De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Niets, maar dan ook niets, deed vermoeden dat het hem tijdens de reis te machtig zou worden’

De Morgen

25/04/2022 - 11:30


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Reis naar Turkije geboekt: "Niets maar dan ook niets was er geregeld" (11/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een weekje uitblazen. Dat was het plan, toen Luc Smeets een reis boekte naar Turkije. Het werd een zeer uitputtende reis, met niets dan onaangename verrassingen.
  [naar artikel]
 2. Migranten aangevallen tijdens antimigrantenprotest op Cyprus: ‘Politie deed niets’ (03/09/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 3. Migranten aangevallen tijdens anti-migrantenprotest op Cyprus: ‘Politie deed niets’ (02/09/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 4. Hanne van K3 was enige van familie die niets met muziek deed: “En nu ben ik diegene die haar brood ermee verdient” (03/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In de eerste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ krijgen we foto’s te zien van een kleine Hanne Verbruggen die muziek maakt. Maar het K3'tje zegt zelf dat ze eigenlijk nooit iets met muziek heeft gedaan vroeger. “Mijn familie wel, en ik zat altijd mee in de repetitieruimte. Maar ik was de enige die daar niets mee deed”, vertelt ze. Tot natuurlijk ‘K3 zkt K3' kwam en ze haar kans greep. En de rest is geschiedenis.
  [naar artikel]
 5. KVS-directeur Michael De Cock: ‘Het is een grote illusie dat je niets zou hebben aan nutteloze dingen’ (27/05/2023 - De Tijd)
  06:30 ‘Alleen verbeelding kan ons redden’ is de titel van het nieuwste boek van Michael De Cock. Een boek als een reis door zijn wereld van cultuur, ideeën en herinneringen, een reis die hij maakt met de Am...
  [naar artikel]
 6. Getuigen over het drama in Strépy: ‘Remmen deed de wagen niet’ (20/03/2022 - De Standaard)
  Na twee jaar coronamaatregelen verlangden de carnavalisten van Strépy naar een uitbundig volksfeest. Maar de ‘rondeau’ werd een dodenmars. ‘Die auto dook uit het niets op.’
  [naar artikel]
 7. ‘Belgische overheid wist van wantoestanden met Koreaanse adopties, maar deed niets’ (26/05/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 8. 6-1! Vossen scoort er 4 en samen met herboren 'Joske' Izquierdo laat hij geen spaander heel van Mechelen (25/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  6-1! Nochtans deed niets na de eerste helft vermoeden dat het een sprankelende topavond zou worden in Jan Breydel. Club Brugge had het immers
  [naar artikel]
 9. Ella Leyers blikt terug op reis met Sergio Herman: “Er zijn ergere dingen dan met hem in een tentje slapen” (21/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ella Leyers (33) en Sergio Herman (51) hebben tijdens hun reis voor het VTM-programma ‘Sergio Over De Grens’ samen in een tentje geslapen. Eerst dacht de actrice dat het om een grapje ging en dat ze erna naar een hotel zouden trekken, maar niets was minder waar...
  [naar artikel]
 10. ‘Steun voor een staking, dat heb ik als Ryanair-piloot nog nooit meegemaakt’ (14/08/2023 - De Standaard)
  Maandag gaat de tweede zomerstaking van het Belgische Ryanair-personeel van start. ‘Als de politiek niets doet en er via de rechter niets vooruitgaat, dan kunnen we alleen maar staken.’
  [naar artikel]
 11. Vossen scoort er 4 en samen met herboren 'Joske' Izquierdo laat hij geen spaander heel van Mechelen (25/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  6-1! Nochtans deed niets na de eerste helft vermoeden dat het een sprankelende topavond zou worden in Jan Breydel. Club Brugge had het niet onder
  [naar artikel]
 12. Belgisch fotograaf Max Pinckers: ‘Een foto vertelt helemaal niets’ (28/11/2021 - De Morgen)
  Max Pinckers (33) haalde al de wereldpers met zijn foto’s op het snijpunt van feit en fictie. Met een nieuw boek en een expo in het FOMU biedt hij een masterclass ‘kritisch kijken’. ‘Niets is in scène gezet, toch ga je twijfelen.’
  [naar artikel]
 13. Vastgebonden en achtergelaten op de luchthaven: ‘België wist van wantoestanden met Koreaanse adopties, maar deed niets’ (26/05/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 14. Niets deed Loes (33) vermoeden dat ze een man datete die 21 vrouwen misbruikte. Of beter: bijna niets (02/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Toen ik zijn echte naam opzocht, voelde ik dat het serieuze toebak is.” Loes (33) gaat op stap met een knappe en fijne man. Enkele maanden later ontdekt ze dat hij 21 vrouwen verkracht zou hebben. Vandaag praat ze, want dat helpt. Ze doet het voor alle vrouwen die zich nooit moeten schamen om wat hen (net) niet overkomt. “Echt waar, dit alles had voorkomen kunnen worden.”
  [naar artikel]
 15. Vlaamse trippers nemen u mee op reis door hun hoofd: ‘Na mijn trip op paddo's weet ik: aan sterven is niets’ (13/07/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 16. ‘‘Wie niets te verbergen heeft, heeft niets te vrezen’, was Van Quickenbornes stelling altijd. Nu blijkt dat privacykwesties toch niet zo simpel liggen’ (04/09/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 17. ‘Dertigers’ komt met een kerstspecial (11/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een eindejaar om naar uit te kijken: de ‘oude’ acteurs van ‘Dertigers' komen nog één keer samen voor een kerstspecial. Over de inhoud van de special is momenteel nog niets bekend, maar Eén deelde wel al enkele foto’s van tijdens de opnames. En het belooft alvast heel gezellig te worden.
  [naar artikel]
 18. Actrice Whoopi Goldberg door het stof na uitspraak dat ‘Holocaust niets met ras te maken heeft’ (01/02/2022 - De Morgen)
  Whoopi Goldberg heeft haar excuses aangeboden voor uitspraken die ze deed over de Holocaust. De Amerikaanse actrice heeft er spijt van dat ze maandag in het tv-programma The View zei dat ‘de Holocaust niets met ras te maken heeft’.
  [naar artikel]
 19. Een romantische wandeling tijdens hun reis door Duitsland, maar niets is wat het lijkt: achter de schermen bij koning Filip en koningin Mathilde (10/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Koning Filip en koningin Mathilde hebben de tweede en laatste dag van hun reis in Duitsland afgewerkt. In de deelstaat Saksen-Coburg gingen ze voor roze. Wat deed die ene vrouw constant in het oor van Mathilde? Hoe alleen waren onze vorsten bij een romantische wandeling? En waarom was een jongetje ontgoocheld in onze koning? Kijk mee achter de schermen van deze reis.
  [naar artikel]
 20. Piet krijgt ferme rekening omdat hij brandweer ‘voor niets’ oproept: “Ik deed het niet expres” (09/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Wat doe je in een noodgeval? Even Apeldoorn, sorry de brandweer bellen. Maar doe niets overhaast of je krijgt een ferme rekening. Zoals Piet. Die belde daarop Voor U Opgelost.
  [naar artikel]
 21. ‘Arno deed alsof hij niets begreep van het gekakel van de wereld, maar hij keek naar zes nieuwsuitzendingen na elkaar en las tien kranten’ (09/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 22. Mechelaar wint toch reis hoewel iedereen denkt dat het om een aprilvis gaat (01/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Radiozender Qmusic lanceerde maandag tijdens het ochtendblok een wedstrijd om een reis te winnen naar het warme Sardinië. De luisteraars dachten aan een 1 aprilgrip, maar niets bleek minder waar.
  [naar artikel]
 23. Zo wil Limburg ‘moordkikkers’ volledig uitroeien: “Als we nu niets doen, kunnen het er miljoenen worden” (18/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  De provincie trekt 15.000 euro uit om de Amerikaanse stierkikker in Limburg uit te roeien. Vandaag leven er zo’n vijftig van de reuzenkikkers in Hamse vijvers, maar dat kunnen er razendsnel veel meer worden. “Als we niets ondernemen, zitten we straks met miljoenen”, waarschuwen experts.
  [naar artikel]
 24. Van ‘veel onkosten’ tot ‘niets ingediend’: Megan uit ‘Temptation’ komt terug op heisa rond belastingsfraude (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Megan Desaever (22), naar wie een gerechtelijk onderzoek loopt wegens belastingfraude, verdedigt zich tegen haar uitspraken. In een nieuwe aflevering van de Nederlandse Youtube-talkshow ‘Allures’ beweert de realityster wel degelijk belastingen te betalen, maar gewoon heel veel onkosten te hebben. Al vertelde ze maandagavond in ‘Play Café’ nog iets anders: “Ik heb niets ingediend, dus ik heb ook geen fraude gepleegd.”
  [naar artikel]
 25. ‘Van Belgen wordt niets verwacht, dus Club Brugge heeft niets te verliezen in de Champions League’ (15/02/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 26. Nina Derwael nog steeds kwaad over afhandeling turnschandaal: ‘Zeg niets over iets waar je niets van afweet’ (02/01/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 27. Verdachte kan ook tijdens reconstructie ‘zinloze moord’ niet zeggen waarom hij Leander Quintyn uitkoos: “Ik vind het ook frustrerend. Hij deed niets verkeerd” (11/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Ik vind het ook frustrerend. Maar daar kan ik niet op antwoorden.” De reconstructie van de willekeurige moord in Tielt leverde ook niet meteen antwoorden op. Verdachte Jarod D. (19) kon donderdagavond nog steeds niet zeggen waarom hij Leander Quintyn (32) met enkele messteken om het leven bracht. “Hij deed niets verkeerd. Hij heeft ook niets tegen me gezegd.”
  [naar artikel]
 28. Netflix lanceert reeks over keizerin Sisi, maar wie was ze écht? “Ze ging haar hele leven gebukt onder dwanggedachten” (29/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘The Crown’ en ‘Bridgerton’ kunnen zich weer in de handen wrijven. Vanaf vandaag pakt Netflix uit met een gloednieuwe reeks over Elisabeth van Oostenrijk, die wereldwijd bekend raakte als keizerin Sisi. Maar hoewel iedereen een romantisch beeld heeft van de royal, was haar leven in realiteit veel donkerder dan je zou vermoeden. Van de dood van haar dochter en de zelfmoord van haar zoon, tot haar bizarre gewoontes en verontrustende eetstoornis. “Bijna niets wat ze deed, was normaal.”
  [naar artikel]
 29. ‘In mijn regio is simpelweg niets goedkoop meer te vinden. Wij kunnen starters met 200.000 euro niets aanbieden’ (30/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 30. ‘In mijn regio is simpelweg niets goedkoops meer te vinden. Wij kunnen starters met 200.000 euro niets aanbieden’ (30/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 31. ‘Je voelt je plots niets waard, want dat hebben wij ook twee jaar lang van onze minister van Cultuur gehoord’ (18/12/2021 - De Morgen)
  Els Dottermans is niet moedeloos, maar moe. Dat heeft niets te maken met de tournee die ze binnenkort plant, maar met het gebrek aan respect voor cultuur van de overheid. ‘Ik heb me de laatste twee jaar op geen enkel moment gesteund gevoeld door Jan Jambon.’
  [naar artikel]
 32. ‘Wie denkt dat hij niet gemaakt is om niets te doen, begint er beter meteen aan’ (07/07/2023 - De Standaard)
  Ah, de zomer, tijd van alles mag, niets moet? Tenzij je een zomerzelfverbeteraar bent, dan ben je natuurlijk nooit gerust. Collega Eva Berghmans belde met psychologe Anneleen De Lille om in het reine te komen met dit ‘lichtjes ridicule’ kantje van zichzelf.
  [naar artikel]
 33. Een taal leren op 7 dagen? Dit duo deed het en legt uit hoe dat lukt (23/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Nog een reis gepland naar een land waarvan je de taal niet spreekt? Geen probleem, op 7 dagen tijd zou je die nieuwe taal machtig kunnen worden,
  [naar artikel]
 34. AI van Meta creëert spookachtige video vanuit het niets (30/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Was u al wat gewend aan beeldgeneratoren als Dall-E, die op commando een ‘koala in een racewagen’ tevoorschijn kunnen toveren? Meta zet de volgende stap: video’s die helemaal vanuit het niets worden gecreëerd.
  [naar artikel]
 35. AI van Meta creëert spookachtige video vanuit het niets (30/09/2022 - De Standaard)
  Was u al wat gewend aan beeldgeneratoren als Dall-E, die op commando een ‘koala in een racewagen’ tevoorschijn kunnen toveren? Meta zet de volgende stap: video’s die helemaal vanuit het niets worden gecreëerd.
  [naar artikel]
 36. Niels Destadsbader: “Evy Gruyaert lanceerde mijn carrière, maar ze is mijn smeekbedes alweer vergeten" (11/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een titel als ‘Vlinders in haar buik’ doet vermoeden dat Niels Destadsbader (30) over een prille liefde zingt, maar niets is minder waar. Met zijn...
  [naar artikel]
 37. Kijk je voor de zoveelste keer naar ‘Friends’? Dat is niets om je voor te schamen, want dat is goed voor je (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de lunch een aflevering van ‘Friends’? Voor het slapengaan een herhaling van ‘F.C. De Kampioenen’? Of als ontspanning naar ‘The Office’ kijken? Het lijkt of we onze favoriete serie nooit beu worden. Voor wie al jaren vasthoudt aan hetzelfde programma is er goed nieuws: het bevordert ons mentale welzijn. Mijn gedacht!
  [naar artikel]
 38. ‘Factcheckers’ en ‘Out Of Office’: Nederlandse televisie neemt enkele Vlaamse tv-formats over (31/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Over de landsgrenzen heen op zoek gaan naar inspiratie voor tv-formats? Dat is inmiddels niets nieuw. Maar nu blijkt dat ook enkele van onze eigen Vlaamse tv-formats wel gesmaakt worden. Zo zullen de programma’s ‘Factcheckers’, ‘Out Of Office’ en ‘Therapie’ binnenkort een Nederlandse versie krijgen, dat schrijft ‘Het Nieuwsblad’.
  [naar artikel]
 39. Nu ook aangifte tegen omstreden regisseur ‘The Voice’: ‘Ik ben amicaal maar dat was nooit een probleem’ (25/01/2022 - De Morgen)
  Niet alleen bandleider Jeroen Rietbergen en coach Ali B liggen bij The Voice of Holland onder vuur vanwege seksueel overschrijdend gedrag. Een oud-deelneemster doet nu ook aangifte tegen een regisseur. Hijzelf vindt dat hij niets verkeerds deed. ‘Een paar jaar geleden was het gewoon anders.’
  [naar artikel]
 40. Hoe mannen met het ‘gouden penis syndroom’ het daten voor vrouwen verpesten (al gaan die ook niet vrijuit) (21/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het klinkt misschien spannend, zo’n gouden penis, maar niets is wat het lijkt. Het ‘gouden penis syndroom’ belooft namelijk niets anders dan teleurstelling voor de vrouw. “Maar er zijn zeker ook vrouwen van wie de vagina in goud gedoopt is”, zegt relatie-experte Rika Ponnet.
  [naar artikel]
 41. ‘Supernanny’ heeft niets dan lof voor hoe Kate Middleton met speelse prins Louis omging (08/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens het troonjubileum van koningin Elizabeth was het vooral de kleine prins Louis die in ieder geval op sociale media de show stal. Het vierjarige ventje raakte al snel verveeld tijdens de festiviteiten en werd meermaals gefotografeerd terwijl hij gekke bekken trok, schreeuwde en zelfs zijn moeder tot zwijgen maande door zijn handje op haar mond te leggen. Twitteraars raken niet uitgepraat over hoe zijn moeder hiermee omging, maar ‘supernanny’ Jo Frost heeft niets dan lof voor Catherine.
  [naar artikel]
 42. Datingvrees: hoe mannen met het ‘gouden penis syndroom’ het daten voor vrouwen verpesten (al gaan die ook niet vrijuit) (21/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het klinkt misschien spannend, zo’n gouden penis, maar niets is wat het lijkt. Het ‘gouden penis syndroom’ belooft namelijk niets anders dan teleurstelling voor de vrouw. “Maar er zijn zeker ook vrouwen van wie de vagina in goud gedoopt is”, zegt relatie-experte Rika Ponnet.
  [naar artikel]
 43. Niet op reis? Annuleringsverzekering betaalt niets terug (20/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Wie binnenkort op reis gaat en een annuleringsverzekering heeft, krijgt van de verzekeraar wellicht geen geld terug als hij niet kan gaan door het coronavirus. “In een annuleringsverzekering worden meestal specifieke situaties opgesomd waarin de annulering van de reis wordt terugbetaald.
  [naar artikel]
 44. De Maagdeneilanden betalen je om naar daar op reis te gaan (04/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Betaald worden om op reis te gaan, het lijkt de omgekeerde wereld, maar niets is minder waar voor toeristen die dit jaar de Amerikaanse Maagdeneilanden bezoeken. Wie er tenminste drie nachten doorbrengt, krijgt 300 dollar (287 euro) zakgeld.
  [naar artikel]
 45. De Maagdeneilanden betalen je om naar daar op reis te gaan (04/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Betaald worden om op reis te gaan, het lijkt de omgekeerde wereld, maar niets is minder waar voor toeristen die dit jaar de Amerikaanse Maagdeneilanden bezoeken. Wie er tenminste drie nachten doorbrengt, krijgt 300 dollar (287 euro) zakgeld.
  [naar artikel]
 46. Oproep | Hoe streng voedt u uw kinderen op? (18/04/2023 - De Standaard)
  Een Franse psychologe pleit ervoor om kinderen al vanaf 1 jaar een time-out op te leggen als ze niet willen luisteren - zeg maar: om hen even in de hoek te zetten (DS 18 april). Haar podcast werd miljoenen keren beluisterd. Vlaamse experts vinden het idee maar niets: ‘Je kind leert niets van zo’n straf’, zeggen ze. Maar hoe gaan ouders in Vlaanderen daarmee om?
  [naar artikel]
 47. Koersdirecteur Van Vliet begrijpt niets van commotie rond ‘schandalige’ rol van zijn auto: “Daar heeft Pogacar toch helemaal niets aan?” (16/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vreemd moment tijdens de finale van de Amstel Gold Race. Koploper Tadej Pogacar, de latere winnaar, kreeg plots steun van de wagen van koersdirecteur Leo van Vliet. Op Twitter leidde het voorval tot veel verontwaardiging. Van Vliet zelf begrijpt niets van de commotie. “Wat moet ik ermee?”
  [naar artikel]
 48. Niets kon de reis van hun leven nog vergallen, dacht dit Vlaamse koppel. Tot enkele corrupte agenten daar anders over beslisten (13/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het was dé reis van hun leven, inclusief een geslaagd huwelijksaanzoek. Niets kon hun trip naar Thailand nog verpesten. Dachten ze. Want op de voorlaatste dag werden Maxime Kempeneer en Noël Borgs (allebei 28) door enkele agenten omsingeld en “als criminelen naar het politiekantoor gebracht, zo meldt Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 49. Bizar! Er staat op de slotspeeldag Jupiler Pro League niets maar dan ook niets op het spel (16/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wie hoopte op een spannend slotweekend van de nationale voetbalcompetitie, komt van een kale reis thuis. Alle Europese tickets zijn verdeeld, enkel KV Mechelen en Charleroi kunnen nog haasje over spelen in de strijd om… plaats zeven en acht.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy