De vraag ‘wat eten we vandaag’ is ongetwijfeld de meest gestelde vraag in elk huishouden. Geen zin om daar volgende week weer je hoofd over te breken? Dan snelt gezonde ‘fast food’-schrijfster Sandra Bekkari ter hulp met een weekmenu van 5 recepten die niet alleen gezond maar ook nog eens goedkoop zijn. Budgetkoken was nog nooit zo leuk én makkelijk. [naar artikel]
HLN-chef Sandra Bekkari stelt speciaal voor de HLN-lezers een exclusief feestmenu samen ter inspiratie. “Ik hou wel van verrassingen in een menu”, vertelt Sandra. “Maar ook van simpele recepten.” Ontdek het viergangenmenu met kers(t)verse recepten, samen met aangepaste pairingtips van biersommelier Sofie Vanrafelghem en wijnsommelier Sepideh Sedaghatnia. Alvast smakelijk! [naar artikel]
Nu de temperaturen weer ietsje lager zijn is het soep- en stoofpotjesweer volop aangebroken. Onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kozen daarom voor het weekmenu deze week herfstige klassiekers die ze voorzien van een eigen twist. Voor amper 18,60 euro kook je voor vier personen vijf gerechten. Aan tafel! [naar artikel]
Bovenaan in de boekentoptien stonden vorige week Sandra Bekkari, Jeroen Meus en Pascale Naessens. Kook- en ook stripboeken domineren al jaren de markt. Maar er is verandering op til. De verkoopcijfers van kookboeken slinken. Sandra Bekkari stopt met haar succesreeks Nooit meer diëten en kiest volgend jaar voor een nieuwe invalshoek. [naar artikel]
Bovenaan in de boekentoptien stonden vorige week Sandra Bekkari, Jeroen Meus en Pascale Naessens. Kook- en ook stripboeken domineren al jaren de markt. Maar er is verandering op til. De verkoopcijfers van kookboeken slinken. Bekkari stopt met haar succesreeks 'Nooit meer diëten' en kiest volgend jaar voor een nieuwe invalshoek. [naar artikel]
Sandra Bekkari (49) is een van Vlaanderens bekendste foodies. Goede restaurants mogen dus zeker niet ontbreken als het over haar lievelingsplekjes gaat. Al komt ze origineler uit de hoek als het op daten aankomt. Een wandeling op het strand, een overnachting of een trip naar Italië: zolang het met haar man is, is alles goed. “Als we iets te vieren hebben, neemt Peter me hiernaartoe.” [naar artikel]
De vraag ‘wat eten we vandaag’ passeert in elk huishouden meermaals per week. “Ook bij mij is het soms even zoeken”, lacht Sandra Bekkari. Hoe slaagt ze er met een gezin in om elke dag eten op tafel te krijgen? En welke recepten zijn snel én toegankelijk om klaar te maken? Ze deelt tips en 3 exclusieve recepten uit haar nieuwste kookboek ‘Framily Food’. [naar artikel]
September is een dure maand voor wie schoolgaande kinderen heeft. Dat weet de Vlaamse televisiekok Sandra Bekkari en daarom flanst ze vanaf volgende maandag maaltijden in elkaar voor maar 4,5 euro in ‘Open Keuken’. [naar artikel]
Elke weekdag verrast Sandra Bekkari met een nieuwe maaltijd. Nooit meer diëten, zegt ze en dat maakt ze waar door elke avond met simpele [naar artikel]
Op fietsvakantie, een zonovergoten daguitstap naar het strand of een tripje naar de natuurcamping: bij heerlijk onthaasten hoort ook lekker eten én koken. Maar het mag iets specialer zijn dan wat je thuis klaarmaakt. Daarom verklapt voedingsdeskundige en foodie Sandra Bekkari een paar van haar easy-peasy favorieten voor op reis. [naar artikel]
Liefde gaat door de maag. Of het nu de liefde voor jezelf, je partner of een vriend(in) is. Vier de liefde dit weekend daarom extra met een gezond, eenvoudig en vooral overheerlijk vijfgangenmenu van Sandra Bekkari. Zondag andere plannen? Elke dag is romantisch als jij hem zelf maakt. Aandacht voor elkaar, met iets lekkers erbij: dàt is het. “Gewoon aanwezig zijn (écht aanwezig) in dezelfde ruimte werkt al verbindend. Laat de ene de mise-en-place doen, terwijl de andere achter het fornuis staat.” [naar artikel]
Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Je weet dat water drinken goed is voor je lijf, en toch drink je er te weinig van. “Terwijl amper één procent te weinig vocht al kan leiden tot tien procent prestatieverlies”, zegt HLN-chef Sandra Bekkari. Ze geeft zes concrete tips om te zorgen dat je elke dag toch voldoende gehydrateerd bent. “Ook via deze voeding en dranken kun je jouw vochthuishouding op peil houden.” [naar artikel]
Elke dag een maaltijd op tafel toveren: het is niet altijd even evident. Gelukkig voorzien onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman elke week voldoende inspiratie om niet voor de zoveelste keer met de handen in het haar te zitten. Voor amper 23 euro tover je deze smakelijke gerechten op tafel. Snel klaar, betaalbaar én lekker? Dat klinkt als een succesrecept. [naar artikel]
Sandra Bekkari (49) is een van Vlaanderens bekendste foodies. Goede restaurants mogen dus zeker niet ontbreken als het over haar lievelingsplekjes gaat. Al komt ze origineler uit de hoek als het op daten aankomt. Een wandeling op het strand, een overnachting of een trip naar Italië: zolang het met haar man is, is alles goed. “Als we iets te vieren hebben, neemt Peter me hiernaartoe.” [naar artikel]
Minder vlees eten is beter voor ons lichaam en voor de planeet, maar hoe begin je daaraan? En mis je geen voedingsstoffen door vlees te schrappen? Op dag 12 van de ‘Start Gezond’-challenge tipt Sandra Bekkari hoe je er op een smakelijke manier mee omgaat. “Deze boontjes zijn de ideale apérosnack.” [naar artikel]
Dit is ze, de fonkelnieuwe keuken van foodie Sandra Bekkari (44). Hier zal ze vanaf maandag 28 augustus elke weekdag gezonde en lekkere gerechten [naar artikel]
Voor de ene een kop koffie, voor de andere een boterham met kaas, en voor nog iemand anders helemaal niets: iedereen ontbijt anders. “Toch is een gezond ontbijt écht belangrijk”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. In dag 3 van de ‘Start Gezond’-challenge legt ze uit hoe je een gezond ontbijt samenstelt en hoe je zo een energiedip voorkomt in de namiddag. “Eet nooit elke dag hetzelfde.” [naar artikel]
Sandra Bekkari is back. In haar nieuwste kookboek Missie gezond gewicht toont ze opnieuw dat gezond eten iets is om van te genieten. “Het gaat niet om getallen op de weegschaal, maar om een gezond lichaam”, zegt ze. Dat wordt een zomer lang smullen van verse, smaakvolle gerechten die ook nog eens lief zijn voor je lijf. Als voorproefje: vier recepten, van ontbijt tot televisiesnack. [naar artikel]
Elke dag een verrassend en lekker gerechtje op tafel toveren kan een uitdaging zijn. Soms kruipt de sleur ook langs de keuken naar binnen. Zin in iets onverwachts dat snel klaar is? Probeer dan eens een havermoutcrumble met blauwe bessen. Ga je liever de exotische toer op? Dan is een groene Thaise curry met courgetti misschien wel iets voor jou. Sandra Bekkari geeft tips voor verandering, vernieuwing én verrassing in de keuken. [naar artikel]
“Tja, als ‘dochter van’ is het makkelijk. Ze wordt zeker ook een BV?” Sandra Bekkari (49) vindt het pijnlijk, hoe haar volgers op posts over haar dochter (18) Anna reageren. “Ik kies hiervoor, zij niet.” Dochter en moeder onthullen hoe Sandra’s BV-schap hun leven kleurde. Anna heeft het heus niet zo makkelijk. En mama Sandra doet haar stinkende best. “Ik laat Anna beetje bij beetje los.” [naar artikel]
Iedere week laat Billie zich inspireren door de levenslessen van een bekende Vlaming. Een lang en gezond leven. De toverformule daarvoor bestaat (nog) niet. Gelukkig zijn er wel een aantal healthy aging-tips van Sandra Bekkari. “Vind je ‘ikigai’. Iets dat zin geeft aan je leven.” [naar artikel]
Wat ligt er altijd in de koelkast van Sandra Bekkari? Ananas. “Ik eet al jaren een schijf verse ananas in de ochtend. Is de ananas op, dan start de ochtend minder goed”, lacht Sandra. De gezonde levensstijl van de auteur van kookboekenreeksen weerspiegelt zich in haar koelkast: veel lokaal fruit, groenten, lekkere smaakmakers, en wist je dat je noten ook beter in de koelkast bewaart? [naar artikel]
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag deelt ze haar favoriete kipgerecht. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.