De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Zwartwerker Serhii (50) in rapport bestempeld als 'toevallige voorbijganger' na instorting Antwerpse school: “Ben ik dan geen mens?”

Het Laatste Nieuws

16/06/2022 - 18:30

Serhii Melesjuk (50) is één van de negen bouwvakkers die gewond raakten bij de instorting van de school op het Antwerpse Nieuw Zuid, ondertussen een jaar geleden. Hij werkte destijds in het zwart voor een van de onderaannemers, maar Democo, de hoofdaannemer omschreef hem als een toevallige “voorbijganger”. Serhii dreigt nu levenslang arbeidsongeschikt te zijn én met lege handen achter te blijven. “Normaal zou ik niet klikken, maar mensen hebben hun leven verloren.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Serhii (50) werkte in het zwart op werf toen Antwerpse school instortte, aannemer omschrijft hem als ‘voorbijganger’: “Normale mensen hebben recht op een compensatie. Ben ik dan geen mens?” (16/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Mensen hebben hun leven verloren, hoe kan het dan dat we daarbovenop nog eens worden opgelicht?”, vraagt de Oekraïense bouwvakker Serhii Melesjuk (50) zich emotioneel af. Hij is één van de negen bouwvakkers die gewond raakten bij de instorting van de school op het Antwerpse Nieuw Zuid, ondertussen een jaar geleden. Serhii werkte destijds in het zwart voor een van de onderaannemers, maar volgens Democo, de hoofdaannemer, zou hij een toevallige “voorbijganger” geweest zijn. Hij dreigt nu levenslang arbeidsongeschikt te zijn én met lege handen achter te blijven.
  [naar artikel]
 2. Aannemer geeft zwartwerker aan als ‘voorbijganger’ na instorting Antwerpse school: ‘De baas heeft ons opgelicht’ (17/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 3. Aannemer geeft zwartwerker aan als ‘voorbijganger’ na instorting Antwerpse school: ‘Normaal zou ik niet klikken, maar mensen hebben hun leven verloren’ (17/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 4. Vluchteling dient toevallige voorbijganger verschillende messteken toe in Bouillon (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een toevallige voorbijganger heeft vanmiddag in Bouillon (provincie Luxemburg) op straat meerdere messteken gekregen. Dat meldt de groep ‘L’Avenir’. Het parket bevestigt dat er een onderzoek geopend is voor poging tot doodslag.
  [naar artikel]
 5. Acht jaar cel wegens poging moord op toevallige voorbijganger (05/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  De 69-jarige Aalstenaar Michel D. is door de strafrechtbank van Dendermonde veroordeeld tot acht jaar cel. Hij is schuldig aan poging moord op een toevallige voorbijganger. Die had hij binnen gevraagd in zijn woning aan de Jagershoek in Erembodegem. Niet veel later stak D. het slachtoffer met een mes in de borst en de rug.
  [naar artikel]
 6. S. werkte in het zwart op werf ingestorte school Antwerpen: aannemer omschrijft hem als "voorbijganger" (16/06/2022 - VRT NWS)
  Er was minstens één werknemer in het zwart aan het werk op de werf van de school in Antwerpen toen die een jaar geleden instortte. Dat blijkt uit een onderzoek van "Pano". S., een Oekraïense bouwvakker, raakte zwaargewond bij het drama, maar werd later als “voorbijganger” omschreven in de verslagen van de aannemer. “Mijn baas zei dat hij en ik op die manier problemen konden vermijden”, vertelt S.
  [naar artikel]
 7. Puppy van amper vijf weken oud zomaar gedumpt in kartonnen doos, tot toevallige voorbijganger redding brengt (13/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Hij heeft veel geluk gehad, dit hondje genaamd Hockney. De amper vijf weken oude puppy werd onlangs gedumpt in het Engelse Castleford en dreigde om te komen door de koude. Gelukkig trof een toevallige voorbijganger het diertje nog op tijd aan in een kartonnen doos.
  [naar artikel]
 8. Na de instorting in Antwerpen: ‘Vuile jobs’ in de bouw zijn voor de buitenlanders (21/06/2021 - De Morgen)
  Vijf doden – vier Portugezen en een Moldaviër met Roemeense papieren – vielen er bij de instorting van een school in aanbouw in de Antwerpse wijk Nieuw Zuid. Dat zij juist die nationaliteiten hebben, is geen toeval. Zo worden buitenlandse arbeiders in de bouwsector dikwijls via onderaannemingen aangeworven. En dat kan tot risico’s leiden.
  [naar artikel]
 9. Victor overleefde instorting school in aanbouw op Nieuw Zuid: “Nog geen vergoeding gezien” (16/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Victor Bet (25), een Moldaviër die de instorting op de bouwwerf van basisschool de Zuidzin overleefde, zegt dat hij nog geen vergoeding gezien heeft. Dat deed hij in een interview met VRT NWS. Bet raakte tijdens de ramp gewond en heeft het voorbije jaar te maken gekregen met financiële problemen.
  [naar artikel]
 10. Vier mannen vallen toevallige voorbijganger aan en krijgen hulp van rondhangjongeren (13/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vier jonge twintigers die begin september 2016 een voorbijganger hadden overvallen op het Jacques Franckplein in Sint-Gillis, zijn door de
  [naar artikel]
 11. VIDEO: camerabeelden tonen hoe voorbijgangers nipt ontsnappen aan instorting stelling Antwerpse stationsbuurt (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Twee dagen na de instorting van een stelling in de Antwerpse stationsbuurt duiken beelden op van het incident. De instorting kostte het leven aan...
  [naar artikel]
 12. Derde lichaam geborgen na instorting school in Antwerpen: nog twee arbeiders vermist (19/06/2021 - De Morgen)
  In Antwerpen is deze ochtend een derce dodelijk slachtoffer geborgen na de instorting van een schoolgebouw op Nieuw Zuid gisteren. Dat meldt de Antwerpse brandweer.
  [naar artikel]
 13. Wie zijn slachtoffers na instorting school in Antwerpen? (19/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de instorting in de Antwerpse wijk Nieuw Zuid zijn al zeker drie dodelijke slachtoffers gevallen. Twee mensen zijn nog vermist. Wat weten we over hen?
  [naar artikel]
 14. ALLEMAAL ANTWERPEN. “Ik won Expeditie Robinson 2007, een fenomenale ervaring” (08/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Vincent Arrendell (50).
  [naar artikel]
 15. Tweede lichaam geborgen na instorting school in Antwerpen (19/06/2021 - De Morgen)
  In Antwerpen is deze ochtend een tweede dodelijk slachtoffer geborgen na de instorting van een schoolgebouw op Nieuw Zuid gisteren. Dat meldt de Antwerpse brandweer.
  [naar artikel]
 16. Wat weten we over slachtoffers na instorting school in Antwerpen? (19/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de instorting in de Antwerpse wijk Nieuw Zuid zijn al zeker drie dodelijke slachtoffers gevallen. Twee mensen zijn nog vermist. Wat weten we over hen?
  [naar artikel]
 17. ALLEMAAL ANTWERPEN. “Het is moeilijk om te aanvaarden dat je straks niets meer zal zien” (05/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Maribelle Beevers (52).
  [naar artikel]
 18. Tweede lichaam geborgen na instorting school in Antwerpen: nog vier arbeiders vermist (19/06/2021 - De Morgen)
  In Antwerpen is deze ochtend een tweede dodelijk slachtoffer geborgen na de instorting van een schoolgebouw op Nieuw Zuid gisteren. Dat meldt de Antwerpse brandweer.
  [naar artikel]
 19. Tweede lichaam geborgen na instorting school in Antwerpen: nog drie arbeiders vermist (19/06/2021 - De Morgen)
  In Antwerpen is deze ochtend een tweede dodelijk slachtoffer geborgen na de instorting van een schoolgebouw op Nieuw Zuid gisteren. Dat meldt de Antwerpse brandweer.
  [naar artikel]
 20. ALLEMAAL ANTWERPEN. “Rusland en België, dat zijn twee verschillende planeten” (10/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Tatiana Shilova (51).
  [naar artikel]
 21. ALLEMAAL ANTWERPEN. “Mijn leven is hier in Mortsel wat vertraagd. Maar als ik wil, kan ik weer versnellen” (29/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Alex Agnew (49).
  [naar artikel]
 22. “Not your wallet, not your crypto”: hoe de instorting van FTX de cryptohandel voor altijd zal veranderen (25/11/2022 - Express)
  Hoe groot is de impact van de instorting van FTX op de cryptomarkt? En welke rol speelt ‘cold storage’ in het toekomstig beleggen? Belgisch crypto-ondernemer Pieter Aerts biedt uitleg. De essentie: “Blockchaintech heeft niet gefaald.” The Big Picture: Een overwinning voor DeFi. De gevolgen In de toekomst: De instorting van FTX zou weleens doorslaggevend kunnen […]
  [naar artikel]
 23. Minister Weyts over rapport GEMS: “Laatste plek waar je het licht uit doet, is de school” (02/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het rapport dat de GEMS-expertengroep heeft afgeleverd, komt volgens Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts neer op een “de facto lockdown”. De N-VA-minister begrijpt dat de experten “ingrijpende maatregelen bepleiten”, maar hij hamert op de maatschappelijke kost van schoolsluitingen. “De laatste plek waar je verplicht het licht uit doet, is de school”, aldus minister Weyts donderdag in het Vlaams Parlement.
  [naar artikel]
 24. Wijkagente in het ziekenhuis na zware mishandeling door toevallige voorbijganger (19/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een wijkagente uit Riemst kreeg donderdagnamiddag klappen gekregen van een 34-jarige voorbijganger. Toen de politievrouw op de grond lag, trapte de dader nog na. De agressieve man bleek dronken en is in de boeien geslagen. Hij is bekend bij de politie en werd eerder al gearresteerd voor winkeldiefstal en mishandeling.
  [naar artikel]
 25. Schokkende beelden: 18-jarige slaat toevallige voorbijganger bewusteloos voor virale 'knockout game' (07/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Uit het Texaanse Rosenberg komen onthutsende beelden van een jongeman die zonder aanleiding een voorbijganger bewusteloos slaat. De 18-jarige...
  [naar artikel]
 26. Instorting Antwerpse school: derde dodelijk slachtoffer geborgen (19/06/2021 - Knack)
  In Antwerpen heeft de brandweer zaterdag een derde overleden persoon vanonder het puin van de ingestorte school in aanbouw gehaald.
  [naar artikel]
 27. Alle vijf lichamen gevonden na instorting school in opbouw, oorzaak blijft onduidelijk (19/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  In Antwerpen zijn zaterdagavond alle vijf vermisten na de instorting van een school in aanbouw teruggevonden. Drie lichamen zijn intussen geborgen. Van een vierde en vijfde slachtoffer is bekend waar zij zich onder het puin bevinden, laat de Antwerpse brandweer weten. Koning Filip heeft zaterdagmiddag de rampplek bezocht. De oorzaak van de ramp is nog onduidelijk.
  [naar artikel]
 28. Voorbijganger vindt lichaam aan oever Schelde in Kruibeke (25/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een toevallige voorbijganger heeft vrijdagmiddag een lichaam aangetroffen op de oever van de Schelde ter hoogte van de Burchtstraat in het Oost-Vlaamse Kruibeke.
  [naar artikel]
 29. Alerte voorbijganger filmt muizen in Leuvens KFC-filiaal: “Daar zet ik geen voet meer binnen” (20/03/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een alerte voorbijganger deed zaterdagavond een eigenaardige vaststelling in het Leuvens KFC-filiaal. In het fastfoodrestaurant liepen een vijftal muizen rond. Nico (16) kon de knaagdieren snel op beeld vastleggen. “Ik ging er wel al eens eten, maar daar zet ik geen voet meer binnen”, zegt hij.
  [naar artikel]
 30. Alerte voorbijganger filmt muizen in Leuvens KFC-filiaal: “Daar zet ik geen voet meer binnen” (20/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een alerte voorbijganger deed zaterdagavond een eigenaardige vaststelling in het Leuvens KFC-filiaal. In het fastfoodrestaurant liepen een vijftal muizen rond. Nico (16) kon de knaagdieren snel op beeld vastleggen. “Ik ging er wel al eens eten, maar daar zet ik geen voet meer binnen”, zegt hij.
  [naar artikel]
 31. Alerte voorbijganger filmt muizen in Leuvens KFC-filiaal: “Daar zet ik geen voet meer binnen” (20/03/2023 - Het Nieuwsblad)
  Een alerte voorbijganger deed zaterdagavond een eigenaardige vaststelling in het Leuvens KFC-filiaal. In het fastfoodrestaurant liepen een vijftal muizen rond. Nico (16) kon de knaagdieren snel op beeld vastleggen. “Ik ging er wel al eens eten, maar daar zet ik geen voet meer binnen”, zegt hij.
  [naar artikel]
 32. Rapport was duidelijk, “in geen geval” mocht er onderscheid zijn tussen wel- en niet-gevaccineerde jongeren, en toch doen we het (28/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Zelfs als iemand in je gezin besmet is met het coronavirus, mag je naar school. Tenzij je een niet-gevaccineerde scholier uit het middelbaar bent. Al sinds begin januari maken de ministers van Volksgezondheid onderscheid op basis van vaccinatiestatus bij 12- tot 17-jarigen. Nochtans was er geadviseerd om dat niet te doen – “in GEEN GEVAL”, zegt het rapport.
  [naar artikel]
 33. “De opwarming van de aarde is geen ver-van-ons-bedshow meer”: wetenschappers trokken nooit zo hard aan alarm (10/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De planeet warmt in een razend tempo op en de mens is daarvan de oorzaak. Een nieuw VN-rapport slaat in niet mis te verstane ­woorden alarm over de staat van het klimaat. Maar wisten we dat dan niet allang? Wat is er nieuw aan dit rapport en waarom zou het deze keer wel iets teweegbrengen? “Klimaatopwarming doet zich veel sneller voor dan we dachten, ook bij ons.”
  [naar artikel]
 34. Man schiet twee agenten en voorbijganger dood in centrum Luik, en gijzelt poetsvrouw in school. Dader is geneutraliseerd (29/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een man heeft in Luik twee agenten en een voorbijganger doodgeschoten en daarna een vrouw in een school gegijzeld. De politie kwam massaal ter...
  [naar artikel]
 35. Russische wet op “buitenlandse agenten” schendt mensenrechten, oordeelt Europees Hof voor Rechten van de Mens (14/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) heeft dinsdag geoordeeld dat de Russische wet op “buitenlandse agenten” uit 2012 in strijd is met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Maar liefst 73 Russische ngo’s die eerder als buitenlandse agenten waren bestempeld, stapten naar het EHRM. Hieronder ook de Kremlin-kritische mensenrechtenorganisatie Memorial, die in februari door de Russische justitie werd ontbonden.
  [naar artikel]
 36. Joris Giebens, lid van raad van bestuur Vespa, over instorting school: “Stad was zelfs niet aanwezig op werfvergadering” (16/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Er zit een systeemfout in hoe het Antwerpse vastgoedbedrijf Vespa sommige werven opvolgt. Bij een volledige uitbesteding is Vespa als opdrachtgever zelfs niet aanwezig bij werfvergaderingen.” Joris Giebens, Groen-gemeenteraadslid en lid van de raad van bestuur van Vespa reageert scherp.
  [naar artikel]
 37. Architect en aannemer staan voor raadsel na plotse instorting van Gentse school (26/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een voortschrijdende instorting heet het officieel. Maak daarvan: ‘ingestort als een kaartenhuisje’. Een groot stuk van basisschool Het Klaverblad in de Zalmstraat is gisteravond iets voor zes uur in elkaar gezakt. “We waren bezig met de verbouwing van de school”, zegt directeur Frank Billiet. “In het gebouw dat is ingestort, waren geen kinderen aanwezig. Ook niet tijdens de schooluren.”
  [naar artikel]
 38. Instorting Antwerpse school: tweede dodelijk slachtoffer geborgen (19/06/2021 - Knack)
  In Antwerpen heeft de brandweer een tweede overleden persoon vanonder het puin van de ingestorte school in aanbouw gehaald. Dat gebeurde iets na 6 uur zaterdagochtend, bevestigt woordvoerder Jasmien O.
  [naar artikel]
 39. Wesley (29) springt op losgeslagen paard met koets en kan het met één teugel doen stoppen: “Dit had slechter kunnen aflopen” (19/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een losgeslagen paard met koets liep donderdagavond drie kilometer alleen op straat tussen Assebroek en Oedelem. De drie inzittenden waren uit de koets geslingerd. Een toevallige voorbijganger kon op de koets springen en het paard tot stilstand brengen. “Het was meer dan tien jaar geleden dat ik nog eens teugels in mijn handen had gehad”, vertelt hij.
  [naar artikel]
 40. VIDEO. Toevallige voorbijganger haalt bewoners net op tijd uit brandende woning (18/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een huis in de Lindenlaan in het Oost-Vlaamse Beveren is woensdagochtend zwaar beschadigd geraakt door een uitslaande dakbrand. Het vuur was ontstaan in de schouw en werd om 5 uur opgemerkt door een voorbijganger. Die verwittigde meteen de hulpdiensten en ging de bewoners wekken. Door zijn interventie raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 41. Op het eerste gezicht: “Deze man heeft geen cadeaus van het leven gekregen” (25/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens een sollicitatiegesprek, een date of bij een toevallige voorbijganger op straat. Een eerste indruk maken we allemaal. Meer zelfs, we gaan...
  [naar artikel]
 42. Tamara en Sven starten zélf een school voor hun dochter met beperking: “Schrijnend dat dit moet” (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Geen enkele middelbare school heeft plaats. Wij zijn dus een van de 738 Antwerpse gezinnen die zélf voor de opvang van hun kind moeten zorgen.” Sven en Tamara's dochtertje Oa (14) lijdt aan een zeldzame combinatie van ASS, epilepsie en mentale retardatie. Maar ze wil ook graag bijleren. Sven en Tamara nemen het heft in eigen handen: ze starten zélf een nieuwe school voor bijzonder onderwijs. “We doen dit ook voor al die andere ouders die met de handen in het haar zitten.”
  [naar artikel]
 43. Meisje (4) valt van balkon, toevallige voorbijganger redt haar leven (22/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een geluk bij een ongeluk. Dat kan je wel zeggen over wat een vierjarig meisje in Noord-Italië overkwam. Ze viel vanop een balkon op de tweede verdieping naar beneden. Daar kwam net een toevallige passant voorbij die haar opving in zijn armen en zo haar leven redde.
  [naar artikel]
 44. Peter Mertens (PVDA) over dodelijke instorting: “Hallucinant dat stad niet weet wat er op werf van stedelijke school gebeurt” (16/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een studiebureau wees een halfjaar lang op mogelijke constructiefouten bij de bouw van de school in Nieuw Zuid in Antwerpen. Twee dagen voor de dodelijke ramp klonken opnieuw alarmbellen. “Het is hallucinant dat de stad niet weet wat er op de werf van een stedelijke school gebeurt”, reageert Peter Mertens (PVDA).
  [naar artikel]
 45. Zwartwerker probeert van politie te ontkomen en vlucht weg over de daken (23/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een zwartwerker haalde vrijdagavond halsbrekende toeren uit op de Oude Koornmarkt. Hij probeerde van de politie te ontkomen en vluchtte over de daken weg. Uiteindelijk werd hij teruggevonden in de keuken van een restaurant, onder een rek.
  [naar artikel]
 46. Alarmerend rapport bevestigt dramatische staat van het klimaat. Dat wisten we toch al? “Ja, maar het is nog veel erger dan we dachten” (10/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  De planeet warmt in een razend tempo op en de mens is daarvan de oorzaak. Een nieuw VN-rapport slaat in niet mis te verstane woorden alarm over de staat van het klimaat. Maar wisten we dat dan niet allang? Wat is er nieuw aan dit rapport en waarom zou het deze keer wel iets teweegbrengen? “De wetenschappelijke evidentie voor de klimaatopwarming is nog nooit zo duidelijk geweest.”
  [naar artikel]
 47. Morgen níét naar school, want er is nergens plaats voor Tamara’s dochter met beperking. “Onze wereld stortte in” (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Geen enkele middelbare school heeft plaats. Wij zijn dus een van de 738 Antwerpse gezinnen die zélf voor de opvang van hun kind moeten zorgen.” Sven en Tamara's dochtertje Oa (14) lijdt aan een zeldzame combinatie van ASS, epilepsie en mentale retardatie. Maar ze wil ook graag bijleren. Sven en Tamara nemen het heft in eigen handen: ze starten zélf een nieuwe school voor bijzonder onderwijs. “We doen dit ook voor al die andere ouders die met de handen in het haar zitten.”
  [naar artikel]
 48. Romantisch aanzoek op idyllisch plekje gaat wereld rond door toevallige voorbijganger (31/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een verliefde man dacht dat hij op vakantie het perfecte, afgelegen plekje had gevonden om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Dan Rutterford (31) zeeg in het Britse Cornwall, met zicht op zee, op één knie om Kay Lewis (43) te vragen met hem te trouwen, maar ze waren niet alleen. Fotograaf Lui Gazzard (26) kwam “net om de hoek” en slaagde erin het prachtige moment op de gevoelige plaat vast te leggen. Intussen is de video van het aanzoek al miljoenen keren bekeken op TikTok. “Surreëel”, zegt het gelukkige koppel. “We hadden nooit gedacht dat we van zoiets deel zouden uit maken.”
  [naar artikel]
 49. 337 Antwerpse kinderen met beperking vinden geen gepaste school: “Als het volgend jaar weer niet lukt, verhuizen we” (05/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een maand na de start van het schooljaar hebben honderden kinderen nog steeds geen stoeltje in het buitengewoon onderwijs. Tientallen zitten gewoon thuis. Nieuwe cijfers van het katholiek onderwijs tonen bovendien dat nooit eerder zo veel kinderen school liepen in het buitengewoon onderwijs. De sector heeft er genoeg van. “We missen kansen om kinderen te laten groeien.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy