De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

HBO lost nieuwe trailer ‘House of the Dragon’ en stoomt fans klaar voor aflevering 4

Het Laatste Nieuws

05/09/2022 - 16:29

De ‘Game of Thrones’-spin-off ‘House of the Dragon’ is een groot succes. Maar toch trakteert HBO de fans wederom op een preview om nog meer enthousiasme op te wekken. Zo laat de streamingdienst, naar aanleiding van de vierde aflevering, nog een extra trailer los op de kijkers. En het belooft alvast een spannende aflevering te worden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. HBO lost (weer) nieuwe trailer ‘House of the Dragon’ en maakt fans warm voor aflevering 3 (30/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De spin-off ‘House of the Dragon’ is een schot in de roos, maar dat weerhoudt HBO er niet van om de fans nog meer te enthousiasmeren. Naar aanleiding van de derde aflevering, liet de streamingdienst nog een extra trailer, een preview als het ware, los. De beelden zien er alvast veelbelovend uit.
  [naar artikel]
 2. HBO lost eerste trailer van ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’ (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor alle fans van ‘Game of Thrones’. HBO heeft vandaag de eerste trailer van ‘House of the Dragon' vrijgegeven, een spin-off van de razend populaire fantasyreeks.
  [naar artikel]
 3. HBO lost onthullende nieuwe trailer van ‘House of the Dragon’, binnenkort bij ons te zien op Streamz (20/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De gloednieuwe serie ‘House of the Dragon’ vertelt het verhaal van House Targaryen en draait om de ‘Dans van de Draken’ - een brute burgeroorlog die Westeros dreigt te verscheuren. De reeks is gebaseerd op ‘Fire & Blood’ van George R.R. Martin, en speelt zich 200 jaar eerder af dan de gebeurtenissen uit het Emmy-winnende ‘Game of Thrones’.
  [naar artikel]
 4. HBO lost onthullende nieuwe trailer van ‘House of the Dragon’, binnenkort bij ons te zien op Streamz (20/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De gloednieuwe serie ‘House of the Dragon’ vertelt het verhaal van House Targaryen en draait om de ‘Dans van de Draken’ - een brute burgeroorlog die Westeros dreigt te verscheuren. De reeks is gebaseerd op ‘Fire & Blood’ van George R.R. Martin, en speelt zich 200 jaar eerder af dan de gebeurtenissen uit het Emmy-winnende ‘Game of Thrones’.
  [naar artikel]
 5. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe (26/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
  [naar artikel]
 6. ‘House of the Dragon’ krijgt laatste trailer, vlak voor release 2de aflevering (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘House of the Dragon’ mocht al een succes genoemd worden na de eerste aflevering. Maar dat weerhield zender HBO er niet van om alsnog uit te pakken met zoveel mogelijk promo. De reeks krijgt namelijk nog een laatste trailer, die een tipje van de sluier oplicht voor de komende weken.
  [naar artikel]
 7. Trailer van aflevering 6 ‘House of the Dragon’ belooft spanning én nieuwe gezichten (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover. De zesde aflevering van ‘House of the Dragon’ staat voor de deur en dat wil zeggen dat er een wissel van de wacht plaatsvindt. De reeks maakt een tijdsprong waardoor de jonge actrices die in de huid kropen van prinses Rhaenyra Targaryen en Alicent Hightower vervangen zullen worden. In de preview wordt alvast duidelijk dat de opvolging van koning Viserys nog niet verzekerd is. Bestijgt zijn jonge zoon de troon of zal voor het eerst een vrouw regeren over Westeros?
  [naar artikel]
 8. Seizoensfinale ‘House of the Dragon’ gelekt, “teleurgestelde” HBO doet er alles aan de aflevering van het internet te halen (22/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zondag wordt de finale van ‘House of the dragon’ de wereld ingestuurd door HBO, maar al sinds vrijdag circuleert die tiende aflevering al op het internet. De aflevering zou gelekt zijn via een distributiepartner in Europa, het Midden-Oosten of Afrika, laat HBO weten.
  [naar artikel]
 9. “Ze komen achter je aan Rhaenyra”: spanning ten top in seizoensfinale ‘House of the Dragon’ (17/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is bijna zover. De seizoensfinale van ‘House of the Dragon’ is in zicht en het zal erom spannen. De beruchte ‘Dans van de Draken’, de brute burgeroorlog die Westeros dreigt te verscheuren, barst nu écht los. Wie zal er eindigen op de Ijzeren Troon? De fans kunnen alvast op hun twee oren slapen. De reeks kreeg al na de allereerste aflevering groen licht voor een vervolg.
  [naar artikel]
 10. Zelfs met budget van 20 miljoen dollar per aflevering kan het misgaan: kijkers spotten foutje in ‘House of the dragon’ (06/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  In navolging van de Starbucks-koffiebeker die ooit onverwacht opdook in voorganger ‘Game of thrones’, heeft nu ook ‘House of the dragon’ zijn blunder.
  [naar artikel]
 11. ‘House of the Dragon’-acteur Matt Smith komt naar Heroes Comic Con in Brussel (04/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘House of the Dragon’, ‘The Crown’ en ‘Doctor Who’ kunnen de bekende Britse acteur Matt Smith op zondag 25 september ontmoeten in Brussels Expo op het gloednieuwe Heroes Comic Con. Zijn meest recente verschijning valt op te tekenen in de ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’, waarin hij Daenerys-voorganger Daemon Targaryen vertolkt.
  [naar artikel]
 12. Veel kritiek op zevende aflevering van ‘House of the Dragon’: “Ik kon er niets van zien” (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als je de zevende aflevering van ‘House of the Dragon’ bekeken hebt, is er een grote kans dat je niks kon zien van wat er zich eigenlijk in afspeelde. De aflevering was namelijk zo donker van kleur, dat kijkers met moeite de gezichten van hun favoriete personages konden herkennen. De donkere aflevering zou naar verluidt een bewuste keuze geweest zijn van de makers, al is menig Twitteraar het duidelijk niet met die beslissing eens.
  [naar artikel]
 13. Première van ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’ net geen 10 miljoen keer bekeken op HBO Max (23/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fans hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. De eerste aflevering van de ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’ staat online. Dat de reeks populair ging worden, was al langer geweten, maar de eerste cijfers blijken nu wel héél veelbelovend te zijn.
  [naar artikel]
 14. 'House of the Dragon': terug naar Westeros (19/08/2022 - De Tijd)
  21:35 Het overhaaste slotseizoen van ‘Game of Thrones’ stelde veel fans teleur. Met de spin-off ‘House of the Dragon’ hoopt de Amerikaanse betaalzender HBO hen weer te plezieren, zodat de inkomsten wereldwi...
  [naar artikel]
 15. Montagefout gespot in ‘House of the Dragon’: “Opeens minder vingerloos” (06/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De HBO-serie ‘House of the Dragon’ is ontzettend populair. Maar daarbij komt ook dat er heel wat oplettende fans meekijken. Zo werd er in de derde aflevering een montagefout ontdek. In een scène met koning Viserys is een speciale handschoen te zien, waardoor het - normaal gezien deels vingerloze - personage opeens twee groene vingers heeft.
  [naar artikel]
 16. Vijfde aflevering van ‘House of the Dragon’ belooft opnieuw veel spannende momenten: “De koning zal sterven” (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘House of the Dragon’, de allereerste ‘Game of Thrones’-spin-off, kende drie weken geleden de beste release ooit van een HBO-programma. En toch blijven de makers lustig reclame maken voor de reeks. Ondertussen zitten we al aan de vijfde aflevering en die belooft, net zoals zijn voorgangers, opnieuw ontzettend spannend te worden.
  [naar artikel]
 17. Vijfde aflevering van ‘House of the Dragon’ belooft opnieuw veel spannende momenten: “De koning zal sterven” (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘House of the Dragon’, de allereerste ‘Game of Thrones’-spin-off, kende drie weken geleden de beste release ooit van een HBO-programma. En toch blijven de makers lustig reclame maken voor de reeks. Ondertussen zitten we al aan de vijfde aflevering en die belooft, net zoals zijn voorgangers, opnieuw ontzettend spannend te worden.
  [naar artikel]
 18. Iedereen wilde de eerste aflevering van ‘House of the Dragon’ zien: HBO Max crasht in VS (22/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het lange wachten is voorbij. De eerste aflevering van de spin-off ‘House of the Dragon’ was vanaf zondagavond te bekijken op HBO Max in de Verenigde Staten (maandagochtend onze tijd). Helaas draaide het enthousiasme al snel om in een teleurstelling. De streamingdienst had de populariteit lichtjes onderschat, waardoor deze al snel crashte. Het regent volop klachten op sociale media.
  [naar artikel]
 19. Kamilla uit Bokrijk was de enige Belgische op de set van ‘House Of The Dragon’ (12/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor fans van ‘Game Of Thrones’: op 22 augustus verschijnt de spin-off ‘House Of The Dragon’ op Streamz. Regieassistent Kamilla Steczkowska (29), die deels in Bokrijk opgroeide, was de enige Belgische op de set. “Als ze voor nieuwe jaargangen nog een actrice zoeken, ben ik kandidaat.”
  [naar artikel]
 20. HBO past virale montagefout aan in ‘House of the Dragon’: “Viserys is opnieuw vingerloos” (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De virale montagefout uit de derde aflevering van ‘House of the Dragon’ wordt gecorrigeerd door HBO. De herwerkte aflevering zal later deze week op alle streamingdiensten verschijnen. Het gaat over een scène waarin het - normaal gezien deels vingerloze - personage koning Viserys opeens twee groene vingers telde.
  [naar artikel]
 21. ‘House of the Dragon’ krijgt 2de seizoen na groot succes (26/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor wie nu al fan is van ‘House of the Dragon’: na slechts één aflevering krijgt het HBO-programma al groen licht om aan een tweede seizoen te beginnen.
  [naar artikel]
 22. HBO lost trailer “House of the dragon”, prequel van “Game of thrones” (05/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  HBO heeft een spannende trailer gelost van House of the dragon, een spin-off van de hitserie Game of thrones. De fantasy-serie die zal te zien zijn op televisiezender HBO vertelt ons alles over het huis Targaryen. Het verhaal is gebaseerd op de boeken uit Het lied van ijs en vuur van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin. De exacte releasedatum verklappen de makers nog niet, al weten we wel dat we nog zeker moeten wachten tot volgend jaar.
  [naar artikel]
 23. ‘Game of Thrones’-ster Kit Harington lovend over spin-off ‘House of the Dragon’: “Ik geniet er echt van” (14/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘Game of Thrones’-spin-off ‘House of the Dragon’ scoort. Na amper een aflevering raakte al bekend dat de reeks groen licht krijgt voor een vervolg. Maar nu blijkt ook ‘Jon Snow', beter bekend als acteur Kit Harington (35), een enorme fan van de show te zijn. “Er is fantastisch werk geleverd", vertelde hij aan ‘Entertainment Tonight’.
  [naar artikel]
 24. RECENSIE. ‘House of the dragon’, de opvolger van ‘Game of thrones’: draken, borsten, maar gelukkig vooral veel gekonkelfoes (19/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Welgeteld 3 jaar, 3 maanden en 2 dagen geleden kwam de laatste aflevering van ‘Game of thrones’ op antenne – neen, we gaan niet opnieuw zeuren over dat einde. Lang voor de fans om het zonder dat wekelijkse shot paleisintrige, grof geweld en gratuite naaktscènes te stellen. Door de jaren heen was er sprake van een tiental spin-offs over exotische bestemmingen of lang vervlogen tijden, maar finaal viel de keuze van HBO toch op het ‘House of the dragon’. Wij konden het al bekijken.
  [naar artikel]
 25. Ter ere van release ‘House of the Dragon’: AR-game ‘DracARys’ nu ook in België (20/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op 22 augustus is het eindelijk zover, dan verschijnt de reeks ‘House of the Dragon’ verschijnt op Streamz, een spin-off van het populaire ‘Game of Thrones’. Maar streamingdienst HBO Max heeft nog meer goed nieuws voor de fans in petto: ze hebben een bijhorende AR-game (Augmented Reality) gelanceerd, met de naam ‘DracARys’. Die was nog niet beschikbaar in België, tot nu.
  [naar artikel]
 26. ‘House of the dragon’ krijgt al een tweede seizoen (26/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nog vooraleer de tweede aflevering van Game of thrones-prequel House of the dragon beschikbaar is, is de knoop al doorgehakt dat er een tweede seizoen komt.
  [naar artikel]
 27. “Net zo geweldig als zijn voorganger in zijn hoogtijdagen”: internationale pers vol lof over ‘House of the Dragon’ (19/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij ons is de eerste aflevering van ‘House of the Dragon’ vanaf maandag beschikbaar op Streamz, maar over de grens zijn ze nu al laaiend enthousiast over de langverwachte ‘Game of Thrones’-prequel. “Scherp geschreven en knap geregisseerd”, klinkt het bijvoorbeeld in één van de reviews.
  [naar artikel]
 28. James Corden en Kim Kardashian maken parodie van ‘House of the Dragon’: “Ze is een echte bitch” (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De spin-off ‘House of the Dragon’ is een schot in de roos. Na amper een aflevering raakte al bekend dat de reeks groen licht krijgt voor een vervolg. Ook ‘The Late Late Show’-presentator James Corden (44) en de Kardashians liften graag mee op het succes en maakten een humoristische parodie: ‘De Targhasians’. “Heb je mijn drakenei gebroken?”
  [naar artikel]
 29. Showrunner ‘House of the Dragon’ gooit handdoek in de ring na één seizoen: zit er achter de schermen een haar in de boter? (01/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘Game of Thrones’-spin-off ‘House of the Dragon’ een succes noemen is een understatement. Na amper een aflevering raakte al bekend dat de reeks groen licht krijgt voor een vervolg. Maar nu blijkt volgens ‘The Hollywood Reporter’ dat een van de twee showrunners, Miguel Sapochnik (48), er na één seizoen al de brui aan geeft. Wat is er aan de hand achter de schermen van deze hitserie?
  [naar artikel]
 30. “Nagelbijten vanaf de eerste aflevering”: internationale pers lovend over ‘House of the Dragon’ (22/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is pure ‘Game of Thrones’, van de beste variant”, zo klinkt het laaiend enthousiast bij BBC. En nee, zij zijn niet de enigen die hoog oplopen met ‘House of the Dragon’, de langverwachte prequel van de immens populaire fantasyreeks. Als we de internationale pers mogen geloven, moet de HBO-serie - bij ons te bekijken op Streamz - niet onderdoen voor het origineel.
  [naar artikel]
 31. Acteurs over opnames nieuwe reeks 'House of the Dragon’: “De vorken op de set waren belachelijk” (21/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag gaat op Streamz ‘House of the Dragon’ in première. Dat is een prequel op de immens populaire serie ‘Game of Thrones’. De serie speelt zich 200 jaar vroeger af, met andere personages en verhaallijnen, maar de wereld van ‘House of the Dragon’ lijkt wel heel erg op zijn populaire voorganger. De acteurs keken hun ogen uit toen ze voor het eerst de set betraden. “Ik heb nog nooit op zo’n set gestaan”, vertelt acteur Paddy Considine. “Er is zoveel aandacht voor de details.”
  [naar artikel]
 32. Alles wat we tot nu toe weten over de spin-off ‘House of the Dragon’: “Veel draken en witharige pruiken, maar minder seksueel geweld” (10/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dragons are coming. ‘Game of Thrones’-fans kunnen beginnen aftellen. Vanaf 22 augustus verschijnt de spin-off ‘House of the Dragon’ op HBO Max én bij ons op Streamz. Het is nu drie jaar geleden dat de grote finale van ‘Game of Thrones’ op de wereld werd losgelaten. Fans bleven met gemengde gevoelens achter en vroegen zich af wat ze van deze prequel mogen verwachten. Auteur George R.R. Martin lichtte al een tipje van de sluier op: “De afleveringen zijn verbazingwekkend.” In dit artikel verzamelen we allés wat we tot nu toe weten over de nieuwe fantasieserie.
  [naar artikel]
 33. Emilia Clarke weigert te kijken naar ‘House of the Dragon’: “Het is té raar” (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De spin-off ‘House of the Dragon’ is een schot in de roos. Na amper één aflevering kreeg de prequel al groen licht voor een tweede seizoen én begin januari ging deze nog aan de haal met een Golden Globe voor ‘beste dramaserie’. Iedereen lijkt wel fan van de reeks over de Targaryens... behalve Daenerys Targaryen, oftewel Emilia Clarke (36), zélf. Aan ‘Variety’ biecht ze op dat ze de reeks bewust heeft vermeden.
  [naar artikel]
 34. ‘House of the Dragon’-reeks lanceert AR-game als opwarmer (26/07/2022 - Express)
  Het is nog ongeveer een maandje wachten tot de Game of Thrones-prequel House of the Dragon op HBO Max, en bij ons op Streamz, verschijnt. Maar de streamingdienst lanceert al een bijhorende AR-game (Augmented Reality). Die kreeg de naam House of the Dragon: DracARys en is gratis te downloaden in de Apple App store of […]
  [naar artikel]
 35. ‘House of the Dragon’ meest illegaal gedownloade serie van 2022 (04/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De serie ‘House of the Dragon’ is het voorbije jaar het vaakst illegaal gestreamd of gedownload. Dat meldt de website ‘TorrentFreak’. Hierbij onttroont de ‘Game of Thrones’-spin-off de Disney+-reeks ‘WandaVision’, die vorig jaar bovenaan de lijst stond.
  [naar artikel]
 36. Fan vergelijkt ‘House of the Dragon’ met ‘Shrek’ (en de gelijkenissen zijn treffend) (24/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Opmerkelijke beelden op TikTok: een fan merkt op dat het eerste seizoen van ‘House of the Dragon’ en de films van ‘Shrek’ heel gelijkend zijn. Zo heeft de TikTokker in een video van slechts achttien seconden kunnen aantonen dat er maar liefst tien verschillende scènes met elkaar overlappen.
  [naar artikel]
 37. Fan vergelijkt ‘House of the Dragon’ met ‘Shrek’ (en de gelijkenissen zijn treffend) (24/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Opmerkelijke beelden op TikTok: een fan merkt op dat het eerste seizoen van ‘House of the Dragon’ en de films van ‘Shrek’ heel gelijkend zijn. Zo heeft de TikTokker in een video van slechts achttien seconden kunnen aantonen dat er maar liefst tien verschillende scènes met elkaar overlappen.
  [naar artikel]
 38. ‘House of the Dragon’ krijgt al meteen tweede seizoen (26/08/2022 - Express)
  De reeks House of the Dragon is hét gespreksonderwerp van dit moment in streamingland. De eerste aflevering verscheen deze week op HBO, HBO Max en Streamz en kon op zeer goede reviews rekenen. Die eerste reviews waren voor HBO genoeg om al meteen een tweede seizoen aan te kondigen. Het is nog niet bekend wanneer […]
  [naar artikel]
 39. “Tweede seizoen ‘House of the Dragon’ verschijnt in de zomer van 2024” (23/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de opnames van het tweede seizoen van de ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’ van start zijn gegaan, bevestigt HBO dat het vervolg waarschijnlijk zal verschijnen in 2024.
  [naar artikel]
 40. ‘House of the Dragon’ krijgt al meteen tweede seizoen (26/08/2022 - De Tijd)
  19:37 De pas gelanceerde HBO-serie ‘House of the Dragon’ zal een tweede seizoen krijgen. Dat heeft het Amerikaanse concern WarnerMedia, moederbedrijf van HBO, vrijdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 41. Oorlog, seks én draken: kan 'House of the Dragon' slechte finale van 'Game of Thrones' doen vergeten? (21/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag gaat op Streamz ‘House of the Dragon’ in première. Dat is een prequel op de immens populaire serie ‘Game of Thrones’. De serie speelt zich 200 jaar vroeger af, met andere personages en verhaallijnen, maar de wereld van ‘House of the Dragon’ lijkt wel heel erg op zijn populaire voorganger. De acteurs keken hun ogen uit toen ze voor het eerst de set betraden. “Ik heb nog nooit op zo’n set gestaan”, vertelt acteur Paddy Considine. “Er is zoveel aandacht voor de details.”
  [naar artikel]
 42. ‘House of the dragon’: klassieke opvolgingsstrijd met een extra portie draken, incest en bloed (19/08/2022 - De Standaard)
  ‘Hoe romantisch is het te worden opgesloten en verplicht troonopvolgers eruit te persen?’, hoont de rebelse prinses Rhaenyra het lot van vrouwen in de Zeven Koninkrijken. Ze legt zich daar niet bij neer, wat leidt tot bloederig drama in House of the dragon.
  [naar artikel]
 43. Showrunner over tweede seizoen ‘House of the Dragon’: “We nemen de kritiek zeker mee” (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks het grote succes van het eerste seizoen van de HBO-serie ‘House of the Dragon’, gaan de producenten voor het nieuwe seizoen toch iets anders te werk gaan. In een interview met ‘Hollywood Reporter’ vertelt showrunner Ryan Condal over welke lessen uit het eerste seizoen zullen toegepast worden op het tweede.
  [naar artikel]
 44. Niet iedereen kon ‘House of the Dragon’ kijken (22/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een deel van de mensen die het voorbije weekend keek naar de première van Game of thrones-prequel House of the dragon op streamingdienst HBO Max, ondervond flinke problemen door een crash.
  [naar artikel]
 45. George R.R. Martin is fan van ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’ (31/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De langverwachte ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’ komt er pas volgend jaar aan, maar de reeks heeft ondertussen wel al goedkeuring gekregen van een wel erg belangrijke kijker. George R.R. Martin (73), auteur van de boeken, heeft laten weten dat hij fan is van de serie.
  [naar artikel]
 46. Deze ‘Notting Hill’-acteur is bijna onherkenbaar in ‘House of the Dragon’ (30/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Voor ‘House of the Dragon’ kruipt Rhys Ifans (55) in de huid van ridder Otto Hightower, maar in 1999 speelde de acteur een veel minder edelmoedige rol. In ‘Notting Hill’ vertolkte hij namelijk de rol van Spike, de prettig gestoorde, maar minder prettig geurende huisgenoot van William Thacker, het personage van Hugh Grant (61).
  [naar artikel]
 47. Showrunner Ryan Condal openhartig over tweede seizoen ‘House of the Dragon’: “We nemen de kritiek zeker mee” (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks groot succes van het eerste seizoen van HBO-serie ‘House of the Dragon’, gaan de producenten voor het nieuwe seizoen toch iets anders te werk gaan. In een interview met de ‘Hollywood Reporter’ vertelt showrunner Ryan Condal over welke lessen uit het eerste seizoen zullen toegepast worden op het tweede.
  [naar artikel]
 48. Peter Dinklage heeft zijn twijfels over ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’ (25/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Peter Dinklage (52), die bekend is als Tyrion Lannister uit ‘Game of Thrones’, vertelde in een interview voor een podcast dat hij zijn twijfels heeft bij de nieuwe ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’. De prequel speelt zich 200 jaar voor de gebeurtenissen in ‘Game of Thrones’ af.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy