18:20 We Are Jane koopt een meerderheidsbelang in de kruidenwebshop Pit & Pit. Het is de tweede participatie van het fonds het investeringsfonds voor en van vrouwelijke ondernemers. [naar artikel]
In de voormalige The Upper Room Bar van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is donderdagmiddag Untitled geopend. Deze bar moet de meer toegankelijke versie worden van het toprestaurant van sterrenchef Nick Bril. Onze culinaire journalist reserveerde donderdag als eerste klant een stoel aan de marmeren bar, voor een fractie van de prijs van bij The Jane. [naar artikel]
In de voormalige The Upper Room Bar van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is donderdagmiddag Untitled geopend. Deze bar moet de meer toegankelijke versie worden van het toprestaurant van sterrenchef Nick Bril. Onze culinaire journalist reserveerde donderdag als eerste klant een stoel aan de marmeren bar, voor een fractie van de prijs van bij The Jane. [naar artikel]
01:06 Het fonds Smile Invest rond Urbain Vandeurzen koopt het Nederlandse Rovers, dat medische apparatuur maakt voor celafnames. Het is de tweede deal van Smile sinds zijn oprichting. [naar artikel]
17:57 De Belgische salesgoeroe Jurgen Heyman koopt een van ’s werelds belangrijkste trainingsbedrijven voor verkopers. Voor de managementbuy-out krijgt hij hulp van Kartesia, een fonds waarin ook Frère inve... [naar artikel]
04:30 Het investeringsfonds Integra koopt 40 procent van de Belgische kortingenwebsite Outspot, ook wel 'het Belgische Groupon' genoemd. CEO Stefan Van Overbeke en de investeringstak van BNPP Fortis blijven... [naar artikel]
De in Rwanda geboren Borgerhoutenaar Jean-Trésor Vets (27) is sinds een jaar hoofdsommelier van het Antwerpse toprestaurant The Jane. In 1998 ontvluchtte hij met zijn moeder de genocidale burgeroorlog in Rwanda en belandde in Borgerhout. Sinds 2015 klom hij in The Jane op van jobstudent tot assistent-sommelier, terwijl hij in zijn huidige job wijnen suggereert die passen bij gerechten van de Nederlandse topchef Nick Bril (38). Als fijnproever en bon vivant voelt Trésor zich helemaal thuis in ’t Stad. “Ik hou van kwaliteit en gezelligheid.” [naar artikel]
In maart botste een autobestuurder tegen Kapel 18. De ravage was groot en de kapel werd uit voorzorg gesloten. Ondertussen is restauratie en herstelling van de kapel afgerond. “Bedevaarders kunnen opnieuw hun kaarsje laten branden”, zegt Jan Verjans van de Bocholter kerkraad. [naar artikel]
Altijd al eens een stukje erfgoed willen kopen? Dan is dit misschien wel uw kans. De kapel in de Vrouweneekhoekstraat in Sint-Niklaas staat te koop. De kerkfabriek verkoopt het gebouw omdat het al een tijd niet meer gebruikt wordt en de onderhoudskosten aanslepen. Wie het gebouwtje koopt, kan zich wel verwachten aan een flinke opknapbeurt. [naar artikel]
Het sterrenrestaurant The Jane werd afgelopen zaterdag getroffen door een korte maar hevige brand. Het vuur ontstond in de zijkeuken, in de kapel van het pand in het Antwerpse Groen Kwartier. De keuken liep heel wat schade op, het restaurant blijft wellicht nog vier weken dicht. Wij gingen dinsdag kijken hoe de opruim- en herstellingswerken vlotten, chef-kok Nick Bril leidde ons rond. [naar artikel]
Het gemeentebestuur van Arendonk heeft de piepkleine kapel op de hoek van de Horstraat en de Wippelberg gekocht voor… 0 euro. Het eeuwenoude gebedshuisje werd drie jaar geleden vernield door een trucker die in de straat een ongelukkig manoeuvre uitvoerde. [naar artikel]
Het sterrenrestaurant The Jane werd afgelopen zaterdag getroffen door een korte maar hevige brand. Het vuur ontstond in de zijkeuken, in de kapel van het pand in het Antwerpse Groen Kwartier. De keuken liep heel wat schade op, het restaurant blijft wellicht nog vier weken dicht. Wij gingen dinsdag kijken hoe de opruim- en herstellingswerken vlotten, chef-kok Nick Bril leidde ons rond. [naar artikel]
Vier gangen voor 65 euro, of zes gangen voor 99 euro, je zal het niet snel in een toprestaurant tegenkomen. Maar vanaf donderdag 19 januari is dat wel mogelijk in untitled, de nieuwe roof top bar van The Jane. “We willen met untitled. het brede publiek aantrekken, zoals dat met The Upper Room Bar was voorheen”, zegt sterrenchef Nick Bril. [naar artikel]
14:44 Het Belgische durfkapitaalfonds Amavi Capital, gespecialiseerd in vastgoedtechnologie, neemt een portefeuille met elf bedrijven van het Zweedse fonds SF Ventures over. [naar artikel]
06:00 Het Gentse fonds Amavi Capital rond de vastgoedspeler ION en IT-ondernemer Jonas Dhaenens haalt 30 miljoen euro vers kapitaal op om te investeren in bedrijven op het kruispunt van technologie en vastg... [naar artikel]
Verrassing in toprestaurant The Jane: nadat Ed Sheeran er zijn dessert had opgesmikkeld, bouwde hij een karaokefeestje, glas wijn in de hand. Zijn komst was slechts even voordien aangekondigd, “maar voor Ed Sheeran is er altijd nog een tafel vrij.” De Brit is de zoveelste ster die zich amuseert in onze horeca. “Dit vervangt stilaan de signeersessies en meet & greets.” [naar artikel]
In Waarloos (Kontich) staat een kapel waar je je overleden huisdier kan herdenken. Het is de eerste kapel voor huisdieren in de provincie Antwerpen, schrijft atv. [naar artikel]
Op de Schophem in Sint-Martens-Voeren zijn de ruiten van een kapel ingegooid. De feiten werden vrijdagvoormiddag vastgesteld. Het is al meer gebeurd dat de kapel het doelwit is van vandalen. (mm) [naar artikel]
Onbekenden brachten vernielingen aan in Peer. Ze haalden een beeld van een kapel dat vervolgens werd stukgegooid tegen de ramen van diezelfde kapel. De melding kwam vrijdag bij de politie binnen. [naar artikel]
16:43 Het Gentse investeringsfonds Straco van het echtpaar De Raedt-Verheyden koopt de meerderheid van uitzendkantoor Forum Jobs. [naar artikel]
Het bisdom van Antwerpen lanceerde donderdag een eigen pop-up kapel. Met de houten kapel, gemaakt door de leerlingen Hout van de VTST-school in Turnhout, wil het bisdom de kerk tot bij de mensen zelf brengen. [naar artikel]
De keuken in als terreurkind om een kapotgereden bromfiets te betalen en eruit komen als sterrenchef van Antwerps toprestaurant The Jane. Het levensverhaal van Nick Bril (38) leest als een exquis negengangenmenu. Kwam daar deze week nog bij: de prijs voor Chef van het Jaar, uitgereikt door Gault & Millau. Het is het resultaat van keihard werken. Van een dag van 24 uur 36 uur maken. Van een pitbull in de keuken te zijn, zoals leermeester Sergio Herman de jonge Nick Bril typeerde. En dan is de Nederlander uit Breskens ook dj en vader van twee. Van verschillende borden in de lucht houden gesproken ... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.