De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Burgemeester New York verplicht vaccinatie in privésector

Het Laatste Nieuws

06/12/2021 - 18:35

In New York moeten alle werknemers die in de privésector actief zijn voor 27 december zijn ingeënt tegen het coronavirus. Dat meldt burgemeester Bill de Blasio maandag.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Burgemeester New York legt vaccinatieplicht op aan werknemers uit de privésector (06/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Burgemeester New York legt vaccinatieplicht op aan werknemers uit de privésector Werknemers uit New York die actief zijn in de privésector worden verplicht zich te laten vaccineren. Dat heeft Bill de Blasio, burgemeester van New York, maandag laten weten. Net zoals in tal van andere landen neemt het aantal coronabesmettingen in de Verenigde Staten toe. Om die stijging een halt toe te roepen, had de Amerikaanse […] Lees dit artikel: Burgemeester New York legt vaccinatieplicht op aan werknemers uit de privésector
  [naar artikel]
 2. New York verplicht vaccinatie voor indooractiviteiten (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie in New York indooractiviteiten wil bijwonen - zoals optredens, maar ook een bezoek aan een restaurant of een fitnesscentrum - zal daarvoor een bewijs van vaccinatie tegen het coronavirus moeten voorleggen. De verplichting zal ook gelden voor wie op die plaatsen aan de slag is. Dat heeft burgemeester Bill de Blasio bekendgemaakt. Hij wil daarmee het aantal vaccinaties in zijn stad opkrikken.
  [naar artikel]
 3. Privésector China levert helft van alle belastingen (09/08/2023 - De Wereld Morgen)
  China heeft een enorme privésector met 47 miljoen privébedrijven, hoofdzakelijk kmo's, en 100 miljoen éénmanszaken, die de helft van alle belastinginkomsten levert. Het land heeft zonder twijfel ernstige interne problemen, net als pakweg de VS en alle EU-lidstaten. Deze analyse kijkt voorbij de demonisering en geeft een genuanceerder beeld van dit immense land dan wat onze media er dagelijks over spuien. The post Privésector China levert helft van alle belastingen appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 4. Overlegcomité: Grote versoepelingen vanaf 1 september, vaccinatie verplicht voor zorgpersoneel (20/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Overlegcomité: Grote versoepelingen vanaf 1 september, vaccinatie verplicht voor zorgpersoneel Vandaag kwam het Overlegcomité opnieuw samen om een nieuwe reeks versoepelingen te bespreken. Doordat ons land een hoge vaccinatiegraad bereikt heeft, kunnen we opnieuw gaan versoepelen, waarbij vooral in de horeca en privésfeer versoepelingen komen. Het Overlegcomité van vandaag werd er eentje met veel goed nieuws. Er komen versoepelingen waar veel mensen op zaten te […] Lees dit artikel: Overlegcomité: Grote versoepelingen vanaf 1 september, vaccinatie verplicht voor zorgpersoneel
  [naar artikel]
 5. Franstalige socialisten willen werknemers in privésector dezelfde kilometervergoeding geven als federale ambtenaren (17/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De PS wil dat alle werknemers in de privésector minimaal 0,37 euro krijgen per kilometer als ze verplaatsingen doen in opdracht van hun werkgever. Meer mag ook. Ze lanceerden hun voorstel maandag, toen bekend werd dat de benzineprijzen wéér stijgen.
  [naar artikel]
 6. New York verplicht vaccinatie na mazelenuitbraak (09/04/2019 - Metro)
  De stad New York heeft vandaag de medische noodtoestand uitgeroepen na een mazelenuitbraak, en het voor burgers verplicht gemaakt om zich te laten vaccineren. De vaccinatieverplichting geldt voor alle mensen die in de getroffen gebieden in Brooklyn wonen, op straffe van boetes, kondigde burgemeester Bill de Blasio aan op een persconferentie. Het getroffen gebied in Williamsburg, in Brooklyn, is de thuisbasis van een orthodox-joodse gemeenschap. Het kantoor van de New Yorkse burgemeester zei dat ze de gemeenschap hebben benaderd in het Engels en het Jiddisch. Sinds oktober 2018 werden er al bijna 300 gevallen van mazelen geregistreerd, terwijl dat er in heel 2017 maar twee waren. De Blasio weet dat vooral aan de antivaccinatiebeweging die aan invloed wint in de VS, en die de veiligheid van vaccinaties in twijfel trekt. “Het is cruciaal dat mensen begrijpen dat vaccinaties tegen mazelen werken: het is veilig, het is effectief, het is beproefd”, aldus de burgemeester. Hij waarschuwde ook voor ‘mazelenfeestjes’, waar ouders hun kinderen blootstellen aan de mazeleninfectie om hen immuun te maken. bron: Belga Het bericht New York verplicht vaccinatie na mazelenuitbraak verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. New York verplicht vaccinatie na mazelenuitbraak (09/04/2019 - De Morgen)
  De stad New York heeft dinsdag de medische noodtoestand uitgeroepen na een mazelenuitbraak, en het voor burgers verplicht gemaakt om zich te laten vaccineren.
  [naar artikel]
 8. New York waarschuwt voor ‘mazelenfeestjes’ en verplicht vaccinatie (09/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De stad New York heeft vandaag de medische noodtoestand uitgeroepen na een mazelenuitbraak, en het voor burgers verplicht gemaakt om zich te laten...
  [naar artikel]
 9. New York verplicht vaccinatiebewijs voor binnenactiviteiten (03/08/2021 - De Morgen)
  In New York City zal een vaccinatiebewijs vanaf nu verplicht zijn bij activiteiten die binnen plaatsvinden. Burgemeester Bill de Blasio heeft dat vanochtend aangekondigd, zo schrijft The New York Times.
  [naar artikel]
 10. Medische noodtoestand in Brooklyn,  New York, door mazelen: vaccinatie verplicht (10/04/2019 - VRT NWS)
  In de Amerikaanse stad New York is de medische noodtoestand uitgeroepen na een uitbraak van mazelen. De noodtoestand geldt voor gebieden in de wijk Brooklyn. Alle inwoners daar worden verplicht zich te laten vaccineren. "Vaccinaties tegen mazelen werken: het is veilig, het is effectief, het is beproefd", zegt burgemeester Bill de Blasio.
  [naar artikel]
 11. Kernfusie: privé-investeringen klimmen naar recordhoogte (28/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Kernfusie: privé-investeringen klimmen naar recordhoogte De privésector investeert op recordhoogte in kernfusiebedrijven. Van de 35 kernfusiebedrijven in de wereld hebben er 18 samen 1,8 miljard dollar aan particuliere financiering ontvangen. Dat staat in het eerste onderzoek van de sector, donderdag gepubliceerd door de UK Atomic Energy Authority, en de pas opgerichte Fusion Industry Association. Van de 23 bedrijven die op […] Lees dit artikel: Kernfusie: privé-investeringen klimmen naar recordhoogte
  [naar artikel]
 12. Goed nieuws voor het lerarentekort: recordaantal mensen overgestapt van privésector naar onderwijs (29/08/2021 - VRT NWS)
  Met 2.818 waren ze vorig schooljaar: de zij-instromers, werknemers die hun baan in de privésector inruilen voor een job in het onderwijs. Dat zijn er 15 procent meer dan het jaar ervoor en het hoogste aantal ooit.
  [naar artikel]
 13. Hoe maak ik de overstap van de privésector naar het onderwijs? (30/08/2023 - De Tijd)
  18:39 Almaar meer werknemers maken de overstap van een job in de privésector naar het onderwijs. In het schooljaar 2022-2023 ging het om zo'n 4.700 zij-instromers. Wat moet u weten als u die switch overweeg...
  [naar artikel]
 14. Pas na de zomer advies over zware beroepen in de privésector (19/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De werkgevers en vakbonden in de privésector komen pas in najaar met een advies omtrent de zware beroepen in de privésector. Dat vernam onze krant...
  [naar artikel]
 15. Een fietsvergoeding voor iedereen in privésector (24/01/2023 - De Standaard)
  Iedereen die in de privésector werkt kan vanaf 1 mei aanspraak maken op een fietsvergoeding.
  [naar artikel]
 16. Voorbije schooljaar fors meer nieuwe leerkrachten uit de privésector (29/08/2021 - De Tijd)
  08:31 Nooit eerder stapten zoveel mensen over van de privésector naar het Vlaamse onderwijs als tijdens het voorbije schooljaar. In totaal ging het om 2.800 mensen, of vijftien procent meer dan het schoolja...
  [naar artikel]
 17. 2.800 mensen verruilen privésector voor onderwijs (29/08/2021 - De Standaard)
  Het aantal zogenaamde zij-instromers is vorig schooljaar gestegen naar het hoogste niveau ooit. Ruim 2.800 mensen zetten vrijwillig de overstap van de privésector naar het onderwijs. Dat is 15 procent meer dan in het schooljaar ervoor.
  [naar artikel]
 18. 2.800 mensen verruilen privésector voor onderwijs (29/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het aantal zogenaamde zij-instromers is vorig schooljaar gestegen naar het hoogste niveau ooit. Ruim 2.800 mensen zetten vrijwillig de overstap van de privésector naar het onderwijs. Dat is 15 procent meer dan in het schooljaar ervoor.
  [naar artikel]
 19. OPROEP. Maakte jij de overstap van de privésector naar het onderwijs? (29/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vorig schooljaar zetten ruim 2.800 mensen de overstap van de privésector naar het onderwijs. Dat is 15 procent meer dan in het schooljaar ervoor en het hoogste cijfer ooit, blijkt uit cijfers die Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) zondag vrijgeeft.
  [naar artikel]
 20. Eerder dan verwacht: hoge inflatie laat uitkeringen en ambtenarenlonen met 2 procent stijgen, privésector moet nog even wachten (30/08/2021 - VRT NWS)
  De inflatie in België is deze maand verder opgelopen, tot 2,73 procent. Daardoor is ook de spilindex overschreden, wat betekent dat de sociale uitkeringen, pensioenen en ambtenarenweddes de komende maanden met 2 procent stijgen. In de privésector zal dat later gebeuren.
  [naar artikel]
 21. 1 verliezer en 4 winnaars na Overlegcomité: “Vaccinatie zou beter verplicht zijn” (04/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Met een grote “oef”. Dat is hoe het ­onderwijs, de horeca en de sportverenigingen ­reageren op de ­extra maatregelen van het Overlegcomité. Op ­enkele – significante – verstrengingen na, blijft voor hen alles hetzelfde. Een opluchting waarin één sector niet kan delen.
  [naar artikel]
 22. Vanaf mei hebben alle werknemers in privésector recht op fietsvergoeding (24/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Uiterlijk tegen 1 mei hebben alle werknemers in de privésector recht op een fietsvergoeding. Vakbonden en werkgeversorganisaties hebben daarover dinsdag een aanvullende cao afgesloten in de Nationale Arbeidsraad (NAR). De regering moet wel nog de toegezegde compensatiemaatregelen goedkeuren, zo niet zal de cao onwettig moeten worden verklaard, merkt werkgeversorganisatie VBO op.
  [naar artikel]
 23. Vanaf mei hebben alle werknemers in privésector recht op fietsvergoeding (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Uiterlijk tegen 1 mei hebben alle werknemers in de privésector recht op een fietsvergoeding. Vakbonden en werkgeversorganisaties hebben daarover dinsdag een aanvullende cao afgesloten in de Nationale Arbeidsraad (NAR). De regering moet wel nog de toegezegde compensatiemaatregelen goedkeuren, zo niet zal de cao onwettig moeten worden verklaard, merkt werkgeversorganisatie VBO op.
  [naar artikel]
 24. Groen en Ecolo willen ook vaccinatieverlof voor privésector (25/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kamerleden Kristof Calvo (Groen) en Cécile Cornet (Ecolo) hebben minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS) gevraagd om vaccinatieverlof ook voor de nieuwe boosterprik met het coronavaccin voor alle werknemers mogelijk te maken. Ambtenaren hebben al recht op klein verlet om zich tijdens de werkuren te laten inenten, maar voor de privésector geldt die regel nog niet.
  [naar artikel]
 25. Recordaantal Vlamingen ruilt privésector voor het onderwijs, maar lerarentekort nog altijd niet van de baan (29/08/2023 - VRT NWS)
  Vorig schooljaar maakten zo'n 4.700 Vlamingen de overstap van de privésector naar het onderwijs. Dat is bijna 7 procent méér dan in het schooljaar ervoor én opnieuw een record. “Een lichtpunt in de strijd tegen het lerarentekort”, aldus Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. Toch zijn de problemen nog niet van de baan. Uit een bevraging van de Onderwijsvereniging van Steden en Gemeenten (OVSG) blijkt dat een op de vier directies nog op zoek is naar minstens één leraar voor het nieuwe schooljaar dat vrijdag begint.
  [naar artikel]
 26. New York City verplicht coronavaccin- of test voor politieagenten, leerkrachten en andere ambtenaren (26/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De stad New York verplicht alle ambtenaren om zich te laten vaccineren. Als ze dat niet doen, moeten ze wekelijks getest worden op het coronavirus. Dat kondigde burgemeester Bill de Blasio maandag aan.
  [naar artikel]
 27. Ook Microsoft stelt vaccinatie voor medewerkers verplicht (03/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Ook Microsoft stelt vaccinatie voor medewerkers verplicht Techbedrijf Microsoft verplicht medewerkers in de Verenigde Staten tot een vaccinatie als ze terug willen komen naar de bedrijfspanden. Medewerkers moeten kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn. De regel gaat volgende maand in. Microsoft sluit aan in de rij van andere grote Amerikaanse techbedrijven zoals Alphabet, het moederbedrijf van Google, en Facebook, die ook vaccinaties […] Lees dit artikel: Ook Microsoft stelt vaccinatie voor medewerkers verplicht
  [naar artikel]
 28. HET DEBAT. Baas mag ambtenaar niet meer bellen na de werkuren: een goed idee? En moet regel ook gelden in privésector? (05/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bazen mogen federale ambtenaren vanaf 1 februari niet meer na de normale werkuren opbellen. Dat staat in een omzendbrief van minister van Ambtenarenzaken Petra De Sutter (Groen) over het zogenaamde ‘recht op deconnectie’. De regering wil die regeling ook uitbreiden naar de privé. Wat denk jij? Is deze regel een goed idee? En moet de regel ook gelden in de privésector? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat onze experts en enkele politici ervan vinden.
  [naar artikel]
 29. Dan toch half miljard voor bouw sociale woningen naar privésector (28/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse regering heeft beslist om dan toch een half miljard euro voor sociale woningbouw door te schuiven naar de privésector. Projectontwikkelaars krijgen zo steun als ze sociale woningen bouwen.
  [naar artikel]
 30. Half miljard naar privésector om sociale woningen te bouwen (28/06/2022 - VRT NWS)
  De Vlaamse regering geeft dan toch een half miljard euro aan projectontwikkelaars om sociale woningen te bouwen. Op die markt is er een groot tekort. En sociale huisvestingsmaatschappijen kunnen er zelf niet genoeg bijbouwen. Daarom vraagt de regering aan de privésector om er ook te bouwen. Het voorstel botste eerder op kritiek, maar heeft nu een compromis bereikt.
  [naar artikel]
 31. 1 verliezer en 4 winnaars na Overlegcomité: “Vaccinatie zou beter verplicht zijn” (04/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Met een grote “oef”. Dat is hoe het onderwijs, de horeca en sportverenigingen reageren op de ­extra maatregelen die het Overlegcomité vrijdag trof. De adviezen van de experts werden lang niet altijd gevolgd. Op enkele – significante – verstrengingen na, blijft voor hen alles hetzelfde. Een opluchting waarin één sector niet kan delen.
  [naar artikel]
 32. Gemiddeld brutoloon van 4.043 euro: hoe verhoudt een ambtenaar zich tot iemand uit de privé? En wat met de pensioenen? (10/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een ambtenaar kan doorgaans uitpakken met meer werkzekerheid en een hoger wettelijk pensioen dan een werknemer uit de privésector. Maar hoe zijn de verhoudingen over een volledige loopbaan? En wie scoort het best op het vlak van extralegale voordelen en pensioen? Jobat.be zocht het uit.
  [naar artikel]
 33. Bijna 4.400 Vlamingen maakten overstap van privésector naar onderwijs: krap 50 procent meer zij-instromers (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vorig schooljaar maakten 4.398 Vlamingen de overstap van de privésector naar het onderwijs. Dat is bijna de helft meer dan het schooljaar daarvoor, toen er 2.915 zij-instromers geteld werden. Dat meldt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) op deze Dag van de Leraar.
  [naar artikel]
 34. Antwerp Space helpt mee aan satelliet van ESA: “De privésector heeft meer en meer invloed op de ruimtevaart” (11/04/2023 - Express)
  Komende donderdag lanceert het Europees Ruimteagentschap (ESA) een satelliet in de richting van planeet Jupiter. Dergelijke zaken gebeuren vaak, want de privésector wordt steeds meer ingeschakeld in de ruimtesector. Toch behouden overheden grotendeels de macht. Business AM sprak met Koen Puimege, managing director bij Antwerp Space. Beluister hier het interview met Koen Puimege: De essentie: […]
  [naar artikel]
 35. Wordt jouw loon dit jaar geïndexeerd? Een overzicht voor werknemers in de privé en ambtenaars (05/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De brutolonen van ambtenaren en de meeste werknemers in de privésector worden automatisch aangepast volgens de stijging van de levensduurte. Hoe en wanneer is dan weer niet voor iedereen gelijk. Met de indexeringstool van Jobat.be kom je het meteen te weten.
  [naar artikel]
 36. De Lijn mag zelf prijzen bepalen, maar geeft terrein prijs aan privésector (02/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Lijn mag voor het eerst zelf haar ticketprijzen gaan bepalen. Tegelijk krijgen privépartners een grotere rol. Dat staat in de nieuwe beheersovereenkomst die de Vlaamse regering vrijdag goedkeurde.
  [naar artikel]
 37. Burgemeester Moskou verplicht vaccinatie om "dramatische" situatie te keren (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De burgemeester van Moskou heeft vandaag aangekondigd dat mensen die werken in de dienstensector zich verplicht zullen moeten vaccineren. Hij hoopt zo de "dramatische" situatie van het coronavirus in de Russische hoofdstad te keren.
  [naar artikel]
 38. Poseren met een appel en springen op bed: Britney Spears filmt gekke video in privévliegtuig (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Britney Spears (41) en haar man Sam Asghari zijn op weg naar New York City. En dat doet het koppel in stijl, in een privévliegtuig. Spears toont haar kenmerkende moves en poseert ook met een appel, wat een verwijzing kan zijn naar de ‘Big Apple’, de bijnaam voor de stad New York.
  [naar artikel]
 39. Nog nooit stapten zoveel werknemers over van privé naar onderwijs (29/08/2023 - Het Nieuwsblad)
  Vorig schooljaar zijn precies 4.697 Vlamingen overgestapt van de privésector naar het onderwijs. Nooit eerder waren er zoveel ‘zij-instromers’.
  [naar artikel]
 40. Nog nooit stapten zoveel werknemers over van privé naar onderwijs (29/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Vorig schooljaar zijn precies 4.697 Vlamingen overgestapt van de privésector naar het onderwijs. Nooit eerder waren er zoveel ‘zij-instromers’.
  [naar artikel]
 41. Chinese economie koelt af (18/10/2021 - De Tijd)
  06:40 Energie- en chipschaarste, overstromingen, imploderende vastgoedconglomeraten én een overheid die de privésector de duimschroeven aandraait: het is zelfs voor de Chinese economie véél op één kwartaal.
  [naar artikel]
 42. Moeten privéjets verboden worden wanneer hun uitstoot eigenlijk marginaal is? (27/08/2022 - Express)
  De Franse minister Beaune beklemtoont in een interview met de krant Le Parisien dat de Europese Unie bij de implementering van een mogelijk verbod op het gebruik van privéjets in een gezamenlijke slagorde moet optreden. Maar wat is een privéjet? Gecharterd op verzoek van een particulier of bedrijf, zijn privéjets vaak kleinere vliegtuigen dan die […]
  [naar artikel]
 43. Coronablog: New York verplicht volledige vaccinatie voor indooractiviteiten (03/08/2021 - Knack)
  Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
  [naar artikel]
 44. Kunnen Brooklyn Nets straks ook in eigen huis rekenen op Kyrie Irving? Burgemeester New York wil verplichte vaccinatie laten vallen (24/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Er komt mogelijk uitstekend nieuws aan voor de Brooklyn Nets. De burgemeester van New York overweegt om de vaccinatieplicht voor indoorsporters op te heffen. Dat zou betekenen dat sterspeler Kyrie Irving (29) binnenkort ook in thuiswedstrijden mag meespelen.
  [naar artikel]
 45. Ken (31) fietst drie keer per week naar het werk en krijgt daarvoor 3.000 euro (27/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 1 mei zijn werkgevers in de privésector verplicht om een fietsvergoeding te geven aan hun werknemers. Ken Thomassen (31), IT’er bij stad Beringen maakt er nu al gretig gebruik van. Door 11.000 kilometer van en naar het werk te fietsen, verdient hij 3.000 euro per jaar.
  [naar artikel]
 46. Op deze manier spaarde Frank Deboosere zoveel vakantiedagen op, maar in de privésector moet je het anders aanpakken (14/03/2023 - Het Nieuwsblad)
  Weerman Frank Deboosere presenteert volgende week zijn laatste weerbericht en gaat dan, vijf maanden eerder dan voorzien, met pensioen. Orders van de personeelsdienst van de VRT. Want hij moet verplicht zijn vakantiedagen opnemen. Én de overuren die hij nog staan heeft. Handig, zo’n ‘vakantiedagenspaarpotje’, voor wie wél vroeger met pensioen wil. Of niet?
  [naar artikel]
 47. Groen en Ecolo willen ook vaccinatieverlof voor privésector, Dermagne legt kwestie voor aan ministerraad (25/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kamerleden Kristof Calvo (Groen) en Cécile Cornet (Ecolo) hebben vicepremier en minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS) gevraagd om vaccinatieverlof ook voor de nieuwe boosterprik met het coronavaccin voor alle werknemers mogelijk te maken. Ambtenaren hebben al recht op klein verlet om zich tijdens de werkuren te laten inenten, maar voor de privésector geldt die regel nog niet. Dermagne heeft ondertussen laten weten dat de kwestie komende week op de agenda van de ministerraad staat.
  [naar artikel]
 48. Trucje om coronapas te omzeilen: restaurant is voortaan voltijds “privé-evenement” (01/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Sinds maandag is ook in de Vlaamse horeca de coronapas verplicht. Maar het Mechelse restaurant Julia plant die te omzeilen door van elke openingsdag een privé-evenement te maken. De aanpak lijkt volgens het decreet perfect te kunnen.
  [naar artikel]
 49. Koop eens (een deeltje van) een privéjet (09/06/2023 - De Tijd)
  02:00 U droomt van een privéjet, maar die wens is te duur en te omslachtig? Weet dat u ook een deel van zo’n vliegtuig kunt kopen. ‘Zonder een gedeelde privéjet werd het onmogelijk ons bedrijf te runnen.’
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy