Peter Goossens gaat zijn nieuwe restaurant in luxehotel La Réserve in Knokke ‘La rigue’ noemen. Dat maakt hij bekend in een persbericht. Een naam met betekenis, en volgens Goossens garant voor “finesse en perfectie”. [naar artikel]
Peter Goossens gaat zijn nieuwe restaurant in luxehotel La Réserve in Knokke ‘La rigue’ noemen. Dat maakt hij bekend in een persbericht. Een naam met betekenis, en volgens Goossens garant voor “finesse en perfectie”. [naar artikel]
11:08 Ondernemer Marc Coucke en projectontwikkelaar Bart Versluys kopen het Knokse luxehotel La Réserve. De operationele leiding blijft in handen van de huidige eigenaar Eddy Walravens. [naar artikel]
Ondernemer Mark Coucke en projectontwikkelaar Bart Versluys hebben sterrenchef Peter Goossens gestrikt voor het restaurant van hun hotel La Réserve in Knokke. Goossens zal volledig verantwoordelijk worden voor het restaurant. Tegelijkertijd blijft hij ook uitbater van driesterrenrestaurant Hof van Cleve in Kruisem. [naar artikel]
Na 37 jaar zullen Lieve en Peter Goossens eind 2023 de deur van hun restaurant Hof van Cleve in Kruisem als gastvrouw en chef-eigenaar definitief achter zich dichttrekken. “We denken er al enkele jaren aan om ons professioneel leven een nieuwe wending te geven,” aldus de 59-jarige Peter Goossens, die zoals bekend in Hotel La Réserve in Knokke zijn medewerking verleent bij het openen van een nieuw restaurant. [naar artikel]
Marc Coucke en Bart Versluys zetten hun voornemen om van het iconische hotel La Réserve in Knokke een toonaangevend luxehotel te maken kracht bij: driesterrenchef Peter Goossens zal het hotelrestaurant leiden vanaf de zomer van 2023. [naar artikel]
Na 37 jaar zullen Lieve en Peter Goossens eind 2023 de deur van hun restaurant Hof van Cleve in Kruisem als gastvrouw en chef-eigenaar definitief achter zich dichttrekken. “We denken er al enkele jaren aan om ons professioneel leven een nieuwe wending te geven,” aldus Peter Goossens die zoals bekend in Hotel La Réserve in Knokke zijn medewerking verleent bij het openen van een nieuw restaurant. [naar artikel]
Na 37 jaar zullen Lieve en Peter Goossens eind 2023 de deur van hun restaurant Hof van Cleve in Kruisem als gastvrouw en chef-eigenaar definitief achter zich dichttrekken. “We denken er al enkele jaren aan om ons professioneel leven een nieuwe wending te geven,” aldus Peter Goossens die zoals bekend in Hotel La Réserve in Knokke zijn medewerking verleent bij het openen van een nieuw restaurant. [naar artikel]
La Rigue, het nieuwe restaurant van Peter Goossens in hotel La Réserve in Knokke-Heist, past al na één week de openingsuren aan. Wie een tafeltje wil boeken, krijgt op de reservatiepagina te zien dat het restaurant op maandag gesloten blijft. Personeelsproblemen blijken de oorzaak. [naar artikel]
Peter Goossens, chef van Hof Van Cleve in Kruishoutem, zal de leiding nemen van het nieuwe restaurant van Hotel La Réserve in Knokke. Het is pas de tweede keer dat de topchef zich waagt aan een uitstapje uit zijn driesterrenzaak. Marc Coucke, mede-eigenaar van het hotel, is in de wolken. “Zo herstellen we de grandeur van weleer en maken we van La Réserve opnieuw een vijfsterrenhotel.” De opening is voorzien voor de zomer van 2023. [naar artikel]
‘La Rigue’: onder die naam opent het nieuwe restaurant van Peter Goossens half juli de deuren in La Réserve in Knokke. Dat maakte de sterrenchef woensdagmiddag bekend in een persbericht. Een restaurantnaam met dezelfde initialen als het luxehotel. “Klinkt poëtisch maar vergis je niet, achter de naam gaat het Franse begrip ‘rigueur’ schuil: uiterste nauwkeurigheid, een kenmerk eigen aan zijn internationaal gerenommeerde keukenstijl”, klinkt het. [naar artikel]
In augustus 2021 werd aangekondigd dat hotel La Réserve in handen komt van Bart Versluys en Marc Coucke. Zij spraken hun ambitie uit om van La Réserve “één van de meest bekende toonaangevende luxehotels in België” en “het ultieme visitekaartje van Knokke te maken”. Het hotelrestaurant onder leiding van driesterrenchef Peter Goossens moet daar mee voor zorgen, klinkt het in een mededeling. [naar artikel]
Peter Goossens, chef van Hof Van Cleve in Kruishoutem, zal de leiding nemen van het nieuwe restaurant van Hotel La Réserve in Knokke. Het is pas de tweede keer dat de topchef zich waagt aan een uitstapje uit zijn driesterrenzaak. Marc Coucke, mede-eigenaar van het hotel, is in de wolken. “Zo herstellen we de grandeur van weleer en maken we van La Réserve opnieuw een vijfsterrenhotel.” De opening is voorzien voor de zomer van 2023. [naar artikel]
Anderhalf jaar nadat ondernemers en vrienden Marc Coucke en Bart Versluys het luxueuze hotel La Réserve in Knokke-Heist aankochten, starten grootschalige renovatiewerken in de lobby, de bar, het restaurant en de kelder. De iconische zaak gaat op 9 juli 2023 weer open als vijfsterrenhotel, met de stempel van driesterrenchef Peter Goossens in de keuken. La Réserve zal dan het chicste hotel van de hele Belgische kust zijn. “Er zal hier dag en nacht gewerkt worden”, zegt Bart Versluys, die hier de plannen met La Réserve ontvouwt. [naar artikel]
Het bekende hotel La Réserve in Knokke-Heist heeft de eerste gasten ontvangen. Na een totaalrenovatie van tien miljoen euro hebben ondernemers Marc Coucke en Bart Versluys van La Réserve het eerste vijfsterrenhotel van onze kust gemaakt. Voor de keuken van het hotel konden de heren topchef Peter Goossens strikken. [naar artikel]
10:57 Knokke-Heist heeft donderdag afscheid moeten nemen van Edouard 'Eddy' Walravens. Als de (voormalige) eigenaar en uitbater van luxehotel La Réserve was hij een bekend gezicht tot ver buiten de mondaine... [naar artikel]
De Junior Suite met een panoramisch uitzicht over het Zegemeer en een ontbijt van sterrenchef Peter Goossens. Onze reporter beleefde als een van de allereerste gasten een sprookje van duizend-en-één-nacht in La Réserve, het iconische vijfsterrenhotel in Knokke. [naar artikel]
De voorbije maanden kreeg Peter Goossens’ kustbrasserie in het Knokse vijfsterrenhotel La Réserve verrassend veel negatieve recensies. Ook onze journalist keerde na een bezoek teleurgesteld terug. Maar nu klaart de hemel weer op, want het restaurant krijgt van Gault&Millau een score van 14,5 op 20, zo bleek dinsdag in primeur tijdens de voorstelling van de lokale gids van Knokke-Heist. “We brachten verschillende bezoeken”, zegt Johan Mergaert, die zetelt in het directiecomité van Gault & Millau. Dit is hun oordeel. [naar artikel]
De Junior Suite met een panoramisch uitzicht over het Zegemeer en een ontbijt van sterrenchef Peter Goossens. Onze reporter beleefde als een van de allereerste gasten een sprookje van duizend-en-één-nacht in La Réserve, het iconische vijfsterrenhotel in Knokke. [naar artikel]
17:38 Het provinciebestuur van West-Vlaanderen heeft de vergunning vernietigd die het luxehotel La Réserve kreeg voor de bouw van een drijvend terras op het Zegemeer in Knokke-Heist. [naar artikel]
De Junior Suite met een panoramisch uitzicht over het Zegemeer en een ontbijt van sterrenchef Peter Goossens. Onze reporter beleefde als een van de allereerste gasten een sprookje van duizend-en-één-nacht in La Réserve, het iconische vijfsterrenhotel in Knokke. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.