De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

PS wil kilometervergoeding van minstens 37 cent voor al wie met eigen auto naar job rijdt

De Tijd

02/06/2022 - 18:24

17:52 Minister Pierre-Yves Dermagne wil de kilometervergoeding voor iedereen die in de privésector zijn wagen voor het werk gebruikt op minstens 37 eurocent per kilometer krijgen. Dat tarief geldt al voor a...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bedrijven krijgen steuntje om personeel hogere kilometervergoeding te geven (03/06/2022 - De Tijd)
  19:24 De federale regering geeft fiscale steun aan bedrijven die kiezen voor een verhoging van de kilometervergoeding voor personeel dat zijn eigen wagen gebruikt voor het werk.
  [naar artikel]
 2. Wat nu met de slimme kilometerheffing? “Minstens 15 cent per kilometer om effect te hebben” (10/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Dat het systeem van rekeningrijden naar de prullenmand is gedegradeerd, wordt betreurd door verkeersspecialisten. “Een heffing van 2 tot 5 cent haalt niets uit en wordt natuurlijk meteen afgeschoten als een extra belasting. Wil je effect, dan moet je minstens naar 15 cent per kilometer gaan”, zegt Thierry Van Elslander, transporteconoom van de Universiteit Antwerpen.
  [naar artikel]
 3. Nieuwste CC-crème resultaat van Limburgs huwelijk tussen Cent Pur Cent en Nomige (01/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ze hebben beiden Limburgse roots en zijn steeds op zoek naar de lichtste en efficiëntste formules in hun eigen beautytak. Wanneer Cent Pur Cent en Nomige de krachten bundelen, kan het resultaat niet anders dan potten breken.
  [naar artikel]
 4. Verhoogde kilometervergoeding zal ook gelden voor vrijwilligers (14/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ook vrijwilligers zullen een beroep kunnen doen op de verhoogde kilometervergoeding die de regering eerder dit jaar overeen kwam. Dat heeft minister van Sociale Zaken Frank Vandenbroucke (Vooruit) woensdag in de Kamer geantwoord op een vraag van Nahima Lanjri (CD&V).
  [naar artikel]
 5. Magnette wil sociaal tarief voor middenklasse én hogere kilometervergoeding (26/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  PS-voorzitter Paul Magnette wil een sociaal energietarief voor de middenklasse. Ook de kilometervergoeding voor werknemers moet omhoog.
  [naar artikel]
 6. Auto rijdt in op parade in New Orleans (26/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Amerikaanse stad New Orleans zijn zaterdagavond minstens 25 mensen gewond geraakt toen een auto inreed op een menigte die naar een carnavalstoet aan het kijken was.
  [naar artikel]
 7. Auto rijdt in op gevel huis in Brecht en dat is niet de eerste keer (26/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Woensdagavond is een wagen ingereden op de voorgevel van een huis in de Vaartstraat in Brecht. De auto vernielde de voorste kamer van het huis, maar de bewoners én de inzittenden bleven gelukkig ongedeerd. Het huis staat op een kruispunt en de bestuurder had naar eigen zeggen niet gezien dat de straat ten einde liep. Het is al de tweede keer dat een auto op die plek tegen het huis rijdt.
  [naar artikel]
 8. Martine Prenen lanceert collectie bij Hasselts make-upmerk Cent Pur Cent (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Gezondheidscoach Martine Prenen en de Hasseltse zakenvrouw Caroline Rigo hebben de handen ineen geslagen. Prenen ontwierp voor Cent Pur Cent, het minerale make-upmerk van Rigo, een eigen cosmeticalijn met enkele basics.
  [naar artikel]
 9. Volgende regering moet beslissen: 2 of 5 cent kilometerheffing (06/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  BrusselDe Vlaamse overheid denkt aan een kilometerheffing van 2 tot 5 cent per kilometer, afhankelijk van het tijdstip waarop je rijdt.
  [naar artikel]
 10. Auto rijdt in op voetgangers nabij luchthaven Boston: minstens 9 gewonden (03/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een auto is zonet ingereden op een groep voetgangers op de Logan Airport in Boston. Er zouden minstens 9 gewonden zijn gevallen. De wagen reed in
  [naar artikel]
 11. Auto rijdt in op groep voetgangers in Boston: minstens 9 gewonden (03/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een auto is in het Amerikaanse Boston op voetgangers ingereden, dat meldt de lokale politie op Twitter. Er is sprake van minstens negen gewonden.
  [naar artikel]
 12. Auto rijdt in op groep voetgangers in Boston: minstens 9 gewonden (03/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een auto is in het Amerikaanse Boston op voetgangers ingereden, dat meldt de lokale politie op Twitter. Er is sprake van minstens negen gewonden.
  [naar artikel]
 13. Gents autodeelsysteem breidt uit naar Borgerhout: “Hier kan iedereen kan meebouwen” (12/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Dégage! startte twintig jaar geleden in Gent en telt vandaag tweeduizend gebruikers. Deze week breidt het autodeelsysteem uit naar Borgerhout. Bedoeling is dat een eigenaar zijn auto deelt met buurtbewoners zonder daar winst op te maken. Gebruikers betalen een kilometervergoeding die overeenstemt met de echte kostprijs van een auto.
  [naar artikel]
 14. Voorlopig geen extra tussenkomst voor wie met de auto naar het werk rijdt (29/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een geplande tussenkomst in de benzinekosten voor wie met de eigen wagen naar het werk rijdt, komt er vooralsnog niet. De vakbonden en de werkgevers raken het immers niet eens.
  [naar artikel]
 15. Auto rijdt in carnavalsstoet in Alabama: minstens 11 gewonden (28/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Opnieuw is een auto ingereden op een groep mensen tijdens een carnavalsparade. Na een gelijkaardig incident zaterdag in New Orleans, reed vandaag
  [naar artikel]
 16. Auto rijdt in carnavalsstoet in Amerikaanse staat Alabama: minstens 11 gewonden (28/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Opnieuw is een auto ingereden op een groep mensen tijdens een carnavalsparade. Na een gelijkaardig incident zondag in New Orleans, reed vandaag
  [naar artikel]
 17. “Valetparking bij Schiphol? Chauffeur reed 194 kilometer per uur met onze auto en dumpte hem in een woonwijk” (16/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zo gemakkelijk en voelt zo luxe. Je rijdt met je eigen auto naar de vertrekhal van Schiphol, overhandigt je sleutel aan de aardige jongen...
  [naar artikel]
 18. “Overstekende katten” leveren maand rijverbod op: bestuurder wijkt uit, rijdt auto aan flarden en vlucht te voet weg (17/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Twee overstekende katten hebben een 51-jarige bestuurder een rijverbod van één maand opgeleverd. De man moest naar eigen zeggen plots uitwijken voor de poezen en knalde met zijn auto op een geparkeerde oplegger. De klap was zo hevig dat het portier van zijn eigen auto ter plaatse achterbleef.
  [naar artikel]
 19. LIVE. Regering licht beslissingen toe over kilometervergoeding voor werknemers en gedeeltelijke afschaffing ziektebriefje (03/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  De federale overheid heeft beslissingen genomen over de re-integratietrajecten voor werknemers, de kilometervergoeding en de gedeeltelijke afschaffing van het ziektebriefje. Premier Alexander De Croo en minister van Werk Pierre-Yves Dermagne geven toelichting over die beslissingen. Volg het hier live vanaf 17.15 uur.
  [naar artikel]
 20. Auto rijdt in op bushaltes in Marseille: minstens één dode en gewonde (21/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Zuid-Franse stad Marseille is een auto ingereden op twee bushaltes. Daarbij is minstens één dode en één gewonde gevallen. De Franse politie
  [naar artikel]
 21. Auto rijdt in op menigte in Melbourne: minstens 1 dode (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Australische stad Melbourne heeft een wagen vandaag verschillende voetgangers aangereden. Volgens de Australische media is minstens één
  [naar artikel]
 22. Auto rijdt in op menigte in Melbourne: minstens 3 doden (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Australische stad Melbourne heeft een wagen vandaag verschillende voetgangers aangereden. Daarbij vielen minstens drie doden en raakten
  [naar artikel]
 23. Auto rijdt in op menigte in Melbourne: minstens 3 doden en 20 gewonden (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Australische stad Melbourne is een wagen vandaag ingereden op voetgangers. Daarbij vielen minstens drie doden en raakten twintig mensen
  [naar artikel]
 24. Auto’s, zonnebank of een diepvriezer: ziekelijke oplichtster Ilse L. koopt alles zonder één cent te betalen (05/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een ziekelijke oplichtster. Zo omschrijft de openbare aanklager in Turnhout Ilse L. (42) uit Kasterlee. Eerder verkocht ze bijvoorbeeld al 1.400 tickets voor een schlagerfestival dat niet eens bestond. Nu ‘kocht’ ze onder andere twee auto’s, een moto, een zonnebank en zes tv-toestellen zonder één cent te betalen. De vrouw is op weg naar haar tiende veroordeling. “Ze licht mensen op zonder enige scrupules.”
  [naar artikel]
 25. Staking De Lijn: minstens de helft rijdt niet (30/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Volgens de vakbonden rijdt dit weekend minstens één op de twee bussen en trams niet uit. Dat blijkt uit een rondvraag van onze ­redactie.
  [naar artikel]
 26. New Orleans: man rijdt in op parade (26/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Amerikaanse stad New Orleans zijn minstens 21 mensen gewond geraakt, toen een auto inreed op een menigte die naar een carnavalstoet aan het
  [naar artikel]
 27. Auto rijdt in het water in de haven van Antwerpen (22/06/2020 - VRT NWS)
  De auto week, om onbekende reden, uit naar links en reed het water in, tussen het Albertdok en het Leopolddok. Twee inzittenden raakten op eigen kracht uit het water, een derde moest door de brandweer gered worden.
  [naar artikel]
 28. Auto rijdt in op voetgangers in Melbourne: minstens 19 gewonden (21/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ten minste negentien voetgangers zijn in het centrum van de Australische grootstad Melbourne gewond geraakt toen een auto op hen inreed. Het...
  [naar artikel]
 29. Nog geen extra tussenkomst voor wie met eigen auto naar het werk rijdt (29/04/2022 - De Tijd)
  16:02 De vakbonden en de werkgevers raken het niet eens over de verdeling van 30 miljoen euro.
  [naar artikel]
 30. New Orleans: man rijdt in op parade (26/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Amerikaanse stad New Orleans zijn minstens twaalf mensen gewond geraakt, toen een auto inreed op een menigte die naar een carnavalstoet aan
  [naar artikel]
 31. Auto rijdt in op voetgangers in Melbourne: minstens 16 gewonden (21/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ten minste zestien voetgangers zijn in het centrum van de Australische grootstad Melbourne gewond geraakt toen een auto op hen inreed. Het incident...
  [naar artikel]
 32. Auto rijdt in op voetgangers in Melbourne: minstens 5 gewonden (21/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ten minste vijf voetgangers zijn in het centrum van de Australische grootstad Melbourne gewond geraakt toen een auto op hen inreed. Het incident...
  [naar artikel]
 33. Auto rijdt in op voetgangers in Melbourne: minstens 12 gewonden (21/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ten minste twaalf voetgangers zijn in het centrum van de Australische grootstad Melbourne gewond geraakt toen een auto op hen inreed. Het incident...
  [naar artikel]
 34. Auto rijdt in op groep fietsers: minstens twee doden (15/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Turnhoutsebaan in Kasterlee is een automobilist deze middag ingereden op een groepje fietsers. Er zou sprake zijn van minstens twee doden.
  [naar artikel]
 35. Scenario's aangepast, afleveringen ingekort: 50 Cent dreigt eigen tv-serie te verlaten (01/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  50 Cent ligt in de clinch met televisiekanaal Starz. De 42-jarige rapper en acteur, wiens echte naam Curtis Jackson is, is niet te spreken over
  [naar artikel]
 36. 50 Cent beschoten op set videoclip: "Minstens elf keer gevuurd" (15/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De rappers 50 Cent en Tekashi69 zijn vandaag beschoten tijdens de opname van een videoclip. Volgens ooggetuigen schoot er iemand vanuit een witte...
  [naar artikel]
 37. Deze auto zuivert de lucht wanneer hij rijdt (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een van de specialere auto’s op HLN Drive is de Toyota Mirai. Hij rijdt op waterstof en bovendien claimt de Japanse autobouwer dat de wagen de lucht zuivert wanneer hij rijdt. Dat bekijken we eens van naderbij.
  [naar artikel]
 38. Fan bouwt eigen Formule 1-auto (06/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het kostte hem zo'n 20.000 euro en heel wat vrije avondjes, maar het resultaat mag er zijn. Hoewel de auto maar 160 kilometer per uur rijdt, heeft...
  [naar artikel]
 39. Afronden naar 0 of 5 cent voortaan verplicht (23/11/2018 - De Tijd)
  15:52 De regering voert een verplichte afronding voor cashbetalingen in, naar 0 of 5 eurocent. Dat maakt de kleine eurocenten van 1 en 2 cent op termijn overbodig.
  [naar artikel]
 40. Auto rijdt in op terras in Nederlandse Deventer: minstens vijf gewonden (20/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een auto is vannacht ingereden op een terras met uitgaanspubliek in de binnenstad van de Nederlandse stad Deventer in de oostelijke provincie...
  [naar artikel]
 41. Schietpartij in auto op N16: Minstens één man met schot- en steekwonden naar ziekenhuis (04/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de N16 in Temse heeft deze nacht een zware schietpartij plaatsgevonden. Ter hoogte van het kruispunt met de Gasthuisstraat werd er minstens één persoon in een auto neergeschoten.
  [naar artikel]
 42. Schietpartij in auto op N16: Minstens één man met schot- en steekwonden naar ziekenhuis (04/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op de N16 in Temse heeft deze nacht een zware schietpartij plaatsgevonden. Ter hoogte van het kruispunt met de Gasthuisstraat werd er minstens één persoon in een auto neergeschoten.
  [naar artikel]
 43. LIVE. Auto rijdt in op toeschouwers bij Duitse carnavalsoptocht: minstens 15 gewonden, onder wie kleine kinderen (24/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In het Duitse Volkmarsen, in de deelstaat Hessen, is een auto ingereden op toeschouwers tijdens een carnavalsoptocht. Dat melden lokale media. Er...
  [naar artikel]
 44. Voorlopig geen extra tussenkomst voor wie met de auto naar het werk rijdt: vakbonden en werkgevers raken het niet eens (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een geplande tussenkomst in de benzinekosten voor wie met de eigen wagen naar het werk rijdt, komt er vooralsnog niet. De vakbonden en de werkgevers raken het immers niet eens.
  [naar artikel]
 45. LIVE. Auto rijdt opzettelijk in op toeschouwers bij Duitse carnavalsoptocht: minstens 10 zwaargewonden en 20 lichtgewonden, onder wie kleine kinderen (24/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In het Duitse Volkmarsen, in de deelstaat Hessen, is een auto ingereden op toeschouwers tijdens een carnavalsoptocht. Dat melden lokale media. Er...
  [naar artikel]
 46. “Moest uitwijken voor overstekende katten”: maand rijverbod voor bestuurder die wagen aan flarden rijdt en te voet vlucht (17/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Twee overstekende katten hebben een 51-jarige bestuurder een rijverbod van één maand opgeleverd. De man moest naar eigen zeggen plots uitwijken voor de poezen en knalde met zijn auto op een geparkeerde oplegger. De klap was zo hevig dat het portier van zijn eigen auto ter plaatse achterbleef.
  [naar artikel]
 47. De kilometervergoeding wordt vandaag geïndexeerd. Wat betekent dat voor u? (01/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De maximale vergoeding voor wie een eigen wagen gebruikt voor het werk, stijgt vandaag tot 0,417 euro per kilometer. Tot nu toe was dat 0,37 euro. Toch zal lang niet iedereen daarvan profiteren.
  [naar artikel]
 48. Ex-profvoetballer Thomas Buffel opent speciaalzaak ‘Stuff-U-Luv’ in Hasselt: “Van Cent Pur Cent tot Peppe’s en Roger Van Damme” (02/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hasselaren die nog op zoek zijn naar feestelijke cadeaus voor familie of vrienden, kunnen sinds kort terecht in de Sint-Jozefsstraat bij de speciaalzaak ‘Stuff-U-Luv’. Ex-profvoetballer Thomas Buffel baat de nieuwe winkel uit. Zijn doel? Populaire producten van onder meer Peppe’s, Roger Van Damme en Cent Pur Cent in de vorm van geschenkmanden naar de Hasselaren en hun geliefden brengen.
  [naar artikel]
 49. Rapper 50 Cent beschoten tijdens opname van videoclip (16/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De rappers 50 Cent en Tekashi69 zijn woensdag beschoten tijdens de opname van een videoclip. Volgens ooggetuigen schoot iemand vanuit een witte Porsche minstens elf keer op de filmset in de New Yorkse wijk Brooklyn. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy