Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Anne-Sophie Breysem van restaurant Ansoler in Hasselt. “Door deze uitdagende smaakcombinaties word ik elke keer opnieuw van mijn sokken geblazen.” [naar artikel]
Chef Anne-Sophie Breysem van Ansoler grilt haar lievelingsstuk vlees voor misdaadauteur Toni Coppers. “Veel mensen kiezen filet pur, maar ik verkies ribeye. Veel meer smaak als je het mij vraagt!” [naar artikel]
Als beste Grills-chips en een witte Manon-praline kunnen namaken, dan verdien je een plek in de finale van Snackmasters. Voormalig Lady Chef Of The Year Anne-Sophie Breysem (33) won dinsdag met vlag en wimpel. [naar artikel]
Op zondag 13 juni maakt Anne-Sophie Breysem (34) haar debuut op de culinaire zender njam!. In het programma De Zomerkeuken van… geeft de chef van het Hasseltse restaurant Ansoler de kijker ideeën voor een culinair feest in eigen tuin. [naar artikel]
Als beste Grills-chips en een witte Manon-praline kunnen namaken, dan verdien je een plek in de finale van Snackmasters. Voormalig Lady Chef of the Year Anne-Sophie Breysem (33) won met vlag en wimpel de eerste halve finale van het VTM-programma. [naar artikel]
In de finale van ‘Snackmasters’ moest Anne-Sophie Breysem (33) nipt de duimen leggen tegen Piet Huysentruyt. En de deuren van haar eigen restaurant zitten ook weer op slot. Maar het hoofd laten hangen, da’s niks voor haar. “Nu kan ik mijn lief tenminste weer wat vaker zien dan enkel op zondag”, zegt Anne-Sophie. Al hoeft die lockdown nu ook weer niet al te lang te duren. “Anders moeten we maar weer afhaalmaaltijden gaan aanbieden. De rekeningen laten opstapelen is sowieso geen optie.” [naar artikel]
Vanaf 6 juni maken twee nieuwe chefs hun debuut op het kookkanaal njam!. De Belgische Lady Chef Anne-Sophie Breysem en de Nederlandse BBQ-koning Jord Althuizen zullen de kijkers tijdens de zomermaanden meenemen in hun keukens. In het nieuwe seizoen van ‘De Zomerkeuken van de njam-chefs’ geven de twee culinaire kenners tips voor iedereen die een feest in eigen tuin wil geven. [naar artikel]
Vleessla en cactusjenever zijn twee onmisbare producten in de routine van de dag van ladychef Anne-Sophie Breysem van het Hasseltse restaurant Ansoler. Ook altijd in haar koelkast: bubbels. “Want je weet nooit wanneer je iets te vieren hebt”, lacht de chef. [naar artikel]
Zelfs een chef zoals Michaël Vrijmoed (41) van restaurant Vrijmoed in Gent kan niet aan heerlijke klassiekers zoals koffiekoeken weerstaan. “Ik moet mezelf na vijf koffiekoeken van mijn favoriete bakker echt verplichten om te stoppen met er te eten, zó lekker zijn ze”, klinkt het. Wat is die favoriete bakker dan en waar gaat hij het liefst op restaurant? Aan deze 7 eetadresjes in Gent, Antwerpen, Kruisem, Waarschoot, Nazareth en Knokke-Heist brengt hij graag een bezoekje. [naar artikel]
Zelfs een chef zoals Michaël Vrijmoed (41) van restaurant Vrijmoed in Gent kan niet aan heerlijke klassiekers zoals koffiekoeken weerstaan. “Ik moet mezelf na vijf koffiekoeken van mijn favoriete bakker echt verplichten om te stoppen met er te eten, zó lekker zijn ze”, klinkt het. Wat is die favoriete bakker dan en waar gaat hij het liefst op restaurant? Aan deze 7 eetadresjes in Gent, Antwerpen, Kruisem, Waarschoot, Nazareth en Knokke-Heist brengt hij graag een bezoekje. [naar artikel]
“Een mooi linnen tafellaken in een restaurant kan ik altijd appreciëren”, vertelt chef Sofie Dumont. “Al eet ik even graag mijn frietjes op het terras van een café op." In welk restaurant schuift ze dan het liefst aan zo’n met linnen bedekte tafel aan? En wat is haar klassieke bestelling in de frituur? Ze deelt haar 7 favoriete eetadresjes in Sint-Idesbald, Brussel, Pepingen, Waterloo, Koksijde en Kopenhagen. [naar artikel]
“Vlaanderen behoort voor mij tot de culinaire wereldtop”, vertelt chef Wim Ballieu, bekend van zijn Balls & Glory en Wim’s Deli. “Ook wat bakken betreft, al wacht ik niet zo graag op eten: in mijn favoriete bakkerij omzeil ik de lange wachtrijen door via Deliveroo te bestellen”, lacht hij. Waar gaat hij in eigen land dan het liefst uit eten en waar bestelt hij zijn pistolets of frietjes? Hij deelt zijn zeven favoriete eetadresjes in Sint-Gillis, Gent, Brussel, Etterbeek, Elsene en Marke. [naar artikel]
“Een mooi linnen tafellaken in een restaurant kan ik altijd appreciëren”, vertelt chef Sofie Dumont. “Al eet ik even graag mijn frietjes op het terras van een café op." In welk restaurant schuift ze dan het liefst aan zo’n met linnen bedekte tafel aan? En wat is haar klassieke bestelling in de frituur? Ze deelt haar 7 favoriete eetadresjes in Sint-Idesbald, Brussel, Pepingen, Waterloo, Koksijde en Kopenhagen. [naar artikel]
Piet Huysentruyt (57) en Anne-Sophie Breysem (33) zijn de chefs die vanavond zullen uitmaken wie zich de ultieme 'snackmaster' mag noemen. In de finale proberen ze drie klassiekers van het koekjesmerk Jules Destrooper zo goed mogelijk na te maken. [naar artikel]
“Meestal ben ik geen fan van ribbetjes”, bekende onze journaliste onlangs. Chef Sukhon van het Hasseltse La Casetta schotelde haar zijn fameuze Koreaanse ribbetjes voor. Hebben we een bekeerlinge? [naar artikel]
De koekjes van Jules Destrooper beslechten de finale van Snackmasters. De Hasseltse Anne-Sophie Breysem neemt het vanavond (dinsdag) op tegen Piet Huysentruyt. “Bij geen enkele chef staat ‘opgeven’ in het woordenboek.” [naar artikel]
De klassieke lasagne staat op menig Limburgse menukaart. Maar in welk restaurant smaakt de bolognaisesaus het best en is het korstje het krokantst? Topchef Anne-Sophie Breysem maakte voor ons een culinair rondje Italië in eigen provincie. “Deze saus heeft meer weg van tomatensoep.” [naar artikel]
Geen seizoen waarin traag gegaarde ribbetjes beter smaken dan de zomer. Wij stuurden Dimitri Zetzsche - Belgisch kampioen BBQ in de categorie ribbetjes - op pad om in zeven Limburgse restaurants spareribs te proeven. “Over ‘all you can eat-formules’ ben ik meestal sceptisch, maar hier begrijpen ze perfect wat een lekkere portie ribbetjes is.” [naar artikel]
Op restaurant eten, doen we allemaal wel eens graag, maar ken je deze verborgen plekjes al? Elke week duiken we in de favoriete eetadresjes van enkele BV’s. Deze week aan de beurt: de stad Antwerpen. We zetten 10 restaurants op een rijtje waar je in de koekenstad met veel plezier een tafeltje reserveert tijdens dit verlengde weekend. “Deze plek is al jaren mijn favoriet in de Scheldestad en stelt écht nooit teleur.” [naar artikel]
Chef Seppe Nobels van Instroom Academy was onlangs op televisie nog te zien in ‘Restaurant Misverstand’. Dat hij zelf ook graag uit eten gaat is zeker géén misverstand. Aan zijn favoriete adressen zijn heel wat mooie herinneringen verbonden. “Hier kwam ik altijd eten met mijn ouders wanneer ik mijn rapport kreeg”, vertelt de chef. Hij deelt zijn lievelingsplaatsen in Brussel, Antwerpen, Anderlecht, Mechelen en Peru. [naar artikel]
Na een afgelaste en een ‘light’ versie maakt Hasselt zich op voor een weekend lang Jeneverfeesten als vanouds. Wel opletten, want door werken zijn er een aantal bekende feestlocaties die verhuizen. [naar artikel]
Een nieuwe fase in Mijn Keuken Mijn Restaurant. In de battles worden de kandidaten door enkele topchefs beoordeeld. “Het was uit mijn comfortzone, maar ze mogen me zeker opnieuw vragen”, zegt de Hasseltse chef Anne-Sophie Breysem van restaurant Ansoler. [naar artikel]
Jelle Beeckman of ‘The Messy Chef’ kroop zelf een tijdje in de keuken van een foodtruck, maar wanneer hij zelf uit eten gaat, mag het zeker een echt restaurant zijn. Het liefst op zijn menu? Nieuwe dingen én comfort. “Elke keer als ik hier ga eten, leer ik nieuwe smaken kennen, wat heel boeiend is voor mij als chef”, klinkt het bij de 33-jarige foodblogger. Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen verspreid over Sijsele, Antwerpen, Gent, Beernem én een must visit in Amerika. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.