De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Auto slaat over de kop in Sint-Huibrechts-Lille: passagier gewond naar ziekenhuis

Het Belang van Limburg

14/01/2022 - 19:50

Vrijdagavond is een auto over de kop gegaan op de Sint-Antoniusstraat in Sint-Huibrechts-Lille. De bestuurder raakte als bij wonder niet gewond. Zijn passagier werd uit de auto geslingerd en is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Auto over de kop in Sint-Huibrechts-Lille (15/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Peerderbaan in Sint-Huibrechts-Lille is zaterdag rond 20.45 uur een auto over de kop gegaan. Een persoon werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 2. Auto en bestelwagen botsen in Sint-Huibrechts-Lille (13/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag rond 13.45 uur zijn in de Lillerheidestraat in Sint-Huibrechts-Lille een auto en een bestelwagen gebotst. Een persoon werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 3. Twee auto's botsen in Sint-Huibrechts-Lille (11/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Silvy Palmans uit Hechtel-Eksel is zondagnamiddag gewond geraakt bij een ongeval in Sint-Huibrechts-Lille. Rond 17.45 uur botsten er twee auto’s op het kruispunt van de Peerderbaan en Herent. In de andere auto liep een koppel uit Linter lichte verwondingen op. (mm)
  [naar artikel]
 4. Fietsster gewond bij ongeval in Sint-Huibrechts-Lille (15/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag rond 16.45 uur zijn in de Zandstraat in Sint-Huibrechts-Lille twee fietsers bij een ongeval betrokken geraakt. Een 78-jarige vrouw uit Pelt werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.  
  [naar artikel]
 5. Twee volwassenen en twee kinderen gewond na ongeval in Sint-Huibrechts-Lille (27/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de Zandstraat in Sint-Huibrechts-Lille is zaterdag rond 20 uur een auto tegen een boom gebotst. Een man (32) en vrouw (31) uit Pelt raakten gewond. Twee kinderen van 5 en 8 jaar liepen lichte verwondingen op.
  [naar artikel]
 6. Auto gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (07/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Fierkens-Heikant in Sint-Huibrechts-Lille is zondagmiddag een auto gestolen. De auto - die te koop stond - was onder een carport geparkeerd. De diefstal gebeurde toen de eigenares even weg was. (mm)
  [naar artikel]
 7. Man gewond na val van bootje op kanaal in Sint-Huibrechts-Lille (13/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een man die in Sint-Huibrechts-Lille op een plezierboot zat raakte zondag rond 12.20 uur gewond. Het slachtoffer was aan het varen op het kanaal Bocholt-Herentals toen het ter hoogte van de brug in Lille misliep. Om een onbekende reden ging hij overboord. Iemand anders sprong in het water om hem uit het kanaal te krijgen en het duo kreeg daarbij de hulp van passanten die via het jaagpad passeerden.
  [naar artikel]
 8. Man gewond bij kop-staartaanrijding in Sint-Huibrechts-Lille (29/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Sint-Huibrechts-Lille is maandagmorgen rond 9 uur een kop-staartaanrijding gebeurd. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Hamonterweg en Haag. Een 28-jarige man uit Hamont-Achel ging voor controle naar de dokter.
  [naar artikel]
 9. Politie zoekt kampeerder: man loopt waarschijnlijk rond in Sint-Huibrechts-Lille (27/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie is op zoek naar een dertiger die in een tentje in de buurt van de Kettingbrug in Sint-Huibrechts-Lille logeerde. De man ging lopen toen de politie hem donderdagmiddag wilde controleren. Vermoedelijk dwaalt nog in het centrum van Sint-Huibrechts-Lille rond.
  [naar artikel]
 10. 17-jarige fietser lichtgewond na aanrijding in Sint-Huibrechts-Lille (26/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op de rotonde van de Venderstraat en Lille Dorp in Sint-Huibrechts-Lille is vrijdag rond 22.45 uur een fietser aangereden door een auto. De jongeman (17) uit Bocholt raakte lichtgewond. 
  [naar artikel]
 11. Vrouw (33) en dochtertje (6m) ter controle afgevoerd na botsing in Sint-Huibrechts-Lille (15/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op de rotonde tussen de Jos Verlindenstraat en de Peerderbaan in Sint-Huibrechts-Lille is donderdag rond 8 uur een ongeval gebeurd. Bij de botsing tussen twee auto’s raakte een vrouw (33) uit Pelt lichtgewond. Ze werd met haar dochtertje van 6 maanden ter controle naar het ziekenhuis gebracht. 
  [naar artikel]
 12. Twee auto’s botsen in Sint-Huibrechts-Lille (16/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Peerderbaan en de Hennemeeuwis in Sint-Huibrechts-Lille zijn woensdag rond 18.30 uur twee auto’s gebotst. Een 58-jarige vrouw uit Bocholt liep lichte verwondingen op. 
  [naar artikel]
 13. Onderzoek naar autobrand in Sint-Huibrechts-Lille (02/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Sint-Antoniusweg in Sint-Huibrechts-Lille is maandagmorgen een auto uitgebrand. De brandweer werd rond 1.45 uur opgeroepen. Het voertuig stond in volle vuur. De auto stond pal naast het huis. Door de hitte sprong een raam. De brandweer kon vermijden dat het vuur oversloeg naar de tweewoonst. De oorzaak van de brand is niet bekend en mogelijk verdacht. De politie is bezig met een onderzoek. 
  [naar artikel]
 14. 75-jarige fietsster lichtgewond na botsing in Sint-Huibrechts-Lille (15/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een fietsster en een auto zijn woensdag rond 17 uur gebotst in de Sint-Hubertusstraat in Sint-Huibrechts-Lille. De fietsster (75) raakte lichtgewond. 
  [naar artikel]
 15. Schietincident in Sint-Huibrechts-Lille: vluchtende chauffeur (20) in cel (09/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De 20-jarige jongeman uit Nederweert (Nederland) die woensdagnamiddag gewond raakte bij een schietincident in Sint-Huibrechts-Lille zit sinds vrijdag in de gevangenis van Hasselt. Dat besliste de onderzoeksrechter vrijdag. De man wordt verdacht van gewapende weerspannigheid omdat hij probeerde in te rijden op een politieagent.
  [naar artikel]
 16. Inbraak in woning in Sint-Huibrechts-Lille (27/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben ingebroken in een woning op Lille Dorp in Sint-Huibrechts-Lille. Dat is maandag rond 10 uur ontdekt. Op het eerste gezicht is er geen buit. 
  [naar artikel]
 17. Geen buit bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (14/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is vrijdag rond 16.30 uur een inbraak op Lille Dorp is Sint-Huibrechts-Lille gemeld. Een raam en een tussendeur werden opgebroken. Op het eerste gezicht is er niets weg.
  [naar artikel]
 18. Auto tegen boom in Lille: 5 jongeren gewond, één van hen kritiek (10/05/2021 - VRT NWS)
  Bij een zwaar ongeval in Lille zijn vijf jongeren gewond geraakt. In een bocht kwam hun auto tegen een boom terecht. Een passagier moest worden bevrijd door de brandweer, hij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Ook de vier anderen raakten gewond.
  [naar artikel]
 19. Inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (19/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op Lillerhoef in Sint-Huibrechts-Lille is ingebroken. De feiten werden woensdag in de vooravond bij de politie gemeld.  
  [naar artikel]
 20. Kat sterft bij keukenbrand in Sint-Huibrechts-Lille (23/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Maandag rond 1 uur brak in het Peltse Sint-Huibrechts-Lille brand uit in de Erkestraat. Het vuur ontstond in de keuken en ging gepaard met veel rookontwikkeling. Het huis is tijdelijk onbewoonbaar.
  [naar artikel]
 21. Fietser aangereden op rotonde in Lille (08/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de rotonde in Sint-Huibrechts-Lille, aan de Lillerheidestraat en de Peerderbaan, zijn maandagmiddag een fietser en een auto gebotst. Een 24-jarige vrouw uit Pelt raakte gewond.
  [naar artikel]
 22. Inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (21/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille hebben dieven ingebroken in een woning. De inbraak is vrijdag rond 9.50 uur gemeld. De buit is onbekend. 
  [naar artikel]
 23. Inbraak in werfkeet in Sint-Huibrechts-Lille (07/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben ingebroken in een werfkeet op Heikesveld in Sint-Huibrechts-Lille. Dat is zaterdag rond 13.20 uur ontdekt. De buit is onbekend. 
  [naar artikel]
 24. Beschoten bestuurder bij ontslag uit ziekenhuis in boeien geslagen: Comité P start onderzoek (08/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De man die woensdagnamiddag gewond raakte bij een schietincident in Sint-Huibrechts-Lille heeft donderdag het ziekenhuis mogen verlaten. Hij verhuisde daarna naar het politiekantoor. Vrijdag beslist de onderzoeksrechter of hij naar de gevangenis moet.
  [naar artikel]
 25. Inbraakpoging in Sint-Huibrechts-Lille (14/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op het Pienveld in Sint-Huibrechts-Lille is vrijdagvoormiddag een inbraakpoging in een huis ontdekt. De inbrekers raakten niet binnen.  
  [naar artikel]
 26. Inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (25/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagmiddag is een inbraak in een huis in de Bosuilstraat in Sint-Huibrechts-Lille vastgesteld. Inbrekers hadden er een deur geforceerd.  
  [naar artikel]
 27. Juwelen weg bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (17/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagvoormiddag is bij de politie een inbraak in een huis in Kolisbos in Sint-Huibrechts-Lille gemeld. De feiten gebeurden wel een dag eerder.
  [naar artikel]
 28. Krasbiljetten gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (13/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille hebben dieven krasbiljetten meegenomen. Dat is zondag rond 21 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 29. Multimedia gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (09/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Kompenstraat in Sint-Huibrechts-Lille hebben inbrekers afgelopen weekend toegeslagen. Ze maakten multimedia buit.
  [naar artikel]
 30. Auto botst tegen boom: Passagier gewond overgebracht naar het ziekenhuis (28/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Lichterstraat in Puurs-Sint-Amands is donderdagavond een auto tegen een boom gebotst. De passagier in de wagen raakte gewond. De omstandigheden van het ongeval worden verder onderzocht.
  [naar artikel]
 31. Opnieuw carnavalsstoet in Sint-Huibrechts-Lille: “We hebben carnaval in de regio gered” (26/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Weinig mensen kunnen vatten hoe ze in de Peltse deelgemeente Sint-Huibrechts-Lille uitgekeken hebben naar de eerste carnavalstoet na de coronapauze. Zaterdag mochten de Liller Meulewiekers eindelijk losgaan en dat onder een stralende zon.
  [naar artikel]
 32. Inbraakpoging in Sint-Huibrechts-Lille (10/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is woensdagavond een melding binnengekomen van een inbraakpoging in de Hofstraat in Sint-Huibrechts-Lille. Er is schade aan de schuifdeur. (mm)
  [naar artikel]
 33. VIDEO. Carnavalstoet trekt door Sint-Huibrechts-Lille (10/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Neerpeltse deelgemeente Sint-Huibrechts-Lille trokken zaterdagnamiddag meer dan 50 wagens door de centrumstraten. Het weer zat mee dus mocht de stoet van de Liller Meulewiekers rekenen op enkele duizenden toeschouwers.
  [naar artikel]
 34. Juwelen weg bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (28/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is donderdagavond een inbraak in een huis in de Erkestraat in Sint-Huibrechts-Lille gemeld. Dieven hadden de achterdeur geforceerd. Er zijn enkele juwelen verdwenen.
  [naar artikel]
 35. Inbraak in feestzaal in Sint-Huibrechts-Lille (05/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is donderdag een inbraak in een feestzaal op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille gemeld. De dieven hadden een zijdeur geforceerd om binnen te geraken. Er zijn een muziekcomputer en een kassacomputer verdwenen. (gvb)
  [naar artikel]
 36. Inbraak in tuinhuis in Sint-Huibrechts-Lille (22/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Maandagavond is een inbraak vastgesteld op Geuskens in Sint-Huibrechts-Lille. Uit een tuinhuis werden meerdere materialen gestolen. De buit bestaat onder meer uit een bosmaaier, snoeischaar en kettingzaag.
  [naar artikel]
 37. Juwelen weg bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (19/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben woensdagavond bij een inbraak in de Lillerheidestraat in Sint-Huibrechts-Lille juwelen buitgemaakt. De indringers raakten binnen via de achterkant van het huis. (mm)
  [naar artikel]
 38. Gereedschap gestolen uit schuur in Sint-Huibrechts-Lille (01/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag rond 3 uur is in de Jos Verlindenstraat in Sint-Huibrechts-Lille een diefstal vastgesteld. Uit een schuur werden allerlei elektrische toestellen gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 39. Motorfiets gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (02/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Uit een schuur in de Jos Verlindenstraat in Sint-Huibrechts-Lille is een motorfiets van het merk Honda gestolen. De feiten werden woensdag bij de politie gemeld.  
  [naar artikel]
 40. Tuinhuis brandt uit in Sint-Huibrechts-Lille (11/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Riesel in Sint-Huibrechts-Lille is maandagavond rond 19.30 uur een tuinhuis afgebrand. Dit houten gebouw stond op zo’n tien meter van het huis. De oorzaak van de brand is vermoedelijk een oververhitte houtkachel. Het tuinhuis is totaal vernield. 
  [naar artikel]
 41. Meisje van 17 komt met haar fiets onder vrachtwagen vlakbij huis in Sint-Huibrechts-Lille: slachtoffer is ernstig gewond (30/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een meisje van 17 jaar is donderdagnamiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeval vlakbij haar huis in Sint-Huibrechts-Lille. Op de Lillerheidestraat zou ze met haar fiets zijn overgestoken en daarbij onder een vrachtwagen zijn beland. Een verkeersdeskundige onderzoekt de omstandigheden.
  [naar artikel]
 42. 86-jarigen Sint-Huibrechts-Lille houden reünie in meklkveebedrijf (19/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De nog actieve 86-jarigen van Sint-Huibrechts-Lille, klasgenoten van 1935, hielden nog eens een reünie in het St-Franciscushof.
  [naar artikel]
 43. Inbraak in pand in Sint-Huibrechts-Lille (07/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  In de Lilsemolenstraat in Sint-Huibrechts-Lille werd zaterdag rond 11 uur een inbraak vastgesteld. Het is niet duidelijk wat er werd gestolen.
  [naar artikel]
 44. Elektronica weg bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (18/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Peerderbaan in Sint-Huibrechts-Lille is donderdagmiddag een inbraak ontdekt. De dieven namen een hoop elektronica, zoals een tablet, mee. (mm)
  [naar artikel]
 45. Bushokje in Sint-Huibrechts-Lille vernield (25/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Schutterijstraat in Sint-Huibrechts-Lille is een bushokje zaterdagnamiddag vernield. Een raam is verbrijzeld maar niet gebarsten. (mm)
  [naar artikel]
 46. Fietser (82) zwaargewond na ongeval in Sint-Huibrechts-Lille (06/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Peerderbaan en de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille zijn maandag rond 15 uur een bestelwagen en een fietser gebotst. De fietser, een man (82) uit Pelt, raakte zwaargewond.  
  [naar artikel]
 47. Ongeval (29/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 47-jarige motorrijder uit Neerpelt is woensdag rond 15.15 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde op de rotonde in Sint-Huibrechts-Lille.
  [naar artikel]
 48. Afrastering beschadigd in Sint-Huibrechts-Lille (23/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille is de afrastering van een weide beschadigd. De eigenaar verwittigde vrijdagnamiddag de politie. (mm)
  [naar artikel]
 49. Beroep tegen nieuw njet voor woonblokken in Sint-Huibrechts-Lille (10/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De deputatie geeft geen vergunning voor de bouw van twee appartementsblokken achter het oude gemeentehuis in Sint-Huibrechts-Lille. De ontwikkelaar gaat nu opnieuw in beroep bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy