De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Boek van Matthew Perry bezorgt Jennifer Aniston “slapeloze nachten”: “Bang voor pijnlijke details over haar scheiding met Brad”

Het Laatste Nieuws

22/02/2022 - 15:34

‘Friends’-acteur Matthew Perry (52) brengt eind dit jaar z’n eigen memoires uit. Het boek ‘Friends, Lovers, and The Big Terrible Thing’ werpt onder andere een persoonlijke blik achter de schermen bij de sitcom en daar zijn niet alle collega’s gerust in. Vooral Jennifer Aniston (53) zou schrik hebben. “Ze vreest dat alle geheimen over haar scheiding met Brad Pitt op straat gegooid zullen worden.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jennifer Aniston ongerust over memoires van ‘Friends’-collega “die te veel weet over scheiding met Brad Pitt” (22/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston zou zich “volgens een insider” grote zorgen maken over de memoires van Matthew Perry, een van haar medespelers in de serie ‘Friends’. In het boek zouden onder meer persoonlijke details onthuld worden over haar mislukte huwelijk met acteur Brad Pitt.
  [naar artikel]
 2. Jennifer Aniston had het moeilijk tijdens opnames van ‘Friends’-reünie: “Pijnlijke herinneringen aan scheiding met Brad Pitt” (08/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De opnames van de ‘Friends’-reünie haalden oude wonden open bij Jennifer Aniston (52). De actrice beleefde tijdens het laatste seizoen van de reeks namelijk een moeilijke periode omdat haar huwelijk met Brad Pitt (57) ten einde liep. “Die pijnlijke herinneringen kwamen allemaal weer naar boven”, vertelt ze in een interview.
  [naar artikel]
 3. Matthew Perry over dramatische date met Cameron Diaz: "Ze sloeg me in mijn gezicht” (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Matthew Perry (53) heeft het in zijn nieuwe memoires onder meer over zijn split met Julia Roberts en over hoe zijn ‘Friends’-collega Jennifer Aniston hem ooit afgewezen heeft, maar in het boek van de acteur komt er ook nog een derde vrouw aan bod: Cameron Diaz (50). Deze laatste zou ooit op een “geheime date” met Perry geweest zijn, maar die zou uiteindelijk niet zo goed afgelopen zijn.
  [naar artikel]
 4. Nico (39) zamelt goederen in voor Oekraïne: “De oorlog bezorgt ons slapeloze nachten” (01/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nico Vanderelst (39) uit Assent-Bekkevoort, vlak bij Halen, is een hulpactie voor Oekraïne gestart. “Mijn vrouw is van daar en hier werken tien Oekraïners”, zegt hij. “De oorlog bezorgt ons slapeloze nachten.”
  [naar artikel]
 5. Brad Pitt gespot op verjaardagsfeestje Jennifer Aniston (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Brad Pitt is zaterdag opgemerkt op het verjaardagsfeestje van zijn ex-vrouw Jennifer Aniston. De actrice vierde haar vijftigste verjaardag met een groot feest in de Sunset Tower in Los Angeles. Pitt en Aniston vroegen in 2005 de scheiding aan na een huwelijk van 5 jaar.
  [naar artikel]
 6. Brad Pitt en Jennifer Aniston gaan vijftien jaar na scheiding samenwerken (18/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Brad Pitt (56) en Jennifer Aniston (51) doen samen mee aan een actie om geld in te zamelen voor corona-hulpfondsen. Het is de eerste keer sinds hun...
  [naar artikel]
 7. “Niemand van de ‘Friends’-cast zal mijn boek lezen”: Matthew Perry over zijn onthullende memoires (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’, de memoires van Matthew Perry (53) rollen - ondanks het nog niet eens verscheen - nu al massaal over de tongen. De ‘Friends’-ster gunt lezers een exclusieve blik in zijn gedachten en gevoelens. Over zijn drugsverleden én over zijn periode in de hitserie ‘Friends’. Al staan Jennifer Aniston (53) en co volgens de acteur niet te springen om zijn boek te lezen.
  [naar artikel]
 8. Jennifer Aniston (53) onthult dat ze ongewenst kinderloos is: “Ik heb zelfs ivf geprobeerd” (09/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Jennifer Aniston (53) heeft in een interview met het tijdschrift Allure onthuld dat ze jaren geleden probeerde zwanger te worden, maar dat het niet mocht zijn. “Ik deed ivf, dronk Chinese theeën, noem maar op. Ik probeerde alles.” De verhalen dat Brad Pitt haar in 2005 verliet omdat ze hem geen kind wilde schenken, kloppen niet.
  [naar artikel]
 9. Jennifer Aniston: "Scheiding Brangelina is karma' (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het mislukte huwelijk van Hollywoodsterren Angelina Jolie (41) en de 52-jarige Brad Pitt is volgens actrice Jennifer Aniston (47) een gevolg van
  [naar artikel]
 10. Brad Pitt opnieuw te gast bij feestje Jennifer Aniston (17/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Fans hopen al jaren op een verzoening tussen voormalige geliefden Brad Pitt (55) en Jennifer Aniston (50). Dat Jennifer haar ex uitnodigde op haar...
  [naar artikel]
 11. Brad Pitt opnieuw te gast op feestje Jennifer Aniston (17/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Fans hopen al jaren op een verzoening tussen voormalige geliefden Brad Pitt (55) en Jennifer Aniston (50). Dat Jennifer haar ex uitnodigde op haar...
  [naar artikel]
 12. Jennifer Aniston: "Scheiding Brangelina is karma" (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het mislukte huwelijk van Hollywoodsterren Angelina Jolie (41) en de 52-jarige Brad Pitt is volgens actrice Jennifer Aniston (47) een gevolg van
  [naar artikel]
 13. John Aniston, voormalig acteur en papa van Jennifer Aniston, is overleden: “Je was één van de mooiste mensen die ik gekend heb” (14/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  John Anthony Aniston (89) is overleden. Dat maakt zijn dochter, Friends-actrice Jennifer Aniston, bekend via Instagram. Ze noemt haar vader “één van de mooiste mensen die ze ooit gekend heeft” en deelt in haar post enkele liefdevolle foto’s van haar vader met haar als kleine baby en kind en ook op latere leeftijd.
  [naar artikel]
 14. Jennifer Aniston toont wilde coupe: “Oké, luchtvochtigheid!” (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dat celebs ook maar mensen zijn, bewijst Jennifer Aniston op Instagram met een kiekje van haar weerbarstige haar.
  [naar artikel]
 15. Jennifer Aniston toont wilde coupe: “Oké, luchtvochtigheid!” (14/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Dat celebs ook maar mensen zijn, bewijst Jennifer Aniston op Instagram met een kiekje van haar weerbarstige haar.
  [naar artikel]
 16. Brad Pitt en Jennifer Aniston hebben weer contact (02/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De breuk van Brangelina. Het was dé scheiding van 2016. Maar nu de gemoederen al wat bedaard zijn, zou Brad Pitt opnieuw contact opgenomen hebben met zijn ex-vrouw Jennifer Aniston. Dat is althans wat US Weekly beweert.
  [naar artikel]
 17. Brad Pitt en Jennifer Aniston hebben weer contact (02/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De breuk van Brangelina. Het was dé scheiding van 2016. Maar nu de gemoederen al wat bedaard zijn, zou Brad Pitt opnieuw contact opgenomen hebben met zijn ex-vrouw Jennifer Aniston. Dat is althans wat in US Weekly beweerd wordt.
  [naar artikel]
 18. Julie Van den Steen gewapend tegen kritiek: “Ik heb er vrede mee dat niet iedereen me leuk vindt” (20/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben voortdurend op mijn hoede.” Ja, speurder zijn in ‘The Masked Singer’ bezorgt Julie Van den Steen (29) slapeloze nachten. Daar komt dan nog eens de lancering van een eigen kledingcollectie voor het modemerk CKS bij. Een kinderdroom waar Julie toch met een bang hartje aan begon. “Ik heb altijd zo’n schrik gehad om te falen”, bekent ze. Een gesprek over een olifantenvel kweken, mindere kijkcijfers en haar eigen collectie. “Van mijn ouders mocht ik niet naar de kunstacademie.”
  [naar artikel]
 19. Matthew Perry onthult hoe Jennifer Aniston hem nog vóór ‘Friends’ afwees (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niet Ross en Rachel, maar Chandler en Rachel? Achter de schermen bij ‘Friends’, maar ook de periode ervoor had Matthew Perry (53) naar eigen zeggen een serieuze boon voor Jennifer Aniston (53). Nóg één van de vele onthullingen die de acteur doet in zijn memoires ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’.
  [naar artikel]
 20. Man van Jennifer Aniston zegt per ongeluk ‘fuck you’ tegen Brad Pitt (02/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Brad Pitt was ooit samen met Jennifer Aniston, maar die laatste vond na hun breuk de liefde bij acteur Justin Theroux. Toen de naam van Jennifer onlangs nog naar boven gebracht werd bij de scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie sprong Justin Theroux al in de bres voor zijn vrouw. Bovendien deelde hij onlangs op Instagram een foto met een niet mis te verstane boodschap aan het adres van Pitt. Niet zo bedoeld, klinkt het nu bij Theroux.
  [naar artikel]
 21. ‘Friends’-acteur Matthew Perry schrijft biografie: “Tijd dat mensen mijn kant horen” (15/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse acteur Matthew Perry (52) is klaar met het schrijven van zijn autobiografie. Dat meldt de acteur op Instagram. Het boek verschijnt in het najaar.
  [naar artikel]
 22. Brad Pitt heeft miljoenen over voor verjaardag Jennifer Aniston (01/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Acteur Brad Pitt heeft zijn ex-vrouw Jennifer Aniston de verrassing van haar leven bezorgd. De ‘Friends-actrice’, die in februari vijftig werd, kreeg maar liefst een cadeautje van 70 miljoen euro van haar ex.
  [naar artikel]
 23. Katy Perry kiest Jennifer Aniston als meter voor haar dochtertje (13/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nog enkele weken en dan moet popster Katy Perry (35) bevallen van een dochtertje. Dus wordt het stilaan tijd om de laatste zaken in orde te maken, zoals een meter kiezen. Volgens de Britse krant Daily Mirror hebben Perry en haar man, acteur Orlando Bloom (43), voor collega-actrice Jennifer Aniston (51) gekozen.
  [naar artikel]
 24. Zijn Brad Pitt en Jennifer Aniston weer samen? Het internet denkt van wel (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn Brad Pitt en zijn ex-vrouw Jennifer Aniston alweer een koppel, of op z’n minst opnieuw goede vrienden? Hun fans van het eerste uur zijn overtuigd van wel. Op een foto die Jennifer postte op Instagram is namelijk een man te zien die verdacht veel op Brad lijkt.
  [naar artikel]
 25. Zijn Brad Pitt en Jennifer Aniston dan toch weer samen? Het internet is er alweer zeker van (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn Brad Pitt en zijn ex-vrouw Jennifer Aniston alweer een koppel, of op z’n minst opnieuw goede vrienden? Hun fans van het eerste uur zijn overtuigd van wel. Op een foto die Jennifer postte op Instagram is namelijk een man te zien die verdacht veel op Brad lijkt.
  [naar artikel]
 26. Dan toch een verzoening? “Brad Pitt en Jennifer Aniston zijn volop aan het daten” (27/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds hun tedere reünie op de SAG Awards dromen fans hardop van een hereniging tussen de voormalige geliefden Brad Pitt (56) en Jennifer Aniston...
  [naar artikel]
 27. Dan toch een romance? “Brad Pitt en Jennifer Aniston zijn volop aan het daten” (27/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds hun tedere reünie op de SAG Awards dromen fans hardop van een hereniging tussen de voormalige geliefden Brad Pitt (56) en Jennifer Aniston...
  [naar artikel]
 28. Jennifer Aniston draagt nog steeds de verlovingsring van Brad Pitt (18/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel de relatie van Brad Pitt (56) en Jennifer Aniston (50) al in 2004 spaak liep, lijkt de ‘Friends’-actrice er nog altijd goede herinneringen...
  [naar artikel]
 29. Brad Pitt gaat naar feestje bij Jennifer Aniston... en blijft tot allerlaatste (17/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fans hopen al jaren op een verzoening tussen Brad Pitt (55) en Jennifer Aniston (50) en die wens lijkt nu aangewakkerd te worden door de aanwezigheid van Brad op Jennifers kerstfeestje. Zaterdag was de acteur bij zijn ex-vrouw thuis, waar hij samen met andere sterren het kerstseizoen inluidde.
  [naar artikel]
 30. Matthew Perry onthult pittige details in zijn memoires: “Ik gaf waarschijnlijk negen miljoen dollar uit om nuchter te worden” (24/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Friends’-ster Matthew Perry (53) moest letterlijk en figuurlijk een hoge prijs betalen om zijn verslavingen te verslaan. In zijn aankomende memoires ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’ doet de acteur een hoop details uit de doeken. Zo ook de gepeperde rekening die hij betaalde om af te kicken.
  [naar artikel]
 31. “We hebben verhalen zoals die van Brad Pitt en Jennifer Aniston nodig” (22/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Jennifer Aniston en Brad Pitt. Koen Wauters en Valerie De Booser. Waarom zijn we zo geobsedeerd door relaties van sommige celebrity’s, terwijl...
  [naar artikel]
 32. ‘Friends’-ster Matthew Perry openhartig over zwaar alcohol- en druggebruik: “Mijn collega’s waren pinguïns” (20/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Was ik gestorven, dan zou iedereen geschrokken zijn, maar niemand zou er echt van opgekeken hebben.” Matthew Perry steekt in zijn nieuwe biografie niet onder of stoelen of banken dat zijn leven verschillende keren aan een zijden draadje hing. In het boek Friends, Lovers and the Big Terrible Thing vertelt hij openlijk over zijn drank- en druggebruik.
  [naar artikel]
 33. Jennifer Aniston openhartig over haar pogingen om zwanger te worden: “Zelfs IVF geprobeerd” (09/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jennifer Aniston, die wereldwijde bekendheid verwierf als Rachel Green in Friends, heeft in een interview met Allure Magazine laten optekenen dat ze een aantal jaar geleden verschillende pogingen deed om zwanger te worden. Daarbij probeerde ze ook in-vitrofertilisatie, of kortweg IVF. “Maar ik heb geen spijt dat het niet gelukt is”, vertelt ze openhartig.
  [naar artikel]
 34. ‘We hebben verhalen zoals die van Brad Pitt en Jennifer Aniston nodig’ (21/01/2020 - De Morgen)
  Jennifer Aniston en Brad Pitt. Koen Wauters en Valerie De Booser. Waarom zijn we zo geobsedeerd door relaties van sommige celebrity’s, terwijl anderen ons koud laten?
  [naar artikel]
 35. Matthew Perry over zijn voorkomen in ‘Friends’: “Aan mijn gezicht kon je zien welke drugs ik gebruikte” (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is geen geheim meer dat Matthew Perry (53) het in zijn komende memoires ‘Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing’ uitgebreid zal hebben over zijn strijd met drugsmisbruik. Maar ondanks dat het boek pas op 1 november in de rekken ligt, heeft de acteur zich er wel al over uitgelaten: “Aan de hand van mijn gewicht en baardlengte kan je zien hoe ernstig mijn drugsgebruik was.”
  [naar artikel]
 36. Jennifer Aniston: "Ik heb te hard gewerkt om als trieste kinderloze vrouw weggezet te worden" (08/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Of Jennifer Aniston (47) ooit nog met rust zal gelaten worden door de pers is maar de vraag. Zelf heeft ze er ondertussen al lang meer dan genoeg van de jarenlange speculaties over haar scheiding met Brad Pitt, haar huwelijk met Justin Theroux en de constante vraag naar een eventuele zwangerschap. Ze was het zo beu dat ze er in juli een open brief over schreef. Iets waar ze nu nog één keer wil op terugkomen.
  [naar artikel]
 37. Jennifer Aniston mag verlovingsring van 500.000 dollar volgens wet houden na scheiding (21/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jennifer Aniston (49) en haar man Justin Theroux (46) staan op scheiden. Hoewel het niet om een vechtscheiding gaat, moeten de goederen nog wel...
  [naar artikel]
 38. Opnieuw een reünie voor de Friends-cast, deze keer voor het goede doel (03/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Opnieuw een reünie voor “Friends”-sterren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc , Matthew Perry en David Schwimmer. Niet op televisie, wél op de catwalk. Want de vrienden brengen hun eigen kledingcollectie uit. Wie iets op de kop wil tikken, moet snel zijn.
  [naar artikel]
 39. Speelt er opnieuw iets tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston? “Hij gaf haar een cadeau van 70 miljoen euro” (01/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brad Pitt (55) zou Jennifer Aniston (50) een cadeau hebben gegeven ter waarde van 70 miljoen euro. De acteur kocht volgens The Mirror namelijk het...
  [naar artikel]
 40. Jake Gyllenhaal vond seksscènes met Jennifer Aniston “een marteling” (27/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Volgens Jake Gyllenhaal was het “een marteling” om seksscènes op te nemen met Jennifer Aniston. De twee werkten samen in de komedie ‘The Good Girl’ uit 2002, maar het filmen van de intieme scènes was volgens Gyllenhaal behoorlijk ongemakkelijk – mede omdat hij stiekem “een beetje verliefd was” op zijn tegenspeelster.
  [naar artikel]
 41. Verkassen naar de villa van Brad Pitt en Jennifer Aniston? Neem 49 miljoen dollar mee (07/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De villa in Beverly Hills waar Brad Pitt (55) en Jennifer Aniston (50) eens zo gelukkig waren, staat opnieuw te koop. Het voormalige liefdesnestje...
  [naar artikel]
 42. Het internet gaat uit zijn dak na flirterige reünie van Jennifer Aniston en Brad Pitt (19/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na een pauze van bijna 20 jaar zijn acteurs Jennifer Aniston en Brad Pitt nog eens samen verschenen op een scherm. Dat deden ze met een stomende scène uit Fast Times at Ridgemont High, een filmklassieker uit 1982. De chemie tussen de twee is duidelijk nog niet verdwenen en dat is ook menig Brad-en-Jen-fans niet ontgaan. “Je weet dat ik je altijd heel schattig vond, toch, Brad?” deed niet alleen Brad Pitt een beetje blozen.
  [naar artikel]
 43. Van een derde vrouw tot de giftige reactie van Jennifer Aniston: dit zijn alle roddels over Brangelina (21/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Officieel klinkt het dat “onverzoenbare meningsverschillen” aan de basis liggen van de breuk tussen Brad Pitt en Angelina Jolie. Maar als we de roddels mogen geloven, is de ware reden van de breuk veel minder vaag: zo zou Brad een affaire hebben met Gwyneth Paltrow en heeft Jolie het helemaal gehad met Brad’s verslaving aan joints en alcohol. En ook de lachende ex Jennifer Aniston doet haar duit in het zakje. Een bloemlezing.
  [naar artikel]
 44. Van een derde vrouw tot de giftige reactie van Jennifer Aniston: dit zijn alle roddels over Brangelina (21/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Officieel klinkt het dat “onverzoenbare meningsverschillen” aan de basis liggen van de breuk tussen Brad Pitt en Angelina Jolie. Maar als we de roddels mogen geloven, is de ware reden van de breuk veel minder vaag: zo zou Brad een affaire hebben met Gwyneth Paltrow en heeft Jolie het helemaal gehad met Brad’s verslaving aan joints en alcohol. En ook de lachende ex Jennifer Aniston doet haar duit in het zakje. Een bloemlezing.
  [naar artikel]
 45. Ross en Rachel een koppel in het echt? “David Schwimmer en Jennifer Aniston zijn aan het daten” (11/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens de ‘Friends’-reünie gaven ze toe gevoelens voor elkaar gehad te hebben, en nu zouden acteurs Jennifer Aniston (52) en David Schwimmer (54) alsnog een relatie begonnen zijn. Althans, dat vertellen “ingewijden” aan het blad ‘Closer’.
  [naar artikel]
 46. Matthew Perry kampte jarenlang met erectieproblemen: “Ik dacht dat seks niet voor mij weggelegd was” (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Matthew Perry (53) heeft zich opnieuw van zijn meest openhartige kant laten zien. In zijn memoires ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’ heeft de ‘Friends’-acteur het onder meer over zijn seksleven. Daarnaast haalt Perry ook zijn vriendschap met Bruce Willis (67) aan. “Toen leek het een fantastisch plan, maar eigenlijk was het een dodelijke combinatie.”
  [naar artikel]
 47. De autobiografie van ‘Friends’-acteur Matthew Perry is klaar: “Tijd voor mijn kant van het verhaal” (15/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vorig jaar raakte al bekend dat de ‘Friends’-acteur Matthew Perry (52) zijn memoires zou neerpennen. Het boek gaat onder meer over de populaire sitcom ‘Friends’, maar ook over zijn persoonlijke dieptepunten en zijn jarenlange strijd met verslavingen. De acteur maakt nu zelf via Instagram bekend dat zijn boek is klaar is en in de winkel zal liggen vanaf 1 november 2022. “Er is in het verleden al veel over me geschreven, dus ik vond het tijd om mijn kant van het verhaal te vertellen”, klinkt het.
  [naar artikel]
 48. Brad Pitt en Jennifer Aniston hebben contact (02/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Brad Pitt heeft weer contact mijn zijn ex-vrouw, actrice Jennifer Aniston. Dat beweert een ingewijde tegen E! News. "Ze hebben een vriendelijk
  [naar artikel]
 49. Jennifer Aniston is nog steeds goed bevriend met haar ex Brad Pitt: “Het is absoluut niet awkward tussen ons” (24/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met zijn ex-vrouw Angelina Jolie (46) zit er een serieus haar in de boter, maar met zijn vroegere vriendin Jennifer Aniston (52) kan Brad Pitt (57) het wél nog goed vinden. In een recent interview gaf de ‘Friends’-actrice namelijk aan dat ze nog steeds goed bevriend zijn.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy