Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Standaard

‘Na een tijdje voel je niets meer. Het enige doel is de vijand doden’

10/06/2022 - 17:37
"De Oekraïense soldaten aan het front in Bachmoet zijn doodop. Onder een onophoudelijke rakettenregen proberen ze de opmars van de Russen te stuiten. ‘Ik dacht: als ze komen, dan blaas ik me op en neem er een paar mee in de dood.’"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Minstens 8 doden na Russische raketaanvallen op Odessa • Oekraïne: ‘Enige doel is terreur zaaien’ (24/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. ‘Ik voel mij nog zot genoeg’: Tania Van der Sanden (60) barst van de goesting om nog een tijdje door te gaan (10/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Niets voel ik voor hem, behalve ‘jakkes’ en ‘Jezus, doe dat stomme alternatieve hoedje nu toch eens uit!’ (16/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Het enige effect van meer muren rond Europa zal zijn: meer doden’: migratie-expert Leo Lucassen (13/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Oorlog Oekraïense stijl: Russische generaals doden, de vijand naar steden lokken en ‘hit en run’-acties (03/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Premier Netanyahu : ‘Vijand zal prijs betalen zoals nog nooit is gezien’ • Al zeker 22 Israëlische doden (07/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. GAMEREVIEW. Eenzaamheid is je enige vijand in ‘Paradise Lost’ (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wanneer je je eerste stappen in het duistere decor van Paradise Lost zet, verwacht je op ieder moment te worden verrast door een zombie of een ander wanschepsel. Maar je enige vijand in de massieve Duitse WOII-bunker die je doorkruist, is de eenzaamheid. [naar artikel]


8. Met een Oekraïens team op zoek naar dode soldaten en burgers: ‘Eerlijk? Ik voel er niets bij’ (23/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Zit je vast in de alledaagse sleur? Probeer je rechterhersenhelft meer te ontwikkelen (28/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Ben je overspannen, voel je je in een routine vastzitten, voel je je geleefd? Misschien kun je een keer proberen om je rechterhersenhelft meer te gaan ontwikkelen! Welkom bij de laatste ‘Mentale lifehack op maandag’. [naar artikel]


10. ‘Ik voel me vaak schuldig als ik niets geef aan een dakloze. Kan ik me zomaar neerleggen bij het feit dat ik niet iedereen kan helpen?’ (10/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


11. Canadese premier Trudeau over ‘vrijheidskonvooi’ dat hoofdstad al bijna drie weken gijzelt: “Niets 'vreedzaams' meer aan" (17/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Volgens de Canadese premier Justin Trudeau is er niets "vreedzaams" meer aan de betogingen tegen de coronamaatregelen die het land al een tijdje in de greep houden. Dat heeft hij donderdag gezegd na een vergadering over de noodwet die werd geactiveerd om een einde te maken aan de chaos in het land. [naar artikel]


12. Plots vallen er 19 procent meer doden in ons land, maar corona heeft er deze keer niets mee te maken: ‘Het is alle hens aan dek’ (13/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


13. Eenzaamheid is je enige vijand in ‘Paradise Lost’, een game met een alternatieve tijdlijn waarin nazi's kernwapens maakten (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wanneer je je eerste stappen in het duistere decor van Paradise Lost zet, verwacht je op ieder moment te worden verrast door een zombie of een ander wanschepsel. Maar je enige vijand in de massieve Duitse WOII-bunker die je doorkruist, is de eenzaamheid. [naar artikel]


14. Muzikant Kae Tempest: ‘Door de muziek kon ik bestaan’ (02/04/2022 - De Tijd)

03:00 Kae Tempest, het geweten van de Britse poëzie en hiphop, brengt met ‘The Line is a Curve’ hun meest muzikale album uit. ‘Ik voel me meer gegrond in wat ik probeer te doen, en wie ik ben.’ [naar artikel]


15. Vogue werkt niet langer samen met Kanye ‘Ye' West na antisemitisme, ‘white lives matter’-actie en pestgedrag (23/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu modehuis Balenciaga de banden met hem hebben verbroken, wil ook Vogue niets meer te maken hebben met Kanye West (45). Dat bevestigt het modemagazine aan ‘Page Six’. De Amerikaanse rapper en designer ligt al een tijdje onder vuur na antisemitische, racistische en shockerende uitspraken. Ook Adidas is momenteel aan het onderzoeken of het modemerk nog wil doorgaan met hun samenwerking met West. [naar artikel]


16. DE HOAXVOETBALLER (3). Carlos ‘Kaiser’, de enige spits ter wereld die in carrière van 26 jaar wel bij 1.000 vrouwen scoorde, maar niet één keer op het veld (02/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Zico, Socrates, Romario, Bebeto, ‘El Fenomeno’ Ronaldo... de lijst van mythische Braziliaanse voetballers in de jaren ‘80 en ‘90 is lang. Levende standbeelden. En dan is er Carlos Henrique Raposo (59). In Brazilië een even grote legende. ‘De grootste voetballer ooit die nooit heeft gevoetbald’. Een carrière van 26 jaar lang waarin hij voor elf verschillende clubs uitkwam. Zijn statistieken? 0 goals, 0 assists. 1.000 vrouwen, dat wel. Zijn enige vijand was de bal. Maar, zo zegt de seksverslaafde Carlos: “Veel clubs verdienden niet beter dan ook eens op hun plaats gezet te worden.” [naar artikel]


17. Na controverse over ‘tietencover’ van ‘Linda’: ‘Preutsheid is, op een bepaalde manier, wél de nieuwe vijand van de vrouw’ (28/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


18. ‘Zoals ik me hier voel, als ik in het raam sta, voel ik me nergens’: sekswerkers willen niet wijken van de Wallen (05/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


19. Hanne van K3 was enige van familie die niets met muziek deed: “En nu ben ik diegene die haar brood ermee verdient” (03/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de eerste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ krijgen we foto’s te zien van een kleine Hanne Verbruggen die muziek maakt. Maar het K3'tje zegt zelf dat ze eigenlijk nooit iets met muziek heeft gedaan vroeger. “Mijn familie wel, en ik zat altijd mee in de repetitieruimte. Maar ik was de enige die daar niets mee deed”, vertelt ze. Tot natuurlijk ‘K3 zkt K3' kwam en ze haar kans greep. En de rest is geschiedenis. [naar artikel]


20. “Net nu belangrijk om ‘de vijand’ te begrijpen”: beduidend minder interesse in opleidingen Russisch (09/09/2022 - Het Nieuwsblad)

De opleidingen slavistiek en Russische taalkunde aan de UGent lijken aan populariteit in te boeten. De inschrijvingen zijn nog niet afgerond, maar er is al een dalende tendens zichtbaar. “Nochtans is het net nu belangrijk om mensen op te leiden die de ‘vijand’ begrijpen.” [naar artikel]


21. Vader van Fleur zag haar deelname aan ‘Blind getrouwd’ niet zitten: “Hij dacht eerst dat het ‘Temptation Island’ was” (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Fleurtje, wat doe je nu? Dat is toch niets voor jou.” Zo reageerde een verbouwereerde papa Bernard op het nieuws dat zijn dochter zou huwen op tv in ‘Blind getrouwd’. “Uiteraard is dat confronterend, ik ben opgevoed met traditionele waarden”, vertelt hij in ‘Dag Allemaal’. Fleur (28) is blij dat ze opgroeide met strenge familiewaarden. “Ik voel me een zondagskind. Zeker als je de gezinssituaties ziet van de andere ‘Blind getrouwd’-deelnemers.” [naar artikel]


22. LeBron James, de ‘Grote Vriendelijke Reus’ die tweede kinderboek uitbrengt en al meer dan 100 miljoen aan goede doel schonk (20/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Amerikaans topbasketballer LeBron James (38) brengt een tweede kinderboek op de markt. Met ‘I Am More Than’ hoopt hij opnieuw een bestseller te scoren. ‘The King’ blijft ook naast het parket domineren, zo schonk James al meer dan 100 miljoen aan het goede doel. [naar artikel]


23. Eerste grote rol na ‘#LikeMe’ voor Pommelien Thijs in ‘Knokke off’: “Het zou maar erg zijn moest Caro het enige zijn wat ik kon tonen” (12/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ze werd volwassen voor onze tv-kijkende ogen: Pommelien Thijs is niet meer het jonge, verlegen meisje uit ‘#LikeMe’, en dat bewijst ze met haar nietsverhullende eerste hoofdrol in ‘Knokke off’. Daar krijgt ze enkele pittige scènes voor de kiezen. Hoe ze de opnames beleefde en wat haar ouders daar van maken, vertelt ze in dit interview. “Na een tijdje werden de naaktscènes minder eng” [naar artikel]


24. Emile begrijpt er niets van in ‘Blind getrouwd’, maar zijn kersverse vrouw Emma is lang niet de enige met ‘thuiszitkledij’ (25/10/2023 - Gazet van Antwerpen)

De wereld is verdeeld in mensen die van kledij veranderen zodra ze thuis zijn, en mensen die geen jota begrijpen van het concept ‘thuiszitkledij’. Dat leert ons de meest recente aflevering van ‘Blind getrouwd’. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!