De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Telenovelle ‘Lisa’ kan nominatie voor Gouden Roos niet verzilveren

Het Laatste Nieuws

29/11/2021 - 21:36

De VTM-telenovelle ‘Lisa’ en de Ketnet-reeks ‘Tekens van leven’ hebben maandagavond geen Gouden Roos kunnen winnen. De onlineceremonie voor de zestigste editie van de prestigieuze internationale tv-prijs werd gepresenteerd door de Engelse komiek Sue Perkins.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Belgische programma’s kunnen nominatie voor Gouden Roos niet verzilveren (29/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De twee genomineerde Belgische tv-programma’s, de VTM-telenovelle Lisa en de Ketnetreeks Tekens van leven, hebben maandagavond geen Gouden Roos kunnen winnen. De onlineceremonie voor de zestigste editie van de prestigieuze internationale tv-prijs werd gepresenteerd door de Engelse komiek Sue Perkins.
  [naar artikel]
 2. ‘Lisa’ genomineerd voor prestigieuze tv-prijs de Gouden Roos (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Pluimen voor Vlaamse programma’s, tussen de nominaties voor de prestigieuze tv-prijs de Gouden Roos. Zowel telenovelle ‘Lisa’ als het Ketnet-programma ‘Tekens Van Leven’ hebben een nominatie te pakken.
  [naar artikel]
 3. Nu ze kans maken op een 'Gouden Roos': waarom telenovelle 'Lisa' zo verdomd succesvol is (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dagelijks meer dan een half miljoen kijkers waren er al, maar vanavond kan ‘Lisa’ ook internationaal scoren. De telenovelle is genomineerd voor een Gouden Roos, de meest prestigieuze tv-prijs van Europa. “Deze dag staat met rood omcirkeld”, zeggen Tinne Oltmans (29) en Oscar Willems (31) die samen met hun regisseur een verklaring geven voor het succes van het programma. “Al moet ik je heel eerlijk bekennen dat ik niet goed weet hoe we onze kans om te winnen moeten inschatten.”
  [naar artikel]
 4. Tinne Oltmans en co. maken straks kans op een Gouden Roos met succesreeks ‘Lisa’: “Herkenbaar, maar met dat extra tikje fantasie” (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dagelijks meer dan een half miljoen kijkers waren er al, maar vanavond kan ‘Lisa’ ook internationaal scoren. De telenovelle is genomineerd voor een Gouden Roos, de meest prestigieuze tv-prijs van Europa. “Deze dag staat met rood omcirkeld”, zeggen Tinne Oltmans (29) en Oscar Willems (31) die samen met hun regisseur een verklaring geven voor het succes. “Álle personages zijn aimabel, ook de slechteriken.”
  [naar artikel]
 5. ‘Lisa' als eerste Vlaamse telenovelle uitgezonden in Frankrijk (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf volgende week kunnen ook de Franse kijkers genieten van de avonturen van ‘Lisa’. De VTM-telenovelle werd opgepikt door ‘TF1', de grootste zender van het land, en is vanaf maandag 15 augustus te bekijken. Lisa wordt er omgedoopt tot ‘Lisa: un nouveau destin’, en werd eerst volledig in het Frans ingesproken.
  [naar artikel]
 6. ‘Lisa' als eerste Vlaamse telenovelle uitgezonden in Frankrijk, en dat klinkt zo (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf volgende week kunnen ook de Franse kijkers genieten van de avonturen van ‘Lisa’. De VTM-telenovelle werd opgepikt door ‘TF1', de grootste zender van het land, en is vanaf maandag 15 augustus te bekijken. Lisa wordt er omgedoopt tot ‘Lisa: un nouveau destin’, en werd eerst volledig in het Frans ingesproken.
  [naar artikel]
 7. Telenovelle ‘Lisa’ is terug: dit is wat u moet weten (06/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nadat de kijkers aan het begin van de zomer werden achtergelaten met een hoop prangende vragen, wordt maandag de draad van telenovelle ‘Lisa’ weer opgepikt. Wij zetten de belangrijkste verhaallijnen nog even voor u op een rijtje.
  [naar artikel]
 8. ‘Lisa’ en ‘Tekens Van Leven’ genomineerd voor Rose d’Or (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Pluimen voor Vlaamse programma’s, tussen de nominaties voor de prestigieuze tv-prijs de Rose d’Or. Zowel telenovelle ‘Lisa’ als het Ketnet-programma ‘Tekens Van Leven’ hebben een nominatie te pakken.
  [naar artikel]
 9. Hoofdrolspeler telenovelle ‘Lisa’ is non-binair: acteur heet nu Jean (22/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het derde seizoen van ‘Lisa’ startte met een opvallende aanpassing in de begingeneriek. De actrice die de rol van Pilar speelt en voorheen als Naomi Janssens (22) werd aangesproken, wordt nu in beeld vermeld als Jean Janssens. Dat gebeurde op verzoek van hen zelf. Wat betekent dat voor de telenovelle?
  [naar artikel]
 10. Jasmijn Van Hoof krijgt gastrolletje in ‘Lisa’ (03/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het tweede seizoen van de telenovelle Lisa loopt bijna op zijn einde. Maar in de slotweek worden de kijkers nog verrast door een opvallend nieuw personage. Vanaf morgen zal Jasmijn Van Hoof (30), die tot voor kort gestalte gaf aan Stefanie in ‘Familie’, een gastrol vertolken in de telenovelle.
  [naar artikel]
 11. Onverwachte wending in telenovelle ‘Lisa’: zal Jonas de aanrijding overleven? (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Telenovelle ‘Lisa’ eindigde donderdag met een cliffhanger van formaat. Jonas (Oscar Willems) kwam namelijk onder een wagen terecht tijdens een tumult met enkele demonstranten. Of hij de aanrijding zal overleven, wordt duidelijk in de komende afleveringen.
  [naar artikel]
 12. Maandag start het derde seizoen van ‘Lisa’: zo ben je weer helemaal mee (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag start het derde seizoen van de telenovelle ‘Lisa’. Daarin komen we te weten of Lisa en Jonas nog lang en gelukkig samenleven of hun sprookje niet blijft duren. In bovenstaande video vind je alvast een heropfrissing van Lisa’s verhaal.
  [naar artikel]
 13. Evi Hanssen maakt intrede in telenovelle ‘Lisa’: “Geen seconde over getwijfeld” (09/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er duikt morgenavond een nieuw gezicht op in ‘Lisa’. Evi Hanssen maakt op 10 november namelijk haar intrede in de populaire telenovelle. De Vlaamse actrice kruipt in de huid van Sofie Notelaers en raakt goed bevriend met Suzanne (gespeeld door Hilde De Baerdemaeker).
  [naar artikel]
 14. Nieuw personage maakt haar intrede in telenovelle ‘Lisa’: “Een droom die in vervulling gaat” (27/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De VTM-telenovelle ‘Lisa’ zal vanavond een nieuw gezicht verwelkomen. Naomi Stynen (22) kruipt in de huid van Amal Goossens, een zelfverzekerde creatieve meid met Afrikaanse roots. “Elke dag op de set staan is één groot feest", klinkt het enthousiast.
  [naar artikel]
 15. Lisa als eerste Vlaamse telenovelle in buitenland uitgezonden (12/08/2022 - De Standaard)
  Onder de titel Lisa: un nouveau destin zal de populaire telenovelle Lisa in de hoofdrol vanaf maandag op TF1 te zien zijn. Met een gedubde Tinne Oltmans.
  [naar artikel]
 16. Jasmijn Van Hoof uit ‘Familie’ duikt op in ‘Lisa’ (04/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het tweede seizoen van Lisa is aan zijn slotweek toe, maar toch verrast de telenovelle van VTM nog met een nieuw personage.
  [naar artikel]
 17. Nieuw personage maakt zijn opwachting in ‘Lisa’: verloren zoon van Eric duikt plots op (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Emanoel Nascimento Borges vervoegt vanaf maandag 4 april de vaste cast van ‘Lisa’. Emanoel speelde eerder al mee in de serie ‘Panna’ en was een van de nieuwe gezichten in het derde seizoen van ‘#LikeMe’. In de populaire telenovelle kruipt de acteur voortaan in de huid van Arthur Verduyn, de halfbroer van Lisa (Tinne Oltmans).
  [naar artikel]
 18. Evi Hanssen acteert naast beste vriendin Hilde De Baerdemaeker in ‘Lisa’ (09/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Opvallende nieuwkomer in ‘Lisa’: Evi Hanssen (44) duikt vanaf donderdag op in de VTM-telenovelle. Het is haar eerste acteerrol op tv sinds ze als tiener te zien was in ‘Samson & Gert’.
  [naar artikel]
 19. Eerst archeologe in Egypte, nu actrice in een telenovelle: Onbekende Christine Verheyden speelt belangrijke nieuwkomer in ‘Lisa’ (08/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Ooit waren Egyptische tempels haar dagelijkse studiegebied. Maar nu kiest nieuwbakken ‘Lisa’-personage Christine Verheyden (41) voluit voor het acteren, haar andere passie. Dit voorjaar drukt ze haar stempel op de telenovelle. “Het lijkt een totaal ander vak, maar toch zie ik een verband met archeologie.”
  [naar artikel]
 20. Regisseur van ‘Lisa’ blikt vooruit op het onvoorziene derde seizoen: “De kinderwens van Lisa en Jonas zet hun liefde serieus onder druk” (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Sprookjes eindigen doorgaans met ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’, maar niet dat van ‘Lisa’. Totaal onverwacht bestelde VTM een derde seizoen van de telenovelle, waardoor de schrijvers op zoek moesten naar het verhaal achter het ‘happy end’. Regisseur Elias Mentzel verklapt alvast een paar verhaallijnen. Zorgt de nasleep van de autocrash voor problemen bij het pasgetrouwde koppel, Lisa en Jonas? En wat met hun kinderwens, nu Jonas tot aan zijn middel verlamd is?
  [naar artikel]
 21. MNM-stem Anushka Melkonian krijgt meteen hoofdrol in telenovelle ‘Lisa’: “Aanhouder wint” (21/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Telenovelle ‘Lisa’ krijgt er in haar nieuwe seizoen meteen een belangrijke hoofdrol bij en die zal worden gespeeld door een opvallende nieuwkomer: Anushka Melkonian (27), de voorbije vier jaar een bekende radiostem op MNM. “Toen ze het me zeiden, kon ik het amper geloven.”
  [naar artikel]
 22. Regisseur van ‘Lisa’ licht tip van de sluier op: “De kinderwens van Lisa en Jonas zet hun liefde serieus onder druk” (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Sprookjes eindigen doorgaans met ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’, maar niet dat van ‘Lisa’. Totaal onverwacht bestelde VTM een derde seizoen van de telenovelle, waardoor de schrijvers op zoek moesten naar het verhaal achter het ‘happy end’. Regisseur Elias Mentzel verklapt alvast een paar van die verhaallijnen. “Gert vindt de liefde, Arthur slaat een onverwachte weg in en er komt ook een plotse verdwijning aan.”
  [naar artikel]
 23. Naomi Stynen zet in ‘Lisa’ eerste stappen als tv-actrice, al droomde ze vroeger van andere telenovelle (28/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Haar naam dook al even op in de generiek, en nu is ze ook daadwerkelijk te zien in de telenovelle. Naomi Stynen (22) zet in Lisa haar eerste stappen als actrice voor televisie.
  [naar artikel]
 24. Maarten Ketels maakt vanavond zijn debuut in telenovelle ‘Lisa’: “Het was één grote ontdekkingstocht” (09/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maarten Ketels (36) staat al sinds april op de set van VTM, maar maakt vanavond zijn debuut in ‘Lisa’. In het nieuwe seizoen van de populaire telenovelle speelt hij Gijs Goeminne, de nieuwe barman van ’t Excuus. “Hij ziet er wat speciaal uit, maar het is geen onnozelaar", vertelt hij over zijn nieuwe alter ego aan ‘Het Nieuwsblad’.
  [naar artikel]
 25. Dodelijke val en ontvoering in ‘Lisa’: VTM-soap drijft spanning op (24/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De spanning was al even te snijden in de telenovelle Lisa. In de aflevering van donderdag kwam ze tot een ijzingwekkend hoogtepunt. De uit de dood verrezen Gert gaf zijn moeder Dorine een fatale duw en ontvoerde vervolgens Lisa, die ooggetuige was van het drama.
  [naar artikel]
 26. VTM pakt deze maand uit met nieuwe telenovelle ‘Lisa’ (12/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘Sara’, niet getreurd: de heruitzendingen van het populaire programma zijn bijna afgelopen, maar VTM pakt daarna meteen uit met een splinternieuwe telenovelle: ‘Lisa’.
  [naar artikel]
 27. ‘James the musical’ bekroond met Gouden Roos (28/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het Play4-programma ‘James De Musical’ heeft maandagavond op de Rose d’Or Awards in Londen een Gouden Roos gewonnen in de categorie ‘Studio Entertainment’. Het is voor het eerst sinds 2018 dat een Belgisch programma de prestigieuze tv-prijs in de wacht sleept.
  [naar artikel]
 28. ‘James the musical’ bekroond met Gouden Roos (28/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Play4-programma ‘James De Musical’ heeft maandagavond op de Rose d’Or Awards in Londen een Gouden Roos gewonnen in de categorie ‘Studio Entertainment’. Het is voor het eerst sinds 2018 dat een Belgisch programma de prestigieuze tv-prijs in de wacht sleept.
  [naar artikel]
 29. Een emotioneel jawoord en een vluchtende Katia: dit gebeurde er tijdens de seizoensfinale van ‘Lisa’ (09/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De seizoensfinale is voorbij, ‘Lisa' mag weer even in zomerslaap. Maar de telenovelle, die te zien is op VTM, laat de kijker wel met een hoop onbeantwoorde vragen achter.
  [naar artikel]
 30. ‘James de musical’ genomineerd voor Gouden Roos (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De genomineerden voor de prestigieuze 61e jaarlijkse Rose d’Or Awards (Gouden Roos) zijn bekendgemaakt. En er is goed nieuws voor ons Belgenlandje. Het Play4-programma ‘James de musical’ is genomineerd in de categorie ‘Studio Entertainment’.
  [naar artikel]
 31. ‘De Kotmadam’ is terug met nieuwe afleveringen (én er duikt weer een ‘Lisa’-gezicht op) (09/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De Kotmadam’ zet de deuren van haar studentenkot weer wagenwijd open in gloednieuwe afleveringen. Er zal een nieuwe student zijn intrede maken, Simon, gespeeld door Arno Moens (29). Hij is bekend als het personage Remco uit de telenovelle ‘Lisa’. “In zo’n iconische reeks mogen spelen, was een unieke ervaring.”
  [naar artikel]
 32. Nieuw personage maakt zijn intreden in ‘Lisa’: maak kennis met ‘gewiekste’ Vic Vincke (15/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De cast van ‘Lisa’ breidt steeds verder uit. Vanaf 16 maart maakt acteur Briek Lesage zijn opwachting in de telenovelle. Hij speelt Vic Vincke, de gewiekste broer van Babette.
  [naar artikel]
 33. SHOWBITS VIDEO. Komen er acteurswissels in nieuwe seizoen van ‘Lisa’? (06/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwe seizoen van de succesvolle telenovelle ‘Lisa’ is gestart. Er spelen een heleboel nieuwe acteurs mee. Maar betekent dat ook dat er personages uit het eerste seizoen zullen verdwijnen? Senne en Jarne zoeken het uit in een nieuwe ‘Showbits’.
  [naar artikel]
 34. ‘James De Musical’ wint prestigieuze Gouden Roos: “Het voelt een beetje als de wereld veroveren” (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Play4-programma ‘James De Musical’ heeft een Rose d’Or Award beet, oftewel een Gouden Roos, en dat in de categorie ‘Studio Entertainment’. Het gaat om een van de meest prestigieuze Europese tv-prijzen. “Zelfs in m’n stoutste dromen had ik dit niet verwacht”, reageert James Cooke (38).
  [naar artikel]
 35. Na aanhoudend succes van ‘Sara’: VTM pakt deze maand uit met nieuwe telenovelle ‘Lisa’ (12/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘Sara’, niet getreurd: de heruitzendingen van het populaire programma zijn bijna afgelopen, maar VTM pakt daarna meteen uit met een splinternieuwe telenovelle: ‘Lisa’.
  [naar artikel]
 36. KIJK. James Cooke dolblij na winnen van Gouden Roos voor 'James De Musical’: "Ik had het niet verwacht” (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Play4-programma ‘James De Musical’ heeft een Rose d’Or Award beet, oftewel een Gouden Roos, en dat in de categorie ‘Studio Entertainment’. Het gaat om een van de meest prestigieuze Europese tv-prijzen. Te gast bij ‘De tafel van vier’ reageerde James Cooke (38) voor het eerst op de overwinning. In de bovenstaande video is goed te zien dat Cooke duidelijk in zijn nopjes was.
  [naar artikel]
 37. Autocrash in telenovelle ‘Lisa’ levert deze spectaculaire setfoto’s op (25/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de VTM-telenovelle ‘Lisa’ werd Mark donderdag na een bitse ruzie de kop ingeslagen door Gert. In de aflevering van vrijdag wilde de moordenaar zich van het lijk ontdoen, door een ongeval met zijn wagen te ensceneren. Voor die scène haalden de makers van de telenovelle de grote middelen boven. Achter de schermen leverde dat spectaculaire setfoto’s op.
  [naar artikel]
 38. Dorian Liveyns, de man van James Cooke, duikt op in ‘Lisa’ (14/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een speciale gast in ‘Lisa’. Dorian Liveyns (29), de echtgenoot van James Cooke (37), speelt vrijdagavond een gastrol in de telenovelle van VTM. Meteen goed voor zijn acteerdebuut op tv.
  [naar artikel]
 39. ‘James de musical’ genomineerd voor een Gouden Roos (04/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Er maakt opnieuw een Belgisch programma kans op een Gouden Roos. De entertainmentshow ‘James de musical’ van productiehuis Dedsit is genomineerd in de categorie Studio Entertainment.
  [naar artikel]
 40. ‘Lisa’ verwelkomt Moora Vander Veken en Wietse Tanghe (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Twee nieuwkomers zorgen voor een frisse bries door ‘Lisa’. Gisteren verwelkomde de VTM-telenovelle al Moora Vander Veken (29) en vanavond is het de beurt aan Wietse Tanghe (31).
  [naar artikel]
 41. SHOWBITS VIDEO. Verdwijnen er personages in het nieuwe seizoen van ‘Lisa’? (06/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwe seizoen van de succesvolle telenovelle ‘Lisa’ is gestart. Er spelen een heleboel nieuwe acteurs mee. Maar betekent dat ook dat er personages uit het eerste seizoen zullen verdwijnen? Senne en Jarne zoeken het uit in een nieuwe ‘Showbits’.
  [naar artikel]
 42. Seizoensfinale ‘Lisa’ moet weer heel wat vragen beantwoorden: maakt ongeval einde aan haar zoektocht naar de liefde? (07/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Met een seizoensfinale in zicht durft een reeks al eens verrassende en onverwachte plotwendingen te nemen. Dat is bij telenovelle ‘Lisa’ niet anders. De aflevering van donderdagavond met een noodlottig ongeval doet alvast veel vragen oprijzen. En er is maar een aflevering meer dit seizoen om antwoorden te bieden.
  [naar artikel]
 43. Tweede seizoen van ‘Lisa’ gaat van start: "Meer intriges, plotwendingen en grote namen” (06/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘Familie’ en ‘Thuis’ eist ook ‘Lisa’ vanaf deze avond weer een vaste plek op in het uitzendschema. De telenovelle met Tinne Oltmans zou aanvankelijk slechts één seizoen lopen, maar krijgt nu toch een vervolg gezien het onverwachte succes. Het tweede seizoen start wel in mineur, want Lisa ontdekte in de seizoensfinale dat haar halfzus Katja (Anouck Luyten) in alle stilte en holderbolder in Las Vegas was getrouwd met haar droomprins Jonas (Oscar Willems). Trekt ze haar stoute schoenen aan en verklaart ze hem alsnog haar liefde?
  [naar artikel]
 44. Dubbele verrassing in ‘Lisa’: Dorian Liveyns, man van James Cooke, duikt op én er verschijnt een nieuw personage (13/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er staan weer verrassingen voor de deur in de telenovelle ‘Lisa’. Zo duikt Dorian Liveyns (29), de man van James Cooke (37), op en verwelkomt de cast ook een gloednieuw personage.
  [naar artikel]
 45. Wij keken naar ‘Lisa’: op de bodem van het vat clichés ligt nóg een aardige telenovelle (25/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De telenovelle is terug van nooit echt weggeweest. Na de bijzonder succesvolle herhalingen van ‘Sara’ gooit VTM er meteen ‘Lisa’ tegenaan. Over een timide onzeker meisje dat verliefd wordt op een succesvolle knappe jongen. Tiens, waar hebben we dat nog gezien?
  [naar artikel]
 46. Productplacement gaat steeds verder: telenovelle ‘Lisa’ past scenario aan in functie van sponsors (01/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de VTM-telenovelle ‘Lisa’ gaat het promoten van producten of merken verder dan we gewoon zijn: personages praten er honderduit over de uitvaartverzekeraar op wie ze een beroep doen en de elektroketen voor wie ze een slogan moeten bedenken. “Er is geen ontkomen aan reclame. De reclameboodschappen die we steeds vaker doorspoelen krijgen we nu in het programma zelf te zien”, zegt mediaprof Tom Evens. Ook de makers van ‘Lisa’ reageren.
  [naar artikel]
 47. De liefde viert hoogtij in seizoensfinale van ‘Lisa’ (07/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na twee seizoenen van aantrekken en afstoten vielen Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems) elkaar tijdens de seizoensfinale van de telenovelle eindelijk liefdevol in de armen. Voor Gert (Bert Verbeke) ziet de toekomst er minder rooskleurig uit.
  [naar artikel]
 48. Antwerpse acteur duikt op als verloren zoon in VTM-telenovelle Lisa: “Bijzonder leerrijk om tussen al die ervaren acteurs te staan” (01/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In de VTM-telenovelle Lisa maakt vanaf maandag een nieuw personage zijn opwachting. De Antwerpse acteur Emanoel Nascimento Borges, die als voetbaltalent voor het eerst opdook in de reeks Panna over Borgerhoutse voetbaltalenten en later ook meespeelde in de Ketnet-serie #Likeme, duikt op als de zoon van Eric en dus ook de halfbroer van Lisa.
  [naar artikel]
 49. Tinne Oltmans brengt themasong telenovelle 'Lisa' als single uit (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tinne Oltmans (28) heeft de titelsong van de nieuwe VTM-telenovelle ‘Lisa’, waarin zij de hoofdrol speelt, als single uitgebracht.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy