Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“Laat de oven het werk maar doen”: foodblogger Elise geeft vijf toprecepten voor smaakvolle groenteschotels

12/12/2021 - 13:17
"Een erg smaakvolle en voedzame versie van het klassieke orloffgebraad. De koolrabi vervangt het varkensgebraad en de zware bechamelsaus wordt een lichtere peperroomsaus. TIP. Je kan dit ook met knolselder, zoete aardappel of courgetteplakjes maken."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Laat de oven het werk maar doen”: foodblogger Elise geeft vijf toprecepten voor smaakvolle groenteschotels (12/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een erg smaakvolle en voedzame versie van het klassieke orloffgebraad. De koolrabi vervangt het varkensgebraad en de zware bechamelsaus wordt een lichtere peperroomsaus. TIP. Je kan dit ook met knolselder, zoete aardappel of courgetteplakjes maken. [naar artikel]


2. “Zelfs wie niet van spruitjes houdt, zal vallen voor dit gerecht”: foodblogger Elise geeft vijf recepten voor sharing dishes (27/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

De donkere maanden van de winter nodigen uit om het ‘s avonds extra gezellig te maken en met het hele gezin te genieten van heerlijke gerechten. En hoe doe je dat beter dan met smaakvolle, lokale en duurzame gerechtjes om samen te delen? Elise Van de Poele geeft vijf recepten voor sharing dishes, voor gedeeld eet- én feestplezier. [naar artikel]


3. Aperofans opgelet! Dit zijn dé toprecepten van Loïc om van elke e-pero een succes te maken (07/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

‘Ik ben zot op aperitieven, mijn vriendin zo mogelijk nog zotter. Als het van haar afhing, zouden we elke avond aperitieven, in de betekenis van... [naar artikel]


4. KOKEN. Twee toprecepten voor een heerlijk ontbijt (07/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Skip de zondagpistolets en croissants voor een feestelijke ontbijttaart of bak pannenkoekjes met ricotta en een vleugje citroen. [naar artikel]


5. Back to basic: chef Toon De Bock geeft 3 toprecepten die je kan bereiden op een open vuur (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Voor chef en cateraar Toon De Bock (41) kan er weinig tippen aan koken op open vuur. “Je kan aan de slag met de hitte, met de kolen, de rook, er zijn veel mogelijkheden. Mensen willen steeds meer proeven van die culinaire outdoorbeleving, én het is ook nog eens coronaproof." In NINA deelt hij graag zijn toprecepten waarmee jij zelf aan de slag kan. Een kreeftensoep, gebakken coquilles of een panpizza: back to the roots gaan klonk nog nooit zo lekker. [naar artikel]


6. Feestmaal on a budget? Topchefs Sergio Herman, Yotam Ottolenghi en Seppe Nobels delen 6 betaalbare toprecepten (27/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wie zegt dat indrukwekkend koken voor de feestdagen meteen stukken van mensen moet kosten? Topchefs Sergio Herman, Yotam Ottolenghi en Seppe Nobels weten als geen ander hoe je met niet meer dan een paar pure, simpele ingrediënten toch showstoppers op tafel zet. Wij mogen telkens twee gerechten uit hun nieuwste kookboeken delen: op gastronomisch niveau, maar met een bescheiden samenstelling. Van avocado met gamba’s tot Gentse waterzooi: take your pick. [naar artikel]


7. 5x lekker koken voor 21,5 euro: HLN-chefs tippen deze toprecepten voor de komende week (18/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Weet je nog niet wat je de komende week gaat klaarmaken? Zet eens zalm op het menu. Sandra Bekkari tipt een heerlijk receptje waarbij je de vis een oosters tintje geeft door hem te marineren en te combineren met wok van Chinese kool. Jelle Beeckman maakt er dan weer taco's met sushirijst van. Piet Huysentruyt stilt op zijn beurt je honger met klassieke Vlaamse kost. En dat allemaal niét kostelijk voor de portefeuille: dat smaakt extra goed dus! Voor welk gerecht ga jij? [naar artikel]


8. Waan je in zonnig Griekenland met deze smaakvolle Santorinisalade (14/09/2017 - De Morgen)

Je hebt je vakantie al gehad of bleef deze zomer gewoon thuis? Dan kan je je alsnog in exotischere oorden wanen dankzij deze Santorinisalade die we bij de varkensbrochettes serveren. De feta, ansjovis, kappertjes en oregano zorgen voor bakken smaak én dit heerlijk zonnige gerecht kun je voor minder dan een tientje op tafel toveren. Zo goedkoop vloog je nog nooit naar Griekenland! [naar artikel]


9. Vijf smaakvolle tips voor het hele gezin tijdens het Hemelvaartweekend met Antwerpen Proeft (09/05/2018 - Gazet van Antwerpen)

Sterrenchefs, restaurants, BV’s en niet de standaard feestfoodtrucks, maar de betere kwaliteit aan streetfood. Vanaf donderdag 10 mei tot 13 mei kan je tijdens het lange weekend van Hemelvaart dit allemaal komen smullen op Antwerpen Proeft aan de Waagnatie. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!