In de chocoladefabriek van Barry Callebaut in Wieze, bij Lebbeke, is begin deze week salmonella ontdekt. Alle chocoladeproducten die na 25 juni zijn gemaakt, werden geblokkeerd. Er zou niets bij de consument zijn terechtgekomen. Alles wordt nu gedesinfecteerd, daarna kan Barry Callebaut weer opstarten. [naar artikel]
Chocoladeproducent Barry Callebaut heeft de productie in de fabriek in het Oost-Vlaamse Wieze – de grootste chocoladefabriek ter wereld – stilgelegd na de ontdekking van salmonella in een productielot. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt. [naar artikel]
De Belgische chocolatier Neuhaus heeft zijn productie tijdelijk stilgelegd naar aanleiding van de ontdekking van salmonella in een lot bij chocoladeproducent Barry Callebaut in Wieze. Neuhaus, dat de chocolade van Barry Callebaut in zijn producten verwerkt, zegt “te laat” verwittigd te zijn, klinkt het zaterdag in La Dernière Heure. [naar artikel]
Chocoladeproducent Barry Callebaut heeft de productie in de fabriek in het Oost-Vlaamse Wieze – de grootste chocoladefabriek ter wereld – stilgelegd na de ontdekking van salmonella in een productielot. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt. [naar artikel]
Chocoladeproducent Barry Callebaut heeft de productie in de fabriek in het Oost-Vlaamse Wieze stilgelegd na de ontdekking van salmonella in een productielot. Alle chocoladeproducten na 25 juni geproduceerd in Wieze, werden geblokkeerd. Dat maakte het bedrijf bekend. [naar artikel]
Chocoladeproducent Barry Callebaut heeft de productie in de fabriek in het Oost-Vlaamse Wieze - de grootste chocoladefabriek ter wereld - stilgelegd na de ontdekking van salmonella in een productielot. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt. [naar artikel]
Chocoladeproducent Barry Callebaut heeft de productie in de fabriek in het Oost-Vlaamse Wieze - de grootste chocoladefabriek ter wereld - stilgelegd na de ontdekking van salmonella in een productielot. Alle chocoladeproducten na 25 juni geproduceerd in Wieze, werden geblokkeerd. Dat maakte het bedrijf bekend. [naar artikel]
Eén minuscule bacterie heeft de grootste chocoladefabriek ter wereld op haar knieën gekregen. De fabriek van Barry Callebaut in het Oost-Vlaamse Wieze legde de productie stil nadat salmonella de kop op stak. Een klap voor Callebaut, met ook een gigantische impact op de pralines, repen en koekjes die elders van de band rollen. [naar artikel]
Eén minuscule bacterie heeft de grootste chocoladefabriek ter wereld op haar knieën gekregen. De fabriek van Barry Callebaut in het Oost-Vlaamse Wieze legde de productie stil nadat salmonella de kop op stak. Een klap voor Callebaut, met ook een gigantische impact op de pralines, repen en koekjes die elders van de band rollen. [naar artikel]
Na Ferrero in zijn fabriek in Aarlen, kampt nu ook chocolademaker Barry Callebaut met een salmonellabesmetting, en wel in zijn vestiging in het Oost-Vlaamse Wieze. Die site staat bekend als de grootste chocoladefabriek ter wereld. Barry Callebaut maakte het nieuws zelf bekend. “Op maandag 27 juni ontdekten we een salmonellapositief productielot vervaardigd in Wieze. Dankzij […] [naar artikel]
Chocoladeproducent Barry Callebaut heeft de productie in de fabriek in het Oost-Vlaamse Wieze - de grootste chocoladefabriek ter wereld - stilgelegd na de ontdekking van salmonella in een productielot. Alle chocoladeproducten na 25 juni geproduceerd in Wieze, werden geblokkeerd. Volgens het bedrijf zou er niets van bij de consument terechtgekomen zijn en moeten er voorlopig geen producten worden teruggeroepen. [naar artikel]
Er is geen chocolade van Barry Callebaut met salmonella tot bij consumenten geraakt. Dat zegt de chocoladeproducent op basis van een intern onderzoek. Een fabriek in Wieze in Oost-Vlaanderen ligt stil omdat de bacterie er werd aangetroffen. [naar artikel]
Er is geen chocolade van Barry Callebaut met salmonella tot bij consumenten geraakt. Dat zegt de chocoladeproducent op basis van een intern onderzoek. Een fabriek in het Oost-Vlaamse Wieze ligt stil omdat de bacterie er werd aangetroffen. [naar artikel]
Eén minuscule bacterie heeft de grootste chocoladefabriek ter wereld op haar knieën gekregen. De fabriek van Barry Callebaut in het Oost-Vlaamse Wieze legde de productie stil nadat salmonella de kop op stak. Een klap voor Callebaut, met ook een gigantische impact op de pralines, repen en koekjes die elders van de band rollen. [naar artikel]
Er is geen chocolade van Barry Callebaut met salmonella tot bij consumenten geraakt. Dat zegt de chocoladeproducent op basis van een intern onderzoek. Een fabriek in het Oost-Vlaamse Wieze ligt stil omdat de bacterie er werd aangetroffen. [naar artikel]
De met salmonella besmette chocolade die uit de fabriek van Barry Callebaut in Wieze komt, wordt verdeeld over biogasinstallaties. De vetrijke chocolade wordt er verwerkt tot groene energie. Elke 3 ton verwerkte chocolade kan een gezin een heel jaar van gas en elektriciteit voorzien. Bij Barry Callebaut is minstens 1.000 ton chocolade afgevoerd. [naar artikel]
De chocoladefabriek van Barry Callebaut in Wieze draait weer op volledige capaciteit. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt. [naar artikel]
Chocoladeproducent Barry Callebaut heeft de productie in de fabriek in het Oost-Vlaamse Wieze - de grootste chocoladefabriek ter wereld - stilgelegd na de ontdekking van salmonella in een productielot. Alle chocoladeproducten na 25 juni geproduceerd in Wieze, werden geblokkeerd. Volgens het bedrijf zou er niets van bij de consument terechtgekomen zijn en moeten er voorlopig geen producten worden teruggeroepen. Maar helemaal zeker is het niet of er eventueel besmette producten in de winkelrekken zouden liggen. Het onderzoek loopt nog. [naar artikel]
Een levering van de grondstof lecithine uit Hongarije ligt aan de basis van de salmonellebesmetting bij Barry Callebaut, dat met het FAVV. [naar artikel]
Een levering van de grondstof lecithine, een vetachtige substantie die vet en water kan binden, uit Hongarije ligt aan de basis van de salmonellabesmetting bij chocoladefabriek Barry Callebaut. Dat zegt het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Als gevolg van de besmetting werden vorige week verschillende chocoladefabrieken uit voorzorg stilgelegd. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.