De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

WEERBERICHT. Vandaag wordt opnieuw zomers, volgende week temperaturen van meer dan 37 graden (!) verwacht

Het Laatste Nieuws

13/07/2022 - 06:31

Vandaag wordt het een stuk minder warm aan zee dan in het zuiden van het land. Het verschil bedraagt 10 graden. Zo zal aan de kust 22 graden gemeten worden, terwijl het kwik in het binnenland op 32 graden wordt geschat. Volgende week voorspelt het KMI temperaturen boven de 37 graden in ons land.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. WEERBERICHT. Koelere dag, weekend wordt zomers en volgende week gaan we weer vlotjes over 30 graden (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is genieten van wat verkoeling vandaag, met mogelijk enkele buien en temperaturen tot 24 graden. Dit weekend wordt het volgens het KMI droog en gaan de temperaturen langzaam weer de hoogte in, om volgende week opnieuw vlotjes de kaap van de 30 graden te ronden.
  [naar artikel]
 2. WEERBERICHT. Koelere dag, weekend wordt zomers en volgende week gaan we weer vlotjes over 30 graden (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is genieten van wat verkoeling vandaag, met mogelijk enkele buien en temperaturen tot 24 graden. Dit weekend wordt het volgens het KMI droog en gaan de temperaturen langzaam weer de hoogte in, om volgende week opnieuw vlotjes de kaap van de 30 graden te ronden.
  [naar artikel]
 3. WEERBERICHT. Het wordt weer heet: volgende week zomert het tot 30 graden (21/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Volgende week staan er ons weer warme dagen te wachten. Vandaag wordt het al aangenaam warm met temperaturen tot 24 graden, maar vanaf woensdag stijgt het kwik tot 29 graden. Donderdag wordt mogelijk opnieuw de kaap van 30 graden overschreden.
  [naar artikel]
 4. WEERBERICHT. Volgende week vrij zacht met temperaturen tot 16 graden (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het blijft vandaag vrijwel droog. Morgen is er tegen de avond kans op soms intense buien. Ook begin volgende week is er kans op regen, tegen het einde van de week wordt het droger. Het KMI verwacht opnieuw vrij zachte temperaturen.
  [naar artikel]
 5. Zomer is nog niet voorbij: volgende week tot 27 graden (30/08/2018 - Metro)
  De voorbije dagen waren frisser en regenachtig, maar er is weer goed weer op komst. Begin volgende week stijgt de thermometer zelfs tot 27 graden. Vandaag blijft het droog, met uitzondering van een lokale bui. Ook de zon komt regelmatig tussen de wolken piepen. Vrijdag klaart de hemel op en kan je temperaturen tot 20 graden verwachten. In het weekend wordt het weer wat zomers met veel zon en aangename temperaturen. Op zaterdag mag je tot 22 graden verwachten en zondag klimt het kwik tot 24 graden. Volgende week is de zomer pas echt terug met temperaturen tot 27 graden. Het bericht Zomer is nog niet voorbij: volgende week tot 27 graden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Zomers weekend en ook volgende week blijft het warm: woensdag kan kwik stijgen tot 30 graden (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt een zomers weekend, met temperaturen die vandaag stijgen tot 24 graden en morgen nog een paar graden meer: tot 28 graden. Ook volgende week blijft het warm, volgens het KMI. Het kwik kan woensdag voor het eerst dit jaar zelfs de kaap van de 30 graden halen.
  [naar artikel]
 7. Geniet van zomers weekend: volgende week weer regen en 20 graden (26/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag wordt het opnieuw overal zonnig en warm weer, bij temperaturen die klimmen naar 25 graden aan zee, 21 tot 25 graden in de Ardennen en
  [naar artikel]
 8. Volgende week zon en temperaturen tot 19 graden (23/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na enkele regenachtige dagen mogen we volgende week opnieuw lenteweer verwachten. Het blijft de komende dagen sowieso droog, en na het weekend stijgen ook de temperaturen opnieuw. Volgende week wordt zelfs 19 graden verwacht.
  [naar artikel]
 9. Volgende week zon en temperaturen tot 19 graden (23/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Na enkele regenachtige dagen mogen we volgende week opnieuw lenteweer verwachten. Het blijft de komende dagen sowieso droog, en na het weekend stijgen ook de temperaturen opnieuw. Volgende week wordt zelfs 19 graden verwacht.
  [naar artikel]
 10. WEERBERICHT. Vandaag eerst zon en later wolken, volgende week temperaturen tot 25 graden (25/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag begint zonnig, maar over het noordelijke deel van het land komen er snel wolkenvelden. We krijgen maxima van 16 tot 20 graden. Komend weekend zal de zon vaker schijnen en volgende week krijgen we zelfs temperaturen tot 25 graden, zo voorspelt het KMI.
  [naar artikel]
 11. Zomers pinksterweekend met temperaturen tot 25 graden en volgende week wordt het nog warmer (29/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het verlengde pinksterweekend wordt zomers. Dat voorspelt het KMI. En ook volgende week blijft het warm en droog. De temperaturen kunnen dan zelfs...
  [naar artikel]
 12. WEERBERICHT. Komende dagen minder warm, maar volgende week klimt het kwik naar 35 graden of meer (14/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag en de komende dagen blijft de loden hitte achterwege met maxima tot 26 graden. Maar volgende week warmt het opnieuw flink op met op dinsdag temperaturen die kunnen oplopen tot 35 graden of meer.
  [naar artikel]
 13. Morgen opnieuw code geel voor onweersbuien, volgende week temperaturen tot 28 graden (06/08/2021 - De Morgen)
  Het KMI heeft voor morgen vanaf 14 uur overal in het land code geel afgekondigd voor onweer met windvlagen. Ook het noodnummer 1722 wordt geactiveerd. Volgende week wordt het dan weer zomers, met temperaturen die kunnen stijgen tot 28 graden.
  [naar artikel]
 14. WEERBERICHT. Aangename, warme zondag - vanaf woensdag opnieuw meer dan 30 graden (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  We krijgen een zonnige dag met af en toe wat hoge wolken bij temperaturen rond 20 graden aan zee en tot 26 graden in het centrum van het land. In de loop van volgende week klimt het kwik weer boven de 30 graden, meldt het KMI.
  [naar artikel]
 15. WEERBERICHT. Na regen komt opnieuw zonneschijn: KMI voorspelt zomers weekend met temperaturen boven 25 graden (13/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De septemberhittegolf ligt achter ons: gisteravond en vannacht trokken enkele stevige buien over het land. Maar hou de zonnecrème toch nog maar even bij de hand, want er kondigt zich opnieuw een zomers weekend aan met temperaturen boven de 25 graden. Deze namiddag begint het al op te klaren.
  [naar artikel]
 16. WEERBERICHT. Nog een dagje zweten, volgende week gedaan met tropische temperaturen (10/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zondagmiddag opnieuw zonnig en erg warm met soms wat hoge bewolking. De maxima schommelen tussen 26 of 27 graden op de Ardense hoogten en tot 32 graden elders. Ook aan zee stijgt het kwik vandaag vlot tot 30 graden of meer. De wind is zwak tot matig uit zuid tot zuidoost, voorspelt het KMI.
  [naar artikel]
 17. WEERBERICHT. Zonnige week met warme temperaturen op komst, volgende week kans op temperaturen tot wel 35 graden (11/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag blijft het droog. In het westen, het noorden en het oosten van het land krijgen we eerst nog te maken met nevel of mist en wolkenvelden, maar elders begint de dag met zon. Later wordt het overal zonnig. De maxima schommelen tussen 22 graden in de Hoge Venen en 27 graden in het centrum van het land en Belgisch Lotharingen. Dat meldt het KMI.
  [naar artikel]
 18. WEERBERICHT. Zonnig en zomers warm met temperaturen tot 26 graden, morgen nog iets warmer (16/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De zon laat zich vaak zien vandaag bij aangenaam warme temperaturen van 20 tot 21 graden op de Ardense toppen en aan zee. In het centrum stijgt het kwik tot rond 24 of 25 graden en Belgisch Lotharingen kan zich aan 26 graden verwachten. Voor morgen beloven de weerkaarten nog iets warmere temperaturen.
  [naar artikel]
 19. Weerbericht: hitte houdt dit weekend aan (03/08/2018 - Metro)
  Wie na een zeer warme en extreem droge maand juli hoopte dat augustus wat verkoeling zou brengen, is eraan voor de moeite: nog zeker tot midden volgende week moeten we temperaturen rond en dikwijls boven de 30 graden verdragen. Dat meldt het KMI. Vandaag is opnieuw een zonnige en erg warme dag. Het kwik klimt tot 30 graden in de Ardennen, tot 32 of 33 graden in het centrum en tot 34 graden in de Kempen. Aan de kust zorgt de zeebries voor de nodige verkoeling en bereiken we maxima rond 27 graden. Ook in het weekend wordt het weer heet. Zaterdag wordt het zonnig, op enkele wolkenvelden na. Het blijft warm, met temperaturen tussen 28 en 32 graden in het binnenland. Aan zee is het iets koeler: je kan er genieten van maxima 25 graden. Zondag krijgen we meer bewolking, maar de zon komt toch regelmatig piepen. Het wordt iets koeler, met maxima rond 22 graden aan de kust en tot 27 of 28 graden in het centrum van het land. Dinsdag en woensdag heter dan heet Begin volgende week blijft het volop zomeren en stijgen de temperaturen opnieuw boven de 30 graden, met dinsdag of woensdag als hoogtepunt van de hittegolf. Daarna neemt de kans op buien toe en krijgen we meer gematigde temperaturen voorgeschoteld. Donderdag halen we nog maxima rond 25 graden. Denk eraan voldoende water te drinken en zonnecrème te smeren! Lees ook: Hittegolf heeft een effect op ons libido Het bericht Weerbericht: hitte houdt dit weekend aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. WEERBERICHT. Zonnig weekend met temperaturen tot 25 graden, volgende week buien op komst (27/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt vandaag droog met wolkenvelden en opklaringen. De maxima liggen tussen 20 en 25 graden. Dat meldt het KMI.
  [naar artikel]
 21. WEERBERICHT. Zonnig weekend met temperaturen tot 25 graden, volgende week buien op komst (27/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt vandaag droog met wolkenvelden en opklaringen. De maxima liggen tussen 20 en 25 graden. Dat meldt het KMI.
  [naar artikel]
 22. Volgende week temperaturen tot 24 graden verwacht: “Helaas is zomerse lente geen garantie op mooie zomer” (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Volgende week mogen we voor het eerst dit jaar zomers weer verwachten, met temperaturen tot 22 en zelfs 24 graden. Dat is goed nieuws, al betekent dat ook dat de droogte in de natuur aanhoudt. De Antwerpse provinciegouverneur heeft tijdelijk een rook- en kampvuurverbod uitgevaardigd in alle natuur- en heidegebieden en bossen in haar provincie Antwerpen.
  [naar artikel]
 23. WEERBERICHT. Ook vandaag zonnige zomerdag met maxima tot 27 graden, tropische temperaturen verwacht op zaterdag (16/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is het opnieuw zonnig, met soms velden van hoge bewolking. Op de meeste plaatsen zullen er zomerse temperaturen tussen 24 en 27 graden worden gemeten. In de Hoge Venen en aan zee blijft het wat koeler, met maxima rond 23 graden. In het uiterste zuiden van het land klimt het kwik mogelijk tot 28 graden. Dat meldt het KMI.
  [naar artikel]
 24. WEERBERICHT. Ook vandaag zonnige zomerdag met maxima tot 27 graden, tropische temperaturen verwacht op zaterdag (16/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is het opnieuw zonnig, met soms velden van hoge bewolking. Op de meeste plaatsen zullen er zomerse temperaturen tussen 24 en 27 graden worden gemeten. In de Hoge Venen en aan zee blijft het wat koeler, met maxima rond 23 graden. In het uiterste zuiden van het land klimt het kwik mogelijk tot 28 graden. Dat meldt het KMI.
  [naar artikel]
 25. WEERBERICHT. Heerlijk zomerweer, volgende week gaan we weer naar 30 graden (28/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  We genieten vandaag van heerlijk zomerweer dankzij een hogedrukgebied boven de Noordzee. Ook de komende dagen blijft het mooi, hoewel er in het oosten wel een buitje kan vallen. Volgende week gaan we zelfs opnieuw naar temperaturen van 30 graden of zelfs meer.
  [naar artikel]
 26. WEERBERICHT. Heerlijk zomerweer, volgende week gaan we weer naar 30 graden (28/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  We genieten vandaag van heerlijk zomerweer dankzij een hogedrukgebied boven de Noordzee. Ook de komende dagen blijft het mooi, hoewel er in het oosten wel een buitje kan vallen. Volgende week gaan we zelfs opnieuw naar temperaturen van 30 graden of zelfs meer.
  [naar artikel]
 27. WEERBERICHT. Zonnig weekend. Kwik volgende week weer richting 30 graden (06/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is het op de meeste plaatsen zonnig met wat hoge bewolking en temperaturen tot 23 graden in het centrum van het land. Zondag doen we er enkele graden bij, volgende week stijgt het kwik weer naar maxima boven de 30 graden, meldt het KMI.
  [naar artikel]
 28. We krijgen een zomers weekend… maar volgende week wordt opnieuw frisser (20/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vrijdagnamiddag wordt het tot 27 graden. Ook tijdens het weekend krijgen we nog zomers weer, met maxima tot 26 graden. Volgende week wordt het frisser, met maxima tussen 15 en 17 graden. Dat meldt het KMI, dat ook waarschuwt voor CO-intoxicatie.
  [naar artikel]
 29. Daar is de zon! Vandaag al tot 23 graden (05/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt vandaag volop zon met maxima tot 23 graden in de Kempen. Ook de volgende dagen wordt het zomers warm, met temperaturen in de buurt van 25...
  [naar artikel]
 30. Warme zomer houdt aan: volgende week opnieuw meer dan 30 graden (29/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  We zijn opnieuw op weg naar een zomers warme week, met temperaturen die minstens één dag boven de 30 graden zullen uitstijgen. Dat voorspelt het KMI. Het blijft vooral droog, zegt weerman Frank Deboosere. “En dat zal nog wel even zo blijven.”
  [naar artikel]
 31. Warme zomer houdt aan: volgende week opnieuw meer dan 30 graden (29/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  We zijn opnieuw op weg naar een zomers warme week, met temperaturen die minstens één dag boven de 30 graden zullen uitstijgen. Dat voorspelt het KMI. Het blijft vooral droog, zegt weerman Frank Deboosere. “En dat zal nog wel even zo blijven.”
  [naar artikel]
 32. WEERBERICHT. Hittegolf gaat vandaag van start en zal 8 tot misschien zelfs 12 dagen duren: zaterdag temperaturen tot 35 graden (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Naar alle waarschijnlijkheid begint vandaag de eerste hittegolf van het jaar, al kan die pas vrijdag officieel afgekondigd worden. De maxima liggen vandaag rond 23 of 24 graden op de Ardense hoogten, tussen 25 en 27 graden in het centrum en rond 28 of zelfs 29 graden in Belgisch-Lotharingen. Later deze week worden er dan weer temperaturen tot wel 35 graden verwacht: “We staan voor de warmste week van het jaar”, volgens weerman David Dehenauw.
  [naar artikel]
 33. Tot 20 graden en meer volgende week: "Trezia's nazomerke is een schoon nakomerke" (07/10/2018 - VRT NWS)
  Wie vandaag buiten kijkt, heeft het vast gemerkt: grijs weer met hier en daar regen en temperaturen tot 16 graden, een heel verschil met de zonnige en aangenaam warme zaterdag die we achter de rug hebben. Vanaf volgende week lopen de temperaturen opnieuw op tot 20 graden en meer. En we kunnen er beter van genieten. "In oktober dergelijke fraaie temperaturen, dat gebeurt niet zo vaak", zegt onze weerman Frank Deboosere. 
  [naar artikel]
 34. WEERBERICHT. Nog één zomers weekend en begint dan toch echt de herfst? Weervrouw Jill Peeters legt uit (16/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  We kregen vandaag opnieuw een vrij zonnige nazomerdag, met zomerse temperaturen tussen de 22 en 26 graden. In de namiddag werd het vanuit het zuiden geleidelijk aan onstabieler. Hier en daar vielen er ook al (onweers)buien, een beetje onverwacht. En wat brengt het weer morgen en volgende week?
  [naar artikel]
 35. Volgende week opnieuw meer dan 30°? (08/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt vandaag een zonnige dag met zomerse temperaturen tot 28 graden. Dat meldt het KMI. Noodweer Benelux voorspelt volgende week zelfs drie
  [naar artikel]
 36. Eventjes koelere maxima met zomers weekend, volgende week wordt het opnieuw "bakken en braden" (05/08/2022 - VRT NWS)
  We krijgen vandaag eerst wolken met mogelijk enkele buien. In de loop van de dag wordt het droog met meer opklaringen. De temperaturen zijn iets lager dan de voorbije dagen, met maxima tot 24 graden, meldt het KMI.
  [naar artikel]
 37. Weerbericht – Tot 23 graden zaterdag (05/05/2018 - Metro)
  Het wordt zaterdag volop zon met maxima tot 23 graden in de Kempen. Ook de volgende dagen wordt het zomers warm, met temperaturen in de buurt van 25 graden, voorspelt het KMI. Het wordt zaterdag zonnig. De maxima gaan in stijgende lijn en liggen tussen 16 graden aan zee, 20 of 21 graden in het centrum en plaatselijk 22 of 23 graden in de Kempen. De noordoostenwind waait matig. Zaterdagavond en -nacht blijft het helder. De minima liggen tussen 7 graden in de Ardennen en 10 of 11 graden in Vlaanderen. Zondag verwacht het KMI opnieuw volop zon met maxima tussen 19 graden aan zee en 24 graden in de Kempen. Die waarden liggen in het binnenland zo’n 6 graden boven het gemiddelde voor de tijd van het jaar. Ook maandag overwegend zonnig, hoewel er in de namiddag wat stapelwolken zullen gevormd worden. De maxima liggen tussen 20 en 25 graden. Dinsdag en woensdag neemt de onstabiliteit toe. ’s Ochtends is het nog zonnig, maar de bewolking neemt snel toe en er kan lokaal een bui vallen. Vooral woensdag stijgt de kans op onweerachtige buien. Het wordt ook nog iets warmer, met dinsdag temperaturen van 20 tot 25 graden, woensdag mogelijk tot 27 graden. Aan de kust blijft het iets koeler dankzij de aanwezige zeebries. Donderdag of vrijdag krijgen we een overgang naar een andere luchtsoort en een eerder wisselvallig weertype. Met maxima rond 18 graden in het centrum van het land evolueren we naar de normale seizoenswaarden. Opgelet: het KMI waarschuwt nog voor CO-intoxicatie. bron: Belga Het bericht Weerbericht – Tot 23 graden zaterdag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. WEERBERICHT. Kwik loopt vandaag op tot 31 graden, opnieuw zomerse week voor de boeg (12/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt vandaag opnieuw een zeer warme dag met veel zon. Ook de rest van de blijft het droog en zomers warm met veel zon, voorspelt het KMI.
  [naar artikel]
 39. WEERBERICHT. Kwik loopt vandaag op tot 31 graden, opnieuw zomerse week voor de boeg (12/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt vandaag opnieuw een zeer warme dag met veel zon. Ook de rest van de blijft het droog en zomers warm met veel zon, voorspelt het KMI.
  [naar artikel]
 40. Zomers weekend: zaterdag tot 23 graden, zondag nog wat warmer (05/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Na een mooie en zonnige vrijdag, wordt ook het weekend zonovergoten. Het wordt zaterdag volop zon met maxima tot 23 graden in de Kempen. Ook de volgende dagen wordt het zomers warm, met temperaturen in de buurt van 25 graden, voorspelt het KMI.
  [naar artikel]
 41. WEERBERICHT. Vandaag aangenaam warm, volgende week gaan we vlot boven 30 graden (10/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  We krijgen een zonnige en warme zondag met temperaturen tot 24 graden. Vanaf morgen wordt het warmer en later deze week klimt het kwik vlot boven de 30 graden. Een hittegolf is niet onmogelijk, zegt onze weerman Frank Duboccage.
  [naar artikel]
 42. Wordt het een lange hittegolf? Zeer hoge temperaturen blijven ook volgende week aanhouden (05/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het wordt woensdag al zomers warm, maar vanaf donderdag gaat het kwik pas echt de hoogte in, met temperaturen tot boven de 30 graden. En volgens het KMI zal de hittegolf ook al zeker tot begin volgende week blijven duren.
  [naar artikel]
 43. Krijgen we volgende week 30 graden en (eindelijk) regen? (12/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Volgende week belooft zomers warm te worden met temperaturen die boven de 25 graden uitstijgen. Sommige dagen komt het kwik in de buurt van de 30 graden. Daar komt ook écht onweer van.
  [naar artikel]
 44. Opnieuw zomer? Stralende zon en temperaturen tot 25 graden (31/08/2018 - De Morgen)
  Volgende week wordt opnieuw mooi zomerweer verwacht. "De komende tien dagen worden zonnig, met gemiddelde temperaturen rond de 20 à 25 graden", zegt weerman David Dehenauw. "We verwachten bovendien dat het droog blijft tot 10 à 11 september."
  [naar artikel]
 45. LIVE. Opnieuw snikhete dag verwacht: temperaturen tot meer dan 30 graden (27/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De hittegolf is nog niet voorbij. Vandaag wordt opnieuw een snikhete dag met temperaturen die oplopen tot meer dan dertig graden. Dat meldt het KMI...
  [naar artikel]
 46. WEERBERICHT. Nog even genieten van laatste zomerdagen: eind deze week koelt het af (23/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na het wegtrekken van het lokale ochtendgrijs wordt het vandaag opnieuw een zomerse dag. Het wordt zonnig met hier en daar wat wolken. De temperaturen liggen rond 22 graden in de kuststreek, tussen 23 en 26 graden in de Ardennen en tussen 26 en 28 graden elders. Dat meldt het KMI.
  [naar artikel]
 47. Ook volgende week nog zomerse temperaturen tot 30 graden (08/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het is de laatste dagen al warm geweest in ons land, heel warm. En daar zal ook de komende week weinig verandering in komen. Met temperaturen die schommelen tussen 21 en 30 graden blijft het erg zomers.
  [naar artikel]
 48. Volgende week wordt het tropisch warm (20/06/2019 - VRT NWS)
  De temperaturen gaan komend weekend in stijgende lijn. Vrijdag is een overgangsdag met temperaturen tot 21 graden. Vanaf het weekend wordt het alsmaar warmer en zonniger. Begin volgende week stijgen de temperaturen tot 30 graden en meer. Als het warme weer aanhoudt tot donderdag dan is de eerste hittegolf van dit jaar een feit.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy