De Nederlandse horeca lijkt te kunnen rekenen op goed nieuws komende week. De seinen voor heropening staan op groen, maar de vraag is nog wel tot hoe laat de deuren open mogen. [naar artikel]
Ludo Geurden, voorzitter van Horeca Vlaanderen, hoopt dat het uitstel van de versoepelingen in het voordeel zal spelen van de heropening van de horeca begin april. “Laat ons nu nog even op de tanden bijten.” [naar artikel]
De kustburgemeesters hopen op de heropening van de horeca tegen de paasvakantie. Een heropening is gisteren besproken op het kustburgemeesteroverleg. Ook het starten van raamverkoop bij strandbars en heropenen van louter horecaterrassen werd besproken. De kustburgemeesters willen uiteindelijk tot een gemeenschappelijk standpunt komen en dat overmaken aan de overheid. Dat meldt burgemeester van Brugge Dirk De fauw. [naar artikel]
De ziekenhuiscijfers gaan steeds sneller dalen: gisteren alleen al kwamen er 38 Covid-bedden op intensieve vrij. Dat is ook goed nieuws voor de horeca. Er circuleert nu al een datum waarop die volledig zou kunnen heropenen. [naar artikel]
Sectorfederatie Belgische Brouwers dringt bij de Nationale Veiligheidsraad aan op een snelle heropening van de horecasector. De federatie hoopt dat... The post Belgische brouwers willen snelle heropening horeca: ‘Situatie is dramatisch’ appeared first on Business AM. [naar artikel]
Een studie van de universiteit van ” die recent gepubliceerd werd in Nature wijst vooral naar de horeca als bron van coronabesmettingen. “Het is niet de enige studie die dat zegt”, reageert biostatisticus Geert Molenberghs. “Telkens gaat het in dezelfde richting: horeca.” [naar artikel]
Een studie van de universiteit van Stanford in Californië die recent gepubliceerd werd in Nature, wijst vooral naar de horeca als bron van coronabesmettingen. “Het is niet de enige studie die dat zegt”, reageert biostatisticus Geert Molenberghs. “Telkens gaat het in dezelfde richting: horeca.” [naar artikel]
Een Amerikaanse studie die onlangs gepubliceerd werd in Nature wijst vooral naar de horeca als bron van coronabesmettingen. “Het is niet de enige studie die dat zegt”, reageert biostatisticus Geert Molenberghs. “Telkens gaat het in dezelfde richting: horeca.” [naar artikel]
Horeca Vlaanderen wil dat er volgende week al meer duidelijkheid komt over de heropening van de cafés en restaurants. Dat schrijft de krant De Zondag. De nationale veiligheidsraad, die over die heropenig beslist, zou pas begin volgende maand daarover samenkomen. "Maar de horeca heeft tijd nodig om een heropening voor te bereiden, daarom moet er al sneller gecommuniceerd worden", zegt Horeca Vlaanderen. [naar artikel]
De Nederlandse regering is en blijft in gesprek met de horecabranche over de coronamaatregelen en steunpakketten. Dat zegt een woordvoerder van de regering in een reactie op een aankondiging van een flink aantal opstandige horeca-ondernemers om vanaf 17 januari de deuren te heropenen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.