Pure C, het restaurant van de bekende Nederlandse chef Sergio Herman, is zijn twee Michelinsterren kwijt. “Waar het eb is, komt altijd weer vloed”, reageert de topchef. [naar artikel]
Het restaurant Pure C in Cadzand verliest zijn twee Michelinsterren in de Nederlandse gids anno 2023. Het gevolg van een nieuwe aanpak van Michelin. De procedure moet los gezien worden van de kwaliteit van het restaurant, reageert Sergio Herman in een verklaring. [naar artikel]
Op slechte recensies reageren sterrenchefs nooit, maar voor één keer wil Sergio Herman dat wel doen. Het gebeurt dan ook niet vaak dat een van zijn restaurants in korte tijd door drie recensenten hard wordt aangepakt. [naar artikel]
“Sergio Herman verliest twee sterren.” Dat zijn de krantenkoppen nu restaurant Pure C in Cadzand van chef-kok verandert. De realiteit is complexer, maar toch: Sergio Herman lijdt imagoschade. Alweer, na de ontgoochelende start van zijn nieuwe Belgische project. Is hij nog wel de topchef van weleer? “Hij is ondernemer geworden”, zegt onze restaurant-kenner Jan Claeys. “In de potten roeren, is zijn core business niet meer.” [naar artikel]
“Sergio Herman verliest twee sterren.” Dat zijn de krantenkoppen nu restaurant Pure C in Cadzand van chef-kok verandert. De realiteit is complexer, maar toch: Sergio Herman lijdt imagoschade. Alweer, na de ontgoochelende start van zijn nieuwe Belgische project. Is hij nog wel de topchef van weleer? “Hij is ondernemer geworden”, zegt onze restaurant-kenner Jan Claeys. “In de potten roeren is zijn core business niet meer.” [naar artikel]
Tot gisteren was Blueness, het nieuwe restaurant van Sergio Herman, niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Maar die mededeling op de website werd nu aangepast. Volgens de Sergio Herman Group is er absoluut geen kwade wil in het spel. “We hebben een oplossing gevonden", klinkt het. [naar artikel]
De Nederlander Syrco Bakker gaat begin volgend jaar weg bij Pure C, het restaurant van Sergio Herman in Cadzand. [naar artikel]
Sergio Herman heeft te kennen gegeven dat het “totaal geen nut” heeft om in België of Nederland nog een nieuwe horecazaak te openen. Zijn jongste, Blueness Antwerp, ontving enkele slechte recensies, en dat had volgens hem ook te maken met het vertrek van enkele medewerkers vlak voor de opening eind mei. “Goed personeel vinden en houden is al langer een probleem in de sector”, zegt Paul Snoeys, voorzitter van Horeca Vlaanderen voor de provincie Antwerpen. “Daarom worden hoe langer hoe meer buitenlanders aangetrokken.” [naar artikel]
Sinds deze week kan je de exclusieve gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]
Op een steenworp van Pure C rijst binnenkort het nieuwe restaurant van Sergio Herman uit het zand. Het restaurant op het strand van Cadzand nét [naar artikel]
In het nieuwe '2 Sterren Restaurant' baten vier bekende Duo's vanaf morgen hun eigen restaurant uit, onder het alziend oog van Sergio Herman. Hij... [naar artikel]
Topkok Sergio Herman (49) opent in april 2020 ‘Le Pristine’, zijn derde restaurant in Antwerpen. Hij doet dat samen met Fashion Club 70, het bedrijf van Miguel Dheedene, de ex-man van Tanja Dexters. Opmerkelijk voor een Sergio-restaurant: vooraf reserveren is niet verplicht. [naar artikel]
Le Pristine, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Antwerpen, is bijna klaar om zijn eerste gasten te ontvangen. [naar artikel]
Blueness, het gekende fine-casual restaurant uit Cadzand, heeft er vanaf nu een Antwerps broertje bij. Bezieler Sergio Herman opende Blueness Antwerp gisteren officieel in de Lange Gasthuisstraat, vlak naast zijn andere restaurant Le Pristine (*). Wat kan je verwachten van de keuken? En hoe reserveer je er best je plekje? HLN Eten was bij de opening en serveert je alle antwoorden die je wilt weten via een exclusieve binnenkijker en babbel met de chef. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman gaat samenwerken met het Grand Hyatt Hotel in Singapore. Het restaurant in het iconische hotel opent in het tweede kwartaal van 2023 en wordt het Aziatische debuut van de chef-ondernemer. Dat maakten Hyatt en de Sergio Herman Group gisteren bekend. [naar artikel]
Tot eind mei is het onmogelijk om online nog een tafeltje te reserveren bij Air Republic, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand. Ook The Jane in Antwerpen is op de website volledig volzet. [naar artikel]
Blueness, het gekende fine-casual restaurant uit Cadzand, heeft er vanaf nu een Antwerps broertje bij. Bezieler Sergio Herman opende Blueness Antwerp vandaag officieel in de Lange Gasthuisstraat, vlak naast zijn andere restaurant Le Pristine (*). Wat kan je verwachten van de keuken? En hoe reserveer je er best je plekje? HLN Eten was bij de opening en serveert je alle antwoorden die je wil weten via een exclusieve binnenkijker en babbel met de chef. [naar artikel]
Sinds deze week kan je de gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]
Sergio Herman opent in april 2020 een nieuw restaurant in Antwerpen. Naast restaurant The Jane en verschillende Frites Ateliers kiest de Nederlandse ondernemer opnieuw voor België. [naar artikel]
Pure C, het restaurant van de bekende Nederlandse chef Sergio Herman, prijkt niet langer op de lijst met Michelinsterren in Nederland. Afgelopen jaar kreeg het restaurant er nog twee. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.