De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Blij weerzien in ‘Thuis’: de jonge Yasmine duikt weer op

Het Laatste Nieuws

28/03/2022 - 21:05

Vorige week stond ‘Thuis' in het teken van de zoektocht naar Peter (Geert Hunaerts), die na een gevecht met Kobe (Reynout Dekimpe) spoorloos verdwenen was. In de aflevering van maandag kwam er eindelijk het verlossende antwoord: Peter leefde nog. En hij kwam niet alleen opdagen ...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. The bitch is back: crazy Christine duikt in ‘Thuis’ op als het nieuwe lief van Adil (27/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wat een verrassend weerzien in ‘Thuis’: Christine is terug! De bitch ‘you love to hate’ verdween zeven maanden geleden uit beeld, maar blijkt nu...
  [naar artikel]
 2. ‘Thuis’-acteur Lennart Lemmens regisseert zijn tv-zus Elise Roels in nieuwe jongerenwebreeks (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lennart Lemmens, beter bekend als Stan uit ‘Thuis’, is naast acteur ook regisseur. Met zijn productiehuis De Klifhangers werkt hij nu een webreeks voor de 30ste verjaardag van de kinder- en jongerentelefoon Awel. Op de set wordt het alleszins een blij weerzien met zijn ‘Thuis’-collega Elise Roels die meespeelt in deze fictieserie, net als ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon.
  [naar artikel]
 3. Jong geweld moet voor een frisse wind zorgen: ‘Thuis’ verwelkomt Ilias, Silke en Niels (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds de start van het nieuwe seizoen zijn er al zes personages uit ‘Thuis’ verdwenen. De lege plaatsen die Leo, Stan, Emma, Jef, Nina en Yasmine achterlaten, worden langzaam weer ingevuld. Dinsdag debuteerde Ilias al en deze avond is het de beurt aan Niels en Silke. Dit jonge geweld moet voor een frisse wind bij ‘Thuis’ zorgen.
  [naar artikel]
 4. Oude bekende duikt opnieuw op in ‘Familie’ (11/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een blij weerzien vanavond in ‘Familie’. Jonas (gespeeld door David Cantens) is terug van weggeweest en maakt zijn opwachting ten huize Benny...
  [naar artikel]
 5. Voormalig ‘Temptation Island’-verleidster Yasmine duikt op in nieuwe seizoen van ‘Ex on the Beach’ (18/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation Island’-verleidster Yasmine zal haar opwachting maken in ‘Ex on the Beach: Double Dutch All Stars’. Dat meldt MTV op Twitter. Andere...
  [naar artikel]
 6. ‘Familie’-pionier Erik Goossens duikt op in ‘Thuis’ (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  27 jaar na zijn afscheid als Peter Van den Bossche bij ‘Familie’ pikt Erik Goossens (54) de draad weer op in soapland. De acteur en zanger debuteert dinsdag in ‘Thuis’ als rechter Alexander Cosyns.
  [naar artikel]
 7. Tranen bij emotioneel weerzien: dit koppel verlaat ‘Temptation island’ (03/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na amper 2 dagen trokken de single mannen van ‘Tempation island’ aan de alarmbel. Eén van de vrouwen stelde zich niet genoeg open. Ze beslisten dat het koppel moest vertrekken. Nu ziet het koppel elkaar terug, een blij en emotioneel weerzien...
  [naar artikel]
 8. ‘Temptation’ Yasmine onthult verleden vol mentaal en fysiek geweld: “Ik heb littekens voor het leven” (22/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Realityster Yasmine Pierards (22) - die eerder meedeed aan ‘Temptation Island’, ‘Oh my god’ en ‘Ex on the beach: Double Dutch’ - heeft in een...
  [naar artikel]
 9. Marilou Mermans keert terug naar ‘Thuis’ en geboortedorp Dessel: “Een blij weerzien” (02/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Dat wordt dan een trip langs de herinneringen uit mijn jeugd”, lacht Marilou Mermans (75) wanneer we haar vragen voor een Persoonlijk Kempen. De actrice – bekend van haar rol als Lisa in Lili en Marleen – keert vanaf maandag terug naar Thuis, waarin ze haar rol als Els Vervloet weer opneemt. De grande dame van de toneel-, film- en televisiewereld trekt daarom met ons even terug naar haar geboortedorp Dessel. “Sommige herinneringen zie ik heel helder, alsof het gisteren was. Het wordt een blij weerzien.”
  [naar artikel]
 10. ‘Witse’-acteur Mark Stroobants duikt op in ‘Thuis’ (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Thuis’ heeft de nieuwe werkgever van Karin (Kadèr Gürbüz) maandag eindelijk een gezicht gekregen. Mark Stroobants (57), bekend van zijn rol als Rudy Dams in ‘Witse’, debuteerde als Stefaan Legrand, de decaan van de hogeschool waar Karin sinds kort lesgeeft. En zo is ‘Thuis’ voortaan ook een nieuw samengesteld gezin rijker.
  [naar artikel]
 11. Verrassing in ‘Thuis’: doodgewaand personage duikt plots op (30/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Harry (Stan Van Samang) schrok zich vrijdagavond een ongeluk in ‘Thuis’. Jarenlang dacht hij dat Anouk (Maike Boerdam) door zijn toedoen overleden was - of dat wou oude vriend Chris (Danny Timmermans) hem toch doen geloven. Niets is minder waar, want de vrouw dook levend en wel weer op in Bar Madam.
  [naar artikel]
 12. Gert Winckelmans duikt op in ‘Thuis’ als mysterieuze Vince: “Ik besef dat ik mijn twee pollekes mag kussen” (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het gaat opnieuw goed met Gert Winckelmans (43). Na een zware coronaperiode holt de acteur weer van de ene film- en tv-set naar de andere. Ook ‘Thuis’ hoort daarbij, want daarin wordt hij als Vince de nieuwe, vaste afspraak voor de soapkijker. “Ik beleef de ‘time of my life’.”
  [naar artikel]
 13. Ze was jarenlang het gezicht van ‘Vlaanderen Vakantieland’ en duikt nu op in ‘Thuis’: hoe gaat het nog met Sandra Naelaerts? (18/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond wandelt Sandra Naelaerts (41) Bar Madam in ‘Thuis’ binnen. De voormalige presentatrice van ‘Vlaanderen Vakantieland’ beleeft zo haar acteerdebuut.
  [naar artikel]
 14. Yasmine weer in de hitparade (28/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Deze week was het 10 jaar geleden dat Yasmine uit het leven stapte. De aandacht rond dit spijtige overlijden, bracht ook haar muziek weer in de herinnering. Yasmine komt vandaag op 21 binnen in de Album Top 50 van de Ultratop.
  [naar artikel]
 15. Arne duikt opnieuw op in ‘Thuis’... om afscheid te nemen (18/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond dook Arne weer even op in ‘Thuis’, het personage dat gespeeld wordt door Michiel De Meyer. Niet om voor problemen te zorgen, maar om...
  [naar artikel]
 16. Blij weerzien na 56 jaar (05/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  In 1961 waren Richard Berx uit Zepperen en André Laureys uit Lokeren samen soldaat, in Antwerpen-Luchtbal. Zij zagen mekaar, echt per geluk, vorige maandag voor het eerst terug op de Haspengouwse Gordel. Het werd een blij weerzien, zo lang na hunne 'troep'.
  [naar artikel]
 17. Muziek van Yasmine duikt op in iTunes Top 200 (26/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren was het dag op dag tien jaar geleden dat Hilde Rens - ons beter bekend als zangeres Yasmine - uit het leven stapte. Er werd dan ook veel...
  [naar artikel]
 18. VOORUITBLIK 2023. Draait de cultuurmotor in 2023 weer op volle toeren? “Ondanks dure energieprijzen, blijven mensen tickets kopen” (31/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Voor sommigen was het na corona een ‘blij weerzien’ met cultuur, voor velen leek het veeleer nog een kwestie van ‘we zien wel weer’. “Tot de herfst van 2022 was de opkomst in cultuurhuizen en festivals nog niet op peil, maar het herstel lijkt ingezet”, zegt Jan Van Esbroeck van het Sportpaleis. “Mensen hebben nood aan sociaal contact.”
  [naar artikel]
 19. Truiense Yasmine Pierards in ‘Chasing Beauty’: “Mijn plastisch chirurg werkt gratis voor mij” (13/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de Streamz-reeks ‘Chasing Beauty’ worden negen mannen en vrouwen geportretteerd die hun toevlucht zoeken tot plastische chirurgie. Een van hen is de Truiense Yasmine Pierards, die we nog kennen van ‘Temptation Island’ en ‘Ex On The Beach’. “Mijn grootste inspiratiebron is Kim Kardashian.”
  [naar artikel]
 20. Jonge ‘Thuis’-acteurs: ‘Toen ik meedeed aan ‘The Voice’ regende het homofobe berichten. ‘Hang u op, nicht’ en andere literaire pareltjes’ (04/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 21. ‘Temptation’-Yasmine doet mee aan ‘Ex On The Beach’: “Die razernij, ik schrik van mezelf” (04/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Yasmine (21), één van de verleidsters uit ‘Temptation Island’ en het ex-lief van Mezdi (21), is momenteel te zien in ‘Ex On The Beach’. Daar ligt...
  [naar artikel]
 22. Goed nieuws voor iconisch ‘Thuis’-koppel? Simonneke duikt weer op bij Frank (16/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat Simonne (Marleen Merckx) in ‘Thuis’ een korte romance beleefde met Dirk (Ron Cornet) verdween ze met de noorderzon. Het leek erop dat er zo een einde zou komen aan haar huwelijk met Frank (Pol Goossen). In de aflevering van donderdagavond dook Simonne echter opnieuw op. Is er nog hoop voor hét oerkoppel van de Eén-soap?
  [naar artikel]
 23. Maasmechelse Yasmine Chakib is ‘jobstudent van het jaar’ (08/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  De 21-jarige Yasmine Chakib uit Maasmechelen is woensdag in Hasselt uitgeroepen tot ‘jobstudent van het jaar’. Ze studeert grafische vormgeving en werkt als jobstudente bij Bol & Orchestra in Hasselt, een familiezaak gespecialiseerd in de verkoop van Europese akoestische piano’s.
  [naar artikel]
 24. Maasmechelse Yasmine Chakib is ‘jobstudent van het jaar’ (08/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De 21-jarige Yasmine Chakib uit Maasmechelen is woensdag in Hasselt uitgeroepen tot ‘jobstudent van het jaar’. Ze studeert grafische vormgeving en werkt als jobstudente bij Bol & Orchestra in Hasselt, een familiezaak gespecialiseerd in de verkoop van Europese akoestische piano’s.
  [naar artikel]
 25. Oude bekende duikt opnieuw op in ‘Thuis’ (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Dag Simonne. Da’s lang geleden”. Lang is relatief. Trouwe kijkers van ‘Thuis’ herkenden vanavond meteen de stem van Dirk (Ron Cornet), de man met wie Simonne (Marleen Merckx) begin dit jaar een vakantieliefde beleefde. Dat zorgde bijna voor het einde van haar relatie met Frank, maar het oerkoppel van de soap kwam toch weer samen. Zorgt de terugkeer van Dirk voor twijfels bij Simonne?
  [naar artikel]
 26. ‘Thuis’-actrice verschijnt vanavond bijna onherkenbaar op je scherm (03/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een bijzondere verschijning in de eerste ‘Thuis’-aflevering van 2022. Tina Maerevoet (37), die Pauline speelt, duikt er maandagavond onherkenbaar op. Op Instagram licht de actrice een tipje van de sluier.
  [naar artikel]
 27. Een onverwachte maar verhoopte kus in ‘Thuis’ (22/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een onverwacht beeld woensdagavond in ‘Thuis’, maar wel eentje waar de fans blij mee zullen zijn. Twee legendarische personages hadden het zo gezellig samen dat er zelfs een kus viel.
  [naar artikel]
 28. Emotioneel weerzien tussen Cameron en Margaux 10 jaar na dood VDB: “Papa zou blij ­geweest zijn” (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Deux soeurs, due ­sorelle.’ Dus niet zomaar twee meisjes op een foto. “Papa zou blij geweest zijn als hij ons samen had gezien”, zegt Cameron...
  [naar artikel]
 29. Dan toch: ‘Temptation’ Yasmine en ‘Love Island’ Martin bevestigen relatie (23/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zelf ontkenden ze het wekenlang met klem, maar afgelopen weekend beslisten Yasmine Pierards uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach: Double...
  [naar artikel]
 30. Sid Van Oerle nam jaar geleden afscheid van ‘Thuis’: “Blij dat die periode voorbij is, ik zit weer beter in mijn vel” (12/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij speelde jarenlang de ietwat sjofele chef-kok Kobe in ‘Thuis’, maar een jaar geleden nam Sid Van Oerle (35) afscheid van de VRT-soap. Spijt heeft hij allerminst van die beslissing, vertelt hij in een interview met ‘Primo’. Hij legt uit waarom hij besloot op te stappen en of hij de soap nu nog volgt. “In het begin was het een speeltuin, maar op het einde was de sfeer helemaal anders.”
  [naar artikel]
 31. ‘Thuis’-acteurs al helemaal in kerststemming (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De lichtjes van de kerstboom worden aangestoken en kerstmutsen opgezet. De mooiste en warmste tijd van het jaar komt er weer aan en dat vier je nergens beter dan ‘Thuis’. Ook dit jaar maakten de acteurs een videoclip vol liefde en warmte, die vanaf vandaag te bekijken is. Op de tonen van ‘Think of Christmas’ van Anne-Marie brengt ‘Thuis’ je al helemaal in de juiste sfeer voor kerst.
  [naar artikel]
 32. Onverwachte maar verhoopte kus in ‘Thuis’, al wordt het niet makkelijk (22/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een onverwacht beeld woensdagavond in ‘Thuis’, maar wel eentje waar de fans blij mee zullen zijn. Twee legendarische personages hadden het zo gezellig samen dat er zelfs een kus viel.
  [naar artikel]
 33. Jelle Palmaerts uit ‘Tytgat Chocolat’ duikt op in ‘Familie’ (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jelle Palmaerts (34), die we nog kennen uit ‘Tytgat Chocolat’, krijgt een rol in de VTM-soap ‘Familie’. Daar is hij naar eigen zeggen erg blij mee, omdat hij een grote fan is van de reeks.
  [naar artikel]
 34. Oude liefde van Simonne duikt terug op in ‘Thuis’, en zijn gevoelens zijn nog niet veranderd (21/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Dag Simonne. Da’s lang geleden”. Lang is relatief. Trouwe kijkers van ‘Thuis’ herkenden woensdagavond meteen de stem van Dirk (Ron Cornet), de man met wie Simonne (Marleen Merckx) begin dit jaar een vakantieliefde beleefde. Dat zorgde bijna voor het einde van haar relatie met Frank, maar het oerkoppel van de soap kwam toch weer samen. Zorgt de terugkeer van Dirk voor twijfels bij Simonne?
  [naar artikel]
 35. ‘Thuis’-fans, opgelet: startuur van soap verandert komende dagen (weer) (07/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  De bal stopt even met rollen in Qatar: na de 1/8ste finales van het WK voetbal krijgen de spelers woensdag en donderdag rust. En dus klimt ‘Thuis’ weer op naar het gebruikelijke uur op Eén.
  [naar artikel]
 36. Dit is het nieuwe lief van ‘Temptation Island’-verleidster Yasmine (25/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel we zondag in ‘Ex On The Beach Double Dutch: All Stars’ nog konden zien hoe Yasmine als koppel naar huis ging met de Italiaanse playboy...
  [naar artikel]
 37. Weerzien tussen Bert en Delphine loopt meteen uit de hand in ‘Temptation’: “Wie kwam zich hier bewijzen?” (18/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als er één koppel tijdens dit seizoen van ‘Temptation Island’ voor drama zorgde, dan waren het Delphine en Bert wel. Bij hun weerzien aan het kampvuur is de spanning dan ook te snijden.
  [naar artikel]
 38. Deze oude bekende keert terug voor het 18de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ (06/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Zo blij dat ik binnenkort weer thuis ben”, klinkt het op het Twitteraccount van Kate Walsh. De 53-jarige actrice is namelijk terug van weggeweest in het achttiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’. Zij kruipt straks dus opnieuw in de huid van Addison Montgomery.
  [naar artikel]
 39. Deze oude bekende keert terug voor het 18de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ (06/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Zo blij dat ik binnenkort weer thuis ben”, klinkt het op het Twitteraccount van Kate Walsh. De 53-jarige actrice is namelijk terug van weggeweest in het achttiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’. Zij kruipt straks dus opnieuw in de huid van Addison Montgomery.
  [naar artikel]
 40. Marieke Dilles wordt het nieuwe ‘Thuis’-gezicht: “Ik had echt nood aan deze rol” (17/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de start van het nieuwe seizoen krijgt de cast van ‘Thuis’ versterking. Marieke Dilles (35), bekend van ‘Vermist’ en ‘De smaak van De Keyser’, duikt binnenkort in de soap op als Vicky, de zus van Dieter en de alleenstaande mama van Ilias. De actrice staat niet voor het eerst op de set van de soap, maar vindt de timing nu veel beter. “Dit aanbod kwam op het juiste moment in mijn leven.”
  [naar artikel]
 41. ‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck technisch werkloos door corona: “Het faillissement loert om de hoek...” (01/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wat een verrassend weerzien in ‘Thuis’: Christine is terug! Maar voor actrice Daphne Paelinck (31) is de pret van korte duur, want het coronavirus...
  [naar artikel]
 42. Elf jaar na haar ontslag bij ‘Thuis’: Patsy Van der Meeren wordt poetsvrouw in ‘Familie’ (05/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een onverwachte tv-comeback. Elf jaar nadat het verhaal van Marie in ‘Thuis’ uitverteld was, duikt Patsy Van der Meeren (43) straks op in ‘Familie’...
  [naar artikel]
 43. ‘De Kotmadam’ is terug met nieuwe afleveringen (én er duikt weer een ‘Lisa’-gezicht op) (09/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De Kotmadam’ zet de deuren van haar studentenkot weer wagenwijd open in gloednieuwe afleveringen. Er zal een nieuwe student zijn intrede maken, Simon, gespeeld door Arno Moens (29). Hij is bekend als het personage Remco uit de telenovelle ‘Lisa’. “In zo’n iconische reeks mogen spelen, was een unieke ervaring.”
  [naar artikel]
 44. ‘Thuis’-medewerkers overhandigen 34.000 handtekeningen aan minister Dalle: “Laat ‘Thuis’ thuis blijven” (21/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een delegatie van medewerkers van het VRT-programma ‘Thuis’ en de vakbonden ACV en ACOD-VRT hebben maandag 34.000 handtekeningen van de petitie ‘Laat Thuis thuis blijven’ overhandigd aan Vlaams minister voor Media Benjamin Dalle (CD&V). Een symbolische actie waarmee ze hun onvrede over de uitbesteding van Thuis naar het onafhankelijk productiehuis Eyeworks aanklagen.
  [naar artikel]
 45. Nieuw realitykoppel: ‘Love Island’-Martin en ‘Temptation’-Yasmine zijn verliefd (18/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De sterren van realityprogramma’s overschrijden steeds vaker de grenzen. Zo bewijzen nu ook Martin Foru uit ‘Love Island’ en Yasmine Pierards uit...
  [naar artikel]
 46. Marieke Dilles wordt het nieuwe ‘Thuis’-gezicht: “Een tijd geleden besliste ik om vaker 'ja' te zeggen” (17/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de start van het nieuwe seizoen krijgt de cast van ‘Thuis’ versterking. Marieke Dilles (35), bekend van ‘Vermist’ en ‘De smaak van De Keyser’, duikt binnenkort in de soap op als Vicky, de zus van Dieter en de alleenstaande mama van Ilias. De actrice staat niet voor het eerst op de set van de soap, maar vindt de timing nu veel beter. “Dit aanbod kwam op het juiste moment in mijn leven.”
  [naar artikel]
 47. Alweer een nieuw realitykoppel: ‘Love Island’-Martin en ‘Temptation’-Yasmine zijn verliefd (18/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De sterren van realityprogramma’s overschrijden steeds vaker de grenzen. Zo bewijzen nu ook Martin Foru uit ‘Love Island’ en Yasmine Pierards uit...
  [naar artikel]
 48. Yasmine & Imke uit ‘Chasing Beauty’ over plastische ingrepen: “Ik gaf al meer dan 40.000 euro uit” (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor esthetische chirurgie, en onderzoek toont aan dat de vraag de komende jaren enkel zal toenemen. Streamz-docu ‘Chasing Beauty: Perfectie Te Koop?’ wil de schaduwzijde van plastische ingrepen belichten, en laat daarbij verschillende realitysterren aan het woord. Onder hen ‘Temptation Island’-verleidster Yasmine en ‘Ex on the Beach’-deelneemster Imke. “Voorafgaand aan elke ingreep plan ik een gesprek met een psycholoog.”
  [naar artikel]
 49. Wie overleefde de seizoensfinale en voor wie is het over en uit in ‘Familie’ en ‘Thuis’? (29/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na een korte zomerpauze van een achttal weken zijn de Van den Bossches terug op post bij VTM voor Familie. Ook Simonne, Frank, Marianne en alle anderen van Thuis geven weer euh… thuis op Eén. Om weer helemaal mee te zijn, frissen we even je geheugen op. Hoe eindigden die seizoensfinales ook alweer? En wat kunnen we verwachten?
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy