De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Belangenvereniging CAFE eist excuses van overheid en waarheidscommissie over illegale adopties uit Zuid-Korea

Het Laatste Nieuws

26/07/2022 - 10:53

De belangenvereniging Critical Adoptees Front Europe (CAFE) eist officiële excuses van de overheid, nu er beelden zijn opgedoken van Zuid-Koreaanse kinderen die compleet overstuur in ons land aankomen, om overhandigd te worden aan hun adoptieouders. Ook wil CAFE dat er een commissie wordt opgericht. Dat berichten de kranten van Mediahuis dinsdag.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. MR vraagt onderzoek naar illegale adopties in België (24/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  MR-Kamerlid Michel De Maegd vraagt de regering om het bestaan van illegale adopties in België te erkennen en na te denken over een slachtofferstatuut voor de kinderen in kwestie. Volgens De Maegd zijn wel honderden families in België onbewust betrokkenen bij illegale adopties, daarom is er onderzoek nodig, vindt hij.
  [naar artikel]
 2. Niet geheim, wel vergeten: repo's uit 1976 en 1981 over adoptie in Azië bieden inkijk in (illegale) praktijken van toen (26/07/2022 - VRT NWS)
  Critical Adoptees Front Europe (CAFE), een belangenvereniging van mensen die zijn geadopteerd, vertoont in september en oktober een vergeten aflevering van "Panorama" uit 1976 over adoptie van kinderen uit Azië en een reportage uit 1981 specifiek over adoptie van kinderen uit Zuid-Korea. CAFE nodigt iedereen die is geadopteerd uit te komen kijken in de hoop hen zo een inkijk in hun eigen, soms duistere adoptiegeschiedenis te geven.
  [naar artikel]
 3. Lahbib contacteerde ministers van onder meer India en Chili over illegale adopties (11/09/2023 - Knack)
  Minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib heeft contact gehad met haar collega-ministers in Ethiopië, India, Chili, Guatemala, Colombia, Congo en Zuid-Korea in verband met mogelijke illegale adopties. Dat heeft ze maandag verklaard bij een ontmoeting met organisaties die geadopteerde mensen vertegenwoordigen. De minister gaf de organisaties een stand van zaken rond het onderzoek naar de adopties. Dat was gevraagd in een resolutie die vorig jaar werd aangenomen in de Kamer. Zo wordt er onder meer gezocht in de archieven van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken naar sporen van illegale adopties. Ook de Belgische consulaire posten in verschillende landen worden bij het onderzoek betrokken. Zij sturen hun archieven naar Brussel, waar ze worden geanalyseerd. ‘We moeten er alles aan doen om de betrokken personen de waarheid over hun afkomst te kunnen vertellen’, stelt de minister maandag. Er zouden de voorbije zeventig jaar adopties zijn uitgevoerd na ontvoeringen of met gesmokkelde kinderen, was te lezen in de resolutie van juni vorig jaar. Als dat wordt bevestigd in het onderzoek, vraagt de Kamer dat België officieel zou erkennen dat dergelijke adopties hebben plaatsgevonden. De slachtoffers moeten hulp krijgen in hun zoektocht naar hun biologische verwanten. Afhankelijk van de uitkomst van het onderzoek, kan de Kamer later eventueel nog beslissen om een onderzoekscommissie op te richten. The post Lahbib contacteerde ministers van onder meer India en Chili over illegale adopties appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 4. VS-president Trump kiest eindelijk ambassadeur voor Zuid-Korea: admiraal Harry Harris, commandant in de Stille Oceaan (19/05/2018 - VRT NWS)
  Als de Senaat de benoeming goedkeurt, heeft de VS opnieuw een ambassadeur in Seoel. Meer dan een jaar lang was er geen Amerikaanse ambassadeur bij Zuid-Korea en dat tijdens een erg cruciale fase. Intussen eist Noord-Korea dat Zuid-Korea 12 vluchtelingen terugstuurt.
  [naar artikel]
 5. Dewael pleit voor waarheidscommissie over koloniaal verleden (12/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Kamervoorzitter Patrick Dewael (Open Vld) wil een waarheidscommissie vormen om “in het reine te komen met het koloniale verleden”. Die zou zich onder andere moeten buigen over de vraag naar excuses.
  [naar artikel]
 6. Zuid-Korea eist 32,3 miljoen euro van Noord-Korea voor het opblazen van gemeenschappelijk kantoorcomplex (14/06/2023 - VRT NWS)
  Zuid-Korea start een rechtszaak tegen aartsrivaal Noord-Korea, omdat die laatste in 2020 een kantoorcomplex voor samenwerkingen opblies. Het is de eerste keer dat de Zuid-Koreaanse regering gerechtelijke stappen neemt tegen haar noorderbuur.
  [naar artikel]
 7. ‘Adoptie uit het buitenland is altijd al omstreden geweest’ (14/09/2023 - De Standaard)
  Historica Chiara Candaele behaalde zopas haar doctorstitel met een proefschrift over transnationale adopties. ‘Vanaf het begin was er kritiek. Over adopties uit Vietnam en Zuid-Korea in de jaren 70 was er óók al onrust.’
  [naar artikel]
 8. Nederlands Ministerie van Justitie verzweeg tientallen illegale adopties in de jaren 80: “Het was dweilen met de kraan open” (04/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse Ministerie van Justitie heeft in de jaren 80 illegale adopties uit Brazilië verzwegen. In een strafrechtelijk onderzoek bleven...
  [naar artikel]
 9. BEKIJK - Vrouw van Belgische ambassadeur in Zuid-Korea deelt slaag uit aan winkelbediende, ambassadeur biedt excuses aan (22/04/2021 - VRT NWS)
  De Belgische ambassadeur in Zuid-Korea verontschuldigt zich voor de slagen die zijn vrouw heeft uitgedeeld aan twee winkelbedienden in Seoel. Beelden van het incident zijn uitgezonden op de televisie in Zuid-Korea.
  [naar artikel]
 10. Noord-Korea geeft Zuid-Korea tóch de schuld van doden ambtenaar (30/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Noord-Korea heeft de schuld voor het doodschieten van een Zuid-Koreaanse overheidsfunctionaris die mogelijk wilde overlopen naar het noorden alsnog bij Seoel neergelegd. Eerder maakte dictator Kim Jong-un juist nog zijn excuses voor het doden van de man door Noord-Koreaanse troepen. Het incident zorgde voor veel verontwaardiging in Zuid-Korea.
  [naar artikel]
 11. Noord-Korea eist vrachtschip terug van VS (14/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Noord-Korea eist het vrachtschip terug dat enkele dagen terug door de VS werd ingenomen. Pyongyang spreekt vandaag van “een illegale daad”.
  [naar artikel]
 12. Zuid-Korea wil een einde maken aan een aloude voedingsgewoonte (27/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Zuid-Korea wil een einde maken aan een aloude voedingsgewoonte Het wordt misschien tijd om in Zuid-Korea de consumptie van hondenvlees te verbieden. Dat heeft de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in gezegd na een gesprek met premier Kim Boo-kyum over de inspanningen van de overheid om de situatie van achtergelaten dieren aan te pakken en de plannen om het verplicht registratiesysteem voor honden te verbeteren. In […] Lees dit artikel: Zuid-Korea wil een einde maken aan een aloude voedingsgewoonte
  [naar artikel]
 13. Kamer eist onderzoek naar illegale adopties in België (09/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Kamer vraagt de regering om een onderzoek te voeren naar gevallen van illegale adoptie in ons land, sinds halverwege de vorige eeuw. Dat blijkt uit een resolutie die donderdag unaniem werd goedgekeurd. Het zou vooral gaan om kinderen uit Guatemala, Chili, Sri Lanka en India.
  [naar artikel]
 14. Scouts vertrekken naar Jamboree in Zuid-Korea: “Noodweer teistert het land, maar de overheid neemt beschermende maatregelen” (19/07/2023 - Gazet van Antwerpen)
  50.000 scouts en gidsen uit 170 landen komen van 1 tot 12 augustus samen in Zuid-Korea, waar de 25ste Word Scout Jamboree plaatsvindt. Maar Zuid-Korea wordt op dit ogenblik geteisterd door noodweer, dat natuurrampen veroorzaakt. “De Zuid-Koreaanse overheid neemt uitgebreide maatregelen om onze veiligheid te garanderen”, zegt Jan Van Reusel van Scouts & Gidsen Vlaanderen.
  [naar artikel]
 15. Schotse premier biedt langverwachte excuses aan voor jarenlange gedwongen adopties (22/03/2023 - VRT NWS)
  De Schotse premier Nicola Sturgeon heeft haar excuses aangeboden voor de gedwongen adopties van kinderen van alleenstaande moeders in de jaren 50, 60 en 70. Meer dan 60.000 moeders moesten hun baby's ter adoptie afstaan omdat ze niet getrouwd waren. De premier biedt haar langverwachte excuses aan in naam van de Schotse regering. Dat doet ze in haar laatste week als premier.
  [naar artikel]
 16. Zuid-Korea eist Japanse schadevergoeding voor seksslavernij (07/04/2019 - De Morgen)
  De gedwongen prostitutie van Zuid-Koreaanse vrouwen in Japanse soldatenbordelen tijdens de Tweede Wereldoorlog overschaduwt weer de relaties tussen Seoel en Tokio. Zuid-Korea wil dat Japan een schadevergoeding betaalt aan de overlevenden van de seksslavernij.
  [naar artikel]
 17. Parket Zuid-Korea eist aanhouding oud-presidente opdat ze geen bewijzen zou vernietigen (27/03/2017 - Knack)
  In Zuid-Korea heeft het openbaar ministerie maandag aan een rechtbank gevraagd om een arrestatiebevel uit te vaardigen voor de afgezette presidente Park Geun-hye.
  [naar artikel]
 18. Zuid-Korea legt opnieuw tanker aan de ketting wegens illegale smokkel van olie naar het noorden (31/12/2017 - VRT NWS)
  Het is al de tweede keer dat Zuid-Korea tankers vasthoudt die op zee olie zouden hebben overgepompt op Noord-Koreaanse schepen. De Verenigde Naties hebben onlangs een beperkt olie-embargo opgelegd aan het communistische regime in Noord-Korea.
  [naar artikel]
 19. Japan verwijdert Zuid-Korea van lijst van betrouwbare handelspartners (02/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Japanse overheid heeft Zuid-Korea vrijdag verwijderd van een “witte lijst” met betrouwbare handelspartners. De beslissing komt er op een moment dat de relaties tussen beide landen moeilijker worden vanwege compensaties voor dwangarbeid tijdens de oorlog. Zuid-Korea liet al weten hard te zullen reageren op de beslissing.
  [naar artikel]
 20. Noord-Korea verbreekt communicatie met Zuid-Korea na "propagandaballonnen" (09/06/2020 - VRT NWS)
  Noord-Korea verbreekt alle communicatie met zijn buurland Zuid-Korea. Het land doet dat uit onvrede met de propaganda die Zuid-Korea via luchtballonnen verspreidt in het noorden. Als Zuid-Korea daar niet mee ophoudt, komen er nog meer maatregelen, dreigt het Noorden.
  [naar artikel]
 21. Noord-Korea zet klok gelijk met Zuid-Korea (05/05/2018 - VRT NWS)
  Noord-Korea heeft zijn klokken vannacht een half uur vooruit gedraaid. Daarmee zit Noord-Korea weer in dezelfde tijdzone als Zuid-Korea. Het toont de toenadering tussen beide Korea's aan.  
  [naar artikel]
 22. Korea-expert: "Gesprekken tussen Noord- en Zuid-Korea gevaarlijk" (09/01/2018 - VRT NWS)
  De gesprekken tussen Noord-Korea en Zuid-Korea drijven mogelijk een wig tussen Zuid-Korea en Amerika, zegt Korea-expert Remco Breuker van de universiteit Leiden. Volgens Breuker doet Zuid-Korea te veel toegevingen aan het Noorden.
  [naar artikel]
 23. Noord-Korea gaat pamfletten sturen naar Zuid-Korea (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Noord-Korea bereidt zich voor om op zijn beurt pamfletten op het Zuid-Koreaans grondgebied te droppen, zo meldden staatsmedia zaterdag. De spanningen tussen de Korea’s lopen weer hoog op nadat activisten vanuit Zuid-Korea eind mei ballonnen met pamfletten richting Noord-Korea hadden verstuurd.
  [naar artikel]
 24. Zuid-Koreaan waagt zich aan gevaarlijke en uitzonderlijke oversteek naar Noord-Korea (02/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een Zuid-Koreaan heeft de zwaarbewaakte grens met Noord-Korea overgestoken en is overgelopen naar het land van Kim Jong-un. Dat heeft het Zuid-Koreaanse leger gemeld. Het is onduidelijk of de persoon die illegale oversteek overleefd heeft.
  [naar artikel]
 25. Noord-Korea sluit verbindingskantoor met Zuid-Korea: komt er een einde aan de dooi? (22/03/2019 - VRT NWS)
  Vrij onverwacht heeft Noord-Korea zijn personeel weggetrokken uit een verbindingskantoor met Zuid-Korea. Blijkbaar verstrakt de houding van het regime in Pyongyang na de mislukte top met president Trump. Zuid-Korea maakt er nog geen drama van, maar de "dooi in Korea" is nu wel koeler.
  [naar artikel]
 26. Kiev beschuldigt Rusland van illegale adopties van Oekraïense kinderen (23/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Oekraïne heeft Rusland er dinsdag van beschuldigd illegale adopties te organiseren van Oekraïense kinderen die van bezette zones naar Rusland worden overgebracht. "Rusland blijft kinderen ontvoeren vanop het Oekraïense territorium en organiseert hun illegale adoptie door Russische burgers", aldus het Oekraïense ministerie van Buitenlandse Zaken in een mededeling.
  [naar artikel]
 27. Zuid-Korea onderzoekt mogelijke adoptiefraude: "Gaat ook over genocide, raciale zuivering, verwaarlozing en seksueel misbruik"  (08/12/2022 - VRT NWS)
  In Zuid-Korea gaat de overheid tientallen adoptiedossiers uit de jaren 1960 tot 1990 onderzoeken. Het gaat om adopties waar de kinderen zonder toestemming van de ouders weggehaald zouden zijn, om geadopteerd te worden door ouders in Europa en de VS. Ook het dossier van Yung Fierens wordt onderzocht. Zij werd in 1977 door een gezin uit België geadopteerd. "De klacht gaat over veel meer dan enkel adoptiefraude, het gaat over genocide, raciale zuivering, verwaarlozing en seksueel misbruik", vertelt ze in "De wereld vandaag" op Radio 1.
  [naar artikel]
 28. Cyberaanval op netwerken Zuid-Korea (12/04/2019 - De Morgen)
  Computerdeskundigen in Zuid-Korea vermoeden dat Noord-Korea verantwoordelijk is voor de crash van computernetwerken van drie grote Zuid-Koreaanse tv-stations en twee banken.
  [naar artikel]
 29. Zeldzaam gegeven: Zuid-Koreaan loopt over naar Noord-Korea (02/01/2022 - Express)
  Volgens Zuid-Korea heeft een onbekende persoon de zwaarbewaakte grens met Noord-Korea overgestoken op Nieuwjaarsdag. Het Zuid-Koreaanse leger merkte de persoon zaterdagavond aan de grens met Noord-Korea op met bewakingsapparatuur. Daarop stuurde Zuid-Korea een bericht naar Noord-Korea om de veiligheid van de onbekende persoon in kwestie te waarborgen. Noord-Korea beantwoordde het bericht op het moment van […]
  [naar artikel]
 30. Militaire oefeningen VS en Zuid-Korea gaan gewoon door in aanloop naar Korea-top (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De VS en Zuid-Korea beginnen op 1 april hun jaarlijkse militaire oefeningen in Zuid-Korea. Dit heeft het Amerikaanse ministerie van Defensie...
  [naar artikel]
 31. Zuid-Koreaan loopt over naar Noord-Korea (02/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een Zuid-Koreaan is de gedemilitariseerde zone die Noord- en Zuid-Korea van elkaar scheidt doorkruist en overgelopen naar Noord-Korea, meldt het Zuid-Koreaanse leger. Het is ongebruikelijk dat iemand van Zuid- naar Noord-Korea overloopt.
  [naar artikel]
 32. Trump in Zuid-Korea: meest symbolische bezoek van Aziëreis (07/11/2017 - VRT NWS)
  De Amerikaanse president Donald Trump bezoekt na Japan het tweede land op zijn rondreis door Azië. Tijdens de 24 uur in Zuid-Korea heeft hij belangrijke thema's aangestipt. De nucleaire dreiging van Noord-Korea en de handelsrelaties tussen de VS en Zuid-Korea.   
  [naar artikel]
 33. Zuid-Korea gaat computers van werknemers uitzetten omdat ze te lang werken (23/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De inwoners van Zuid-Korea horen bij de meest hardwerkende personen ter wereld. Ze werken zelfs zo lang en hard dat de overheid er paal en perk aan...
  [naar artikel]
 34. Zuid-Korea mag naar het WK voetbal, ook Syrië maakt nog kans (05/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zuid-Korea had dinsdag genoeg aan een 0-0 gelijkspel bij concurrent Oezbekistan om zich te verzekeren van een negende WK-deelname op rij. Zuid-Korea is het zevende land dat haar WK-ticket mag boeken.
  [naar artikel]
 35. Noord-Korea stuurt 12 gevechtsvliegtuigen naar grens met Zuid-Korea (06/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Noord-Korea heeft twaalf gevechtsvliegtuigen naar de buurt van de grens met Zuid-Korea gestuurd. Dat heeft het Zuid-Koreaanse persagentschap Yonhap onder aanhaling van het Zuid-Koreaanse leger bericht. Volgens de eerste inschattingen zouden die schietoefeningen gedaan hebben. Zuid-Korea stuurde als directe reactie dertig gevechtsvliegtuigen naar het grensgebied.
  [naar artikel]
 36. Congo-commissie moet ons land naar excuses leiden (13/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Koning Filip wacht op een “geschikt moment” vooraleer hij zich uitspreekt over de wandaden van zijn betovergrootoom Leopold II in Congo. Maar de politieke druk neemt toe om snel met excuses te komen voor dat koloniaal verleden. In het parlement komt er nu een waarheidscommissie.
  [naar artikel]
 37. Zuid-Korea, VS en Japan roepen VN-landen op om alle Noord-Koreanen naar huis te sturen (07/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Zuid-Korea, de Verenigde Staten en Japan hebben alle VN-landen vrijdag opgeroepen om Noord-Koreanen die in het buitenland werken, terug naar Noord-Korea te sturen. Ze financieren immers mee het illegale bewapeningsprogramma van dat land, luidt het.
  [naar artikel]
 38. Spanning op Koreaans schiereiland neemt toe: Zuid-Korea vuurt waarschuwingsschoten af na "duidelijke provocatie" door Noord-Korea (26/12/2022 - VRT NWS)
  De spanningen tussen Noord- en Zuid-Korea nemen toe nadat vijf Noord-Koreaanse drones de grens met Zuid-Korea overgestoken hebben. Een van de drones vloog zelfs helemaal naar de noordelijke kant van de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel. De luchtmacht van Zuid-Korea werd ingezet en er werden schoten gelost, maar ze slaagden er niet in om de drones neer te halen.
  [naar artikel]
 39. Al 33 doden door noodweer in Zuid-Korea, ook in Japan eist onweer slachtoffer (16/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Na de zware regenval en overstromingen van de voorbije dagen in Zuid-Korea is het dodental opgelopen tot 33. Dat maakte het ministerie van Binnenlandse Zaken zondag bekend. Tien mensen zijn nog vermist. Ook in Japan is door het noodweer iemand overleden.
  [naar artikel]
 40. [VIDEO] - Van Noord- naar Zuid-Korea ... en terug, "Zuid-Korea stelde teleur" (20/07/2017 - De Redactie)
  Op de Noord-Koreaanse televisie is een overloopster naar Zuid-Korea opgevoerd die vertelt hoe ongelukkig ze was met haar nieuwe leven in het zuiden. De politie van Zuid-Korea onderzoekt of ze werd ontvoerd door de Noord-Koreaanse geheime dienst.
  [naar artikel]
 41. Olympisch bestand: geen militaire oefeningen Zuid-Korea en VS tijdens Winterspelen (05/01/2018 - Sporza)
  Er lijkt een kortstondige olympische dooi aan de gang in Korea. De VS en Zuid-Korea houden alvast geen militaire oefeningen en Noord-Korea gaat in op de Zuid-Koreaanse gespreksvraag.
  [naar artikel]
 42. Noord-Korea dreigt met reactie op afweersysteem Zuid-Korea (11/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Noord-Korea heeft woedend gereageerd op plannen van aartsvijand Zuid-Korea om een nieuw raketafweersysteem te plaatsen. Het leger van de
  [naar artikel]
 43. Na Noord-Korea test ook Zuid-Korea raket (06/04/2017 - De Tijd)
  15:53 Een dag nadat de internationale gemeenschap de rakettest van Noord-Korea heeft gehekeld, doet Zuid-Korea exact hetzelfde.
  [naar artikel]
 44. Vlaanderen stopt met adopties uit Vietnam: “Onvoldoende garanties om wanpraktijken uit te sluiten” (14/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaanderen stopt met interlandelijke adopties uit Vietnam. Uit een eerste screeningsronde van vijf herkomstlanden blijkt dat er onvoldoende garanties zijn dat wanpraktijken met adopties uit Vietnam uitgesloten zijn, zo concludeert Vlaams minister van Volksgezondheid en Welzijn Hilde Crevits. Voor adopties uit Portugal, Colombia en Zuid-Afrika staat het licht wel op groen. Voor Kazachstan komt er een bijkomend bezoek ter plaatse. De screening van 15 andere herkomstlanden loopt nog.
  [naar artikel]
 45. Zuid-Korea geeft toestemming voor Pfizer-pil tegen coronavirus (27/12/2021 - Express)
  Zuid-Korea heeft toestemming gegeven voor een noodgebruik van Pfizer’s antivirale pillen gericht tegen Covid-19. De pil is de eerste in zijn soort die in Zuid-Korea wordt geïntroduceerd. Dat zei het Zuid-Koreaanse ministerie van Voedsel- en Drugsveiligheid op maandag. Zuid-Korea voerde vorige week weer strenge sociale beperkingen in nadat het land deze in november had versoepeld. […]
  [naar artikel]
 46. Kim Jong-un: "Noord-Korea is bereid om nucleaire wapens op te geven als veiligheid van regime wordt gegarandeerd" (06/03/2018 - VRT NWS)
  Noord-Korea en Zuid-Korea houden voor het eerst in meer dan 10 jaar een top, die zal doorgaan eind april, dat meldt het presidentieel bureau van Zuid-Korea. De mededeling komt er aan het einde van een tweedaags bezoek van een 10-koppige Zuid-Koreaanse delegatie in Noord-Korea om de spanningen tussen beide landen te verminderen.
  [naar artikel]
 47. Verdachte adopties in ons land: parket voert onderzoek naar alle adopties via Congolees weeshuis (10/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het federaal parket zal alle adopties via het omstreden Congolese weeshuis Tumaini herbekijken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws op basis van de woordvoerder van het federaal parket. Al in drie adopties is er sprake van verregaande fraude. Nu zullen ook de acht andere adopties uit het weeshuis van Julienne Mpemba onder de loep worden genomen.
  [naar artikel]
 48. Verdachte adopties in ons land: parket voert onderzoek naar alle adopties via Congolees weeshuis (10/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het federaal parket zal alle adopties via het omstreden Congolese weeshuis Tumaini herbekijken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws op basis van de woordvoerder van het federaal parket. Al in drie adopties is er sprake van verregaande fraude. Nu zullen ook de acht andere adopties uit het weeshuis van Julienne Mpemba onder de loep worden genomen.
  [naar artikel]
 49. Zuid-Korea heeft bemoedigende inflatiecijfers, maar centrale bank denkt nog niet aan renteverlagingen (03/05/2023 - Express)
  In het Westen zijn de ogen op de Fed gericht en wordt geanticipeerd op renteverhogingen, ondertussen heeft Zuid-Korea inflatiecijfers om jaloers op te zijn. In het nieuws: Rhee reageert op de inflatiecijfers van Zuid-Korea. In Zuid-Korea klokt de inflatie af op 3,7 procent, het laagste cijfer in 14 maanden. Zo bericht CNBC.  Plakken Handelsbalans (mah)
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy