De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Daar is Psy weer: tien jaar na monsterhit ‘Gangnam style’ is Zuid-Koreaanse popster terug, samen met Suga van BTS

Gazet van Antwerpen

03/05/2022 - 09:12

U was ‘m misschien bijna vergeten, maar daar is hij weer. De Zuid-Koreaanse rapper Psy (44) heeft voor het eerst in vijf jaar tijd nog eens muziek op de wereld losgelaten. De eerste single ‘That that’ met Suga van het Kpop-fenomeen BTS is goed op weg om een hit te worden. Maar de weg naar het monstersucces van ‘Gangnam style’ is nog lang.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Tien jaar na ‘Gangnam style’ is Zuid-Koreaanse popster Psy terug, samen met Suga van BTS (03/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  U was ‘m misschien bijna vergeten, maar daar is hij weer. De Zuid-Koreaanse rapper Psy (44) heeft voor het eerst in vijf jaar tijd nog eens muziek op de wereld losgelaten. De eerste single ‘That that’ met Suga van het Kpop-fenomeen BTS is goed op weg om een hit te worden. Maar de weg naar het monstersucces van ‘Gangnam style’ is nog lang.
  [naar artikel]
 2. Openhartige Psy: succes ‘Gangnam Style’ achtervolgde me lange tijd (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gangnam Style leverde de Zuid-Koreaanse zanger Psy in 2012 een monsterhit op, maar het zorgde bij hem ook voor veel stress. De 45-jarige zanger voelde immense druk om weer een hit te scoren, zo vertelt hij in gesprek met de Amerikaanse krant ‘The New York Times.’
  [naar artikel]
 3. "Gangnam style" van PSY zette tien jaar geleden Koreaanse golf in gang die maar blijft duren (15/07/2022 - VRT NWS)
  Vandaag exact tien jaar geleden kwam "Gangnam style" uit, de monsterhit van de Zuid-Koreaanse zanger PSY. Dankzij de energieke beats en het aanstekelijke "paardrijdansje" veroverde het nummer de wereld. PSY effende zo het pad voor K-popgroepen als BTS en Blackpink, maar ook tal van andere Koreaanse cultuurproducten. Tien jaar na datum lijkt aan de Koreaanse golf nog geen einde te komen.
  [naar artikel]
 4. Gangnam Style! Zuid-Koreaanse aanwinst van Napoli gaat helemaal uit de bol voor nieuwe ploegmaats (28/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Kim Min-Jae heeft zijn entree niet gemist bij Napoli. De Zuid-Koreaanse verdediger moest na het avondmaal een liedje zingen voor de spelers en staf van zijn nieuwe club, stilaan een traditie in het voetbal. Min-Jae koos voor ‘Gangnam Style’, het liedje van de Zuid-Koreaanse zanger-rapper PSY dat tien jaar geleden een wereldwijde hit werd, en bracht dat met verve. Ambiance!
  [naar artikel]
 5. 'Gangnam Style' niet langer meest bekeken YouTube-video ooit (11/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  'Gangnam Style' van de Zuid-Koreaanse artiest Psy is na vijf jaar van de troon gestoten als meest bekeken YouTube-video aller tijden. Met 2,894
  [naar artikel]
 6. Is het One Direction-effect begonnen? Suga van BTS verandert naam naar Agust D en gaat solo (03/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Zuid-Koreaanse K-popster Suga komt met een soloplaat, zo maakte het lid van de internationaal bekende groep BTS zondag bekend. Zijn solodebuut gaat ‘D-Day’ heten en verschijnt over drie weken.
  [naar artikel]
 7. Nieuwe spelers zingen liedje voor ploegmaats, Min-jae Kim gaat viraal met ‘Gangnam Style' (28/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een video van SSC Napoli gaat viraal, Zuid-Koreaan Min-jae Kim brengt ‘Gangnam Style’ voor zijn nieuwe collega's. Het nummer en zijn danspasjes vallen in de smaak, hij krijgt de handen op elkaar. Ook Romelu Lukaku moest zoals elke nieuwkomer bij Inter een liedje zingen, ‘Big Rom’ koos voor ‘Te Boté’ van Karen Méndez.
  [naar artikel]
 8. 'Gangnam Style' bewijst de steeds snellere globalisering van de smaak (29/03/2019 - De Morgen)
  Mocht u zich tijdens de komende feestdagen aan een dansje 'Gangnam Style' wagen, dan illustreert u op deze wat onnozele wijze de baanbrekende theorieën over globalisering van de Amerikaanse econoom Theodore Levitt.
  [naar artikel]
 9. Het rebelse rodeodansje van 'Gangnam Style' (05/04/2019 - De Morgen)
  Sinds de 'Lambada' en de 'Macarena' zorgde geen enkele exotische dans voor zo veel beroering als 'Gangnam Style'. Met die late zomerhit, een eigenaardig rodeodansje en verholen sociale kritiek bestormt PSY in wilde galop onze hitlijsten.
  [naar artikel]
 10. Na 42 miljoen views op Youtube: daar is Tristan weer met 'Gangnam Style' (27/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Special guest tijdens de derde studioshow van 'Belgium’s Got Talent' vanavond. Tristan, de kleuter die in de tweede reeks van de talentenjacht in...
  [naar artikel]
 11. Finse Gangnam Style of ‘onze’ Gustaph: tien om te zien op het Songfestival vanavond (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Nagelbijten, tandenknarsen en vooral: pronostiekjes maken. Vanavond weten we wie de finale van het 67ste Eurovisiesongfestival wint. Zesentwintig acts dingen mee naar uw douze points, maar dewelke zijn uw aandacht nu écht waard? Onze Songfestivalvrouw in Liverpool selecteerde haar ‘tien om te zien’.
  [naar artikel]
 12. Gedaan met Gangnam Style: Zuid-Korea verbiedt snelle muziek in de fitness (12/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ieder liedje dat meer dan 120 beats per minuut (bpm) bevat, is vanaf nu illegaal tijdens groepsoefeningen in Zuid-Koreaanse sportscholen. De overheid wil zo de ergste corona-uitbraak ooit in het land tegengaan. Te hard sporten zou er namelijk voor kunnen zorgen dat zweetdruppels en bijgevolg het coronavirus zich makkelijker kunnen verspreiden.
  [naar artikel]
 13. KIJK. Suga van BTS sluit wereldtour in tranen af voor begin van militaire dienstplicht (08/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na Jin en J-Hope, gaat ook Suga (30) van de hyperpopulaire Zuid-Koreaanse boyband BTS binnenkort bij het leger. Zijn agentschap HYBE bevestigde maandag dat Suga zijn militaire dienstplicht spoedig zal aanvangen, maar gaf geen exacte datum prijs. Het BTS-lid kon nog afscheid nemen van zijn fans tijdens een solo wereldtournee. Het laatste concert van die tournee sloot Suga zondag in tranen af.
  [naar artikel]
 14. Lonenaar (31) onderzoekt internationale wetgeving rond cyberveiligheid: “In Seoel leef je in de toekomst” (17/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Toen ik verhuisde naar Seoel wist ik niets van Zuid-Korea. Ik kende ‘Gangnam Style’, maar daar hield het zowat op”, zegt Gertjan Boulet (31) uit Borgloon. Aan de Korea University onderzoekt hij hoe het internationale recht omgaat met hacking, spionage en andere cyberaanvallen tussen landen. Tussendoor proeft hij vol overgave van de Zuid-Koreaanse cultuur, ook wanneer er een levende inktvis op zijn bord belandt. “Nu ben ik het gewoon, maar in het begin trek je hier ogen open.”
  [naar artikel]
 15. Astrid bezoekt grensgebied Noord- en Zuid-Korea en maakt grapje: "Het is dus geen Gangnam Style" (14/06/2017 - De Redactie)
  Prinses Astrid en verschillende ministers hebben tijdens hun economische missie in Zuid-Korea een bezoek gebracht aan de grens met Noord-Korea. Astrid nam de tijd om voor een foto te poseren, op enkele meters van Noord-Koreaanse soldaten aan de andere kant van de grens.
  [naar artikel]
 16. 'Gangnam Style' bekijken: 16.000 jaar tijdverlies (28/03/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 17. Kleine ‘Take That’-reünie: Robbie Williams en Mark Owen zingen samen een van hun grootste hits tijdens concert (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De 20.000 aanwezigen in het Sandringham House in Norfolk kregen de verrassing van hun leven. Wanneer Robbie Williams (49) tijdens het concert plots Mark Owen (51) op het podium toverde, vond een kleine ‘Take That’-reünie plaats. Samen speelden ze hun monsterhit ‘Greatest Day’ uit 2008, tot groot jolijt van het publiek. Het was intussen al meer dan tien jaar geleden dat de heren nog samen zongen, al was daar niets van te merken.
  [naar artikel]
 18. Na succes ‘Squid Game’: nieuwe Zuid-Koreaanse serie ‘The Silent Sea’ op Netflix speelt zich af op de maan (30/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor fans van Zuid-Koreaanse series. Netflix lost op het einde van het jaar nog enkele nieuwe series. Een van de nieuwste reeksen op het streamingsplatform is ‘The Silent Sea’. Het gaat om een Zuid-Koreaanse sciencefictionreeks die zich bijna volledig afspeelt op de maan.
  [naar artikel]
 19. HBO maakt TV-serie van Zuid-Koreaanse hitfilm ‘Parasite’ (10/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  HBO komt met een televisieserie gebaseerd op de bejubelde Zuid-Koreaanse film ‘Parasite’. Regisseur Bong Joon Ho werkt samen met zijn Amerikaanse...
  [naar artikel]
 20. Kim Jong-un woont in Pyongyang concert bij van Zuid-Koreaanse artiesten (01/04/2018 - Metro)
  De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en zijn echtgenote hebben vandaag in Pyongyang een concert bijgewoond van Zuid-Koreaanse artiesten. Het is de eerste keer in meer dan tien jaar dat er nog eens Zuid-Koreanen optraden in de hoofdstad van het communistische land. Dat meldt het Zuid-Koreaanse ministerie van Cultuur. Het concert kadert in de diplomatieke dooi tussen beide landen. Op het podium van het Groot Theater van Pyongyang, goed voor 1.500 zitplaatsen, stonden vanavond onder meer sterren van de (uit Zuid-Korea afkomstige) K-pop, dansers en taekwondo-beoefenaars. In totaal kwamen 120 Zuid-Koreanen over naar Pyongyang. Dinsdag treden de Zuid-Koreanen samen met Noord-Koreaanse artiesten op. Bron: Belga   Het bericht Kim Jong-un woont in Pyongyang concert bij van Zuid-Koreaanse artiesten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Noord-Korea executeert minstens 7 mensen voor het bekijken van Zuid-Koreaanse video’s, waaronder K-pop (16/12/2021 - Express)
  De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft tijdens zijn regeerperiode van tien jaar minstens 23 publieke executies laten uitvoeren. Dat blijkt uit een nieuw rapport van een Zuid-Koreaanse mensenrechtenorganisatie. De vaakst voorkomende reden voor het geven van de doodstraf blijkt het bezit of het verspreiden van Zuid-Koreaanse video’s, zoals onder andere K-pop, te zijn. Vrijdag 17 […]
  [naar artikel]
 22. MC Hammer doet de 'Gangnam Style' (06/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 23. Traditie bij veel voetbalclubs: nieuwe spelers zingen liedje voor ploegmaats, Napoli-aanwinst gaat zelfs viraal (28/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een video van SSC Napoli gaat viraal. De Zuid-Koreaan Min-jae Kim brengt ‘Gangnam Style’ voor zijn nieuwe collega's. Het nummer en zijn danspasjes vallen in de smaak, hij krijgt de handen op elkaar. Ook Romelu Lukaku moest zoals elke nieuwkomer bij Inter een liedje zingen, ‘Big Rom’ koos voor ‘Te Boté’ van Karen Méndez. Een traditie die duidelijk nog steeds in de smaak valt.
  [naar artikel]
 24. Zuid-Korea en Japan: Noord-Korea vuurt weer ballistische raket af (31/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Noord-Korea heeft zaterdagochtend (lokale tijd) een ballistische raket afgevuurd in de richting van de zee ten oosten van het Koreaanse schiereiland. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau ‘Yonhap’ op basis van een verklaring van het Zuid-Koreaanse leger. Meer details werden voorlopig niet bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 25. 'Gangnam Style' is op één na populairste YouTube-filmpje ooit (07/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 26. Opvolger 'Gangnam Style' gaat meteen viraal (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 27. 'Squid Game', de monsterhit die het grote gelijk van Netflix bewijst (11/10/2021 - De Tijd)
  18:36 Met de dystopische Koreaanse dramareeks ‘Squid Game’ heeft Netflix een wereldwijde monsterhit in handen. Die is het resultaat van een zorgvuldig uitgekiende internationale strategie.
  [naar artikel]
 28. De kracht van Psy en Pucca (28/03/2019 - De Morgen)
  Als eind deze week het (Zuid-) Koreaans cultureel centrum opent in het hart van Brussel, dan is dat de zoveelste stap in de opmars van 's lands soft power. Van het traditionele gerecht kimchi over Gangnam Style naar animatiefiguur Pucca en regisseur Kim Ki-duk.
  [naar artikel]
 29. K-popster Suga van BTS besmet met coronavirus (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Rapper Suga (28) van de succesvolle K-popgroep BTS heeft positief getest op het coronavirus. Dat heeft het management van de groep, Big Hit Music, vandaag laten weten.
  [naar artikel]
 30. Na de dood van K-popster: wat is de tol van Zuid-Koreaanse roem? (21/04/2023 - VRT NWS)
  Wat is er aan de hand met de Zuid-Koreaanse popsterren? Die vraag stelt zich nu Astro-zanger Moonbin (25) dood werd aangetroffen in zijn appartement. Wellicht gaat het om zelfdoding. Hij zou daarmee al de vijfde K-popster zijn die uit het leven stapt. Sofie van den Broeck van de K-pop Belgian Society vertelt erover in "VRT NWS Laat": "Het zijn vooral de fans die genadeloos zijn wanneer hun favoriete artiest niet perfect is".
  [naar artikel]
 31. Zuid-Koreaanse serie ‘Hellbound’ is de nieuwe ‘Squid Game’ (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Zuid-Koreaanse fantasy-horrorserie ‘Hellbound’ van Netflix is in één nacht tijd een wereldwijd fenomeen geworden. Daardoor ziet het ernaar uit dat ‘Hellbound’ zijn voorganger ‘Squid Game’ van de troon heeft gestoten als meest bekeken Zuid-Koreaanse tv-show van de maand. Volgens FlixPatrol had de serie slechts één dag nodig om de populairste show van het moment te worden in 24 verschillende landen, waaronder Korea, Hongkong, Mexico en Saoedi-Arabië. Ook in ons land staat de nieuwe serie al op nummer twee in de Netflix Top 10.
  [naar artikel]
 32. Voormalig Zuid-Koreaanse president Park Geun-hye vrijgelaten (31/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Zuid-Koreaanse oud-president Park Geun-hye is weer vrij na bijna vijf jaar in de cel te hebben doorgebracht. Ze zat een gevangenisstraf van twintig jaar uit wegens corruptie en machtsmisbruik. Enkele dagen geleden raakte al bekend dat de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in haar gratie had verleend.
  [naar artikel]
 33. Zuid-Koreaanse delegatie zal in Noord-Korea Kim Jong-un ontmoeten (05/03/2018 - Knack)
  Een delegatie van de Zuid-Koreaanse regering is aangekomen in de Noord-Koreaanse hoofdstad Pyongyang. Bedoeling is om ook Noord-Korea en de Verenigde Staten weer samen aan de onderhandelingstafel te krijgen.
  [naar artikel]
 34. STREAMINGTIP. ‘Single’s Inferno S2’: daten op z’n Zuid-Koreaans (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’, ‘All Of Us Are Dead’ en ‘Narco-Saints’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op kijkvoer uit het Aziatische land. Hun nieuwste exportproduct is dit keer echter geen fictieproject, maar een smeuïge realityreeks.
  [naar artikel]
 35. Zuid-Koreaanse leger lost waarschuwingsschot en neemt Noord-Koreaanse vissersboot in beslag (08/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Zuid-Koreaanse leger heeft dinsdag een Noord-Koreaanse vissersboot inbeslag genomen die de zeegrens tussen de twee Korea’s overstak. Er werd ook een waarschuwingsschot gelost om een Noord-Koreaanse patrouille dat probeerde in de grijpen, af te weren. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap.
  [naar artikel]
 36. Erik kijkt ernaar uit om weer samen met Sanne op te treden: “Door haar optimisme voel ik me nooit down” (14/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dertig jaar geleden scoorden ze een monsterhit met ‘Veel Te Mooi’. En werden ze met een leeftijdverschil van 22 jaar één van de meest besproken...
  [naar artikel]
 37. ‘All Of Us Are Dead’: Koreaanse zombieserie bovenaan Netflix-lijsten (10/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’ en ‘Hellbound’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. Dat bewijst de nieuwe serie ‘All Of Us Are Dead’ nog eens. De zombieserie staat sinds 28 januari op Netflix en daar doet het streamingplatform opnieuw gouden zaken mee. Ook bij ons staat de serie op nummer 1 in de top 10 van de meest bekeken films en series deze week.
  [naar artikel]
 38. ‘Hellbound’ stoot ‘Squid Game' van de troon: waarom Zuid-Korea uw tv-scherm domineert (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Helemaal verknocht aan ‘Squid Game’? Dan hoef je na afloop niet op je honger te blijven zitten. Netflix pakt uit met een nieuwe Zuid-Koreaanse topreeks: ‘Hellbound’. Amper een dag na het debuut op 19 november was de serie in ruim tachtig landen het meest bekeken programma op het meest bekeken streamingplatform. Ook in ons land vinden we de reeks op 1 in de Netflix Top 10. Wat maakt ‘Hellbound’ nu het bekijken waard? En vanwaar onze plotse fascinatie voor Zuid-Koreaanse fictie?
  [naar artikel]
 39. Historisch moment: Kim Jong-un steekt grens met Zuid-Korea over, Koreaanse leiders schudden elkaar voor het eerst in tien jaar de hand (27/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De leiders van Noord- en Zuid-Korea hebben elkaar voor het eerst in tien jaar de hand geschud. De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in en de...
  [naar artikel]
 40. Brusselse chocolatier Marcolini komt in Zuid-Koreaanse handen (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Zuid-Koreaanse investeerder MBK neemt via een Japanse dochter de Brusselse chocolatier Marcolini over. Dat meldt het bedrijf, het Huis Pierre Marcolini, dinsdag in een persbericht nadat zakenkranten ‘De Tijd’ en ‘L’Echo’ de overname wereldkundig maakten.
  [naar artikel]
 41. Zuid-Korea beducht voor Noord-Koreaanse raketlancering bij Amerikaanse verkiezingen (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het Zuid-Koreaanse leger verklaart dat hun troepen, samen met de Amerikaanse militairen die op het Koreaanse schiereiland zijn gestationeerd, in
  [naar artikel]
 42. Zuid-Korea beducht voor Noord-Koreaanse raketlancering tijdens Amerikaanse verkiezingen (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het Zuid-Koreaanse leger verklaart dat hun troepen, samen met de Amerikaanse militairen die op het Koreaanse schiereiland zijn gestationeerd, in
  [naar artikel]
 43. Vertrouweling Zuid-Koreaanse president krijgt celstraf vanwege ‘neplikes’ (30/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een belangrijke vertrouweling van de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in heeft een celstraf van twee jaar gekregen. De reden: valse ‘likes’ op...
  [naar artikel]
 44. Noord-Koreaanse overloper verrast grensbewakers met heimelijke terugkeer (03/01/2022 - De Morgen)
  Een Noord-Koreaanse turner is zaterdagavond de zwaar bewaakte grens tussen Noord- en Zuid-Korea overgestoken. De man doorkruiste de gedemilitariseerde zone (DMZ) tussen de beide Korea’s om terug te gaan naar Noord-Korea, nadat hij zijn land vorig jaar op spectaculaire wijze was ontvlucht. Het incident zorgt voor veel kritiek op de Zuid-Koreaanse grensbewaking.
  [naar artikel]
 45. Dissidente Noord-Koreaanse diplomaat duikt weer op in Zuid-Korea (07/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een gewezen hooggeplaatste diplomaat uit Noord-Korea die twee jaar geleden was verdwenen, is in Zuid-Korea weer opgedoken. De dissidente diplomaat woont al sinds juli 2019 in Zuid-Korea, zo meldt het Zuid-Koreaanse parlementslid Jeon Hae-cheol woensdag.
  [naar artikel]
 46. Voor het eerst in meer dan 30 jaar zinspeelt Zuid-Koreaanse president op verdediging met kernwapens (13/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In het geval dat Noord-Korea zijn kernwapenprogramma doorzet, kan het nodig zijn om ook kernwapens op Zuid-Koreaans grondgebied te stationeren. Dat zei de Zuid-Koreaanse president Yoon Suk-yeol tijdens een bijeenkomst van de ministeries van Buitenlandse Zaken en Defensie, zo schrijft de Amerikaanse krant ‘The New York Times’.
  [naar artikel]
 47. Voor het eerst in meer dan 30 jaar zinspeelt Zuid-Koreaanse president op verdediging met kernwapens (13/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In het geval dat Noord-Korea zijn kernwapenprogramma doorzet, kan het nodig zijn om ook kernwapens op Zuid-Koreaans grondgebied te stationeren. Dat zei de Zuid-Koreaanse president Yoon Suk-yeol tijdens een bijeenkomst van de ministeries van Buitenlandse Zaken en Defensie, zo schrijft de Amerikaanse krant ‘The New York Times’.
  [naar artikel]
 48. Zuid-Koreaanse maansonde Danuri stuurt foto’s van maanoppervlakte en aarde (03/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Danuri, de eerste Zuid-Koreaanse maansonde, heeft prachtige zwart-witfoto’s van het maanoppervlak en de aarde gestuurd. Dat meldt aldus het Zuid-Koreaanse ruimtevaartcentrum dinsdag.
  [naar artikel]
 49. En toen strandde een Noord-Koreaanse onderzeeër voor de Zuid-Koreaanse kust (29/01/2022 - De Tijd)
  02:00 Wie weet nog dat in 1996 voor de Zuid-Koreaanse kust een Noord-Koreaanse onderzeeër aanspoelde en welk drama volgde? In ‘Noord-Korea zegt nooit sorry’ reconstrueert de Nederlandse journalist Jeroen Vi...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy