Owngoal in blessuretijd behoedt tienkoppig Antwerp voor duur puntenverlies

11/02/2022 - 23:18
"Antwerp is op het veld van staartploeg Seraing nipt aan duur puntenverlies ontsnapt. Voor de pauze liet de Great Old enkele wenkende kansen liggen en in de tweede helft dreigde een rode kaart voor Samatta roet in het eten te gooien. In blessuretijd pakte Antwerp alsnog de volle buit via een afgeweken schot van Almeida."

1. Antwerp wint in blessuretijd op het veld van Seraing (11/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp is op het veld van staartploeg Seraing nipt aan duur puntenverlies ontsnapt. Voor de pauze liet de Great Old enkele wenkende kansen liggen en in de tweede helft dreigde een rode kaart voor Samatta roet in het eten te gooien. In blessuretijd pakte Antwerp alsnog de volle buit via een afgeweken schot van Almeida. [naar artikel]

2. Tienkoppig Antwerp zet Union onder druk na zege in blessuretijd bij Seraing (11/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Na een moeilijke wedstrijd, waarin Antwerp na 63 minuten met tien man kwam te staan door rood voor Samatta, is The Great Old er toch in geslaagd om een 0-1-zege uit de brand te slepen in Seraing dankzij een owngoal van Dietsch. Daarmee zet de tweede in de stand druk op leider Union. [naar artikel]

3. Penaltytrauma steekt weer de kop op (12/04/2019 - De Morgen)

Anderlecht leed kostbaar puntenverlies tegen Mechelen. Paars-wit miste liefst drie penalty's, maar een treffer van Okaka leek Anderlecht de drie punten te bezorgen. Tot een owngoal van Kara in blessuretijd alsnog voor puntenverlies zorgde. [naar artikel]

4. Antwerp lijdt op slotspeeldag van reguliere competitie nog verrassend en duur puntenverlies tegen Cercle Brugge (09/04/2022 - Het Belang van Limburg)

De Bosuil maakte in aanwezigheid van zijn weduwe Kyana indruk met het eerbetoon voor de overleden Miguel Van Damme, maar het spel van Royal Antwerp FC kon iets minder bekoren. Direct na de rust bracht Balikwisha de Great Old op voorsprong maar na de gelijkmaker van Denkey bleef Antwerp steken op 1-1. Duur puntenverlies alvast in de aanloop naar de Champions Play-offs. [naar artikel]

5. Atlético Madrid lijdt duur puntenverlies door gelijkmaker in blessuretijd (19/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Atlético Madrid heeft dinsdagavond tijdens de tiende speelronde van La Liga duur puntenverlies geleden tegen Rayo Vallecano. Het Madrileens onderonsje eindigde op 1-1 na een late gelijkmaker. [naar artikel]

6. Football Talk. Belgische beloften op EK tegen Portugal, Nederland en Georgië - Atlético lijdt duur puntenverlies door late gelijkmaker (18/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Atlético Madrid heeft tijdens de tiende speelronde van La Liga duur puntenverlies geleden tegen Rayo Vallecano. Het Madrileens onderonsje eindigde op 1-1 na een late gelijkmaker. Alvaro Morata (20.) opende de debatten in het Wanda Metropolitano en die ene goal leek lange tijd te volstaan voor de overwinning. Tot ex-Atlético-speler Radamel Falcao (90.+2) in blessuretijd een punt uit de brand sleepte van op elfmeter. [naar artikel]

7. LIVE: Tienkoppig Union geeft gouden driepunter nog uit handen tegen Antwerp na flater Moris in blessuretijd (17/03/2024 - Sporza)

De slotspeeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League serveert nog een heuse topper, met het duel tussen regerend landskampioen Antwerp en leider Union. Volg de wedstrijd hier live vanaf 16.00 uur. [naar artikel]

8. Duur puntenverlies voor Juventus na gemiste strafschop Cristiano Ronaldo (16/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Duur puntenverlies voor Juventus: in de thuismatch tegen Atalanta - net als Juve overwinterend in de Champions League - kwam de Italiaanse titelverdediger niet verder dan een gelijkspel. [naar artikel]

9. LIVE. Verlengingen op de Freethiel! Mbokani scoort twee keer tegen ex-club, maar tienkoppig Antwerp keert nog terug via owngoal (10/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Zestiende finales Croky Cup • Aftrap: 20u • SK Beveren-Antwerp • Mbokani tegen ex-club [naar artikel]

10. VIDEO. Tienkoppig Cercle Brugge dient Genk eerste nederlaag toe na onder meer schlemielige owngoal (24/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

De eerste competitienederlaag voor Racing Genk is een feit. Met een owngoal en een blunder achterin werden de drie punten zorgvuldig ingepakt en... [naar artikel]

11. Door het oog van de naald: invaller Rodriguez behoedt Union met spectaculaire winning goal voor puntenverlies (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Dan toch geen puntenverlies in eigen huis. Kevin Rodriguez ontpopte zich tot redder van Union met een doelpunt in de toegevoegde tijd. 2-1. De leider blijft nu al 15 competitiewedstrijden ongeslagen. [naar artikel]

12. FC Barcelona lijdt duur puntenverlies waardoor Real Madrid morgen 2 punten kan uitlopen, Suárez: “Ik ben woedend en gefrustreerd” (27/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Eden Hazard en co wrijven zich al in de handen. FC Barcelona heeft duur puntenverlies geleden op het veld van laagvlieger Celta de Vigo (2-2).... [naar artikel]

13. STVV vergeet kansen af te maken en geeft zege in blessuretijd uit handen tegen Eupen (03/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV gaf vrijdagavond diep in blessuretijd de zege uit handen. Een owngoal van Paeshuyse leek lange tijd voldoende te zullen worden voor de Kanaries. Tot Pantovic diep in blessuretijd de bal voorbij het pak én Suzuki krulde. Weg Truiense overwinning. [naar artikel]

14. ANALYSE. "Ik geniet van het voetbal van Fink, maar in de blessuretijd mag het op z'n Hollerbachs" (11/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Voor de tweede week op rij leed STVV duur puntenverlies in de blessuretijd. Onze huisanalist Thomas Chatelle amuseerde zich tijdens het aangenaame kijkstuk op Westerlo (3-3), maar stelt zich de vraag of coach Thorsten Fink zich in het slot van wedstrijden niet beter wat zou spiegelen aan zijn voorganger. “In de negentigste minuut zou STVV Fink moeten kunnen wisselen voor Hollerbach.” [naar artikel]

15. FC Barcelona lijdt duur puntenverlies in slotminuten tegen Celta, Real Madrid kan morgen 2 punten uitlopen (27/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

16. Napoli en Mertens laten zege in blessuretijd liggen na wedstrijd met vier strafschoppen (03/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Spectaculaire ontknoping in de wedstrijd tussen Sassuolo en Napoli. Insigne leek met een treffer in blessuretijd de bezoekers de zege te schenken maar in de 95ste minuut trapte Caputo vanop de stip alsnog de gelijkmaker tegen de touwen. Duur puntenverlies voor het team van Dries Mertens in de strijd om de Champions League. Mertens startte in de basis maar werd in de loop van de tweede helft vervangen. [naar artikel]

17. Na een rampstart kaapt tienkoppig Antwerp de zege weg bij Cercle, De Sart matchwinnaar met fraaie knal (19/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

De match begon rampzalig, maar een tienkoppig Antwerp kaapte na veel gezwoeg toch de drie punten weg bij Cercle Brugge. Al na twee minuten - na de... [naar artikel]

18. Antwerp sleept in blessuretijd zege uit de brand tegen Seraing en zet Union onder druk (11/02/2022 - Het Belang van Limburg)

19. Football Talk. Suarez behoedt Atlético van puntenverlies - Messi mist match tegen Metz met kneuzing aan knie (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Op de zesde speeldag in La Liga heeft landskampioen Atletico Madrid nieuw puntenverlies op het nippertje afgewend. Op het veld van buur Getafe pakte het in het slotkwartier de winst dankzij twee goals van Luis Suarez (1-2). [naar artikel]

20. Owusu alweer de held van Antwerp, Lokeren gaat in blessuretijd onderuit (05/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Antwerp is met 1-2 gaan winnen op het veld van Lokeren, dat zijn eerste nederlaag lijdt in Play-off 2. William Owusu zorgde in de blessuretijd voor het winnende doelpunt. Door de zege wordt Antwerp tweede in Play-off 2B op drie punten van leider Lokeren. [naar artikel]

21. THES lijdt duur puntenverlies tegen rode lantaarn Knokke (17/10/2021 - Het Belang van Limburg)

THES leed gisteren duur puntenverlies op het veld van rode lantaarn Knokke. Invaller Bertaccini maakte de 1-0 van Lambo nog ongedaan, maar Ceulemans hield de punten alsnog thuis met een penaltygoal. [naar artikel]

22. Landskampioen Antwerp pakt eerste driepunter met dank aan owngoal van Daland (30/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Landskampioen Antwerp heeft ook de nieuwe competitie met een overwinning ingezet, al had het team van Mark van Bommel weinig overschot tegen Cercle Brugge. Een owngoal van Jesper Daland op slag van rusten besliste over winst en verlies. [naar artikel]

23. Tienkoppig Real Madrid pakt in blessuretijd de zege bij Alavés en neemt leidersplaats weer over in LaLiga (22/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid gaat de winterstop in Spanje als leider in. De Koninklijke profiteerde donderdagavond optimaal van het eerdere puntenverlies van seizoensrevelatie Girona bij Betis (1-1) door met een 0-1 zege bij Alavés de leidersplaats na achttien speeldagen in La Liga weer over te nemen. [naar artikel]

24. Antwerp pakt eerste driepunter met dank aan owngoal, Van Bommel: “Niet tevreden met uitvoering” (30/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Landskampioen Antwerp heeft ook de nieuwe competitie met een overwinning ingezet, al had het team van Mark van Bommel weinig overschot tegen Cercle Brugge. Een owngoal van Jesper Daland op slag van rust besliste over winst en verlies. [naar artikel]

25. KIJK. Prachtige acties en pijnlijke owngoal: de doelpunten van Barcelona tegen Antwerp (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het klasseverschil tussen Antwerp en FC Barcelona werd snel pijnlijk duidelijk. Joao Félix scoorde na een fantastische aanval, ook Lewandowski pikte z’n goaltje mee en Bataille had pech met een owngoal. Bekijk hieronder ale doelpunten uit de wedstrijd. [naar artikel]