De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Conner Rousseau wil maandagavond beslissingen over energieprijzen

Het Nieuwsblad

13/03/2022 - 14:40

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau wil maandagavond beslissingen om de hoge energieprijzen te milderen. Zondagmiddag verwees hij in het VTM Nieuws naar de btw-verlaging voor gas en elektriciteit naar 6% en een inspanning inzake het verlagen van de accijnzen op brandstof. Ook Annelies Verlinden (CD&V) en Petra De Sutter (Groen) zegden in De Zevende Dag (Eén) niet te willen wachten tot er een globaal akkoord is met ook de kernuitstap.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De Sutter wil btw op zonnepanelen verlagen, Rousseau wil maandagavond beslissingen over energieprijzen (13/03/2022 - Knack)
  Onder meer door de oorlog in Oekraïne blijven de energieprijzen torenhoog. De federale regering denkt na over maatregelen, maar beslissingen blijven voorlopig uit.
  [naar artikel]
 2. Wat Conner Rousseau betreft, blijven twee kerncentrales open: “Maakt voor de mensen niet uit vanwaar elektriciteit komt” (13/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau wil maandagavond beslissingen om de hoge energieprijzen te milderen. Zondagmiddag verwees hij bij VTM Nieuws naar de btw-verlaging voor gas en elektriciteit naar 6% en een inspanning inzake het verlagen van de accijnzen op brandstof. Wat de kernuitstap betreft, gaat hij er vanuit dat twee kerncentrales langer open blijven.
  [naar artikel]
 3. De Sutter wil btw op zonnepanelen verlagen, Rousseau wil maandagavond beslissingen over energieprizjen (13/03/2022 - Knack)
  Onder meer door de oorlog in Oekraïne blijven de energieprijzen torenhoog. De federale regering denkt na over maatregelen, maar beslissingen blijven voorlopig uit.
  [naar artikel]
 4. Conner Rousseau wil energieprijzen snel omlaag en pleit voor openhouden kerncentrales: “Voor de mensen maakt het niet uit dat hun elektriciteit van gas of van kerncentrales komt” (13/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De bevolking kreunt onder de dure energieprijzen en diesel en benzine pieken aan de pomp. Toch doet de regering voorlopig niets. Waarom duurt het zo lang? Vooruit-voorzitter Conner Rousseau beantwoordt prangende vragen over de energiecrisis in de VTM NIEUWS-studio.
  [naar artikel]
 5. Conner Rousseau (SP.A) houdt Spa uit beeld, en kiest bewust voor Vittel (23/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het persmoment dat SP.A-voorzitter Conner Rousseau maandagavond inlastte was perfect geregisseerd. De media kregen slechts een half uur op voorhand een uitnodiging en Rousseau daalde midden de avondjournaals af naar de perszaal, perfect op maat van de tv-zenders die zijn verklaring live meegaven.
  [naar artikel]
 6. LIVE. Wat doet de regering tegen de hoge brandstof- en energieprijzen? Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is studiogast in VTM NIEUWS (13/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De bevolking kreunt onder de dure energieprijzen en diesel en benzine pieken aan de pomp. Toch doet de regering voorlopig niets. Waarom duurt het zo lang? Vooruit-voorzitter Conner Rousseau beantwoordt prangende vragen over de energiecrisis in de VTM NIEUWS-studio. Volg de uitzending hier live.
  [naar artikel]
 7. Hoe rechts is Conner Rousseau (SP.A)? (23/09/2020 - Knack)
  Conner Rousseau wil af van de naam SP.A. Wat is er straks nog progressief, links of socialistisch aan 'Vooruit'? Wisselt de jonge partijvoorzitter het oude socialisme in voor een nieuwsoortig connerisme? Marketeer Fons Van Dyck: 'Het merk Conner Rousseau is vandaag sterker dan het label SP.A.'
  [naar artikel]
 8. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau over verplichte vaccinatie in zorg: “Beslissingen die je neemt, die voer je uit” (19/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Beslissingen die je neemt, die voer je uit.” Dat zegt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vrijdag over de verplichte vaccinatie in de zorg. Het kernkabinet raakte het daar eerder over eens, maar de PS komt daar nu op terug. Rousseau pleitte in De Ochtend op Radio 1 er ook voor om de tijdelijke werkloosheid voor de eventsector te verlengen.
  [naar artikel]
 9. Twee kerncentrales blijven open wat Conner Rousseau en Vooruit betreft (13/03/2022 - De Morgen)
  Als het van Conner Rousseau en zijn partij Vooruit afhangt, dan blijven de twee jongste kerncentrales open. Dat vertelde Rousseau vanmiddag in de VTM NIEUWS-studio. ‘Voor de mensen maakt het niet uit dat hun elektriciteit van gas of kerncentrales komt’, zei Rousseau. Daarnaast pleit hij voor een snelle oplossing voor de hoge energieprijzen en een verlaging van de accijnzen. ‘De mensen worden elke dag armer’, aldus Rousseau.
  [naar artikel]
 10. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau over hoge energieprijzen: "Er zullen meerdere Overlegcomités nodig zijn" (29/08/2022 - VRT NWS)
  Er zullen meerdere Overlegcomités nodig zijn om oplossingen te vinden voor de torenhoge energieprijzen. Dat zegt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau in "De afspraak" op Canvas, in de aanloop naar het Overlegcomité van de verschillende regeringen komende woensdag. Rousseau heeft zelf een reeks voorstellen klaar. "Maar je mag niet verwachten dat we elke Belg 10.000 euro gaan geven."
  [naar artikel]
 11. Instagram Stories van Conner Rousseau over studeren zorgen voor ergernis op Twitter: “Schandalig, een sociale partij niet waardig” (05/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele lichtvoetig bedoelde studeertips die Conner Rousseau maandagavond op zijn Instagramprofiel heeft gedeeld, zorgen voor een pak boze tweets.
  [naar artikel]
 12. Ook PS wil maandag beslissingen over energieprijzen (13/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Net als Vooruit-voorzitter Conner Rousseau wil ook PS-vicepremier en minister van Economie en Werk Pierre-Yves Dermagne een reeks “schok-maatregelen” over de energie- en brandstofprijzen. Dat liet hij zondag bij RTL-TVi verstaan. Maandag in de late namiddag is een kernkabinet voorzien.
  [naar artikel]
 13. Rousseau over ontslag niet-gevaccineerd zorgpersoneel: “Beslissingen die je neemt, die voer je uit” (19/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Beslissingen die je neemt, die voer je uit.” Dat zegt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vrijdag over de verplichte vaccinatie in de zorg. Het kernkabinet raakte het daar eerder over eens, maar de PS komt daar nu op terug. Rousseau pleitte er op Radio 1 ook voor om de tijdelijke werkloosheid voor de eventsector te verlengen.
  [naar artikel]
 14. Conner Rousseau is de nieuwe voorzitter van sp.a (08/11/2019 - Metro)
  Conner Rousseau is de nieuwe voorzitter van sp.a. De sp.a-fractieleider in het Vlaams Parlement haalde het bij de voorzittersverkiezingen van Hannes De Reu en Christ’l Van der Paal. De bijna 27-jarige Rousseau volgt John Crombez op. Conner Rousseau en running mate Funda Oru kregen 72% van de stemmen van de leden. Christ’l Van der Paal en Bart Callaert haalden 16%. Hannes De Reu en Elhasbia Zayou haalden 11%. Dat betekent dat Rousseau als voorzitter en Oru als ondervoorzitter de volgende 4 jaar sp.a zullen leiden. bron: Belga Het bericht Conner Rousseau is de nieuwe voorzitter van sp.a verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Rousseau na bocht van PS over ontslag niet-gevaccineerd zorgpersoneel: “Beslissingen die je neemt, die voer je uit” (19/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Beslissingen die je neemt, die voer je uit.” Dat zegt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vrijdag over de verplichte vaccinatie in de zorg. Het kernkabinet raakte het daar eerder over eens, maar de PS komt daar nu op terug. Rousseau pleitte er op Radio 1 ook voor om de tijdelijke werkloosheid voor de eventsector te verlengen.
  [naar artikel]
 16. Twee kerncentrales blijven open wat Conner Rousseau betreft: "Voor de mensen maakt het niet uit dat hun elektriciteit van gas of kerncentrales komt" (13/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als het van Conner Rousseau en zijn partij Vooruit afhangt, dan blijven de twee jongste kerncentrales open. Dat vertelde Rousseau vanmiddag in de VTM NIEUWS-studio. Daarnaast pleit hij voor een snelle oplossing voor de hoge energieprijzen en een verlaging van de accijnzen: “De mensen worden elke dag armer”.
  [naar artikel]
 17. ONZE OPINIE. Het wordt tijd dat Conner Rousseau zich wat meer als politicus toont dan als BV (30/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn zo van die politici die stilaan meer BV zijn dan politicus. Conner Rousseau bijvoorbeeld. Maandagavond was hij - alweer - te gast bij Gert Verhulst en James Cooke, met een bijwijlen ongemakkelijke Frank Vandenbroucke naast zich. Wat daar uiteindelijk van bleef hangen en circuleren op sociale media, was vooral de zangstonde van Rousseau - grote Samsonfan - tijdens de pauze. “In de disco, woh-oh-ow.”
  [naar artikel]
 18. Werkloosheidsvergoedingen beperken in de tijd: dat is wat Conner Rousseau echt wil! (28/04/2023 - De Wereld Morgen)
  Op de vooravond van het feest van de werkende klasse trekt Conner Rousseau alweer de rechtse N-VA-kaart en stigmatiseert hij opnieuw die mensen die het al moeilijk hebben. The post Werkloosheidsvergoedingen beperken in de tijd: dat is wat Conner Rousseau echt wil! appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 19. Zo wil Conner Rousseau stijgende energieprijzen aanpakken: “Gebruik inkomsten btw om factuur te verlagen” (01/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een btw-verlaging van 21 naar 6 procent zien de coalitiepartners in de federale regering niet zitten, maar dat hoeft geen beletsel te zijn. Want door hogere facturen, stijgen de btw-inkomsten voor de staat ook. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau en minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) opperen beiden dat die inkomsten kunnen terugvloeien naar de bevolking.
  [naar artikel]
 20. Nieuwkomer Conner Rousseau wordt fractieleider sp.a in het Vlaams Parlement (13/06/2019 - Metro)
  Conner Rousseau wordt fractieleider voor sp.a in het Vlaams Parlement. Dat zegt hij zelf op Instagram. De 26-jarige Rousseau is een nieuwkomer in het parlement. Bij de verkiezingen was hij lijsttrekker in Oost-Vlaanderen. Conner Rousseau is één van de gezichten van de verjonging die partijvoorzitter John Crombez in de steigers zette. Via prominente plaatsen op de lijst pompte Crombez nieuw sp.a-bloed in de parlementen. Rousseau, jurist van opleiding, komt nu aan het hoofd van de 13-koppige sp.a-fractie, met ook ervaren rotten als Bruno Tobback, Caroline Gennez en Freya Van den Bossche. Naar verluidt was er rond de aanduiding van Rousseau een brede consensus binnen de fractie. bron: Belga Het bericht Nieuwkomer Conner Rousseau wordt fractieleider sp.a in het Vlaams Parlement verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Conner Rousseau verkozen tot nieuwe voorzitter van de SP.A (08/11/2019 - VRT NWS)
  Conner Rousseau (26) volgt John Crombez op als voorzitter van de SP.A. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt op Instagram. Rousseau haalde het met 72 procent van de stemmen. Hij verslaat zo zijn twee tegenkandidaten Hannes De Reu en Christ'l Van der Paal.
  [naar artikel]
 22. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau besmet met coronavirus (19/01/2021 - Express)
  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau heeft positief getest op een besmetting met het coronavirus. Dat heeft de politicus zelf bekendgemaakt via z’n sociale media. Naar eigen zeggen was hij opgestaan met lichte symptomen, waardoor hij beslist heeft om zich te laten testen. “Minder goed nieuws vandaag”, begint sp.a-voorzitter Conner Rousseau een reeks video’s op Instagram Stories. “Vanmorgen […] The post Sp.a-voorzitter Conner Rousseau besmet met coronavirus appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. SP.A-voorzitter Conner Rousseau mag cumuleren en roept op tot meer solidariteit (14/12/2019 - Knack)
  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau mag blijven zetelen in het Vlaams Parlement. Hij kreeg daarvoor de steun van ruim 55 procent van de SP.A-leden. Rousseau wordt als fractieleider opgevolgd door de 35-jarige Hannelore Goeman uit Brussel.
  [naar artikel]
 24. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau pleit voor ‘new social deal’: “Overheid moet investeren” (01/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen traditionele 1 meitoespraak voor Conner Rousseau (27) op zijn eerste Dag van de Arbeid als sp.a-voorzitter, wegens het coronavirus. Rousseau...
  [naar artikel]
 25. Conner Rousseau verkozen tot nieuwe voorzitter sp.a (08/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Conner Rousseau uit Sint-Niklaas is de nieuwe voorzitter van sp.a. Dat meldt hij op Instagram. Met zijn 26 jaar – volgende week wordt hij er 27 – is Rousseau de jongste partijvoorzitter uit de Belgische geschiedenis.
  [naar artikel]
 26. Conner Rousseau en het Streisand-effect (30/09/2023 - Express)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau en mediareus DPG Media voeren een open oorlog. Kortgeding
  [naar artikel]
 27. Conner Rousseau wordt voorzitter SP.A (08/11/2019 - Knack)
  Conner Rousseau is de nieuwe voorzitter van de Vlaamse socialisten. Met zijn 26 jaar - volgende week wordt hij er 27 - is Rousseau de jongste partijvoorzitter uit de Belgische geschiedenis.
  [naar artikel]
 28. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau pleit voor ‘new social deal’: “Overheid moet fors investeren” (01/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen traditionele 1 meitoespraak voor Conner Rousseau (27) op zijn eerste Dag van de Arbeid als sp.a-voorzitter, wegens het coronavirus. Rousseau...
  [naar artikel]
 29. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau schrijft nota die kan dienen als mogelijke basis voor regeerakkoord (01/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau is bereid om volgende stap te zetten in de federale regeringsvorming. Dat heeft VTM NIEUWS vernomen. Rousseau heeft...
  [naar artikel]
 30. Conner Rousseau (sp.a) als eerste bij de koning: “Het gaat niet over Vlaanderen versus Wallonië, rechts versus links” (18/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau is vanmorgen als eerste partijvoorzitter van de dag ontvangen op het paleis. Rousseau - opnieuw op sneakers - wilde...
  [naar artikel]
 31. Conner Rousseau vervroegt voorzittersverkiezingen bij Vooruit (15/11/2022 - Knack)
  Er komen vervroegde voorzittersverkiezingen bij Vooruit. Dat heeft voorzitter Conner Rousseau maandagavond bekendgemaakt. Rousseau is kandidaat om zichzelf op te volgen, zei hij daarover dinsdag in De Ochtend op Radio 1. Een datum wordt beslist op het partijcongres op 3 december. ‘De voorzittersverkiezingen zouden normaal gezien vallen tijdens de campagne voor de Vlaamse verkiezingen en het lijkt me geen goed idee om dan met onszelf bezig te zijn’, zei Rousseau. De Vooruit-voorzitter wil ‘inbreken’ in de Vlaamse regering. ‘Onderwijs, kinderopvang, welzijn en te weinig ambitie van de huidige Vlaamse regering op vlak van klimaat. Ik ben ervan overtuigd dat Vooruit nodig is in de Vlaamse regering’, zei Rousseau. Bart De Wever en Conner Rousseau: een bromance met het oog op 2024 Hij is kandidaat om zichzelf op te volgen en heeft momenteel nog geen weet van andere kandidaten. ‘Ik heb dat gisteravond aangekondigd en mensen kunnen zich de komende tijd melden’, zei hij daarover. Wanneer de nieuwe voorzittersverkiezingen plaatsvinden is nog niet duidelijk. Dat zal beslist worden op het congres van 3 december. Conner Rousseau: ‘Als N-VA ergens in coalitie gaat met VB, blaas ik alle coalities met N-VA op’ The post Conner Rousseau vervroegt voorzittersverkiezingen bij Vooruit appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 32. Conner Rousseau te ziek: sp.a gelast nieuwjaarsfeest af (25/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Sp.a zal dit jaar geen nieuwjaarsboodschap brengen. Het coronavirus heeft voorzitter Conner Rousseau flink te pakken.
  [naar artikel]
 33. Conner Rousseau over hoofddoekenverbod onder 16: ‘Meer een vraag dan een voorstel’ (30/05/2020 - De Standaard)
  Nadat Conner Rousseau in De Standaard sprak over een hoofddoekenverbod onder 16 jaar, kreeg de SP.A-voorzitter veel tegenkanting op Twitter. ‘Wie mij kent, weet dat vrijheid vooropstaat’, reageert Rousseau nu.
  [naar artikel]
 34. Conner Rousseau waarschuwt voor vals profiel dat videobelt met deepfake (05/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (30) heeft gewaarschuwd voor valse profielen van hem op sociale media. Een vrouw dacht dat ze “intiem” met Rousseau chatte en zelfs videobelde, en dat hij haar geld vroeg.
  [naar artikel]
 35. Conner Rousseau waarschuwt voor vals profiel dat met deepfake videobelt (05/06/2023 - Het Nieuwsblad)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (30) heeft gewaarschuwd voor valse profielen van hem op sociale media. Een vrouw dacht dat ze “intiem” met Rousseau chatte en zelfs videobelde, en dat hij haar geld vroeg.
  [naar artikel]
 36. Conner Rousseau gaat voor tweede termijn als voorzitter Vooruit (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau is officieel kandidaat om opnieuw voorzitter te worden van Vooruit. Dat laat hij donderdagavond op Facebook weten. Rousseau zegt ook de verkiezingen van juni 2024 te willen winnen.
  [naar artikel]
 37. Website verwijdert artikels over Conner Rousseau op huwelijksfeest (28/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De website ‘tScheldt heeft maandag de beelden van sp.a-voorzitter Conner Rousseau op het huwelijksfeest van zijn broer in Frankrijk verwijderd. Dat gebeurde nadat de site zondag een ingebrekestelling van de advocaten van Rousseau had ontvangen.
  [naar artikel]
 38. Zo willen Conner Rousseau en Vincent Van Peteghem stijgende energieprijzen aanpakken: “Gebruik inkomsten btw om factuur te verlagen” (01/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een btw-verlaging van 21 naar 6 procent zien de coalitiepartners in de federale regering niet zitten, maar dat hoeft geen beletsel te zijn. Want door hogere facturen, stijgen de btw-inkomsten voor de staat ook. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau en minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) opperen beiden dat die inkomsten kunnen terugvloeien naar de bevolking.
  [naar artikel]
 39. Zo willen Conner Rousseau en Vincent Van Peteghem stijgende energieprijzen aanpakken: “Gebruik inkomsten btw om factuur te verlagen” (01/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een btw-verlaging van 21 naar 6 procent zien de coalitiepartners in de federale regering niet zitten, maar dat hoeft geen beletsel te zijn. Want door hogere facturen, stijgen de btw-inkomsten voor de staat ook. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau en minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) opperen beiden dat die inkomsten kunnen terugvloeien naar de bevolking.
  [naar artikel]
 40. Volg LIVE de persconferentie van preformateur Conner Rousseau (SP.A) over de federale formatie (21/09/2020 - VRT NWS)
  Koning Filip heeft eerder deze avond het ontslag van preformateurs Egbert Lachaert (Open VLD) en Conner Rousseau (SP.A) geweigerd. De twee hadden hun ontslag aangeboden na een middag vruchteloos onderhandelen over de vorming van een nieuwe federale regering. Volg hierboven live de persconferentie van Conner Rousseau.
  [naar artikel]
 41. Conner Rousseau vervroegt voorzittersverkiezingen bij Vooruit (15/11/2022 - De Tijd)
  09:32 Conner Rousseau wil versneld een nieuw mandaat als voorzitter van de Vlaamse socialisten. Hij wil zo de handen vrij hebben richting het verkiezingsjaar 2024.
  [naar artikel]
 42. Studentikoos of fenomenaal? De communicatiestijl van Conner Rousseau (sp.a) is ook “gevaarlijk” (11/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Niemand die geen mening heeft over sp.a-voorzitter Conner Rousseau (27) na zijn bezoek aan de koning. Niet zozeer omwille van die spierwitte...
  [naar artikel]
 43. Conner Rousseau (sp.a) niet van plan om PS te lossen (27/06/2020 - De Tijd)
  08:09 Sp.a-voorzitter Conner Rousseau ziet geen constellatie zonder de PS die inhoudelijk interessant is voor sp.a. 'Zweeds beleid depanneren? Neen dank u!'
  [naar artikel]
 44. Conner Rousseau (sp.a) bedankt voor vergadering met de zes partijen (06/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau gaat niet in op de uitnodiging van Georges-Louis Bouchez (MR), Joachim Coens (CD&V) en Egbert Lachaert (Open Vld)...
  [naar artikel]
 45. Conner Rousseau niet meer op Instagram (28/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau heeft zijn Instagramaccount afgesloten. De sp.a-voorzitter raakte afgelopen weekend in opspraak nadat via sociale media beelden...
  [naar artikel]
 46. Conner Rousseau (sp.a) verlaat Instagram (27/07/2020 - De Morgen)
  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau heeft zijn Instagram-profiel verwijderd, nadat op sociale media enkele filmpjes opdoken van een feestende Rousseau. De beelden waren gemaakt op het huwelijksfeest van zijn broer in Frankrijk, ‘volledig volgens de coronaregels georganiseerd’.
  [naar artikel]
 47. Zien we Conner Rousseau in de volgende FC De Kampioenenfilm? “Direct!” (20/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Urenlang op restaurant gaan? Het is niets voor Conner Rousseau, die het liefst van al tijdens het eten naar een aflevering van ‘FC De Kampioenen’...
  [naar artikel]
 48. Studentikoos of fenomenaal? De communicatiestijl van Conner Rousseau (sp.a) is bovenal “gevaarlijk” (11/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Niemand die geen mening heeft over sp.a-voorzitter Conner Rousseau (27) na zijn bezoek aan de koning. Niet zozeer omwille van die spierwitte...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy