De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Mensen zijn geen imbecielen, ze kunnen voor zichzelf denken’

De Tijd

28/12/2021 - 02:19

02:00 Laura Wandel maakte met ‘Un monde’ de mooiste Belgische film van het jaar. ‘Door niet alles te duiden, leg ik veel verantwoordelijkheid bij de kijker. Dat wordt geapprecieerd, denk ik.’ Volgt straks e...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Regering ziet ons als imbecielen”: psychologe vernietigend over desastreuze coronacommunicatie (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ze denken dat we imbecielen zijn.” Doctor in de psychologie Elke Geraerts (39) is vernietigend over hoe overheid en virologen communiceren. Terwijl er eindelijk wat licht scheen aan het einde van die veel te lange tunnel, werd alle hoop in één ochtend de kop ingedrukt. “De veerkracht van dit land wordt al tien maanden op de proef gesteld door desastreuze communicatie. Alsof mentaal welzijn niet bestaat.”
  [naar artikel]
 2. Soe Nsuki, sidekick in ‘Vrede op aarde’: ‘Er zijn nog steeds mensen die denken dat vrouwen niet grappig kunnen zijn’ (24/12/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 3. Gert Verheyen neemt een 3D-popje van zijn vriendin mee in ‘Over De Oceaan’: “Je zou denken dat ze het is” (07/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Geen brief of een foto van zijn geliefden om het gemis op te vangen voor Gert Verheyen (52). De voetbalanalist nam zijn vriendin Inès in zijn broekzak mee ‘Over De Oceaan’. Ze gaf hem een 3D-popje van zichzelf. Een populair geschenk, zo blijkt.
  [naar artikel]
 4. STREAMINGTIP. ‘Under her control’: 50 Shades, zonder al te veel seks (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie geen genoeg kan krijgen van Spaanstalig kijkvoer, wordt dankzij Netflix op z’n weken bediend. Na topreeksen als ‘La casa de papel’, ‘Narcos’ en ‘Elite’, is het nu de beurt aan ‘El Jefa’ - ook gekend als ‘Under her control’. Een psychologische thriller die qua opzet wat doet denken aan ‘50 Shades’, maar oneindig veel donkerder en venijniger natrapt.
  [naar artikel]
 5. Mensen in armoede getuigen: ‘De suggestie dat arme mensen geen kinderen mogen krijgen, maakt me woedend’ (17/10/2021 - De Morgen)
  Tijdens de Werelddag van het verzet tegen armoede vragen verschillende organisaties vandaag aandacht voor de 2,3 miljoen Belgen die een risico op armoede of sociale uitsluiting lopen. De Morgen laat twee mensen die moeite hebben om rond te komen aan het woord. ‘Velen denken dat het onze eigen schuld is.’
  [naar artikel]
 6. Bölöni praat over Lamkel Zé, Ronaldo, Rode Duivels en... Stromae: “Alleen imbecielen veranderen nooit van gedacht” (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Ik hoop, coach, dat de voorbije twee uur geen tijdverlies ­betekenden voor u.’ “Ik hoop voor u hetzelfde.” En weg was-ie. Laszlo Bölöni (66). Wij...
  [naar artikel]
 7. Nora Gharib speelt griezelige weerwolf in nieuwe ‘Nachtwacht’-film: “Ook in het echt denken mensen dat ik gemeen ben” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 15 december kan je in de bioscoop kijken naar de derde film van de populaire Ketnetreeks ‘Nachtwacht’. Naast vaste waarden Gio Kemper, Louis Thyssen en Céline Verbeeck zal ook Nora Gharib te zien zijn in ‘De Dag van de Bloedmaan’. Zij werd voor de opnames helemaal getransformeerd in een griezelige weerwolf, een rol die haar helemaal op het lijf geschreven staat: “Ook in het echte leven denken mensen dat ik gemeen ben”. Ze vertelt erover bij Senne en Jarne in een nieuwe ‘Showbits’.
  [naar artikel]
 8. Na de exit van Matteo Simoni: hoe verzinnen de makers van ‘De Mol’ hun plottwists? “Alles kan, op één voorwaarde” (21/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een BV in ‘De Mol’? Bij de start van seizoen elf serveerden de makers opnieuw hun ‘signature dish’: een twist van formaat. Hoe blijven ze die verzinnen? En komt er ooit weer een ‘normale’ jaargang? “In tegenstelling tot wat de mensen denken, is er geen masterplan”, zegt presentator Gilles De Coster (42).
  [naar artikel]
 9. ‘Veel mensen in armoede denken dat ze daar geen recht op hebben’: 13 procent van de Vlamingen kan zich geen vakantie veroorloven (09/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 10. ‘Veel mensen in armoede denken dat ze daar geen recht op hebben’: 13 procent van de Vlamingen kan zich geen vakantie veroorloven (09/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 11. Nanoi Alloo: ‘Ik ben dat zó beu. Ik ben niet ‘de dochter van’, ik ben Nanoi. Zó irritant’ (25/11/2021 - De Morgen)
  ‘Doe maar ‘kleur’’, antwoordt Nanoi Alloo (27) op de vraag hoe ze zichzelf in één woord zou omschrijven. ‘Ik heb graag kleuren. Kleuren zijn levendig. Vrolijk.’ Ze had ook ‘wervelwind’ kunnen zeggen: ze praat gedreven en enthousiast, maakt grote gebaren en springt in sneltempo van het ene onderwerp naar het andere. ‘Vaderskindje’ had ook gekund: ze lijkt op haar vader, die dezelfde hevigheid uitstraalt. ‘Een gezonde dosis ADHD’, noemt ze het zelf.
  [naar artikel]
 12. Christophe Ramont raakte besmet met hiv: ‘Ik wil aan de mensen zeggen: doe maar gewoon tegen ons’ (01/12/2021 - De Morgen)
  Christophe Ramont, bekend van het tv-programma ‘Blind getrouwd’, heeft vandaag bekendgemaakt dat hij besmet is met hiv. Met zijn getuigenis wil hij benadrukken dat mensen met hiv een normaal leven kunnen leiden. Hij hoopt zo ook het taboe op de ziekte te helpen doorbreken. ‘Neen, dit is geen doodsvonnis.’
  [naar artikel]
 13. STREAMINGTIP. ‘Wayne’: geflipte roadtrip vol kleurrijke personages (06/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Geen genre waar wij zo schaamteloos om gniffelen als een goede actiekomedie. Streamz brengt met ‘Wayne’ - waarbij alles draait om een gestolen auto - een absolute topper in stelling, die doet denken aan ‘Shameless’ en ‘The End Of The F***ing World’.
  [naar artikel]
 14. Lia van Bekhoven: ‘Te veel mannen denken over zichzelf te moeten praten om een vrouw te imponeren’ (28/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 15. Christophe Ramont raakte besmet met het hiv-virus: ‘Ik wil aan de mensen zeggen: doe maar gewoon tegen ons’ (01/12/2021 - De Morgen)
  Christophe Ramont, bekend van het tv-programma ‘Blind getrouwd’, heeft vandaag bekendgemaakt dat hij besmet is met het hiv-virus. Met zijn getuigenis wil hij benadrukken dat mensen met hiv een normaal leven kunnen leiden. Hij hoopt zo ook het taboe op de ziekte te helpen doorbreken. ‘Neen, dit is geen doodsvonnis.’
  [naar artikel]
 16. ‘Zo veel mensen denken ‘après moi le déluge’. Hoe buig je dat om?’ Jean-Pascal van Ypersele over het klimaat (25/03/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 17. Conner Rousseau vervroegt voorzittersverkiezingen bij Vooruit (15/11/2022 - Knack)
  Er komen vervroegde voorzittersverkiezingen bij Vooruit. Dat heeft voorzitter Conner Rousseau maandagavond bekendgemaakt. Rousseau is kandidaat om zichzelf op te volgen, zei hij daarover dinsdag in De Ochtend op Radio 1. Een datum wordt beslist op het partijcongres op 3 december. ‘De voorzittersverkiezingen zouden normaal gezien vallen tijdens de campagne voor de Vlaamse verkiezingen en het lijkt me geen goed idee om dan met onszelf bezig te zijn’, zei Rousseau. De Vooruit-voorzitter wil ‘inbreken’ in de Vlaamse regering. ‘Onderwijs, kinderopvang, welzijn en te weinig ambitie van de huidige Vlaamse regering op vlak van klimaat. Ik ben ervan overtuigd dat Vooruit nodig is in de Vlaamse regering’, zei Rousseau. Bart De Wever en Conner Rousseau: een bromance met het oog op 2024 Hij is kandidaat om zichzelf op te volgen en heeft momenteel nog geen weet van andere kandidaten. ‘Ik heb dat gisteravond aangekondigd en mensen kunnen zich de komende tijd melden’, zei hij daarover. Wanneer de nieuwe voorzittersverkiezingen plaatsvinden is nog niet duidelijk. Dat zal beslist worden op het congres van 3 december. Conner Rousseau: ‘Als N-VA ergens in coalitie gaat met VB, blaas ik alle coalities met N-VA op’ The post Conner Rousseau vervroegt voorzittersverkiezingen bij Vooruit appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 18. Netflix brengt Amerikaanse versie van ‘De Mol’ terug (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Wie is De Mol?’ Mollenvangers kunnen de Sherlock Holmes in zichzelf weer bovenhalen, want Netflix heeft aangekondigd een reboot van de ABC-serie ‘The Mole’ uit te brengen. Het is de Amerikaanse versie van ons eigen Vlaamse spelprogramma ‘De Mol’.
  [naar artikel]
 19. “Vrouwen kunnen zichzelf ook aftrekken.” Praktische tips van 2 seksuologen om te leren masturberen (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Veel mensen denken dat soloseks gelijk staat aan dj’en over de clitoris. Maar je kan nog véél meer doen.” Mei is masturbatiemaand, maar voor heel wat vrouwen voelt zelfbevrediging nog als een taboe. Seksuologen Chloé De Bie en Michelle Hufkens leggen uit hoe beginners kunnen starten én geven praktische tips voor een nog explosiever orgasme, van de nodige speeltjes voor je ‘schatkistje’ tot trucjes met je bekkenbodem. “Dit type orgasme voel je tot in elke centimeter van je lichaam.”
  [naar artikel]
 20. De wereld volgens Gert Verhulst: ‘Er zijn mensen die zeggen dat ik chance heb gehad, welnu, die moeten dat dan maar denken’ (18/09/2021 - De Morgen)
  Hij is heel gelukkig, maar zeg niet dat hij geluk heeft gehad. Nee, hij heeft er hard voor gewerkt. Gert Verhulst (53) over geld, wijsheid en het risico van de democratie: ‘Vlaams Belang moet kunnen meebesturen.’
  [naar artikel]
 21. RECENSIE. Wij keken naar ‘De jaren 80 voor tieners’: net niet verdronken na een sierlijke duik in het archief (03/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In De jaren 80 voor tieners schotelt Steven Van Herreweghe jongeren archiefbeelden uit de eighties voor om het contrast tussen ‘vroeger’ en ‘nu’ in de verf te zetten. Die schok valt best mee. Sterker nog: dat er op sommige vlakken veertig jaar later niet zo gek veel veranderd is, zou ons zelfs aan het denken kunnen zetten. Maar daar is gelukkig geen tijd voor.
  [naar artikel]
 22. Zestig procent van Franse flitscamera's beschadigd of vernield (10/01/2019 - VRT NWS)
  De Franse minister van binnenlandse zaken Christophe Castaner zegt al eens graag zijn gedacht op een ondiplomatische manier.  Zo noemt hij actievoerders en vandalen die verkeerscamera's beschadigen of vernielen ronduit "imbecielen".  Imbecielen of niet, de daders nemen in elk geval zware risico's, want als ze gepakt worden wachten er zware straffen.
  [naar artikel]
 23. INTERVIEW. Genderfluïde Max Colombie van Oscar and the Wolf is meer dan ooit zichzelf: “Het is simpel: ik voel me niks en alles tegelijk” (14/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dat het hem niet meer kan schelen hoe andere mensen over hem denken. Daar is Max Colombie (30) te oud voor geworden. De singer-songwriter van Oscar and the Wolf deelt zijn nieuwe plaat ‘The Shimmer’ met de wereld, en laat zich ook niet langer in de vakjes man of vrouw duwen. Hij vertelt ons hoe hij mensenschuw werd, hoe het gaat in z’n nieuwe relatie en hoe hij zichzelf nu gevonden heeft. “Geluk vind ik niet interessant. Ik ben altijd op zoek naar drama.”
  [naar artikel]
 24. Van ‘Bojack Horseman’ tot ‘The Sopranos’: de beste vijf afleveringen die volledig op zichzelf kunnen staan (05/02/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 25. Loes Van den Heuvel gaat meespelen in ‘Familie’: “Geen enkele kijker mag aan Carmen denken” (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Loes Van den Heuvel (66), wereldberoemd in Vlaanderen als Carmen uit ‘FC De Kampioenen’, gaat een gastrol spelen in de VTM-soap ‘Familie’. “Maar geen enkele kijker mag aan Carmen denken”, zegt ze zelf in Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 26. Loes Van den Heuvel gaat meespelen in ‘Familie’: “Geen enkele kijker mag aan Carmen denken” (24/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Loes Van den Heuvel (66), wereldberoemd in Vlaanderen als Carmen uit ‘FC De Kampioenen’, gaat een gastrol spelen in de VTM-soap ‘Familie’. “Maar geen enkele kijker mag aan Carmen denken”, zegt ze zelf in Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 27. Deze BV's ondergingen een haartransplantatie in Turkije: "Mensen denken dat ik een jongere versie van mezelf ben" (29/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Drie BV’s verenigd door hetzelfde vurige verlangen: zichzelf opnieuw met een volle haardos in de spiegel kunnen zien. Nicolas Liébaert (38), Wout...
  [naar artikel]
 28. Wat denken mensen met een beperking van de open brief van William Boeva? (16/09/2022 - De Standaard)
  De open brief van de Antwerpse comedian William Boeva heeft veel losgemaakt. Boeva vond dat ‘feel good’-programma’s zoals Down The Road enOut of Office mensen met een beperking instrumentaliseren als ‘knuffelberen’. Hoe kijken mensen met een beperking zelf naar het debat?
  [naar artikel]
 29. Test Aankoop waarschuwt voor ‘schrikwekkende tarieven’ bij energiefactuur. ‘En er is eigenlijk geen ideale oplossing’ (11/11/2021 - De Morgen)
  De consumentenorganisatie Test Aankoop meldt ‘schrikwekkende’ tarieven voor elektriciteit en aardgas in november. De organisatie vreest dat veel mensen hun factuur niet meer zullen kunnen betalen. ‘Het zijn cijfers om van te duizelen’, zegt Simon November van Test Aankoop.
  [naar artikel]
 30. Gezocht bij Twitter: rustgevend change manager zonder ego (m/v/x) (21/12/2022 - De Tijd)
  19:23 Elon Musk heeft bevestigd dat hij geen CEO van Twitter blijft. Nu moet hij nog iemand vinden die ‘zot genoeg’ is om zijn job over te nemen. ‘Als hij maar geen spiegelbeeld van zichzelf kiest.’
  [naar artikel]
 31. ONZE OPINIE. Betekent sociaal verantwoord handelen niet alles voor een westers bedrijf? Dat zou je denken. Maar macht maakt duidelijk soms vadsig (19/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Je zou denken dat PostNL na alle herrie afgelopen herfst met de bezem door de boîte ging. Zoals Nederlanders dat grondig kunnen — en soms iets té grondig, zoals de toeslagenaffaire bewijst. Als het woord ‘kinderarbeid’ valt in een undercoverreportage, zorgt zo’n groot postbedrijf toch meteen dat bij geen enkele aannemer, onderaannemer en onderonderaannemer nog een kind voor een schamel loon gebruikt wordt als goedkope arbeidskracht? Dat zou je denken.
  [naar artikel]
 32. ‘De oplossing voor #MeToo-kwesties? Die ligt niet in méér daders straffen, maar in anders gaan denken’ (01/03/2022 - De Morgen)
  Het bestrijden van seksueel overschrijdend gedrag moet verder gaan dan alleen meldpunten en strafzaken, zegt filosoof Amia Srinivasan (37). ‘Een goede feministische politiek gaat ervan uit dat mensen kunnen veranderen. We moeten streven naar een cultuuromslag.’
  [naar artikel]
 33. Achter de schermen van nieuwe zomerreeks ‘Het beste bod’: “Ik heb al een paar items van Paul De Grande kunnen afsnoepen” (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Antieke schatten, experten met een getraind schattersoog en onderhandelingen voor echt geld. ‘Het beste bod’, straks het nieuwe zomerprogramma van Play4, doet denken aan ‘Stukken van Mensen’, al is de inzet dit keer laagdrempeliger. “Groot geld verdien je hier niet, maar de concurrentie is soms net groter”, zegt expert Paul De Grande, die opnieuw zijn expertise bovenhaalt. Wij namen een kijkje achter de schermen, waar ook een oude bekende uit ‘Expeditie Robinson’ rondliep.
  [naar artikel]
 34. Gênant moment in ‘De allerslimste mens’: niemand weet iets over 'Memory', Erik Van Looys verfilming van 'De Zaak Alzheimer’ (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Pijnlijk moment in de vaak alles bepalende filmpjesronde van de ‘Allerslimste mens’. Geen enkele kandidaat kon iets zinnigs vertellen over ‘Memory’, de remake van ‘De Zaak Alzheimer’ en - naast ‘Loft’ - de meest succesvolle film van regisseur Erik Van Looy. De trefwoorden ‘Memory’, ‘De Zaak Alzheimer’, ‘Liam Neeson’, ‘Guy Pearce’ en ‘Martin Campbell’ deden geen enkel belletje rinkelen. Dat belletje had nieuwkomer Peter van de Veire overigens toch niet kunnen redden. Hij was geen partij voor het duo Cannaerts-Van Impe.
  [naar artikel]
 35. ‘We don’t talk about Bruno’ uit Disneyfilm ‘Encanto’ stoot ‘Let It Go’ van de troon (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lees dit artikel op eigen risico, want u zit gegarandeerd met een oorwurm in uw hoofd. Disney doet het weer en slaagt erin om zelfs na de monsterhit ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ zichzelf te overtreffen met een nummer dat het nog beter doet. ‘We Don’t Talk About Bruno’ uit de film ‘Encanto’ verpulvert de hitlijsten over de hele wereld, waaronder ook in ons land.
  [naar artikel]
 36. Onze redacteur speurt naar identiteit ‘The Masked Singer’-kandidaten: “Eerlijk is eerlijk, dit kan geen toeval meer zijn” (24/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De ontmaskering van ex-voetballer en huidig trainer Timmy Simons kwam voor veel ‘Masked Singer’-kijkers en zelfs voor een aantal ’speurders’ als een verrassing. Want niet echt een alom bekende figuur onder dat rode Groot Licht-pak. Bij de tweede lichting ‘Masked Singer’-kandidaten zitten, zo denken we, geen illustere onbekenden. En richten we ons vizier meteen op VRT-ster Danira. Die danste en zong tijdens het Award-gala ‘De Kastaars!’ de pannen van het dak. En zagen we dat de bevallige ‘Foxy Lady’ dat ook niet doen?
  [naar artikel]
 37. ‘Hoeveel vakjes je ook kunt aanvinken, mensen zien eerst je huidskleur’ (10/05/2022 - De Standaard)
  Voor iemand zich ‘Belg’ of ‘Vlaming mag noemen, moet die niet alleen de taal kunnen, een merendeel van de Vlamingen vindt dat je hier geboren moet zijn, blijkt uit ‘De Stemming’.
  [naar artikel]
 38. ‘Als we het objectief bekijken, ben ik een betere muzikant dan Prince’ (10/02/2022 - De Morgen)
  De pandemie strooit peper in de reet van Mark Oliver Everett, die u ook met mond-masker nog altijd mag aanspreken als E. Nog geen anderhalf jaar na ‘Earth to Dora’ is daar ‘Extreme Witchcraft’: zijn tweede thuiszit-plaat, zijn veertiende al als hopman van Eels. ‘Hou díé allemaal maar eens uit elkaar’, zou een mens bijna denken, niet onterecht. We namen de proef op de som en legden E twintig vragen voor uit eigen leven en werk.
  [naar artikel]
 39. ‘Nina zegt dat ze niet met zichzelf zou kunnen samenleven. Gelukkig ruim ik af en toe een beetje op’ (06/02/2022 - De Morgen)
  Terwijl Nina Derwael (21) schittert in Dancing with the Stars, voetbalt haar vriend Siemen Voet (21) in Nederland met PEC Zwolle tegen de degradatie. Een olympisch turnkampioene op de top van haar kunnen en een verdediger voor wie het allemaal nog moet beginnen. En toch: leeftijdsgenoten. Maar ook: elkaars yin en yang. ‘Nina’s mama zei: ‘Ik heb haar zien veranderen, Siemen, jij hebt haar zachter gemaakt.’’
  [naar artikel]
 40. Comedian William Boeva: ‘Soms lees ik dat mijn lief, die geen beperking heeft, wel een golddigger zal zijn. Heel beledigend’ (23/01/2022 - De Morgen)
  Je moet mensen eens zien kijken, zegt William Boeva (32), als hij zijn Maserati op een gehandicaptenparking stalt. Als rolmodel voor wie een beperking heeft, wil de komiek een statement maken. ‘Ik heb het gevoel dat velen niet luisteren naar wat ik zeg, omdat ze denken dat er iets onnozels gaat uitkomen.’
  [naar artikel]
 41. Comedian William Boeva: ‘Soms lees ik dat mijn lief, die geen beperking heeft, wel een golddiger zal zijn. Heel beledigend’ (23/01/2022 - De Morgen)
  Je moet mensen eens zien kijken, zegt William Boeva (32), als hij zijn Maserati op een gehandicaptenparking stalt. Als rolmodel voor wie een beperking heeft, wil de komiek een statement maken. ‘Ik heb het gevoel dat velen niet luisteren naar wat ik zeg, omdat ze denken dat er iets onnozels gaat uitkomen.’
  [naar artikel]
 42. Zien we binnenkort opnieuw een baby’tje in ‘Thuis’? (03/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het kindergeluk waar Lowie (Mathias Vergels) en Paulien (Tina Maerevoet) nu al een tijdje naar zoeken in ‘Thuis’, zou wel eens dichterbij kunnen zijn dan ze denken. Vanavond was te zien hoe beste vriendin Tamara (Tine Priem) voorstelde om draagmoeder te zijn voor hun droomkindje.
  [naar artikel]
 43. Zanger Metejoor over zijn carrière- en levensswitch: “Ik dacht nochtans dat ik nooit pluskinderen wilde” (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zanger Metejoor gaf in zijn vorige job mensen gezondheidsadvies. Maar nu hij als succesvol artiest werkt, lapt hij dat advies zelf volledig aan zijn laars. Tot drie uur ’s nachts muziek maken in de Ardennen om dan vroeg paraat te staan voor een persdag is voor de ‘1 op een miljoen’-zanger geen uitzondering meer. Hij leeft zijn droom, al ondervond hij ondertussen ook de rauwe randen van het artiestenleven. “Toen ik voor mijn optreden in ‘The Voice van Vlaanderen’ te horen kreeg dat mijn opa euthanasie wilde, heb ik voor het eerst moeten denken: ‘The show must go on’.”
  [naar artikel]
 44. Dit nummer uit Disneyfilm ‘Encanto’ stoot ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ van de troon (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lees dit artikel op eigen risico, want u zit gegarandeerd met een oorwurm in uw hoofd. Disney doet het weer en slaagt erin om zelfs na de monsterhit ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ zichzelf te overtreffen met een nummer dat het nog beter doet. ‘We Don’t Talk About Bruno’ uit de film ‘Encanto’ verpulvert de hitlijsten over de hele wereld, waaronder ook in ons land.
  [naar artikel]
 45. “We denken niet met plezier terug aan 2022, het jaar van de gemiste kansen” (30/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  2022 loopt af. Een jaar waar we niet met plezier aan terugdenken. Het was het jaar waarop een oorlog uitbrak op amper een autorit afstand van onze voordeur. Met gruwelverhalen die doen denken aan de zwartste dagen van de Tweede Wereldoorlog. En beelden die opvallend veel lijken op die van de Eerste Wereldoorlog. Wie had bij de start van dit decennium voorspeld dat mensen hun buren zo afschuwelijk zouden folteren? Het had net zo goed kunnen uitdraaien op een heruitgave van de vorige ‘roaring twenties’. We waren even vergeten hoe snel mensen kunnen veranderen in genadeloze monsters. Hoe een dictator zijn eigen volk als kanonnenvlees inzet omdat zijn ego misschien gedeukt is.
  [naar artikel]
 46. ‘Onze gewrichten zijn niet ontworpen om zo oud te worden als we nu doen’ (09/10/2021 - De Morgen)
  Artsen denken de komende jaren steeds meer patiënten met artroseklachten te kunnen behandelen. ‘Dat de reparatie van kraakbeen een onmogelijke klus is, is toch echt wat te pessimistisch.’
  [naar artikel]
 47. Eli Iserbyt vraagt begrip in een veldritwereld zonder Van Aert, Van der Poel en Pidcock: “’Losers’, dat zijn wij absoluut níet” (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eli Iserbyt (24) is een man met een mening. Van het soort dat in het veld niet dik is gezaaid. Gevat, gefundeerd en met een zelfrelativerende kwinkslag komt hij in een (tijdelijke) wereld zónder ‘De Grote Drie’ op voor zichzelf én zijn collega’s. “’Losers’. Ik zou het als fan ook durven denken. Maar hey, dat zijn we absoluut níet.”
  [naar artikel]
 48. STREAMINGTIP. ‘Werewolf By Night’: geen doorsnee Marvelfilm, wel verfrissend nostalgische horror (11/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het eerste gezicht doet hij denken aan ‘Bram Stoker’s Dracula’, maar deze zwart-witprent werd wel degelijk anno 2022 op de wereld losgelaten. In een volledige stijlbreuk met de rest van de Marvel-stal blijkt ‘Werewolf By Night’ verrassend verfrissend te zijn in zijn simpelheid.
  [naar artikel]
 49. Geen ‘Temptation’ zonder ‘Debation’, met deze week: hoe denken de deelnemers over corona? (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen ‘Temptation Island’ zonder een synchroon lopend nieuw seizoen van ‘Debation Island’, in elkaar gestoken voor het komische programma ‘De Ideale...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy