De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Koreaanse actrice Kim Mi-Soo (29) uit serie ‘Snowdrop’ overleden

Het Laatste Nieuws

05/01/2022 - 21:38

De Koreaanse actrice Kim Mi-Soo is overleden. De ster, die recent nog te zien was in de populaire Koreaanse serie ‘Snowdrop’, overleed onverwacht en werd slechts 29 jaar, meldt het Amerikaanse entertainmentmagazine Variety.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Disney-actrice Park Soo Ryun (29) onverwacht overleden (14/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Zuid-Koreaanse actrice Park Soo Ryun, vooral gekend van haar rol in de Disney-serie ‘Snowdrop’, is zopas onverwacht overleden. Ze werd amper 29 jaar oud.
  [naar artikel]
 2. Petitie in Zuid-Korea om Disney+ - serie ‘Snowdrop’ stop te zetten (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix haalde met ‘Squid Game’ een gigantisch succes binnen. Nu wil ook Disney+ op de trein van Zuid-Koreaanse series springen met ‘Snowdrop’. Maar ‘Snowdrop’ kreeg in Zuid-Korea te maken met een storm van kritiek en die lijkt nu zelfs uit te draaien op een boycot van de streamingdienst. Heel wat Koreanen zijn niet te spreken over het plot en de personages uit de reeks.
  [naar artikel]
 3. Petitie in Zuid-Korea om Disney+ - serie stop te zetten (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix haalde met ‘Squid Game’ een gigantisch succes binnen. Nu wil ook Disney+ op de trein van Zuid-Koreaanse series springen met ‘Snowdrop’. Maar ‘Snowdrop’ kreeg in Zuid-Korea te maken met een storm van kritiek en die lijkt nu zelfs uit te draaien op een boycot van de streamingdienst. Heel wat Koreanen zijn niet te spreken over het plot en de personages uit de reeks.
  [naar artikel]
 4. Zuid-Koreaanse serie ‘Hellbound’ is de nieuwe ‘Squid Game’ (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Zuid-Koreaanse fantasy-horrorserie ‘Hellbound’ van Netflix is in één nacht tijd een wereldwijd fenomeen geworden. Daardoor ziet het ernaar uit dat ‘Hellbound’ zijn voorganger ‘Squid Game’ van de troon heeft gestoten als meest bekeken Zuid-Koreaanse tv-show van de maand. Volgens FlixPatrol had de serie slechts één dag nodig om de populairste show van het moment te worden in 24 verschillende landen, waaronder Korea, Hongkong, Mexico en Saoedi-Arabië. Ook in ons land staat de nieuwe serie al op nummer twee in de Netflix Top 10.
  [naar artikel]
 5. Ria Verschaeren (82), actrice uit ‘Familie’ en ‘Wittekerke’, overleden (24/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Actrice Ria Verschaeren, bekend van haar rollen in ‘Thuis’, ‘Familie’ en ‘Spoed’ is op 19 april op 82-jarige leeftijd overleden. Ze laat twee zonen achter.
  [naar artikel]
 6. ‘Sex and the City’- actrice Lynn Cohen (86) overleden (16/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse actrice Lynn Cohen, bekend van de tv-serie ‘Sex and the City’, is vrijdag in New York op 86-jarige leeftijd overleden. Dat heeft...
  [naar artikel]
 7. ‘M*A*S*H’-actrice Sally Kellerman (84) overleden (25/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Actrice en zangeres Sally Kellerman, bekend haar rollen in ‘M*A*S*H’ en ‘Back to School’, is overleden. De actrice kampte met dementie en werd 84 jaar.
  [naar artikel]
 8. ‘All Of Us Are Dead’: Koreaanse zombieserie bovenaan Netflix-lijsten (10/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’ en ‘Hellbound’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. Dat bewijst de nieuwe serie ‘All Of Us Are Dead’ nog eens. De zombieserie staat sinds 28 januari op Netflix en daar doet het streamingplatform opnieuw gouden zaken mee. Ook bij ons staat de serie op nummer 1 in de top 10 van de meest bekeken films en series deze week.
  [naar artikel]
 9. Van 410.000 naar 16 miljoen volgers: ‘Squid Game’-actrice HoYeon Jung is het nieuwe gezicht van Louis Vuitton (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie rondloopt op deze planeet heeft ongetwijfeld gehoord van de populaire Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’. Momenteel staat hij op Netflix op nummer 1 in meer dan 90 landen, goed voor heel wat kijkers dus. Ook luxemerk Louis Vuitton wil graag een stukje van dat succes meepikken. Zij kondigden gisteren op hun Instagrampagina aan dat actrice en topmodel HoYeon Jung (27), een van de hoofdpersonages uit de serie, hun nieuwe ambassadrice zal worden.
  [naar artikel]
 10. ‘Murder, she wrote’-actrice Angela Lansbury overleden (11/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Actrice Angela Lansbury is op 96-jarige leeftijd overleden. Lansbury was vooral bekend van haar rol als Jessica Fletcher in de tv-serie ‘Murder, she wrote’. Ze stierf “vreedzaam in haar slaap”, zo meldt haar familie. Over vijf dagen zou ze 97 geworden zijn.
  [naar artikel]
 11. Nieuwe Zuid-Koreaanse serie ‘Hellbound’ nog populairder dan ‘Squid Game’ (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Zuid-Koreaanse fantasy-horrorserie ‘Hellbound’ van Netflix is in één nacht tijd een wereldwijd fenomeen geworden. Daardoor ziet het ernaar uit dat ‘Hellbound’ zijn voorganger ‘Squid Game’ van de troon heeft gestoten als meest bekeken tv-show op het streamingplatform. Volgens FlixPatrol had de serie slechts één dag nodig om de populairste show te worden in 24 verschillende landen, waaronder Korea, Hongkong, Mexico en Saoedi-Arabië. Ook in ons land staat de nieuwe serie al op nummer twee.
  [naar artikel]
 12. ‘Two and a Half Men’-actrice Conchata Ferrell (77) overleden (14/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse actrice Conchata Ferrell, beter bekend als Berta uit de serie ‘Two and a Half Men’, is op 77-jarige leeftijd overleden. Ferrell...
  [naar artikel]
 13. Actrice Nora Tilley (67) overleden na strijd tegen ALS (21/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nora Tilley (67), bekend van rollen in onder meer ‘De Collega’s’, ‘Wittekerke’ en ‘Thuis’, is overleden. De Vlaamse actrice leed aan de...
  [naar artikel]
 14. Arnold Willems (90), Georges uit ‘Wittekerke’, overleden (08/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Acteur Arnold Willems, vooral bekend als Georges uit de VTM-serie ‘Wittekerke’, is op negentigjarige leeftijd overleden. Dat bevestigt zijn dochter, actrice Tania Kloek, aan onze redactie.
  [naar artikel]
 15. Actrice Ria Verschaeren, die meespeelde in ‘Familie’ en ‘Wittekerke’ op 82-jarige leeftijd overleden (24/04/2023 - Het Nieuwsblad)
  Ria Verschaeren is op 19 april op 82-jarige leeftijd overleden. De actrice was vooral bekend door haar rollen in ‘Thuis’, ‘Familie’ en ‘Spoed’.
  [naar artikel]
 16. Bye bye, ‘Squid Game’: ‘Cobra Kai’ is officieel de best bekeken serie op Netflix (06/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Squid Game’ is niet langer de populairste serie op Netflix. De Zuid-Koreaanse reeks moet plaatsmaken voor ‘Cobra Kai’. Amper vier dagen na zijn release op oudejaarsavond mag de show zich voortaan officieel de best bekeken serie van het streamingplatform noemen.
  [naar artikel]
 17. Move over, ‘Bridgerton’: ‘Squid Game’ is officieel de best bekeken Netflix-serie ooit (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het zat eraan te komen, maar ondertussen is het officieel. De Koreaanse serie ‘Squid Game’ is wereldwijd door maar liefst 111 miljoen abonnees bekeken. Als gevolg mag de reeks zich de best bekeken serie op het streamingplatform noemen. Een eer die in het verleden weggelegd was voor ‘Bridgerton’.
  [naar artikel]
 18. ‘Seinfeld’-actrice Liz Sheridan (93) overleden (16/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Seinfeld’-actrice Liz Sheridan is op 93-jarige leeftijd overleden in New York. Dat maakte haar woordvoerder en beste vriendin Amanda Hendon bekend aan ‘Deadline’. Sheridan was vooral bekend als de moeder van Jerry Seinfeld in de sitcom ‘Seinfeld’.
  [naar artikel]
 19. Actrice Annie Wersching (45) uit ‘24’ en ‘The Vampire Diaries’ overleden (29/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Annie Wersching, bekend van ‘The Vampire Diaries’, ‘24’ en ‘General Hospital’ is op 45-jarige leeftijd overleden. De actrice leed aan kanker.
  [naar artikel]
 20. Actrice Annie Wersching (45) uit ‘24’ en ‘The Vampire Diaries’ overleden (30/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Annie Wersching, bekend van ‘The Vampire Diaries’, ‘24’ en ‘General Hospital’ is op 45-jarige leeftijd overleden. De actrice leed aan kanker.
  [naar artikel]
 21. HoYeon Jung van ‘Squid Game’ heeft eerste rol in Engelstalige serie te pakken (06/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het gaat hard voor HoYeon Jung (28). De Zuid-Koreaanse actrice, die wereldberoemd werd dankzij de hitreeks ‘Squid Game’, is gecast voor haar eerste Engelstalige rol. Jung zal te zien zijn in de thrillerserie ‘Disclaimer’. Dat maakte ze bekend in een interview met magazine ‘GQ’.
  [naar artikel]
 22. ‘ER’-actrice Mary Mara overleden, vermoedelijk door verdrinking (28/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mary Mara, die vooral bekend is van haar terugkerende rollen in ‘ER’ en ‘Law & Order’, is overleden. De actrice stierf waarschijnlijk door verdrinking, dat bevestigde de politie. Ze werd 61 jaar oud.
  [naar artikel]
 23. ‘Squid Game’-actrice schrijft geschiedenis als eerste Koreaanse vrouw op de cover van Vogue (07/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Voor HoYeon Jung was 2021 een jaar om nooit meer te vergeten. Ze kroop in de rol van speler nummer 067 in de Netflix-serie ‘Squid Game’ en werd plotsklaps wereldberoemd. Het nieuwe jaar start ze óók met een mijlpaal: ze schittert op de cover van de Amerikaanse Vogue. Daarmee heeft ze een primeur beet, want nog nooit eerder in de geschiedenis van het blad was er al eens een Koreaanse te zien op de cover.
  [naar artikel]
 24. ‘Zeg ’ns Aaa’-actrice Sjoukje Hooymaayer overleden (21/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse actrice Sjoukje Hooymaayer is overleden, zo meldt het persagentschap ANP. De actrice, vooral bekend van haar rol als dokter en alleenstaande moeder Lydie van der Ploeg in de tv-serie ‘Zeg ’ns Aaa’, werd 78.
  [naar artikel]
 25. ‘Zeg ’ns Aaa’-actrice Sjoukje Hooymaayer overleden (21/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Nederlandse actrice Sjoukje Hooymaayer is overleden, zo meldt het persagentschap ANP. De actrice, vooral bekend van haar rol als dokter en alleenstaande moeder Lydie van der Ploeg in de tv-serie ‘Zeg ’ns Aaa’, werd 78.
  [naar artikel]
 26. ‘Game of thrones’-actrice voelt zich in nieuwe serie voor het eerst mooi op het scherm (29/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hoewe ze ook carrière heeft gemaakt als model, heeft de 44-jarige Britse actrice Gwendoline Christie, bij ons vooral bekend door haar rol als Brienne of Tarth in de populaire fantasyserie ‘Game of thrones’, zich nog nooit mooi gevoeld op het scherm. Tot nu. In de nieuwe Netflix-serie ‘Wednesday’.
  [naar artikel]
 27. ‘The young and the restless’-actrice Andrea Evans (66) overleden aan borstkanker (11/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse actrice Andrea Evans, vooral bekend van haar rollen in ‘One life to live’ en ‘The young and the restless’, is zondag op 66-jarige leeftijd overleden aan borstkanker. Dat bevestigt haar voormalig manager Don Carroll aan ‘People’.
  [naar artikel]
 28. ‘Schone Schijn’-actrice Josephine Tewson overleden op 91-jarige leeftijd (19/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Josephine Tewson, de zenuwachtige buurvrouw van Hyacinth Bucket uit de serie ‘Schone Schijn’, is overleden. Het nieuws van haar overlijden werd bevestigd door haar woordvoerder. Ze werd 91.
  [naar artikel]
 29. ‘Schone Schijn’-actrice Josephine Tewson overleden op 91-jarige leeftijd (19/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Josephine Tewson, de zenuwachtige buurvrouw van Hyacinth Bucket uit de serie ‘Schone Schijn’, is overleden. Het nieuws van haar overlijden werd bevestigd door haar woordvoerder. Ze werd 91.
  [naar artikel]
 30. Na succes ‘Squid Game’: nieuwe Zuid-Koreaanse serie ‘The Silent Sea’ op Netflix speelt zich af op de maan (30/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor fans van Zuid-Koreaanse series. Netflix lost op het einde van het jaar nog enkele nieuwe series. Een van de nieuwste reeksen op het streamingsplatform is ‘The Silent Sea’. Het gaat om een Zuid-Koreaanse sciencefictionreeks die zich bijna volledig afspeelt op de maan.
  [naar artikel]
 31. ‘The Handmaid's Tale’ krijgt zesde seizoen (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fans kunnen zich voorbereiden op nog in ieder geval twee seizoenen van de populaire serie ‘The Handmaid’s Tale’. Actrice Ann Dowd, die in de serie Aunt Lydia speelt, verklapt in het Britse tijdschrift ‘Radio Times’ dat er ook een zesde reeks komt.
  [naar artikel]
 32. Peggy Lipton, bekend van ‘The Mod Squad’ en ‘Twin Peaks’, overleden op 72-jarige leeftijd (12/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse actrice en het voormalig model Peggy Lipton, die eind jaren zestig faam maakte in de populaire serie ‘The Mod Squad’, is overleden....
  [naar artikel]
 33. Actrice Yasmin Finney bevestigt dat haar ‘Doctor Who’-personage transgender is (13/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Britse actrice Yasmin Finney, gekend van ‘Heartstopper’ op Netflix, is gecast als Rose Tyler in het nieuwe seizoen van ‘Doctor Who’. Tijdens de Trans Pride in Londen bevestigde de trans actrice aan de massa dat Rose in de serie ook transgender zal zijn.
  [naar artikel]
 34. Paramount+ bestelt achtdelige ‘Dungeons & Dragons’-serie (12/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Streamingdienst Paramount+ heeft een achtdelige serie besteld over het populaire rollenspel ‘Dungeons & Dragons’, dat meldt ‘Variety’. De pilot van de serie is geschreven door Rawson Marshall Thurber, die onder meer de films ‘Red Notice’, ‘Skyscraper’ en ‘We’re the Millers’ maakte. Het is nog niet bekend waar de serie precies over zal gaan.
  [naar artikel]
 35. MASH-actrice Sally Kellerman overleden (25/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Actrice en zangeres Sally Kellerman, bekend van onder meer haar rollen in de films ‘MASH’ en ‘Back to School’, is overleden. Ze werd 84 jaar.
  [naar artikel]
 36. Het internet weet maar niet van ophouden: deze ‘Squid Game’-memes zijn al even goed als de serie zelf (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er is geen ontkennen meer aan: de hele wereld is in de ban van ‘Squid Game’. Ondertussen is de Koreaanse reeks ook officieel de best bekeken serie op Netflix. Zo’n 111 miljoen abonnees keken er naar de avonturen van Seong Gi‑Hun en ook de memes over de veelbesproken serie zijn al even sterk vertegenwoordigd op sociale media. Wij zochten er de leukste uit!
  [naar artikel]
 37. Waarom ‘Squid Game’ zo’n groot succes is op Netflix (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt erop dat ‘Squid Game’ de populairste serie tot nu toe wordt op Netflix. Dat maakte co-CEO Ted Sarandos bekend. De Koreaanse serie is al zeker de best bekeken niet-Engelstalige reeks tot nu toe, maar andere records zijn ook al in zicht.
  [naar artikel]
 38. Actrice Charlbi Dean (32) uit Gouden Palm-winnaar ‘Triangle of Sadness’ plots overleden (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Zuid-Afrikaanse actrice Charlbi Dean, eerder dit jaar nog te zien in Gouden Palm-winnaar ‘Triangle of Sadness’, is maandag plots overleden in New York. Dat bevestigt een woordvoerder na berichtgeving door TMZ en Deadline. Ze werd 32. Ze zou overleden zijn in het ziekenhuis na een ‘plotse, onverwachte ziekte’.
  [naar artikel]
 39. Acteur en broer van ‘Thuis’-actrice Monika Van Lierde overleden (04/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wouter Van Lierde, bekend van gastrollen in ‘Flikken’, ‘Thuis’, ‘F.C. De Kampioenen’ en ‘De Kotmadam’, is dinsdagnamiddag overleden op 57-jarige...
  [naar artikel]
 40. Griekse actrice Irene Papas, bekend van ‘Zorba de Griek’, overleden (14/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Griekse actrice Irene Papas, die internationale bekendheid verwierf voor haar rollen in films als ‘The Guns of Navarone’ en ‘Zorba de Griek’, is op 93-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het Griekse ministerie van Cultuur.
  [naar artikel]
 41. ‘Murder She Wrote’-ster Angela Lansbury op 96-jarige leeftijd overleden (11/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Britse actrice Angela Lansbury, bekend door haar rol van Jessica Fletcher in de tv-serie ‘Murder, She Wrote’, is op 96-jarige leeftijd overleden. Dat meldt haar familie.
  [naar artikel]
 42. Acteur Adama Niane (56) uit Netflix-serie ‘Lupin’ overleden (29/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Adama Niane, die Léonard speelde in de populaire Netflix-serie ‘Lupin’, is op 56-jarige leeftijd overleden. Dat meldt AFP zondagavond. De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 43. Acteur Adama Niane (56) uit Netflix-serie ‘Lupin’ overleden (29/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Adama Niane, die Léonard speelde in de populaire Netflix-serie ‘Lupin’ is op 56-jarige leeftijd overleden. Dat meldt AFP zondagavond. De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 44. Internet in de ban van ‘House of the Dragon’-actrice Milly Alcock op Golden Globes: “Is ze nu dronken of nerveus?” (12/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Golden Globes mag de HBO-serie ‘House of the Dragon’ de prijs voor ‘Beste dramaserie’ in ontvangst nemen. Een onverwachte overwinning volgens de cast, al is het vooral actrice Milly Alcock (22) die met alle aandacht gaat lopen. Door haar ietwat vreemde houding speculeren kijkers er online op los dat de actrice dronken zou zijn. Op beelden is te zien hoe ze samen met actrice Emma D’Arcy op het podium staat en niet kan stoppen met giechelen.
  [naar artikel]
 45. ‘Charmed’-actrice legt uit waarom haar kinderen niet naar de serie mogen kijken: “Ik kus te veel mannen” (09/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De serie ‘Charmed’ liep van 1998 tot 2006 en was ook bij ons te zien op televisie. Het betekende de grote doorbraak voor Alyssa Milano (49), één van de drie hoofdrolspeelsters. Maar haar kinderen, Milo (10) en Elizabella (7) hebben de serie nog niet gezien. En daar heeft de actrice enkele redenen voor. Eén van die redenen: “Ik kus veel mannen in de serie, echt veel mannen”, vertelt ze op TikTok.
  [naar artikel]
 46. ‘Law & Order’-actrice Mary Mara (61) verdronken tijdens zwemmen (28/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse actrice Mary Mara (61), bekend van haar rollen uit televisieseries als ‘Law & Order’, ‘ER’, en ‘Criminal Minds’, is zondag overleden. Dat heeft haar manager bevestigd.
  [naar artikel]
 47. Actrice Josephine Chaplin (74), dochter van Charlie Chaplin, overleden (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Josephine Chaplin, een dochter van Charlie Chaplin en Oona O’Neill, is op 74-jarige leeftijd overleden. Dat meldt ‘Deadline’ op basis van een bericht in de Franse krant ‘Le Figaro’. De Amerikaanse Chaplin, zelf ook actrice, overleed op 13 juli in Parijs. Ze werd 74 jaar.
  [naar artikel]
 48. Broer van 'Heroes'-actrice Hayden Panettiere overleden op 28-jarige leeftijd (20/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Jansen Panettiere, de broer van de ‘Heroes’-actrice Hayden Panettiere, is overleden. Dat schrijft het Amerikaanse ‘TMZ’. Jansen zou afgelopen weekend overleden zijn. Hij werd 28.
  [naar artikel]
 49. ‘Sesamstraat’-actrice Sien Diels overleden op 74-jarige leeftijd (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse actrice Sien Diels is op 74-jarige leeftijd overleden. Dat schrijft VRT NWS maandagavond. De actrice is vooral bekend als Sien uit ‘Sesamstraat’. Diels speelde 36 jaar lang één van de vaste rollen in het Nederlandse kinderprogramma.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy