De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

RECEPT. Lekker én gezond: zo maak je zelf pizza met een bloemkoolbodem

Het Belang van Limburg

05/09/2022 - 15:45

Zin in gezond, maar lekker comfortfood? Diëtist Michaël Sels van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen zet een heerlijke bloemkoolpizza margherita op tafel. “Ook ideaal voor het opmaken van restjes”, knipoogt de diëtist.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. Microlyte van Waterdrop: alcoholvrij kan ook lekker én gezond zijn + recept voor een frisse mocktail (31/01/2023 - Gezond.be)
    Morgen start een nieuwe editie van Tournée Minérale. Wil jij dit jaar ook meedoen, maar kijk je al op tegen alle gesuikerde dranken die je waarschijnlijk in de plaats zult drinken op etentjes of feestjes? Waarom ga je niet gewoon voor een frisse mocktail? Met Microlyte van Waterdrop tover je een lekker én gezond drankje […] Het bericht Microlyte van Waterdrop: alcoholvrij kan ook lekker én gezond zijn + recept voor een frisse mocktail verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  2. ‘Pizza toast’-recept van topmodel Hailey Bieber verovert het internet en is perfect voor wie houdt van pizza en burrata (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Vraag naar iemand z’n favoriete comfortfood, en heel wat mensen zullen ‘pizza’ antwoorden. Zo ook Hailey Bieber (25). Haar favoriete date night is pizza bestellen en in de zetel kruipen met manlief Justin Bieber. Als ze zelf aan de slag gaat in de keuken, verkiest ze ‘pizza toast’. Even lekker en supersnel klaar. Ze deelde haar recept op TikTok en creëerde een gigantische hype op de video-app.
    [naar artikel]
  3. RECEPT Naanpizza met gegrilde courgette en mozzarella (07/04/2023 - Gezond.be)
    Meer dan de helft (52%) van de Vlamingen gelooft dat mensen die (bijna) altijd vegetarisch eten minder belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen. In dit recept van HelloFresh zorgt de courgette echter voor voldoende inname van ijzer-, vitamine C- en calcium. Daarnaast is deze naanpizza ook een lekker en vooral snel alternatief voor traditionele pizza’s. Benodigdheden voor twee […] Het bericht RECEPT Naanpizza met gegrilde courgette en mozzarella verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  4. Hip in LA: de pizza waar je niet dik van wordt (16/01/2018 - Het Belang van Limburg)
    Ze komen in een opvallende roze doos en zijn gemaakt met een bloemkoolbodem, voor Skinny Bitch Pizza meteen voldoende om de nieuwe hippe pizzatent van Los Angeles te worden. Het opende pas vorig jaar en werd al snel een hit onder de foodbloggers. Ze leveren dan wel niet tot in ons land, maar goed nieuws, je kunt ze ook makkelijk zelf maken.
    [naar artikel]
  5. OPROEP. Heb jij een pizza-oven of recept dat al generaties lang meegaat? (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)
    Gaat jouw pizza-oven in de tuin al generaties lang mee? Kocht je speciaal een exemplaar in Italië of heb je er zelf eentje gebouwd? Liet je speciaal een houtoven in de keuken installeren omdat de traditie dat voorschrijft? Of gebruik jij het pizza-recept van je oma nog zoals het geschreven staat in een oud schriftje? Laat het ons weten! Wij zoeken authentieke en gezellige verhalen die naar basilicum en oregano ruiken!
    [naar artikel]
  6. Het lekkerste recept van je grootmoeder: zo maak je kwarteltjes klaar (10/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Family time! We halen een lekker nostalgisch recept boven. Nog nooit kwartels klaargemaakt? Dat is eenvoudiger dan je denkt! En met een zoete
    [naar artikel]
  7. In deze 2 Belgische pizzeria’s eet je de beste pizza van ons land volgens de nieuwe top 100 ter wereld (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
    Het recept van de traditionele Italiaanse pizza wordt overal ter wereld gretig gekopieerd en nagemaakt. Mét resultaat, want bij de uitreiking van de nieuwste World 50 Top Pizza Awards krijgt geen Italiaanse, maar wel een Engelse chef de ultieme titel van beste pizzachef toebedeeld dit jaar. Vanuit eigen land vinden we dan weer twee pizzazaken terug in de top 100. Waar maak je op vakantie graag een omweg voor een pizza? En waar boek je in eigen land graag een tafel?
    [naar artikel]
  8. RECEPT Fajitas met rundergehakt, avocado en tomatensalsa (03/01/2023 - Gezond.be)
    Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden […] Het bericht RECEPT Fajitas met rundergehakt, avocado en tomatensalsa verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  9. RECEPT Romige orzo met witloof (05/01/2023 - Gezond.be)
    Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden aan je […] Het bericht RECEPT Romige orzo met witloof verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  10. RECEPT Lasagne met courgette en spinazie (17/01/2023 - Gezond.be)
    Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden aan je […] Het bericht RECEPT Lasagne met courgette en spinazie verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  11. RECEPT Kabeljauw met botersaus en kappertjes (10/01/2023 - Gezond.be)
    Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden aan je […] Het bericht RECEPT Kabeljauw met botersaus en kappertjes verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  12. “Een nieuwe twist op de populaire smashed burger, maar béter”: HLN-chef Jelle Beeckman tipt hoe je zelf smash burger taco’s maakt (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
    Waarom kiezen tussen een smashed burger of taco’s als je beide kan combineren? Enter: de ‘smash burger taco’s’. Een ontzettend populair recept op sociale media en dé foodtrend van het moment. Wat maakt deze unieke combinatie zo lekker? En vooral: hoe maak je dat zelf thuis? HLN-chef Jelle Beeckman verklapt zijn recept en deelt vier belangrijke stappen om de lekkerste versie op tafel te krijgen.
    [naar artikel]
  13. RECEPT Klassieke scampi diabolique in currysaus (12/01/2023 - Gezond.be)
    Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden aan je […] Het bericht RECEPT Klassieke scampi diabolique in currysaus verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  14. Snickerrepen zonder schuldgevoel: zo maak je ze zelf (14/11/2016 - Het Belang van Limburg)
    Haar kleurrijke, gezonde recepten zijn een fenomeen op Instagram, waar Ellen Charlotte Marie met haar 136.000 volgers populairder is dan Jeroen Meus. Ze heeft met 'One Healthy Family' haar eerste kookboek uit en deelt deze week elke dag een lekker en gezond recept, goedgekeurd door haar eigen kinderen. Vandaag bijten we de spits af met zelfgemaakte snickerrepen.
    [naar artikel]
  15. Stem mee op de lekkerste pizza van Limburg (02/09/2022 - Het Belang van Limburg)
    Is de pizza in jouw favoriete zaakje écht buonissimo? Samen met jou gaat Goesting op zoek naar de lekkerste pizza van Limburg. Stem mee via de gratis HBVL-nieuwsapp en maak kans op één jaar lang gratis pizza in jouw favoriete pizzeria.
    [naar artikel]
  16. Het lekkerste recept van je grootmoeder: zo maak je kwarteltjes klaar (10/11/2016 - De Morgen)
    Family time! We halen een lekker nostalgisch recept boven. Nog nooit kwartels klaargemaakt? Dat is eenvoudiger dan je denkt! En met een zoete toets van gedroogd fruit zal het hele gezin gegarandeerd smullen!
    [naar artikel]
  17. Dr. Oetker maakt pizza met chocolade (maar er is één nadeel) (15/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
    Pizza? Lekker. Chocolade? Ook lekker. Daarom voegt het Duitse merk Dr. Oetker beide lekkernijen gewoon samen. En het beste nieuws: de Pizza Dolce al Cioccolato is vanaf volgende week verkrijgbaar in België, bij supermarktketen Carrefour.
    [naar artikel]
  18. Dr. Oetker maakt pizza met chocolade (maar er is één nadeel) (15/09/2017 - Het Belang van Limburg)
    Pizza? Lekker. Chocolade? Ook lekker. Daarom voegt het Duitse merk Dr. Oetker beide lekkernijen gewoon samen. En het beste nieuws: de Pizza Dolce al Cioccolato is vanaf volgende week verkrijgbaar bij de Belgische supermarktketen Carrefour.
    [naar artikel]
  19. RECEPT Week van het Witloof: witloofkroketjes (05/02/2023 - Gezond.be)
    Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: witloofkroketjes. Benodigdheden voor vier personen Bereidingswijze Het bericht RECEPT Week van het Witloof: witloofkroketjes verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  20. De beste pizzeria’s ter wereld zijn bekendgemaakt (en 2 uit de ultieme top 100 vind je in ons land) (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
    Het recept van de traditionele Italiaanse pizza wordt overal ter wereld gretig gekopieerd en nagemaakt. Mét resultaat, want bij de uitreiking van de nieuwste World 50 Top Pizza Awards krijgt geen Italiaanse, maar wel een Engelse chef de ultieme titel van beste pizzachef toebedeeld dit jaar. Vanuit eigen land vinden we dan weer twee pizzazaken terug in de top 100. Waar maak je op vakantie graag een omweg voor een pizza? En waar boek je in eigen land graag een tafel?
    [naar artikel]
  21. Van het deeg tot de kaas: hoe maak je zélf de lekkerste pizza? “Turks brood is een betere bodem dan kant-en-klaar deeg” (09/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Deze koude temperaturen doen je ongetwijfeld verlangen naar zon en vakantie. Die zuiderse temperaturen breng je makkelijk zelf in je huiskamer in de vorm van een verse pizza. Maar hoe begin je daaraan? “Eens je de basics van zelfgemaakte pizza onder de knie hebt, wil je nooit meer iets anders", belooft Jelle Beeckman. In 5 eenvoudige stappen gidst hij je naar een krokant exemplaar. Hoe maak je het deeg? En welke toppings laat je beter weg?
    [naar artikel]
  22. Deze wafeltjes zijn zo lekker dat niem (18/11/2016 - Het Belang van Limburg)
    We sluiten de gastweek van Ellen Charlotte Marie af met dit leuke recept voor wafeltjes die zo lekker smaken dat je kinderen niet zullen merken hoe gezond ze zijn.
    [naar artikel]
  23. RECEPT Week van het Witloof: tajine van kip en witloof (02/02/2023 - Gezond.be)
    Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: tajine van kip en witloof. Benodigdheden voor vier personen […] Het bericht RECEPT Week van het Witloof: tajine van kip en witloof verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  24. Vettige vrijdag: zet eens een ‘smash burger taco’ op het menu dit weekend, een Amerikaanse foodtrend die je wil proberen (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
    Waarom kiezen tussen een smashed burger of taco’s als je beide kan combineren? Enter: de ‘smash burger taco’s’. Een ontzettend populair recept op sociale media en dé foodtrend van het moment. Wat maakt deze unieke combinatie zo lekker? En vooral: hoe maak je dat zelf thuis? HLN-chef Jelle Beeckman verklapt zijn recept en deelt vier belangrijke stappen om de lekkerste versie op tafel te krijgen.
    [naar artikel]
  25. Zo maak je zelf de lekkerste pizza in 5 stappen: “Pizza moet je in de zetel kunnen eten zonder te morsen” (01/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
    Op drukke dagen -zoals de start van het nieuwe schooljaar- wordt in veel gezinnen wel eens een diepvriespizza in de oven geschoven. Maar wist je dat je makkelijk zélf een verse pizza op tafel kan toveren? Chef Jelle Beeckman gidst je in 5 eenvoudige stappen naar een krokant exemplaar. “Eens je de basics van zelfgemaakte pizza onder de knie hebt, wil je nooit meer iets anders.” Zo begin je eraan.
    [naar artikel]
  26. RECEPT Raspberry mint thee (04/08/2023 - Gezond.be)
    Je favoriete bonbon verwerken tot een revitaliserende thee? Het kan! Met de nieuwe Ricola Raspberry Mint bonbons maak je een heerlijk theetje. Met dit recept sta je elke ochtend fris op en ga je elke avond voldaan slapen. Benodigdheden Bereidingswijze Het bericht RECEPT Raspberry mint thee verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  27. Zélf een fietsreep maken? Met dit recept kom je al ver (26/02/2022 - Het Belang van Limburg)
    Op deze manier maak je zelf een energiereep voor op de fiets.
    [naar artikel]
  28. RECEPT Week van het Witloof: spicy pad thai met kip en witloof (06/02/2023 - Gezond.be)
    Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: spicy pad thai met kip en witloof. Benodigdheden voor […] Het bericht RECEPT Week van het Witloof: spicy pad thai met kip en witloof verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  29. Pizza met wormen: heel gezond, maar is het ook lekker? (12/06/2018 - VRT NWS)
    Wormen op een pizza, dat klinkt misschien wat raar en vies. Maar toch is het volgens enkele toekomstige leerkrachten de oplossing  om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.  Maar wat denken de kinderen in de klas van zo'n wormenpizza? "Karrewiet" vroeg het hen.
    [naar artikel]
  30. RECEPT Week van het Witloof: visfilet met witloof en appel (08/02/2023 - Gezond.be)
    Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: visfilet met witloof en appel. Benodigdheden voor vier personen […] Het bericht RECEPT Week van het Witloof: visfilet met witloof en appel verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  31. Gezond én lekker, maar wat is kimchi nu eigenlijk? (08/04/2022 - Het Belang van Limburg)
    Het zou gezond zijn, en gewoon ook lekker, maar wat is kimchi nu juist? En kloppen de gezondheidsclaims? Ae Jun Huys van Mokja in Gent en professor en bio-ingenieur Sarah Lebeer leggen uit.
    [naar artikel]
  32. RECEPT. Deze pizza telt slechts 50 calorieën (14/05/2021 - Metro)
    We houden allemaal van pizza. Niets beter dan een lekker krokant exemplaar vol zongerijpte tomaten en buffelmozzarella op een terrasje in Italië. Al kan een diepvriesexemplaar op vrijdagavond ook smaken. Het enige nadeel? Gezond zijn ze niet bepaald. Als je let op wat je eet, behoort een pizza dan ook niet tot de opties. Tenzij je een dagje wil cheaten uiteraard – dan mag alles. Maar wat als we je vertelden dat er een recept bestaat voor een pizza die per puntje slechts 50 calorieën bevat? Als je het hele gerecht wil opeten, zijn dat er dus alsnog (een erg correcte) 400, maar je kan er ook voor kiezen om de pizza te delen met je (tafel)partner en aan te vullen met een slaatje. Het recept is afkomstig van YouTube, meer bepaald van Emma Fontanella, de vrouw achter het YouTube-kanaal Emma’s Goodies. De video werd al bijna 1,3 miljoen keer bekeken en er goed ontvangen, dus het is zeker het proberen waard. Erg Italiaans is de pizza wel niet, zij die zweren bij het Napolitaanse origineel kijken dus beter even weg. Ingrediënten Voor het deeg 80 gram bloem3 koffielepels sodiumbicarbonaat50 milliliter magere melkEen snufje zout Voor het beleg 35 – 50 gram magere geraspte kaas1 koffielepel geraspte Parmezaan5 eetlepels ongezoete tomatensausUien, paprika’s, paddenstoelen en andere calorie-arme groentenProvençaalse kruiden, peper, zout en look Bereidingswijze Meng de bloem, het sodiumbicarbonaat en de melk tot je een gladde deegbol verkrijgt.Verpak het deeg in vershoudfolie en leg aan de kant terwijl je de rest klaarmaakt.Doe de kaas, Parmezaan, peper, zout en lookpoeder in een mengkom. Meng goed.Snijd de groenten in plakjes.Rol het deeg uit met een deegroller tot het slechts enkele millimeters dik is. Je pizza zou 22 centimeter in diameter moeten meten.Verwarm de oven voor op 240°C.Beleg het deeg met de tomatensaus en bestrooi met het kaasmengsel. Voeg vervolgens de groenten toe en laat 5 à 10 minuten bakken in de oven. Lees ook: Stopt Domino’s echt met ananas op pizza te leggen? Het bericht RECEPT. Deze pizza telt slechts 50 calorieën verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  33. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over de perfecte pizza (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.”
    [naar artikel]
  34. Het bestaat: deze frietjes maak je zelf en zijn wél gezond (14/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Of er nu een lekker stukje vlees in de pan ligt te sudderen of er vis op het menu staat: frietjes kunnen altijd. Veel te ongezond, zeg je? Niets
    [naar artikel]
  35. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over hoe je de perfecte pizza maakt (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.”
    [naar artikel]
  36. Zo maak je zélf de lekkerste pizza in 5 stappen: “Deze bloem is ideaal voor een elastisch deeg” (01/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
    Op drukke dagen -zoals de start van het nieuwe schooljaar- wordt in veel gezinnen wel eens een pizza in de oven geschoven. Maar wist je dat je makkelijk zélf een verse pizza op tafel kan toveren? Chef Jelle Beeckman gidst je in 5 eenvoudige stappen naar een krokant exemplaar. “Eens je de basics van zelfgemaakte pizza onder de knie hebt, wil je nooit meer iets anders.” Zo begin je eraan.
    [naar artikel]
  37. Een winters éénpansgerechtje dat op 20 minuten klaar is (18/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Alles in dezelfde pan? Lekker makkelijk. Een recept met seizoensgroenten? Dus we zijn verantwoord en gezond bezig. Eenvoudige ingrediënten? Wel
    [naar artikel]
  38. RECEPT Week van het Witloof: plaattaart met witloof, ham en verse kaas (05/02/2023 - Gezond.be)
    Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: plaattaart met witloof, ham en verse kaas. Benodigdheden voor […] Het bericht RECEPT Week van het Witloof: plaattaart met witloof, ham en verse kaas verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  39. Even lekker als op restaurant: hoe maak je de beste mosselen klaar? HLN-chef Piet Huysentruyt deelt 7 tips. “Zo wordt het simpel” (12/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
    Nu het mosselseizoen volop aan de gang is, staan we te popelen om het zwarte goud van de zee zelf weer te gaan proeven. Maar hoe maak je die mosselen het lekkerst klaar? Hoe herken je een slechte mossel? Wat mag je zeker niet doen? En hoeveel mosselen voorzie je per persoon? HLN-chef Piet Huysentruyt legt uit op welke 7 dingen je moet letten én deelt een exclusief recept. “De mosselen moeten mooi blinken en niet te nat zijn.”
    [naar artikel]
  40. Deze frietjes zijn wél gezond (15/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
    Haar kleurrijke, gezonde recepten zijn een fenomeen op Instagram, waar Ellen Charlotte Marie met haar 136.000 volgers populairder is dan Jeroen Meus. Ze heeft met 'One Healthy Family' haar eerste kookboek uit en deelt deze week elke dag een lekker en gezond recept, goedgekeurd door haar eigen kinderen. Vandaag: frietjes die wél gezond zijn, met een lekkere wasabimayonaise.
    [naar artikel]
  41. Deze frietjes zijn wél gezond (15/11/2016 - Het Belang van Limburg)
    Haar kleurrijke, gezonde recepten zijn een fenomeen op Instagram, waar Ellen Charlotte Marie met haar 136.000 volgers populairder is dan Jeroen Meus. Ze heeft met 'One Healthy Family' haar eerste kookboek uit en deelt deze week elke dag een lekker en gezond recept, goedgekeurd door haar eigen kinderen. Vandaag: frietjes die wél gezond zijn, met een lekkere wasabimayonaise.
    [naar artikel]
  42. Amerikaanse fastfood voor fijnproevers: verse cheeseburger met spek en zoete aardappelfrietjes (29/06/2018 - De Morgen)
    Vergeet al die restaurants met gourmetburgers op het menu, het smakelijkste staaltje van de Amerikaanse keuken maak je met dit recept gewoon zelf. Een burger met kaas en spek, en frietjes van zoete aardappel: zo decadent, zó lekker.
    [naar artikel]
  43. RECEPT Week van het Witloof: Luiks witloof gevuld met gehakt en spek (01/02/2023 - Gezond.be)
    Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: Luiks witloof gevuld met gehakt en spek. Benodigdheden voor […] Het bericht RECEPT Week van het Witloof: Luiks witloof gevuld met gehakt en spek verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  44. Waar koop je de lekkerste, verse pizza? Italiaanse chef proeft er 10 en buist meer dan de helft. Maar er zijn er 2 die toch hun geld waard zijn (10/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
    De kans is klein dat je nog nooit een pizza uit de supermarkt hebt meegenomen naar huis wanneer je geen zin had om te koken. Maar hoe vers smaken die ‘verse’ pizza’s? Chef Peppe Giacomazza werpt zijn smaakpapillen in de strijd en proeft tien verse pizza’s binnen twee verschillende categorieën: quattro formaggi en prosciutto. Daarnaast deelt de chef zijn exclusief recept om thuis zelf vers pizzadeeg te maken. “Want dat bepaalt de smaak en kwaliteit van de hele pizza.”
    [naar artikel]
  45. Klaag wél over die rondslingerende sokken: zo maak je als koppel gezond ruzie. Expert: “Please niet te veel” (20/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Beeld zonder klank of een heftige scheldpartij: fraai ziet ruziemaken er nooit uit. En toch is een (stevige) discussie op tijd en stond nodig en gezond voor een koppel, zegt relatietherapeute Sarah Hertens. “Maar je moet het wel goed doen.” Ga wél in discussie over wie de vuilniszakken buitenzet en begraaf de strijdbijl níét eens de rust is teruggekeerd: zo maak je gezond ruzie in vier lessen.
    [naar artikel]
  46. Voormalige chef-kok verklapt het recept van de favoriete zomercocktail van de Queen. Zo maak je hem zelf (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Helaas, vanaf dit weekend wordt het weer slecht weer, maar dat houdt ons niet tegen om zelf de zomer in huis te halen. Met dank aan Queen Elizabeth die het recept van haar favoriete cocktail onthulde en ons laat mee genieten. Cheers!
    [naar artikel]
  47. RECEPT. De favoriete pizza’s van de chef: kies uit meer dan tien heerlijke toppings van Limburgse pizzaiolo’s (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)
    Less is more, maar mag het eens wat meer zijn dan een pizza margherita? Wij tippen meer dan tien favoriete toppings van Limburgse pizzabakkers. Van een Pizza Salsiccia tot een Pizza Au Tunno.
    [naar artikel]
  48. RECEPT Mediterraanse ei-muffins (08/11/2022 - Gezond.be)
    Gezond eten hoeft niet duur te zijn. Integendeel! Om dat te bewijzen vraagt de Belgische eiersector aandacht voor het ei van bij ons. Met eitjes kun je immers niet alleen een hele waslijst aan overheerlijke bereidingen maken, ze zijn ook nog eens lief voor je portemonnee én je gezondheid. Wil jij je ei een originele twist […] Het bericht RECEPT Mediterraanse ei-muffins verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  49. Fris, fruitig en wel héél makkelijk te maken: het recept voor een Chilbillie-cocktail (15/10/2021 - Het Belang van Limburg)
    Chill Billie, relax en maak het je niet te moeilijk met dit frisse en fruitige drankje. De kick zit hem in de pisco: die is namelijk niet alleen goed in pisco sour, maar ook in dit recept. Het proberen meer dan waard!
    [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy