De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Pixar plaatst zoen tussen twee vrouwen terug in nieuwe film ‘Lightyear’ na bakken kritiek

Het Laatste Nieuws

18/03/2022 - 21:28

In ‘Lightyear’, de aanstaande Pixar-film over astronaut Buzz Lightyear uit ‘Toy Story’, zit een kus tussen twee personages van hetzelfde geslacht. De zoen was in eerste instantie uit de film geknipt, maar werd teruggeplaatst na de recente ophef over een aangenomen wetsvoorstel in Florida en de kritiek op entertainmentbedrijf Disney, meldt ‘Variety’.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Kus tussen twee vrouwen mag toch bij Pixar (21/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Pixar, dat een zoen tussen twee vrouwen uit de film Lightyear liet knippen, heeft die nu toch in de film gezet. Het doet dat na protesten van fans en werknemers, omdat Disney zich afzijdig hield bij een omstreden wetswijziging in het onderwijs in Florida.
  [naar artikel]
 2. “To infinity and ...”: Pixar deelt eerste beelden van ‘Lightyear’ (27/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de tonen van David Bowies ‘Starman’ heeft Pixar een eerste trailer van ‘Lightyear’ gedeeld met de wereld en de rest van het universum. De spin-off van de ‘Toy story’-franchise gaat over Buzz Lightyear, de “échte” versie. In de Pixar-film zal het verhaal verteld worden van de menselijke legende waar het speelgoed op gebaseerd is. Acteur Chris Evans verleent zijn stem aan de Space Ranger. De film komt in juni 2022 in de zalen.
  [naar artikel]
 3. Disney haalt scène met kussende vrouwen uit tekenfilm "Lightyear", maar plaatst ze op het laatste nippertje terug (14/06/2022 - VRT NWS)
  Morgen komt de nieuwe animatiefilm “Lightyear” in de bioscoop, over de speelgoedpop Buzz Lightyear uit "Toy Story". In die film vindt een "historische" gebeurtenis plaats: twee vrouwen, die een relatie hebben met elkaar, kussen elkaar op de mond. Big deal zou je kunnen denken. Maar de kus is wel degelijk een primeur in een volwaardige tekenfilm van de animatiestudio Pixar, die deel uitmaakt van Disney. En normaal hadden we de kus nooit te zien gekregen, want de scène was weggeknipt. Voor even toch.
  [naar artikel]
 4. Eerste trailer voor nieuwe ‘Buzz Lightyear’-film is er: schattige sidekick doet zijn intrede (10/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Disney en Pixar brengen binnenkort een nieuwe spin-off-film van ‘Toy Story’ uit. De hoofdrol is weggelegd voor het bekende figuurtje Buzz Lightyear. Die is voor de gelegenheid geen stuk speelgoed, maar wel een man van vlees en bloed. “Het gaat over de man waarop het speelgoed later gebaseerd wordt”, aldus de makers.
  [naar artikel]
 5. Louis Talpe speelt Buzz Lightyear in nieuwste animatiefilm van Pixar (11/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Louis Talpe kruipt opnieuw in de huid van een superheld. Na Mega Toby verleent de acteur nu zijn stem aan speelgoedheld Buzz Lightyear in de gloednieuwe Pixar-prent ‘Lightyear’. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Chris Evans, beter bekend als Captain America, die in de Amerikaanse versie te horen is als de astronaut uit ‘Toy Story’.
  [naar artikel]
 6. Disney-film ‘Lightyear’ verboden in Saudi-Arabië en VAE vanwege lesbische kus (en dat is niet de eerste film) (14/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  “To infinity and beyond” maar niet in Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. De nieuwe animatiefilm ‘Lightyear’ – de spin-off van ‘Toy story’-personage Buzz Lightyear – is in verschillende landen in het Midden-Oosten verboden. De reden? Een relatie en kus tussen twee vrouwelijke personages.
  [naar artikel]
 7. Nieuwe Pixar-film ‘Turning Red’ niet in bioscoop: ‘Slachtoffer van de oorlog tussen streamingdiensten’ (10/03/2022 - De Morgen)
  Na Soul en Luca zal ook Turning Red, de nieuwste film van Pixar, enkel op het streamingplatform Disney+ te zien zijn. Zowel bij Pixar zelf als in de bioscopen heerst teleurstelling over de nieuwe strategie van moederbedrijf Disney. ‘Voor Disney is de bioscoopervaring op dit moment niet belangrijk.’
  [naar artikel]
 8. To infinity and beyond: Buzz Lightyear krijgt zijn eigen Pixarfilm, en de eerste beelden zien er goed uit (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We kenden hem al als de speelgoedheld uit ‘Toy Story’, maar nu krijgt astronaut Buzz Lightyear ook zijn eigen film. Pixar deelde alvast de eerste beelden van ‘Lightyear’, en die zien er veelbelovend uit.
  [naar artikel]
 9. To infinity and beyond: Buzz Lightyear krijgt zijn eigen Pixarfilm, en de eerste beelden zien er goed uit (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We kenden hem al als de speelgoedheld uit ‘Toy Story’, maar nu krijgt astronaut Buzz Lightyear ook zijn eigen film. Pixar deelde alvast de eerste beelden van ‘Lightyear’, en die zien er veelbelovend uit.
  [naar artikel]
 10. Tom Hanks zet vraagtekens bij afwezigheid Tim Allen in Lightyear-film (10/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Tom Hanks begrijpt niet dat zijn collega Tim Allen niet te horen is in de nieuwe Disney Pixar-film Lightyear. Allen sprak in de Toy Story-films jarenlang de stem van de speelgoedastronaut Buzz Lightyear in, maar bij de prequel werd gekozen voor Chris Evans als stem van het personage.
  [naar artikel]
 11. ‘Lightyear’ niet te zien op Disney+ in Midden-Oosten wegens kus tussen twee vrouwen (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Tot aan de sterren en daar voorbij” zal ‘Lightyear’ niet raken. De film wordt namelijk niet vertoond op het streamingsplatform Disney+ in het Midden-Oosten. Deze beslissing komt er nadat de Pixarfilm eerder al werd verbannen uit de bioscopen wegens het feit dat de beste vriendin van astronaut Buzz Lightyear een relatie heeft met een vrouw en haar een kus geeft.
  [naar artikel]
 12. ‘Lightyear’ zal in het Midden-Oosten niet te zien zijn op Disney+ wegens kus tussen twee vrouwen (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Tot aan de sterren en daar voorbij” zal ‘Lightyear’ niet raken. De film wordt namelijk niet vertoond op het streamingsplatform Disney+ in het Midden-Oosten. Deze beslissing komt er nadat de Pixarfilm eerder al werd verbannen uit de bioscopen wegens het feit dat de beste vriendin van astronaut Buzz Lightyear een relatie heeft met een vrouw en haar een kus geeft.
  [naar artikel]
 13. Nieuwe Pixar-film ‘Turning red’ niet in de cinema’s te zien, maar direct op Disney+ (08/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Pixar-film ‘Turning red’ zal niet in de bioscopen te zien zijn. De nieuwe film is vanaf 11 maart exclusief op Disney+ te zien en is gratis voor abonnees van de streamingdienst.
  [naar artikel]
 14. VIDEO. Buzz Lightyear in de problemen in nieuwe ‘Toy Story 4’-trailer (06/02/2019 - Metro)
  Na een lange tijd wachten heeft Pixar een nieuwe trailer gereleased van Toy story 4. Het productiebedrijf had wel al enkele teasers losgelaten waar nieuwe personages in geïntroduceerd worden. In de trailer zien we hoe Buzz Lightyear in de problemen komt met twee van hen. Naast de bekende personages Woody en Buzz Lightyear zullen we in de nieuwe film kennis maken met enkele nieuwe personages zoals Forky, Duck en Bunny. Buzz hangt als één van de beste prijzen in een kermiskraam in de nieuwe trailer en zal daardoor geen goede vrienden worden met Duck en Bunny. SuperBroMovies De entertainmentwebsite SuperBroMovies meende al eerder de verhaallijn van de film te weten. “Tijdens een emotionele reis zullen ze ondervinden wat het echt betekent om een speeltje te zijn. Het is eigenlijk gewoonweg een existentiële crisis door de ogen van speelgoed.” 21 juni 2019 Volgens stemacteur Tim allen, die de stem van Buzz Lightyear inspreekt wordt het een emotioneel zware film, maar zal het publiek ook veel kunnen lachen. Of hij gelijk heeft zullen we pas in de zomer kunnen ondervinden. Toy Story 4 komt uit op 21 juni 2019. Lees ook : Toy Story 4 zal volgens Pixar niets te maken hebben met vorige verhalen Het bericht VIDEO. Buzz Lightyear in de problemen in nieuwe ‘Toy Story 4’-trailer verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Originele Buzz Lightyear-stem Tim Allen over ‘Lightyear’: “Het heeft gewoon geen relatie met Buzz” (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Acteur Tim Allen (69) neemt in de vier ‘Toy Story’-films de stem van Buzz Lightyear voor z’n rekening. In de nieuwste ‘Lightyear’-film, het oorprongverhaal van Buzz, horen we Chris Evans (41) als de iconische astronaut. Fans reageren daar teleurgesteld op. Maar volgens Allen is daar een logische verklaring voor: hij sprak de stem van het speelgoed in, Evans die van een geanimeerd persoon.
  [naar artikel]
 16. Disney lanceert nieuwe trailer van ‘Lightyear’: “Oneindig ver en verder” (22/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Disney lanceerde zopas een nieuwe trailer voor de nieuwe Pixarfilm ‘Lightyear’. Die is gebaseerd op het alom bekende ‘Toy Story’-personage Buzz Lightyear. In dit geval gaat het echter niet om een stuk speelgoed. De nieuwe prent vertelt het verhaal van de man waarop het speelgoed gebaseerd is.
  [naar artikel]
 17. Disneyland Paris verzamelt alle Pixar-attracties in nieuw themagebied (27/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag heeft het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris een ‘nieuwe’ zone: ‘Worlds Of Pixar’. Deze omvat verschillende bestaande attracties die in het teken staan van de populaire Pixar-films, zoals ‘Ratatouille’, ‘Cars’ en ‘Finding Nemo’. De nieuwe naam maakt deel uit van de transformatie van dit park, want later komen er nog themagebieden rond Marvel en ‘Frozen’.
  [naar artikel]
 18. Chris Pratt en Tom Holland krijgen hoofdrol in nieuwe Pixar-film ‘Onward’ (13/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Chris Pratt (39) en Tom Holland (22) lenen hun stem aan de hoofdpersonages van de nieuwe Pixar-film ‘Onward’. Dat heeft de filmstudio zelf bekend...
  [naar artikel]
 19. Waarom we toch nog iets liever naar speelgoedpop Buzz Lightyear kijken dan de ‘echte’ versie (15/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Star Wars- en Toy Story-fans zullen enorm tevreden zijn met Lightyear. De nieuwste Pixar-animatiefilm raast tegen de snelheid van het licht voorbij. Helaas soms iets te snel en dat ten koste van geweldige ideeën.
  [naar artikel]
 20. Tom Hanks reageert op afwezigheid van Tim Allen in ‘Lightyear’: “Ik was graag met hem de concurrentie aangegaan” (08/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse acteur Tom Hanks (65) kroop jarenlang in de huid van het ‘Toy Story’-personage Woody. In de nieuwe animatiefim ‘Lightyear’ komt de cowboy echter niet aan bod, maar is de hoofdrol voor de ruimtereiziger Buzz Lightyear. Die stem werd jarenlang ingesproken door acteur Tim Allen (69), tot nu.
  [naar artikel]
 21. “Bitterzoete frustratie”: Chris Evans reageert op verbanning van Pixarfilm ‘Lightyear’ (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De animatiefilm ‘Lightyear’ wordt niet in Saoedi-Arabië uitgebracht. De reden is dat een van de hoofdpersonages, de beste vriendin van astronaut Buzz Lightyear, een relatie met een vrouw heeft en haar een kus geeft. Dat meldt magazine ‘The Hollywood Reporter’. De acteurs reageren teleurgesteld.
  [naar artikel]
 22. "Toy story 4": nieuwe film met Woody en Buzz Lightyear gaat in première (21/06/2019 - VRT NWS)
  Een bonte collectie poppen en speelgoed die tot leven komen wanneer er geen mensen in de buurt zijn, dat is het recept voor "Toy Story". De laatste film in de trilogie dateert van 2010. Animatiestudio Pixar heeft lang getwijfeld om Woody en Buzz Lightyear opnieuw op avontuur te sturen maar nu is het eindelijk zover, dit weekend gaat "Toy Story 4" in première. Onze filmkenner Ward Verrijcken ging praten met regisseur Josh Cooley.
  [naar artikel]
 23. Met humor en metaforen, zo toont nieuwe Pixar-film ‘Turning red’ ongemakkelijk thema (12/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een meisje van dertien dat in haar puberteit terechtkomt en bij elke sterke emotie prompt in een rode panda verandert: dat is het verhaal van de nieuwe Pixar-film Turning red. Zelfs de eerste menstruatie – nog altijd een ongemakkelijk thema – schuwt de film niet. “Het is goed dat de moeder met maandverbanden voor het venster van de klas staat te zwaaien.”
  [naar artikel]
 24. Singapore schrapt kus tussen twee vrouwen uit nieuwe ‘Star Wars’-film (24/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bezoekers van de nieuwe ‘Star Wars’-film ‘The Rise Of Skywalker’ zien in Singapore niet twee vrouwelijke personages kussen. In het Aziatische land...
  [naar artikel]
 25. Bakken kritiek op game waarin speler vrouwen moet verkrachten en vermoorden (05/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe game die binnenkort uitkomt op gameplatform Steam heeft voor een storm van kritiek gezorgd. In ‘Rape Day’ moet de speler vrouwen...
  [naar artikel]
 26. STREAMINGTIP. ‘Lightyear’: de man achter het stukje speelgoed uit ‘Toy Story’ (06/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  To infinity and beyond! Buzz Lightyear kennen we al langer als de beste makker van cowboy Woody in ‘Toy Story’, maar in deze nieuwe Pixarfilm verkent men het verhaal van de man die dat stuk speelgoed inspireerde.
  [naar artikel]
 27. Na kritiek op nieuwe ‘TikTok-versie’ van Instagram: sociaal netwerk draait aanpassingen terug (29/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Door bakken kritiek en slechte cijfers heeft Instagram beslist om de nieuwe testversie van hun app, waardoor de app meer leek op TikTok, grotendeels terug te schroeven. Dat vertelde CEO Adam Mosseri tijdens een interview met Platformer.
  [naar artikel]
 28. Pixar-film ‘Turning Red’ is erg open over het thema menstruatie: “De perfecte manier om met je kind in dialoog te gaan” (22/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwste Pixar-prent ‘Turning Red’ is een grappige animatiefilm over puberteit in al haar aspecten: zelfs de eerste menstruatie komt uitvoerig aan bod. Daar komt soms kritiek op vanuit conservatieve hoek, maar experts als Telidja Klaï kunnen het alleen maar toejuichen: “Zelfs 7-jarigen kunnen er iets aan hebben.”
  [naar artikel]
 29. Disney Pixar toont eerste LGBT-personage in film 'Onward’ (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Disney en Pixar pakken uit met hun nieuwe animatiefilm ‘Onward’. Daarin zal voor het eerst een LGBT-personage verschijnen. Het gaat om een...
  [naar artikel]
 30. Nieuwe Pixar-film ‘Turning red’ schuwt ongemakkelijk onderwerp niet: “Het overkomt elk tienermeisje, toch hoor je er zo weinig over” (12/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een meisje van dertien dat in haar puberteit terechtkomt en bij elke sterke emotie prompt in een rode panda verandert: dat is het verhaal van de nieuwe Pixar-film Turning red. Zelfs de eerste menstruatie – nog altijd een ongemakkelijk thema – schuwt de film niet. “Het is goed dat de moeder met maandverbanden voor het venster van de klas staat te zwaaien.”
  [naar artikel]
 31. Feminisme volgens Pixar (05/04/2019 - De Morgen)
  Met Brave zet animatiestudio Pixar een stap in het onbekende. Hun nieuwste film is niet alleen het eerste klassieke sprookje dat Pixar op het scherm brengt, het is ook hun eerste film met een vrouwelijk hoofdpersonage. Een experiment dat niet over de hele lijn slaagt.
  [naar artikel]
 32. Van ‘Jurassic Park’ tot ‘Lightyear’: deze nieuwe trailers verschenen tijdens de Super Bowl (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Super Bowl heeft altijd bekend gestaan om zijn ongelooflijke reclamespotjes, en soms het football zelf, maar het is ook altijd uitkijken naar de nieuwe trailers van films en series. Fans werden tijdens het evenement zondag dan ook getrakteerd op heel wat nieuw beeldmateriaal van hun favoriete film of show. Zo werd de langverwachte eerste trailer van de ‘Lord of the Rings’-prequel onthuld en kunnen liefhebbers al beginnen aftellen naar de nieuwe ‘Doctor Strange’-film. Kijk mee naar enkele nieuwe trailers die voor het eerst verschenen.
  [naar artikel]
 33. Van ‘Jurassic Park’ tot ‘Lightyear’: deze nieuwe trailers verschenen tijdens de Super Bowl (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Super Bowl heeft altijd bekend gestaan om zijn ongelooflijke reclamespotjes, en soms het football zelf, maar het is ook altijd uitkijken naar de nieuwe trailers van films en series. Fans werden tijdens het evenement zondag dan ook getrakteerd op heel wat nieuw beeldmateriaal van hun favoriete film of show. Zo werd de langverwachte eerste trailer van de ‘Lord of the Rings’-prequel onthuld en kunnen liefhebbers al beginnen aftellen naar de nieuwe ‘Doctor Strange’-film. Kijk mee naar enkele nieuwe trailers die voor het eerst verschenen.
  [naar artikel]
 34. VIDEO. Dit nieuwe kortfilmpje van Pixar doet vele kijkers naar de zakdoekjes grijpen (27/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Kitbull’, een nieuwe kortfilmpje van Disney Pixar, legt de focus op de vooroordelen tegenover Pitbulls, een hondenras dat doorgaans wordt...
  [naar artikel]
 35. Pixar-film 'Onward' verboden in vier landen in Midden-Oosten wegens lesbisch personage (10/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Disney-Pixarfilm ‘Onward’ mag niet vertoond worden in Koeweit, Oman, Qatar en Saudi-Arabië, omdat er in de film een kleine verwijzing zit...
  [naar artikel]
 36. Chinees vliegtuig gaat van de grond met Buzz Lightyear (04/05/2018 - Metro)
  Wie in de voetsporen wil treden van Buzz Lightyear moet binnenkort een vlucht maken met China Eastern Airlines. De Aziatische luchtvaartmaatschappij heeft hun nieuwste vliegtuig omgedoopt tot het ‘Toy Story Plane’.  Het ‘Toy Story Plane’ is een samenwerking tussen Disney Shangai en China Eastern Airlines en moet passagiers vervoeren naar een ludieke wereld. Niet alleen de buitenkant is in het thema van de Pixar-film, ook binnenin is alles op kindermaat. Zowel de stoelen, als het plafond en de borden zijn tot in detail afgewerkt. Binnenlandse route  Voorlopig verschijnt het kunstwerkje niet op onze luchthaven. Het toestel maakt deel uit een inhuldigingsplechtigheid van het Shanghai Disney Resort en vliegt alleen tussen Peking en Shanghai. Als de vlucht een succes is, zal het vliegtuig ook op andere binnenlandse vluchten in China ingezet worden. Het bericht Chinees vliegtuig gaat van de grond met Buzz Lightyear verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Pixar maakte eerste kortfilm met homoseksueel hoofdpersonage (23/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdag ging ‘Out’ in première op Disney+, een kortfilm van Pixar over homoseksuele jongen die uit de kast komt. Het is de eerste keer dat Pixar -...
  [naar artikel]
 38. Louis Talpe kruipt opnieuw in de huid van een superheld: "Als mijn kinderen later naar 'Lightyear' kijken, hoop ik dat ze trots zijn op hun papa” (15/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘Toy Story’ verzamel u, want vanaf vandaag kan je in de bioschoop gaan kijken naar ‘Lightyear’. Een spin-off van de Disney-klassieker, waarin we de oorspronkelijke ontstaansgeschiedenis van Buzz Lightyear te zien krijgen. “Het is leuk dat Disney nu duiding geeft waarom Andy een speelgoedfiguurtje van Buzz Lightyear in zijn verzameling had zitten”, vertelt acteur Louis Talpe die de Vlaamse stem mocht inspreken.
  [naar artikel]
 39. Waarom Pixar-film ‘Luca’ toont hoe inclusiviteit echt moet (09/08/2021 - De Morgen)
  In Pixars nieuwste film, Luca, gaat een personage met één arm door het leven. Zo is hij geboren en daarmee is de kous af. Is dat hoe diversiteit in de filmindustrie zou moeten werken? ‘Zelden zien we personen met een beperking als sterke, autonome personages.’
  [naar artikel]
 40. Na bakken kritiek van fans: Lizzo verwijdert denigrerend woord in haar nieuwste single ‘GRRRLS’ (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen vrijdag bracht Lizzo (34) een gloednieuwe single uit: ‘GRRRLS’. Niet meteen een schot in de roos, want het lied zorgde voor bakken kritiek en teleurstelling bij de fans van de Amerikaanse zangeres. Lizzo, die normaal inclusiviteit en diversiteit hoog in het vaandel draagt, gebruikte een denigrerend en beledigend woord in de eerste strofe van ‘GRRRLS’. Op vraag van haar fans bracht de popster een nieuwe versie uit van de single, zonder dat bepaalde stukje tekst.
  [naar artikel]
 41. VIDEO. Dit nieuw kortfilmpje van Pixar doet vele kijkers naar de zakdoekjes grijpen (27/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Kitbull’, een nieuwe kortfilmpje van Disney Pixar, legt de focus op de vooroordelen tegenover Pitbulls, een hondenras dat doorgaans wordt...
  [naar artikel]
 42. Brad Pitt en Margot Robbie verbijsterd over ‘heel veel naakt’ in nieuwe film: “Schokkend, zelfs voor mij” (18/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Brad Pitt (58) is ondanks zijn 35 jaar acteerervaring behoorlijk geschrokken van de hoeveelheid naakt in zijn nieuwe film ‘Babylon’. Ook collega Margot Robbie, die tijdens de opnames haar kans greep voor een niet gescripte zoen met de acteur, kon haar ogen amper geloven. Recensenten zijn verdeeld.
  [naar artikel]
 43. De Morgen-lezers kronen Wall-E tot beste Pixar-film (02/07/2018 - De Morgen)
  Niet Toy Story, niet Finding Nemo en zeker niet Cars, maar wel Wall-E is volgens de lezers van De Morgen de beste Pixar-film aller tijden. Dat blijkt uit een onlinepeiling. Onze redactie stelde een top twintig samen van Pixar-films, naar aanleiding van de release van Incredibles 2.
  [naar artikel]
 44. Debuutfilm van Sia krijgt opnieuw bakken kritiek na 2 nominaties voor de Golden Globes (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Music’, de nieuwe film van Sia (45) zorgt opnieuw voor heel wat ophef. De film, die eerder al kritiek kreeg omdat de hoofdrol van een autistisch meisje niet door een autistische actrice wordt gespeeld, werd twee keer genomineerd voor de Golden Globes en daar is het grote publiek allesbehalve blij mee.
  [naar artikel]
 45. 'Coco' verovert de box office. Maar wat is de beste Pixar-film aller tijden? Dit is onze top 10 (27/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel 'Coco' alles heeft wat een goeie Pixar-film moet hebben, haalt hij het lijstje (nog) niet. Deze 10 klassieker doen dat wél!
  [naar artikel]
 46. Eerste beelden nieuwe Pixar-animatiefilm ‘Elemental’ gelost (21/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Pixar komt binnenkort met een gloednieuwe animatiefilm op de proppen: ‘Elemental’. Zoals de naam al doet vermoeden, draait de prent rond de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht. De filmstudio heeft nu de eerste trailer gelost en daarin kunnen de liefhebbers alvast een glimp opvangen van de twee hoofdfiguren, Ember (vuur) en Wade (water). Trekken tegenpolen elkaar aan?
  [naar artikel]
 47. Bedrijf Nederlandse ‘zonnewagen’ Lightyear maakt doorstart (20/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse start-up Lightyear maakt een doorstart, nadat het begin dit jaar in de problemen kwam. Dat heeft het zonet bekendgemaakt. Er wordt een nieuw bedrijf opgericht dat zich zal richten op de productie van de Lightyear 2, een veel goedkoper model dat een groot publiek moet aanspreken.
  [naar artikel]
 48. Nieuwe animatiefilm van Disney en Pixar speelt zich af aan Italiaanse Rivièra (31/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Volgende zomer brengen Pixar en Disney een nieuwe animatiefilm uit: ‘Luca’. Het coming-of-age verhaal zal zich afspelen in het zonnige Italië. Dat...
  [naar artikel]
 49. Brad Pitt en Margot Robbie waren zelf verbijsterd over ‘heel veel naakt’ in nieuwe film: “Schokkend, zelfs voor mij” (18/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Brad Pitt (58) is ondanks zijn 35 jaar acteerervaring behoorlijk geschrokken van de hoeveelheid naakt in zijn nieuwe film ‘Babylon’. Ook collega Margot Robbie, die tijdens de opnames haar kans greep voor een niet gescripte zoen met de acteur, kon haar ogen amper geloven. Recensenten zijn verdeeld.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy