De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Novak Djokovic heeft in quarantainehotel gezelschap van Tsjechische dubbelspecialiste

Het Belang van Limburg

07/01/2022 - 13:06

Naast Novak Djokovic kampt nog een tweede tennisser met visumproblemen in aanloop naar de Australian Open. Volgens de lokale zender ABC is de Tsjechische dubbelspeelster Renata Voracova naar hetzelfde hotel als Djokovic overgebracht omdat haar papieren niet in orde zijn.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ook Tsjechische tennisster zit vast in hetzelfde Australische detentiecentrum als Djokovic: “Beetje zoals een gevangenis” (07/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Tsjechische Renata Voracova, van wie het Australische visum is geweigerd, zit in hetzelfde quarantainehotel en detentiecentrum als de Serviër Novak Djokovic. “Het voelt een beetje als een gevangenis,” vertelde ze in een interview met het Tsjechische dagblad DNES en Sport op vrijdag.
  [naar artikel]
 2. Servische recordjager Novak Djokovic belandt in vaccinatiestorm (06/01/2022 - De Tijd)
  18:23 Na een vaudeville met visa en medische vrijstellingen wacht Novak Djokovic, de meest gedecoreerde tennisser van het voorbije decennium, in een quarantainehotel in Melbourne af of hij alsnog kan deelne...
  [naar artikel]
 3. Lotgenote van Djokovic Voracova verlaat Australië (08/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Tsjechische tennisster Renata Voracova heeft zaterdag Australië verlaten. Ze verbleef de voorbije dagen in Melbourne in hetzelfde quarantainehotel als Novak Djokovic. Naar verluidt is ze naar Dubai vertrokken.
  [naar artikel]
 4. Novak Djokovic krijgt visum en mag dan toch in Australië blijven (10/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Novak Djokovic heeft z’n visum om in Australië te mogen verblijven beet. Dat heeft de rechter beslist en betekent dat de Servische tennisser alsnog mag deelnemen aan de Australian Open. Intussen heeft Djokovic ook al het quarantainehotel in Melbourne verlaten.
  [naar artikel]
 5. Djokovic is niet alleen: ook Tsjechische tennisster Voracova zit in Australische “gevangenis” (07/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alleen Novak Djokovic zit in de problemen in Australië. Collega-tennisster Renata Voracova zag - nadat ze al een week in Australië was - haar visum plots afgekeurd worden en zit nu in hetzelfde quarantainehotel als de Serviër. “Het voelt een beetje als een gevangenis”, bevestigt de Tsjechische de woorden van de nummer 1 bij de mannen.
  [naar artikel]
 6. Tsjechische tennisster die samen met Djokovic in quarantainehotel verbleef eist compensatie (11/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Tsjechische tennisster Renata Voracova zal een financiële compensatie vragen van de Australische tennisfederatie TA. Dat heeft ze dinsdag aangekondigd.
  [naar artikel]
 7. Djokovic krijgt steun van collega-tennissers: “Dit is een schande” (07/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische tennisser Nick Kyrgios vindt het maar niets hoe zijn land omgaat met Novak Djokovic. De nummer 1 van de wereld zit in een quarantainehotel in Melbourne, in afwachting van de rechtszaak die hij heeft aangespannen om uitzetting te voorkomen. Kyrgios, die in het verleden vaak scherpe kritiek uitte op Djokovic, neemt het nu voor de Serviër op. En hij is niet de enige.
  [naar artikel]
 8. HLN LIVE. Onze tennisexpert Filip Dewulf geeft uitleg bij de zaak Novak Djokovic, die nog zeker tot maandag in Australisch quarantainehotel moet verblijven (06/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond ‘Nole’ op de voet.
  [naar artikel]
 9. LIVE. Spoedzitting aan de gang: Djokovic gaat wel degelijk in beroep en moet in afwachting van uitspraak mogelijk weer naar quarantainehotel (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Australian Open van Novak Djokovic (34) lijkt er al op te zitten nog voor hij één wedstrijd gespeeld heeft. De Australische minister van Immigratie Alex Hawke heeft het visum van de Serviër namelijk opnieuw geannuleerd, waardoor Djokovic het land zal moeten verlaten. Zoals onze tennisexpert Filip Dewulf al voorspelde, gaat Djokovic in beroep tegen de beslissing.
  [naar artikel]
 10. Tennisster Djokovic zit vast in Australisch quarantainehotel na visumproblemen (06/01/2022 - De Tijd)
  10:15 Novak Djokovic, de Servische nummer 1 van het mannentennis, mag Australië niet binnen, omdat zijn visum ongeldig is. Zijn medische vrijstelling voor een coronavaccin zou niet in orde zijn.
  [naar artikel]
 11. Novak Djokovic komt dit seizoen niet meer in actie (26/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het tennisseizoen zit erop voor Novak Djokovic (ATP 4). Dat meldt de Servische ex-nummer één van de wereld zelf op Facebook. Djokovic wil de tijd
  [naar artikel]
 12. Eén dom moment, veel grote gevolgen voor Novak Djokovic (08/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Eén vlaag van zinsverbijstering en een toernooi, een loopbaan en een sport krijgen een andere wending. Toen Novak Djokovic die bal wegsloeg kon hij de gevolgen niet inschatten. Een overzicht van welke impact Djokovic’ uitsluiting heeft.
  [naar artikel]
 13. Terwijl politie moet ingrijpen aan hotel, noemt Servische president weigeren van Novak Djokovic een “politieke heksenjacht” (06/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Servische president Aleksandar Vucic noemt de manier waarop Australische autoriteiten omgaan met zijn landgenoot Novak Djokovic een “politieke heksenjacht”. De tennisser is op het vliegveld van Melbourne tegengehouden vanwege problemen met zijn visum. De nummer 1 van de wereld zit nu vast in een quarantainehotel in de Australische stad, waar de Australian Open op 17 januari begint.
  [naar artikel]
 14. Terwijl politie moet ingrijpen aan hotel, noemt Servische president weigeren van Novak Djokovic een “politieke heksenjacht” (06/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Servische president Aleksandar Vucic noemt de manier waarop Australische autoriteiten omgaan met zijn landgenoot Novak Djokovic een “politieke heksenjacht”. De tennisser is op het vliegveld van Melbourne tegengehouden vanwege problemen met zijn visum. De nummer 1 van de wereld zit nu vast in een quarantainehotel in de Australische stad, waar de Australian Open op 17 januari begint.
  [naar artikel]
 15. Novak Djokovic tankt vertrouwen voor Wimbledon (01/07/2017 - Sporza)
  Novak Djokovic heeft zonder setverlies het grastoernooi van Eastbourne gewonnen. In de finale klopte hij Gaël Monfils.
  [naar artikel]
 16. IN BEELD. Djokovic zit vast in quarantainehotel tussen asielzoekers, z'n fans protesteren (06/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Novak Djokovic wacht op dit moment in een hotel van de Australische overheid in Melbourne op een vlucht om het land uit te worden gezet, al tekende hij wel beroep aan tegen die beslissing. Heel wat fans van de Serviër zijn intussen ook samengekomen aan het hotel om te protesteren tegen behandeling van de nummer 1 van het mannentennis.
  [naar artikel]
 17. Opsteker voor Novak Djokovic in New York (30/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Tennisser Novak Djokovic heeft de tweede ronde bereikt van de US Open. De titelverdediger schakelde Jerzy Janowicz uit in vier sets: 6-3 5-7 6-2
  [naar artikel]
 18. LIVE. Rechter tijdens hoorzitting Djokovic: “Wat had deze man nog meer kunnen doen?” - Serviër heeft in afwachting van verdict quarantainehotel ingeruild voor geheime locatie (10/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  D-day voor Novak Djokovic. De 34-jarige Serviër weet vandaag of hij aan de Australian Open mag deelnemen, maar de algemene verwachting is dat hij straks het land wordt uitgezet. Via deze liveblog blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!
  [naar artikel]
 19. Tennisster die samen met Djokovic in quarantainehotel verbleef, eist compensatie: “Ik ben nog steeds onder de indruk” (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Tsjechische tennisster Renata Voracova zal een financiële compensatie vragen van de Australische tennisfederatie TA. Dat heeft ze vandaag aangekondigd.
  [naar artikel]
 20. Fransen keuren voorlopig vaccinatiepas goed, tennisser Djokovic verzet zich tegen uitzetting in Australië (06/01/2022 - VRT NWS)
  In Frankrijk heeft het parlement de vaccinatiepas goedgekeurd. De Fransen zullen dus gevaccineerd moeten zijn wanneer ze op café of restaurant willen. Het voorstel moet wel nog aan de senaat worden voorgelegd. En de nummer 1 van het mannentennis, Novak Djokovic, wacht in een quarantainehotel de beslissing van de rechter af. Moet hij Australië verlaten of niet?
  [naar artikel]
 21. Novak Djokovic dient Andy Murray eerste nederlaag in 31 wedstrijden toe (07/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De 29-jarige Serviër Novak Djokovic heeft zijn titel verlengd op het hardcourt in Doha. In een zinderende finale van het ATP-toernooi in de
  [naar artikel]
 22. Novak Djokovic ziet Slovaakse tegenstander opgeven (04/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Novak Djokovic (ATP 4) heeft een vlotte start genomen op Wimbledon. De Serviër ging vandaag op Centre Court, met coach André Agassi in de
  [naar artikel]
 23. Novak Djokovic is helemaal op titelkoers en verslaat op Masters ook Cilic (17/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Serviër Novak Djokovic (ATP 1) heeft vrijdag ook de Kroaat Marin Cilic (ATP 7) verslagen op de ATP Finals (8,5 miljoen dollar) in de Londense O2 Arena: 7-6 (9/7) en 6-2. Djokovic was al als groepswinnaar geplaatst voor de halve finales na overwinningen tegen de Amerikaan John Isner (ATP 10) en de Duitser Alexander Zverev (ATP 5).
  [naar artikel]
 24. Novak Djokovic na vijf sets zwoegen naar achtste finales (02/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Serviër Novak Djokovic (ATP-2) heeft zich met veel moeite geplaatst voor de achtste finales op Roland Garros. De 30-jarige Djokovic had vijf
  [naar artikel]
 25. Als ogen konden schieten, was het raak: Novak Djokovic is not amused na staalharde smash op zijn lichaam (16/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Titelverdediger Novak Djokovic (ATP 1) heeft zich dinsdag geplaatst voor de kwartfinales van het Masters 1.000 in Rome (7.705.780 euro).
  [naar artikel]
 26. Vader van Novak Djokovic zal halve finale van zijn zoon op Australian Open niet bijwonen na heisa over Russische vlag (27/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Srdjan Djokovic zal de halve finale van zijn zoon Novak Djokovic op de Australian Open vrijdag niet bijwonen in het stadion in Melbourne Park. De man was in opspraak gekomen nadat hij buiten het stadion gefilmd werd in het gezelschap van een man met een Russische vlag.
  [naar artikel]
 27. LIVE. Rechtszaak over al dan niet uitzetten Djokovic uitgesteld naar maandag - Serviër verblijft in quarantainehotel tussen asielzoekers (06/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond ‘Nole’ op de voet.
  [naar artikel]
 28. Novak Djokovic komt dit seizoen niet meer in actie (26/07/2017 - Sporza)
  Novak Djokovic heeft de bladzijde van 2017 in zijn tennisboek al omgedraaid. De Serviër heeft last van zijn elleboog en wil die laten herstellen.
  [naar artikel]
 29. Novak Djokovic vervoegt Nishikori in de finale Toronto (31/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Nummer 1 van de wereld Novak Djokovic heeft zich gisteren zonder moeite geplaatst voor de finale van het met 4.089.740 dollar gedoteerde Masters
  [naar artikel]
 30. Titelverdediger Novak Djokovic bereikt zestiende finales (31/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Novak Djokovic (ATP 2) heeft zich vandaag geplaatst voor de derde ronde van Roland Garros. De Servische titelverdediger versloeg op Court Suzanne
  [naar artikel]
 31. Novak Djokovic doorstaat eerste echte test (16/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Novak Djokovic heeft een eenvoudige zege geboekt in de eerste ronde van de Australian Open. De Serviër, zesvoudig winnaar in Melbourne, won in drie...
  [naar artikel]
 32. Novak Djokovic profiteert van opgave Youzhny in derde ronde op US Open (02/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Titelverdediger Novak Djokovic (ATP 1) heeft zich amper moeten inspannen om de achtste finales van de US Open te bereiken. Zijn Russische
  [naar artikel]
 33. Novak Djokovic beschikt duidelijk over nog andere talenten (30/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Novak Djokovic zoekt na een mislukt olympisch avontuur opnieuw naar zijn beste vorm. Die heeft de Serviër duidelijk nog niet helemaal te pakken.
  [naar artikel]
 34. Novak Djokovic pakt titel in Cincinnati en maakt indrukwekkende reeks compleet (20/08/2018 - De Morgen)
  Novak Djokovic heeft in zijn zesde poging eindelijk de toernooizege in Cincinnati veroverd. De Serviër pakte de enige nog ontbrekende masterstitel op zijn erelijst door Roger Federer in twee sets te verslaan: 6-4, 6-4. Djokovic is de eerste speler die de serie van negen masterstoernooien allemaal heeft gewonnen.
  [naar artikel]
 35. Beschimmeld eten, kakkerlakken en opgesloten door brand: dit is het veelbesproken hotel waar Djokovic zijn dagen doorbrengt (08/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niet het type accommodatie dat hij gewend is. Novak Djokovic (34) is toe aan zijn derde dag in het Park Hotel in Melbourne. Een quarantainehotel/detentiecentrum waar de omstandigheden niet al te best zijn, zo blijkt uit getuigenissen. Een betere behandeling voor ‘Nole’ werd geweigerd, dan maar doorbijten tussen de kakkerlaken en het bedorven voedsel.
  [naar artikel]
 36. POLL. Is de diskwalificatie van Novak Djokovic terecht? (07/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen Novak Djokovic meer op de US Open. De Serviër werd gediskwalificeerd nadat hij - al dan niet per ongeluk - een bal tegen een lijnrechter...
  [naar artikel]
 37. Nieuwe slakkensoort vernoemd naar… Novak Djokovic (16/04/2021 - Express)
  Of zoetwaterslakken goede tennisspelers zijn? Een nooit eerder ontdekte soort heeft er alvast de naam voor.  De Travunijana djokovici is een nieuwe soort waterslak genoemd naar de vermaarde Servische tennisspeler Novak Djokovic. De wetenschappers die de slak vonden, schrijven in het vaktijdschrift Subterranean Biology dat ze de soort naar Djokovic hebben vernoemd ‘om zijn inspirerende […] Lees dit artikel: Nieuwe slakkensoort vernoemd naar… Novak Djokovic
  [naar artikel]
 38. Speelvogel Novak Djokovic beschikt duidelijk over nog andere talenten (30/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Novak Djokovic zoekt na een mislukt olympisch avontuur opnieuw naar zijn beste vorm. Die heeft de Serviër duidelijk nog niet helemaal te pakken.
  [naar artikel]
 39. POLL. Vindt u de diskwalificatie van Novak Djokovic terecht? (07/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen Novak Djokovic meer op de US Open. De Serviër werd gediskwalificeerd nadat hij - al dan niet per ongeluk - een bal tegen een lijnrechter...
  [naar artikel]
 40. Kotsmisselijk door hitte in New York: Novak Djokovic vraagt om emmer (29/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Novak Djokovic (ATP 6) knokte zich op de US Open in vier sets (6-3, 3-6, 6-4, 6-0) voorbij de Hongaar Marton Fucsovics (ATP 41). Na afloop zei de...
  [naar artikel]
 41. Novak Djokovic steekt 66ste titel op zak in Toronto (01/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  ‘s Werelds nummer een Novak Djokovic heeft zondag het met 4.089.740 dollar gedoteerde Masters 1.000-toernooi van Toronto gewonnen. In de finale nam de 29-jarige Serviër in 1 uur en 22 minuten met 6-3 en 7-5 de maat van de Japanner Kei Nishikori (ATP-6).
  [naar artikel]
 42. Waanzin op een tennisveld: Novak Djokovic verliest alweer geen set en boekt zijn 30ste (!) zege op rij op Wimbledon (05/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Novak Djokovic (ATP 2) heeft zich woensdag zonder al te veel problemen geplaatst voor de derde ronde op Wimbledon.
  [naar artikel]
 43. Djokovic compleet gek verklaard na theorie over water, moeder Dijana: “Novak voelt zich een ‘uitverkorene’ van God” (11/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Novak Djokovic (32) heeft zich onlangs geout als een anti-vaccineerder en zijn voorliefde voor natuurproducten, spiritualiteit en zelfheling van...
  [naar artikel]
 44. Tsjechische dubbelspecialiste Lucie Hradecka zes maanden buiten strijd (02/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Lucie Hradecka staat zes maanden aan de kant nadat ze de kruisband van haar linkerknie heeft gescheurd. Dat heeft de 32-jarige Tsjechische...
  [naar artikel]
 45. Tsjechische dubbelspecialiste Lucie Hradecka ligt zes maanden in lappenmand (02/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Lucie Hradecka staat zes maanden aan de kant nadat ze de kruisband van haar linkerknie heeft gescheurd. Dat heeft de 32-jarige Tsjechische donderdag zelf bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 46. Novak Djokovic soeverein naar achtste finales (31/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Titelhouder Novak Djokovic hoefde zich niet heel erg in te spannen om een plek bij de laatste zestien van de US Open te veroveren. De Serviër...
  [naar artikel]
 47. Ein-de-lijk: Novak Djokovic pakt titel in Cincinnati en maakt indrukwekkende reeks compleet (20/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Novak Djokovic heeft in zijn zesde poging eindelijk de toernooizege in Cincinnati veroverd. De Serviër pakte de enige nog ontbrekende masterstitel...
  [naar artikel]
 48. Novak Djokovic opent grasseizoen met vlotte overwinning in Eastbourne (28/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Novak Djokovic heeft zich woensdag geplaatst voor de kwartfinales van het ATP-toernooi in het Engelse Eastbourne (635.660 euro). De Serviër (ATP 4) versloeg in de tweede ronde de Canadees Vasek Pospisil (ATP 75) met 6-4 en 6-3.
  [naar artikel]
 49. Novak Djokovic begint jacht op vierde titel met zege tegen Monfils in Madrid (03/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nummer 1 van de wereld Novak Djokovic heeft zich geplaatst voor de achtste finales van het ATP Masters 1000-toernooi in de Spaanse hoofdstad Madrid.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy