De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

David tegen Goliath, maar toch ziet Imke Courtois kansen voor de Belgen: “Zweden is torenhoog favoriet, maar die underdogrol ligt de Flames”

Het Belang van Limburg

22/07/2022 - 03:21

Een van de topfavorieten voor EK-winst. Olympisch vicekampioen. Nummer twee van de wereld. Een team vol met sterren. Dat is Zweden kort samengevat. En toch zijn de Red Flames (FIFA 19) vanavond in de kwartfinale van het EK niet kansloos. Sporza-commentator en analist Imke Courtois legt uit waarom.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Imke Courtois zit in de commentaarcabine bij de Red Flames op EK: “Mis het niet om zelf te voetballen. Mijn vrijheid geef ik nooit meer af” (14/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Red Flames staan vanavond oog in oog met Frankrijk op het EK voetbal in Engeland. Voor het eerst kijkt Vlaanderen live mee naar ons nationaal vrouwenelftal op een groot tornooi. Maar weinigen die het van dichterbij volgen dan Imke Courtois (34). Bij elke match van haar ex-collega’s zit ze als commentator in de tribune. “Ik strijd graag voor het vrouwenvoetbal. Tien jaar geleden was dat onbegonnen werk.”
  [naar artikel]
 2. “In Zweden gelooft niemand in een stunt van de Red Flames, maar het hoeft hier nog niet te eindigen voor de Belgen” (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Red Flames moesten zichzelf deze week af en toe eens in de wang knijpen, maar vanavond staan ze effectief in de kwartfinales van het EK. Voor het eerst in hun geschiedenis. Toernooi geslaagd? Op papier wel, maar de Flames willen nu ook naar de halve finales. De Zweden letten ondanks het niveauverschil dus toch maar beter op
  [naar artikel]
 3. Red Flames nemen afscheid van stoppende Imke Courtois: “We zullen je missen!” (26/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Imke Courtois (29), de bekendste analiste van België, is niet langer actief als voetbalster. Het EK in Nederland met de Red Flames was haar laatste wapenfeit. Courtois wil zich meer toeleggen op haar doctoraat én haar leven buiten de sport. De Red Flames namen op Twitter afscheid van hun goedlachse verdedigster: “We zullen je missen!”
  [naar artikel]
 4. Red Flames nemen afscheid van stoppende Imke Courtois: “We zullen je missen!” (26/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Imke Courtois (29), de bekendste analiste van België, is niet langer actief als voetbalster. Het EK in Nederland met de Red Flames was haar laatste wapenfeit. Courtois wil zich meer toeleggen op haar doctoraat én haar leven buiten de sport. De Red Flames namen op Twitter afscheid van hun goedlachse verdedigster: “We zullen je missen!”
  [naar artikel]
 5. Honger van Limburgse Flames is nog niet gestild: “Er liggen kansen tegen Zweden” (20/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nog geen grote euforie in het kamp van de Red Flames. Mogelijk komt die er wel als ze ook Zweden, de nummer twee op de wereldranglijst, in de kwartfinale van het EK kunnen verslaan. “Er zijn mogelijkheden want ze hebben ook mindere punten”, denkt de Hasseltse Davina Philtjens.
  [naar artikel]
 6. Imke Courtois ontgoocheld over afscheid bij Red Flames (16/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Imke Courtois, op dit moment op meerdere tv-zenders analiste bij voetbalwedstrijden, is teleurgesteld over haar afscheid van het actieve voetbal.
  [naar artikel]
 7. Imke Courtois wil "drie perfecte wedstrijden spelen" in Nederland (14/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De afscheidnemende Imke Courtois staat met de Red Flames aan de vooravond van hun eerste deelname aan het EK vrouwenvoetbal, dat overmorgen in
  [naar artikel]
 8. Sabine Appelmans relativeert kritiek op Imke Courtois in ‘Tokio 2020’: “Muggenzifterij. Ze doet dat wel perfect” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokio Live’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans. “Ik heb na mijn profcarrière als tennisster ook bakken kritiek over mij heen gekregen toen ik aan de slag ging bij de openbare omroep. Ach, Imke kan daar wel tegen.”
  [naar artikel]
 9. Hebben supermarkten te veel macht? Voedingsbedrijven getuigen anoniem: “Het is David tegen Goliath” (16/09/2022 - VRT NWS)
  De hoge energiefactuur en de stijgende prijzen van grondstoffen zorgen voor kopzorgen bij de Belgische voedingsproducenten. Veel bedrijven zien hun productiekosten ontploffen, maar kunnen die niet doorrekenen. In Terzake trekken drie bedrijven anoniem aan de alarmbel, uit schrik voor een boycot door de supermarkten: “Het is David tegen Goliath, we zijn hopeloos verloren tegen hun macht”.
  [naar artikel]
 10. REACTIES. Ontgoocheling is groot bij de Red Flames: “Dit komt hard aan, maar we hebben getoond wat we waard zijn” (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Flames hebben ervoor gevochten, maar stunten lukte net niet tegen topfavoriet Zweden. Ondanks de sterke prestatie, was de teleurstelling toch groot na een doelpunt in de slotminuut. “Dat maakt het extra zuur”, aldus doelvrouw Nicky Evrard.
  [naar artikel]
 11. REACTIES. Ontgoocheling is groot bij de Red Flames: “Dit komt hard aan, maar we hebben getoond wat we waard zijn” (23/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Flames hebben ervoor gevochten, maar stunten lukte net niet tegen topfavoriet Zweden. Ondanks de sterke prestatie, was de teleurstelling toch groot na een doelpunt in de slotminuut. “Dat maakt het extra zuur”, aldus doelvrouw Nicky Evrard.
  [naar artikel]
 12. David tegen Goliath in bekerfinale basketbal, maar Kangoeroes Mechelen gelooft erin: “Op correcte manier oorlog aangaan” (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagmiddag (15.15 uur in Paleis 12 in Brussel) staan Oostende en Kangoeroes Mechelen tegenover elkaar in de finale van de Beker van België. Met Oostende als torenhoog favoriet. Slokop het voorbije decennium met negen landstitels en zes bekertrofeeën. De Gjergja en Djordjevic-hegemonie, zeg maar. Maar Mechelen verschijnt met vertrouwen aan de opworp. “Een kangoeroe maakt soms rare sprongen.”
  [naar artikel]
 13. LIVE. Verrassing in de basiself bij Flames: geen Elena Dhont, maar wel extra middenvelder (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Er staat onze Red Flames een afspraak met de geschiedenis te wachten. In hun kwartfinale nemen de Belgen het op tegen Zweden, de nummer twee op de wereldranglijst. Moeilijk, maar niet onmogelijk. Volg alles over België-Zweden bij ons op de voet.
  [naar artikel]
 14. Strijdend ten onder: Red Flames vechten als leeuwinnen, maar moeten toch hoofd buigen tegen Zweden (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Red Flames zijn er niet in geslaagd om te stunten tegen topland Zweden. Onze nationale voetbalvrouwen hielden lang stand, maar moesten uiteindelijk toch het hoofd buigen na een doelpunt in het absolute slot van de wedstrijd.
  [naar artikel]
 15. Sabine Appelmans fileert de kritiek op Imke Courtois in ‘Tokio 2020’: “Herkenbare muggenzifterij” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokio Live’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans, die Imke een hart onder de riem steekt en terugblikt op haar eigen storm van kritiek. “Na een te korte opleiding werd ik veel te snel voor de leeuwen gegooid.”
  [naar artikel]
 16. Bistro HLN met Sporza-anker Imke Courtois: “Je wordt er niet gelukkig van om ‘achterlijke hoer’ genoemd te worden. Hoe belachelijk ook, het raakt je toch altijd.” (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Imke Courtois (34) begint haar tweede sportzomer als presentatrice. Op Sporza doet de altijd vrolijke ex-voetbalster het WK-vrouwenvoetbal en de European Championships. In Bistro HLN laat ze ook andere kanten van zichzelf zien. “Wat ik doe, heeft weinig betekenis, vind ik.”
  [naar artikel]
 17. LIVE. Flames komen beter in de wedstrijd, echte kansen blijven voorlopig uit (14/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Red Flames nemen het vandaag op het EK voor vrouwen op tegen topland Frankrijk. De Fransen zijn duidelijk favoriet, maar bondscoach Ives Serneels blijft strijdvaardig: “We moeten het hen zo moeilijk mogelijk maken.” Volg op deze pagina de aanloop naar de match en natuurlijk het duel zelf op de voet.
  [naar artikel]
 18. Club Brugge en Borussia Dortmund ontleed: het is morgen David tegen Goliath (maar David won al twee keer) (17/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge start zijn CL-campage met een knalaffiche tegen een Duitse grootmacht. Is het wat David tegen Goliath, dinsdag? Ja, als je de clubs...
  [naar artikel]
 19. Sabine Appelmans fileert de kritiek op Imke Courtois in ‘Tokyo 2020’: “Herkenbare muggenzifterij” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokyo 2020’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans, die Imke een hart onder de riem steekt en terugblikt op haar eigen storm van kritiek. “Na een te korte opleiding werd ik veel te snel voor de leeuwen gegooid.”
  [naar artikel]
 20. Imke Courtois kruipt naast Aster Nzeyimana in het commentaarhok voor EK vrouwenvoetbal (08/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het EK vrouwenvoetbal ging deze week van start, en voor het eerst zendt VRT alle wedstrijden live uit op tv. Vrijdagavond speelt Spanje tegen Finland en is het aan oudgediende Geert Heremans om commentaar te geven. Zodra de Red Flames het veld betreden, nemen Aster Nzeyimana (28) en Imke Courtois (34) de microfoon over.
  [naar artikel]
 21. COLUMN. De Belgische uitblinker op het WK voetbal voor mannen is Imke Courtois, nochtans onmiskenbaar een vrouw (06/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onze beste man op het WK voetbal is een vrouw, stelt columnist Jan Segers vast. “Jan Mulder (77) omschrijft zijn correspondentie met Imke Courtois (34) als ‘95 procent platonisch’. Maar tijdens dit WK zit niet Jan naast Imke, wel zijn zoon Youri (53). Kruisen hun blikken elkaar, dan vraag je je onwillekeurig af: hoeveel procent platonisch? Mooie televisie is dat.”
  [naar artikel]
 22. LIVE RED FLAMES. Zweedse media en fans geloven amper in kansen Flames, ondanks corona-perikelen: “Uitschakeling zou een fiasco zijn” (21/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Historisch. Zo kunnen we de kwalificatie van onze Red Flames voor de kwartfinales van het EK het best samenvatten. Ook financieel doet België een goede zaak. Een plaats in de kwartfinales levert 205.000 euro op. Bij de tegenstandster gaat nu echter wel het corona-alarm af. Mis hier niets in aanloop naar de historische kwartfinale van de Red Flames tegen Zweden!
  [naar artikel]
 23. Imke Courtois kreeg toch haar afscheidswedstrijd in Diksmuide (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdagavond tijdens de warmste voetbalmarathon van KSVD Jeugd Diksmuide, kreeg voetbalster Imke Courtois dan toch haar afscheidsmatch. “In juli...
  [naar artikel]
 24. Imke Courtois heeft geweldige comeback op degoutante selfiefans (11/12/2018 - Metro)
  Ex-Red Flames-voetbalster Imke Courtois heeft twee Chelsea-fans op hun plaats gezet nadat ze een selfie met haar op Instagram plaatsten en er een walgelijk bijschrift aan toevoegden. Zaterdag zetelde Imke Courtois als analiste bij Play Sports voor de wedstrijd Chelsea-Manchester City. Twee Chelsea-fans uit het publiek vroegen een selfie met haar en plaatsten die vervolgens op hun Instagram met de respectloze woorden “Imke Courtois is een hoer”, zo lezen we op voetbalprimeur.be. Scherpe reactie De 30-jarige voormalige voetbalster uit Leuven kwam de Instagrampost tegen en reageerde assertief: “Zelfs hoeren zijn vriendelijk genoeg om met hun grootste fans op de foto te gaan. Dat is dan 250 euro”. Foto: voetbalprimeur.be Lees ook : Hazard en Chelsea smeren Man City eerste competitienederlaag aan Het bericht Imke Courtois heeft geweldige comeback op degoutante selfiefans verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Nieuwe uitdaging voor Imke Courtois, ex-Red Flame wordt bestuurder bij Voetbal Vlaanderen: “Ik heb er super veel zin in” (28/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Imke Courtois gaat aan de slag als onafhankelijk lid binnen het Bestuur van Voetbal Vlaanderen.
  [naar artikel]
 26. Imke Courtois, Ine Beyen en Tess Elst kleuren opvallend vrouwelijke VRT-sportzomer: “Kwaliteit moet voorop staan” (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrouwen boven deze zomer bij de VRT. In de rijkgevulde sportzomer maken dames straks op én naast het veld de dienst uit. “Het zou alleen maar mooi zijn als zo meer meisjes gaan sporten of journalistiek studeren”, vertellen Sporza-gezichten Imke Courtois (34), Ine Beyen (35) en Tess Elst (31).
  [naar artikel]
 27. Oh nee! Flames gaan strijdend ten onder tegen Zweden in extra tijd: 1-0 (22/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Red Flames zijn er niet in geslaagd om te stunten tegen topland Zweden. Onze nationale voetbalvrouwen hielden lang stand, maar moesten uiteindelijk toch het hoofd buigen na een doelpunt in het absolute slot van de wedstrijd.
  [naar artikel]
 28. Imke Courtois krijgt dan toch Panini-sticker: "Zal ze in winkel gaan leggen" (14/06/2017 - Sporza)
  Voor het eerst heeft Panini een stickeralbum voor het EK voor vrouwen. Red Flame Imke Courtois kreeg geen plaatsje in het boek, maar Sporza gaf haar nu toch een eigen sticker.
  [naar artikel]
 29. Tessa Wullaert, Imke Courtois en andere Red Flames bezorgen G-ploeg unieke ervaring (12/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De G-vrouwenvoetbalploeg van Gullegem heeft gisteravond een wedstrijd mogen spelen tegen de Red Flames, de nationale vrouwenvoetbalploeg. "Een
  [naar artikel]
 30. Kapitein Tessa Wullaert kijkt uit naar match tegen Zweden: “Het is onwerkelijk dat wij in de kwartfinale staan. Want soms is het echt David tegen Goliath” (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De vanzelfsprekendheid waarmee Tessa Wullaert (29) soms over het hoofd gezien wordt als er gezocht wordt naar uitblinkers valt op. Wie haar minder aan het werk ziet, onderstreept daardoor vaker hoe goed ‘Woe-lart’, zoals ze in Engeland zeggen, wel is. “Ik zie voorlopig geen nieuwe Wullaert opstaan.”
  [naar artikel]
 31. Imke Courtois: "Denk dat Coucke beslissing niet juist heeft ingeschat" (10/05/2018 - Sporza)
  Beroering in vrouwenvoetballand gisteren: kampioen Anderlecht was 's ochtends opgedoekt, maar stond op uit de doden. "Er moet toch iets gebeurd zijn", zegt Imke Courtois.
  [naar artikel]
 32. Bistro HLN met Sporza-anker Imke Courtois: “Genieten en laten genieten, dat zie ik als mijn belangrijkste taak in het leven” (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Imke Courtois (34) begint haar tweede sportzomer als presentatrice. Op Sporza doet de altijd vrolijke ex-voetbalster het WK-vrouwenvoetbal en de European Championships. In Bistro HLN laat ze ook andere kanten van zichzelf zien. “Wat ik doe, heeft weinig betekenis, vind ik.”
  [naar artikel]
 33. Ives Serneels blikt vooruit naar kwartfinale tegen Zweden: “We gaan geen gemakkelijke wedstrijd tegemoet”, Vanhaevermaet gelooft in eigen kansen (21/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  jhjh De Red Flames hebben met hun kwalificatie voor de kwartfinales van het EK in Engeland het vooropgestelde doel bereikt. Vrijdagavond starten ze tegen toernooifavoriet Zweden als underdog, beseft bondscoach Ives Serneels.
  [naar artikel]
 34. Zweedse bondscoach is op zijn hoede voor Red Flames: “België lijkt van alle landen het meest op een clubteam” (21/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zweden start vrijdagavond in de kwartfinale van het EK tegen België als uitgesproken favoriet. De nummer twee op de FIFA-ranking geldt als een van de grootste kanshebbers op de Europese titel terwijl in het kamp van de Red Flames de kwalificatie voor de knock-outfase als grote doel werd gesteld.
  [naar artikel]
 35. Imke Courtois: "Als je deze 5 boeken leest, word je een nieuw mens" (29/04/2018 - Sporza)
  Voetballers en voetbalsters houden niet alleen van voetbal. Imke Courtois analyseert graag wedstrijden, maar is ook een lettervreter.
  [naar artikel]
 36. Het origineelste EK-lied tot nu toe is een ode aan...Imke Courtois: “We snakken ernaar om haar tijdens de rust te zien” (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Laat maar komen, dat EK. Niet voor het voetbal, maar voor Imke Courtois.” Ziedaar het doodsimpele refrein van het liedje van Steve Buxus en De Motten. De man achter de groep is Peter Slabbynck, de zanger van de legendarische Brugse band Red Zebra.
  [naar artikel]
 37. Red Flames gaan vol voor zes op zes in belangrijk tweeluik richting WK: “Natuurlijk willen we een statement maken” (18/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Red Flames (FIFA-19) kijken donderdag in de WK-kwalificatie Kosovo (FIFA-115) in de ogen, maar de nadruk ligt toch vooral op de clash tegen groepsfavoriet Noorwegen (FIFA-12). “We willen twee keer winnen”, klinkt het vol vertrouwen bij bondscoach Ives Serneels en speelsters Janice Cayman en Tessa Wullaert.
  [naar artikel]
 38. De Bruyne of Courtois? “Prachtig hoe Thibaut naar een hoek zweeft, maar ik geniet toch meer van Kevin” (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee Belgen in de halve finale van de Champions League tegenover elkaar. Dan is het lastig kiezen, ook voor onze analisten in de VTM-studio. Thibaut Courtois of Kevin De Bruyne? Jan Mulder: “Ik ben een voetballiefhebber. Courtois zie ik graag naar de hoek zweven. Prachtig. Maar ik zie toch liever een voetballer. Daar kan ik niets aan doen. Ik gun ze het allebei, maar ik kan meer genieten van De Bruyne.”
  [naar artikel]
 39. Imke Courtois: "Vanavond voor 7.000 fans spelen is een nieuwe druk" (20/09/2016 - Sporza)
  De Red Flames nemen het om 19u in Leuven op tegen Engeland, in de slotmatch van de EK-voorronde. Het EK-ticket hebben ze al, maar de vrouwen willen nu ook Engeland kloppen.
  [naar artikel]
 40. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: wat doet ex-zeilkampioene Evi Van Acker in de zomer? (13/08/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hen vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: zeilster Evi Van Acker.
  [naar artikel]
 41. MEDIAWATCHERS “Imke Courtois lijkt wel een excuustruus voor Sporza” (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK in Qatar draait op volle toeren en dat merk je ook op je televisiescherm. Je kan bij de openbare omroep koning voetbal moeilijk ontlopen en dus kijken ook onze Mediawatchers naar de wedstrijden en Villa Sporza. HLN-televisiejournaliste Desna Lespinoy vindt het een gemiste kans dat de studiotafels opnieuw vooral door mannen worden gevuld. “Imke Courtois mag dan wel presenteren, maar dan alleen wanneer weinig mensen kunnen kijken. Ze lijkt wel de excuustruus van Sporza”, aldus Lespinoy. Beluister de volledige aflevering van de HLN-podcast De Mediawatchers hierboven.
  [naar artikel]
 42. Veertig zonnepanelen en toch ziet bakker zijn energiefactuur verviervoudigen: “Wil deze kosten liever niet doorrekenen aan mijn klanten” (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bakkerij David in Londerzeel zit met de handen in het haar. De man heeft veertig zonnepanelen op zijn dak liggen en toch ziet hij zijn energiefactuur torenhoog stijgen. “Duizenden euro's extra gaat dit me kosten”, zucht de man. “En eerder waren ook al de prijzen van de grondstoffen gestegen.” Kan hij het zich nog veroorloven om die kosten niet door te rekenen aan zijn klanten?
  [naar artikel]
 43. Imke Courtois: 'Ik wil niet altijd die sterke vrouw zijn' (07/06/2019 - Knack)
  Als kind nam Imke Courtois ooit rilatine. Maar dan werd voetbal de grote uitlaatklep voor al haar prikkels. Zijn daar ondertussen bij gekomen: doctoreren, schilderen en wedstrijden analyseren op Sporza. 'Ik, een gelukskind? Misschien. Maar ik worstel met verdriet, angst en twijfel, zoals iedereen.'
  [naar artikel]
 44. MEDIAWATCHERS. “Tom Waes en Imke Courtois zijn de exportproducten naar Nederland” (05/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “De beste tv-producten die naar Nederland geëxporteerd worden, zijn Tom Waes en Imke Courtois. Imke zag je al evenveel opduiken in de Nederlandse WK-magazines als hier bij Sporza en Tom scoort goed met ‘Reizen Waes’.” Mark Coenegracht en Desna Lespinoy van HLN bespreken samen met Robin Vissenaekens het jaar 2022 en geven hun opiniërende mening. In de categorie import- en exportproduct scoren Evi Hanssen, maar ook de broertjes Coppens met ‘Code van Coppens’ goed. Zelfs de docusoap ‘De Verhulstjes’ werkt uitstekend in Nederland. Beluister de hele podcast en zie hieronder de onderwerpen die aan bod komen.
  [naar artikel]
 45. Geheimzinnige geraniumhater heeft het gemunt op bloemen van Imke: “Mocht de dader ze nu op de juiste manier snoeien…” (07/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Geheimzinnige Geraniumhater: het zou de titel van een strip van Suske en Wiske kunnen zijn, maar Imke Van Muylem (61) uit Sterrebeek wordt er wel door geterroriseerd. Sinds het begin van de zomer gaf de dader de bloemen op de vensterbanken van haar woning al meerdere keren een brutale snoeibeurt. “Ik wil dat het stopt, maar ik kan hiermee toch niet naar de politie?”, zegt Imke. Of moet de dader in de dierenwereld gezocht worden?
  [naar artikel]
 46. Imke Courtois praat over haar eerste liefde: “Hij was 18, ik 13” (23/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Over het liefdesleven van voetbalster en analiste Imke Courtois (30) kom je zelden of nooit iets te weten, maar daar brengt Bruno Wyndaele vanavond verandering in. Courtois vertelt dat ze liefst vijf jaar wachtte op haar eerste vriend, omdat hij achttien was en zij amper dertien toen ze verliefd op hem werd.
  [naar artikel]
 47. Imke Courtois praat over haar eerste liefde: “Hij was 18, ik 13” (23/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Over het liefdesleven van voetbalster en analiste Imke Courtois (30) kom je zelden of nooit iets te weten, maar daar brengt Bruno Wyndaele vanavond verandering in. Courtois vertelt dat ze liefst vijf jaar wachtte op haar eerste vriend, omdat hij achttien was en zij amper dertien toen ze verliefd op hem werd.
  [naar artikel]
 48. Imke Courtois heeft het moeilijk met vergankelijkheid: "Vreselijk hoe ik mijn ouders nu ouder zie worden" (23/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond is Imke Courtois te gast In 'Het zomert met' op één. Bruno Wyndaele leert de romantische kant van de voetbalanalist kennen - Imke vertelt...
  [naar artikel]
 49. Imke Courtois stopt na EK met voetballen: "Ik moest een keuze maken" (12/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Red Flame Imke Courtois hangt deze zomer haar voetbalschoenen aan de haak. Dat laat ze optekenen in Het Nieuwsblad. De 29-jarige Courtois, zowat
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy