De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Disney-film ‘Lightyear’ verboden in Saudi-Arabië en VAE vanwege lesbische kus (en dat is niet de eerste film)

Het Belang van Limburg

14/06/2022 - 10:24

“To infinity and beyond” maar niet in Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. De nieuwe animatiefilm ‘Lightyear’ – de spin-off van ‘Toy story’-personage Buzz Lightyear – is in verschillende landen in het Midden-Oosten verboden. De reden? Een relatie en kus tussen twee vrouwelijke personages.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Pixar-film 'Onward' verboden in vier landen in Midden-Oosten wegens lesbisch personage (10/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Disney-Pixarfilm ‘Onward’ mag niet vertoond worden in Koeweit, Oman, Qatar en Saudi-Arabië, omdat er in de film een kleine verwijzing zit...
  [naar artikel]
 2. Pixarfilm Lightyear verbannen uit Saoedi-Arabië vanwege lesbische kus (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De animatiefilm Lightyear wordt niet in Saoedi-Arabië uitgebracht. De reden is dat een van de hoofdpersonages, de beste vriendin van astronaut Buzz Lightyear, een relatie met een vrouw heeft en haar een kus geeft. Dat meldt magazine The Hollywood Reporter.
  [naar artikel]
 3. Pixar plaatst zoen tussen twee vrouwen terug in nieuwe film ‘Lightyear’ na bakken kritiek (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Lightyear’, de aanstaande Pixar-film over astronaut Buzz Lightyear uit ‘Toy Story’, zit een kus tussen twee personages van hetzelfde geslacht. De zoen was in eerste instantie uit de film geknipt, maar werd teruggeplaatst na de recente ophef over een aangenomen wetsvoorstel in Florida en de kritiek op entertainmentbedrijf Disney, meldt ‘Variety’.
  [naar artikel]
 4. Diversiteit wordt niet overal gesmaakt: Marvels ‘Eternals’ verboden in meerdere Golfstaten (05/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Eternals’ zal niet te bekijken zijn in Saudi-Arabië, Koeweit en Qatar. Aanleiding zou de introductie van Marvels eerste homosuperheld zijn. Disney weigerde bovendien een gecensureerde versie van de film te maken.
  [naar artikel]
 5. Saïd Boumazoughe uit ‘Patser’ speelt in film met Hollywoodsterren (17/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Saïd Boumazoughe (34), momenteel te zien in de Play4-serie Grond, draait in Saudi-Arabië de film Desert warrior. Op de set van dat epos wordt hij vergezeld door ronkende namen als sir Ben Kingsley en Anthony Mackie, bekend als ‘Falcon’ in de Marvelfilms. Boumazoughe, bekend vanwege zijn rol in de film Patser, is al enkele maanden bezig aan de opnames. De regie van de film is in handen van de Britse Rupert Wyatt, die in het verleden blockbusters als Rise of the planet of the apes draaide. Het verhaal speelt zich af in het Arabië van de zevende eeuw en draait rond rivaliserende stammen die op een oorlog afstevenen. Boumazoughe verblijft nog tot midden december in Saudi-Arabië. “Hier heb ik laten zien dat ik meekan met de grote jongens”, klinkt het. (dewo)
  [naar artikel]
 6. Nieuwe ‘Doctor Strange’-film verboden in Saoedi-Arabië wegens lesbisch personage (26/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Marvel-film ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ zal niet te zien zijn in Saoedi-Arabië. Dat schrijft ‘The Hollywood Reporter’.
  [naar artikel]
 7. ‘Lightyear’ niet te zien op Disney+ in Midden-Oosten wegens kus tussen twee vrouwen (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Tot aan de sterren en daar voorbij” zal ‘Lightyear’ niet raken. De film wordt namelijk niet vertoond op het streamingsplatform Disney+ in het Midden-Oosten. Deze beslissing komt er nadat de Pixarfilm eerder al werd verbannen uit de bioscopen wegens het feit dat de beste vriendin van astronaut Buzz Lightyear een relatie heeft met een vrouw en haar een kus geeft.
  [naar artikel]
 8. ‘Lightyear’ zal in het Midden-Oosten niet te zien zijn op Disney+ wegens kus tussen twee vrouwen (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Tot aan de sterren en daar voorbij” zal ‘Lightyear’ niet raken. De film wordt namelijk niet vertoond op het streamingsplatform Disney+ in het Midden-Oosten. Deze beslissing komt er nadat de Pixarfilm eerder al werd verbannen uit de bioscopen wegens het feit dat de beste vriendin van astronaut Buzz Lightyear een relatie heeft met een vrouw en haar een kus geeft.
  [naar artikel]
 9. Eerste trailer voor nieuwe ‘Buzz Lightyear’-film is er: schattige sidekick doet zijn intrede (10/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Disney en Pixar brengen binnenkort een nieuwe spin-off-film van ‘Toy Story’ uit. De hoofdrol is weggelegd voor het bekende figuurtje Buzz Lightyear. Die is voor de gelegenheid geen stuk speelgoed, maar wel een man van vlees en bloed. “Het gaat over de man waarop het speelgoed later gebaseerd wordt”, aldus de makers.
  [naar artikel]
 10. “To infinity and ...”: Pixar deelt eerste beelden van ‘Lightyear’ (27/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de tonen van David Bowies ‘Starman’ heeft Pixar een eerste trailer van ‘Lightyear’ gedeeld met de wereld en de rest van het universum. De spin-off van de ‘Toy story’-franchise gaat over Buzz Lightyear, de “échte” versie. In de Pixar-film zal het verhaal verteld worden van de menselijke legende waar het speelgoed op gebaseerd is. Acteur Chris Evans verleent zijn stem aan de Space Ranger. De film komt in juni 2022 in de zalen.
  [naar artikel]
 11. Tom Hanks zet vraagtekens bij afwezigheid Tim Allen in Lightyear-film (10/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Tom Hanks begrijpt niet dat zijn collega Tim Allen niet te horen is in de nieuwe Disney Pixar-film Lightyear. Allen sprak in de Toy Story-films jarenlang de stem van de speelgoedastronaut Buzz Lightyear in, maar bij de prequel werd gekozen voor Chris Evans als stem van het personage.
  [naar artikel]
 12. “Bitterzoete frustratie”: Chris Evans reageert op verbanning van Pixarfilm ‘Lightyear’ (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De animatiefilm ‘Lightyear’ wordt niet in Saoedi-Arabië uitgebracht. De reden is dat een van de hoofdpersonages, de beste vriendin van astronaut Buzz Lightyear, een relatie met een vrouw heeft en haar een kus geeft. Dat meldt magazine ‘The Hollywood Reporter’. De acteurs reageren teleurgesteld.
  [naar artikel]
 13. Saïd Boumazoughe scoort rol naast topacteurs in nieuwe film ‘Desert Warrior’ (16/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Saïd Boumazoughe (34), bekend van onder andere ‘Grond’, ‘GR5' en ‘Patser’, draait momenteel in Saudi - Arabië voor de film ‘Desert Warrior’ van regisseur Rupert Wyatt. Daar zal hij in de film te zien zijn naast enkele grote acteurs zoals Anthony Mackie en Ben Kingsley. Hij verblijft er vier maanden om de rol van Samir te vertolken: “Hier heb ik laten zien dat ik meekan met de grote jongens.”
  [naar artikel]
 14. Wie is de Belgische Virginie Efira, de lesbische non in ‘Benedetta’ (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische actrice Virginie Efira (44) is ­wereldberoemd in Frankrijk, maar onbekend in Vlaanderen. Uitgerekend een film van een ­Hollander moet daar verandering in brengen. Nu is Paul Verhoeven natuurlijk niet de eerste de beste Nederlander. In Benedetta, een film over de verboden liefde tussen twee lesbische nonnen, zoekt hij naar goede gewoonte de controverse op. “Die seksscènes terugzien op het grote scherm was een merkwaardige ervaring.”
  [naar artikel]
 15. Disney noemt aanklacht Scarlett Johansson om film “triest en verontrustend” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Scarlett Johansson (36) is een rechtszaak gestart tegen Disney. De actrice, die de hoofdrol speelt in de nieuwe Disney-film ‘Black Widow’, is boos omdat de film tegelijkertijd op de streamingdienst van het bedrijf én in de bioscopen uit is gekomen. Dat was volgens haar niet de afspraak, maar Disney ontkent dit.
  [naar artikel]
 16. Disney lanceert nieuwe trailer van ‘Lightyear’: “Oneindig ver en verder” (22/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Disney lanceerde zopas een nieuwe trailer voor de nieuwe Pixarfilm ‘Lightyear’. Die is gebaseerd op het alom bekende ‘Toy Story’-personage Buzz Lightyear. In dit geval gaat het echter niet om een stuk speelgoed. De nieuwe prent vertelt het verhaal van de man waarop het speelgoed gebaseerd is.
  [naar artikel]
 17. To infinity and beyond: Buzz Lightyear krijgt zijn eigen Pixarfilm, en de eerste beelden zien er goed uit (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We kenden hem al als de speelgoedheld uit ‘Toy Story’, maar nu krijgt astronaut Buzz Lightyear ook zijn eigen film. Pixar deelde alvast de eerste beelden van ‘Lightyear’, en die zien er veelbelovend uit.
  [naar artikel]
 18. To infinity and beyond: Buzz Lightyear krijgt zijn eigen Pixarfilm, en de eerste beelden zien er goed uit (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We kenden hem al als de speelgoedheld uit ‘Toy Story’, maar nu krijgt astronaut Buzz Lightyear ook zijn eigen film. Pixar deelde alvast de eerste beelden van ‘Lightyear’, en die zien er veelbelovend uit.
  [naar artikel]
 19. ‘Black Panther: Wakanda Forever’ breekt streamingrecord op Disney+ (07/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Black Panther: Wakanda Forever’ is de best bekeken Marvel-film in de eerste vijf dagen op Disney+, maakte de streamingdienst zelf bekend. De film van regisseur Ryan Coogler verscheen woensdag op Disney+.
  [naar artikel]
 20. Nieuwe Pixar-film ‘Turning Red’ niet in bioscoop: ‘Slachtoffer van de oorlog tussen streamingdiensten’ (10/03/2022 - De Morgen)
  Na Soul en Luca zal ook Turning Red, de nieuwste film van Pixar, enkel op het streamingplatform Disney+ te zien zijn. Zowel bij Pixar zelf als in de bioscopen heerst teleurstelling over de nieuwe strategie van moederbedrijf Disney. ‘Voor Disney is de bioscoopervaring op dit moment niet belangrijk.’
  [naar artikel]
 21. Nieuwe Pixar-film ‘Turning red’ niet in de cinema’s te zien, maar direct op Disney+ (08/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Pixar-film ‘Turning red’ zal niet in de bioscopen te zien zijn. De nieuwe film is vanaf 11 maart exclusief op Disney+ te zien en is gratis voor abonnees van de streamingdienst.
  [naar artikel]
 22. Regisseur Andrew Dominik reageert op kritiek ‘Blonde’: “De film maakt geen enkel verschil omdat Marilyn dood is” (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Blonde’, de biopic over Marilyn Monroe, krijgt sinds de release op 28 september behoorlijk wat kritiek te slikken. De controversiële, expliciete en provocerende scènes in de Netflix-film zorgen voor geschokte reacties. Maar daar trekt regisseur Andrew Dominik (55) zich niets van aan. Sterker nog: hij is erg blij dat de fictieve kijk op het leven van Monroe “zoveel mensen woedend maakt”. Dat liet hij weten op het Red Sea International Film Festival in Saudi-Arabië.
  [naar artikel]
 23. Scarlett Johansson klaagt Disney aan om releasedatum ‘Black Widow’ (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Scarlett Johansson (36) is een rechtszaak gestart tegen Disney. De actrice, die de hoofdrol speelt in de nieuwe Disney-film ‘Black Widow’, is boos omdat de film tegelijkertijd op de streamingdienst van het bedrijf én in de bioscopen uit is gekomen. Dat was volgens haar niet de afspraak.
  [naar artikel]
 24. Originele Buzz Lightyear-stem Tim Allen over ‘Lightyear’: “Het heeft gewoon geen relatie met Buzz” (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Acteur Tim Allen (69) neemt in de vier ‘Toy Story’-films de stem van Buzz Lightyear voor z’n rekening. In de nieuwste ‘Lightyear’-film, het oorprongverhaal van Buzz, horen we Chris Evans (41) als de iconische astronaut. Fans reageren daar teleurgesteld op. Maar volgens Allen is daar een logische verklaring voor: hij sprak de stem van het speelgoed in, Evans die van een geanimeerd persoon.
  [naar artikel]
 25. Saïd Boumazoughe scoort rol naast topacteurs in ‘Desert Warrior’: “Een logisch gevolg van mijn harde werk” (17/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Saïd Boumazoughe (34), bekend van onder andere ‘Grond’, ‘GR5' en ‘Patser’, draait momenteel in Saudi - Arabië voor de film ‘Desert Warrior’ van regisseur Rupert Wyatt. Daar zal hij in de film te zien zijn naast enkele grote acteurs zoals Marvel-acteur Anthony Mackie en Ben Kingsley. Hij verblijft er vier maanden om de rol van Samir te vertolken: “Hier heb ik laten zien dat ik meekan met de grote jongens.”
  [naar artikel]
 26. Disney geeft titel én eerste trailer van vijfde en laatste ‘Indiana Jones’-film vrij (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor fans van ‘Indiana Jones’. Op donderdag onthulde Disney de eerste beelden, die je hierboven kan bekijken, van de vijfde en laatste film. Daarnaast maakten de makers ook eindelijk de titel van de prent bekend: ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’.
  [naar artikel]
 27. Disney werkt aan nieuwe ‘Princess Diaries’-film (16/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Disney werkt momenteel aan het script van een nieuwe ‘Princess Diaries’-film. Het zou gaan om een vervolg van de twee eerdere films en niet om een reboot. Dat schrijft The Hollywood Reporter.
  [naar artikel]
 28. Saïd Boumazoughe uit ‘Grond’ en ‘Patser’ speelt mee in Hollywoodepos ‘Desert warrior’ (17/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Saïd Boumazoughe (34), momenteel te zien in de Play4-serie Grond, draait momenteel in Saudi-Arabië de film Desert warrior. Op de set van dat epos wordt hij vergezeld door ronkende namen als Sir Ben Kingsley en Anthony Mackie, bekend als ‘Falcon’ in de Marvelfilms.
  [naar artikel]
 29. IN BEELD. Lady en de Vagebond stelen de show op rode loper van Disney (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een eerste screening van de nieuwe ‘Lady And The Tramp’-film in New York draaide uit op een waar knuffelfestijn. Niet alleen de hondjes uit de film...
  [naar artikel]
 30. IN BEELD. Lady en de Vagebond stelen de show op Disney’s rode loper (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een eerste screening van de nieuwe ‘Lady And The Tramp’-film in New York draaide uit op een waar knuffelfestijn. Niet alleen de hondjes uit de film...
  [naar artikel]
 31. ‘Toy Story 4' onder vuur vanwege lesbisch koppel (09/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een fundamentalistische Amerikaanse lobbygroep roept op tot een boycot van de Disney-film ‘Toy Story 4'. In de film is een korte scène te zien...
  [naar artikel]
 32. Nieuwe ‘Star wars’-film van de planning gehaald (09/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Rogue squadron’, de eerstvolgende film uit de ‘Star wars’-reeks, is van de planning gehaald door Disney. De film zou in december 2023 verschijnen maar is voor onbepaalde tijd uitgesteld.
  [naar artikel]
 33. Louis Talpe kruipt opnieuw in de huid van een superheld: "Als mijn kinderen later naar 'Lightyear' kijken, hoop ik dat ze trots zijn op hun papa” (15/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘Toy Story’ verzamel u, want vanaf vandaag kan je in de bioschoop gaan kijken naar ‘Lightyear’. Een spin-off van de Disney-klassieker, waarin we de oorspronkelijke ontstaansgeschiedenis van Buzz Lightyear te zien krijgen. “Het is leuk dat Disney nu duiding geeft waarom Andy een speelgoedfiguurtje van Buzz Lightyear in zijn verzameling had zitten”, vertelt acteur Louis Talpe die de Vlaamse stem mocht inspreken.
  [naar artikel]
 34. Economie Saudi-Arabië groeit 12 procent dankzij hoge olieprijs (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De economie van Saudi-Arabië is in het tweede kwartaal op jaarbasis met bijna 12 procent gegroeid dankzij de hoge olieprijzen. Het land is een van ‘s werelds grootste olie-exporteurs en door de hoge olieprijzen vloeit er veel geld naar Saudi-Arabië.
  [naar artikel]
 35. Eerste ‘Avatar’-film opnieuw in de cinema, maar wél geschrapt van Disney+ (25/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er is goed en slecht nieuws voor de fans van ‘Avatar’. De streamingdienst Disney+ heeft de prent helaas uit zijn catalogus verwijderd, aangezien de sequel voor de deur staat. Maar de film zal wél gedurende twee weken opnieuw te zien zijn in de cinemazalen.
  [naar artikel]
 36. Disney-film ‘Mulan’: van blockbuster tot pr-nachtmerrie (08/09/2020 - De Morgen)
  De Disney-film Mulan ligt – nog maar eens – onder vuur. De film krijgt kritiek nu blijkt dat Disney in de aftiteling de Chinese autoriteiten in Xinjiang bedankt. En laat dat nu net de provincie zijn waar China op grote schaal de mensenrechten schendt.
  [naar artikel]
 37. Acteur Saïd Boumazoughe ("Grond", "GR5") draait in Saudi-Arabië eerste grote film: "Ik wil tonen dat ik hard kan werken" (16/11/2021 - VRT NWS)
  Acteur Saïd Boumazoughe, die dezer dagen schittert in de reeks "Grond" op Play 4, is momenteel in Saudi-Arabië voor de opnames van "Desert warrior". Dat is een Hollywoodproductie met Marvel-acteur Anthony Mackie en Ben Kingsley. Saïd speelt de rol van Samir, een stamprins. "Deze rol is een logisch gevolg van mijn werk", zegt Boumazoughe aan VRT NWS.
  [naar artikel]
 38. Chinese leider lijkt op Winnie de Poeh, en dus wordt nieuwe Disney-film er verboden (03/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de tweede keer dit jaar krijgt een Disney-film geen release in de Chinese bioscopen. Na 'A Wrinkle In Time' wordt nu Christopher Robin, een...
  [naar artikel]
 39. OVERZICHT. Disney+ viert verjaardag met trailers en releasedata: nieuwe ‘Ice Age’, ‘Cheaper By The Dozen’ en ‘Pinokkio’ (12/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Disney+ bestaat vandaag 2 jaar en dat viert de streamingsdienst met extra veel voorproefjes van films en series. Zo lanceerde het platform de eerste beelden van Peter Jacksons ‘Beatles’-documentaire en van een nieuwe ‘Ice Age’-film. Ook kondigde Disney+ heel wat nieuwe Marvelseries aan. Een overzicht van de opvallendste trailers en releasedata.
  [naar artikel]
 40. Aziatische activisten viseren jongste Disney-film (04/09/2020 - De Tijd)
  18:59 Een opmerkelijke alliantie tegen China heeft de nieuwste Disney-film 'Mulan' in het vizier. Jongeren uit Thailand, Taiwan en Hongkong boycotten de film na omstreden uitspraken van de hoofdrolspeelster...
  [naar artikel]
 41. Argentijnse pers hard voor Messi en co na afgang tegen Saudi-Arabië: “De slechtste grap aller tijden” (22/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Lionel Messi (35) zal nog serieus moeten swingen wil hij zijn ‘Last Dance’ tot een goed einde brengen. Na de schande tegen Saudi-Arabië ligt Argentinië op z’n gat. “Dit is een enorme klap”, bevestigde de Vlo.
  [naar artikel]
 42. Video: Eerste vrouwen achter het stuur in Saudi-Arabië (05/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vrouwelijke chauffeurs waren lange tijd verboden in het Saudi-Arabië, maar tot grote verrassing kondigde het koninkrijk onlangs aan dat vanaf 24...
  [naar artikel]
 43. Saudi-Arabië en Emiraten kopen voor 5 miljard dollar militair materieel in VS (03/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Washington heeft dinsdag ingestemd met de verkoop van Patriot- en THAAD-raketafweersystemen ter waarde van meer dan 5 miljard dollar aan Saudi-Arabië en de Emiraten. Eind juli was de Amerikaanse president Joe Biden nog in Saudi-Arabië, waar hij een ontmoeting had met de controversiële kroonprins Mohamed bin Salman (MBS).
  [naar artikel]
 44. Disney stelt ook ‘Black Widow’ uit vanwege corona (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De releaselijst voor de internationale bioscopen wordt steeds leger. Disney heeft dinsdag besloten ook de nieuwe Marvel-film ‘Black Widow’, die 1...
  [naar artikel]
 45. CEO van Disney reageert subtiel op heisa rond ‘Black Widow’ (13/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Scarlett Johansson (36) besloot onlangs om Disney aan te klagen omdat ze haar nieuwe film, ‘Black Widow’, niet enkel in de bioscoop hebben gelanceerd, maar ook op streamingdienst Disney+. Bob Chapek (60), de CEO van Disney, heeft nu voorzichtig op de heisa gereageerd.
  [naar artikel]
 46. Disney stelt ook release ‘Black Widow’ uit vanwege coronavirus (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De releaselijst voor de internationale bioscopen wordt steeds leger. Disney heeft dinsdag besloten ook de nieuwe Marvel-film ‘Black Widow’, die 1...
  [naar artikel]
 47. Disney bevestigt: nieuwe ‘Star Wars’-film in de maak (04/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Regisseur Taika Waititi gaat een nieuwe ‘Star Wars’-film maken. Dat heeft studio Disney maandag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 48. Disney werkt alweer aan nieuwe ‘Star Wars’-film (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Disney's productiemaatschappij Lucasfilm is begonnen aan de voorbereidingen voor een nieuwe ‘Star Wars’-film, dat schrijft het doorgaans...
  [naar artikel]
 49. Nieuwe ‘Star Wars’-film tot nader order uitgesteld (09/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het eerstvolgende filmproject in de ‘Star Wars’-franchise heeft vertraging opgelopen. ‘Rogue Squadron’ zou in december 2023 uitkomt, maar Disney haalde de film maandag van de planning.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy