De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

STANDPUNT. Een wetenschappelijke onderbouwing voor ‘vadsige wijven’? We zijn benieuwd

Gazet van Antwerpen

09/12/2021 - 12:47

‘‘Bende trienen’, ‘vadsige schijtwijven’, ‘dom wicht’, ‘hoer’, ‘geit’, ‘dansende discotheekwijven’: volleybalcoach Gert Vande Broek had een bedenkelijke methode om de speelsters van het nationale team scherp te houden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Waarom de brullende sportcoach niet meer aanvaard wordt: ‘Mensen haken af en je verliest talent’ (09/12/2021 - De Morgen)
  ‘Vadsige schijtwijven’ of ‘een bende trienen’. Hoewel er vandaag steeds minder begrip is voor sportcoaches die zulke uitspraken doen, werd de agressieve aanpak jarenlang getolereerd. ‘Je creëert een cultuur van angst.’
  [naar artikel]
 2. 70 wetenschappers debatteren over Covid-19, ver weg van polarisering en bubbeldiscussies (09/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Voor de eerste keer hebben 70 wetenschappers vandaag/woensdag in Brussel een conferentie gehouden over Covid-19. Erika Vlieghe, een van de initiatiefnemers legt na afloop de bedoeling uit: “Dit moet uitmonden in een wetenschappelijke vereniging die op gezette tijden bijeenkomt, al dan niet advies kan uitbrengen of elementen pro en contra kan schetsen met wetenschappelijke onderbouwing”.
  [naar artikel]
 3. “3 op de 4 pacemakers zijn onnodig” (21/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In België worden veel te veel pacemakers geplaatst, vinden Kamerleden Yoleen Van Camp en Jan Vercammen van N-VA. “In 75% van de gevallen is er geen wetenschappelijke onderbouwing voor.”
  [naar artikel]
 4. Dirk Ramaekers (Taskforce Vaccinatie): 'Op dit moment geen wetenschappelijke onderbouwing voor algemene derde prik' (23/10/2021 - Knack)
  'Op dit moment zijn er geen wetenschappelijke bewijzen dat de immuniteit bij de jonge, gezonde bevolking aan het achteruitgaan is.' Dat zegt Dirk Ramaekers, het hoofd van de Taskforce Vaccinatie, zaterdag in een reactie op de aankondiging van de Vlaamse regering om de brede bevolking een derde coronaprik aan te bieden.
  [naar artikel]
 5. COLUMN. ‘Vadsige schijtwijven’? Dat krijgt zelfs Jeff Hoeyberghs niet over zijn lippen (10/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Gert Vande Broek
  [naar artikel]
 6. Hoofd Taskforce Vaccinatie: “Geen wetenschappelijke onderbouwing voor algemene derde prik” (23/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Op dit moment zijn er geen wetenschappelijke bewijzen dat de immuniteit bij de jonge, gezonde bevolking aan het achteruitgaan is.” Dat zegt Lummenaar Dirk Ramaekers, het hoofd van de Taskforce Vaccinatie, in een reactie op de aankondiging van de Vlaamse regering om de brede bevolking een derde coronaprik aan te bieden.
  [naar artikel]
 7. Hoofd Taskforce Vaccinatie: “Geen wetenschappelijke onderbouwing voor algemene derde prik” (23/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Op dit moment zijn er geen wetenschappelijke bewijzen dat de immuniteit bij de jonge, gezonde bevolking aan het achteruitgaan is.” Dat zegt Dirk Ramaekers, het hoofd van de Taskforce Vaccinatie, zaterdag in een reactie op de aankondiging van de Vlaamse regering om de brede bevolking een derde coronaprik aan te bieden.
  [naar artikel]
 8. Hoofd Taskforce Vaccinatie: "Nu geen wetenschappelijke onderbouwing voor 3e prik voor iedereen" (23/10/2021 - VRT NWS)
  Volgens Dirk Ramaekers, hoofd van de Taskforce Vaccinatie, zijn er op dit moment geen wetenschappelijke bewijzen dat de immuniteit tegen het coronavirus bij de jonge, gezonde bevolking achteruitgaat. Ramaekers reageert op de suggestie van de Vlaamse regering om de hele bevolking een extra "boosterprik" van het coronavaccin te geven.
  [naar artikel]
 9. Hoofd van Taskforce Vaccinatie: “Op dit moment geen wetenschappelijke onderbouwing voor algemene derde prik” (23/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Op dit moment zijn er geen wetenschappelijke bewijzen dat de immuniteit bij de jonge, gezonde bevolking aan het achteruitgaan is.” Dat zegt Dirk Ramaekers, het hoofd van de Taskforce Vaccinatie, in een reactie op de aankondiging van de Vlaamse regering om de brede bevolking een derde coronaprik aan te bieden.
  [naar artikel]
 10. Hoofd taskforce Vaccinatie: “Op dit moment geen wetenschappelijke onderbouwing voor algemene derde prik” (23/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Op dit moment zijn er geen wetenschappelijke bewijzen dat de immuniteit bij de jonge, gezonde bevolking aan het achteruitgaan is.” Dat zegt Dirk Ramaekers, het hoofd van de Taskforce Vaccinatie, zaterdag in een reactie op de aankondiging van de Vlaamse regering om de brede bevolking een derde coronaprik aan te bieden.
  [naar artikel]
 11. Wetenschappers staan versteld: voor maki’s is zingen een makkie (27/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Dat de maki’s lawaaimakers zijn, is geweten. De halfapen uit Madagaskar hebben hun wetenschappelijke naam, ‘de lemuren’, dan ook te danken aan de Romeinse ‘lemures’: de geesten van de doden die ’s nachts al gillend ronddwalen.
  [naar artikel]
 12. “Geen wijven in mijn show”: ex-collega’s beschuldigen Carl Huybrechts openlijk van seksisme (20/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In een radio-uitzending van ‘Bij Vlaeminck’ op Studio Brussel hebben enkele ex-collega’s een boekje open gedaan over Carl Huybrechts. Tijdens zijn...
  [naar artikel]
 13. Kappers in open brief: “Wetenschappelijke onderbouwing is flinterdun” (29/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  In een open brief richten kappers zich tot de federale regering. Daarin bekritiseren ze het advies van experten dat kapsalons dicht wil houden. Het risico op besmetting zou er veel te hoog liggen.
  [naar artikel]
 14. CD&V wil af van ‘1 plus 1 gratis’, maar niet iedereen is enthousiast: “Geen nieuw idee, en weinig onderbouwing” (20/03/2023 - Gazet van Antwerpen)
  CD&V wil af van winkelpromo’s zoals ‘1 kopen, 1 gratis’ voor landbouw- en voedingsproducten. De partij heeft daarvoor een wetsvoorstel klaar met steun van Unizo en de Boerenbond. Niet iedereen is ervoor gewonnen. “De maatregel gaat te breed en is onvoldoende onderbouwd”, zegt retailexpert Gino Van Ossel (Vlerick Management School).
  [naar artikel]
 15. CD&V wil af van ‘1 plus 1 gratis’, maar niet iedereen is enthousiast: “Geen nieuw idee, en weinig onderbouwing” (20/03/2023 - Het Nieuwsblad)
  CD&V wil af van winkelpromo’s zoals ‘1 kopen, 1 gratis’ voor landbouw- en voedingsproducten. De partij heeft daarvoor een wetsvoorstel klaar met steun van Unizo en de Boerenbond. Niet iedereen is ervoor gewonnen. “De maatregel gaat te breed en is onvoldoende onderbouwd”, zegt retailexpert Gino Van Ossel (Vlerick Management School).
  [naar artikel]
 16. Cd&v wil af van ‘1 plus 1 gratis’, maar niet iedereen is enthousiast: “Geen nieuw idee, en weinig onderbouwing” (20/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Cd&v wil af van winkelpromo’s zoals ‘1 kopen, 1 gratis’ voor landbouw- en voedingsproducten. De partij heeft daarvoor een wetsvoorstel klaar met steun van Unizo en de Boerenbond. Niet iedereen is ervoor gewonnen. “De maatregel gaat te breed en is onvoldoende onderbouwd”, zegt retailexpert Gino Van Ossel (Vlerick Management School).
  [naar artikel]
 17. ‘Don’t Look Up’ hit bij klimaatwetenschappers: ‘Benieuwd naar studies over effect van de film’ (05/01/2022 - De Morgen)
  Wat te doen als een meteoor de aarde dreigt te vernietigen? Niets. Gewoon wegkijken. Klimaatwetenschappers herkennen zich perfect in de satire van Don’t Look Up. Al kan niet elke wetenschapper er ook mee lachen.
  [naar artikel]
 18. Met ‘hoer’ en ‘geit’ zet je niemand op scherp, maar waar ligt de grens als je moet ingrijpen als coach? (09/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Verschillende (ex-)speelsters van onze nationale vrouwenvolleybalploeg getuigden over emotioneel misbruik, fatshaming en scheldtirades van hun coach, Gert Vande Broek. Dat uitspraken als ‘vadsige schijtwijven’ en ‘hoer’ niet door de beugel kunnen, daar is gelukkig (bijna) iedereen het over eens. Maar waar ligt de grens dan wel in de topsport, als je in het heetst van de strijd moet ingrijpen als coach? Hoort roepen er dan niet gewoon bij? Kan uitschelden een topsporter niet net scherp krijgen? Sportpedagoog Leen Haerens laat er geen twijfel over bestaan: “Domineren is altijd nefast voor de sportieve prestatie.”
  [naar artikel]
 19. STREAMINGTIP. ‘Spirited’: kerst vieren met Ryan Reynolds (21/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De kerstboom uithalen voor Sinterklaas langskomt is in vele gezinnen blasfemie. Gelukkig kunnen zelfverklaarde kerstgekken wel op de streamingdiensten terecht voor een eerste dosis ‘jingle bells’. Zo lost AppleTV+ ‘Spirited’, een komedie waarin ‘A Christmas Carol’ vanuit een heel ander standpunt wordt benaderd.
  [naar artikel]
 20. Onze volleybal­ex­per­te over de aantijgin­gen rond bondscoach Vande Broeck: “’Vadsige schijtwijven’, ‘bende trienen’, ‘hoer’: ongepast is een understatement” (08/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag kwam een nieuw geval van psychologisch grensoverschrijdend gedrag aan het licht. Enkele ex-Yellow Tigers beschuldigen bondscoach Gert Vande Broek van emotioneel misbruik. Onze volleybalexperte Valerie Hardie stelt zich vragen bij de replieken van hogerop. “Op z’n minst kan een federatie of sportadministratie de betrokken speelsters horen. Dat deden ze – gisteren althans – niet. De atleet staat centraal, luidt hun slogan: wel, praat er dan mee. Alvorens te oordelen.”
  [naar artikel]
 21. Het standpunt. Iedereen gratis naar de huisarts? “Ja, ook de kinderen van de bankdirecteur” (06/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Het standpunt’, de online reeks van VTM Nieuws en Het Laatste Nieuws, gaat het vandaag over de betaalbaarheid van de gezondheidszorg. Concreet...
  [naar artikel]
 22. Zo spreken de verleiders over de vrouwen als ze weg zijn: "Het zijn gewoon tamme wijven" (03/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Maakt vrijgezel Alex Rosanna wijs dat hij geïnteresseerd is in haar? De kans is groot, want wanneer de vrouwen niet op het eiland zijn, noemt hij hen 'tamme wijven'. Dat hij en de andere verleiders liever wat meer actie willen, blijkt uit dit filmpje. De jongens bespreken namelijk hun tactiek om toch wat verder te komen bij de vrouwen.
  [naar artikel]
 23. Zo spreken de verleiders over de vrouwen als ze weg zijn: "Het zijn gewoon tamme wijven" (03/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Maakt vrijgezel Alex Rosanna wijs dat hij geïnteresseerd is in haar? De kans is groot, want wanneer de vrouwen niet op het eiland zijn, noemt hij hen 'tamme wijven'. Dat hij en de andere verleiders liever wat meer actie willen, blijkt uit dit filmpje. De jongens bespreken namelijk hun tactiek om toch wat verder te komen bij de vrouwen.
