De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Camille, Pommelien Thijs en K3 vallen in de prijzen op het Gala van de Gouden K’s

Het Laatste Nieuws

03/04/2022 - 20:55

Meisjes aan de macht op de negende editie van het Gala van de Gouden K’s. 16.000 Ketnetters en hun ouders zagen in een bomvol Sportpaleis hoe Camille werd uitgeroepen tot Artiest van het jaar én Pommelien Thijs tot Acteur van het jaar. Coole Ket van het jaar is dan weer turnster Nina Derwael en Song van het jaar gaat naar ‘Waterval’ van K3.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Camille Dhont en Pommelien Thijs grootste kanshebbers op Gala van de Gouden K’s (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont (20) en Pommelien Thijs (20) maken het meeste kans om in de prijzen te vallen op het Gala van de Gouden K’s. Beiden zijn ze genomineerd in twee categorieën. Ook ‘#LikeMe’, het programma dat hun grote doorbraak betekende, dingt mee naar een prijs. De awardshow gaat door op zaterdag 29 januari 2022 in het Antwerpse Sportpaleis.
  [naar artikel]
 2. Camille, Pommelien Thijs en K3 vallen in de prijzen op het Gala van de Gouden K’s: “Deze prijs komt naast mijn bed te staan” (03/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Meisjes aan de macht op de negende editie van het Gala van de Gouden K’s. 16.000 Ketnetters en hun ouders zagen in een bomvol Sportpaleis hoe Camille werd uitgeroepen tot Artiest van het jaar én Pommelien Thijs tot Acteur van het jaar. Coole Ket van het jaar is dan weer turnster Nina Derwael en Song van het jaar gaat naar ‘Waterval’ van K3.
  [naar artikel]
 3. Pommelien Thijs grote blikvanger op Gala van de Gouden K’s door opvallende outfit (21/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Pommelien Thijs was de grote blikvanger bij het tiende Gala van de Gouden K’s en niet alleen omdat ze dubbel in de prijzen viel. De populaire zangeres en actrice viel ook op met haar groene outfit, met centraal een groot open hart. Een in de smaak vallende maar verrassende keuze voor een gala dat op de jongerenzender Ketnet wordt uitgezonden.
  [naar artikel]
 4. Zus Kaat is apetrots op actrice Pommelien Thijs: “Sinds ze in ‘#LikeMe’ speelt, weet ik dat ik haar moet loslaten” (09/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Pommelien Thijs (19) was dé ster op het Gala van de Gouden K’s. De populaire Ketnetreeks ‘#LikeMe’ ging met maar liefst vijf prijzen aan de haal....
  [naar artikel]
 5. Na virtuele corona-editie: Gouden K's uitgereikt in Sportpaleis, o.a. Nina Derwael en Camille vallen in de prijzen (03/04/2022 - VRT NWS)
  In het Sportpaleis in Antwerpen zijn voor de negende keer de Gouden K's uitgereikt, de prijzen van Ketnet voor de meest populaire mediafiguren bij kinderen. Na de virtuele editie tijdens de coronacrisis vorig jaar, was er vanavond weer een groots gala, met een pak liveoptredens. In totaal zijn er 10 awards uitgereikt. Onder andere turnster Nina Derwael en Pommelien Thijs en Camille Dhont van de serie #LikeMe gaan met een Gouden K naar huis.
  [naar artikel]
 6. Pommelien Thijs, Camille Dhont en Regi grootste kanshebbers bij ‘Gouden K’s’ (16/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De komende week kunnen de kinderen weer stemmen op hun favoriete figuren uit de media, showbizz en tv-programma’s. Die worden dan bekroond met een Gouden K van Ketnet. De grootste kanshebbers zijn Pommelien Thijs, Camille Dhont en Regi. Zij hebben elk twee nominaties.
  [naar artikel]
 7. Vrouwen aan de top op het Gala van de Gouden K’s (03/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het feestgehalte was zondagavond hoog in het Antwerps Sportpaleis. Ketnet reikte voor de negende keer haar awards uit tijdens het Gala van de Gouden K’s. Met onder andere Nina Derwael als ‘coole ket’, Pommelien Thijs als beste acteur en Camille Dhont als beste artiest valt het op dat het vooral de vrouwen waren die met een Gouden K naar huis gingen.
  [naar artikel]
 8. #LikeMe domineert op Gala van de Gouden K’s (21/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Er stond alweer geen maat op #LikeMe, dat zaterdagavond het Gala van de Gouden K’s domineerde. LikeMe-sterren Pommelien Thys en Camille vielen bovendien solo in de prijzen en zij zorgden meteen ook voor de opmerkelijkste outfits van de avond.
  [naar artikel]
 9. ‘The Masked Singer’ en ‘#LikeMe’-sterren domineren Gala van de Gouden K’s (21/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Komende donderdag kunnen CAMILLE en Pommelien Thijs met meerdere MIA’s naar huis gaan, maar een Gouden K hebben de twee sowieso al op zak. Beide artiesten vielen zaterdagavond in de prijzen op de jaarlijkse awardshow van Ketnet in Paleis 12 in Brussel. Het VTM-programma ‘The Masked Singer’ werd verkozen tot ‘Familieprogramma’. Julie Van den Steen en Jens Dendoncker bedankten in hun speech expliciet Niels Destadsbader.
  [naar artikel]
 10. IN BEELD. Gewaagde outfit voor Pommelien Thijs en originele jurk voor CAMILLE op Het Gala van de Gouden K's (21/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Gala van de Gouden K’s is aan zijn tiende editie toe en dat viert de awardshow van Ketnet dit jaar in een uitverkocht Paleis 12 in Brussel voor duizenden Ketnetters en hun (groot)ouders. In de zaal zitten ook heel wat bekende gezichten. Maar voor ze van de show konden genieten, kwamen ze eerst even pronken op de blauwe loper.
  [naar artikel]
 11. #LikeMe-actrices Pommelien Thijs en Camille Dhont over de tol van hun succes: “Hoe smal en strak moeten we eigenlijk zijn?” (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  We kennen Camille Dhont (20) en Pommelien Thijs (20) uit de populaire Ketnet-reeks ‘#LikeMe’. Maar hun talenten reiken verder dan acteren alleen. Camille mocht dankzij haar hit ‘Vuurwerk’ een platencontract in Duitsland tekenen en Pommelien verscheen zelfs op Times Square in New York. De wereld ligt aan hun voeten, en het mooie is dat ze samen aan dat avontuur begonnen. “Als ik feest- of vakantiefoto’s zie van klasgenoten uit het middelbaar denk ik soms: dju, dat heb ik precies gemist.”
  [naar artikel]
 12. Pommelien Thijs toont hart in Houthalense outfit: “Leren naaien tussen de oudere dames” (22/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een top in groen tule, met een uitgesneden hart dat een stukje borst toont. De outfit waar Pommelien Thijs zaterdag mee straalde op de Gouden K’s, is van Jordy Arthur. De jonge ontwerper uit Helchteren kleedt steeds meer sterren. Ook de jurk van Camille is Limburgs.
  [naar artikel]
 13. Drie prijzen voor Pommelien, staande ovatie voor Hugo Sigal en Stromae kreeg zijn 20ste (!): dit waren de MIA’s (26/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Pommelien Thijs en Stromae zijn de grote winnaars van de MIA’s 2022. Beide artiesten mochten maar liefst drie prijzen in ontvangst nemen. Voor Pommelien waren het haar eerste prijzen, maar bij Stromae staat de teller intussen op 20 - een absoluut record. Ook Camille en Metejoor mochten elk twee beeldjes mee naar huis nemen.
  [naar artikel]
 14. #LikeMe domineert het ‘Gala van de gouden K’s’: wie won nog? (31/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  #LikeMe is de grote winnaar van het Gala van de gouden K’s geworden, de prijsuitreiking van Ketnet. De populaire tv-serie won vijf trofeeën, waaronder die van beste acteur/actrice van het jaar voor Pommelien Thijs.
  [naar artikel]
 15. Feest tijdens laatste opname TOTZ: Metejoor en Pommelien Thijs vallen in de prijzen (11/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Straffe prestatie bij ‘Tien Om Te Zien’. Nadat Get Ready! dinsdagavond platina behaalde met ‘Diep’, vielen op de allerlaatste opnamedag twee acts in de prijzen tijdens ‘Tien Om Te Zien’. Zo was de laatste aflevering van dit seizoen goed voor feest ten huize Pommelien Thijs en Metejoor. “Wat een eer”, aldus beiden.
  [naar artikel]
 16. Dit zijn de genomineerden voor de MIA’s: Stromae als topfavoriet en Pommelien Thijs steekt CAMILLE voorbij (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Artiesten zetten zich opnieuw schrap voor de jaarlijkse Music Industry Awards (MIA’s), dit jaar op 26 januari. VRT en VI.BE (het steunpunt voor artiesten en de muzieksector) maakten de nominaties woensdagochtend bekend. Stromae is topfavoriet met negen nominaties, maar ook Pommelien Thijs, CAMILLE en Metejoor maken veel kans op een beeldje.
  [naar artikel]
 17. IN BEELD. Prinsessenjurken, Hollywoodglamour en een opblaaspak op Gala van de Gouden K’s (21/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Voor de jubileumeditie van het Gala van de Gouden K’s mocht het duidelijk nét iets meer zijn. Bekend Vlaanderen koos voor glamoureuze outfits om de tiende verjaardag kracht bij te zetten. Topfavoriet #LikeMe stal de show al op de rode loper met goudkleurige outfits, terwijl Pommelien en Camille solo uitpakten met spraakmakende outfits.
  [naar artikel]
 18. IN BEELD. Prinsessenjurken, Hollywoodglamour en een opblaaspak op Gala van de Gouden K’s (21/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Voor de jubileumeditie van het Gala van de Gouden K’s mocht het duidelijk nét iets meer zijn. Bekend Vlaanderen koos voor glamoureuze outfits om de tiende verjaardag kracht bij te zetten. Topfavoriet #LikeMe stal de show al op de rode loper met goudkleurige outfits, terwijl Pommelien en Camille solo uitpakten met spraakmakende outfits.
  [naar artikel]
 19. Stromae en Pommelien Thijs grote winnaars, Regi valt als enige Limburger in de prijzen (26/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Stromae en Pommelien Thijs mochten donderdagavond de gouden plak in twee bijten: met elk drie MIA’s waren ze de primussen van de klas. Ook Regi mocht een beeldje mee naar huis nemen. Maar dé grote winnaar? Het Nederlandstalige lied, dat zijn status definitief in marmer beitelt.
  [naar artikel]
 20. Jordy (27) ontwierp opvallende outfit van Pommelien Thijs op Gouden K’s: “Ik leerde naaien tussen de oudere dames” (23/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Een top in groene tule, met een uitgesneden hart dat een stukje borst toont. De outfit waarin Pommelien Thijs zaterdag straalde op de Gouden K’s, is van Jordy Arthur. De jonge ontwerper uit Helchteren kleedt steeds meer sterren. “Ze kreeg het finale ontwerp pas donderdag te zien.”
  [naar artikel]
 21. Derde generatie Neefs start zangcarrière met covers van Vlaamse artiesten: "Camille, Pommelien Thijs & Laura Tesoro zijn alvast fan” (25/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een derde generatie Neefs waagt zich aan een zangcarrière: Len Neefs, zoon van Günther Neefs en dus kleinzoon van Louis Neefs. Met R&B-versies van songs van onder meer Pommelien Thijs en Laura Tesoro gooit hij hoge ogen op sociale media. En dat blijft niet onopgemerkt. Laura en Pommelien lieten al weten dat ze fan zijn en Jarne vroeg meteen ook een reactie van CAMILLE. Bekijk het in een nieuwe Showbits. Len vertelt daarin ook over de speciale band met z’n grootvader, die hij eigenlijk nooit gekend heeft.
  [naar artikel]
 22. Derde generatie Neefs start zangcarrière met covers van Vlaamse artiesten: "Camille, Pommelien Thijs & Laura Tesoro zijn alvast fan” (25/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een derde generatie Neefs waagt zich aan een zangcarrière: Len Neefs, zoon van Günther Neefs en dus kleinzoon van Louis Neefs. Met R&B-versies van songs van onder meer Pommelien Thijs en Laura Tesoro gooit hij hoge ogen op sociale media. En dat blijft niet onopgemerkt. Laura en Pommelien lieten al weten dat ze fan zijn en Jarne vroeg meteen ook een reactie van CAMILLE. Bekijk het in een nieuwe Showbits. Len vertelt daarin ook over de speciale band met z’n grootvader, die hij eigenlijk nooit gekend heeft.
  [naar artikel]
 23. Jordy (27) ontwierp opvallende outfit van Pommelien Thijs op Gouden K’s: “Ze kreeg het finale ontwerp pas donderdag te zien” (23/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een top in groene tule, met een uitgesneden hart dat een stukje borst toont. De outfit waarin Pommelien Thijs zaterdag straalde op de Gouden K’s, is van Jordy Arthur. De jonge ontwerper uit Helchteren kleedt steeds meer sterren. “Ze kreeg het finale ontwerp pas donderdag te zien.”
  [naar artikel]
 24. Pommelien Thijs de dag na haar klinkende overwinning: "Heb twee uur geslapen en mijn MIA's al laten vallen" (27/01/2023 - VRT NWS)
  "Ik er fris uitzien? Een illusie. Ik heb twee uur geslapen, maar ben enorm blij", dat zei Pommelien Thijs vanochtend in de studio's van MNM en Radio2. Thijs won gisterenavond drie MIA's. Het was een korte nacht en dus trok de zangeres gemakshalve terug haar witte outfit vanop de prijsuitreiking aan. "Ik heb de MIA's ook al laten vallen", gaf ze eerlijk toe.
  [naar artikel]
 25. Ode aan topjaar 2022, maar ook aan Julia Roberts? Camille schittert in fotojurk op Gala van de Gouden K’s (22/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De razend populaire zangeres Camille was mede dankzij haar glamoureuze fotojurk een van de meestbesproken verschijningen tijdens het tiende Gala van de Gouden K’s. Met haar opmerkelijke creatie leek ze Julia Roberts achterna te gaan, want die actrice verscheen bijna twee maanden geleden ook al eens in een verrassende fotojurk bij de Kennedy Center Honors.
  [naar artikel]
 26. #LikeMe-acteurs en serie scoren op 10e editie Gouden K's, "Karrewiet" is beste Ketnet-programma (21/01/2023 - VRT NWS)
  Verschillende "#LikeMe"-acteurs als Francisco Schuster, Pommelien Thijs en Camille zijn bekroond met een Gouden K van Ketnet op de tiende editie van de galashow. "Karrewiet", dat de actualiteit op kindermaat brengt, viel in de prijzen als beste Ketnet-programma.
  [naar artikel]
 27. Bekend van drie MIA’s, #LikeMe en die ongewone video: wie is Pommelien Thijs? (27/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Hoe kan Pommelien Thijs een gevestigde waarde zijn voor twintigers, en (nog) onbekend bij veertigers? Door #LikeMe, en de nood aan meezingers in het Nederlands.
  [naar artikel]
 28. Dit zijn de grote winnaars van de MIA’s: “Dit is veel te veel, maar ik ben er wel heel blij mee” (26/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  De grote winnaars van de MIA’s zijn bekend. Stromae en Pommelien Thijs mochten beiden drie awards mee naar huis nemen op deze vijftiende editie van de MIA’s. Camille, Metejoor en Charlotte Adigéry & Bolis Pupul vielen ook twee keer in de prijzen.
  [naar artikel]
 29. Pommelien Thijs werd dikwijls afgewezen, maar scoort nu met succesreeks ‘#Likeme’: “Een selfie met mij, hoe gek is dat zeg” (03/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘#LikeMe’, de Ketnetreeks met het hoge musicalgehalte, geeft Pommelien Thijs (18) niet alleen gestalte aan Caro, ze surft ook mee op de...
  [naar artikel]
 30. INTERVIEW. Pommelien Thijs (21) na haar triomf op de MIA’s: “Rolmodel zijn voor meisjes: dat is mooi” (28/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ze dartelt door de showbizz alsof ze nooit iets anders deed en onderweg plukt ze de mooiste bloemen. Drie MIA’s, twee Gouden K’s. En dat op haar prille 21ste. Het gaat loeihard voor Pommelien Thijs. “Ik denk nog altijd dat niemand mij kent. Wie ligt er nou wakker van dat ik op meisjes val, redeneerde ik. Dat was een misrekening. Plots voelde ik dat ik wél een verschil kon maken voor sommige mensen.”
  [naar artikel]
 31. Dit zijn de grote winnaars van de MIA’s: “Dit is veel te veel, maar ik ben er wel heel blij mee” (26/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  De grote winnaars van de MIA’s zijn bekend. Stromae en Pommelien Thijs mochten beiden drie awards mee naar huis nemen op deze vijftiende editie van de MIA’s. Camille, Metejoor en Charlotte Adigéry & Bolis Pupul vielen ook twee keer in de prijzen. Een overzicht van alle winnaar.
  [naar artikel]
 32. Pommelien Thijs is in sneltempo volwassen moeten worden: “Die babbels met mijn ouders over geld vind ik niet leuk” (02/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben zó blij dat ik nooit dat contract voor ‘The Voice’ heb getekend”, zegt Pommelien Thijs (19) in Dag Allemaal. Haar leven is helemaal...
  [naar artikel]
 33. Naast popsensatie, ook kleermaakster: Pommelien Thijs toont op TikTok hoe ze podiumoutfits zelf maakt (12/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Pommelien Thijs (21) verscheen in april op de MIA’s in een van dé outfits van de avond: een zelfgemaakt topje uit lipjes van frisdrankblikjes. Het blijkt geen eenmalig projectje van de Ongewoon-zangeres. Tien Om Te Zien, Zomerhit, Vlaanderen Feest: overal verschijnt Pommelien op het podium in eigen creaties. Hoe ze die maakt, toont ze op TikTok.
  [naar artikel]
 34. OPROEP. Heb jij net als Pommelien Thijs je Facebook-app verwijderd? (29/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Ik heb mijn Facebobook-app verwijderd en sindsdien ben ik tien keer gelukkiger.” Een opvallende uitspraak van de populaire zangeres en actrice Pommelien Thijs in weekblad Humo. Heb jij net als Pommelien je Facebook-app verwijderd?
  [naar artikel]
 35. Pommelien Thijs tweede Belgische vrouw met nummer 1-hit in Nederland (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘t is gebeurd: ‘Nu wij niet meer praten', het duet tussen Nederlander Jaap Reesema (36) en de Vlaamse Pommelien Thijs (19), heeft de eerste plaats behaald in de Nederlandse Top 40. Pommelien is nog maar de tweede Belgische zangeres die daarin slaagt.
  [naar artikel]
 36. Pommelien Thijs doet het zelf en maakt eigen outfit voor Zomerhit-finale (17/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Pommelien Thijs (21) heeft voor de finale van Zomerhit haar eigen outfit gemaakt. De zangeres verzamelde lipjes van blikjes om daar een topje mee te maken. Het eindresultaat komt alvast bekend voor, want Pommelien maakte eerder al iets soortgelijks voor De Mia’s.
  [naar artikel]
 37. Na ‘Ongewoon’ en ‘Wat een idee?!’: Pommelien Thijs teast nieuwe single ‘Zilver’ (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Deze zomer veroverde Pommelien Thijs (21) Vlaanderen met haar single ‘Ongewoon’. Daarna deed ze hetzelfde met ‘Wat een idee?!’. En nu komt ze weer met een nieuwe single. Op haar TikTok-account geeft Pommelien haar fans een kleine teaser van haar nieuwe nummer ‘Zilver’. Vanaf 1 december laat ze het lied los op streamingplatforms.
  [naar artikel]
 38. Pommelien Thijs verklapt hoe ze opvallend MIA’s-topje maakte: “Het dragen was erger dan het maken” (02/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs schitterde zaterdagavond tijdens de uitreiking van de MIA’s in een zilverkleurig topje. Wie goed keek naar het kledingstuk, zag dat het volledig uit lipjes van frisdrankblikjes was gemaakt. Hippe gerecycleerde mode, dus. De Nu wij niet meer praten-ster maakte het item trouwens helemaal zelf. Gerecycleerde doe-het-zelfmode is niet helemaal nieuw op de rode loper: deze sterren gingen Pommelien voor.
  [naar artikel]
 39. BV 24/7. Camille Dhont en Julie Vermeire dansen erop los en dit is het nieuwe kapsel van Pommelien Thijs (12/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  The show must go on, want de showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
  [naar artikel]
 40. Pommelien Thijs over coming-out: “Veel langer dan een kwartiertje hebben we het er thuis niet over gehad” (19/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het gezin van Pommelien Thijs (21) reageerde erg positief op haar coming-out. Dat vertelt de zangeres in een dubbelinterview met haar zus in ‘De Morgen’. “Ik vond het minder akelig om in een video uit de kast komen, dan om een gesprek aan te knopen met m’n dichte familie.”
  [naar artikel]
 41. Pommelien Thijs toont andere kant in nieuwe fictieserie: “Niet voor fans van ‘#LikeMe’” (08/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Pommelien Thijs (21) is gestart met de opnames van een nieuwe fictieserie voor Eén en VRT NU, voorlopig ‘Knokke off’ getiteld. Het is haar eerste hoofdrol na die van Caro in de succesvolle jeugdreeks ‘#LikeMe’, en meteen een heel ander personage.
  [naar artikel]
 42. Stromae en Pommelien halen drie MIA’s binnen, maar de echte winnaar: het Nederlandstalige lied (26/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Stromae en Pommelien Thijs mochten donderdagavond de gouden plak in twee bijten: met elk drie MIA’s waren ze de primussen van de klas. Maar dé grote winnaar? Het Nederlandstalige lied, dat zijn status definitief in marmer beitelt.
  [naar artikel]
 43. Pommelien Thijs krijgt de zeedijk aan het zingen tijdens ‘Tien om te zien’ (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond is het zover: dan wordt de eerste aflevering van het hernieuwde ‘Tien om te zien’ uitgezonden op VTM. Mag daar aantreden op de zeedijk: Pommelien Thijs (21), die met haar oorwurm ‘Ongewoon’ het publiek meteen op haar hand krijgt.
  [naar artikel]
 44. Pommelien Thijs kruipt in de huid van Forrest Gump in nieuwe videoclip ‘Wat een idee?!’ (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Pommelien Thijs (21) ziet er in haar videoclip ‘Wat een idee?!’ onherkenbaar uit. Het ‘#LikeMe’-gezicht kroop voor de gelegenheid namelijk in de huid van Forrest Gump.
  [naar artikel]
 45. Pommelien Thijs kruipt in de huid van Forrest Gump in nieuwe videoclip ‘Wat een idee?!’ (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Pommelien Thijs (21) ziet er in haar videoclip ‘Wat een idee?!’ onherkenbaar uit. Het ‘#LikeMe’-gezicht kroop voor de gelegenheid namelijk in de huid van Forrest Gump.
  [naar artikel]
 46. Zingende Siska Schoeters en dansende BV’s: zo beleefde bekend Vlaanderen de MIA’s en afterparty (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Mia’s - de belangrijkste Vlaamse muziekprijzen - zijn weer uitgedeeld. Getalenteerde zangers zoals Stomae (37), Pommelien Thijs (21) en Camille (21) sleepten een award in de wacht. De show was live te volgen, maar wie er écht had willen zijn, moest de Vlaamse sterren volgen op sociale media. Zij namen hun Instagramvolgers mee achter de schermen van de show. Zo zong Siska Schoeters luidkeels mee met Camille en kon je binnenkijken bij de afterparty na de show.
  [naar artikel]
 47. Zus van Pommelien Thijs opent pop-up met Léffi d’Anvers: “Boenk in het centrum van Antwerpen” (17/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerpen mag zich deze zomer verwachten aan een stevige portie girlpower. De vijf jonge onderneemsters van Léffi d’Anvers, onder wie de zus van Pommelien Thijs, lanceren een frisse pop-up in hartje Antwerpen. Van juwelen of mode tot kamerplanten: aan creativiteit geen gebrek bij de vijf pittige onderneemsters.
  [naar artikel]
 48. Het geheime ontbijt van Pommelien Thijs en de luxe-escorte in Sven de Leijer: dit was ‘De allerslimste mens ter wereld’ (20/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Joke Emmers is volgens Erik Van Looy geboren in Noord-Korea, en Serine Ayari kan iets met een Tunesische kip. Maar het was Pommelien Thijs die vanavond de show stal in ‘De allerslimste mens ter wereld’. Hoe? Door haar favoriete ontbijt te onthullen: een volledige pot choco.
  [naar artikel]
 49. “Hey, dit is geen versierpoging, maar ...”: zo vroeg Pommelien Thijs aan Flo Windey om mee te spelen in haar videoclip (04/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jong, vrouwelijk en lief, maar ook ambitieus, aan het stuur van hun eigen carrières en op zoek naar impact. Mag het allebei zijn alsjeblieft? Lady’s, gentlemen, en alles daartussen, #Flommelien is in the house: hier zijn Flo Windey en Pommelien Thijs.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy