De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Boetes voor ladingverzekering in Heusden-Zolder

Het Belang van Limburg

25/01/2022 - 20:45

In samenwerking met de federale wegpolitie Hasselt heeft de verkeersdienst van politie Heusden-Zolder een controle gedaan op de ladingzekering van de vrachtwagens. In totaal werden 7 vrachtwagens grondig nagekeken en bij 4 vrachtwagens werden verschillende mankementen vastgesteld. Het gaat dan onder andere om versleten spanriemen, te weinig riemen of kettingen om het gewicht van de lading te houden in geval van een ongeval of noodstop.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Voor 6.884 euro aan boetes geïnd tijdens actie in Heusden-Zolder (14/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie Heusden-Zolder heeft dinsdag controles gehouden met de Vlaamse Belastingdienst. Er werd voor 6.884,65 euro aan openstaande boetes geïnd. Eén bestuurder werd betrapt met een gsm achter het stuur. Daarnaast werd op Inakker in Zolder 16 hardrijders betrapt. Ze reden tot 70 km/uur in de bebouwde kom.
  [naar artikel]
 2. Voor 6.921 euro aan boetes geïnd in Heusden-Zolder (14/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie Heusden-Zolder heeft dinsdag op twee locaties gecontroleerd samen met de Vlaamse Belastingdienst. Er werd voor 6.921 euro aan openstaande boetes geïnd. Eén bestuurder verloor zijn rijbewijs voor 15 dagen na een positieve speekseltest. 
  [naar artikel]
 3. Voor 5.716 euro achterstallige belastingen en boetes geïnd in Heusden-Zolder (12/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Samen met de Vlaamse belastingsdienst heeft de politie Heusden-Zolder dinsdag voor 5.716 euro aan openstaande belastingen en boetes geïnd. Er werden 1.148 voertuigen gescand. 14 bleken er niet in orde te zijn.
  [naar artikel]
 4. Voor bijna 100.000 euro aan achterstallige boetes geïnd bij actie in Heusden-Zolder (08/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij een controleactie op verschillende locaties in Heusden-Zolder zijn dinsdag voor net geen 100.000 euro aan achterstallige boetes geïnd. Vijf voertuigen werden getakeld omdat de bestuurders de boete niet konden betalen.
  [naar artikel]
 5. Voor 1.590 euro aan openstaande boetes geïnd in Heusden-Zolder (12/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De politie Heusden-Zolder heeft dinsdag gecontroleerd met de Vlaamse Belastingdienst. Er werd voor 1.590 euro aan openstaande boetes geïnd.
  [naar artikel]
 6. Opgefokte bromfiets aan de ketting bij controles in Heusden-Zolder (20/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Bij controles samen met de douane en accijnzen heeft de lokale politie Heusden-Zolder afgelopen weekend voor 870 euro aan openstaande boetes geïnd.
  [naar artikel]
 7. Duo twintigers steelt 600 gram cocaïne van dealer in Heusden-Zolder (23/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Twee twintigers uit Heusden-Zolder zijn donderdag in Hasselt tot elk 18 maanden cel met uitstel veroordeeld voor het stelen van drugs. Op 6 juli 2020 viseerden ze dealers in Hasselt en Heusden-Zolder. Bij een inbraak in Heusden-Zolder betrapte de politie de verdachten op heterdaad.
  [naar artikel]
 8. Duo betrapt op diefstal van 600 gram cocaïne bij dealer in Heusden-Zolder (26/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Twee twintigers uit Heusden-Zolder riskeren 20 maanden cel en 8.000 euro boete voor drugsdelicten. Ze viseerden drugsdealers in Hasselt en Heusden-Zolder bij wie ze cannabis en cocaïne wilden stelen. Bij een inbraak in Heusden-Zolder betrapte de politie de verdachten op heterdaad.
  [naar artikel]
 9. Boetes voor lachgas en geluidshinder tijdens overlastcontroles in Heusden-Zolder (04/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Politie Heusden-Zolder heeft woensdag met elf agenten overlastcontroles gehouden na meerdere klachten van inwoners. Tijdens die actie werden twaalf overtredingen vastgesteld.
  [naar artikel]
 10. Twintiger en minderjarigen breken op 4 plaatsen in Heusden-Zolder in (28/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 21-jarige man uit Heusden-Zolder is dinsdag in Hasselt veroordeeld tot een werkstraf van 150 uur voor vier inbraken en een poging in Heusden-Zolder.
  [naar artikel]
 11. Heusden-Zolder Helpt neemt sterke start (19/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Begin deze week lanceerde lokaal bestuur Heusden-Zolder het platform Heusden-Zolder Helpt. Via www.heusden-zolder.be/heusden-zolder-helpt registreren we alle helpende handen en matchen het met iemand die hulp kan gebruiken. Het initiatief nam alvast een sterke start. Maar liefst 60 geëngageerde inwoners en verenigingen stelden zichzelf belangeloos kandidaat om boodschappen te doen, de hond uit te laten of iemand telefonisch een hart onder de riem te steken.
  [naar artikel]
 12. Liefst 49 boetes voor gsm-gebruik aan stuur bij controles in Heusden-Zolder (17/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Politie Heusden-Zolder heeft 49 bestuurders beboet omdat ze met gsm in de hand aan het stuur zaten. Tijdens de weekendcontroles werden 8 bestuurders betrapt zonder gordel en 2 kinderen werden niet vastgeklikt.
  [naar artikel]
 13. Zes bommengooiers nieuwjaarsnacht Heusden-Zolder geïdentificeerd (18/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De politie en gemeente van Heusden-Zolder konden intussen al zes mensen identificeren die tijdens oudejaarsnacht op de Koolmijnlaan in Heusden-Zolder zware vuurwerkbommen en zelfgemaakte gasbommen afstoken. Ook de ouders van de daders worden aangepakt.
  [naar artikel]
 14. 400 cannabisplanten in beslag genomen in Heusden-Zolder (18/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Sint-Jobstraat in Heusden-Zolder heeft de lokale politie van Heusden-Zolder woensdag voor de tweede keer deze week een cannabisplantage opgedoekt. Er werden 400 cannabisplanten aangetroffen in de lege woning.
  [naar artikel]
 15. Moeilijke avondspits na frontale klap in Heusden-Zolder (14/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De avondspits rond Heusden-Zolder verloopt erg moeizaam na een ongeval op de Meylandtlaan in Heusden-Zolder. Omstreeks 17 uur knalden daar twee...
  [naar artikel]
 16. 31 corona-boetes in Heusden-Zolder: jongeren vluchten weg aan jeugdhuis (14/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend heeft de politie Heusden-Zolder 31 corona-boetes opgesteld. Het begon vrijdag al met een 16-jarige uit de gemeente. De jongeman kon op het Marktplein worden tegengehouden. Op zijn crossmotor hing geen nummerplaat. De jongeman kon ook geen verzekering en rijbewijs voorleggen. De uitleg dat hij in het bos ging rijden, werd niet echt geloofd omdat hij op het Marktplein aan de kant was gezet. De crossmotor is in beslag genomen en de nodige pv’s zijn opgesteld.
  [naar artikel]
 17. Een op vier te snel en bromfiets in beslag genomen in Heusden-Zolder (16/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Heusden-Zolder is een op vier gecontroleerde bestuurders geflitst bij snelheidscontroles op acht plaatsen in de gemeente. Tijdens die actie vorige donderdag zijn 1.624 voertuigen gecontroleerd. Er werden 398 boetes opgestuurd. Een van de bestuurders haalde een snelheid van 110 km/u in de Sint-Jobstraat waar maximaal 50 km/u mag worden gereden.
  [naar artikel]
 18. Meer boetes voor gsm-gebruik dan voor alcohol tijdens controle in Heusden-Zolder (27/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens het Weekend zonder Alcohol heeft politie Heusden-Zolder liefst 1.154 ademtesten afgenomen. Slechts 5 bestuurders hadden te veel gedronken. Opvallend daarbij: 16 bestuurders reden met gsm in de hand en 8 bestuurders droegen geen gordel.
  [naar artikel]
 19. Heusden-Zolder en Lummen liggen op ramkoers (02/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Heusden-Zolder is boos of zeg maar woedend op buurgemeente Lummen. “Zij trekken het gemeenschappelijke standpunt over de ontsluiting van de kolenhaven eenzijdig terug. Dat pikken we niet”, zegt schepen Schops van Heusden-Zolder. En dus volgen er allerlei ‘strafmaatregelen’.
  [naar artikel]
 20. Heusden-Zolder vraagt mogelijk nieuwe doorlichting van moskee (06/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  De gemeente Heusden-Zolder vraagt mogelijk een nieuwe doorlichting van de erkende moskee Sultan Ahmet. Dat zegt burgemeester van Heusden-Zolder Mario Borremans (GOED) nadat een rapport van de Staatsveiligheid de moskee van Heusden-Zolder linkt aan de verspreiding van extremistische ideeën in Limburg.
  [naar artikel]
 21. Fikse ruzie tussen Heusden-Zolder en Lummen over ontsluitingsweg Kolenhaven (01/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Er is een fikse ruzie aan de gang tussen buurgemeenten Heusden-Zolder en Lummen. En die dreigt te escaleren. Heusden-Zolder gaat namelijk alle toegangswegen tot de industrie van Lummen afsluiten voor het vrachtverkeer. Een vergeldingsactie, want Heusden-Zolder pikt het niet dat er een ontsluitingsweg komt voor de Kolenhaven in Lummen. Die weg zou voor overlast zorgen in Viversel en Eversel en daar groeit het verzet. "Lummen laat ons in de steek", klinkt het in Heusden-Zolder. "Trumpiaanse praktijken", zeggen ze in Lummen.
  [naar artikel]
 22. N-VA Heusden-Zolder stuurt postkaarten naar… Houthalen (05/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  N-VA in Heusden-Zolder heeft een ontwerpbureau onder de arm genomen dat de verkiezingscampagne beheert. Zo werden er 12.000 postkaarten met vakantiewensen gedrukt voor in de brievenbussen van de inwoners van Heusden-Zolder. Maar nu blijkt dat wellicht de helft daarvan in Houthalen terecht is gekomen.
  [naar artikel]
 23. Strengere controles van horecazaken in Heusden-Zolder: "Daar komt veel volk samen" (21/07/2020 - VRT NWS)
  Vanwege het hoge aantal coronabemettingen in Heusden-Zolder gaat de politie de horeca strenger controleren. Momenteel blijft het onduidelijk waarom de cijfers in Heusden-Zolder zo hoog zijn.
  [naar artikel]
 24. Rouwregisters van Beringen en Heusden-Zolder geopend (12/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de gemeentehuizen van Heusden-Zolder en Beringen liggen vanaf maandagochtend om 9.00 uur rouwregisters voor de Chris Medo (42) en Benni Smulders, de twee brandweermannen uit Heusden-Zolder die zondagochtend om het leven kwamen bij een uitslaande brand in Beringen.
  [naar artikel]
 25. Jana en Sven in Heusden-Zolder (22/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Sven Bosmans (25), uit Heusden-Zolder, plaatser interieurbeglazing bij Glas Ceyssens in Heusden-Zolder.
  [naar artikel]
 26. Friturist in Heusden-Zolder kon overvallers verjagen door te dreigen met gooien van hete olie (02/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee jonge twintigers uit Heusden-Zolder riskeren elk 24 maanden cel voor een mislukte overval op frituur Inakker in Heusden-Zolder. Uitbater Pei wist het gemaskerde en gewapende duo te verjagen toen hij dreigde hete frituurolie op ze te smijten.
  [naar artikel]
 27. Ook vaccinatiecentrum Heusden-Zolder vraagt 16 en 17-jarigen zich te registeren op QVAX (25/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het vaccinatiecentrum in Heusden-Zolder waar inwoners van Lummen en Heusden-Zolder terecht kunnen voor hun prik doet een oproep tot jongeren van 16 en 17 jaar om zich te registeren op de Qvaxlijst.
  [naar artikel]
 28. Heusden-Zolder maakt zich klaar voor Orchilim 2019 (18/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De orchideeënvereniging regio Limburg houdt op 20, 21 en 22 april in de luchtfabriek (de voormalige mijn van Heusden-Zolder) een vijfde internationale orchideeënshow. In het verleden vond deze show al plaats in Alden Biezen, maar deze keer werd voor de locatie in Heusden Zolder gekozen.
  [naar artikel]
 29. Coronabesmettingen in Heusden-Zolder nog steeds hoog: "Inwoners zijn ongerust" (27/07/2020 - VRT NWS)
  De gemeente Heusden-Zolder stond al enkele dagen bovenaan de lijst van gemeenten waar het aantal besmettingen met het coronavirus piekt. De burgemeester van Heusden-Zolder Mario Borremans (GOED) kijkt met spanning uit naar de beslissingen van de Veiligheidsraad.
  [naar artikel]
 30. 'De Romeinen woonden al in Heusden-Zolder' (17/11/2020 - VRT NWS)
  Archeologen hebben tijdens een zogenaamd vooronderzoek in Heusden-Zolder sporen van bewonen uit de Late IJzertijd, de Romeinse periode en de Middeleeuwen gevonden op een terrein in Heusden-Zolder. Het is de eerste keer dat in die buurt historische vondsten worden gedaan, heel het terrein zal nu worden afgegraven.
  [naar artikel]
 31. Speleoloog uit Heusden-Zolder als eerste Vlaming erkend in internationaal bestuur (25/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hij begon als mijnwerker in Zolder en schopt het nu tot de internationale top van de speleogie. Marc Mentens uit Heusden-Zolder maakt z’n droom helemaal waar.
  [naar artikel]
 32. Unizo Heusden-Zolder overhandigt relanceplan aan het gemeentebestuur (09/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Unizo Heusden-Zolder geeft het gemeentebestuur de nodige input met speerpunten voor heropleving van de lokale economie in Heusden-Zolder. Thema's die in het dossier aan bod komen zijn o.a. toekomstgericht ondernemen met duurzaamheid en digitalisering, lokale mobiliteit, fiscaliteit en ruimtelijke ordening.
  [naar artikel]
 33. Het Vagevuurpad is Fonkelstraat van het jaar in Heusden-Zolder (19/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Met de actie Heusden-Zolder Fonkelt daagde het gemeentebestuur van Heusden-Zolder haar inwoners ook nu weer uit om hun straat of buurt zo sfeervol mogelijk in te kleden en mee te dingen naar de felbegeerde titel van Fonkelstraat van het jaar. Intussen werd de winnaar bekendgemaakt. “Het Vagevuurpad is deze keer de winnende straat. De straat gaat aan de haal met een geschenkbon van 500 euro en wordt de trotse bezitter van het Heusden-Zolder Fonkelt-straatnaambord.”  
  [naar artikel]
 34. Twaalf maanden cel gevraagd voor steekpartij in Heusden-Zolder: “Kleine messteek met grote complicaties” (18/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een 32-jarige man uit Heusden-Zolder moet vrezen voor 12 maanden cel nadat hij op 20 januari 2018 een caféganger met een mes toetakelde. Het slachtoffer lag enkele dagen op intensieve zorgen na de steekpartij in café Reina in Heusden-Zolder.
  [naar artikel]
 35. Ook everzwijnen volgen verkeersregels in Heusden-Zolder (17/06/2019 - De Standaard)
  Er zijn bijzondere beelden opgedoken van een groep everzwijnen in het centrum van Heusden-Zolder. Een moeder en haar jongen steken in Heusden de Koolmijnlaan over… via het zebrapad.
  [naar artikel]
 36. Vijf transmigranten opgepakt in Heusden-Zolder (20/09/2018 - De Morgen)
  De lokale politie in Heusden-Zolder heeft deze ochtend vijf transmigranten kunnen oppakken. Ze waren afkomstig uit Eritrea. Er kwam een melding binnen dat er transmigranten waren opgemerkt aan het distributiecentrum van warenhuisketen Aldi in Heusden-Zolder. 
  [naar artikel]
 37. Ankelore en Björn in Heusden-Zolder (28/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Björn Lemmens (29) uit Heusden-Zolder, postbode bij B-post in Heusden-Zolder
  [naar artikel]
 38. Laatste vaccinatiecentra in Houthalen en Heusden-Zolder, inwoners Halen moet naar Diest (14/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De vaccinatiecentra voor de inwoners van Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lummen en Halen zijn bekend. De expohal in Kelchterhoef en de feestzaal Watt17 in Heusden-Zolder worden vaccinatiecentra in de eerstelijnszone MidWestLim.
  [naar artikel]
 39. Rijstrook E314 in Zolder versperd na ongeval (17/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de E314 is rond half tien vanavond een ongeval gebeurd ter hoogte van Heusden-Zolder. De rechterrijstrook tussen Circuit Zolder en Heusden-Zolder is versperd in de richting van Genk.
  [naar artikel]
 40. Beringen en Heusden-Zolder starten rouwregister voor slachtoffers (12/08/2019 - VRT NWS)
  De gemeenten Beringen en Heusden-Zolder zijn een dag na de zware brand nog in een diepe rouw. In beide gemeentehuizen is er een rouwregister geopend, waar mensen een boodschap kunnen achterlaten voor de familie en voor dierbaren van de overleden brandweermannen. En ook in de brandweerkazerne zelf van Heusden-Zolder staat de tijd even stil vandaag. Om twee uur wordt een minuut stilte gehouden.
  [naar artikel]
 41. Pool met zware voet heeft voor 1.212 euro snelheidsboetes verzameld in Heusden (23/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een Pool die momenteel in België werkt en in Heusden-Zolder logeert, is maandagochtend aan de kant gehaald omdat hij een reeks openstaande boetes had. Hij passeerden met zijn Audi A6 regelmatig te snel de flitspaal op de Koolmijnlaan. Zo had hij al tien boetes verzameld. Bij de controle bleek dat de auto op naam van zijn moeder - die nog in Polen woont - staat. De man moet nu in totaal 1.212 euro aan openstaande boetes betalen. Voor een overtreding riskeert hij zijn rijbewijs kwijt te spelen. Daarom werd een pv opgesteld en naar de rechtbank verstuurd. Later zal hij zich moeten gaan verantwoorden voor zijn rijgedrag.
  [naar artikel]
 42. Man gooit vloeistof naar buschauffeur van De Lijn in Heusden-Zolder (30/06/2018 - VRT NWS)
  Een man heeft woensdag in Heusden-Zolder een irriterende vloeistof naar een buschauffeur van De Lijn gegooid. Dat meldt de politie van de zone Heusden-Zolder vrijdag.  
  [naar artikel]
 43. Open Vld ziet geen graten in samenwerking met ex-Vlaams Belanger (16/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zowel de Open Vld-afdeling van Beringen als die van Heusden-Zolder wil samenwerken met een ex-Vlaams Belanger. Maar de provinciale leiding van Open Vld vindt dit alleen in het geval van Heusden-Zolder een probleem. “Heusden-Zolder valt niet te vergelijken met Beringen”, klinkt het.
  [naar artikel]
 44. Heusden-Zolder vraagt snelle communicatie rond clusteronderzoek (21/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Burgemeester van Heusden-Zolder Mario Borremans (GOED) dringt aan op een snelle communicatie rond het onderzoek naar de plotse stijging van de coronagevallen in zijn gemeente. Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid speurt momenteel onder meer in Heusden-Zolder naar clusters van coronabesmettingen.
  [naar artikel]
 45. Heusden-Zolder helpt (18/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Onze gemeente staat gekend om haar geëngageerd en actief verenigingsleven. Afgelopen week zagen we daar meer dan ooit sterke voorbeelden van. Initiatieven en acties om mede-inwoners te helpen, schoten als paddenstoelen uit de grond. De invloed van het coronavirus laat duidelijk niemand onberoerd. Op www.heusden-zolder.be/heusden-zolder-helpt worden alle vragen gebundeld en zie je eenvoudig hoe je kan bijdragen als vrijwilliger.
  [naar artikel]
 46. Twee voertuigen botsen op Koolmijnlaan in Heusden-Zolder (21/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Aan de Koolmijnlaan in Heusden-Zolder is donderdag een verkeersongeval met twee voertuigen gebeurd. Rond 21 uur kwam het tot een aanrijding. De omstandigheden zijn niet bekend. Een ambulance werd opgeroepen voor de gewonden. De politie van Heusden-Zolder deed de vaststellingen. Ook de brandweerzone Zuid West Limburg werd opgeroepen om het wegdek te reinigen.
  [naar artikel]
 47. Inbraakpoging in Heusden-Zolder (02/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de Schansstraat in Heusden-Zolder is het slot van de voordeur van een huis geforceerd. Er zou niets zijn gestolen.
  [naar artikel]
 48. Gewonde bij ongeval in Heusden-Zolder (05/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een fietsster (17) uit Heusden-Zolder werd woensdag om 12.40 uur aangereden op de Koerselsebaan. Ze raakte daarbij gewond.
  [naar artikel]
 49. Pas getrouwd: Yeter en Mert in Heusden-Zolder (16/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Met Irevül (27), uit Heusden-Zolder, planning specialist bij Kuehne+Nagel
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy