De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

België maakt 3 miljoen euro vrij voor humanitaire hulp Oekraïne

Het Laatste Nieuws

27/02/2022 - 10:20

Minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir heeft 3 miljoen euro vrijgemaakt voor extra humanitaire hulp aan Oekraïne. Dat meldt de minister zondag in een persbericht. “Ik maak me grote zorgen over de situatie in Oekraïne”, zegt Kitir. “Elke dag zien we de situatie slechter worden. Meer dan honderdduizend mensen zijn al op de vlucht geslagen en nog meer zullen volgen. De schade is enorm. We laten de mensen in Oekraïne niet in de steek.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. België maakt 2 miljoen extra vrij voor humanitaire hulp aan Oekraïne: “Situatie met de dag schrijnender” (08/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  België maakt 2 miljoen euro extra vrij voor humanitaire hulp aan Oekraïne. Dat heeft minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit) dinsdag aangekondigd tijdens een bezoek aan de Pools-Oekraïense grens. Het totaalbedrag komt zo op 5 miljoen euro.
  [naar artikel]
 2. België maakt 3 miljoen euro vrij voor humanitaire hulp aan Oekraïne: “We laten hen niet in de steek” (27/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir heeft 3 miljoen euro vrijgemaakt voor extra humanitaire hulp aan Oekraïne. Dat heeft de minister aangekondigd. “We laten de mensen in Oekraïne niet in de steek”, klinkt het.
  [naar artikel]
 3. Rode Kruis-Vlaanderen maakt 250.000 euro vrij voor humanitaire hulp in Oekraïne (27/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Rode Kruis-Vlaanderen heeft een rekening geopend voor wie geld wil storten voor hulp aan Oekraïne. De organisatie maakt ook 250.000 euro vrij uit het noodhulpfonds om in te zetten voor humanitaire hulp. De dienst ‘Restoring Family Links’ wordt ingezet voor familieleden in Oekraïne.
  [naar artikel]
 4. Kitir trekt hulp aan Oekraïne op tot 5 miljoen euro: “Hoe sneller we schakelen, hoe meer levens we kunnen redden” (08/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit) maakt twee miljoen euro extra vrij voor humanitaire hulp aan Oekraïne. Eerder was er al een extra steun van drie miljoen euro aangekondigd. “De situatie wordt met de dag schrijnender. Daarom trek ik onze directe hulp aan de mensen in Oekraïne op tot vijf miljoen euro”, meldt Kitir, die vandaag de oorlogsvluchtelingen aan de Pools-Oekraïense grens bezoekt.
  [naar artikel]
 5. België maakt 5 miljoen euro bijkomende humanitaire hulp vrij voor Libanon (09/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  België maakt 5 miljoen euro aan bijkomende humanitaire hulp voor Libanon vrij, na de zware explosie in de haven van Beiroet. Zondagnamiddag vindt...
  [naar artikel]
 6. België maakt 1 miljoen euro extra humanitaire hulp vrij voor Libië (14/09/2023 - De Standaard)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) maakt 1 miljoen euro extra vrij voor humanitaire noodhulp voor Libië, waar verwoestende overstromingen in de oostelijke stad Derna al zeker 5.300 levens hebben geëist.
  [naar artikel]
 7. België maakt 1 miljoen euro extra humanitaire hulp vrij voor Libië (14/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) maakt 1 miljoen euro extra vrij voor humanitaire noodhulp voor Libië, waar verwoestende overstromingen in de oostelijke stad Derna al zeker 5.300 levens hebben geëist.
  [naar artikel]
 8. België maakt 1 miljoen euro extra humanitaire hulp vrij voor Libië (14/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) maakt 1 miljoen euro extra vrij voor humanitaire noodhulp voor Libië, waar verwoestende overstromingen in de oostelijke stad Derna al zeker 5.300 levens hebben geëist.
  [naar artikel]
 9. België maakt 5 miljoen euro noodhulp vrij voor Turkije en Syrië (08/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  België maakt 5 miljoen euro aan humanitaire steun vrij voor het door zware aardbevingen getroffen Turkije en Syrië. Dat maakt minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) vanmiddag bekend. Ze roept ook op om de grens tussen de twee landen open te stellen zodat levensreddende hulp het getroffen gebied en de slachtoffers in Syrië kan bereiken.
  [naar artikel]
 10. Kitir maakt 8 miljoen euro vrij voor humanitaire hulp aan Syrië (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit) maakt 8 miljoen euro vrij voor humanitaire hulp aan Syrië. Dat heeft ze bekendgemaakt tijdens een bezoek aan Zaatari, een vluchtelingenkamp met 80.000 Syrische vluchtelingen bij de Jordaanse grensstad Mafrak.
  [naar artikel]
 11. België maakt 2 miljoen euro vrij voor humanitaire hulp in Afghanistan, Artsen Zonder Grenzen: "Veel zorgen over geld" (13/09/2021 - VRT NWS)
  België maakt twee miljoen euro vrij voor humanitaire hulp in Afghanistan. "De afgelopen weken zagen we beelden van mensen die Afghanistan probeerden te ontvluchten. Maar het grootste deel van de Afghaanse bevolking is in het land gebleven. Zij beleven al jaren moeilijke tijden en dat lijkt er niet op te verbeteren. De bevolking in Afghanistan - in de eerste plaats meisjes en vrouwen - verdienen onze solidariteit", zegt minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit).
  [naar artikel]
 12. Minister Kitir maakt 3 miljoen euro vrij voor humanitaire hulp aan Oekraïne: “We laten hen niet in de steek” (27/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir heeft 3 miljoen euro vrijgemaakt voor extra humanitaire hulp aan Oekraïne. Dat heeft de minister aangekondigd. “We laten de mensen in Oekraïne niet in de steek”, klinkt het.
  [naar artikel]
 13. VN: 16 miljoen Oekraïners hebben nood aan humanitaire hulp (30/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zowat zestien miljoen Oekraïners hebben nood aan humanitaire hulp. Daarnaast zijn er in Oekraïne zelf ook meer dan zes miljoen intern ontheemden. Dat heeft Osnat Lubrani, de coördinatrice van de Verenigde Naties voor humanitaire hulp voor Oekraïne, donderdag meegedeeld op een persconferentie.
  [naar artikel]
 14. België levert 8 miljoen euro steun aan Oekraïne (25/08/2022 - Express)
  De ministerraad van de federale regering heeft beslist acht miljoen euro bij te dragen aan het NAVO-fonds voor Oekraïne. Concreet zal dat geld worden ingezet voor de aankoop van EHBO-materiaal, winterkledij, nachtkijkers en medicijnen voor de Oekraïense soldaten. In het verleden leverde België al 9 miljoen euro aan humanitaire steun rechtstreeks aan het land in […]
  [naar artikel]
 15. België maakt 1 miljoen extra humanitaire hulp vrij voor Libië (14/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Federaal minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) maakt 1 miljoen extra vrij voor humanitaire noodhulp voor Libië, waar verwoestende overstromingen in de oostelijke stad Derna al zeker 5.300 doden gemaakt hebben. Meer dan 30.000 mensen zijn er dakloos geworden. De extra steun uit België gaat naar het noodfonds van de Internationale Federatie van het Rode Kruis.
  [naar artikel]
 16. België geeft voor 93,8 miljoen extra militaire steun aan Oekraïne: "Grootste steunpakket ooit" (27/01/2023 - VRT NWS)
  De federale regering stuurt voor 93,8 miljoen euro aan militaire hulp naar Oekraïne. Dat heeft ze bekendgemaakt op een persconferentie. Volgens premier Alexander De Croo gaat het om het grootste militaire steunpakket ooit aan Oekraïne, bovenop de 146 miljoen die al sinds het begin van de oorlog zijn toegekend. Daarnaast komt er ook een civiel steunpakket van 86 miljoen euro, waaronder 69 miljoen aan humanitaire hulp en 10,6 miljoen voor de heropbouw in het door oorlog geteisterde land.
  [naar artikel]
 17. VS beloven voor 368 miljoen extra humanitaire hulp aan Oekraïne (09/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Verenigde Staten beloven nog eens 368 miljoen dollar (361 miljoen euro) aan humanitaire hulp aan Oekraïne. Dat heeft minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken vandaag gemeld.
  [naar artikel]
 18. België maakt 2 miljoen euro vrij voor humanitaire noodhulp aan Afghanistan (13/09/2021 - De Standaard)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit) maakt een Belgische bijdrage van 2 miljoen vrij om tegemoet te komen aan de humanitaire noden in Afghanistan.
  [naar artikel]
 19. Minister Gennez maakt 5 miljoen vrij voor noodhulp aan slachtoffers van aardbeving, waarvan 4 miljoen voor Syrië (08/02/2023 - VRT NWS)
  België maakt 5 miljoen euro aan humanitaire steun vrij voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Dat heeft minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) aangekondigd. Het grootste deel van die hulp (4 miljoen euro) is bestemd voor Syrië.
  [naar artikel]
 20. België schenkt 5 miljoen euro aan Turkije en Syrië: “We moeten solidair zijn” (08/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  België maakt 5 miljoen euro aan humanitaire steun vrij voor Turkije en Syrië. Dat heeft minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez bekendgemaakt. Ze roept ook op om de grens tussen de twee landen open te stellen zodat levensreddende hulp het getroffen gebied en de slachtoffers in Syrië kan bereiken.
  [naar artikel]
 21. België maakt 5 miljoen euro aan humanitaire steun vrij voor Beiroet (09/08/2020 - Express)
  België maakt 5 miljoen euro aan bijkomende humanitaire hulp voor Libanon vrij, na de zware explosie in de haven van... The post België maakt 5 miljoen euro aan humanitaire steun vrij voor Beiroet appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 22. EU reserveert 500 miljoen euro voor humanitaire hulp Oekraïne (01/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Commissie trekt 500 miljoen euro uit voor humanitaire steun aan Oekraïne. Het geld is bedoeld om de nood van burgers te verzachten en vluchtelingen te verzorgen, zei voorzitter Ursula von der Leyen tijdens een speciale zitting in het Europees Parlement.
  [naar artikel]
 23. Syrië: De Croo maakt 14 miljoen euro vrij voor humanitaire hulp, VN willen humanitaire corridor (27/02/2020 - De Morgen)
  Door Turkije gesteunde rebellen hebben de strategisch belangrijke stad Saraqeb heroverd op het Syrische leger, zo maakten ze zelf bekend. Ondertussen belooft België, deze maand voorzitter van de VN-Veiligheidsraad 14 miljoen euro extra voor humanitaire hulp.
  [naar artikel]
 24. België koopt voor 32,4 miljoen euro munitie voor Oekraïne (09/06/2023 - Knack)
  De federale regering koopt voor 32,4 miljoen euro aan munitie voor het Oekraïense leger. Dat heeft de ministerraad vrijdag beslist, meldt minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS). Het gaat om 105mm-munitie die wordt aangekocht bij de Belgische industrie en ‘zo snel als mogelijk’ zal worden geleverd. De aankoop maakt deel uit van het veertiende militaire steunpakket aan Oekraïne.  In totaal leverde Defensie al voor 306 miljoen euro aan Oekraïne, zowel in de vorm van dodelijke wapens als niet-dodelijke steun, waarvan 41 miljoen euro aan brandstof. Daarnaast heeft het Belgische leger al meer dan 700 Oekraïense militairen opgeleid. Defensie zal binnen een coalitie met onder meer Denemarken en België ook Oekraïense piloten opleiden om met F-16-gevechtsvliegtuigen te kunnen vliegen. The post België koopt voor 32,4 miljoen euro munitie voor Oekraïne appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 25. België maakt 5 miljoen euro bijkomende humanitaire hulp vrij voor Libanon na ontploffing in Beiroet  (09/08/2020 - VRT NWS)
  Vandaag wordt een internationale donorconferentie gehouden om geld op te halen voor Libanon, na de enorme ontploffing van eerder deze week in de haven van de hoofdstad Beiroet. Ons land maakt alvast 5 miljoen euro aan bijkomende humanitaire hulp vrij.
  [naar artikel]
 26. EU maakt 55 miljoen euro vrij voor humanitaire hulp in Soedan (11/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Unie trekt 55 miljoen euro uit voor humanitaire hulp aan Soedan. Zeker 8 miljoen Soedanezen zijn hulpbehoevend, van wie er volgens de...
  [naar artikel]
 27. België maakt 800.000 euro vrij ter ondersteuning van democratische ontwikkeling van Oekraïne (29/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  België heeft een speciaal budget van 800.000 euro vrijgemaakt voor een nieuw steunprogramma voor Oekraïne in zijn democratiseringsproces onder leiding van de OVSE. Dat kondigde minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib vandaag aan in een interview met Belga.
  [naar artikel]
 28. Minister Kitir maakt 5 miljoen euro vrij voor steunmiddelen aan Pools-Oekraïense grens (08/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking, Meryame Kitir, voorziet extra steunmiddelen voor de bevolking in Oekraïne. Dat kondigde ze vandaag aan tijdens een bezoek aan de Pools-Oekraïense grens. Kitir maakt in totaal 5 miljoen euro vrij voor directe hulp. Naar schatting zijn 2 miljoen Oekraïners de voorbije weken hun land ontvlucht. Het merendeel van hen steekt de grens over in Polen. De Wereldvluchtelingenorganisatie verwacht dat de grootste vluchtelingenstroom nog moet komen. Een verslag van onze journalist David Bijnens vanuit Medyka in Polen.
  [naar artikel]
 29. Minister Kitir maakt 8 miljoen vrij voor humanitaire hulp aan Gaza (21/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit) maakt 8 miljoen euro vrij voor humanitaire hulp voor de bevolking in Gaza. Dat maakt ze vrijdag bekend.
  [naar artikel]
 30. België maakt 4 miljoen vrij voor stabilisatie en mijnopruiming in Irak en Syrië (14/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de start van een bijeenkomst van de anti-IS-coalitie, vandaag in Washington, maakt België 4 miljoen euro vrij voor stabilisatie en humanitaire...
  [naar artikel]
 31. België maakt 5 miljoen euro extra vrij voor hulp Beiroet (09/08/2020 - De Tijd)
  11:49 België maakt 5 miljoen euro aan bijkomende humanitaire hulp voor Libanon vrij, na de zware explosie in de haven van Beiroet. Zondagnamiddag vindt een internationale donorconferentie plaats voor Libano...
  [naar artikel]
 32. België gaat in totaal 180 miljoen euro militaire steun aan Oekraïne leveren (20/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS) belooft aan Oekraïne 90 miljoen euro aan anti-tankwapens, geschut om vliegtuigen en drones uit de lucht te halen, machinegeweren en munitie. De nieuwe levering komt bovenop het cadeau van 90 miljoen euro dat België in 2022 gaf aan premier Volodymyr Zelensky.
  [naar artikel]
 33. Ons land maakt 29 miljoen euro vrij om Oekraïne door winter te helpen (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ons land maakt 29 miljoen euro extra vrij voor steun aan Oekraïne. Daarvan gaat 19 miljoen euro naar de wederopbouw van ziekenhuizen en scholen, die ernstige schade hebben opgelopen door de Russische bombardementen. Dat meldt minister van Ontwikkelingssamenwerking Frank Vandenbroucke (Vooruit). “De vernieling in Oekraïne is niet te overzien en het viseren van de energievoorziening en gezondheidszorg door het Russische leger maakt het dagelijkse leven voor vele mensen vrijwel onmogelijk”, aldus de minister.
  [naar artikel]
 34. Drie miljoen extra Belgische humanitaire steun voor Oekraïne (27/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Meryame Kitir, onze minister van Ontwikkelingssamenwerking, komt over de brug met drie miljoen euro voor humanitaire hulp aan Oekraïne. De steun is bedoeld om de dringende noden op te vangen en gaat via het Rode Kruis rechtstreeks naar de getroffen bevolking, zo benadrukt Kitir.
  [naar artikel]
 35. Live - VS sturen meer munitie en antitankwapens naar Oekraïne • Saoedi-Arabië biedt Oekraïne 400 miljoen dollar humanitaire hulp (15/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 36. Orkaan Irma: België maakt 1 miljoen euro noodhulp vrij (11/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ons land maakt 1 miljoen euro humanitaire hulp vrij voor de heropbouw van de Caraïbische eilanden na de doortocht van orkaan Irma. Dat meldt
  [naar artikel]
 37. België maakt 25 miljoen euro vrij om Mozambique te helpen bij klimaatverandering (07/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  België heeft een nieuw partnerschap gesloten met Mozambique om de bevolking te helpen zich beter voor te bereiden op de gevolgen van klimaatverandering. Dat meldt minister van Ontwikkelingssamenwerking Frank Vandenbroucke (Vooruit). Het samenwerkingsprogramma loopt tot 2028 en België maakt er 25 miljoen euro voor vrij.
  [naar artikel]
 38. Nederland zamelt 160 miljoen in voor Oekraïne, België 27 miljoen: vanwaar dat verschil? (11/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse inzamelactie voor Oekraïne heeft tot nu toe 160 miljoen euro opgeleverd. Onze noorderburen doen daarmee een stuk beter dan wij: bij Oekraïne 12-12 staat de teller voorlopig op 27 miljoen euro. Een enorm verschil en toch spreken beide organisaties van een groot succes.
  [naar artikel]
 39. België levert voor 8 miljoen euro materiële steun aan Oekraïens leger (25/08/2022 - De Tijd)
  12:05 België zal via de NAVO voor 8 miljoen euro aan 'niet-dodelijke steun' leveren aan het Oekraïense leger. Dat heeft de federale ministerraad beslist op vraag van minister van Buitenlandse Zaken Hadja La...
  [naar artikel]
 40. België houdt 60 plaatsen vrij voor Oekraïense revalidatiepatiënten (28/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  België houdt zestig plaatsen vrij in gespecialiseerde ziekenhuizen om Oekraïense revalidatiepatiënten op te vangen. Dat heeft de federale regering woensdag beslist, maakt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) bekend.
  [naar artikel]
 41. België houdt 60 plaatsen vrij voor Oekraïense revalidatiepatiënten (28/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  België houdt zestig plaatsen vrij in gespecialiseerde ziekenhuizen om Oekraïense revalidatiepatiënten op te vangen. Dat heeft de federale regering woensdag beslist, maakt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) bekend.
  [naar artikel]
 42. Nederland helpt Oekraïne nu zelfs aan tanks, verdere wapenleveringen uit België blijven voorlopig uit (07/11/2022 - Express)
  Vrijdag beloofde Nederland nog eens 120 miljoen euro aan Oekraïne. 45 miljoen daarvan wordt gebruikt om 90 Tsjechische T-72-tanks op te lappen, en die naar het belegerde land te sturen. De Verenigde Staten maakt daarvoor eveneens 45 miljoen vrij. De T-72’s zijn tanks die uit de tijd van de Sovjet-Unie stammen, en al uitvoerig worden gebruikt […]
  [naar artikel]
 43. België maakt 2 miljoen euro vrij voor noodhulp aan Afghanistan: “We mogen bevolking niet loslaten” (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit) maakt een Belgische bijdrage van 2 miljoen vrij om tegemoet te komen aan de humanitaire noden in Afghanistan. Dat maakte ze bekend voor de start van de Internationale Donorconferentie voor Afghanistan van de Verenigde Naties in Genève (Zwitserland).
  [naar artikel]
 44. "Als alle NAVO-landen Oekraïne zouden helpen zoals België, dan zou Oekraïne nu Russisch zijn” (20/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Als Europees land met zowel de zetel van de EU als van de NAVO zou België F-16-gevechtsvliegtuigen naar Oekraïne moeten sturen. Het huidige niveau van hulp aan Oekraïne is “een schande”. Dat heeft Kamerlid Georges Dallemagne (Les Engagés) woensdag gezegd bij LN24. Volgens Dallemagne zou ons land met een dozijn F-16's een substantiële hulp kunnen bieden.
  [naar artikel]
 45. Gamebundel haalt op één dag tijd ruim 2 miljoen euro op voor Oekraïne (09/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gamewebwinkel Itch.io lanceerde dinsdagnacht een bundel met daarin bijna 1000 games, boeken en digitale bordspellen. Alle opbrengsten worden geschonken aan humanitaire organisaties die hulp bieden aan slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Ondertussen staat de teller al op omgerekend 2 miljoen euro.
  [naar artikel]
 46. Minister Kitir trekt humanitaire hulp aan Oekraïne op: “Hoe sneller we schakelen, hoe meer levens we redden” (08/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit) trekt de directe humanitaire hulp aan Oekraïne op tot vijf miljoen euro. Dat kondigt ze aan in Medyka, op de Pools-Oekraïense grens. “Hoe sneller we schakelen, hoe meer levens we kunnen redden.”
  [naar artikel]
 47. Pantserwagens en antitankraketten, maar nog geen Leopard 1-tanks: België maakt nieuw steunpakket aan Oekraïne bekend (27/01/2023 - Express)
  België stuurt, na lang dralen, toch pantservoertuigen naar Oekraïne. De Leopard 1-tanks volgen voorlopig nog niet. De essentie België stuurt een nieuw steunpakket naar Oekraïne. Het gaat om het grootste pakket tot nu toe, ter waarde van 90 miljoen euro. Dat maakte premier Alexander De Croo (Open Vld) zelf bekend op een persconferentie. Onderliggend: De Leopard […]
  [naar artikel]
 48. Na ontmoeting De Croo-Zelensky: België maakt nieuw steunpakket Oekraïne bekend (12/05/2023 - Express)
  België gaat voor nog eens 92 miljoen euro aan middelen vrijmaken voor Oekraïne. De helft hiervan gaat naar de levering van nieuwe militaire middelen. Dat besliste het kernkabinet vandaag. In het nieuws: Een nieuw steunpakket voor Oekraïne, met de groetjes van Rusland. Sleutel tot succes De helft: 46 miljoen gaat naar militaire steun. Daarnaast: De […]
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy