Chill Billie, relax en maak het je niet te moeilijk met dit frisse en fruitige drankje. De kick zit hem in de pisco: die is namelijk niet alleen goed in pisco sour, maar ook in dit recept. Het proberen meer dan waard! [naar artikel]
Op haar blog My Crazy Good Life deelde de Amerikaanse Becca Ludlum haar recept voor eenvoudig koffie-ijs en het werd een hit. Ondertussen werd het recept al meer dan 60.000 keer gedeeld en bovendien is het nog makkelijk te maken ook. Slechts drie ingrediënten volstaan. [naar artikel]
De chefs van Buckingham Palace hebben in aanloop naar Kerstmis het recept gedeeld voor hun speciale gemberkoekjes. Aan de hand van het recept kunnen mensen hun eigen huisje van gemberkoek maken. [naar artikel]
Enthousiaste koks hebben het recept misschien al voor zichzelf ontdekt, maar het internet wordt wild van het McNugget-recept van Bernadette Francis. Ze wist de beroemde nuggets van McDonald’s en de bijhorende zoetzure saus zo goed na te maken dat mensen al beginnen watertanden bij het idee alleen. [naar artikel]
Een Italiaans recept van de Britse nieuwssite BBC krijgt massaal veel reacties en niét omdat iedereen er fan van is. Het gaat om spaghetti met stukjes ananas in of ‘spaghetti Hawaï’. “Wat is dat voor een horror-recept?”, klinkt het op sociale media. De Italiaanse chefkok Peppe Giacomazza geeft zijn mening over het recept. “Ananas hoort thuis in desserts, niét in pasta.” [naar artikel]
Een Italiaans recept van de Britse nieuwssite BBC krijgt massaal veel reacties en niét omdat iedereen er fan van is. Het gaat om spaghetti met stukjes ananas in of ‘spaghetti Hawaï’. “Wat is dat voor een horror-recept?”, klinkt het op sociale media. De Italiaanse chefkok Peppe Giacomazza geeft zijn mening over het recept. “Ananas hoort thuis in desserts, niét in pasta.” [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma ‘Cook ensemble’. Deze keer op het menu kip en rib in de zoetzure saus. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma ‘Cook ensemble’. Deze keer op het menu een recept met Hawaïaanse toets in de vorm van een poké bowl met falafel en roze saus. [naar artikel]
Het leesniveau van Vlaamse leerlingen keldert. Wil je hen toch aan het lezen en schrijven zetten, dan werpt één recept duidelijk vruchten af: schrijvers voor de klas zetten. Dus ging jeugdauteur Vera Van Renterghem aan de slag met een groep beroepsleerlingen, en liet ze hen hun eigen literaire wereld scheppen. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma Cook ensemble. Deze keer op het menu: sushi. [naar artikel]
Het geheime recept van de wereldberoemde Big Mac-saus is volgens The Sun uitgelekt. Het bevat - hou je vast - maar liefst 33 ingrediënten. Al kan [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma ‘Cook ensemble’. Deze keer op het menu: luie bouillabaisse. [naar artikel]
Gezond eten hoeft niet duur te zijn. Integendeel! Om dat te bewijzen vraagt de Belgische eiersector aandacht voor het ei van bij ons. Met eitjes kun je immers niet alleen een hele waslijst aan overheerlijke bereidingen maken, ze zijn ook nog eens lief voor je portemonnee én je gezondheid. Wil jij je ei een originele twist […] Het bericht RECEPT Mediterraanse ei-muffins verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma Cook ensemble. Deze keer op het menu: limoensoep en taco’s met kip. [naar artikel]
13% van alle zwangerschappen in ons land wordt vrijwillig afgebroken. In absolute cijfers betekent dat 17.000 tot 18.000 abortussen per jaar in België. Dat zijn er buitengewoon weinig. Ons land heeft immers één van de laagste abortuscijfers ter wereld. The post Het recept voor minder abortussen appeared first on DeWereldMorgen.be. [naar artikel]
Kikkererwten, linzen, witte bonen: peulvruchten zijn al jaren aan een opmars bezig, mede door hun positieve effecten op de gezondheid. Nochtans is amper 31 procent van de Vlamingen volgens een enquête van VLAM overtuigd van de peulvrucht. “Er bestaan veel misverstanden over”, vertelt voedingsdeskundige Jolien Jonckheere. Ze beantwoordt acht belangrijke vragen over peulvruchten, geeft vier tips om ermee te koken én deelt een recept dat zowel vlees als peulvruchten bevat. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma Cook ensemble. Deze keer op het menu: plukbrood met kaas en slarollen. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma ‘Cook ensemble’. Deze keer op het menu: balletjes en groentes op z’n Grieks. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma ‘Cook ensemble’. Deze keer op het menu: gehaktbroodjes met Brugge Oud en wintergroenten. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma ‘Cook ensemble’. Deze keer op het menu: witloof met hesp in kaassaus. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma Cook ensemble. Deze keer op het menu: kip tikka masala met citroenrijst. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.