Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - Minstens 8 doden na Russische raketaanvallen op Odessa • Oekraïne: ‘Enige doel is terreur zaaien’

24/04/2022 - 11:17
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Minstens 8 doden na Russische raketaanvallen op Odessa • Oekraïne wil dat VN ingrijpt na nieuwe mislukte evacuaties Marioepol (24/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Live - Minstens 8 doden na Russische raketaanvallen op Odessa • VN roepen op tot onmiddellijk staakt-het-vuren in Marioepol (24/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Zes doden bij Russische raketaanvallen in Oekraïne (14/06/2023 - VRT NWS)

Rusland heeft afgelopen nacht verschillende raketaanvallen uitgevoerd op Oekraïne, onder meer vanop oorlogsschepen in de Zwarte Zee. In het centrum van de Oekraïense havenstad Odessa werden huizen, een opslagplaats, winkels en cafés geraakt. Daarbij zijn zeker drie doden en verschillende gewonden gevallen. Ook in de regio Donetsk vielen drie doden. [naar artikel]


4. Live - Oekraïne: Minstens 11 doden en 64 gewonden bij Russische raketaanvallen • Poetin dreigt met nog zwaardere vergeldingsmaatregelen (10/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Raketaanvallen op Odessa • Oekraïens leger: ‘Opnieuw Russisch vaartuig tot zinken gebracht’ (07/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Minstens 10 doden en 35 gewonden bij Russische raketaanvallen • Vijf Oekraïense provincies zonder stroom (10/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. LIVE OEKRAÏNE. Drie doden bij Russische raketaanval op Odessa - Wagner zinspeelt op vertrek uit Oekraïne (14/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Rusland heeft vanochtend de Oekraïense havenstad Odessa bestookt met kruisraketten vanaf schepen in de Zwarte Zee, daarbij zijn minstens drie doden gevallen. President Volodymyr Zelensky wil strengere naleving van Russische sancties na de eerdere luchtaanval op zijn geboorteplaats Kryvy Rih. Ondertussen hint de topman van de Wagnerhuurlingen op een mogelijk vertrek van zijn troepen. Lees alles over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


8. Live - Oekraïne noemt Rusland ‘terroristische staat’ • Aantal doden en gewonden na Russische raketaanvallen loopt op (11/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Oekraïense autoriteiten: "Meerdere doden bij raketaanvallen nabij  havenstad Odessa" (01/07/2022 - VRT NWS)

Afgelopen nacht zijn meerdere doden gevallen bij raketaanvallen nabij de Oekraënse havenstad Odessa, dat melden de Oekraïense autoriteiten. Volgens het ministerie van Defensie kwamen 18 mensen bij de aanvallen om het leven. De woordvoerder van de plaatselijke legertroepen in Odessa meldt daarnaast ook 30 gewonden. [naar artikel]


10. Live - NAVO-secretaris-generaal: ‘We moeten ons voorbereiden op een lange oorlog in Oekraïne’ • Oekraïne meldt nieuwe Russische aanvallen op Odessa (17/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


11. Live - Oekraïne: Minstens 11 doden en 64 gewonden bij Russische raketaanvallen (10/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


12. Opnieuw massale Russische raketaanvallen op Oekraïne: zeker vier doden en stroomuitval in Kiev, Odessa en Charkiv (09/03/2023 - VRT NWS)

Rusland heeft een nieuwe grootschalige raketaanval op Oekraïne gelanceerd vanochtend. Dat leidde in onder meer Odessa, Charkiv en hoofdstad Kiev tot stroomonderbrekingen. In de westelijke stad Lviv zouden vier doden zijn gevallen. De burgemeester van Kiev meldt twee gewonden. [naar artikel]


13. Al zeker 17 doden bij raketaanvallen in regio Odessa, Poetin ontkent Russische betrokkenheid (01/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Russische raketten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag meerdere gebouwen getroffen in de Oekraïense havenstad Odessa, aan de Zwarte Zee. Daardoor zijn zeventien mensen om het leven gekomen en zo’n dertig mensen gewond geraakt, melden lokale hulpdiensten op Telegram. [naar artikel]


14. Minstens vijf doden en meer dan 20 gewonden, onder wie kinderen, bij Russische raketaanval op woongebouw in Oekraïne (14/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

Bij een Russische aanval op een appartementsgebouw in de Oekraïense stad Dnipro, in het oosten van Oekraïne, zijn minstens 5 mensen omgekomen en 27 anderen gewond geraakt. Dat is vernomen bij de lokale autoriteiten. Ook op andere plaatsen was er sprake van raketaanvallen. [naar artikel]


15. Live - Oekraïne meldt Russische raketaanvallen op Odessa - Pro-Russische rebellen: weer 50 burgers weg uit fabriek Marioepol (07/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


16. Nieuwe raketaanvallen in Charkov, Odessa en westen van Oekraïne, ook explosies in Kiev: “Nog lang niet voorbij” (09/03/2023 - Het Belang van Limburg)

In de Oekraïense hoofdstad Kiev zijn donderdagochtend ontploffingen te horen. Ook de regio’s Charkov en Odessa, in het oosten en het zuiden van Oekraïne, en het westen van het land worden getroffen door nieuwe raketaanvallen, zo hebben de lokale overheden meegedeeld. [naar artikel]


17. Nieuwe raketaanvallen in Charkov, Odessa en westen van Oekraïne, ook explosies in Kyiv: “Nog lang niet voorbij” (09/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

In de Oekraïense hoofdstad Kyiv zijn donderdagochtend ontploffingen te horen. Ook de regio’s Charkov en Odessa, in het oosten en het zuiden van Oekraïne, en het westen van het land worden getroffen door nieuwe raketaanvallen, zo hebben de lokale overheden meegedeeld. [naar artikel]


18. Live - Zeker 14 doden na Russische raketaanval op Odessa • Oekraïne kondigt sancties tegen Syrië aan (01/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


19. Videobeelden tonen hoe Russische raket appartementsgebouw in Odessa raakt (24/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Op videobeelden is te zien hoe de Oekraïense havenstad Odessa zwaar onder vuur is komen te liggen. Russische raketaanvallen belandden onder meer in een appartementsgebouw. Daarbij vielen ook doden, onder wie een kind. [naar artikel]


20. Russische kamikazedrones die terreur zaaien in Oekraïne ‘zitten vol Europese onderdelen’ (27/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


21. Live - President Biden: ‘We zullen Oekraïne blijven steunen’ • Vier gewonden bij Russische raketaanval op Odessa (07/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


22. Live - ‘Rusland infiltreerde EU met Servische agent’ • Oekraïne haalt 18 Russische drones boven Odessa neer (05/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


23. Live - Rusland lanceert nieuwe raketaanvallen op Oekraïne, inwoners zoeken dekking • ‘Twee doden in Zaporizja’ (05/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


24. Doden en gewonden bij nachtelijke droneaanval op Oekraïense havenstad Odessa (10/06/2023 - VRT NWS)

In de Oekraïense havenstad Odessa, in het zuiden van het land, zijn de voorbije nacht drie doden gevallen bij een Russische droneaanval. Dat zegt het Oekraïense leger. Er raakten ook verschillende mensen gewond. Vooral Odessa was vannacht een doelwit, maar ook de noordoostelijk regio's Charkiv en Poltava lagen onder vuur. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!