De negen overblijvende duo’s van ‘Grillmasters’ strijken in de derde aflevering neer in Genk voor een proef pizza’s bakken op de grill. De voetballers van Sporting Calcio Genk (3de Provinciale B) mogen in hun kantine proeven en de bekende pizzaiolo Rocco Cagliostro is gastjurylid.“De programmamakers wilden er een Italiaanse aflevering van maken. Ze hebben een grote tent neergepoot en negen barbecuestellen.” [naar artikel]
Wie bakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Rocco Cagliostro kunnen zijn, de pizzaiolo die er als kind al van droomde om pizzabakker te worden. “Ooit wil ik het wereldkampioenschap pizza bakken winnen.” [naar artikel]
De Genkse pizzabakker, Rocco Cagliostro, gaat in april deelnemen aan het wereldkampioenschap pizzabakken in de Italiaanse stad Parma. 800 pizzabakkers nemen het daar tegen elkaar op. Eerder won hij al de prijs voor de beste pizzabakker van de Benelux. Hij hoopt om wereldkampioen te worden om zo zijn overleden tante te eren. [naar artikel]
Je favoriete bonbon verwerken tot een revitaliserende thee? Het kan! Met de nieuwe Ricola Raspberry Mint bonbons maak je een heerlijk theetje. Met dit recept sta je elke ochtend fris op en ga je elke avond voldaan slapen. Benodigdheden Bereidingswijze Het bericht RECEPT Raspberry mint thee verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Pizza bakken op zijn Napolitaans -inclusief het deeg op een vinger laten rondwalsen- is voortaan werelderfgoed. De Unesco, de cultuurorganisatie van de VN, heeft de vaardigheid van de Napolitaanse pizzaiolo op de lijst met immaterieel erfgoed gezet. "Voor ons is dit alsof we de wereldbeker hebben gewonnen", reageert een enthousiaste pizzaiolo. [naar artikel]
Wat hebben Rocco Granata en priester Gianluca Loperfido gemeen? Ze hebben allebei de paus ontmoet en zijn dol op muziek. Inmiddels zijn don Gianluca en Rocco goed bevriend. Recent zongen ze nog een duet. [naar artikel]
Marina van Rocco Granata, of Table of Fools van Ibe. Het zijn twee muzieknummers van Genkse artiesten die bijna iedereen wel kent. Maar hoe klinken deze nummers op een beiaard? De Genkse stadsbeiaardier An Lommelen maakte een selectie van 10 Genkse hits die ze komende donderdag zal spelen tijdens de wekelijkse markt. Wij kregen vanmiddag al een voorsmaakje. [naar artikel]
Vanmorgen schreven we nog dat chocoladetaart dé ontbijttrend van het jaar is. Dit recept om een heerlijk chocolade-perentaart te maken, komt dan [naar artikel]
Heerlijk gemarineerd kebabvlees, voor veel Turken is het recept een goed bewaard familiegeheim. Gelukkig is er Beyhan Agirdag, de Turkse foodblogger en jurylid in de Beste Kebab van Limburg leert ons met plezier hoe je zelf döner kebab kan maken. Het is niet moeilijk, maar je hebt er wel wat geduld voor nodig. En het resultaat is vies goed! [naar artikel]
36 Genkse fotografen legden de voorbij maanden de identiteit van de bibliotheek vast zoals zij die zagen door hun lens. Dat leverde 350 beelden op, waaruit de bekroonde documentaire-fotograaf en filmmaker Jorgo Kokkinidis als curator de beste foto’s selecteerde, samen met collega Antonio Segers van de Bibliotheek en Rudi Bagusat van de dienst Cultuur. [naar artikel]
Nee, duurzaam en plantaardig koken moet niet ingewikkeld zijn. Epiphany Vanderhaeghen verklapte voor ons enkele heerlijk simpele gerechten uit haar (bekroonde!) vegan restaurant Epiphany’s Kitchen in Gent. [naar artikel]
De grote lenteschoonmaak al gedaan? Dan heeft je stulpje misschien nog een finishing touch nodig zoals een heerlijk huisparfum. Goed nieuws: met deze ingrediënten flans je zelf een natuurlijk fris geurtje in elkaar. [naar artikel]
Zit jij al maanden, misschien zelfs al jaren, te wachten op een aanzoek? Dan kan het volgende recept daar wel eens snel verandering in brengen. Het gerecht ‘Marry Me Chicken’ gaat namelijk al een tijd viraal op TikTok. Het recept zou zelfs zo goed zijn, dat mannen (zoals prins Harry!) er spontaan van op de knie gaan. Zo maak ook jij het makkelijke recept klaar. [naar artikel]
Afgelopen weekend is Gianluca Loperfido, priester in spe, bij Rocco Granata aan huis geweest en heeft er, samen met de muzikale geestesvader van Marina, een duet gezongen. Zo ziet Gianluca zijn tweede droom, naast een ontmoeting met de paus twee weken geleden, in vervulling gaan. [naar artikel]
De zon in je glas, de zomer op je terras: niets zo heerlijk als een zalige sangria vol frisse wijn en fruit. Wanneer je er een in Spanje bestelt, weet je wat je krijgt. In eigen land durft het daarentegen variëren. Wat hoort er dan thuis in een traditionele sangria? En hoe maak je zelf een kan klaar? Kamil Uludogan van Spaans restaurant ‘De 9 vaten' in Antwerpen legt uit. “Maak de cocktail op voorhand: een dag als het kan en anders ‘s ochtends als je hem ‘s avonds serveert. [naar artikel]
Family time! We halen een lekker nostalgisch recept boven. Nog nooit kwartels klaargemaakt? Dat is eenvoudiger dan je denkt! En met een zoete [naar artikel]
Drie weken lang lieten we onze lezers stemmen op de Lekkerste Pizza van Limburg. Genkenaar Rocco Cagliostro bleek niet enkel hét stemmenkanon van onze grote pizzawedstrijd, maar veroverde ook het hart van onze jury. Bekijk op onderstaande kaart wie de lekkerste pizza bakt in jouw gemeente. [naar artikel]
In augustus werd Rocco Granata tachtig, en dat wordt gevierd met de box ‘Rocco 80’. Daarop staat ‘Europa’, een song waarmee Rocco een boodschap wil meegeven aan onze politici. “Een boodschap van hoop, welteverstaan”, zegt hij. “Ik ga het lied opsturen naar zo veel mogelijk politici, opdat ze niet zouden vergeten dat we Europa moeten koesteren.” [naar artikel]
Zeg niet zomaar pizza tegen deze pizzastrudel! Zo'n stromboli maak je met een eenvoudig pizzadeeg, en vul je royaal met ham, kaas en broccoli - [naar artikel]
Vanavond volgt tv-maker Eric Goens zanger en rasentertainer Rocco Granata in een nieuwe aflevering van 'Kroost' op VIER. Rocco vertelt honderduit [naar artikel]
De Genkse beloften prijken na een overtuigende 1-4-zege bij OH Leuven met 13 op 15 op kop in de A-reeks bij de U21. [naar artikel]
Dit is er eentje om de dag perfect mee af te sluiten. Je gooit hem zo in elkaar en omdat het een recept is in drie dezelfde delen hoef je daar zelfs niet zo pietje-precies in te zijn. Heerlijk verfrissend op ijs, maar je kan die stap perfect overslaan en hem maken als super-de-luxe slaapmuts. Sweet dreams! [naar artikel]
Columnist Jan Segers: “Het verschil tussen de acteur Gérard Depardieu en de pornoster Rocco Siffredi is: wederzijdse instemming. Zelfs als Rocco’s tegenspeelster boven de toiletpot hangt en anaal gepenetreerd wordt” [naar artikel]
Ongelofelijk maar waar: Genkenaar Rocco Cagliostro bleek niet enkel hét stemmenkanon van onze grote pizzawedstrijd, maar veroverde ook het hart - want liefde gaat door de maag - van onze jury. “Dit is niet zomaar een pizza, maar een delicatesse.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.