  [naar artikel]
 24. STREAMINGTIP. ‘De weekenden: hoe gaat het met?’: Joris Hessels keert terug (30/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ook zo’n fan van ‘De weekenden’, de reportagereeks van Joris Hessels op Canvas? En ben je razend benieuwd hoe het de mensen uit de eerste twee seizoenen vergaan is? Dan is VRT MAX-reeks ‘De weekenden: hoe gaat het met?’ hét ideale programma om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.
  [naar artikel]
 25. ‘Al onze waarschuwingen zijn in de wind geslagen’: Belgische coronacijfers diep in het rood, wat nu? (12/11/2021 - De Morgen)
  Niemand wil het woord ‘lockdown’ in de mond nemen. Maar de wetenschappelijke adviesraad GEMS ziet geen andere optie dan strenge maatregelen die snel de contacten verminderen. ‘Al onze waarschuwingen zijn in de wind geslagen.’
  [naar artikel]
 26. ‘Of het hier fijn is? Soms. Behalve als de juf boos wordt omdat we geen Nederlands praten tegen elkaar’ (02/08/2021 - De Morgen)
  Zomerscholen lokken een pak meer leerlingen dan vorig jaar. Maar de administratie is loodzwaar, de effecten zijn onduidelijk en de wetenschappelijke monitoring ontbreekt. ‘De vraag is of je met zo’n school de juiste doelgroep bereikt.’
  [naar artikel]
 27. CELEB 24/7. ‘The Hills’-gezicht Whitney Port is opnieuw zwanger en ‘Grey’s Anatomy’ krijgt er een nieuwe dokter bij (05/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
  [naar artikel]
 28. IBE pakt uit met debuutalbum ‘Sweet Love’: “Oliver van ‘Bazart’ heeft enkele nummers geproducet” (07/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het gaat Ibe Wuyts (20), alias IBE, voor de wind. In 2019 won hij ‘The Voice’, maar ondertussen verscheen hij al op het podium van Rock Werchter én Pukkelpop. Wat nog ontbreekt in dat lijstje? Een eigen plaat, maar daar komt officieel verandering in. Zijn debuutplaat ‘Sweet Love’ ligt vanaf aanstaande vrijdag in de winkelrekken. “Ik ben benieuwd naar de reacties”, aldus IBE.
  [naar artikel]
 29. IN BEELD. Een swingende Sam Gooris en een onherkenbare Bart Wellens: Bekend Vlaanderen keurt ‘De zonen van Van As - De cross’ (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vijf seizoenen lang was ‘De Zonen van Van As’ een vaste waarde op televisie. Nu krijgt de komische reeks ook een vervolg in de cinema. In ‘De zonen van Van As - De cross’ waagt de bekendste bouwfirma van het land zich in het wielermilieu. Onze BV’s waren benieuwd, en zakten bijgevolg af naar de Antwerpse Kinepolisvestiging.
  [naar artikel]
 30. CELEBS 24/7. Rita Ora smoorverliefd op ‘Marvel’-regisseur en goed nieuws voor de fans van ‘Friends’ (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
  [naar artikel]
 31. Tandarts doorprikt beloftes van ‘witmakende’ tandpasta’s: “Die verwijderen hooguit oppervlakkige vlekken” (19/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Elk tandpastamerk heeft tegenwoordig minstens één ‘whitening’ variant in zijn gamma. Maar maken ze je tanden ook echt witter? Luc De Maesschalck, voorzitter van de Vlaamse Wetenschappelijke Vereniging voor Tandheelkunde, liet tien ‘whitening’ tandpasta’s testen in het labo. “Slechte tandpasta’s zijn er eigenlijk niet. Maar te veel en te hard polijsten beschadigt het glazuur onherroepelijk.”
  [naar artikel]
 32. Julie Vermeire krijgt Karen Damen over de (dans)vloer in ‘Julie’s Dance Academy’: “K3 leek me een leuk opstapje” (14/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Julie Vermeire (24) dol is op dansen, is een understatement. Ze is intussen ‘TikTok famous’, maar is nu ook eens benieuwd naar het danstalent van negen andere bekende Vlamingen. In een nieuwe VTM GO SHORTIE, ‘Julie’s Dance Academy’, leert ze hen enkele TikTok-dansjes aan én komt ze hier en daar nog wat over hen te weten. “Voor elk van hen stak ik een dansje in elkaar met ‘a personal touch’.”
  [naar artikel]
 33. Nieuwe K3-single ‘Waterval’ wordt zaterdag voorgesteld in nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3’ (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De zoektocht naar een opvolger voor Klaasje is nog niet voorbij, maar bij Studio 100 bereiden ze zich momenteel al voor op de komst van het nieuwe K3’tje. Eén van zijn/haar eerste taken zal het inzingen van een nieuwe single worden. Het gaat om het nummer ‘Waterval’, maar wie benieuwd is naar hoe het liedje klinkt, moet nog heel even geduld hebben. Komende zaterdag wagen de overgebleven kandidaten van ‘K2 zoekt K3’ zich namelijk voor een eerste keer aan de nieuwe K3-song.
  [naar artikel]
 34. Publicatie genderneutraal voornaamwoord 'iel' in Frankrijk veroorzaakt controverse (19/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Frankrijk is een nieuw genderneutraal voornaamwoord in het populaire woordenboek Le Petit Robert gepubliceerd: ‘iel’. Het is een samentrekking van het Franse ‘il’ en ‘elle’. Verschillende politici zijn verontwaardigd en vragen aan de waakhond van de Franse taal, Académie française, om een standpunt in te nemen.
  [naar artikel]
 35. Het standpunt. Moeten we de laagste pensioenen verhogen door de hoogste te verlagen? “Gemiddelde vrouw krijgt amper 880 euro” (03/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In aflevering vijf van de online reeks ‘Het Standpunt’ van VTM Nieuws en Het Laatste Nieuws nemen de zeven Vlaamse partijvoorzitters vandaag...
  [naar artikel]
 36. Geluksprofessor, psycholoog en ‘martelaar’: drie Vlaamse ‘kroonjuwelen’ van de anti-coronabeweging (09/01/2022 - De Standaard)
  Wereldwijd goochelen tegenstanders van het coronabeleid met professoren en andere ­experten die het protest met wetenschappelijke argumenten proberen te onderbouwen. Dit zijn de Vlaamse kroonjuwelen van de antibeweging.
  [naar artikel]
 37. Het standpunt. Moeten we de kerncentrales langer openhouden? “Het beeld dat je dan wel redelijke facturen kan hebben, is totaal onwaar” (08/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de laatste aflevering van ‘Het standpunt’ nemen de zeven partijvoorzitters stelling in over de vraag of we de kerncentrales in België langer...
  [naar artikel]
 38. ‘Een lockdown is hier niet aan de orde, maar snel strenge maatregelen invoeren is nu de enige optie’ (12/11/2021 - De Morgen)
  Niemand wil het woord ‘lockdown’ in de mond nemen. Maar de wetenschappelijke adviesraad GEMS ziet geen andere optie dan strenge maatregelen die snel de contacten verminderen. ‘Al onze waarschuwingen zijn in de wind geslagen.’
  [naar artikel]
 39. BV’s reageren op finale ‘The Masked Singer’: “10.000 maal sorry aan iedereen tegen wie ik heb moeten liegen” (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdagavond werd de finale van ‘The Masked Singer’ uitgezonden. Eindelijk kwamen we te weten wie er verscholen zat achter de maskers van Konijn, Miss Poes en Ridder én wie er met de overwinning aan de haal ging. Benieuwd hoe kandidaten en BV’s op de ontmaskering reageerden?
  [naar artikel]
 40. Advocaat Taghi: “Zonder onderbouwing wordt naar mijn cliënt gewezen” (07/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Inez Weski, de advocaat van Ridouan Taghi, heeft kritiek geuit op de berichtgeving over de aanslag op Peter R. de Vries. In een persmededeling schrijft zij dat "zonder enige objectieve onderbouwing" wordt gewezen naar Taghi als verantwoordelijke voor de gebeurtenis, meldt de NOS.
  [naar artikel]
 41. Het standpunt. Moet het onderwijs zorgen dat iedereen kan volgen? "De lat lager leggen om iedereen erover te krijgen, is een verkeerde keuze” (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In aflevering twee van de online reeks ‘Het Standpunt’ van VTM Nieuws en Het Laatste Nieuws nemen de zeven Vlaamse partijvoorzitters vandaag...
  [naar artikel]
 42. ‘Ik probeer nu te  masturberen zonder porno, om weer te wennen aan seks met een partner’ (21/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Een avond gewone seks is voor mij niet spannend genoeg meer.’ Welk effect heeft porno kijken op het brein? En kan het leiden tot erectiestoornissen? Het wetenschappelijke onderzoek ernaar is schaars, maar Alex (24) en Rayan (18) kunnen het niet los van elkaar zien. ‘Van alles heb ik geprobeerd om eraan te ontsnappen.’
  [naar artikel]
 43. Geen bewijs dat Ibuprofen coronavirus erger maakt (18/03/2020 - Express)
  Op sociale media gaan berichten rond dat ibuprofen en andere ontstekingsremmende medicijnen een corona-infectie zouden verergeren. De wetenschappelijke onderbouwing daarvoor... The post Geen bewijs dat Ibuprofen coronavirus erger maakt appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. “Brand, brand, brand: wij redden het pand”: Jonathan Medart steekt de handen uit de mouwen in ‘De vuilste jobs VIPS’ (02/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘De vuilste jobs VIPS’ op VTM GO wordt TikTokfenomeen Jonatan Medart door ‘cleaners’ Chantal en Rianne ’s ochtends vroeg opgehaald op een verlaten parking in Tienen. Jonatan heeft amper geslapen en is razend benieuwd naar wat hem te wachten staat.
  [naar artikel]
 45. “Brand, brand, brand: wij redden het pand”: Jonathan Medart steekt de handen uit de mouwen in ‘De vuilste jobs VIPS’ (02/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘De vuilste jobs VIPS’ op VTM GO wordt TikTokfenomeen Jonatan Medart door ‘cleaners’ Chantal en Rianne ’s ochtends vroeg opgehaald op een verlaten parking in Tienen. Jonatan heeft amper geslapen en is razend benieuwd naar wat hem te wachten staat.
  [naar artikel]
 46. Vleeswarenexperts over nieuwe richtlijnen: “Vervang ham niet door notenpasta op de broodjes van kinderen” (29/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Er kunnen ernstige vragen gesteld worden bij de wetenschappelijke onderbouwing én het maatschappelijk draagvlak voor de adviezen die de ministers Crevits en Vandeurzen dinsdag hebben gelanceerd voor meer gezonde schoolmaaltijden. Dat zeggen de vleeswarentechnologen prof. Ilse Fraeye, hoofd van de onderzoeksgroep voor Technologie en Kwaliteit van Dierlijke Producten van de KU Leuven - Technologiecampus Gent, en Dr. Liselot Steen, postdoctoraal onderzoeker bij diezelfde onderzoeksgroep.
  [naar artikel]
 47. STANDPUNT. Angst in Antwerpen kent angstaanjagend hoog cijfer (16/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Op de stelling ‘de aanhoudende drugsaanslagen in Antwerpen maken me bang’ antwoordt 57% van duizend Antwerpenaren met ‘eerder wel akkoord’ of ‘helemaal akkoord’. Dat is een angstaanjagend hoog cijfer.
  [naar artikel]
 48. Van ‘pocketing’ tot ‘lovebombing’: werd jij al het slachtoffer van deze 5 ongezonde datingtrends? (18/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In datingland passeert de ene nieuwe term na de andere de revue. Helaas bewijzen ze dat het op liefdesvlak niet altijd rozengeur en maneschijn is. Op onze weg naar de ware liefde zijn er heel wat potentiële hindernissen. Benieuwd of jouw date een wolf in schaapskleren is? Voor deze vijf trends moet je oppassen.
  [naar artikel]
 49. Fabrizio deelt zijn finale roos uit in ‘De bachelor’: “Benieuwd wat de toekomst voor ons in petto heeft” (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op woensdag was het moment van de waarheid eindelijk aangebroken in ‘De Bachelor’. Na een wekenlange zoektocht naar de liefde bleven er uiteindelijk nog twee dames over: Madieke (28) en Margaux (22). Maar aan wie schonk Fabrizio Tzinaridis (30) vanavond zijn finale roos?
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy