De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Onze chef voetbal in Istanboel ziet dat hoerastemming bij Brugse bazen uitblijft: “Mooi zo, want met naïevelingen lachen Simeone en Conceição eens goed”

Het Laatste Nieuws

26/08/2022 - 07:41

Club Brugge kreeg wat het wou. En ook weer niet. Hun Champions Leaguegroep zit vol addertjes, zo ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier. En dus hoeft er niet euforisch worden gedaan. “Bart Verhaeghe draait al te lang mee in het (Europese) voetbal om te beseffen dat ploegen à la Atlético als geen ander voor een kater kunnen zorgen.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Sergio Conceição jongste coach bij laatste acht op kampioenenbal: "Hij is de nieuwe Simeone" (15/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Met zijn 44 jaar is Porto-coach Sergio Conceição de jongste trainer van alle kwartfinalisten in de Champions League. "Conceição, dat is een brok...
  [naar artikel]
 2. Emotionele taferelen bij Porto: trainer Conceição door dolle heen als zijn zoon (19) de winnende goal maakt (09/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Francisco Conceição zal zijn eerst goal als prof nooit meer vergeten. De 19-jarige zoon van Porto-trainer Sergio Conceição (ex-Standard) hielp zijn ploeg gisteren aan een zwaarbevochten 2-3 overwinning op Estroril. Het zorgde voor uitzinnige taferelen langs de kant.
  [naar artikel]
 3. “Hij is nog steeds de beste voetballer van de voorbije vijftien jaar in België”: terugblik op de Belgische jaren van Sergio Conceição (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Hij tackelde spelers, maakte ruzie, ging neus aan neus staan - hij zocht de grenzen op.” De Belgische jaren van Sergio Conceição. Als speler en als assistent-trainer. Een terugblik in het collectieve geheugen.
  [naar artikel]
 4. Een terugblik op de Standard-jaren van Porto-trainer Sergio Conceição: “Geen make-up, geen komedie! Sergio is een man uit één stuk” (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Hij tackelde spelers, maakte ruzie, ging neus aan neus staan - hij zocht de grenzen op.” De Belgische jaren van Sergio Conceição. Als speler en als assistent-trainer. Een terugblik in het collectieve geheugen.
  [naar artikel]
 5. Seraing versterkt zich met ... Sergio Conceição, zoon van ex-speler Standard (29/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Seraing heeft woensdag de komst van Sergio (Emanuel Fernandes da) Conceição aangekondigd. De verdediger draagt dezelfde naam als zijn vader, de voormalige Portugese middenvelder van onder meer Standard en huidige coach van FC Porto.
  [naar artikel]
 6. Boze Sergio Conceição verlaat na twee vragen de persconferentie (14/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  FC Porto-coach Sergio Conceição heeft zich niet van zijn mooiste kant laten zien op de persconferentie na de zware nederlaag tegen Club Brugge. De Portugees liep na twee vragen boos de zaal uit.
  [naar artikel]
 7. Boze Sergio Conceição verlaat na twee vragen de persconferentie (14/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  FC Porto-coach Sergio Conceição heeft zich niet van zijn mooiste kant laten zien op de persconferentie na de zware nederlaag tegen Club Brugge. De Portugees liep na twee vragen boos de zaal uit.
  [naar artikel]
 8. Onze chef voetbal over de Antwerpse overval bij klaarlichte dag: “Een jaar lang Valentijn, daar moet Van Bommel eens mee lachen” (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Racing Genk-Antwerp, dat was Wouter Vrancken tegen Mark van Bommel. Romantiek tegen pragmatiek ook volgens onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Voetbal kan mooi zijn. En onverbiddelijk. Soms in één en dezelfde match. Antwerp houdt de titelstrijd spannend, maar voor amusement rij je nog altijd beter naar Limburg.”
  [naar artikel]
 9. LIVE (21u). Hoefkens: “Porto staat onder druk, ze moeten een resultaat halen” - Conceição: “Druk maakt deel uit van onze dagelijkse werking” (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  • Champions League, tweede speeldag groep B • Club won met 1-0 van Leverkusen, Porto ultiem 2-1 boot in bij Atlético • Stadion: Do Dragão • Scheidsrechter: Anastasios Sidiropoulos (Gri)
  [naar artikel]
 10. Onze chef voetbal ziet dat de verjonging een proces van lange adem wordt: “2021 was geen grand cru-jaar” (16/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het begon mooi maar evolueerde gaandeweg naar een experimentele mik-mak waarin zelfs een poëet als Kevin De Bruyne geen orde kon brengen. Dus zal Roberto Martínez die twaalf maanden tot het WK goed kunnen gebruiken, zo ziet onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “2021 was alles bij elkaar geen grand cru-jaar. 2022 dient het jaar van het eerherstel te worden.”
  [naar artikel]
 11. “Wat als onze Rode Duivels dit WK met zoveel overgave hadden aangepakt?”: onze chef voetbal ziet hoe stuntend Marokko zijn bijnaam alle eer aandoet (06/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Passie kan mooi zijn. En onvergetelijk.” Onze chef voetbal is onder de indruk van Marokko, dat voor het eerst in de kwartfinales van een WK staat. “Hoe Marokko streed, was bewonderenswaardig. En ‘Bono’ moet nooit nog betalen als hij iets gaat eten.”
  [naar artikel]
 12. “Wat als onze Rode Duivels met zoveel overgave dit WK hadden aangepakt?”: onze chef voetbal ziet hoe stuntend Marokko zijn bijnaam alle eer aandoet (06/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Passie kan mooi zijn. En onvergetelijk.” Onze chef voetbal is onder de indruk van Marokko, dat voor het eerst in de kwartfinales van een WK staat. “Hoe Marokko streed had net iets bewonderenswaardig. ‘Bono’ moet nooit nog betalen als hij in Marokko iets gaat eten.”
  [naar artikel]
 13. Onze chef voetbal heeft een boodschap voor alle Barça-socio’s: “Superclubs als die van jullie vergaan niet” (09/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Barcelona is wat Milan en Arsenal zijn geweest. En een béétje wat RSC Anderlecht op Belgisch niveau vandáág is”, zo schrijft Stephan Keygnaert na de roemloze aftocht van Xavi en de zijnen, gisteravond in de Champions League. Onze chef voetbal schetst verder hoe dit Barça “geen probleem van deze of gene trainer, maar wel een probleem van kwaliteit is” en wat volgens hem “het begin van het einde was.”
  [naar artikel]
 14. “Scotty doesn’t know”: onze chef voetbal ziet hoe Parker er een zootje van maakt bij Club Brugge (19/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Club met een 2-2-gelijkspel tegen stadsgenoot Cercle nog goed weg kwam in de Brugse derby. En dat Scott Parker het niet meer lijkt te weten en volgende week écht wel aan de bak moet in de Slag om Vlaanderen tegen AA Gent. Onze chef voetbal Niels Poissonnier vraagt zich in zijn analyse af wat de Engelsman blauw-zwart nu al heeft bijgebracht. “De heimwee naar een jaar geleden wordt binnen Club dan ook met de dag groter.”
  [naar artikel]
 15. Onze chef voetbal ziet dat Anderlecht staat of valt met de uittredende Gouden Schoen: “Refaelov is dé dominante factor” (14/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  12 op 12. Anderlecht kan na de nieuwe zege tegen STVV met een goed gevoel op de bus naar Jan Breydel stappen, zo zag ook onze chef voetbal. En dat heeft paars-wit grotendeels te danken aan Lior Refaelov, nota bene ex-Club. “Zoveel jaar na zijn vertrek uit Olympia komt-ie zondag eens te meer door de grote poort terug.”
  [naar artikel]
 16. Onze chef voetbal ziet hoe Lukaku de verwachtingen opnieuw niet kan inlossen: “Die gemiste kopbal is veel kwalijker dan die missers tegen Kroatië” (11/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Twee Rode Duivels in de Champions League-finale, slechts één gelukkige. “Kevin is bezig aan een carrière om U tegen te zeggen”, ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier. “En het ergste is: mensen kijken er niet eens meer van op.” Romelu Lukaku zal dan weer niet goed geslapen hebben na zijn dure misser. “Hij gaat opnieuw moeilijke weken en maanden tegemoet. Weer een nachtmerrie in levende lijve beleefd.”
  [naar artikel]
 17. Porto-coach Conceiçao laat 19-jarige zoon in slot invallen en ziet hem alsnog cruciale winning goal maken (09/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Sergio Conceiçao is in België geen onbekende: de intussen 47-jarige Portugees speelde vroeger nog bij Standard, en werd er nadien zelfs nog assistent-trainer. Ondertussen is Conceiçao al sinds 2017 trainer van de Portugese topclub Porto, en zaterdagavond beleefde hij ongetwijfeld één van zijn hoogtepunten uit zijn trainerscarrière.
  [naar artikel]
 18. Onze chef voetbal ziet dat alleen kalmte Genk kan redden: “Ze hebben geen boefjes. Ga dan ook niet mee in een spel dat je niet beheerst” (08/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Racing Genk verloor gisteren de belangrijke topper op het veld van Antwerp en de leidersplaats, maar ook zichzelf. Het attractieve voetbal maakte plaats voor opgenaaid gedrag, zag onze chef voetbal. En net dat mag Genk niet laten gebeuren. “Zag u hoe Van Bommel in alle commotie steeds de sereniteit zelve bleef? En hoe hij zelfs geniepig moest lachen bij het zien van zoveel intensiteit? ‘He knows.’”
  [naar artikel]
 19. Gezin van Sergio Conceiçao belaagd na nederlaag tegen Club Brugge, Porto veroordeelt aanval (14/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De auto van het gezin van FC Porto-coach Sergio Conceição (ex-Standard) is dinsdagavond met stenen bekogeld na de 0-4 nederlaag van de Portugese club tegen Club Brugge in de Champions League, zo melden lokale media woensdag.
  [naar artikel]
 20. Onze chef voetbal ziet hoe het een belangrijke avond wordt, maar niét D-day is voor het Belgisch voetbal: “Topclubs, doe jullie job” (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Noem vandaag niet ‘D-day’ voor het Belgische voetbal. Een belangrijke avond is het echter wel. Onze chef voetbal ziet hoe Anderlecht en AA Gent snakken naar een Europees succesje en hoe Antwerp de hel moet ontketenen. “Onze topclubs beseffen dat ze zélf moeten instaan voor de weg naar boven.”
  [naar artikel]
 21. Onze chef voetbal ziet hoe de ogen meer dan ooit gericht zijn op Messi: “Hoe frappant zou het zijn als dat ene vakje op zijn palmares leeg blijft?” (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onze chef voetbal Niels Poissonnier ziet hoe de (voetbal)wereld dezer dagen vooral in de ban is van de queeste van Lionel Messi naar de heilige graal. Zet hij vanavond de volgende stap?
  [naar artikel]
 22. “Een échte testcase”: voor onze chef voetbal is match tegen de Mannschaft meer dan een gewone oefenpot (28/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Eindelijk nog eens een testcase”, aldus onze chef voetbal Niels Poissonnier over de oefenmatch van de Rode Duivels van vanavond tegen Duitsland. “Het hernieuwde enthousiasme dat vorige vrijdag in Stockholm het levenslicht zag, vraagt om een vervolg”, klinkt het. “Jonkies als Onana, Lukebakio en Lavia, hoe goed zijn ze op dít niveau tegen een grootmacht als Duitsland?”
  [naar artikel]
 23. Onze chef voetbal ziet hoe UEFA blaft in richting van België: “Bevreesd dat initiatief van Pro League tot sneeuwbaleffect zal leiden” (04/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze chef voetbal Stephan Keygnaert ziet hoe de UEFA de Belgische clubs onder druk zet door met uitsluiting van Europees voetbal te dreigen. “Big...
  [naar artikel]
 24. Fans bekogelen auto waar gezin van Porto-coach Conceiçao in zit met stenen na nederlaag tegen Club (14/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De auto van het gezin van FC Porto-coach Sergio Conceição (ex-Standard) is met stenen bekogeld na de 0-4 nederlaag van de Portugese club tegen Club Brugge in de Champions League, zo melden lokale media.
  [naar artikel]
 25. Onze chef voetbal ziet Union nóg maar eens stunten: “Durft iemand nog met zekerheid stellen dat een nieuwe sprookje onmogelijk is?” (02/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De PR-campagne van Royal Union Saint-Gilloise gaat doodleuk voort, zag onze chef voetbal aan Den Dreef. Een stuntzege tegen de Rangers doet dromen van de play-offs van de Champions League. Allen naar Glasgow!
  [naar artikel]
 26. Onze chef voetbal ziet Union nóg maar eens stunten: “Durft iemand nog met zekerheid stellen dat een nieuw sprookje onmogelijk is?” (02/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De PR-campagne van Royal Union Saint-Gilloise gaat doodleuk voort, zag onze chef voetbal aan Den Dreef. Een stuntzege tegen de Rangers doet dromen van de play-offs van de Champions League. Allen naar Glasgow!
  [naar artikel]
 27. Onze chef voetbal ziet Union nóg maar eens stunten: “Durft iemand nog met zekerheid stellen dat een nieuw sprookje onmogelijk is?” (03/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De PR-campagne van Royal Union Saint-Gilloise gaat doodleuk voort, zag onze chef voetbal aan Den Dreef. Een stuntzege tegen de Rangers doet dromen van de play-offs van de Champions League. Allen naar Glasgow!
  [naar artikel]
 28. Onze chef voetbal ziet dat Van Bommel voorlopig de zaken goed op orde heeft: “Maar de laatste horde wordt de moeilijkste” (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee van de drie hordes zijn genomen. Antwerp en Mark van Bommel staan in de play-offs van de Conference League, maar daar wacht de moeilijkste klus: Istanbul Basaksehir FK. “Hoe cool is de Great Old?”, vraagt onze chef voetbal Niels Poissonnier zich af.
  [naar artikel]
 29. Onze chef voetbal ziet dat Van Bommel voorlopig de zaken goed op orde heeft: “Maar de laatste horde wordt de moeilijkste” (11/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee van de drie hordes zijn genomen. Antwerp en Mark van Bommel staan in de play-offs van de Conference League, maar daar wacht de moeilijkste klus: Istanbul Basaksehir FK. “Hoe cool is de Great Old?”, vraagt onze chef voetbal Niels Poissonnier zich af.
  [naar artikel]
 30. Onze chef voetbal ziet kans op eerherstel voor Rode Duivels: “Martínez vindt dat wij glas halfleeg zien? Wel, doe ze nog maar eens vol” (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is vanavond aan de Rode Duivels om het teleurstellende EK (alvast gedeeltelijk) te doen vergeten. Eén keer winnen in Turijn – bij voorkeur straks tegen Frankrijk – zou voor sereniteit zorgen, zo ziet onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “Roberto Martínez is geschrokken van het plotse klimaat rond de Rode Duivels.”
  [naar artikel]
 31. “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is (13/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League, nieuwe wantoestanden in de tribunes. Dit weekend waren het opnieuw de vuurpijlen die langs alle kanten onze velden opvlogen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier stelt vast dat het product Belgisch voetbal niet ziek maar doodziek is. “Het wordt dringend tijd dat Parys zijn woorden inruilt voor daden. En met hem al onze (verongelijkte) profclubs en de overheid.”
  [naar artikel]
 32. “Van de verhoopte boost geen spoor”: onze chef voetbal ziet Anderlecht met een bang hart Europa in gaan (05/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tien dagen geleden danste het Lotto Park van vreugde. De succesvolle penaltyreeks zou voor een boost zorgen. Maar vandaag blijkt niets minder waar. Er was ook tegen OHL te weinig originaliteit bij Anderlecht, zo ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Het is even knap als triest dat Duranville toonde hoe het wel moet.”
  [naar artikel]
 33. “Eindelijk nog eens een test, straffer zullen we in de aanloop naar Qatar niet meer tegenkomen.”: onze chef voetbal kijkt uit naar nieuwe Derby der Lage Landen (03/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  België-Nederland, voor een uitverkochte Heizel. Onze chef voetbal ziet uitdagingen voor Eden, Romelu en Toby. En één zekerheid. “Thibaut Courtois zal er dit najaar staan. Daarvoor heeft hij de Nations League niet nodig.”
  [naar artikel]
 34. “Wat een zootje”: onze chef voetbal ziet zelfzucht en wantrouwen regeren op hoogste echelon van voetbalbond (19/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  The Royal Belgian Football Association. Of beter: de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Een federatie anno 2023 zonder volwaardige CEO en nu dus ook zonder voorzitter. Onze chef voetbal Niels Poissonnier ziet hoe er dringend rust moet komen in Tubeke. “(Bondscoach) Domenico Tedesco zal zich intussen ook wel afvragen in wat voor een voetbalbond hij is beland.”
  [naar artikel]
 35. Onze chef voetbal: “Door zijn alcoholverslaving moet Mannaert op zoek naar de beste versie van zichzelf” (17/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Uitgerekend Club Brugge en Anderlecht beginnen vandaag aan een nooit eerder meegemaakte week, waarin finaal hun lot in handen ligt van - hou u vast - KV Oostende, Cercle Brugge en een ex-coach...” Ook onze chef voetbal Niels Poissonnier ziet hoe onze twee meest gerenommeerde clubs “zelfs niet eens meer met hun rug tegen de muur staan.” En bij Club Brugge kwam bovendien ook nog de alcoholverslaving van Vincent Mannaert naar buiten.
  [naar artikel]
 36. Onze chef voetbal ziet Anderlecht op drempel van broodnodige Conference League staan: “Het is van moeten” (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond ontvangt Anderlecht het Nederlandse Vitesse in de heenwedstrijd van de laatste voorronde van de Conference League. Niet meteen het mooiste Europese toneel waar paars-wit ooit actief op was, maar onze chef voetbal ziet dat paars-wit de kwalificatie zó ontzettend nodig heeft. Zélfs in de kelder van het Europese voetbal. Om dat imago wat op te poetsen. “Want het alternatief is Europees dakloos zijn.”
  [naar artikel]
 37. Onze chef voetbal looft Leipzig-coach en ‘dirigent’ Julian Nagelsmann: “Hij bracht Simeone in verlegenheid” (13/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze chef voetbal Stephan Keygnaert zag hoe RB Leipzig zich verdiend heeft geplaatst voor de halve finales van de Champions League. De Duitse club...
  [naar artikel]
 38. “Vergeet die Hollandse school”: onze chef voetbal ziet hoe esthetiek en het systeem niet heilig zijn bij Van Bommel (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mark van Bommel was niet naar de Ghelamco Arena gekomen om de publieksprijs weg te kapen. Of het balbezit op te eisen. Want hij is niet het prototype van de Hollandse school, zo ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Een transformatie die je steeds vaker én bij wel meer van zijn landgenoten ziet.” Realisme boven idealisme - benieuwd of en waar de vlucht straks strandt.
  [naar artikel]
 39. Onze chef voetbal ziet hoe Anderlecht begint zoals het rampjaar is geëindigd: “Er is nog niets veranderd” (28/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Royal Sporting Club Anderlecht is begonnen waarmee het vorig seizoen was geëindigd: een nederlaag. Onze chef voetbal Niels Poissonnier ziet dat paars-wit nog altijd in hetzelfde bedje ziek is. “Wie dacht dat drie maanden bezinning, hard werk en wat transfers voor beterschap zouden zorgen, kwam bedrogen uit.”
  [naar artikel]
 40. Onze chef voetbal ziet dat Tedesco zijn nek uitsteekt: “Al jaren aan een stuk roept de natie om nieuw bloed. En dan zou het nu weer niet goed zijn?” (17/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn discours was rechtuit. En zijn selectie allesbehalve conservatief. Domenico Tedesco (37) schuwt de controverse niet - geen Trésor, noch Heynen -, maar houdt evenmin vast aan heilige huisjes. Axel Witsel heeft een probleem, ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier. Lees hieronder zijn analyse.
  [naar artikel]
 41. Onze chef voetbal ziet dat Duivels hun job -telkens weer- doen: “En dat is in moderne voetbal niet áltijd evident” (13/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Kazachstan ziet onze chef voetbal Stephan Keygnaert hoe Roberto Martínez opnieuw niks dan winst boekt. En stelt hij vast dat de bondscoach bezig...
  [naar artikel]
 42. Onze chef voetbal wijst op de ernst van de situatie: “Kan iemand De Bruyne eens wakkerschudden?” (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vijf voor twaalf. De Rode Duivels staan op de rand van de afgrond op het WK in Qatar, ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier. Het resultaat van een pijnlijke nederlaag tegen Marokko, waarin de bondscoach enkele vreemde keuzes maakte. “Martínez paste nadrukkelijk zijn systeem aan, om daarna in het wilde weg en bizar te beginnen wisselen. Typisch voor een coach onder druk.” En ook Kevin De Bruyne was weer verre van op z'n best...
  [naar artikel]
 43. Onze chef voetbal over de blauw-zwarte jojo: “Club Brugge schippert nog te veel tussen goed en slecht” (30/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge onder Ronny Deila staat nog steeds in de steigers. Dat bewees de 1-1 tegen KV Mechelen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier: “Het ene moment denk je: ‘Dat ziet er veelbelovend uit.’ Het daaropvolgende: ‘Hoe is het mogelijk?’ Club Brugge schippert nog te veel tussen goed en slecht. En dan heb je jongens die het (tevergeefs) proberen te forceren...”
  [naar artikel]
 44. Sérgio Conceiçao, ‘zoon van’, wil in België z’n eigen verhaal schrijven: “Als papa 30 matchen van ons gezien heeft, zal het veel zijn” (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op minder dan 5 kilometer van waar z’n vader destijds furore maakte, duikt in Seraing plots een nieuwe Sérgio Conceiçao (25) op. Opgegroeid in Luik, vloeiend Frans sprekend, en met dezelfde voetbalpassie op het veld. “Als je niet die goesting hebt om alles te winnen, waar ben je dan mee bezig?”
  [naar artikel]
 45. “Paul en Ria op de Champions Promenade in Monte-Carlo, hoe geweldig zou dat zijn?”: onze chef voetbal ziet cruciale tiendaagse (22/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste van twee “cruciale” weken voor onze Belgische clubs in Europa kondigt zich aan. Vanavond begint Antwerp aan zijn queeste richting de groepsfase van de Champions League. “Wie mondiaal naam en faam wil verwerven, moet op dinsdag of woensdag Europees spelen”, weet onze chef voetbal Niels Poissonnier.
  [naar artikel]
 46. Het kaartenhuisje is niet meer, ziet onze chef voetbal: “Élk compartiment is niet langer wat het ooit geweest is” (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maar liefst zes keer verloren de Rode Duivels sinds oktober 2021. Dat maakt evenveel nederlagen als overwinningen. “Die cijfers liegen er niet om”, vindt onze chef voetbal Niels Poissonnier. Lees hieronder zijn analyse.
  [naar artikel]
 47. Onze chef voetbal ziet dat het meteen D-day is voor blauw-zwart: “Dit is het rechtstreekse gevecht dat Club moet zien te winnen” (07/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge begint vanavond tegen het Duitse Bayer Leverkusen aan het nieuwe Champions League-seizoen. En ‘t is meteen van moeten, ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Voor de derde plaats in de groep en het ticket voor de knockoutfase in de Europa League dat Club ambieert.”
  [naar artikel]
 48. “Van drie naar nul op een paar uur tijd”: onze chef voetbal ziet de Belgische ploegen aan het kortste eind trekken (20/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zowel Anderlecht, Union als AA Gent droomden van een Europese halve finale, maar geen enkele Belgische ploeg kon zich kwalificeren. “Vooral voor Anderlecht is dit pijnlijk”, weet onze chef voetbal Niels Poissonnier.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy