De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Poetin: “Finse en Zweedse toetreding tot NAVO is geen probleem”

Het Laatste Nieuws

30/06/2022 - 00:36

Rusland ziet "geen probleem" in een eventuele toetreding van Finland en Zweden tot de NAVO. Dat zei president Vladimir Poetin woensdag, nadat de NAVO-landen die dagen beslisten om de landen uit te nodigen om lid te worden en het eens werden om de toetredingsprotocollen te ondertekenen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Poetin: “Finse en Zweedse NAVO-toetreding is geen probleem voor Rusland” (30/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Rusland ziet “geen probleem” in een eventuele toetreding van Finland en Zweden tot de NAVO. Dat heeft president Vladimir Poetin woensdag gezegd, nadat de NAVO-leden woensdag beslisten de landen uit te nodigen om lid te worden en het eens zijn geworden om de toetredingsprotocollen te ondertekenen.
  [naar artikel]
 2. Poetin: “Finse en Zweedse NAVO-toetreding is geen probleem voor Rusland” (30/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Rusland ziet “geen probleem” in een eventuele toetreding van Finland en Zweden tot de NAVO. Dat heeft president Vladimir Poetin woensdag gezegd, nadat de NAVO-leden woensdag beslisten de landen uit te nodigen om lid te worden en het eens zijn geworden om de toetredingsprotocollen te ondertekenen.
  [naar artikel]
 3. Finse president en premier spreken zich uit voor “onmiddellijke” NAVO-toetreding: “Zal NAVO versterken” (12/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Finse president Sauli Niinistö en premier Sanna Marin hebben zich donderdag voor een toetreding tot de NAVO uitgesproken en willen dat hun land “onmiddellijk” een aanvraag indient. In een gemeenschappelijk statement zeggen ze dat Finland als NAVO-lid de hele militaire alliantie zou versterken. Er wordt nu verwacht dat het Finland binnen enkele dagen zal beslissen over een aanvraag tot NAVO-toetreding. Dat zou volgens het presidentschap zondag gebeuren.
  [naar artikel]
 4. Experts verklaren dubbele boodschap van Poetin over NAVO-toetreding Zweden en Finland: “Strategische mislukking” (30/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vladimir Poetin houdt een slag om de arm. Hij ziet “geen probleem” in de toetreding van Finland en Zweden tot de NAVO. Maar tegelijk dreigt hij met een tegenreactie als er daar extra militairen of infrastructuur worden ontplooid. Wat betekent die dubbelzinnige reactie? En moeten we ons daar zorgen over maken? “Zijn positie is verzwakt”, zeggen militaire experts.
  [naar artikel]
 5. Experts verklaren dubbele boodschap van Poetin over NAVO-uitbreiding: “Toont strategische mislukking” (30/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vladimir Poetin houdt een slag om de arm. Hij ziet “geen probleem” in de toetreding van Finland en Zweden tot de NAVO. Maar tegelijk dreigt hij met een tegenreactie als er daar extra militairen of infrastructuur worden ontplooid. Wat betekent die dubbelzinnige reactie? En moeten we ons daar zorgen over maken? “Zijn positie is verzwakt”, zeggen militaire experts.
  [naar artikel]
 6. Turkse president Erdogan speelt het hard: "We zullen Zweedse en Finse toetreding tot NAVO niet goedkeuren" (16/05/2022 - VRT NWS)
  Op de dag waarop ook Zweden formeel de beslissing nam om bij de NAVO aan te sluiten, laat de Turkse president Erdogan opnieuw van zich horen. Nog duidelijker dan vorige week verzet hij zich tegen de toetreding van Finland en Zweden. "Ze moeten geen moeite doen om daarover in Ankara te komen onderhandelen." Daarmee heeft de NAVO nu echt een groot probleem.
  [naar artikel]
 7. Biden over Finse en Zweedse NAVO-toetreding: “Bondgenootschap sterker dan ooit” (09/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Onze alliantie is hechter en meer verenigd dan ooit. Wanneer Finland en Zweden het aantal bondgenoten uitbreiden tot 32, zullen we sterker staan dan ooit,” zo zei de Amerikaanse president Joe Biden dinsdag bij de ondertekening van de Amerikaanse ratificatie-instrumenten voor de toetreding van Finland en Zweden tot de NAVO.
  [naar artikel]
 8. Live - Finse en Zweedse aanvraag tot NAVO-toetreding officieel goedgekeurd • Rusland wijst Finse diplomaten uit (17/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 9. Finse en Zweedse ambassadeurs overhandigen verzoek tot lidmaatschap aan NAVO-topman: “Historische dag” (18/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Finse en Zweedse ambassadeurs bij de NAVO, Klaus Korhonen en Axel Wernhoff, hebben woensdagochtend het verzoek van hun landen om NAVO-lid te worden, overgemaakt aan de secretaris-generaal van de verdragsorganisatie, Jens Stoltenberg. Dat was live te volgen op de website van de alliantie.
  [naar artikel]
 10. Zweedse premier over NAVO-toetreding: "Turkije vraagt dingen die we niet kunnen geven” (08/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Turkije, dat sinds mei de toetreding van Zweden en Finland tot de NAVO blokkeert, legt aan Zweden eisen op waaraan het “niet kan en niet wil voldoen”. Dat heeft de Zweedse premier Ulf Kristersson zondag gezegd op een conferentie over defensie en veiligheid in aanwezigheid van NAVO-secretaris-generaal Jens Soltenberg.
  [naar artikel]
 11. Finse parlement stemt in met toetreding tot NAVO (01/03/2023 - VRT NWS)
  Met een grote meerderheid heeft het Finse parlement toegestemd met de toetreding tot het Westerse militaire bondgenootschap NAVO. Daarmee is Finland weer een stap dichter bij het NAVO-lidmaatschap. Alle 30 NAVO-landen moeten instemmen met nieuwe leden. Alleen Turkije en Hongarije liggen nog dwars. Na maanden uitstel is het Hongaarse parlement begonnen aan het debat.
  [naar artikel]
 12. NAVO-toetreding Finland en Zweden: “Top in Madrid was nooit deadline” (12/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De NAVO-top in Madrid is geen deadline voor een beslissing over de toetreding van Finland en Zweden tot de verdragsorganisatie. Wel wil de NAVO zo snel mogelijk een oplossing voor de Turkse bezorgdheden over een mogelijk lidmaatschap van de twee Noordse landen. Dat heeft Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO, zondag gezegd op een persconferentie samen met de Finse president Sauli Niinistö.
  [naar artikel]
 13. Finland stap dichter bij NAVO-lidmaatschap: Finse president en premier spreken zich uit voor toetreding (12/05/2022 - VRT NWS)
  De Finse president Sauli Niinistö en premier Sanna Marin hebben zich voor een "onverwijlde" toetreding tot de NAVO uitgesproken. In een gemeenschappelijke mededeling zeggen ze dat Finland als NAVO-lid de hele militaire alliantie zou versterken. Er wordt nu verwacht dat het land over enkele dagen definitief zal beslissen over een aanvraag tot NAVO-toetreding.
  [naar artikel]
 14. Finse president belt met Poetin over mogelijke NAVO-toetreding: "Zou vergissing zijn", zegt Poetin (14/05/2022 - VRT NWS)
  De Finse president Sauli Niinistö heeft met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin gebeld over het mogelijke toetredingsverzoek van Finland tot de NAVO, het westerse militaire bondgenootschap. In dat gesprek liet Poetin weten dat het einde van Finlands militaire onafhankelijkheid "een vergissing zou zijn."
  [naar artikel]
 15. Russische president Poetin over toetreding van Zweden en Finland tot de NAVO: "Geen probleem" (30/06/2022 - VRT NWS)
  De Russische president Vladimir Poetin reageert gelaten op de toetreding van Zweden en Finland tot de NAVO. "Als die landen willen toetreden, doen ze maar", klinkt het. Nochtans was de vraag van Oekraïne om bij de NAVO te komen een van de Russische aanleidingen om Oekraïne binnen te vallen. Maar volgens Poetin zijn die twee niet te vergelijken.
  [naar artikel]
 16. Biden ontvangt Finse president en Zweedse premier in Witte Huis: “Erg capabele partners om zich bij meest machtige defensieve alliantie te voegen” (19/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Joe Biden heeft de Zweedse premier Magdalena Andersson en de Finse president Sauli Niinistö in het Witte Huis ontvangen. Biden drukte nogmaals zijn steun voor een toetreding van beide landen tot de NAVO uit.
  [naar artikel]
 17. Live - Erdogan spreekt met Finse en Zweedse leiders over NAVO-toetreding: ‘Geen holle woorden, maar resultaten’ (28/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 18. Nog geen doorbraak in gesprek Turken met Zweden en Finnen over mogelijke NAVO-toetreding (27/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  NAVO-chef Jens Stoltenberg zag maandag nog geen doorbraak in de gesprekken tussen de leiders van Zweden, Finland en Turkije over de mogelijke NAVO-toetreding van de twee Noord-Europese landen. Dat zei Stoltenberg in een gezamenlijke persconferentie met de Zweedse premier Magdalena Andersson in Brussel. Eerder hadden de twee gesproken met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan en zijn onderminister van Buitenlandse Zaken Sedat Onal, en de Finse premier Sanna Marin.
  [naar artikel]
 19. Zelensky countert annexatiespeech Poetin: Oekraïne vraagt “versnelde toetreding tot de NAVO” en belooft “volledig grondgebied” te heroveren (30/09/2022 - Express)
  De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft vrijdag in een online video laten weten dat zijn land een “versnelde toetreding tot de NAVO” gaat aanvragen. Dat deed hij nadat de Russische dictator Vladimir Poetin eerder op de dag formeel de annexatie van vier Oekraïense regio’s aankondigde. “De facto hebben we al bewezen dat we compatibel zijn […]
  [naar artikel]
 20. Ontmoeting tussen Turkije, Finland en Zweden over Turks veto tegen NAVO-toetreding (28/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De ontmoeting tussen de Finse president Sauli Niinistö, de Zweedse premier Magdalena Andersson en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan is deze namiddag van start gegaan in Madrid. Dat hebben Zweedse en Finse verantwoordelijken meegedeeld.
  [naar artikel]
 21. Live - Rusland noemt Finse en Zweedse NAVO-toetreding fout met ‘vergaande gevolgen’ (16/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 22. Finland wil nu officieel lid worden van de NAVO, maar waarom is dat zo’n grote stap? (12/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Finse president Sauli Niinistö en premier Sanna Marin hebben zich donderdag officieel voor een toetreding van Finland tot de NAVO uitgesproken. Maar waarom waren ze nog geen lid van de NAVO? En wat zou die toetreding betekenen voor Rusland en de NAVO zelf?
  [naar artikel]
 23. Ruzie Zweedse premier met oppositie kan NAVO-toetreding bemoeilijken: “Regeringscrisis niet wat Zweden nodig heeft” (03/06/2022 - Express)
  Magdalena Andersson, de Zweedse premier, heeft het momenteel niet onder de markt in haar land. De eerste minister heeft gezegd af te treden als haar minister van Justitie een vertrouwensstemming in het parlement verliest. Het conflict kan de Zweedse harmonie bedreigen die nodig is om het Turkse veto tegen de mogelijke NAVO-toetreding van het land […]
  [naar artikel]
 24. Poetin ziet moratorium op NAVO-toetreding van Oekraïne niet als oplossing (21/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Russische president Vladimir Poetin ziet een moratorium op de mogelijke toetreding van Oekraïne tot de NAVO niet als een oplossing voor het conflict met het Westen. Dat zei hij tijdens een vergadering van de Russische veiligheidsraad maandag in Moskou. “Dit is geen moratorium voor ons, ze doen het voor zichzelf”, zo klonk het.
  [naar artikel]
 25. Hongarije is klaar om Zweden en Finland groen licht te geven voor toetreding NAVO (10/03/2023 - Express)
  De afgelopen weken suggereerden verschillende hoge Hongaarse regeringsfunctionarissen dat de ratificatie van het Zweedse en Finse lidmaatschap tot de NAVO nog steeds twijfelachtig was. Maar nu, na een reis van parlementsleden naar de twee Noordse landen, lijkt een toetreding slechts een kwestie van tijd. In het nieuws: Hongarije is klaar om het lidmaatschap van Zweden […]
  [naar artikel]
 26. “Poetin wilde minder NAVO, maar krijgt door zijn inval in Oekraïne net méér”: Turkije staakt verzet tegen toetreding Finland en Zweden (29/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Turkse president Erdogan verzet zich niet langer tegen de toetreding van Zweden en Finland tot de NAVO. “Poetin wilde minder NAVO. Door zijn inval in Oekraïne krijgt hij nu net méér NAVO”, aldus een ­tevreden secretaris-generaal Jens Stoltenberg dinsdagavond.
  [naar artikel]
 27. Finland drukt pauzeknop in voor NAVO-toetreding (24/01/2023 - De Tijd)
  14:41 De Finse minister van Buitenlandse Zaken vermoedt dat de gesprekken voor de toetreding van zijn land en Zweden tot de NAVO pas na de Turkse verkiezingen van 14 mei hervatten. Helsinki overweegt ook zo...
  [naar artikel]
 28. Finse president en premier spreken zich uit voor "onmiddellijke" NAVO-toetreding (12/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Finse president Sauli Niinistö en premier Sanna Marin hebben zich voor een "onverwijlde" toetreding tot de NAVO uitgesproken.
  [naar artikel]
 29. Na Russische annexatie: Oekraïne zal “versnelde toetreding tot de NAVO” aanvragen, zegt Zelensky (30/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Oekraïne zal formeel zijn “versnelde toetreding tot de NAVO” aanvragen. Dat heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky vrijdag aangekondigd. “We nemen een beslissende maatregel door de kandidatuur van Oekraïne voor een versnelde toetreding tot de NAVO te tekenen”, zei hij in een video.
  [naar artikel]
 30. Finland kondigt aan dat het lidmaatschap bij NAVO aanvraagt, ook regeringspartij van Zweedse premier is nu voorstander van toetreding (15/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Finse regering heeft besloten het lidmaatschap van de NAVO aan te vragen. Dat hebben president Sauli Niinistö en premier Sanna Marin zondag bekendgemaakt. “Dit is een historische dag. Een nieuw tijdperk breekt aan”, zei Niinistö. Ook buurland Zweden lijkt nu dezelfde kant op te gaan. De sociaaldemocratische regeringspartij in Zweden van premier Magdalena Andersson heeft zich uitgesproken voor lidmaatschap van de NAVO.
  [naar artikel]
 31. Geen referendum nodig om tot NAVO toe te treden, meent Finse president (02/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Finse president Sauli Niinistö ziet geen noodzaak meer om een referendum te houden over de toetreding van zijn land tot de NAVO. Het is duidelijk dat de meerderheid van de bevolking voorstander is van lidmaatschap van de alliantie, zei Niinistö in een interview met radio Yle.
  [naar artikel]
 32. Poetin doet Finland en Zweden naar NAVO lonken (13/04/2022 - De Tijd)
  20:54 Sinds de Russische invasie in Oekraïne lopen almaar meer Finnen en Zweden warm voor een toetreding tot de NAVO. De Finse regering hakt de knoop 'binnen enkele weken' door. Om Helsinki en Stockholm te ...
  [naar artikel]
 33. Zweedse premier over toetreding tot NAVO: "Turkije stelt eisen die we niet kunnen inwilligen" (08/01/2023 - VRT NWS)
  De Zweedse premier Ulf Kristersson heeft er alle vertrouwen in dat Turkije uiteindelijk zal instemmen met de toetreding van Zweden tot de NAVO. Tegelijk zegt hij ook dat hij niet kan tegemoetkomen aan alle eisen die Turkije stelt om die toetreding goed te keuren. Vorig jaar hebben Zweden, Finland en Turkije een akkoord gesloten om de toetreding van de eerste twee landen tot het westerse bondgenootschap mogelijk te maken, maar Turkije verbindt daar een aantal voorwaarden aan.
  [naar artikel]
 34. Operatie ‘Erdogan paaien’ geslaagd: Turkije maakt bocht en heet Zweden en Finnen welkom bij NAVO (29/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zodra Turkije groen licht gaf voor de toetreding van Finland en Zweden, maakte NAVO-baas Stoltenberg een vuist naar Vladimir Poetin: “Hij was tegen een uitbreiding van de NAVO. Nu krijgt hij nog meer NAVO. Aan zijn grenzen.”
  [naar artikel]
 35. Hoe zal Rusland reageren nu Finland wil toetreden tot de NAVO? Politicoloog Hendrik Vos beantwoordt 7 vragen: “Poetin krijgt het tegenovergestelde van wat hij beoogde” (12/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Finland wil onmiddellijk lid worden van de NAVO, zo bevestigden de Finse president en premier vanmorgen. Daarmee lijkt het buurland van Rusland zichzelf te willen beschermen, maar ook hete olie op het vuur te gooien. Wat betekent dit, en hoe zal Poetin reageren? “Poetin wordt ongetwijfeld heel erg nerveus”, zegt politicoloog Hendrik Vos (UGent). “Maar de vraag is vooral: ‘Wat kán Rusland doen?’”
  [naar artikel]
 36. Finse president ondertekent wet voor NAVO-lidmaatschap (23/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Finse president Sauli Niinistö heeft donderdag de wet ondertekend, die de toetreding van zijn land tot de NAVO mogelijk maakt. Begin maart had het parlement met grote meerderheid gestemd voor de wet.
  [naar artikel]
 37. Erdogan blijf zich verzetten tegen toetreding Zweden en Finland bij NAVO (19/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan blijft voorlopig bij zijn tegenkanting tegen de toetreding van Finland en Zweden tot de NAVO. “We hebben de verantwoordelijken in de NAVO gezegd, dat we ‘neen’ zullen zeggen tegen een toetreding van Finland en Zweden. Dat zal ons standpunt blijven”, zei hij donderdag aan de staatszender TRT.
  [naar artikel]
 38. Finse president ondertekent wet voor NAVO-lidmaatschap (23/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Finse president Sauli Niinistö heeft vandaag tijdens een ceremonie de wet ondertekend, die de toetreding van zijn land tot de NAVO mogelijk maakt. Begin maart had het parlement met grote meerderheid gestemd voor de wet.
  [naar artikel]
 39. Finse NAVO-kandidatuur “erg waarschijnlijk” (15/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Finland zal zich “erg waarschijnlijk” kandidaat stellen om lid te worden van de NAVO, als gevolg van de Russische invasie in Oekraïne. Dat bevestigt de Finse minister van Europese Zaken, Tytti Tuppurainen.
  [naar artikel]
 40. Zelenski vraagt versneld lidmaatschap van de NAVO aan (30/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Oekraïne zal formeel zijn “versnelde toetreding tot de NAVO” aanvragen. Dat heeft de Oekraïense president Volodimir Zelenski vrijdag aangekondigd. “We nemen een beslissende maatregel door de kandidatuur van Oekraïne voor een versnelde toetreding tot de NAVO te tekenen”, zei hij in een video.
  [naar artikel]
 41. Zweden wil uitleg van Hongarije over uitblijven ratificatie van toetreding NAVO (23/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Zweedse premier zal donderdag uitleg vragen aan Hongarije, over het uitblijven van de ratificatie van de toetreding van Zweden tot de NAVO, terwijl het Hongaarse parlement wel zal stemmen over de toetreding van Finland. Beide Noordse landen hebben hun verzoek tot lidmaatschap samen ingediend.
  [naar artikel]
 42. Erdogan akkoord om Zweedse premier te ontvangen voor bespreking NAVO-lidmaatschap (21/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is er vrijdag mee akkoord gegaan om de Zweedse premier Ulf Kristersson te ontvangen. De nieuwe premier had donderdag gezegd dat hij bereid was om “meteen” naar Turkije te reizen om een groen licht te krijgen van Ankara voor de toetreding van Zweden tot de NAVO.
  [naar artikel]
 43. NAVO verwacht toetreding van Zweden en Finland in 2023, maar “Turkije vraagt dingen die we niet kunnen geven” (08/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zweden en Finland zouden in 2023 kunnen toetreden tot de NAVO. Dat heeft secretaris-generaal Jens Stoltenberg zondag gezegd. Maar Turkije, dat sinds mei de toetreding van Zweden en Finland blokkeert, legt aan Zweden eisen op waaraan het “niet kan en niet wil voldoen”. Dat heeft de Zweedse premier Ulf Kristersson zondag gezegd op een conferentie over defensie en veiligheid.
  [naar artikel]
 44. Erdogan kondigt gesprekken met Finland aan over NAVO-toetreding (20/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zal met de Finse regering in overleg treden over de Finse wens om lid te worden van de NAVO. Er is al gesproken met de Nederlandse regering, zaterdag zal er een telefonisch onderhoud plaatsvinden met Helsinki en Londen, zei Erdogan vrijdag. Hij doet dat naar eigen zeggen enkel om de telefonische diplomatie in stand te houden. Daarnaast zal hij zaterdag ook spreken met de NAVO-baas, Jens Stoltenberg.
  [naar artikel]
 45. Zweden en Finland beslissen dit weekend over NAVO-toetreding (09/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Zweedse sociaaldemocraten, die in het land aan de macht zijn, zullen zondag een beslissing nemen over hun NAVO-standpunt. In Finland zal er zaterdag beslist worden over de toetreding. In beide landen is de steun voor een lidmaatschap merkbaar toegenomen sinds de Russische invasie in Oekraïne.
  [naar artikel]
 46. Erdogan positief over toetreding Finland tot NAVO, maar niet over Zweden: “Doe geen moeite voor niets!” (01/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zijn instemming met de toetreding van Finland tot de NAVO in het vooruitzicht gesteld, maar niet met die van Zweden. Met betrekking tot Finland kijken we “positief” tegen het proces aan, zei Erdogan woensdag op een ministerraad in Ankara. “Maar tegenover Zweden staan we niet positief, dat moet gezegd.”
  [naar artikel]
 47. LIVE. Zweedse regeringspartij komt met NAVO-standpunt, “Finland dient woensdag aanvraag voor lidmaatschap in” (15/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Zweedse sociaaldemocraten brengen vandaag hun standpunt naar buiten over een eventueel NAVO-lidmaatschap. Finland dient woensdag waarschijnlijk zijn aanvraag in om lid te worden van het militaire bondgenootschap. Voor toetreding van nieuwe leden moeten alle dertig NAVO-landen groen licht geven. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.
  [naar artikel]
 48. Finse president bevestigt officieel aanvraag Navo-lidmaatschap : “Historische dag” (15/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Finland wil lid worden van de militaire alliantie Navo, dat hebben de Finse president Sauli Niinistö en regeringsleider Sanna Marin in Helsinki officieel aangekondigd. “Dit is een historische dag.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy