De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Privéchef, privébutler, privéjet: de hotelervaring op de koeienweide van Tomorrowland

Gazet van Antwerpen

16/07/2022 - 21:07

Met z’n feeërieke decors leest Tomorrowland als een sprookje. Op camping Dreamville voegen ze daar graag de ervaring der duizend-en-een-nachten aan toe. Althans voor wie er een paar maandlonen voor over heeft.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Moeten privéjets verboden worden wanneer hun uitstoot eigenlijk marginaal is? (27/08/2022 - Express)
  De Franse minister Beaune beklemtoont in een interview met de krant Le Parisien dat de Europese Unie bij de implementering van een mogelijk verbod op het gebruik van privéjets in een gezamenlijke slagorde moet optreden. Maar wat is een privéjet? Gecharterd op verzoek van een particulier of bedrijf, zijn privéjets vaak kleinere vliegtuigen dan die […]
  [naar artikel]
 2. Koop eens (een deeltje van) een privéjet (09/06/2023 - De Tijd)
  02:00 U droomt van een privéjet, maar die wens is te duur en te omslachtig? Weet dat u ook een deel van zo’n vliegtuig kunt kopen. ‘Zonder een gedeelde privéjet werd het onmogelijk ons bedrijf te runnen.’
  [naar artikel]
 3. Waarom de privéjet van Max Verstappen niet meer zo privé is: “Ik heb nog geen boze mails gekregen van hem” (18/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Komend weekend wordt het startschot gegeven van het nieuwe Formule 1-seizoen, met de GP van Bahrein. Maar dat wist u al, als u het Twitter-account van de privéjet van Max Verstappen volgt.
  [naar artikel]
 4. Max Verstappen nooit meer van de radar: waarom de peperdure privéjet van de wereldkampioen niet meer zo privé is (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een privéjet is zo privé niet meer. Sinds een maand zijn de vliegbewegingen van Max Verstappen te volgen via een Twitteraccount. Waar de Nederlandse Formule 1-kampioen ook heen reist met het peperdure vliegtuig dat hij op de kop tikte bij Richard Branson, via @VerstappenJet blijft u op de hoogte van zijn whereabouts.
  [naar artikel]
 5. Ondanks kritiek van klimaatactivisten: privéjets populairder dan ooit (15/02/2023 - VRT NWS)
  In 2022 waren er bijna 13 procent méér vluchten met privéjets van en naar ons land dan in 2021. Het aantal vluchten met privéjets ligt ook hoger dan voor de coronacrisis. Dat blijkt uit cijfers van EBAA, de Europese koepelorganisatie voor bedrijven in de zakenluchtvaart. “Vorig jaar was er chaos op heel wat luchthavens. Dat heeft zakenreizigers doen kennismaken met privéjets, en die klanten blijven terugkeren”, zegt Bernard Van Milders van Flying Group, een Belgisch bedrijf dat zakenvluchten uitvoert.
  [naar artikel]
 6. DEEL 5. Een nacht op een luxejacht met jacuzzi en privéchef: onze reporter was even superrijk (08/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een nacht op een luxejacht: voor het vijfde deel van de zomerreeks Van mijnwerker tot multimiljonair lieten we ons zelf bedienen op één van de adembenemende jachten van SeaNet. Met jacuzzi, privéchef, servies van 10.000 euro en “waterspeeltjes” voor uren pret op zee.
  [naar artikel]
 7. “Cambio vervangt bijna 14.000 privéwagens in Vlaanderen” (30/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met één auto van het deelwagenbedrijf cambio komen er zowat dertien privéwagens minder op de openbare weg. In Vlaanderen vervangt cambio zo 13.700 privéwagens. Dat zegt het bedrijf zelf na een bevraging van de gebruikers.
  [naar artikel]
 8. Uitstoot privéjets explodeert (30/03/2023 - De Wereld Morgen)
  Het aantal privéjetvluchten in Europa is vorig jaar met 64 procent gestegen, blijkt uit onderzoek in opdracht van Greenpeace. De totale CO2-uitstoot van de vluchten is meer dan verdubbeld. The post Uitstoot privéjets explodeert appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 9. Radicale klimaatgroep Extinction Rebellion voert actie tegen privéjets op Brussels Airport: hoe schadelijk zijn ze eigenlijk? (13/02/2023 - VRT NWS)
  Een 40-tal leden van de radicale klimaatbeweging Extinction Rebellion voert actie aan Brussels Airport. Ze hebben een tijdlang de ingang geblokkeerd van de terminal waar privéjets vertrekken. "We eisen dat privéjets verboden worden", vertelt een actievoerder aan VRT NWS ter plaatse. "Privéjets zijn het summum van de allerrijksten die het meeste uitstoten en het minste bijdragen". Maar is dat zo? Vier vragen over de vervuiling door privéjets.
  [naar artikel]
 10. 1,3 ton cocaïne gevonden op een privéjet met bestemming Brussel (06/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 1,3 ton cocaïne gevonden op een privéjet met bestemming Brussel Een primeur voor België: voor het eerst is er cocaïnesmokkel ontdekt op een privéjet. Het toestel had namelijk 24 koffers met elk 50 pakketten van het witte spul aan boord. Dat schrijft De Tijd. Een Gulfstream IV-privéjet vloog maandagavond vanuit het Spaanse Malaga naar de luchthaven Pinto Martins – Fortaleza International in Brazilië. Het vliegtuig […] Lees dit artikel: 1,3 ton cocaïne gevonden op een privéjet met bestemming Brussel
  [naar artikel]
 11. Een privéjet aan de helft van de prijs: Antwerps bedrijf gooit lege vluchten die onderweg zijn om klanten op te pikken op de markt (13/07/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Voor een ‘zacht’ prijsje vliegen in een privéjet: het kan. Voortaan biedt ook het Antwerpse bedrijf Flying Group iedereen de mogelijkheid om aan boord te stappen van ‘empty legs’: privéjets die zonder passagiers van de ene luchthaven naar de andere vliegen om klanten op te pikken. CEO Bernard Van Milders maakt zich sterk dat reizen met een privéjet zo minstens 50% goedkoper wordt.
  [naar artikel]
 12. Onthuld: Ursula von der Leyen gebruikte privéjet voor vlucht van 50 km (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Uit een analyse van de Britse krant ‘The Telegraph’ blijkt dat Ursula von der Leyen opvallend vaak gebruikmaakt van privéjets. Frappant: de Europese Commissievoorzitter heeft zelfs een privéjet gebruikt voor een vlucht van amper 50 km.
  [naar artikel]
 13. Antwerps bedrijf biedt lege stoelen in privéjets aan: “Minstens 50% korting” (13/07/2023 - Het Nieuwsblad)
  Voor een ‘zacht’ prijsje vliegen in een privéjet: het kan. Voortaan biedt ook het Antwerpse bedrijf Flying Group iedereen de mogelijkheid om aan boord te stappen van ‘empty legs’: privéjets die zonder passagiers van de ene luchthaven naar de andere vliegen om klanten op te pikken. CEO Bernard Van Milders maakt zich sterk dat reizen met een privéjet zo minstens 50% goedkoper wordt.
  [naar artikel]
 14. Miljardair verkoopt duurste privéjet van Nederland en ook andere rijken volgen: “Het toestel kost zo’n 52 miljoen euro” (23/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een deel van de rijke Nederlanders verkoopt zijn privéjet. Onder andere de familie Van Eerd, van supermarktketen Jumbo en oprichter van Rituals Raymond Cloosterman doen hun privéjets van de hand. Waarom verkopen ze de toestellen nu ineens?
  [naar artikel]
 15. DEBAT. Worden trajectcontroles beter uitgevoerd door privéfirma’s? (04/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Doordat privéfirma Taas de trajectcontroles in Bilzen beheert, zou de privéfirma zich ontfermen over het onderhoud van de camera’s. De stad zou daardoor meer kunnen investeren in onder andere verkeersveiligheid. Wij vroegen ons af wat jij vindt van de privatisering van trajectcontroles.
  [naar artikel]
 16. Privésector China levert helft van alle belastingen (09/08/2023 - De Wereld Morgen)
  China heeft een enorme privésector met 47 miljoen privébedrijven, hoofdzakelijk kmo's, en 100 miljoen éénmanszaken, die de helft van alle belastinginkomsten levert. Het land heeft zonder twijfel ernstige interne problemen, net als pakweg de VS en alle EU-lidstaten. Deze analyse kijkt voorbij de demonisering en geeft een genuanceerder beeld van dit immense land dan wat onze media er dagelijks over spuien. The post Privésector China levert helft van alle belastingen appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 17. “Je privéleven verkopen is toch nog net iets anders dan je privéadres” (08/08/2022 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 18. Bilzen gaat met privépartner in zee voor trajectcontroles (09/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  In het voorjaar van 2022 komen er in Bilzen twaalf gemeentelijke trajectcontroles. Dat heeft de gemeenteraad dinsdagavond goedgekeurd. Bilzen doet dat met privéconsortium TaaS. Oppositieraadslid Wouter Raskin (N-VA) heeft kritiek: “Met een privépartner erbij wordt dat een verdienmodel.”
  [naar artikel]
 19. Volgend jaar ook privékopievergoeding bij aankoop computer, hogere bijdrage als je smartphone koopt (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie een consumentencomputer, consumentenprinter en e-reader aankoopt, zal daar vanaf wellicht volgend voorjaar ook een privékopievergoeding voor moeten betalen. Dat delen Agoria, de federatie van Belgische technologiebedrijven, en Auvibel, de Belgische collectieve beheersvennootschap die de privékopievergoeding in België int en verdeelt, woensdag mee.
  [naar artikel]
 20. Leerkrachten geschorst: is een Whatsappgroep dan niet privé? (25/04/2023 - De Standaard)
  In een Hasseltse sportschool zijn negen leerkrachten geschorst omwille van seksistische en racistische opmerkingen in een Whatsappgroep. Nochtans ging het om een besloten chatgroep, waarin de leerkrachten het gevoel hebben in een privécontext te praten. Wat is er in Hasselt gebeurd? En is een Whatsappgroep dan niet privé?
  [naar artikel]
 21. Waarom verkopen Nederlandse miljardairs nu ineens hun privéjets? “Dit toestel kost zo’n 52 miljoen euro” (23/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een deel van de rijke Nederlanders verkoopt zijn privéjet. Onder andere de familie Van Eerd, van supermarktketen Jumbo en oprichter van Rituals Raymond Cloosterman doen hun privéjets van de hand. Waarom verkopen ze de toestellen nu ineens?
  [naar artikel]
 22. Uitstoot privéjets verviervoudigd tijdens World Economic Forum 2022 (13/01/2023 - De Wereld Morgen)
  Meer dan duizend privéjets vlogen tijdens het jaarlijkse World Economic Forum in 2022 van en naar vliegvelden rond het Zwitserse Davos. De CO2-uitstoot van privéjets van en naar Davos lag vier keer hoger dan in een gemiddelde week. Dat blijkt uit een analyse van CE Delft in opdracht van Greenpeace International. Greenpeace eist een Europees verbod op privéjets en korteafstandsvluchten met treinalternatieven. The post Uitstoot privéjets verviervoudigd tijdens World Economic Forum 2022 appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 23. Nog nooit zoveel privéjets gecharterd vanuit ons land: “Er zijn zelfs gezinnen die samen een privéjet boeken” (30/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Geen ellenlange wachtrijen aan de incheckbalie, geen stakende piloten, geen afgelaste vluchten en geen helse zoektocht naar verloren bagage. Wie het zich kan veroorloven, vliegt privé. Zo blijkt uit een rondvraag bij verschillende aanbieders van privéjets. Sebastien Abeloos (35) is al tien jaar piloot bij Luxaviation en bereidt zich voor op de drukste zomer uit zijn carrière. “Let’s go!”, lacht hij.
  [naar artikel]
 24. Russisch leger sluit contract met eerste privéleger, Wagner-baas ziet dat niet zitten (12/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het Russische ministerie van Defensie heeft naar eigen zeggen een eerste privéleger gecontracteerd. Het gaat om de Achmat-eenheden, het privéleger van de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov. Dat heeft het ministerie maandag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 25. Privéjet verkocht voor het klimaat, maar privévliegen wil deze multimiljonair niet opgeven: ‘Ik ga mijn levensstijl behouden’ (15/06/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 26. Weinig royals gingen hen voor: Filip en Mathilde dineren en slapen in Windsor op privé-uitnodiging van Charles en Camilla (08/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Filip en Mathilde kregen de zeldzame eer om in Windsor Castle koning Charles III en Camille te vergezellen voor een privédiner én zelfs te overnachten in het kasteel. Dat is opvallend: het is hoogst uitzonderlijk dat de koning daarvoor een privé-uitnodiging verstrekt.
  [naar artikel]
 27. Weinige royals gingen hen voor: Filip en Mathilde dineren en slapen in Windsor op privé-uitnodiging van Charles en Camilla (08/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Filip en Mathilde kregen de zeldzame eer om in Windsor Castle koning Charles III en Camille te vergezellen voor een privédiner én zelfs te overnachten in het kasteel. Dat is opvallend: het is hoogst uitzonderlijk dat de koning daarvoor een privé-uitnodiging verstrekt.
  [naar artikel]
 28. Bondskanselier Merkel op privébezoek bij paus Franciscus (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bondkanselier Angela Merkel is door paus Franciscus in het Vaticaan ontvangen. Ze is met haar man Joachim Sauer op een privébezoek. Voor de 67-jarige protestantse politica die in november 2005 regeringsleider van de bondsrepubliek werd, is het al het vijfde privébezoek aan de paus. De twee leiders zijn erg op elkaar gesteld.
  [naar artikel]
 29. OPROEP. Doe jij een zelftest bij een privéfeestje? (22/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zelftests krijgen een grotere rol in de strijd tegen het coronavirus: in discotheken en danscafés, maar ook steeds vaker op privéfeestjes. Spreek jij met je vrienden en familie af om allemaal een zelftest te doen?
  [naar artikel]
 30. Na corona vliegen ook gewone gezinnen met een privéjet (30/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Meer en meer gewone gezinnen en vrienden gaan op vakantie met een privéjet. Dat enkel zakenmensen de lijnvluchten links lieten liggen is verleden tijd. De privémarkt boomt omdat ze na corona sneller kon opstarten en kleinschaliger is. Bovendien moet je geen uren op voorhand op de kleinere luchthavens van Deurne of Luik zijn. Luchthavens die ook niet onderhevig zijn aan stakingen bij bagageafhandelaars of cabinepersoneel. Het Hasseltse ASL vliegt bijvoorbeeld elke woensdag en zaterdag naar Ibiza. Dat zijn vaak vrienden die samenleggen voor een privéjet.
  [naar artikel]
 31. Verkoop van privézwembaden verboden in zuiden van Frankrijk (05/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In het Zuid-Franse departement Pyrénées-Orientales wordt de verkoop van privézwembaden voorlopig verboden. Dat zegt minister van Ecologische Transitie Christophe Béchu. Door aanhoudende droogte is dat noodzakelijk, aldus de minister.
  [naar artikel]
 32. Kernfusie: privé-investeringen klimmen naar recordhoogte (28/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Kernfusie: privé-investeringen klimmen naar recordhoogte De privésector investeert op recordhoogte in kernfusiebedrijven. Van de 35 kernfusiebedrijven in de wereld hebben er 18 samen 1,8 miljard dollar aan particuliere financiering ontvangen. Dat staat in het eerste onderzoek van de sector, donderdag gepubliceerd door de UK Atomic Energy Authority, en de pas opgerichte Fusion Industry Association. Van de 23 bedrijven die op […] Lees dit artikel: Kernfusie: privé-investeringen klimmen naar recordhoogte
  [naar artikel]
 33. Buurtbewoners zijn zwerfvuil aan vliet beu en roepen privékarakter wandelpad in (05/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Opmerkelijke situatie aan de vliet in de Muntstraat in Mechelen. Daar roepen buurtbewoners het privékarakter van een druk gebruikt wandelpad in om het probleem van zwerfvuil een halt toe te roepen. Ze hebben bordjes aangebracht om duidelijk te maken dat het privé is, maar de stad wil ze opnieuw weg.
  [naar artikel]
 34. 8 privésauna’s om te genieten van Valentijn (12/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Valentijnsdag is dé gelegenheid om je geliefde in de bloemetjes te zetten of… in de sauna. Onze regio telt tal van prachtige wellnesscomplexen die je privé kan afhuren. Op deze vijf adressen geniet je van pure verwennerij. Met of zonder bubbels.
  [naar artikel]
 35. Verkoop van privéjets ziet periode van hoogconjunctuur wegzakken (26/01/2023 - Express)
  De verkoop van privéjets beleeft niet meer de hoogconjunctuur die tijdens de piek van coronapandemie kon worden opgetekend. Dat hebben verscheidene luchtvaartexperts opgemerkt. De terugval is volgens hen wellicht aan een samenspel van factoren te wijten. Tegelijkertijd creëert het fenomeen op de markt ook een aantal nieuwe opportuniteiten. Financiële druk: Sommige eigenaars van privévliegtuigen blijken […]
  [naar artikel]
 36. Horebeke heeft eerste privé-natuurreservaat van Oost-Vlaanderen (en iedereen is welkom) (02/03/2022 - VRT NWS)
  Oost-Vlaanderen heeft voor het eerst een privé-natuurreservaat. Dat betekent dat een privé-eigenaar het bos zal onderhouden. Iedereen is welkom om er te komen wandelen.
  [naar artikel]
 37. Filmpjes met privégegevens van Reuzegommers circuleren op Tiktok: “Impact op privéleven is enorm” (16/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  En plots werd hun privacy het gespreksonderwerp, in plaats van hun straf. Een document met privé-informatie over de Reuzegommers werd woensdag druk gedeeld via Tiktok en andere sociale media. Het ging om hun naam en telefoonnummer, het adres van hun ouders, contactgegevens van een broer of zus. “Ik dien een strafklacht in”, zegt een van hun advocaten.
  [naar artikel]
 38. Epstein pikte Bill Clinton met privéjet op in België (30/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse zedendelinquent Jeffrey Epstein, die met zijn privéjet vaak celebrities vervoerde, pikte ex-president Bill Clinton in 2003 op in België, nadat die in de Antwerpse Waagnatie een galadiner had bijgewoond van de Hoge Raad voor Diamant. Dat blijkt uit vlieglijsten van de privéjet die werden gepubliceerd door Business Insider.
  [naar artikel]
 39. Franstalige socialisten willen werknemers in privésector dezelfde kilometervergoeding geven als federale ambtenaren (17/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De PS wil dat alle werknemers in de privésector minimaal 0,37 euro krijgen per kilometer als ze verplaatsingen doen in opdracht van hun werkgever. Meer mag ook. Ze lanceerden hun voorstel maandag, toen bekend werd dat de benzineprijzen wéér stijgen.
  [naar artikel]
 40. Jolien Barbier is mama en juriste in Genève: “Bevallen in privéziekenhuis met gastronomische keuken en spa” (27/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Jolien Barbier (35) uit Alken werkt als juriste op het hoofdkantoor van Verisure in Genève. Haar twee kindjes zijn in de Zwitserse stad geboren in een privéziekenhuis: “Het leek wel een volwaardige hotelervaring met gastronomische keuken en spa.”
  [naar artikel]
 41. Filmpjes met privégegevens van Reuzegommers circuleren: “Straf van rechtbank is miniem in vergelijking met impact op privéleven” (16/03/2023 - Gazet van Antwerpen)
  En plots werd hun privacy het gespreksonderwerp, in plaats van hun straf. Een document met privé-informatie over de Reuzegommers werd woensdag druk gedeeld via Tiktok en andere sociale media. Het ging om hun naam en telefoonnummer, het adres van hun ouders, contactgegevens van een broer of zus. “Ik dien een strafklacht in”, zegt een van hun advocaten.
  [naar artikel]
 42. Nieuwe villa’s en privéstrand voor The Lombok Lodge: “Bekende zanger en voetballers te gast” (27/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ultraluxevilla’s met butler en een idyllisch privéstrand op de Gili-eilanden: Anja (48) en Ben (50) uit Oudsbergen breiden hun boutique hotel The Lombok Lodge in Indonesië verder uit. Dit is het eerste deel van de zomerreeks Succes zonder grenzen, over Limburgers die scoren in het buitenland.
  [naar artikel]
 43. “Controles? Die krijgen we amper”: privédetective getuigt nadat collega werd opgepakt die magistraten schaduwde (01/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Met 753 zijn ze: de erkende privédetectives in ons land. Maar mogen ze echt alles? En worden ze steeds vaker benaderd door de maffia, zoals de pas gearresteerde Gilbert S.? Privédetective J. Engels vertelt hoe het eraan toegaat in het wereldje: “Recent wou een man mij 10.000 euro geven. Louter om iemand enkele dagen te schaduwen.”
  [naar artikel]
 44. Het blijft gissen naar de gezondheidstoestand van Michael Schumacher. “Omdat privé privé is”? Of is er meer aan de hand? (02/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Michael is er en tegelijk niet.” Meer moest hij niet zeggen om overal in het nieuws te komen. Boodschapper van dienst was deze keer Eddie Jordan, zijn vroegere teambaas. De waarheid? Buiten familie, advocaat en verzorgend personeel weet niemand hoe Michael Schumacher (54) er tien jaar na zijn ski-ongeval echt aan toe is. “Omdat privé privé is”, zeggen zijn naasten. Of is er meer aan de hand?
  [naar artikel]
 45. Voor een prikje meevliegen met een privéjet? Soms kan het (06/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het reizen in luxe neemt een vlucht. Met een privéjet naar je vakantiebestemming? De business floreert, al blijft zoiets voor velen net een brug te ver.
  [naar artikel]
 46. Vluchten met privéjets steeds populairder: “Champagne is fijn, maar makkelijk op tijd komen is de luxe” (16/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Charles Michel is een lustige vlieger met privéjets, zo bleek deze week. Maar de Europese president is niet alleen. De privéluchtvaart neemt een hoge vlucht. Het aantal vluchten met privéjets vanuit ons land ging maal vier op twee jaar tijd. En de klanten zijn divers. “Het glas champagne aan boord is fijn. Maar snel en efficiënt geraken waar je moet zijn: dat is de echte luxe.”
  [naar artikel]
 47. Frans minister: “Europa moet gebruik privéjets verbieden” (23/08/2022 - Express)
  Er moet actie worden ondernomen tegen het gebruik van privéjets. Dat heeft Clément Beaune, Frans minister van Transport, tijdens een gesprek met Franse media gezegd. De minister ging daarbij in op publieke reacties na onthullingen over de emissies van broeikasgassen door de privéjets van de Franse rijke klasse. Beuane stelde daarbij klaar te zijn om […]
  [naar artikel]
 48. Wie is de privémilitie die wereldwijd in conflicten opduikt? (1) (29/01/2022 - Express)
  Het Russische bedrijf Wagner Group is officieel een privémilitie die huurlingen aanbiedt in conflicten. Zo vochten Wagner-huurlingen al in Syrië, Oekraïne en nu ook in Mali. Hoewel het dus om een privébedrijf gaat, lijken de banden met de Russische overheid toch nauwer dan Wagner zelf doet uitschijnen. De oprichter van Wagner is naar alle waarschijnlijkheid […]
  [naar artikel]
 49. Na privéruimtereizen, nu ook privé-alienjacht (08/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De ware aard van ufo’s achterhalen, interstellaire passanten onderscheppen en aliensatellieten opsporen die ons stiekem bespieden: dat is waar een groepje Amerikaanse wetenschappers en hun sponsors zich in alle ernst zullen mee bezighouden.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy