hele jaar al konden spelen, valt het vooral op dat 2022 de comeback van de strategische RPG inluidde. Fans van het genre werden al verwend met onder andere ‘Fire Emblem: Three Houses’, ‘Triangle Strategy’, ‘The DioField Chronicle’ en ‘Mario + Rabbids: Sparks of Hope’, en kunnen net voor het jaareinde nog aan de slag met ‘Marvel’s Midnight Suns’ en misschien wel dé parel aan de kroon: ‘Tactics Ogre Reborn’. Bekijk hier de trailer:
  [naar artikel]
 36. KIJK. Bruce 'The Boss' Springsteen zet TW Classic in vuur en vlam (18/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Onder een gigantisch applaus besteeg de 73-jaeige Bruce Springsteen om stipt 22 uur het podium van TW classic. Vergezeld door z’n al even legendarische ‘E street band’ gaf hij het hongerige publiek waar ze al een hele namiddag op wachtten: stevige, snedige, onversneden rock. Met de eerste song ‘No surrender’ was het meteen prijs, nadien volgden in een strak tempo de ene na de andere hit. En, als bij wonder, waren ook de weergoden de festivalweide gunstig gezind.
  [naar artikel]
 37. KIJK. Bruce 'The Boss' Springsteen zet TW Classic in vuur en vlam (19/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Onder een gigantisch applaus besteeg de 73-jarige Bruce Springsteen om stipt 22 uur het podium van TW classic. Vergezeld door z’n al even legendarische ‘E street band’ gaf hij het hongerige publiek waar ze al een hele namiddag op wachtten: stevige, snedige, onversneden rock. Met de eerste song ‘No surrender’ was het meteen prijs, nadien volgden in een strak tempo de ene na de andere hit. En, als bij wonder, waren ook de weergoden de festivalweide gunstig gezind.
  [naar artikel]
 38. Eindelijk actie op sets ‘Het Smelt’ en ‘Zillion’ (10/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Zillion’, het verhaal van de roemruchte discotheek, en ‘Het smelt’, de verfilming van Lize Spits succesroman. Twee films waar al lang naar wordt uitgekeken. Op beide sets draaien deze week de camera’s. “Eindelijk.”
  [naar artikel]
 39. Terugkeer ‘Big Brother’-bewoner Danny zorgt voor beroering: “Dit is kijkersbedrog” (06/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Geen seizoen van ‘Big Brother’ dat zo de gemoederen beroert als het huidige. De voorbije weken stonden de fans al meermaals op hun achterste poten, maar de terugkeer van Nederlander Danny lijkt dé druppel. “Kijkersbedrog”, klinkt het dan ook. Play4 - dat het programma bij ons uitzendt - nuanceert. “Plot twists worden door iedereen anders ervaren.”
  [naar artikel]
 40. Braziliaans straatfeest op carnaval in Rekem (20/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Maandagnamiddag trok naar goede traditie de ‘Parel van de Maaskant’ door de straten van Rekem. Zo’n 20.000 toeschouwers kwamen opdagen voor de 59ste optocht van KV De Brikkebekkers.
  [naar artikel]
 41. GAMEREVIEW. ‘Metroid Dread’ is ellendig goed (21/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zit geen bloederige ‘gore’ in, maar voor de rest heeft Nintendo Switch-game ‘Metroid Dread’ alle vormkenmerken van een horrorgame: bij momenten is vluchten je enige optie, en moet je dat nog een beetje efficiënt kunnen doen ook. Alleen staat het nieuwe ‘beklemming’-idee haaks op de geest van verwondering en verkenning die de andere Metroidgames kenmerkt.
  [naar artikel]
 42. GAMEREVIEW. ‘Norco’ is een pixelgraphic-avontuur waar je niet vrolijk van wordt (25/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gamers die niet vies zijn van wat indie-arthouse-vibes, moeten zeker ‘Norco’ eens checken: een adventuregame in pixelgraphics die je door de verdorde ziel van Amerika loodst. En daarna nog wat verder, naar mentale oorden die moeilijk te beschrijven zijn.
  [naar artikel]
 43. Werk van Bornemse fotograaf komt op lege plek van beroemd schilderij ‘Meisje Met De Parel’ in museum: “Natuurlijk ben ik trots” (22/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Je hebt het misschien in de media gehoord. Het wereldberoemde schilderij ‘Meisje Met De Parel’ van Johannes Vermeer verhuist uitzonderlijk voor twee maanden van het Mauritshuis in Den Haag naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Daar is het één van de blikvangers van een expo rond Vermeer. Ondertussen neemt een foto van David Benoit uit Bornem tijdelijk de lege plaats van ‘het meisje’ in.
  [naar artikel]
 44. RECENSIE. ‘Our Flag Means Death’: “Piet Piraat met een HBO-budget” (10/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Our Flag Means Death’ zoekt u op Streamz iedere vrijdag het ruime sop op. De HBO-piratenkomedie van David Jenkins met uitvoerend producent Taika Waititi in de rol van Zwartbaard, vertelt een ander soort piratenverhaal dan wat u normaal gesproken op uw bord krijgt. Of u meteen overstag zult gaan? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
  [naar artikel]
 45. Erin geluisd door hun stiefmoeder? Bavo (20) en Joran (23) krijgen als kind jaren de schuld van criminele feiten: “We hopen dat mensen ons eindelijk geloven” (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het begint met ‘onschuldige’ papierpropjes met boodschappen als ‘ik haat je’, ‘dikke koe’ en ‘ik schaam me voor mama’. Later komt daar een lange reeks vernielingen, brandstichting, bekraste auto’s en handgeschreven dreigbrieven ten aanzien van de moeder bij. Het werk van de kinderen, toen 8 en 10 jaar, denkt iedereen. Inclusief hun eigen ouders, die de broers ‘dumpen’ in instellingen. Jaren later blijkt dat niet het geval. Het is de 41-jarige stiefmoeder die zich nu in de rechtbank moet verantwoorden voor foltering, onmenselijke behandeling en schriftvervalsing. Een Assepoesterverhaal, dat al in 2009 start, maar zonder happy end...
  [naar artikel]
 46. Chelsea (27) toont ons haar ‘love body’. “Opeens blendde mijn dikke lijf perfect in. Dat had ik nog nooit ervaren” (14/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaamse vrouwen vallen massaal voor boudoirfotografie: met de sexy foto’s vieren ze hun sensueel lijf en hun vrouwelijkheid. Chelsea (27) pronkt met haar rondingen. Ze is dik en wil iedereen tonen dat dat prikkelend en prachtig kan zijn. Twintig jaar lang vervloekte ze zichzelf, tot één ervaring haar eindelijk deed stoppen met diëten. “Ik had mijn lichaam nog nooit zo gezien en ervaren als toen.”
  [naar artikel]
 47. Van ‘Ektorp’ tot ‘Kallax’: de prachtige plaatsen achter de wereldberoemde Ikea-producten (11/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Zoek ‘Ektorp’ via Google en je komt steevast uit bij een zetel van Ikea. Maar het is ook een dorp in de buurt van Stockholm. En als we over ‘de Kallax’ praten, hebben we het over een boekenkast. Terwijl de naam afkomstig is van een stukje Lapland. Die ‘gestolen’ namen worden nu door de Zweedse toeristische dienst ludiek in de verf gezet, onder het motto ‘Discover the originals’. “Het is tijd dat iedereen de plekken achter de wereldberoemde namen leert kennen”, zegt directeur marketing Nils Persson.
  [naar artikel]
 48. GAMEREVIEW. ‘Syberia: The World Before’ is een sprankelende ‘clockpunk’-fantasie (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fan van point-and-click-adventures, waarin je de punt van je muiscursor op de juiste plaatsen en objecten moet richten? Dan is ‘Syberia: The World Before’ je game: het is de voorlopig beste titel uit de langlopende reeks, en zet de terugkeer van dit bijna vergeten genre op een glorieuze manier verder.
  [naar artikel]
 49. ‘Sommigen zijn boos omdat ze mij verantwoordelijk houden voor de dood van hun kind’: de arts die als bijnaam ‘Dr. Death’ kreeg (04/08/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy