De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

RECENSIE. ‘The Summer I Turned Pretty’: “Tienerschmertz in een Tommy Hilfiger-decor doordrenkt met Taylor Swift-muziek”

Het Laatste Nieuws

18/06/2022 - 17:26

Na de filmtrilogie ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ op Netflix is auteur Jenny Han terug -zij het dit keer bij de concurrentie- met alweer een driedelig tienerrelaas om bij weg te zwijmelen. In het eerste seizoen van de nieuwe Prime Video-reeks ‘The Summer I Turned Pretty’ volgen we de 15-jarige Isabelle die -nou ja- van de ene zomer op de andere ‘mooi’ wordt. Inhoudsloze tienerkost? Of wel wat meer dan een banale glow up? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 'To All The Boys'-schrijfster komt met nieuwe reeks ‘The Summer I Turned Pretty’ (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De films van ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ zijn gigantisch populair op Netflix en dat is ook de concurrentie niet ontgaan. Bij Amazon hebben ze nu ‘The Summer I Turned Pretty’, een andere reeks van de ‘To All The Boys’-schrijfster Jenny Han opgepikt.
  [naar artikel]
 2. Taylor Swift brengt eigen versie van album ‘Red’ uit met meer dan 10 nieuwe nummers (12/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Taylor Swift (31) heeft een ‘eigen versie’ van haar album ‘Red’ uitgebracht. Ze nam daarvoor de songs uit 2012 opnieuw op, zodat ze zelf de rechten op de muziek kon verwerven. Swift ligt namelijk al jaren in oorlog met producent Scooter Brown, die de rechten op haar muziek achter haar rug om aankocht.
  [naar artikel]
 3. Na meerdere hints: lost Taylor Swift binnenkort ‘Speak Now (Taylor’s Version)’? (03/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Taylor Swift (33) werkt naar verluidt aan haar ‘eigen versie’ van haar album ‘Speak Now’. Deze zou binnen een paar maanden al verschijnen. De zangeres neemt hiervoor de songs uit 2010 opnieuw op, zodat ze zélf in het bezit is van de muziekrechten. “Taylor is in alle stilte in de studio bezig geweest met het opnieuw opnemen”, verklapt een bron aan ‘The Sun’.
  [naar artikel]
 4. Fans gaan los op allereerste Taylor Swift-fanparty in België: “Je wordt haar muziek nooit beu” (22/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De allereerste Belgische Taylor Swift-fanparty is een feit. Die vond vrijdagavondplaats in concertzaal Trix in Antwerpen. Meer dan 1000 fans dansten samen op de muziek van de Amerikaanse zangeres. Swift releasete die dag ook net haar nieuwe album ‘Midnights’. Het idee kwam van TikTokster Bauke Van den Bossche die de fanparty’s kent van in het buitenland. “Ik was aan het wachten tot iemand dat in België zou doen, want ik wou daar ook zo graag naartoe gaan”, vertelt Bauke. “Maar dat bleef maar duren, dus daarom heb ik het zelf gedaan.”
  [naar artikel]
 5. Taylor Swift figureerde bijna in ‘Twilight’: “Ze zou de aandacht te hard afleiden” (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Binnenkort verschijnt Taylor Swift (32) weer op het witte doek in de film ‘Amsterdam’. Het is niet de eerste keer dat de zangeres haar acteerkunsten bovenhaalt, eerder kwam ze ook al voorbij in onder andere ‘Cats’ en ‘Valentine’s Day’. Daarbovenop scheelde het niet veel of ze mocht ook ‘The Twilight Saga: New Moon’ aan die lijst toevoegen.
  [naar artikel]
 6. Rafaël Nadal gaat weer uit de kleren in bloedhete Tommy Hilfiger-campagne (02/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het derde seizoen op rij lanceren modemerk Tommy Hilfiger en Rafaël Nadal een exclusieve Tommy Hilfiger Underwear collectie. En naar goede
  [naar artikel]
 7. Taylor Swift krijgt lyrische reviews op haar nieuwste album: “Haar teksten bevatten briljante vondsten” (24/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Midnights’, het nieuwe album van Taylor Swift (32) is amper een paar dagen oud of de gebroken records vliegen de zangeres al om de oren. Geen enkele plaat werd de eerste dag na release zo vaak gestreamd in de geschiedenis van Spotify, Apple Music én Amazon Music. En recensies spreken van een ‘genie’ dat ‘briljant’ liedjes schrijft. “Taylor voelt dat ze zich niet meer aan dezelfde regels hoeft te houden als haar ‘concurrenten’.”
  [naar artikel]
 8. Taylor Swift is grote winnaar op MTV Europe Music Awards: “Dit is allemaal dankzij jullie” (14/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Taylor Swift was afgelopen nacht de grote winnaar op de MTV Europe Music Awards. Ze won vier prijzen, waaronder ‘beste artiest’ en ‘beste pop’. De 32-jarige zangeres was overdonderd en bedankte haar fans uitvoerig. “Er is geen enkel moment dat ik dit vanzelfsprekend vind”, zei Swift.
  [naar artikel]
 9. Amerika gaat al plat voor ‘Taylor Swift Fanparty’, nu is er ook de eerste in België (06/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vijf uur aan een stuk luisteren naar muziek van één en dezelfde artiest. Voor velen zou het een straf zijn, maar niet voor de fans van Taylor Swift. In de Verenigde Staten lopen ze namelijk al een jaar storm voor de zogenaamde ‘fanparty’s’ voor de ‘Shake it off’-popster. Met zelfs een tour langs verschillende concertzalen over het hele land. Nu wordt er ook voor het eerst zo’n party in België georganiseerd, in de Antwerpse concertzaal Trix. “De hele avond lang worden er enkel Swift-hits gedraaid, en niets anders.”
  [naar artikel]
 10. Klasgenote van Taylor Swift doet boekje open over haar verleden: “Ze nodigde ons uit voor een awardshow om ‘fuck you’ te zeggen” (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jessica McLane ging naar dezelfde school als de wereldberoemde popster Taylor Swift. Op TikTok onthult ze dat Taylor vroeger niet zo populair was, omdat de andere studenten jaloers waren op haar succes. “Iedereen haatte haar en ze werd gepest”, klinkt het. “Maar ze pakte ons terug.”
  [naar artikel]
 11. Acteerwerk Taylor Swift te zien in nieuwe trailer van ‘Amsterdam’: “Ik weet niet of ik erover kan praten” (15/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Taylor Swift (32) laat haar acteerkunsten zien in een nieuwe teaser die woensdag werd vrijgegeven van het misdaaddrama ‘Amsterdam’. De film heeft naast Swift een grote sterrencast met onder andere Margot Robbie, Robert De Niro en onze eigen Matthias Schoenaerts.
  [naar artikel]
 12. RECENSIE. ‘Midnights’ van Taylor Swift: creatieve slapeloosheid van een wereldster*** (21/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na twee jaar in het teken van heropnames van vorige albums is Taylor Swift (32) terug met nieuw werk. ‘Midnights’ is haar tiende studioalbum, waarin ze haar nachtelijke overpeinzingen doorheen het leven deelt met de wereld. Ze grijpt daarbij terug naar haar kenmerkende pop en blinkt opnieuw uit in haar teksten. En toch, ergens knaagt een beetje dat gevoel dat zich definieert als ‘op je honger blijven zitten’.
  [naar artikel]
 13. Dit is waarom we zo graag naar droevige muziek luisteren: “Onze hersenen maken het prolactinehormoon aan” (03/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De bladeren die van kleur veranderen, regenachtig weer en Pumpkin Spice lattes bij je favoriete koffiezaak: de herfst is nu echt volop aan de gang. En dat is het ideale moment voor een relatiebreuk, althans als we muziekindustrie moeten geloven. Van Adele tot Taylor Swift, tal van artiesten voorzagen ons van de ideale soundtrack voor een break-up. ‘Hot Girl Summer’ maakt plaats voor ‘Sad Girl Autumn’. En break-up of niet: stiekem genieten we allemaal van droevige muziek en het sentimentele gevoel dat we daarvan krijgen. Hoe komt dat toch?
  [naar artikel]
 14. Stromae praat over zijn ‘Multitude’: “Eigenlijk ging de plaat ‘Folklore’ heten, maar toen kwam Taylor Swift” (09/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na zes jaar muzikale stilte maakt Stromae zijn comeback met ‘Multitude’. In interviews licht hij gaandeweg tipjes van de sluier op. Over hoe Taylor Swift plots een factor werd bij de titel van het nieuwe album. En over hoe hij gepolst heeft bij Adele voor een samenwerking: “Ik heb me afgevraagd of iets met Billie Eilish, Dua Lipa of Adele zou lukken.” En over de onderbelichte kant van het vaderschap.
  [naar artikel]
 15. Taylor Swift kondigt nieuw album ‘Midnights’ aan: “Het verschijnt in oktober” (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn hoogdagen voor Taylor Swift. De Amerikaanse muzikante won vannacht de MTV Video Award voor ‘Beste Video’, dat is de hoofdprijs van de avond. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om haar nieuwe album ‘Midnights’ aan te kondigen, dat in oktober uitkomt.
  [naar artikel]
 16. “Geloof niemand die zegt dat je iets niet kan”: hoe Taylor Swift een indrukwekkend vermogen bij elkaar sprokkelde (16/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Haar nieuwe plaat ‘Midnights’ breekt alle records. De vraag naar tickets voor haar nieuwe tournee is zo groot dat het systeem van Ticketmaster crashte. En op awardshows kroont Taylor Swift (33) zich steevast tot grote winnaar. Maar hoe groot is het fortuin van de Amerikaanse? En hoe heeft ze dat bij elkaar gekregen? “Of het bedragen zijn die een groot bedrijf zou binnenhalen? Taylor Swift ís een groot bedrijf.”
  [naar artikel]
 17. Van ‘gecancelde leugenaar’ tot koningin van de ultratop: zo slaagde Taylor Swift erin om het tij te keren (21/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ze is een genie als het op popmuziek aankomt.” ‘Midnights’, het nieuwe album van Taylor Swift, is nog geen dag oud en toch wordt de plaat al wereldwijd bejubeld. Voor de 32-jarige zangeres is het alvast de kers op de taart. Nadat ze na een publieke ruzie met Kanye West ‘gecanceld’ werd, moest ze zichzelf namelijk opnieuw uitvinden. Verrassend genoeg slaagde ze daar ook in, maar hoe? “Het was als een golf die op me afkwam, en ik had maar twee opties: blijven staan, of onderduiken.”
  [naar artikel]
 18. Taylor Swift blijft de grote winnaar: alles wat je moet weten over de People’s Choice Awards 2022 (07/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dinsdagavond vonden voor de 48ste keer de People’s Choice Awards plaats in Santa Monica, Los Angeles. Ieder jaar worden er veertig prijzen uitgereikt in de categorieën ‘film’, ‘tv’, ‘muziek’ en ‘popcultuur’, die worden gestemd door de Amerikaanse bevolking. Vooral zangeres Taylor Swift en de Kardashians vielen opnieuw in de smaak. Opvallend: ook de veelbesproken fim ‘Don’t Worry Darling’ van Olivia Wilde viel in de prijzen.
  [naar artikel]
 19. Reisschema Taylor Swift gelekt door milieuactivisten: “Ze is doodsbang” (12/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Taylor Swift (32) vreest (alweer) voor haar veiligheid. In het verleden moest ze al vaker afrekenen met stalkers, maar deze keer is haar reisschema gelekt door milieuactivisten. “Taylor is bang dat ze overal waar ze gaat een doelwit op haar gaan richten”, verklaart een ingewijde aan ‘The Sun’.
  [naar artikel]
 20. Hoogdag voor Taylor Swift fans: langverwachte app eindelijk online (17/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In oktober kondigde Taylor Swift de lancering van haar eigen app ‘The Swift Life’ aan. Vandaag is het zover. Via een YouTube-filmpje maakte de...
  [naar artikel]
 21. “Taylor Swift verloofd met Joe Alwyn” (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als we de Britse krant ‘The Sun’ moeten geloven, luiden de huwelijksklokken binnenkort voor Taylor Swift (32). De zangeres zou verloofd zijn met haar vriend, de Britse acteur Joe Alwyn (31).
  [naar artikel]
 22. Ruzie tussen Taylor Swift en Scooter Braun laait weer op: “Ik wil mijn muziek terug” (15/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Taylor Swift (29) mag haar eigen muziek niet laten horen tijden een optreden dat ze later deze maand zal geven bij de American Music Awards....
  [naar artikel]
 23. Taylor Swift lanceert samen met Stella McCartney een capsulecollectie (21/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op vrijdag 23 augustus kunnen fans van Taylor Swift hun hart ophalen en naar haar nieuw album ‘Lover’ luisteren. Maar Swift verwent hen niet alleen...
  [naar artikel]
 24. KIJK. ‘Security Checkers’ proberen dicht bij Taylor Swift te komen op de MTV EMA’s: “Dit is niet normaal” (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Arno en Gerben van ‘Security Checkers' bevinden zich in Düsseldorf, waar de MTV Europe Music Awards worden uitgereikt. Hun doel? Zo dicht mogelijk bij Taylor Swift te komen. Alleen wordt dat geen makkelijke opdracht, zoals uit de beelden hierboven blijkt. “Er is letterlijk overal security. Aan de ingang van het domein, aan de ticketscan, aan de metaaldetector … Het stopt niet”, klinkt het. “Zoveel security, da’s niet normaal.” Maar de jongens hebben alvast een oplossing bedacht: “We gaan doen waar we het beste in zijn: ons proberen binnen ‘lullen’.”
  [naar artikel]
 25. Brengt Taylor Swift binnenkort nieuwe muziek uit? Vreemde Instagramfoto’s doen vermoeden van wel (27/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het is al van november 2017 geleden dat Taylor Swift (29) nieuwe muziek uitgebracht heeft, en dus zijn fans ervan overtuigd dat de popzangeres...
  [naar artikel]
 26. Joe Jonas is fan van zijn ex Taylor Swift: “‘1989' is één van mijn meest favoriete albums ooit” (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Joe Jonas (32) verklapte dat hij fan is van zijn ex Taylor Swift (32). In een Instagram Live vertelden hij en zijn vrouw Sophie Turner (26) wat hun favoriete Taylor Swift-album is. Ze zijn het erover eens dat dat ‘1989' is, het vijfde studioalbum van Swift uit 2014. Joe en Taylor vormden een koppel in 2008, maar die relatie kwam abrupt tot een einde door een kort telefoontje van de zanger. Daarop volgde een reeks uithalingen naar elkaar in songs en interviews. Maar de laatste jaren lijken ze dus toch weer goed overeen te komen.
  [naar artikel]
 27. Davina Michelle brengt in ‘Liefde voor muziek’ een energieke versie van 'Indian Summer’ (09/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op maandagavond staan in ‘Liefde voor muziek’ de nummers van Ozark Henry centraal. Davina Michelle verrast alvast met haar versie van ‘Indian Summer’. “Ik ben er enorm door gepakt. De energie die je in dit nummer hebt gestoken is zo op zijn plaats”
  [naar artikel]
 28. The Bitch Pack, een urne van Salvador Dalí en een ‘gestolen’ balletgezelschap: dit is Rebekah Harkness, de beruchte socialite uit het lied van Taylor Swift (25/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op haar kersverse album ‘Folklore’ wijdt Taylor Swift (30) een volledig nummer - ‘The Last Great American Dynasty’ - aan de geschiedenis van het...
  [naar artikel]
 29. Taylor Swift voor de rechter omwille van plagiaat (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Taylor Swift (31) zal voor de rechtbank moeten verschijnen wegens plagiaat. Swift wordt aangeklaagd door songwriters Sean Hall en Nathan Butler, die beweren dat haar hit ‘Shake It Off’ uit 2014 delen heeft overgenomen van hun nummer ‘Playas Gon’ Play’ uit 2001, dat werd gebracht door de meidengroep 3LW.
  [naar artikel]
 30. Taylor Swift schrijft nieuw album, en ergens breekt alweer een record: wat is de succesformule van de zangeres? (25/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Taylor Swift schrijft een nieuw album, en ergens breekt een record. Zo lijkt het standaard te gaan, ook voorbije weekend weer, met het gloednieuwe ‘Midnights’: op één dag scoorde het album maar liefst 185 miljoen Spotify-streams. Record na hit na Grammy: wat is de succesformule van de popartiest? “Soms krijg je een soort van supermensen in muziek. En zij zit erbij.”
  [naar artikel]
 31. Taylor Swift voor de rechter vanwege plagiaat (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Taylor Swift (31) zal voor de rechtbank moeten verschijnen wegens plagiaat. Swift wordt aangeklaagd door songwriters Sean Hall en Nathan Butler, die beweren dat ze haar hit ‘Shake It Off’ uit 2014 deels heeft overgenomen van hun nummer ‘Playas Gon’ Play’ uit 2001, dat werd gebracht door de meidengroep 3LW.
  [naar artikel]
 32. Hugo Boss haalt nieuwe CEO bij Tommy Hilfiger (17/06/2020 - Express)
  Het Duitse modemerk Hugo Boss krijgt volgend jaar een nieuwe CEO. Daniel Grieder, die voorheen CEO was bij Tommy Hilfiger... The post Hugo Boss haalt nieuwe CEO bij Tommy Hilfiger appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 33. Prins William blikt terug op ‘meest gênante moment’ van zijn leven: “Als Taylor Swift je iets vraagt, zeg je geen nee” (05/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In een zeldzaam openhartig interview laat de Britse prins William (39) in zijn kaarten kijken. Zo onthulde hij onder andere wat hij als het ‘meest gênante moment van zijn leven’ beschouwt: die keer dat Taylor Swift hem het podium op sleurde om te zingen. “Ik volgde haar als een puppy”, vertelt hij in een podcast die hij zelf lanceerde.
  [naar artikel]
 34. De mooiste maatpakken in snoepkleurtjes à la Taylor Swift (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het wereldwijde web staat er vol mee: Taylor Swift heeft een nieuwe single gedropt. Het gaat om het nummer ‘ME!’, dat ze schreef met Panic! At The...
  [naar artikel]
 35. Taylor Swift legt merknaam van katten vast (25/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Taylor Swift (29) heeft ‘Meredith, Olivia & Benjamin Swift’ laten vastleggen als officiële merknaam. Dat zijn de namen van haar drie katten. De...
  [naar artikel]
 36. Taylor Swift hint naar nieuwe muziek met aftelklok op website (14/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt er sterk op dat de Amerikaanse zangeres Taylor Swift op 26 april nieuwe muziek uitbrengt. Op haar website staat sinds deze week namelijk...
  [naar artikel]
 37. Texaanse universiteit komt met nieuwe Taylor Swift-cursus literatuur (24/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Universiteit van Texas in Austin (UTA) wordt vanaf deze herfst een literaire cursus aangeboden, gebaseerd op de liedjes van Taylor Swift. De cursus krijgt de naam ‘The Taylor Swift Songbook’ en zal haar liedjes gebruiken om onderzoeksmethoden en kritisch lezen aan te leren aan studenten.
  [naar artikel]
 38. Tommy Hilfiger bouwt pretpark om laatste nieuwe collectie te tonen (09/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren zijn de modeweken in New York van start gegaan, maar de aftrap werd gegeven in zonnigere oorden. Tommy Hilfiger presenteerde namelijk
  [naar artikel]
 39. Tommy Hilfiger gaat in zee met Zendaya (17/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse Zendaya is het nieuwe gezicht van Tommy Hilfiger. De 22-jarige zangeres en actrice zal een eigen lijn ontwerpen en opduiken in de lentecampagne van het merk.
  [naar artikel]
 40. Van Gigi en Bella Hadid tot Joardan Dunn en Georgia May Jagger: de show van Tommy Hilfiger was één groot celebrityspektakel (21/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wie aanwezig was bij de modeshow van Tommy Hilfiger in Londen, kon zich vergapen aan héél wat bekende gezichten. Op de eerste rij, maar vooral op
  [naar artikel]
 41. Tommy Hilfiger predikt revolutie in modewereld (09/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ontwerper Tommy Hilfiger heeft bij de start van de New York Fashion Week geprobeerd een revolutie te ontketenen. "We moeten naar de consument
  [naar artikel]
 42. Bekijk hier live de modeshow van Tommy Hilfiger in Parijs (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Binnen een halfuurtje (om 21u om exact te zijn) vindt de modeshow van Tommy Hilfiger plaats en dat belooft weer heel wat spektakel. De collectie...
  [naar artikel]
 43. Verrassing: Taylor Swift brengt nieuw album uit (23/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen kat die wist dat het eraan zat te komen, maar kijk: Taylor Swift (30) heeft een nieuwe plaat gemaakt. ‘Folklore’, het achtste studioalbum van...
  [naar artikel]
 44. Taylor Swift is de best betaalde vrouwelijke artiest ter wereld (27/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Taylor Swift rijgt het goede nieuws aan elkaar. Haar album ‘Lover’ breekt verkooprecords, ze schoot de hoofdvogel af op de MTV VMAs en nu kroont...
  [naar artikel]
 45. Verrassingsalbum Taylor Swift gaat de recordboeken in (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Folklore’, het nieuwe album van Taylor Swift, wordt sinds de release vrijdag massaal gestreamd. Alleen al op Spotify werden de zestien liedjes van...
  [naar artikel]
 46. Taylor Swift slaat de handen ineen met Stella McCartney (18/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Taylor Swift is aan een revolutie begonnen, ze stelt binnenkort haar zevende album ‘Lover’ aan de wereld voor en dat ziet er erg kleurrijk uit....
  [naar artikel]
 47. Taylor Swift reageert voor het eerst op heisa rond ticketverkoop: “Het is ondraaglijk” (18/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van Taylor Swift (32) zijn enorm teleurgesteld in de ticketverkoop van de ‘Eras Tour’. De stormloop op tickets zorgde ervoor dat Ticketmaster meermaals crashte. Na urenlange virtuele wachtrijen gingen er in voorverkoop uiteindelijk 2,4 miljoen tickets voor haar Amerikaanse tournee de deur uit. De openbare verkoop, die vrijdag gepland stond, is daarom afgelast. Swift reageert voor het eerst op de heisa. “Het is ondraaglijk om zulke fouten te zien gebeuren, zonder dat ik het kan oplossen.”
  [naar artikel]
 48. Taylor Swift - ‘Red (Taylor’s Version)’: meesterzet van een superster ★★★★☆ (12/11/2021 - De Morgen)
  Vrijdagochtend bekende Taylor Swift kleur op Twitter: “Het zou nooit mogelijk geweest zijn om mijn vorige werk opnieuw te maken, als jullie me niet hadden aangemoedigd. Red staat op het punt opnieuw van mij te worden, hoewel het altijd van ons is geweest.” Het voelt wat eigenaardig aan om een underdog in deze superster te zien, maar in het geval van Swift kun je daar moeilijk omheen. Vandaag neemt Swift zes oudere albums opnieuw op, nadat ze de rechten op de originele mastertapes was kwijtgespeeld. Enkele jaren terug verkocht haar platenfirma die rechten buiten Swifts weten om aan Scooter Braun, manager van Justin Bieber en Ariana Grande.
  [naar artikel]
 49. Taylor Swift maakt tracklist nieuw album ‘Midnights’ bekend door spelletje Bingo: “Het lot beslist” (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Taylor Swift (32) teast nual haar nieuwe album ‘Midnights’ met een TikTok-reeks. In een video speelt de zangeres het beroemde spel Bingo. In de molen zitten dertien balletjes. Wanneer er eentje uitrolt met een bepaald nummer, maakt ze dat liedje op de tracklist bekend. Alsof het lot ermee gemoeid is eerst haar geluksgetal aan de beurt. Het album ‘Midnights’ komt uit op 21 oktober.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy